chouette1 09.06.05, 18:39 sie obraża homoseksualistów, pan pozostawia, a jeśli już ktoś odważy się wspomnieć o gejostwie kaczorów, natychmiast pan kasuje. Bardzo demokratyczna gazeta, gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka24 jak mozna obrazic homoseksualistow 09.06.05, 18:43 skoro ich nie obraza to ze mowia o swoich sprawach intymnych? ;) Kogo obchodzi kto z kim sypia? Czy trzeba to reklamowac? Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: jak mozna obrazic homoseksualistow 09.06.05, 18:46 ten wątek dotyczył czegoś innego: hipokryzji kaczorów, o której nikt nie śmie się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
ax4 Re: jak mozna obrazic homoseksualistow 09.06.05, 18:49 w takim razie swietnie zakamuflowalas o co ci chodzilo, za cholere bym sie nie domyslil.. czy zrobilas to bo ty tez "nie smialas" krytykowac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: jak mozna obrazic homoseksualistow 09.06.05, 18:53 ax4 napisał: > w takim razie swietnie zakamuflowalas o co ci chodzilo, za cholere bym sie nie > domyslil.. > czy zrobilas to bo ty tez "nie smialas" krytykowac...:) nie wiem, czy to było do mnie, w każdym razie, wracajac do tematu, czy wszyscy w Polsce aż tak boją sie kaczorów, że boja sie wspomnieć o ich wybrykach za komuny? I boją sie zauważyc, że oto gej kaczor występuje przeciwko swoim braciom?! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 zabaweczko- bo tak sie nazwac raczylas 09.06.05, 18:57 nie wiem czy sadzisz ze jestes chouette, ale cos ci powiem. Mnie nie interesuje czy polityk ma siostry czy braci i jakie ma z nimi stosunki. Interesuje mnie co robi. Oceniam konkretne decyzje. Nie przepadam za Kaczynskim a jednak decyzje popieram. Coz kazdy ma swoje srodki by zdobywac poparcie. Jedni takie drugie inne. Jesli tylko rozgrywki polityczne prowadza do rozsadnych decyzji- tym lepiej dla reszty spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: zabaweczko- bo tak sie nazwac raczylas 09.06.05, 19:00 Z jednym warunkiem: przestrzegając prawo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: zabaweczko- bo tak sie nazwac raczylas 09.06.05, 19:01 Poza tym, sprawdź w słowniku znaczenie slowa "chouette", a potem komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nie musze 09.06.05, 19:05 znam potoczne. C´est chouette. Rozumiem ze robisz za fajna zabaweczke ptaszyno? Dlugo szukalas w slowniku? C´est pas tellement chouette quand on a ca quotidiennement. Je t´assure. Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: nie musze 09.06.05, 19:10 C'est du francais? Ou du polonais compose de mots francais? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ca depend 09.06.05, 19:29 le tient n´est pas meilleur. Mais la notion de doute est si utile- n´est ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: Ca depend 09.06.05, 19:40 je confirme ce que j'ai dit, ton francais c'est du polonais, tu ne fais que remplacer les mots, il faut que tu apprennes cette langue avec une approche communicative et non "grammaire-traduction", tu auras de meilleurs resultats Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Tu aurais 09.06.05, 19:43 Car c´est du conditionnel. Maintenant cesse de me cassez la tete avec ta faible grammaire. J´ai d´autres choses a faire. Salut et joyeuse plongeade.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: Tu aurais 09.06.05, 19:49 bizarre, je croyais que si on est sur de qc, on emploie le futur. la phrase: si tu apprenais... tu aurais: d'accord, mais la? t'as besoin d'une petite revision... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ´mon´ cocotte 09.06.05, 20:00 par contre le conditionnel ne s´emploit pas uniquement dans la construction avec ´si´. Il s´agit d´une offre, hypotese. Rien de sur. Adieu ma belle. Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: ´mon´ cocotte 09.06.05, 20:23 j'ai considere la chose comme sure,mais bon, je passe, j'enseigne le francais depuis 3 ans, mais peut etre les profs de maths savent tout mieux que les autres. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 prawa. 09.06.05, 19:04 przestrzegac mozna prawa. Jak najbardziej. Demokracja jest prawem wiekszosci. Obawiam sie, ze wiekszosc w W-wie nie chce jednak ogladac tych rozowych majtek. Mysle ze PiS na to wpadl. Coz- nic na to nie poradzicie. Tak to wyglada wszedzie na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: prawa. 09.06.05, 19:08 Zbaczasz z tematu, choć ja przez ciebie też się z nim minąąąłeeeem. O tym, że większość nie może tłamsić wolności mniejszosci już pisano w wątkach związanych z tym tematem. Widzę, że jednak ta nowa matura nie wniosła nic nowego w logikę wypowiedzi młodego pokolenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 zupelnie przeciwnie 09.06.05, 19:38 ludzie nie moga formulowac praw niezgodnych ze swoja natura i niezgodnych ze swoja spolecznoscia. A w spolecznosciach na dluzsza mete decyduje wiekszosc. Warto to sobie uswiadomic. Jezeli zaliczasz sie do mniejszosci to bunt - tak bezmyslny - drogi maturzysto moze cie poprowadzic wlasnie na manowce. Bo wymuszasz tylko naturalne procesy selekcji do ktorych u ludzi nalezy spoleczna niechec. Lepiej wlaczyc sie z glowa do dzialan calosci i wiekszosci tak - aby wiekszosci wniesc cos swojego a nie cos jej zabrac. Bo efekt z takiego glupiutkiego buntu jest bardzo marny, a z madrego wnoszenia- korzystny i dla wiekszosci i dla jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: zupelnie przeciwnie 09.06.05, 19:43 Mówisz, jak weszpolka, chyba takie słowa, jak indywidualizm, antypauperyzm ci nic nie mówią. Czego uczą teraz tej młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Qu´est ce qui te fait penser que je suis jeune ? 09.06.05, 19:47 Moge ci powiedziec czego ucza mlodziez szkolna. Calkiem fajnych rzeczy. Na szczescie jeszcze nie o majtkach w kwiatki i problemach egzystencjonalnych uczestnikow manif. Pa. Ide odwiedzic moja mlodziez szkolna i zrobic z nia pare testow z matmy - bo to ciekawsze od toniecia w odmetach. Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: Qu´est ce qui te fait penser que je suis jeun 09.06.05, 19:51 mon dieu!!!! les profs-homophobes, pauvres enfants!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 faute d´interpretation 09.06.05, 20:04 aucun prof. aucune phobie. Une simple constatation et un simple calcul. Tout froid. Traitement contre l´exhibitionisme genant les autres. Rien de plus. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: faute d´interpretation 09.06.05, 20:24 Traitement contre l´exhibitionisme genant les autres Interesujaca struktura, brzmi tak polsko.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Vraiment? 10.06.05, 12:21 T´est prof de Francais dans quel pays? Allemagne? Surement pas en Pologne! Tu devrais connaitre la grammaire polonnaise alors. C´est ma propre forme grammatique. C´est expres - je l´emploie consciemment. Veux- tu m´empecher? Je ne suis pas un prof, donc j´ai pas besoin de reviser. Eh bien- c´est beau la plongeade? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kogo obchodzi kto z kim sypia? 09.06.05, 18:49 Mnie!! Może sie bowiem zdarzyć, iż "sypiający" inaczej będzie moim Prezydentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 taaak? A mysle ze cie obchodzi podbijanie watku 09.06.05, 18:54 ja nie jestem fanka Kaczynskiego a jednak widze ze chodzi o proby rywalizacji przedwyborczej. Podobnie kiedys bylo z Korwinem Mikke. Ponoc nie lubil kobiet i dlatego chodzil w kapeluszu. No coz- ja nie mam nic przeciw kapeluszom i kulturze. To z pewnoscia kobietom nie szkodzi. A o hipokryzji mozna mowic jak sie ma dowody. Nie przed. Inaczej jest sie samemu obrzydliwym pomawiajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: taaak? A mysle ze cie obchodzi podbijanie wat 09.06.05, 18:56 Więc poszperaj w archiwach milicji, a moze zajrzyj do tajnej teczki kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 5 ta wladza? 09.06.05, 19:00 szperanie w archiwach? Bez przesady. Ja nie mam dostepu. Zostawiam to tobie szuetko. Jak znajdziesz - to bedziemy ten temat dyskutowac. W sprawie wiecow- jasno wyrazilam zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kobieto, w wątku o kaczkach Ty na poważnie:-))) 09.06.05, 18:56 Tajemnicę Ci zdradzę:-)))Pan Henryk jest tu dla kaczych jaj a nie podbijania wątków.Od tego mamy innych dyżurnych:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Kobieto, w wątku o kaczkach Ty na poważnie:-))) " 09.06.05, 19:09 Zajrzyj "nie fanko" kaczek np tu: :)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24932731 Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 to z kim mozesz a z kim nie 09.06.05, 19:31 i fakt ze o tym krzyczysz glosno to wlasnie jeden z dowodow na to - ze nie warto puszczac glupkow na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Biedroneczko24" -ta " - Uśmiechnij się!!!! 09.06.05, 19:34 ->Zdolność do śmiania się z samego siebie jest tym, co czyni różnicę pomiędzy fanatykiem i resztą. Fanatyk nigdy się nie śmieje z siebie, nigdy nie śmieje się swobodnie, może co najwyżej być sarkastyczny.< - >Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Jestem usmiechnieta heniu 09.06.05, 19:40 caly czas. Nawet nie zlosliwie. Patrze sobie tylko - jak owieczki wpadaja do morza za jedna owca ktora na rogach ma napis sld. NIc wiecej. Powiem wiecej - czytalam troche roznych rzeczy w zyciu o roznych zwierzatkach i o lemingach tez i tak sobie mysle - ze dla jednego leminga- to coroczne wpadanie z hukiem w fale morskie to dosc kiepski interes.. Nawet jesli duma go rozpiera ze jest prawie wiekszoscia pod tymi sniegami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani" biedronko24"-ta! - gdy czytam Pani tekst 09.06.05, 22:06 postrzegam Panią!- podobnie "sobie" - "walniętą" :-)) Ps. całości Pani tekstu doskonale - nie rozumiem, a już po n-kroć?? - "EZELDE" Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 mimo tak czestego czytania? ;) 10.06.05, 12:27 szczerze wspolczuje wszystkim niedriegbegabten - zwlaszcza tym ktorzy nie chca - ale musza opowiadac o swoich intymnych zabawach. Np takich do ktorych nalezy sledzenie wnikliwe czyichs postow na necie i proba ich dyskredytacji - zalosnie zuzyta- jak stara zelowka... Sadzisz ze argument bez pokrycia uzyty po raz 1001szy zadziala? :) Ja sie nadal usmiecham. Chociaz mamy dzis chmurke. Miedzy innymi dlatego, ze miast love parade, mam w perspektywie spektakl na powietrzu - La notte de la Luna. W pieknym, parkowym otoczeniu zalozonym jeszcze chyba przed pierwsza wojna... Nie rozumiesz mowisz? No coz- skoro jestes tak inny w tak waznych sprawach, ktore na domiar zlego sa dla ciebie wazniejsze od wszystkich innych rzeczy w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ALE O TYM GEYOSTWIE KAŻDY WIE 10.06.05, 12:23 więc to jest spam... dlatego usuwają. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś