Dodaj do ulubionych

Nazisci z NOP atakowali parade równosci.

11.06.05, 19:33
W medialnych materiałach na temat dzisiejszej "Parady Równosci" pojawiaja się
informacje , że demonstranci byli atakowani przez "Młodziez Wszechpolską".Na
zdjeciach widac jednak sztandary nazistowskiego "Narodowego Odrodzenia
Polski" (charakterystyczna flaga z dłonia trzymajaca sztylet).Nie od dzisiaj
wiadomo , ze liderzy MW po cichu wspólpracuja z naziolami.Staraja się z tym
nie afiszowac , ale niestety ich nieco bardziej brunatni partnerzy afiszuja
sie nimi...

pzdr
Obserwuj wątek
    • sanctum.officium kretynie miecz Chrobrego to jeszcze przedwojenny 11.06.05, 19:36
      znak polskiego ruch narodowego, a nie prywatna wlasnosc nopu
      • szatek100 Nie nazywaj mnie kretynem 11.06.05, 19:48
        Nie mówię o orle ze szczerbcem tylko o rece ze sztyletem.Zobacz zreszta...

www.nop.org.pl/
        • szatek100 Post scriptum 11.06.05, 19:50
          Zwróc uwage na plakaty znajdujace sie na dole strony.Takie same zawisły ponoc
          na korytarzach KUL-u.Widac kuja sie młode kadry u katoli...

pzdr
          • kropekuk Sie nie martw: BBC nazwala ich dzis NEO-NAZI 11.06.05, 20:04
            Dostapili tego "zaszczytu" ;) PS: Mam zamowienie na tekst (a moze ifilm
            dokumentalny?)o korzeniach dzisiejszego polskiego neo-nazizmu, fenomenu na
            skale Europejska, jako ze w kraju najbardziej umeczonym przez nazi - jade po
            SOCJALIZMIE, laczacym komuchowskie przewartosciowywanie proli z ich dzisiejsza
            kariera w NOP, by sprowadzenie do parteru sobie jakos odbic. Chyba bede musial
            prosic Czarka Sokolowskiego o sprzedaz praw do publikacji paru
            tych "inteligentnych inaczej" twarzy:
            serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=17
            • kropekuk 19, nie 17 - kozy sobie zasejwowalem z nadzieja, 11.06.05, 20:08
              ze jednak hetero;)A tu wlasciwy link:
              serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=19
              PS: To nie moj blad, to GW nowe fotki doklada ;)
        • kropekuk On wie, ze mowisz o ONR...Tak to ich swastyka ;) 11.06.05, 19:58

• kropekuk Boisz sie wymowic nazwe tych "narodowcow":ONR? 11.06.05, 19:57
        Bardzo sie boisz? Ja sie nie dziwie - ciezko w Polsce po IIWW byc zdeklarowanym
        NAZIOLEM;)
    • olewin Jasne.. a Chrobry zapewne też był nazistą :)))) 11.06.05, 19:54
      skoro to jego dłoń dzierży "nazistowski" Szczerbiec ..

PS: ulegasz zdjęciowej manipulacji Gazety .. jedna flaga nazisty nie czyni ..
      • kropekuk Jesli Chrobry nalezal do ONR to byl NAZI;) 11.06.05, 19:59

• bawul Re: Jasne.. a Chrobry zapewne też był nazistą :)) 11.06.05, 20:03
        Rydzyk sie niedawno w ten sposob wyslowil na antenie: "Ja, führer" (mowil ze
        nie mozna miec takiego nastawienia..) widac co im wszystkim chodzi po glwie.
    • olewin To geje propagują nazistowskie idee !!!! 11.06.05, 20:05
      Na jednym ze zdjęć demonstrujący obok tęczowego sztandaru trzyma hasło: Ein
      volk ..
      • kropekuk Ale i ZWEI KACZOREN ...Jak widzisz, ANGOL 11.06.05, 20:08
        po raz kolejny ma racje, naziolu!
        • olewin [...] 11.06.05, 20:13
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • kropekuk [...] 12.06.05, 04:13
          • neceser Re: ZWEI KACZOREN - rozliczyl? Gdzie pieniadze? 12.06.05, 05:40
            io nigdy ich nie bedzie. nedza moze liczyc liczby, a gotowki nie zobaczy nigdy.
            jak zmusi RFN? NIKT was nie poprze w tytm. Dzieki Zydom dostaliscie pieniadze
            za prace przymusowa. TYLKO dzieki Zydom, bo z wami sie nikt nie liczy i nie
            pertraktuje. Jak dzieci przed wystawa: a ja to mam, a ja to chce. hehe, tepe
            polskie kopf.
    • gargamel.z.rm ZDELEGALIZOWAC BANDYCKIE ORGANIZACJE !!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 20:08
      • kropekuk Nie pyskuj - dawaj cynk o materialach n/t 11.06.05, 20:10
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25084776&a=25085853
        Na moj adres w GW - potem dam ci inny ;)
        • sanctum.officium W UK kwitnie nazizm! 11.06.05, 20:19
          news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4170083.stm
          wykuwaja sie przyszle pokolenia angielskich nazistow

PS
          napisz lepiej artykul o fenomenie swojego frontu narodowego, c18, b&h itd.
          • kropekuk Tak, na BALU PRZEBIERANCOW!!! 12.06.05, 04:14

• szatek100 Dowód fotograficzny 11.06.05, 20:17
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=4

Plakat "zakaz pedałowania" .W jego dolnym prawym rogu widac logo NOP. Zreszta
      na witrynie , do której adres juz podałem jest dokładnie taki sam...

pzdr
      • olewin NAZI-GEJE 11.06.05, 20:30
        Ein Volk:
        serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=2
        • szatek100 Gdzie widzisz te nazistowskie symbole ? 11.06.05, 20:40
          No chyba ze masz na mysli "Zwei Kaczoren" (zapozyczone zreszta przez kropka do
          sygnaturki).Z całym szacunkiem , kolego , ale jesli naprawde nie rozumiesz
          ironii , to my nie mamy tutaj o czym gadać...

pzdr
          • olewin Re: Gdzie widzisz te nazistowskie symbole ? 11.06.05, 20:47
            Są granice smaku i ironi w kraju najbardziej zniszczonym przez nazistów .. w
            którym zamordowano ponad 3 miliony etnicznych Polaków ..
            • szatek100 Re: Gdzie widzisz te nazistowskie symbole ? 11.06.05, 21:06
              Homoseksualisci w dosadny sposób pokazują , że Kaczynski zachował się , jak
              faszysta zakazujac im marszy pod pseudopretekstem.Zresztą juz nie pierwszy raz
              przywódca PiS pokazuje , że ma zapedy autorytarne.Poza tym nie badź taki
              pruderyjny.Przyrownywanie pewnych działań do praktyk nazizmu jest w naszym
              kraju powszechne i dlatego nikt się na homosi nie obrazi...

pzdr
    • bladatwarz Z nich tacy nazisci jak z parady zboczency 11.06.05, 20:17
      I jedni i drudzy maja calkowicie odmienne poglady.

A co do parady, to jesli jest nielegalna, to nie powinna sie odbyc.

Najwyazsza pora, zeby prawo do wystapien ograniczyc do wiecow. W jednym miejscu
      i bez lazenia. Jak sobie geje zorganizuja spotkanie w Puszczy Kampinowskiej to
      nikt ich nie bedzie przesladowac. Podobne wiece moga sobie w tej samej puszczy
      organizowac skrajni narodowcy, a zaraz po nich milosnicy psow.
      • szatek100 Dlaczego w puszczy ? 11.06.05, 20:25
        Demonstracje organizuje się po to , by ludzie ja widzieli...

pzdr
        • olewin demonstrować można wszystko ale nie wałkować 11.06.05, 20:28
          publicznie temat szeroko pojętej seksualności .. to jest niesmaczne ..
          conajmniej ..
          • szatek100 Re: demonstrować można wszystko ale nie wałkować 11.06.05, 20:37
            Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do bycia wykładnia , co jest smaczne a co
            niesmaczne.Dla mnie np. niesmaczne jest to, ze Kosciół mówi o potrzebie pomocy
            biednym a jednoczesnie całą zgromadzona kase przeznacza na limuzyny i
            megaswiatynie.Ale ja z tego powodu nie klade się na drodze ekipie budowlanej w
            Licheniu czy Łagiewnikach

pzdr
            • olewin Nie ja ale ogólnie przyjęte normy społeczne 11.06.05, 20:45
              definiują pojęcie niesmaku związanego z fizycznym wyuzdaniem ..
              Z tego samego powodu sprzeciwiam się publicznym aktom heteroseksualnym i
              publicznego epatowania jakąkolwiek !!!! formą seksualności wogóle .. To są
              sprawy prywatne i niech takie zostaną .. Nikt nie zakazuje gejom i lesbijką
              odbywania aktów miłosnych w zaciszach swoich domów ..
              Sami geje za to posuwają się do profanacji kościołów i to w krajach uznanych za
              tolerancyje !!! a to o czymś świadczy !!!
              • szatek100 Chyba zartujesz ! 11.06.05, 21:00
                Kiey jade tranwajem , to mijam całe rzędy reklam przedstawiajacych preżące sie
                panie w bikini.Ilekroć włącze telewizor , widze seks.na ulicy pary bez
                zażenowania sciskają się i perwersyjnie całują.cała nasza cywilizacja jest
                przesiaknieta erotyka , a ty mi mówisz o braku społecznego dozwolenia dla stej
                sfery :) kiedy widzizs ładna kobiete w krótkiej spódniczce tez się oburzasz ,
                że "epatuje seksualnoscia"?Spytaj kropka , jak to było w Anglii w epoce
                Wiktoriańskiej.Z tym , ze to dzialo się ponad 100 lat temu i juz nie wróci...

pzdr
                • olewin Re: Chyba zartujesz ! 11.06.05, 21:08
                  Raklamy: To nie jest kwestia tolerancji czy epatowania ale przekazu
                  niszowego .. Piękna kobieta w mini równie dobrze może być lesbijką a umięśniony
                  mężczyzna gejem .. Piersi kobiece nie są przecież męskim atrybutem ..
                  Reklamy "heteroseksualne" są rzadkością a jeśli występują to tylko dlatego
                  heteryków jest po prostu więcej .. stąd przekaz do niszy ..

Poza tym podtekst jest w reklamie tłem a nie demonstracją sposobu i rodzaju
                  uprawiania miłości .. Takie rzeczy w sym symulacje aktów są prawnie
                  zabronione ..
            • olewin Nie ja ale ogólnie przyjęte normy społeczne 11.06.05, 20:45
              definiują pojęcie niesmaku związanego z fizycznym wyuzdaniem ..
              Z tego samego powodu sprzeciwiam się publicznym aktom heteroseksualnym i
              publicznego epatowania jakąkolwiek !!!! formą seksualności wogóle .. To są
              sprawy prywatne i niech takie zostaną .. Nikt nie zakazuje gejom i lesbijką
              odbywania aktów miłosnych w zaciszach swoich domów ..
              Sami geje za to posuwają się do profanacji kościołów i to w krajach uznanych za
              tolerancyje !!! a to o czymś świadczy !!!
              • neceser [...] 12.06.05, 05:49
          • bracia_zbrojek Chodzi o wolnośc 11.06.05, 20:38
            Nie chodzi o ukazywanie preferencji seksualnych, ale o wolnosc manifestacji. A
            ze gejowie sa w Polsce dyskryminowani, to powszechnie wiadomo. Oj, L. Kaczynski
            chyba nie mial w domu lekko...Paradoksem, ze ci, co ponoc walczyli o wolnosc
            dzis stają sie zamordystami!
            • ksenos Re: Chodzi o wolnośc 11.06.05, 21:12
              ciębie człeku ktoś mocno bijał jak pacholęciem byłes bo BREDZISZ
            • neceser Re: Chodzi o wolnośc 12.06.05, 05:51
              Masz wybor: kaczynski, lub Lepper albo Giertych. Polskie spoleczenstwo to
              pokomusze warcholstwo. Trzeba je jakos wykolegowac. Kaczynski to robi. Juz ma
              historie kolegowania, np. rydzyka. hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka