Gość: Dusigrosz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.07.02, 17:25 ...co go widac na stronce GW jak fajnie przewraca oczkami.... Podoba sie Forumowiczom ? Jest super moim zadaniem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prezes Re: OGOREK ZIELONY... IP: *.ces.clemson.edu 18.07.02, 17:29 Gość portalu: Dusigrosz napisał(a): > ...co go widac na stronce GW jak fajnie przewraca oczkami.... > Podoba sie Forumowiczom ? > Jest super moim zadaniem ! Ogorek, Ogorek, Ogorek, Zielony ma garniturek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR piosenka o ogórku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:52 Ogórek ogórek ogórek zielony ,ma garniturek, i czapkę i sandały zielony zielony jest cały!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: piosenka o ogórku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:53 Łeeeeee...nie zauważyłem ktoś już przede mną już tekst tej piosenki zamieścił..miałem kolegę w podstawówce co go ogórkiem przezywali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:To jest ogorek? IP: *.upc.chello.be 18.07.02, 17:56 Ja caly czas myslalam,ze to autor tego watkucaly zielony ze zlosci tak zerka na to forum i patrzy gdzieby jeszcze troche jadu wylac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: piosenka o ogórku IP: *.acn.waw.pl 23.07.02, 02:00 Gość portalu: GMR napisał(a): > Łeeeeee...nie zauważyłem ktoś już przede mną już tekst tej piosenki > zamieścił..miałem kolegę w podstawówce co go ogórkiem przezywali... A umnie w szkole na scianie w kiblu bylo wyryte nozem: A najgorszy to byl Turek comi al ch--a jak ogurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: piosenka o ogórku IP: *.acn.waw.pl 23.07.02, 11:12 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > Łeeeeee...nie zauważyłem ktoś już przede mną już tekst tej piosenki > > zamieścił..miałem kolegę w podstawówce co go ogórkiem przezywali... > > A umnie w szkole na scianie w kiblu bylo > wyryte nozem: > > A najgorszy to byl Turek > comi al > ch--a jak ogurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusigrosz Re: OGOREK ZIELONY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 19:14 Wprost uwielbiam gdy mój Turek W pipkę wpycha mi ogórek Dzisiaj nie miał ani grosza Trudno - musiał dostać kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: OGOREK ZIELONY... IP: *.acn.waw.pl 23.07.02, 20:22 Gość portalu: Dusigrosz napisał(a): > Wprost uwielbiam gdy mój Turek > W pipkę wpycha mi ogórek > Dzisiaj nie miał ani grosza > Trudno - musiał dostać kosza Ty Dusigrosz, ty tak naprawde z tym Turkiem? Ile bierzez. Bo ja kombinowałem, zeby zalożyc Agencje, ale konkurencja za duża. Bułgarki mi wyłapali, to tak sobie myslę, czy nie zatrudnić paru facecikow z drygiem do tej roboty. Ale tak sie wacham, musial by byc doby utarg, inaczej to jakoś mnie to brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: OGOREK ZIELONY... IP: *.acn.waw.pl 23.07.02, 20:07 Gość portalu: Dusigrosz napisał(a): > ...co go widac na stronce GW jak fajnie przewraca oczkami.... > Podoba sie Forumowiczom ? > Jest super moim zadaniem ! O co chodzi z tym ogurkiem, dlaczego go nie ma, jak chcialem zapę dzic dzieciaka do lózkla po dobranocce to tylko wlączyłem komputer i dzieciak zaraz sie przerazal i szed bez gadania spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: OGOREK ZIELONY... IP: *.acn.waw.pl 24.07.02, 05:19 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: Dusigrosz napisał(a): > > > ...co go widac na stronce GW jak fajnie przewraca oczkami.... > > > Podoba sie Forumowiczom ? > > > Jest super moim zadaniem ! > > O co chodzi z tym ogurkiem, dlaczego go nie ma, > jak chcialem zapę dzic dzieciaka do lózkla po dobranocce > to tylko wlączyłem komputer i dzieciak zaraz sie > przerazal i szed bez gadania spać. Odpowiedz Link Zgłoś