Dodaj do ulubionych

Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu g...

• swedenonline Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 23:39
      Gratuluje polskim gejom i wszystkim prawdziwym demokratom! Cala Skandynawia
      jest z Wami! Zamierzamy zaangazowac naszych politykow w akcje wspierania waszej
      walki o rownouprawnienie i sprawiedliwosc!
      Jesli Polska chce byc w Europie i Unii to jej politycy i obywatele musza
      szanowac prawa czlowieka i konstytucje. Precz z neonazistami i politykami,
      ktorzy z powodu wlasnych kompleksow o podlozu seksualnym wykorzystuja swoje
      stanowiska dla zaspokojenia swojej chorobliwej megalomanii.
      Pan Kaczynski powinien zmienic zawod i mam nadzieje, ze wszyscy inteligenni
      ludzie beda go bojkotowac w wyborach.

Trzymajcie sie!
      Humanisci Europy sa z Wami!

Peter, Szwecja
    • mika68 proponuję Paradę Przeciw Agresji Homoseksualistów! 11.06.05, 23:43
      Tak dalej być nie może! Idąc dziś z dziećmi Krakowskim Przedm. zostałam
      zaczepiona przez 2 mlodych cholernie "tolerancyjnych". Wciskali mi na siłę
      ulotki, dzieciom wręczano tęczowe chorągiewki. To jakaś paranoja! Moje dziecko
      już w ub. roku przyniosło do domu "ulotkę - test", rozdawaną przechodniom na
      ulicy. Było tam kilkanaście pkt. na temat "jedynie prawdziwej orientacji" i
      tendencyjnych pytań dotyczących identyfikacji z jedną płcią! To wszystko jest
      chore! Dziś pod pozorem wolności, równości krzyczą homoseksuliści! Jutro
      pedofile zarządają regularnych wizyt dzieci w domowych aresztach w celu
      rozładowania napięcia seksualnego i oczywiście... szeroko rozumianej wolności,
      a pojutrze nekrofile wyjdą z hasłami prawa do nieograniczonego kontaktu
      seksulanego ze zwłokami. Może by tak wreszcie zorganizować MARSZ MILCZENIA pod
      hasłem "Nie dla homoseksualnej agresji!"
      • foresta Re: proponuję Paradę Przeciw Agresji Homoseksuali 12.06.05, 00:07
        mika68 napisała:

> Tak dalej być nie może! Idąc dziś z dziećmi Krakowskim Przedm. zostałam
        > zaczepiona przez 2 mlodych cholernie "tolerancyjnych". Wciskali mi na siłę
        > ulotki, dzieciom wręczano tęczowe chorągiewki. To jakaś paranoja! Moje dziecko
        > już w ub. roku przyniosło do domu "ulotkę - test", rozdawaną przechodniom na
        > ulicy. Było tam kilkanaście pkt. na temat "jedynie prawdziwej orientacji" i
        > tendencyjnych pytań dotyczących identyfikacji z jedną płcią! To wszystko jest
        > chore! Dziś pod pozorem wolności, równości krzyczą homoseksuliści! Jutro
        > pedofile zarządają regularnych wizyt dzieci w domowych aresztach w celu
        > rozładowania napięcia seksualnego i oczywiście... szeroko rozumianej wolności,
        > a pojutrze nekrofile wyjdą z hasłami prawa do nieograniczonego kontaktu
        > seksulanego ze zwłokami. Może by tak wreszcie zorganizować MARSZ MILCZENIA pod
        > hasłem "Nie dla homoseksualnej agresji!"

Tak to jest. To jest znane zjawisko w psychologii - jak sobie z czyms nie
        radzisz to oskarzasz innych. Ale to sie da leczyc. Bo swiata nie zmienisz. Nie
        musisz przyjmowac ulotek nikogo - pod warunkiem, ze potrafisz powiedziec "nie".
        Jesli nie potrafisz - twoj problem.
        • 1966p Re: proponuję Paradę Przeciw Agresji Homoseksuali 12.06.05, 00:11
          Daj spokój . Kobieta zredagowała text, zamieściła gdzie się da a Ty ją
          wyśmiewasz;)
      • otello Re: proponuję Paradę Przeciw Agresji Homoseksuali 12.06.05, 00:12
        Biedactwo, trzeba było zgłosić na policję, że ktoś Ci siła wręczał ulotki.
        Powinni za to pójść siedzieć. Skandal!

Co do marszu milczenia, to proszę bardzo, ogranizuj sobie, jaki tylko chcesz.
        Twoja sprawa, żyjemy w końcu w wolnym kraju.
    • jaru2 "Parada równości"? 12.06.05, 00:21
      Uważam, że nie jest normalnym, aby mężczyzna żył z mężczyzną, jak i kobieta z
      kobietą. Z tego w naturalny sposób "nic" nie będzie. Nic czyli potomstwo,
      przyszłość kraju, ludzi. Myślę, że nie ma co poprawiać natury. Homoseksualizm to
      skrzywienie psychiczne, choć przy ogólnym przyzwoleniu społeczeństwa nie mają
      szans na wyleczenie.
      Jestem przeciwny organizowaniu tzw. parady równości, ale i ostro sprzeciwiam się
      jej antydemonstrantom.
      • foresta Re: "Parada równości"? 12.06.05, 00:28
        jaru2 napisał:

> Uważam, że nie jest normalnym, aby mężczyzna żył z mężczyzną, jak i kobieta z
        > kobietą. Z tego w naturalny sposób "nic" nie będzie. Nic czyli potomstwo,
        > przyszłość kraju, ludzi. Myślę, że nie ma co poprawiać natury. Homoseksualizm t
        > o
        > skrzywienie psychiczne, choć przy ogólnym przyzwoleniu społeczeństwa nie mają
        > szans na wyleczenie.
        > Jestem przeciwny organizowaniu tzw. parady równości, ale i ostro sprzeciwiam si
        > ę
        > jej antydemonstrantom.

A badz sobie przeciwny. Zrob manifestacje. Pisz do gazet - co tylko chcesz!
        Na tym polega demokracja.
        Ale ona tez polega na tym, ze ci ktorzy mysla innaczej maja prawo do tego
        samoego co ty.
        Zaskoczony?
        A co do homoseksualizmu - Wiesz co to jest Swiatowa Organizacja Zdrowia?
        Poszukaj sobie w wyszukiwarce.
        Ta wlasnie organizacja juz dawno wykreslila homoseksualizm z listy chorob,
        dewiacji i zboczen.
        Chcesz zyc zabobonami - zyj, twoja sprawa.
        • jethrox Pederastia to nie "myślenie" tylko chora skłonność 12.06.05, 01:16
          czysto seksualna, szkodliwie wpływająca na pozycje rodziny w społeczeństwie.
          Nie myl polityki z chorą chucią.
      • azarzycka Re: "Parada równości"? 12.06.05, 12:06
        Jak juz dotrze do Ciebie, że homoseksualizm nie jest chorobą, to oswój się też z
        myślą, że te kilka procent społeczeństwa o orientacji homoseksualnej żyje wśród
        nas i -o ile mi wiadomo - ani to nie maleje, ani nie rośnie, przynajmniej
        znacząco. NATURALNIE byli, są i bedą.
        I teraz: czy jedynym, a nawet głównym celem związku jest to 'coś', czyli - jak
        piszesz - potomstwo, przyszłość kraju, ludzi? Osoby, które są ze sobą głównie po
        to, by mieć potomstwo, raczej długo razem ze sobą nie będą...
        A co z parami hetero, które w ogóle nie chcą mieć dzieci?
        • jurek46pink Re: "Parada równości"? 12.06.05, 14:18
          azarzycka napisała:

> Jak juz dotrze do Ciebie, że homoseksualizm nie jest chorobą, to oswój się
          też
          > z
          > myślą, że te kilka procent społeczeństwa o orientacji homoseksualnej żyje
          wśród
          > nas i -o ile mi wiadomo - ani to nie maleje, ani nie rośnie, przynajmniej
          > znacząco. NATURALNIE byli, są i bedą.
          > I teraz: czy jedynym, a nawet głównym celem związku jest to 'coś', czyli - jak
          > piszesz - potomstwo, przyszłość kraju, ludzi? Osoby, które są ze sobą głównie
          p
          > o
          > to, by mieć potomstwo, raczej długo razem ze sobą nie będą...
          > A co z parami hetero, które w ogóle nie chcą mieć dzieci?

Dziękuję.
          Jerzy.

• frank_drebin Do wszystkich szanownych (szanownych nie bylo 12.06.05, 01:03
      napisane z przekasem) komentatorow moich postow. Moze zawiklalem troche wiec
      wyloze enumeratywnie o co mi chodzi. Zaznaczam, ze to moje osobiste zdanie
      poniewaz jest tu duzo obroncow demokracji, wolnosci slowa, pogladow itp, wiec
      sadze, ze wylozenie moich pogladow spotka sie ze zrozumieniem jako forma
      dyskusji. Co do ewentualnych komentarzy prosze tylko o merytoryczne odpowiedzi
      (nie twierdze, ze jestem nieomylny zawsze mozna podyskutowac), na wyzwiska lub
      komentarze swiadczace o tym, ze ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem nie
      bede reagowal.
      1. Moim zdaniem te parady nie sluza propagowaniu wolnosci slowa, ujawnianiu
      sie, manifestowaniu swoich pogladow, demokracji itp. Jest to pierwszy krok do
      przebudowy spoleczenstwa i pogladow w kierunku jaki okresle na szybko "wszystko
      wolno" itp. Stad byl moj przytyk o mozliwej za 10 lat parady dumy pedofilow i
      zoofilow. Wnioskuje to tez z przypomnianej przeze mnie wypowiedzi na lamach
      Krytyki Politycznej (zaluje, ze nie ma cytatu, szukalem nie znalazlem w necie).
      Coz last but not least - hmmm zdarzenia w Paryzu dokladnie tez sytuuja sie w
      tym nurcie. Jako, ze uwazam taka przyszlosc ludzkosci za nieszczescie i upadek
      mam prawo komentowac takie dzialania i przeciw nim protestowac. Zaznaczam
      upadkiem nie sa homo i less itp. Ani mnie ziebia ani grzeja tak samo jak
      hetero. Chodzi mi tylko o generalny kierunek, w ktorym ma to zmierzac.
      2. Zauwazam generalny blad logiczny w samym pomysle parady. Ci sami ludzie,
      ktorzy ja popieraja mowia, ze nikt nikomu nie moze zagladac do lozka kto z kim
      spi. I slusznie. Natomiast tu nagle z tego kto z kim spi - robi sie powod
      wyjscia na ulice i zamanifestowania tego. Wiec jak ? Albo zostawiamy to
      prywatnosci. Albo robimy z tego sprawe publiczna. Jesli sprawe publiczna i tyle
      wrzawy to moim zdaniem jest to robione w celu patrz pkt. 1.
      3. Sadze tez, ze problemem srodowisk homo w Polsce nie jest nietolerancja itp.
      lecz raczej ludzie, ktorzy kreuja sie na ich przywodcow. Nazwisk nie wymienie
      kazdy zna. Musza wsrod homo podgrzewac atmosfere zagrozenia "walczyc" o parady
      itp. bo jak znam zycie niezle z tego zyja. Pewnie jakies pieniazki od p. Srody
      leca (tez nie widzialem w tv zeby byla na paradzie – pewnie będzie kandydowac
      do parlamentu), tudziez z funduszy UE itp. Jakby nie tworzyli sami problemu,
      nie mieliby o co walczyc i z czego zyc. Na miejscu homo, less i zwolennikow
      parady w Polsce zaczalbym sie zastanawiac, czy ktos na moich plecach nie chce
      wjechac do sejmu i czy ktos zwyczajnie mnie nie wykorzystuje.
      4. Pozostane przy swoim zdaniu jesli chodzi o nieobecnosci na paradzie.
      Osiatynski jak mi wiadomo nie kandyduje w wyborach. Jedyny Borowski mial
      szczescie wybawilo go przesluchanie w komisji. Reszta z popierajacych
      nieobecnych pewnie jak ich ktos o to zapyta beda wymyslac o popieraniu sercem i
      umierajacej matce co im uniemozliwilo paradowanie. Zauwazcie, ze nie bylo nawet
      nowej lwicy lewicy, czyli Senyszyn. Najbardziej grzmiacej z trybuny sejmowej na
      kaczyzm. Pewnie jej partia zakazala bo twardy elektorat SLD jest akurat jesli
      chodzi o kwestie ze tak to nazwe "lozkowe" bardzo zblizony do Radia Maryja.
      5. Uprzejmie dziekuje jesli ktos przeczyta ten przydlugi post. Dyskusja i
      komentarze patrz wstep.
      • roro68 Re: Do wszystkich szanownych (szanownych nie bylo 12.06.05, 01:26
        Podpisuję się pod tym oburącz. Podrkeślę, że jestem homoseksulaistą (chociaż
        bardziej ode mnie postępowi geje na tym forum już zdążyli temu zaprzeczyć). Do
        komentarza dodałbym jeszcze dwa zdania o konsekwencjach takich parad dla
        tolerancji: ta parada przyniosła więcej szkody (w postaci zaostrzenia postaw
        homofobicznych) niż pożytku (w formie "dumy", którą zachłystują sie
        uczestnicy). Konsekwencje będą zgubne i nie odczuje ich bynajmniej Biedroń ani
        Jaruga, ale młodzi i bezbronni geje w poslkich miasteczkach i na wsi.
      • zebro1 Re: Do wszystkich szanownych (szanownych nie bylo 12.06.05, 02:43
        rzeczywiscie bylo enumeratycznie, zapomniales jednak o czyms takim jak
        wspolodczuwanie. czy definicja twojej moralnosci poszanowania prawa, zawiera w
        sobie slowo "czlowiek"? czy wyjscie na ulice tysiecy osob manifestujacych swoj
        sprzeciw wobec statuskwo, manifestujacych swoje poglady okrzykami "kochamy was"
        napawa cie lekiem? podejrzewam ze wiesz, ze gdybys ty byl gejem, to kazalbys sie
        zamknac w pudle, bo chcialo ci sie powalczyc o prawo do bycia pelnym
        uczestnikiem zycia spolecznego, takim jakim jestes, bez zwracania uwagi na fakt,
        ze chodzisz z chlopakiem trzymajac go za reke.
        • frank_drebin Re: Do wszystkich szanownych (szanownych nie bylo 12.06.05, 03:44
          Chodzilo mi tylko o wyrazenie zdania na temat czemu w ogole sa parady
          organizowane. Nie sadze, ze jak napisales/las sa one organizowane zeby wyrazic
          swoj sprzeciw wobec panujacego porzadku tylko zeby zaprowadzic nowy porzadek. I
          nic nie napawa mnie lekiem. Co do chodzenia jednej plci za reke - wlasnie tu
          moim zdaniem wiecej by wygrali homo i less. Jakby chodzili za reke - codziennie
          po ulicach. W koncu ludzie by sie przyzwyczaili do tego i biorac pod uwage
          wzgledy praktyczne jaka szanse mialyby takie pary spotkac kogos z wyklinanej MW
          lub LPR - prawie zadne i prawie zadna mozliwosc ataku. Reszta to jak napisalem
          tylko jechanie na plechach homo i less. Zreszta widzialem ([przyznaje tylko w
          tv w relacji) jak Biedron chcial odebrac mikrofon Niemcowi. Widac maja inne
          cele .......... co swiadczy, ze moze mam troche racji ....
      • werter-6 Nie zgadzam się z Tobą w kwestiach zasadniczych 12.06.05, 13:23
        Nie miejsce, aby te sprawy dyskutować, powiem tylko, że stwierdzenie, jakoby
        dzialacze gejowscy robili to z powodów merkantylnych ,jest pomówieniem, tym
        samym zdyskwalifikaweś się jako strona w dyskusji!!non coment
        • frank_drebin Re: Nie zgadzam się z Tobą w kwestiach zasadniczy 12.06.05, 14:48
          Masz prawo sie nie zgadzac. Jednak hmmm internet to wielka rzecz. Ponizej
          zapodaje link do stronu urzedu p. Srody. Wprost tam sie mowi o finansowaniu,
          wspieraniu, wspolpracy. Sadze, ze te wszystkie wymienione tam analizy, akcje,
          raporty itp. nie sa robione za darmo. Wiec kasa jednak leci. Kasa leci, a
          przestalaby leciec, gdyby nie dmuchano problemu.

www.rownystatus.gov.pl/pl/index.php?m=dzial&id=12
    • paszczak1975 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 01:52
      Po co wam te swary głupie ?
      Wnet i tak zginiemy w zupie !!!
    • mozart Protest przeciwko Kaczuchowi 12.06.05, 02:58
      Mimo, ze nie jestem zwolennikiem tej parady uwazam, ze Kaczynski sie przejechal
      i to oznacza, ze moze zostac wyeliminowany z rozgrywki o fotel prezydenta. Tak
      trzymac! Do Strassburga z nim!
      Zostalem mile zaskoczony, bo obawialem sie, ze bedzie to taka sama parada jak w
      Berlinie czy w Kolonii. Najwyrazniej demonstracja stala protestem przeciwko
      Kaczynskiemu.
    • mozart Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 03:00
      Mimo, ze nie jestem zwolennikiem tej parady uwazam, ze Kaczynski sie przejechal
      i to oznacza, ze moze zostac wyeliminowany z rozgrywki o fotel prezydenta. Tak
      trzymac! Do Strassburga z nim!
      Zostalem mile zaskoczony, bo obawialem sie, ze bedzie to taka sama parada jak w
      Berlinie czy w Kolonii. Najwyrazniej demonstracja stala protestem przeciwko
      Kaczynskiemu.
      • zulus3 [...] 12.06.05, 03:09
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • rlach718 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 04:29
      Wtym Roku Glosoje Na Radio Maryja.
    • pl.adex We are family 12.06.05, 05:29
      Kiedys po ulicach amerykanskich miast maszerowalo sie do wtoru hitu Sister
      Sledge We are family,to byl taki nieoficjalny gejowski anthem We are family
      I've got my sisters with me,nothing will break us down.Trzymajcie sie
      Polacy ,mlodziez wszechpolska zginie smiercia naturalna,swiat jest przed Wami a
      jak czujecie sie slabi to zawsze jest Donna Summer i jej I Feel Love.Od
      weterana marszow nowojorskich 30 lat temu,swiat nalezy do nas a nie do rasistow
      i niedoukow katolickich.My wygralismy,wy wygracie takze,kazdy ma prawo do zycia
      takiego jakie chce,ostatecznie jest ono jedno a potem jest wielka pustka.Jak ja
      chce sie kochac i bawic z mezczyznami to panu Kaczynskiemu wara od tego tak jak
      ja sie nie pytam ze skoro taki katolik to dlaczego nie ma gromadki
      dzieci,ostatecznie seks jest tylko do plodzenia dzieci wedlug ich mitologii i
      im lepszy katolik tym wiecej bachorow.Czyli pan Kaczynski sam nie wierzy w to
      co niby wierzy,tylko jest typowym polskim warcholem co dla pieniedzy gotowy
      jest wszystko zrobic,pfe,Ci co uczestniczyli w marszu przynajmniej gotowi sa
      walczyc o swoje przekonania,chociaz daleko ale myslami bylem z Wami.
      • pl.adex I shot you down 12.06.05, 05:36
        Wlasnie w klubie puscili najnowszy gejowski anthem stara piosenke Nancy Sinatra
        I shot you down,przerobiony elektronicznie przez Audio Bullys z UK.Jakie to na
        miejscu I shot you down mr Kaczynski,nastepny Duck po Donaldzie Ducku Tusku ten
        jest Daffy Duck,a jak ktos ogladal kreskowki to wie ze Duffy Duck zawsze mial
        wode sodowe w glowie,duze wyobrazenie o sobie a jednak zawsze Bugs Bunny go
        wykiwal,tak samo pan Kaczynski Daffy Duck wielki pieniacz mysli ze wszystko
        wie i na wszystkim sie zna a to jednak calkowity brak klasy.
    • brynk [...] 12.06.05, 07:28
      • bac1 Re: wc marszałek sejmu, wc premier ..łamali praw 12.06.05, 07:51
        Ptasie móżdżki, wasze bezsilne kwakanie na nic sie nie zda, na szczęście.
      • smok5 Głos zboczeńców ważnym głosem. 12.06.05, 08:15
        Dla zachowania koryta czerwoni przemaszerują nawet z diabłem. Może głosy
        dewiantów spowodują,że przekroczą próg wyborczy. To zwykła gra Nałęcza i bandy
        czerwonych spychanych na margines historii. Znam prominentnego daiałacza na
        Śląsku z SLD. On na temat pedalstwa sądzi to samo co ja ..i Bogu dzięki.
    • emeryt21 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 08:02
      Podoba mi sie Twoja wypowiedz.Ciekawe tylko kogo miales na mysli?Czy gejow czy
      wszechpolakow?
    • antonioni1 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 08:05
      A ja czekam na paradę równości schozofreników i paranoików. To też ludzie,
      którzy potrzebują wyrozumiałości ze strony społeczeństwa. Są nawet i to u nas w
      Polsce stowarzyszenia chorych na schizofrenię. Jestem również za paradą
      notorycznych gwałcicieli. Taki sobie gwałciciel nie zaspokoi swojego popędu
      seksualnego inaczej niż przez gwałt. A ponadto w zapasie mamy zoofilutów. Ci to
      dopiero mogliby nam pokazać jak to się robi ze zwierzakiem. Przecież człowiek
      to też animal.
      • nwrcn Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 12:21

> A ja czekam na paradę równości schozofreników i paranoików.

Moze zamiast czekac, wez sie za organizacje, napewnoa znajda sie tutaj ludzie o
        podobnych do twoich przypadlosci i sie do twojej parady dolacza :)

powodzenia
        • zulus3 Okazuje sie ze POLICJA to pedalska V Kolumna. 12.06.05, 13:43
          • gekon1979 i taka jest smutna prawda 12.06.05, 14:08
            wlasciwie od wczoraj nie ma policji w Polsce, tylko progejowskie bojowki z napisem policja
    • axermann [...] 12.06.05, 09:31
      • eptesicus gdzie te pioropusze? 12.06.05, 10:27
        > na takiej paradzie.Rozpie.. kilkaset pedałów to skończy sie ich machanie z
        > pióropuszami w dupach i bedzie wreszcie swiety spokój

widziales gdzies na tej paradzie kogos z pioropuszem w d...? Albo na
        poprzednich takich imprezach, jak w Krakowie?
      • werter-6 Wiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.05, 13:08
        Jesteś zaściankowym zawistnym Polczkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • tysprag Re: Demokracja - prywatna opinia 12.06.05, 10:43
      Tzw. "Parady Równości" z Berlina, N. Jorku itp., napawają mnie obrzydzeniem.
      Kaczyńskich popieram w ich działalności politycznej "od zawsze", od czsów ich
      demonstracji anty-Wałęsowskich, wyborów w 1993 r.
      Uważam, że niedopuszczenie do manifestacji w tym roku w w czsie braku kolizji z
      świętami religinymi i narodowymi to błąd.
      Demokracja, tak jak ja to rozumiem, wymaga mojej zgody- akceptacji na
      manifestowanie poglądów, z którymi osobiście się nie zgadzam. Inaczej to nie
      jest demokracja.
      Oczywiście w momencie, gdy taka manifestacja narusza, dobre obyczaje, prawa
      innych ludzi przez chociażby nawoływanie do nienawiście wobec ludzi inaczej
      myślących, lub np. instyrucji Kościoła, powinna zostać rozwiązana, a wobec
      organizatorów wyciągnięte konsekwencje.
      Niezgadzam się z pp. Urbańczykiem i Kaczyńskim, - urzędnicy nie mają prawa do
      demonstrowania swoich prywatnych poglądów- w ten sposób, że zakazują, w imię
      tych poglądów, publiczej działalności, kogokolwiek w jakiejkolwiek sprawie.
      Stąd - moim zdanie- również wynika prawo do tzw. kontrdemonstracji. Ci ludzie
      też mieli do tego prawo.
      Rolą Policji, straży miejskiej, jest niedopuuszczenie do ekscesów.
      Nie ludzie, demokracja, wolność dla służb porządkowych i polityków, a dokładnie
      odwrotnie. I dokładnie tylko tyle.
    • zasmucony1 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 10:51
      Przyglądam się tej "dyskusji" i cieszę się, że tej "mniejszości" JEST
      RZECZYWIŚCIE MAŁO :) Krzykliwe to jednak, agresywne i nietolerancyjne (sic!)
      Rozmawiać z tym nie ma właściwie o czym, bo toto jest przekonane o swojej racji
      i nie ma się co łudzić by jakieś argumenty doń trafiły.Trzeba się za homopatów
      modlić i robić swoje :)...To w końcu bardzo biedni ludzie , straszliwie
      zakręceni,których dodatkowo różni dranie zamiast leczyć,wpędzają w jeszcze
      większą chorobę.Item : Zamiast psioczyć na chorych, trzeba się zająć tymi,
      którzy tę chorobę wzmacniają, jaśli nie wywołują.
      • yeellow Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 11:04
        Przeprosiles juz za swoje klamstewka (w sprawie GW i Notre Dame), czy brak Ci
        odwagi?
        • enedue2 Re: Homoterror kwitnie ! 12.06.05, 11:39
          Wymiar sprawiedliwości powinien homoterrosrystów przykładnie ukarać za łamanie
          prawa. Zacząć należy od karania parlamentarzystów z Kucem i Nałęczem na czele.
          Nie wspominam o parlamentarzystkach.
        • zasmucony1 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 11:41
          Nie wiesz czasem kto pousuwał moje posty? :) Ale dobrze,że przynajmniej Ty
          pamiętasz. Innym powtarzam : Parę dni temu dyskryminowane :) biedactwa
          homopatyczne zbezcześciły katedrę Notre Dame w Paryżu i skopały jej rektora,
          który próbował interweniować.Wcześnie dokonały bluźnierczego ślubu dwu lezbijek
          itd. Gazetka wybiórcza zaponmiała o tym poinformować czytelników...Bez
          komentarza:))))
          • yeellow Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 12:29
            znowu klamiesz matolku, bo byl komentarz w GW. Masz link, bo google moze byc
            dla Ciebie zbyt skomplikowane:
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53621,2749810.html
            I co teraz, klamczuszku?
    • freez CNN pokazuje paradę 12.06.05, 11:39
      "Pokojowa demonstracja homoseksualistów w stolicy Polski, pacyfikowana z
      polecenia prezydenta Warszawy - Kaczyńskiego." Trzeba przyznać że CNN miała
      bardzo ciekawy materiał filmowy - gratuluję Pierwszemu Homofobowi RP
      Kaczyńskiemu - za rok do Wa-wy przyjadą homoseksualiści z całego świata, bronić
      swojej wolności :))
      • enedue2 Re: Nie dojadą :) 12.06.05, 11:46
        Większa część homoterrorystów zachoruje na AIDS ( tzw. adidasa). Nowa odmiana
        tej choroby uśmierca w dwa tygodnie. W NYC padł blady strach na pedalstwo.
        PRECZ Z TERROREM PEDAŁÓW!
        • epiphany23 Re: Nie dojadą :) 19.06.05, 19:09
          enedue2 napisał:

> Większa część homoterrorystów zachoruje na AIDS ( tzw. adidasa). Nowa odmiana
          > tej choroby uśmierca w dwa tygodnie. W NYC padł blady strach na pedalstwo.
          > PRECZ Z TERROREM PEDAŁÓW!

lesbijki dojada. ich aids nie dotyczy :-DDDDD
      • werter-6 Jak znam gejów, a sam nim jestem 12.06.05, 13:10
        to przyjadą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • zulus3 Re: Jak znam gejów, a sam nim jestem 12.06.05, 14:13
          werter-6 napisał:

> to przyjadą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> fuck your self !!! Ate logo.
      • frank_drebin Re: CNN pokazuje paradę 12.06.05, 14:51
        To akurat zadna wiadomosc, ze CNN pokazuje to w ten sposob. Przeciez CNN jest
        poprawna do bolu. Sprobuj moze obejrzec kanal informacyjny Foxa, nie sa az tak
        politycznie poprawni.
        • epiphany23 Re: CNN pokazuje paradę 19.06.05, 19:07
          taaa... sa absolutnie probuszowscy i konserwatywni do bolu.

ciezko tu o obiektywizm
    • t-800 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 11:40
      PD powinna wystawić Niemca na prezydenta.
    • wibednar Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 11:42
      Sodoma i Gomora
      Skandal !!!
      nie chodzi tu o jedna parade
      jeszcze troche a pedofile, alkoholicy, narkomani i inni chorzy ludzie beda
      zadac aby uznac ich za normalnych, a tych co uwazja ich za chorych okrzyknac
      jako zacofanych.
      Nie jestem wojujacym, skostnialym katolikiem.
      Ale to co sie dzieje to sprawdza sie trzecia Tajemnica Fatimska. Kościół
      katolicki jest przesladowany i jego wyznawcy. Ci ktorzy głoszą Prawdę Objawioną
      okrzyknieci sa jako ludzi zacofani, nietolerancyjni itp. Przeciez teraz trudno
      wyobrazic sobie przesladowania w stylu poczatkow chrzscijanstwa.
      uczestnicy parady wolnosci powinni zostac objeci szczegolnie troskliwa opieka
      lekarska.
      • yeellow Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 12:35
        to zorganizuj sobie parade milosnikow tajemnic fatimskich, na zdrowie. Nikt Cie
        nie bedzie przesladowal, slowo.
    • zasmucony1 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 11:48
      Zgadza się Enedue2, TO JEST HOMOTERROR !
      • yeellow Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 12:30
        Ile warte jest poparcie klamcy?
    • muratek Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 12:01
      Nie jestem lesbijka,ani hetero.. ale gdybym byla w Wawie bralabym udzial w tej
      paradzie,zeby pokazac naszemu zaciemnialemu,zasciankowemu panstwu, ze kazdy ma
      prawo do wyrazania swojej opini, bycia soba!Brak tolerancji, to u nas
      epidemia!!!
      • chgw Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 12:14
        > Nie jestem lesbijka,ani hetero.. ale gdybym byla w Wawie bralabym udzial w
        tej
        > paradzie,zeby pokazac naszemu zaciemnialemu,zasciankowemu panstwu, ze kazdy
        ma
        > prawo do wyrazania swojej opini, bycia soba!Brak tolerancji, to u nas
        > epidemia!!!

Co za żałosne pierdoły!

• szary_czlowiek Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 12:51
          Moim zdaniem to ty jesteś żałosny.
    • gekon1979 Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:21
      wczorajsza bitwa zostala przegrana,

progejowska policja to juz byla przesada

teczowi rozwala nam kraj i wprowadza tak zwane postepowe prawa - zgnilizna bedzie sie lala, a narod zatraci swe wartosci, dlatego nalezy z nimi walczyc(naturalnie zgodnie z prawem)
      • ddaa Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:27
        Der Spiegel pisze o liczbie uczestników parady. Otóż wg. tygodnika było tam 100
        prziciwników ("prawicowców") natomiast uczestników po stronie homo miałoby być
        ok. 500. Wybiórcza pisze tymczasem o... 2500 uczestnikach w Paradzie! Kto
        kłamie?
        • yeellow Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:34
          wystarczy popatrzec na zdjecia. Bylo pare tysiecy osob (bylem i widzialem).
          Moze Spiegel mial informacje z samego poczatku, bo ludzie troche sie schodzili.
        • werter-6 halastry weszpolskiej bylo ponad 100 osób, 12.06.05, 12:36
          A nas ponad 2oootyś
          • werter-6 nas ponad 2tys sorry za pomylkę 12.06.05, 13:01
            • zulus3 Re: nas ponad 2tys sorry za pomylkę 12.06.05, 15:19
              Tak 2,5 tys. zboczkow nagranych i zarejestrowanych na tasmach video przez
              Policje, odkupimy i pojedynczo i parami wylapiemy i odeslemy do Homolandu.
      • yeellow Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:32
        "progejowska", smieszne. Bronila tez mnie, a gejem nie jestem. Policja nie jest
        pro, czy anty, zatrzymywala chuliganow. Tak sie akurat zlozylo, ze wszyscy byli
        po drugiej stronie kordonu. Powinno Wam to dac troche do myslenia. Lysek w
        kapturze z kamieniem w kieszeni rownie chetnie przywali Wam, jak "pedalowi".
        Ciekawe, czy wtedy tez bedziecie mowic o "milych, fajnych chlopakach".
        • gekon1979 Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:37
          bandytow z kamieniami powinni zlapac, i co zrobili
          ale parada powinna zostac zablokowana przez policje
          tymczasem oni dali jej przejsc co jest skandalem
          policja jest progejowska, bo pozwolila na ten caly cyrk
          • yeellow Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:47
            moze nie chcieli, zeby wrocily wspomnienia sprzed lat, kiedy policja palkami
            rozganiala nielegalne demonstracje.
          • werter-6 Gekonie jest bezczelny jak każdy twój 12.06.05, 12:54
            wspólwyznawca!!Otóż przymij do wiadomości,że wczorajszy dzien jest ważnym
            momentem w historii Polski,za wczesnie na dyskusje z Tobą, ale zobaczymy
            póżniej A teraz idz na piwo, bo tylko to Tobie pozostalo.Koniec!!!!!!!!! to już
            nie wróci, o czym marzyleś!!!,
            • gekon1979 Re: Gekonie jest bezczelny jak każdy twój 12.06.05, 13:04
              hahha
              nadejdzie to o czym marze
              wazny jest
              ale nie jest to pozytywne wydarzenie werterku, tylko bardzo negatywne
              otoz policja tego kraju rozpedzila nielegalna kontrmanifestacje, a wspierala nielegalna parade, a powinna ja zatrzymac i koniec
              wspolwyznawcy czego?? czego jestem werterku wyznawcom, sadze ze nie wiesz, no ale jak kazdy teczowy gadasz na tematy ktorych nei znasz
              a dzis w szczecinie jest final Dni Morza, i na piwo sobie pojde, mimo ze jutro mam ciezkie zaliczenie biochemii, i bede napawal sie przy browcu czystym szczecinem, myslac ze smutkiem o zgwalconej przez teczowa horde stolicy
              ale pamietaj najwartosciowsze sa krance RP
              • yeellow Re: Gekonie jest bezczelny jak każdy twój 12.06.05, 17:39
                kolejny klamczuszek. Policja nie rozpedzila zadnej kontrmanifestacji.

Ty gekon lepiej wracaj do ksiazek, bo w takim tempie nigdy studiow nie
                skonczysz. I bedziesz niedokonczonym magistrem od forum internetowego.
            • ddaa Re: Gekonie jest bezczelny jak każdy twój 12.06.05, 13:06
              Nie rycz jeszcze tak z tego swojego triumfu. To, że przeszła wasza nielegalna,
              bezprawna parada nie znaczy, że tęczowe cwaniaki już wygrały umysły i portfele
              Polaków. Spróbuj pospacerować ze swoim chłopcem u mnie na osiedlu czy na innych
              osiedlach Krakowa. To Ci tutaj ludzie powiedzą co myślą o homo, a pewnie
              wytłumaczą też ręcznie. Niedługo wybory i mam nadzieję, że władzę objemije
              koalcija POPiSu, wtedy policja nie będzie już chroniła łamiących prawo. Zróbcie
              sobie wtedy paradę. 90% Polaków uważa was za dewiantów i się wami brzydzi.
              • werter-6 ty należysz do blokersów, odwodu LPR 12.06.05, 13:14
                Kraków też wyzwolimy z mroków ciemności, a teraz idz na silownie, poprawić
                muskuly, bo jedynie to posiadasz!! orangutanie
              • szary_czlowiek Re: Gekonie jest bezczelny jak każdy twój 12.06.05, 13:18
                Kolego, o co ci chodzi? Czego ty się boisz? Dzisiaj ktoś dopadnie gejów, a jutro
                ciebie, bo nie spodoba się mu twoja pusta głowa. Kumasz coś?
          • szary_czlowiek Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 13:01
            Ty chyba bardzo boisz się homoseksualistów. Widzisz, nie każdy się ich boi. Np.
            ja nie boję się ich, są mi obojętni, ja jestem hetero a oni homo. Może nie
            jesteś stabilny do końca i objawia się u ciebie homofobia, nie wiem. Jednego
            jestem natomiast pewny - to, co wyczynia kurdupel kaczyński bazuje na bardzo
            prostych instynktach i przekonaniach, a ja chcę żyć w państwie demokratycznym na
            miarę 21 wieku, gdzie nikt czarownic na stosie nie pali. Tak na marginesie - czy
            ludziom na zachodzie żyje się gorzej, bo homoseksualiści sobie parady urządzają?
            Opanuj się trochę, wyluzuj, weź w garść i spójrz chłodno na całą sprawę:)
            • gekon1979 Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 13:06
              mnie nie chodzi o homo, tylko o teczowa horde, czyli nastepcow bolszewikow
              • szary_czlowiek Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 13:16
                Obawiam się, że mylisz pojęcia i błędnie oceniasz sytuację. Zdefiniuj, czego się
                boisz, bo jak na razie rozmawiamy o pokojowej paradzie, która została zakazana
                bez sensownego powodu i w moim odczuciu był to swego rodzaju zamach kaczynskiego
                na demokrację.
                • gekon1979 Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 13:24
                  homo sa wykorzystywani przez lewacka teczowa horde
                  teczowa horda to zbiorowsc roznego typu lewakow, od bolszewikow, po wariatow antyglobalistow, po socjaldemokratow, na obroncach przyrody konczac
                  swiat w ich wizji to utopia, a jak kazda utopia skonczy sie bardzo fatalnie dal wszystkich,
                  teczowa horda to nastepcy bolszewikow, i gdy wprowadza swoje marzenia to bedziemy mieli kolejna nieludzka dyktature w stylu komunistycznej
                  to niewinnie wyglada, ale jak sie obejrzy wszystkie tego typu ruchy w historii to tak sie to konczy
                  na dodatek u nas na czele tej teczowej hordy stoja ludzie oderwani od rzeczywistosic - Ikonowicz, Darth Szyszka, Jaruga Do Buga i inni, to sa chorzy niebezpieczni ludzie, ktorzy swymi reformami, rozwala nam kraj, a gospodarke to zdepcza do sredniowiecza chyba
                  gei uzywaja by zdobyc popularnosc
                • gekon1979 PS 12.06.05, 13:24
                  zobacz na zdjecia kto idze w pierwszym szeregu, a zrozumiesz do czego zmierzam
        • zasmucony1 Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:52
          Przede wszystkim śmieszny jesteś " Y " :)))))) Po drugie prawdopodobnie Twoja
          gazetka umieściła informację o wydarzeniu w Paryżu już po niewygodnym dla niej
          fakcie( kiedy " sprawa się rypła"), jak to ma w zwyczaju :)) Po trzecie ja
          Ciebie nie obrażam, nie używam inwektyw ( jeśli rozumiesz co to słowo znaczy)
          więc czemu Ty - tolerancyjny :)) Europejczyku :)) to robisz? Czyż to ja mówię
          żeś MATOL?:)))))))))
          • yeellow Re: Teczowa Horda rozpoczela wojne 12.06.05, 12:58
            jakie inwektywy? Napisales nieprawde, wiec jestes klamczuszkiem. Nie umiesz sie
            do tego przyznac, Twoja sprawa. Ale klamczuszkiem pozostajesz.
      • werter-6 Wiesz jakie wartości wyznaje ten naród? 12.06.05, 12:48
        Nietolerancja, antysemityzm,koltuństwo, zlodziejstwo, pijańswo, zwierzęcy
        atawizm,i specjalizowanie się w marynowaniu mięsa ludzkiego w beczkach, na
        koniec, morderstwa popelniane na chorych, przez pielęgniarzy pogotowia z
        Lodzi!to są wartości powszeszechnie wyznawanie w Polsce!!(Katolandzie)
        > teczowi rozwala nam kraj i wprowadza tak zwane postepowe prawa - zgnilizna bedz
        > ie sie lala, a narod zatraci swe wartosci, dlatego nalezy z nimi walczyc(natura
        > lnie zgodnie z prawe Czy zrozumieliście zarzuty!!!!!!!!!!!!!
        • gekon1979 Re: Wiesz jakie wartości wyznaje ten naród? 12.06.05, 12:58
          za teczowej hordy
          eutanacja i liberalna aborcja, bedzie zgodna z prawem, to tez bedzie sie to dzialo w swietle prawa, a na dodatek na wieksza skale
          • werter-6 Re: Wiesz jakie wartości wyznaje ten naród? 12.06.05, 13:05
            Glupstwa opowiadasz, ja piszę o faktach, które mają miejsce w Katolandzie!!
            • gekon1979 Re: Wiesz jakie wartości wyznaje ten naród? 12.06.05, 13:18
              nic sie nei zmienilo
              to tylko warszawa,
              w szczecinie to nie przejdzie!!!!!
              szczecin stanie sie ostoja moralnosci w Polsce
              • werter-6 Mylisz się zbyt blisko leży przy ganicy z 12.06.05, 13:25
                Europą
                • gekon1979 Re: Mylisz się zbyt blisko leży przy ganicy z 12.06.05, 13:27
                  i wlasnie dlatego jest najbardziej odporny na wplywy z nacji ktorymi sie tu gardzi(niemcy francuzi)
                  • werter-6 Znam Szczecin rzeczywiscie koltun, a to bylo 12.06.05, 13:33
                    przed wojną, takie piękne europejskie miasto,odporni na co? ideologię? czy was
                    paraliżuje strach przed innością,Ale jesteście bezrobotni,a za pieniadze
                    zrobicie wszystko!
                    • gekon1979 Re: Znam Szczecin rzeczywiscie koltun, a to bylo 12.06.05, 13:53
                      mamy wlasny pomysl na zycie i go bedziemy realizowac
                      a wasz nam nei odpowiada
                      tak dlugo jak to my stanowimy wiekszosc bedzie po naszemu
                      bardzo to proste jest taka wlasnei jest demokracja
                      wiekszosc prowadzi kraj
                      • yeellow Re: Znam Szczecin rzeczywiscie koltun, a to bylo 12.06.05, 18:57
                        przeciez Ty jestes w mniejszosci gekonku :-).
        • zulus3 Re: Wiesz jakie wartości wyznaje ten naród? 12.06.05, 14:46
          werter-6 napisał:

> Nietolerancja, antysemityzm,koltuństwo, zlodziejstwo, pijańswo, zwierzęcy
          > atawizm,i specjalizowanie się w marynowaniu mięsa ludzkiego w beczkach, na
          > koniec, morderstwa popelniane na chorych, przez pielęgniarzy pogotowia z
          > Lodzi!to są wartości powszeszechnie wyznawanie w Polsce!!(Katolandzie)
          > > teczowi rozwala nam kraj i wprowadza tak zwane postepowe prawa - zgnilizn
          > a bedz
          > > ie sie lala, a narod zatraci swe wartosci, dlatego nalezy z nimi walczyc(
          > natura
          > > lnie zgodnie z prawe Czy zrozumieliście zarzuty!!!!!!!!!!!!!
          > PRZYTOCZYLES WARTOSCI WYZNAWANE PRZES "FOLKSDOJCZY" Rodem z Polski
          wegetujacych w Niemczech.Jak przyjade na wakacje dam ci umyc auto !!
    • berlinczyk5 BRAWO WARSZAWO !!! 12.06.05, 12:54
      GRATULUJE SUKCESU! warszawska parada jest od wczoraj obecna na czolowych
      miejscach we wszystkich mediach europejskich. dowiedzialem sie o niej dopiero z
      glownego wydania wiadomosci w pierwszym programie telewizji niemieckiej ARD w
      sobote wieczorem. zaledwie 2500 odwaznych ludzi osiagnelo o wiele wiecej niz np.
      setki tysiecy uczestnikow "zwyklej" parada berlinskiej CSD [nastepna 25.06.] do
      zobaczenia w przyszlym roku w warszawie :-)
      • werter-6 Dziękuje Tobie też mieszkam czasami w Berlinie 12.06.05, 12:57
        Duże fragmenty textów z prasy niemieckij kopiuję tu i niektórzy czytają to,
        napisz do mnie na priv, werter-6@gazeta.pl to pogadamy!!
        • zulus3 Niedosyc ze "Folksdojcz"to ze wschodnich landow 12.06.05, 14:52
          ohyda !!
    • yeellow Wyobrazmy sobie... 12.06.05, 12:57
      Czarnoskorzy mieszkancy Polski maja dosc bicia i obrazania ich na ulicy.
      Postanawiaja zorganizowac parade w Warszawie pod haslem "Nie
      jestesmy 'asfaltami'". Kaczynski odmawia, mowiac, ze on nie ma w zasadzie nic
      przeciwko murzynom, ale kolor skory jest ich prywatna sprawa i nie nalezy sie z
      nim obnosic. Pseudokibole i MW zbieraja banany i kamienie, zeby "asfaltow"
      przegnac z "bialego kraju". Murzyni postanawiaja jednak sie zebrac. Policja o
      dziwo, nie paluje ich, ale ochrania przed "prawdziwymi Polakami". W tlumie
      czarnoskorych idzie tez sporo bialych, bo dzis kazda uczciwa osoba jest
      czarnoskora.
      Na forum rozne osoby wyrazaja swoje oburzenie. Boja sie o swoje dzieci, ktorym
      na widok paradujacego murzyna moze nagle pociemniec skora. "Czarna skora jest
      nienormalna", pisza. W szkolach domagaja sie zaprzestania nauczania, ze kolor
      skory moze byc rozny. Zeby dzieciak, od malego indoktrynowany, nie "sciemnial".
      Rozne panie sa oburzone, ze murzyni wreczali im ulotki, a dzieciom kolorowe
      baloniki i choragiewki. Kaczynski jest oburzony, ze policja oslaniala
      nielegalna manifestacje i wylapywala porzadna, biala MW z kamieniami w rekach.
      Notowania PiS ida w gore, bo sondaze pokazuja, ze 60% jest zdania, ze kolor
      skory jest sprawa prywatna i manifestacje powinny byc zakazane. Na forach
      internetowych dalej murzyn jest "asfaltem" i wszystko jest po staremu....
      • gekon1979 ale teraz yeellow to juz chrzanisz 12.06.05, 13:09
        za przeproszeniem
        nie wolno pozowlic by homo i teczowa horda, zrownaly problemy rasowe czy wyzanniowe z dewiacjami czy orientacjami seksualnymi!!!!!!!!1
        a fe yeellow to byl czysty populizm, tani jak diabli, a fe, obrzydliwy bolszewicki belkot
        • yeellow Re: ale teraz yeellow to juz chrzanisz 12.06.05, 18:50
          jak sie nie umie odpowiedziec, to sie wymysla od bolszewikow. To Twoja ulubiona
          zagrywka. W kazdym poscie piszesz o hordzie i bolszewikach. Na oryginalniejsza
          refleksje sie nie zdobyles. Gejem sie czlowiek rodzi, tak jak rodzi sie
          ciemnoskorym, Zydem, kobieta, mezczyzna, czy transseksualista. Nie ma
          specjalnej roznicy.
          A moj post nie byl skierowany do Ciebie. Sa tacy, ktorzy zrozumieli.
      • jurek46pink Re: Wyobrazmy sobie... 12.06.05, 13:58
        yeellow napisał:

> Czarnoskorzy mieszkancy Polski maja dosc bicia i obrazania ich na ulicy.
        > Postanawiaja zorganizowac parade w Warszawie pod haslem...

Dziękuję, yellow !

J.
      • zasmucony1 Re: Wyobrazmy sobie... 12.06.05, 16:16
        :))))))) Wszyscy trzej murzyni pójdą??? :))))))
        • yeellow Re: Wyobrazmy sobie... 12.06.05, 17:27
          Wiecej, klamczuszku, wiecej. A niedlugo bedzie jeszcze wiecej. Ale od Ciebie
          ciezko wymagac rzetelnosci i odrobiny wyobrazni.
    • zasmucony1 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 13:09
      Spokojnie chłopcy bo się tak oplujecie, ze nawet wizir tego nie zmyje :)) A
      swojš drogš "Y" i "W" skšd w Was tyle NIETOLERANCJI? Werterku - cierp z
      godno?ciš , jak Twój poprzednik( my?lę, że wiesz o czym mówię)i nie wylewaj
      kloaki na swoich adwersarzy, tym bardziej na Naród, którego jeste?
      lokatorem :))))) Widzisz "Yello" jednak bezbronne owieczki gryzš...
      • yeellow Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 17:31
        jakiej nietolerancji klamczuszku? Zreszta, jak uporczywy klamca mowi, ze jestem
        nietolerancyjny to jest to komplement :-). Dosc wyrafinowany, przyznaje.
    • rywalkba Cywilizacja śmierci 12.06.05, 13:17
      Manifestacja ujawniła ile w naszym społeczeństwie jest zgnilizny moralnej.
      Policja ochrania nielegalną manifestację i tłumi protest porządnych ludzi.
      Zboczeńcy i dewianci mogą się jawnie wypowiadać i wychwalać swoje poglądy i tym
      samym deprawować społeczeństwo. A wszystko w imię "wolności", "politycznej
      poprawności" i "równości". Ludzie nie są ani jednakowni ani równi. Każdy myśli
      inaczej. I to dobrze.
      Wydaje mi się, że tego typu demonstrację są przejawem frustracji środowiska
      tych biednych pokrzywdzonych przez los ludzi, którzy zagubili sens życia. Chcą
      być równi ludziom zachowującym prawo naturalne i wyznającym cywilaizację Życia.
      Droga poprzez demonstracje swojej niemoralnej odmienności prowadzi jednak do
      wzmożenia nietolerancji ze strony ludzi zdrowych psychicznie i jeszcze bardziej
      wyrzuci gejów do getta społecznego. Najlepiej niech siedzą cicho i leczą się.
      Już wiadomo, że homoseksualizm jest zaburzeniem wywołanym niewłaściwym
      wychowaniem. Tych ludzi trzeba leczyć jak wszystkich chorych psychicznie.
      • werter-6 HaHaHahahahaha śmieszny 12.06.05, 13:26
        Katabasie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka