Dodaj do ulubionych

Prasa o Paradzie Równości

13.06.05, 08:02
TAK DLA GEJOW I LESBIJEK, NIE DLA KACZYNSKIEGO!!!!
Obserwuj wątek
    • kraq [...] 13.06.05, 08:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • le_marcus76 [...] 13.06.05, 08:32
        • sceptyk9 Dziś geje i lesbijki! Jutro zoofile? 13.06.05, 10:02
          Pojęcie moralności i etyki, jak widzę jest bardzo rozciągliwe! Dziś demonstrują
          geje i lesbijki i ich "moralni sprzymierzeńcy". Nie zdziwię się, że jutro
          zechcą demonstrować np. zoofile, a pojutrze pedofile. Broń Boże nie jest moim
          zamiarem zrównywać tych "przypadłości", ale z tego co mnie uczono, zarówno
          pociąg do tej samej płci, jak również do zwierząt czy dzieci jest uwarunkowany
          genetycznie. Nie oceniam, tylko stwierdzam fakt! Jesli zatem mimo prawnych
          zakazów przedstawiciele tych grup zechcą demonstrować,łamiąc prawo, to czy na
          czele pojdą przedstawiciele najwazniejszych instytucji państwa, ochraniani
          przez policję, a liberalne gazety bedą pisać o "obywatelskim
          nieposłuszeństwie"? Orlana Fallaci przestrzega przed islamizacją Europy,
          obawiam się, ze jeśli zostanie odrzucona moralnośći etyka wyrosła z kultury
          judeochrzescijańskiej, to wielu ludzi, dobrowolnie, przyjmie islam i to nie w
          wersji tej "łagodnej" a wtedy ...........Ja nie straszę, ja tylko daję pod
          rozwagę!
          • kropekuk Sceptyku, ty JUZ swej kozy od baby nie odrozniasz 13.06.05, 10:38
            skoro nie widzisz roznicy pomiedzy ukladami: czlowiek-czlowiek i czlowiek-
            zwierze. Biedaczek :(((
          • jeskk69 Re: Dziś geje i lesbijki! Jutro zoofile? 13.06.05, 23:00
            tak, a pojutrze nsdam-wszechpolacy...a nie, to juz sie dzieje!
        • azael11 Re: NIE DLA PEDERASTOW I ZBOCZENCOW 13.06.05, 10:08
          JAK NAJBARDZIEJ NIE I CZY NIE MOŻNA BYŁO NAZWAĆ TEGO PARAGĄ GEJÓW A NIE RÓWNOŚCI
          TO ZBYT WIELKIE SŁOWO DLA ZBYT MAŁYCH POBUDEK

• tomxp Re: NIE DLA PEDERASTOW I ZBOCZENCOW 13.06.05, 10:15
            azael11 napisał:

> JAK NAJBARDZIEJ NIE I CZY NIE MOŻNA BYŁO NAZWAĆ TEGO PARAGĄ GEJÓW A NIE
            RÓWNOŚC
            > I
            > TO ZBYT WIELKIE SŁOWO DLA ZBYT MAŁYCH POBUDEK
            > =========================================================

wedlug ciebie
            mialbys inne zdanie gdybyb to w ciebie rzucali kamieniami
            regularnie
            pokosciele...
            • mariuszb1 [...] 13.06.05, 10:25
              • cymber.gaj Re: NIE DLA PEDERASTOW I ZBOCZENCOW 13.06.05, 10:35
                Gdybyś pisał zwykłym tekstem, a nie tymi nieczytelnymi kobyłami, może by ktoś to przeczytał. Atak, to pewnie nikt. Może to i lepiej...
        • le_marcus76 hehe... usunieto mój post. 13.06.05, 13:47
          czyli ktos to jednak przeczytał. Nie wiem czym złamałem regulamin lub prawo, no
          bo chyba nie słowami, że homoseksualizm to zboczenie?! Fakt pozostaje jeden.
          Homoseksualizm nie jest niczym dobrym, Kościół tez nie popiera tego ale
          jednocześnie nie odpycha takich ludzi od siebie, jedynie radzi im
          wstrzemięźliwość, bo nie trzeba od razu "tego" robić. Ale zaraz dojdzie do
          tego, że homoseksualiści będa mieli więcej praw od normalnych ludzi. Chyba
          człowiek XXI wieku pogubił się z tą demokracją i wolnością, źle ja pojmuje i
          szkodzi nie tylko innym, często bezbronnym ludziom, ale również i sobie samemu.
          No cóż, czeka nas kolejny kataklizm, który poprawi to, co człowiek zepsuł.
          Niestety, kataklizmy takie są krwawe i pochłoniają tysiace ofiar.
      • alatien NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 08:33
        Wolnosc albo jest albo jej nie ma.

Demokracja to rzady wiekszosci z poszanowaniem praw i potrzeb mniejszosci.
        Kaczynski o tym zapomnial.
        • remik.bz Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 08:48
          alatien napisał:

> Wolnosc albo jest albo jej nie ma.
          >
          > Demokracja to rzady wiekszosci z poszanowaniem praw i potrzeb mniejszosci.
          > Kaczynski o tym zapomnial.

A mniejszość złamała prawo . To anarchia. Geje są mi obojętni , ale żadnej
          grupce obywateli nie wolno łamać prawa. Kaczor ma mój głos w wyborach za
          konsekwencjie w działaniu i nieuleganie "poprawności politycznej".
          • heere Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:16
            > A mniejszość złamała prawo . To anarchia.

Zapominasz, że kaczor też złamał prawo przy zakazie ... Jako argumentów używał
            swoich zasad "moralnych", a nie przepisów prawa. Jest zwykłym urzędasem więc
            swoje poglądy powinien schować głęboko.
            • kraq Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:38
              mylisz sie. uzywal przepisow prawa i prawnie parady zakazal niezaleznie od
              swoich racji moralnych, ktore glosil.
            • pan.nikt Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:40
              Jeżeli Kaczor złamał prawo, to są SĄDY, a nie bezprawie.

Pedały dobrze wiedziały, że Kaka miał prawo zakazać i poszli na rozwiązanie
              siłowe.
              Poszli na siłę z poparciem zdychających partii postkomunistycznych, któe w tym
              bezprawiu upatrują swojej ostatniej deski ratunku.
              • tomxp drogi panie nikt! 13.06.05, 09:42
                • tomxp Re: drogi panie nikt! 13.06.05, 09:43
                  sady? jakie sady jak sadza
                  sprawy sie pradawniaja
                  na tym polega ich sadzenie... niestety
                  • pan.nikt Re: drogi panie nikt! 13.06.05, 10:04
                    CZYLI BEZPRAWIE?
                    CZYLI MAFIA, MORDY, KRADZIEŻE, ROZBOJE, SAMOSĄDY.

fajny kraj uhahaha
                    • tomxp Re: drogi panie nikt! 13.06.05, 10:09
                      alez tak juz jest... nest pa?
                    • kropekuk CO wazniejsze? Zarzadzenia Hitlera o rozwalaniu 13.06.05, 10:42
                      jencow czy Konwencje Genewskie?
          • chips8 Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 10:02
            Złamali prawo w imię wartości demokratycznych, gdyby Kaczyński nazywał się
            Łukaszenko albo Castro wtedy nazwałbys ich bohaterami.
        • trolllllll Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 08:51
          alatien napisał:

> Wolnosc albo jest albo jej nie ma.
          >
          > Demokracja to rzady wiekszosci z poszanowaniem praw i potrzeb mniejszosci.
          > Kaczynski o tym zapomnial.
          >

Homoseksualiści zapomnieli o tym tym bardziej.
          Wciskają się na siłę ze swoim pedalstwem na widok publiczny, choc nikt tego
          sobie nie życzy.
          Chcecie wolności? Szanujcie wolność innych. Wolność to nie anarchia, wolność
          jest dla ludzi dojrzałych i odpowiedzialnych, a nie dla bydła.
          • malleolus_maleficarum Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:07
            Homoseksualiści zapomnieli o tym tym bardziej.
            > Wciskają się na siłę ze swoim pedalstwem na widok publiczny, choc nikt tego
            > sobie nie życzy.
            > Chcecie wolności? Szanujcie wolność innych. Wolność to nie anarchia, wolność
            > jest dla ludzi dojrzałych i odpowiedzialnych, a nie dla bydła.
            a ja sobie nie zycze aby katolibowie wszedzie sie wciskali(zwlaszcza w damskie
            tylki) a jednak sie wciskaja.Pora chyba im tego zakazac, a wszczegolnosci w
            szkolach.
          • lukasz1471 Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:14
            > Homoseksualiści zapomnieli o tym tym bardziej.
            > Wciskają się na siłę ze swoim pedalstwem na widok publiczny, choc nikt tego
            > sobie nie życzy.
            > Chcecie wolności? Szanujcie wolność innych. Wolność to nie anarchia, wolność
            > jest dla ludzi dojrzałych i odpowiedzialnych, a nie dla bydła.

Nie myślałem, że społeczeństwo polskie jest aż tak głupie!!! Ja szczerze sobie
            tego życzę, żeby geje i lesbijki pojawiały się tam, gdzie chcą bez obaw, że taki
            bydlak jak ty (celowo piszę mała literą - przez brak szacunku) rzuci w nich
            kamieniem! jeśli ty nazywasz siebie człowiekiem odpowiedzialnym i dojrzałym, to
            już na prawdę straciłem wiarę w to, że kiedyś będzie tu normalnie!
            TWÓJ NICK ODZWIERCIEDLA TWÓJ POZIOM INTELEKTUALNY - jeśli nie rozumiesz, to moim
            zdaniem wynosi on mniej więcej 0 !!!!!!
            Zastanów się nad sobą! Ksenofobia a nie homoseksualizm jest chorobą!!!!!!
            • trolllllll Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:21
              Czy ja napisałem, że chcę rzucać kamieniami? Otóż nie chcę, choć jak słyszę
              takich jak ty, to zaczynam sie zastanawiać
              Mnie nie podobają się pedalskie parady, które propagują nienormalne i miemoralne
              zachowania i mam takie samo prawo jak ty bydlaku jeden (celowo piszę to z małej
              litery :-PPP ), wyrażać swoje poglądy.
              Nie wstydzę się tego, że jestem tradycjonalistą - mam do tego prawo w wolnym
              kraju (no chyba, ze jednak nie jest wolny, a zdominowany przez jedynie słuszną
              politpoprawną opcję wybiórczo-pedalską). I mam prawo do swoich poglądów - nie
              naruszam nimi wolności innych, ale też i prosze o to, aby nie naruszać mojej
              wolności.
              • tajak Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:30
              • tajak Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:33
                trolllllll napisał:

> Czy ja napisałem, że chcę rzucać kamieniami? Otóż nie chcę, choć jak słyszę
                > takich jak ty, to zaczynam sie zastanawiać
                > Mnie nie podobają się pedalskie parady, które propagują nienormalne i miemoraln
                > e
                > zachowania i mam takie samo prawo jak ty bydlaku jeden (celowo piszę to z małej
                > litery :-PPP ), wyrażać swoje poglądy.
                > Nie wstydzę się tego, że jestem tradycjonalistą - mam do tego prawo w wolnym
                > kraju (no chyba, ze jednak nie jest wolny, a zdominowany przez jedynie słuszną
                > politpoprawną opcję wybiórczo-pedalską). I mam prawo do swoich poglądów - nie
                > naruszam nimi wolności innych, ale też i prosze o to, aby nie naruszać mojej
                > wolności.
                Jeżeli nie podobaja ci się parady to na nie nie chodź. Mnie również wiele parad sie nie podoba ale nie mam nic przeciwko nim(pielgrzymki,procesje i inne) Po prostu mam wybór moge w nich uczestniczyć lub nie.
              • tomxp Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 09:37
                kalumnie twe nic nie zmienia moich pogladow
                ja w ciebie kamienim bym nie rzucal, to niczego nie zmieni
                tak samo niczego nie zmieni to ze nazwiesz mnie tym czy tamtym
                ty masz swoje poglady
                ja mam swoje
                mozna o nich dyskutowac
                ty... chcesz rzucac kamieniem #
                tradycyjnie...
                gratuluje

nic nie ma otym nic w tradycyjnych naukach kosciola?
                przypomne, kochaj blizniego swego jak siebie samego?
                kim aprpos byla maria magdalena?
            • tadeuszosinski48 tal,leczyć się z ksenofobii,homofobii... 13.06.05, 12:18
          • alatien Re: NIE DLA IDIOTOW, IGNORANTOW I HIPOKRYTOW! 13.06.05, 12:53
            Homoseksualisci sie wciskaja na widok publiczny? Chcieli pokojowej parady ku
            uczczeniu rownosci i tolerancji. Uwazasz ze nikt sobie nie zyczy tolerancji i
            rownosci? Przeciez na tym jest zbudowany nasz system.

I zgadzam sie z tym, ze jak nie podoba sie tobie widok calujacych sie
            homoseksualistow to nie patrz, odwrocic wzrok jest latwo. Oni maja do tego takie
            samo prawo jak ty i twoja dziewczyna/chlopak. Jesli sie temu sprzeciwiasz to
            godzisz w demokracje i idee naszego panstwa.

A odnosnie legalnosci manifestacji to faktycznie byla nielegalna. Tak jak
            wiekszosc demonstracji anty-komunistycznych (nie wiem czy byly jakies legalne).
            Obywatele maja obowiazek sprzeciwianiu sie lamaniu konstytucji, a jej zlamania
            dopuscil sie Kaczynski. Jego argumenty sa smieszne i okazaly sie bezpodstawne.
            On jest tylko urzedasem, a nie opiniodawca. Ma sie upewnic ze wszytkie dokumenty
            sa dostarczone i ze otrzymalu je odpowiednie osoby. Nic wiecej. Niech sobie nie
            wyobraza ze jest panem na stolicy bo jest tylko pacholkiem i sluga publicznym.

>Chcecie wolności? Szanujcie wolność innych.
            Sam sobie tu przeczysz. Wolnosc do zgromadzen homoseksualistow przeciw jakiej
            twojej wolnosci? Poszanowania godnosci? Nikt nie wymaga od ciebie ogladania tej
            parady, wiec twojej wolnosci sie nie ogranicza. Nie plec bzdur.
      • sceptyk9 Dziś geje i lesbijki - jutro zoofile 13.06.05, 09:59
        Pojęcie moralności i etyki, jak widzę jest bardzo rozciągliwe! Dziś demonstrują
        geje i lesbijki i ich "moralni sprzymierzeńcy". Nie zdziwię się, że jutro
        zechcą demonstrować np. zoofile, a pojutrze pedofile. Broń Boże nie jest moim
        zamiarem zrównywać tych "przypadłości", ale z tego co mnie uczono, zarówno
        pociąg do tej samej płci, jak również do zwierząt czy dzieci jest uwarunkowany
        genetycznie. Nie oceniam, tylko stwierdzam fakt! Jesli zatem mimo prawnych
        zakazów przedstawiciele tych grup zechcą demonstrować,łamiąc prawo, to czy na
        czele pojdą przedstawiciele najwazniejszych instytucji państwa, ochraniani
        przez policję, a liberalne gazety bedą pisać o "obywatelskim
        nieposłuszeństwie"? Orlana Fallaci przestrzega przed islamizacją Europy,
        obawiam się, ze jeśli zostanie odrzucona moralnośći etyka wyrosła z kultury
        judeochrzescijańskiej, to wielu ludzi, dobrowolnie, przyjmie islam i to nie w
        wersji tej "łagodnej" a wtedy ...........Ja nie straszę, ja tylko daję pod
        rozwagę!
        • tomxp Re: Dziś geje i lesbijki - jutro zoofile 13.06.05, 10:05
          tak sadzisz sceptyku?
          wynika z tego ze nie rozumiesz roznic miedzy tymi i tamtymi
          tak wiec przypomne ze homoseksualizm w polsce i nie tylko nie jest scigany
          kodeksem karnym
          zoofilia i pedofilia ktore znowu wspominasz jest.
          nie widzisz roznicy moj drogi?

oriana fallacci?
          no i co z tego ze t y zgadzasz sie z jej pogladami.
        • an9991 Re: Dziś geje i lesbijki - jutro zoofile 13.06.05, 10:07
          genetycznie uwarunkowane są też kolor włosów, wzrost, inteligencja,
          schizofrenia, nadciśnienie tetnicze, umiejętność zwijania języka w rurkę także
          co to ma do rzeczy? zoofilia i pedofilia jest przestępstwem a homoseksualizm
          nie i to jest zasadnicza różnica
          • sceptyk9 Re: Dziś geje i lesbijki - jutro zoofile - sceptyk 13.06.05, 11:25
            Obydwaj moi przedmówcy wskazywali na kodeks karny, jako podstawę, czy coś
            jest "normalne" lub "nienormalne". Ja - jak to sceptyk - mam pewne wątpliwości:
            1. To, że homoseksualizm jest nie zakazany, jest to decyzja parlamentarzystów
            niektorych krajów, ale nie jest normą powszechną: por. kraje islamskie.
            2. Gdyby któryś z parlamentów krajowych na świecie uznał, ze np. zoofilia jest
            prawnie dopuszczalna, to też byłoby OK?
            3. Norma obyczajowa - jak powszechnie wiadomo, u niektorych ludów pierwotnych,
            a nawet współcześnie inicjacja seksualna z małpą lub kozą jest normą, czy ma
            być akceptowana?
            4. Czy ktoś zadał sobie pytanie dlaczego tak dużo mlodych Francuzów przechodzi
            na islam? Ja poczytałem sobie trochę na ten temat w języku Moliera (akurat nie
            jest mi obcy) i wylania się taki obrazek: młodzi Francuzi przyjmują islam
            ponieważ chcą oprzeć się o stabilne wartości, a tego "politycznie poprawne
            chrzescijaństwo" nie jest im w stanie zapewnić!
            Czy bierzecie to pod uwagę!
        • kropekuk A ten CIAGLE o swojej KOZIE ...:))))))))))))))) 13.06.05, 10:44

• sceptyk9 Re: A ten CIAGLE o swojej KOZIE ...:))))))))))))) 13.06.05, 11:12
            Nie o swojej, ale o twojej! Aaa, szkoda dyskutować z kimś, kto nie odróznia
            opinii od epitetu! Mimo to pozdrawiam, :-)))))))
    • bac1 Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 08:11
      Jeżeli pani Siedlecka nie dopatrzyła się "złych intencji" ze strony TVP w
      zbitce w WIADOMOŚCIACH materiału z Warszawy i starego materiału z Paryża, to
      może koledzy z redakcji GW złożą sie i kupią pani Siedleckiej w prezencie
      okulary. "Złe intencje" były oczywiste, nawet dla ćwierćinteligenta.
    • boorza Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 08:19
      Ale o co ci chodzi? Czy komuś stała się krzywda?
      Mam coraz mocniejsze przekonanie, że cała parada wraz z kampanią miedialną ma
      podłoże polityczne. I nie chodzi tu o niczyje prawa, tylko o kapitał wyborczy.
      Ktoś Was, uczetnicy parady wykorzystał do swoich celów... Ale paradoksalnie,
      największe korzyści odniósł prezydent Kaczyński.
      • panilalkowa Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 08:36
        Czy Kaczyński zyskał czy stracił zobaczymy wkrótce w sondażach. Wielu nie
        interesujących się na codzień polityką wyborców sądziło, że Kaczyński jest
        zwolennikiem prawa i sprawiedliwości. Teraz widzą, że nie koniecznie.
        Gratulacje dla policji. Spokojnie, sprawnie, profesjonalnie. Powtórzcie to w
        Krakowie przy najbliższej okazji, proszę.
        • remik.bz Policja pomaga łamać prawo 13.06.05, 08:55
          panilalkowa napisała:

> Czy Kaczyński zyskał czy stracił zobaczymy wkrótce w sondażach. Wielu nie
          > interesujących się na codzień polityką wyborców sądziło, że Kaczyński jest
          > zwolennikiem prawa i sprawiedliwości. Teraz widzą, że nie koniecznie.
          > Gratulacje dla policji. Spokojnie, sprawnie, profesjonalnie. Powtórzcie to w
          > Krakowie przy najbliższej okazji, proszę.

Za co gratulujesz policji? Pomagała nielegalnym demonstrantom. To prosta droga
          do anarchii. Jutro demonstrację nielegalną zrobią np właściciele jamników i co
          policja na to? Policja ma pilnować przestrzegania prawa a nie łamania prawa.
          Politycy , którzy brali w tym udział psują państwo i prawo bardziej niż
          Kaczyński.
          • dem0kryt Re: Policja pomaga łamać prawo 13.06.05, 09:27
            Co masz przeciwko właścicielom jamników? Oni też sa obywatelami tego kraju i
            maja takie same prawa obywatelskie.

Mam w nosie homosiów, ale pamiętam lata 80te i demonstracje przeciwko ówczesnym
            porządkom. Też były "nielegalne", zabronione. Ówczesna władza ostrzegała, że to
            droga do anarchi... etc.

Prawa obywatelskie są niezbywalne. Żaden urzędnik nie stoi ponad nimi.
    • karis21 Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 08:31
      Moim zdaniem prezydent Warszawy kaczor powinien być odwołany ze stanowiska
      jest oczywiste że kaczyńskim żądzi z zaścianka kościół katolicki i ten pół
      człowiek wykonuje rozkazy kościoła a warszawiaków ma po prostu w nosie czy
      taki frajer może żądzić krajem jest beszczelny arogancki a wdodatku ci ludzie
      jedno jajowi jeszcze nie wyjaśnili co się stało z telegrafem czy mają zamiar
      zrobić kampanie wyborczą za pieniądze telegrafu bo kaczory robią wszystko żeby
      za wszelką cene telegraf nie był do końca wyjaśniony TE NAZWISKO ZOSTAŁO
      NAPISANE Z MAŁEJ LITERY BO NIE ZASŁUGUJE NA SZACUNEK........

• le_marcus76 Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 08:49
        Chyba cos przeoczyliście!!
        Po pierwsze co to za parada, przecież mają oni (homoseksualiści) takie same
        prawa jak inni, mogą głosować, kandydować na prezydenta/posła/itp, nabywać
        nieruchomości itd a że ślubów nie mogą brać to jest normalne i zgodne ze
        zdrowym rozsądkiem - małżeństwo to związek dwojga osób różnej płci!!!
        Małżeństwa mają dzieci (taki jest główny cel) a adopcja przez pe...y jest
        dzięki Bogu jeszcze zabroniona bo wpajałyby dzieciom złe przykłady: zboczenie
        jako normę. Po drugie parada to propaganda a oni co chcą promować? Zboczenie?
        Bo homoseksualizm nie jest normalny, to dewiacja a nie wzór do naśladowania!
        Może jeszcze pedofile zrobią swoją paradę - oni tez maja swoje argumenty! Nikt
        w pracy nie pytał mnie o moja orientacje seksualna wiec gdybym był pe...em to i
        takt by tego nikt nie wiedział, bo to co i z kim robię w sypialni jest moja
        prywatna sprawą, tylko homoseksualiści widzą i czują potrzebę chwalenia się
        swoją dewiacją. Jaką równość? Nie narzucajcie się ludziom tak jak
        heteroseksualni czyli normalni ludzie a wszystko będzie dobrze. Jeszcze policja
        nie wypisuje mandatów homoseksualistom całującym się w parku, podobnie jak i
        parze normalnych osób, więc po co organizować takie parady? Chcecie dziedziczyć
        spadki, to zróbcie testament. Dzieci nie zaadaptujecie! NIGDY!!
        • asdfzxcv Dzieki paradzie 13.06.05, 08:54
        • asdfzxcv Dzieki Paradzie odrozniasz gejow od pedofili BRAWO 13.06.05, 08:56
        • tomxp Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 09:03
          piszesz le marcusie:
          małżeństwo to związek dwojga osób różnej płci!!!
          > Małżeństwa mają dzieci (taki jest główny cel)

tu sie zgadzam bo nazwanie malzenstwem formalnego potwierdzenia zwiazku dwoch
          facetow , kobiet to nazwanie kotka mlotkiem.

piszesz :
          Po drugie parada to propaganda a oni co chcą promować

parada to przedewszyskiem protest (przeciwko czemukolwiek) propaganda?? to
          nastepstwo co oni moga promowac? nie rozumiem..

piszesz pedofile sa nidaleko od pedalow naprawde? z tego ze ty tak piszesz,
          czy tez ktos inny tak robi niewiele wynika. jezeli ja krzykne za toba ty
          swinio, przeciez w swinie sie nie zamieniasz... czyz nie?

piszesz Dzieci nie zaadaptujecie! NIGDY!! nigdy to wiecej wojny
          a dziedzi? niech jak najdluzej spedzaja swoje szczesliwe dziecinstwo w
          nalepszym miejscu do jego (dziecinstwa ) spedzeni w nalepszych polskich domach
          dziecka. tam najszczesliwiej...

pzdr

• kraq [...] 13.06.05, 09:44
            • tomxp drogi kraq-u! 13.06.05, 09:52
        • farfo Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 09:26
          le_marcus76 napisał:

> Małżeństwa mają dzieci (taki jest główny cel) a adopcja przez pe...y jest
          > dzięki Bogu jeszcze zabroniona bo wpajałyby dzieciom złe przykłady: zboczenie
          > jako normę.
          >... Może jeszcze pedofile zrobią swoją paradę - oni tez maja swoje argumenty!
          > Jeszcze policja nie wypisuje mandatów homoseksualistom całującym się w
          > parku , podobnie jak i parze normalnych osób, więc po co organizować takie
          >parady?

Odpowiadam Ci, jako osoba heteroseksualna. Takie parady są m.in. po to, żeby
          tacy ludzie, jak Ty, ludzie którzy powołują się na naukę Kośćiała
          (m.in. "dzieci główny cel małżeństwa") przestali ziać nienawiścią. Szczycisz
          się "normalnością" i porządkiem moralnym a szkalujesz i obrażasz bliźnich.
          Piszesz o nich "pe..ły", zboczeńcy, używasz określenia dewiacja. Troche
          chrześcijańskiego zrozumienia dla innych i odrobina świadomości naukowej.
          Homoseksualizm nie jest dewiacją, ani zboczeniem - zarówno w świetle prawa, jak
          i nauki. A jego przyczyczyny są dotąd nieznane, choć bardzo mocny w nauce jest
          pogląd, że podłoże jest GENETYCZNE - więc naturalne.
          Takie parady są po to, żeby ludzie podobni Tobie zrozumieli, że geje to są
          zwykli ludzie, którzy maja prawo nie być wytykani na ulicy palcami. Żebyście
          zrozumieli, że ziejąc nienawiścią to Wy jesteście niemoralni.
          I zrozumcie wreszcie, że takie poglądy jak moje nie oznaczają zgody na adopcję
          dzieci przez gejów!!!
          • mariuszb1 Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 10:11
            no teraz ktos tu przesadził - homoseksualizm ma podłoże genetyczne wiec
            naturalne - człowieku lub homosiu gdyby pedalstwo było naturalne to gatunek
            homo sapien przestałby istnieć !!!!! tego chyba nie da sie podważyć !!!!!
            • tomxp Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 10:19
              mariuszb1 napisał:

> no teraz ktos tu przesadził - homoseksualizm ma podłoże genetyczne wiec
              > naturalne - człowieku lub homosiu gdyby pedalstwo było naturalne to gatunek
              > homo sapien przestałby istnieć !!!!! tego chyba nie da sie podważyć !!!!!
              ========================================
              alez da sie!!!!
              bardzo latwo
              poczytaj

ps procentowo liczba zboczencow jak ich sie okresla sie nie zmienia
              to nie jest epidemia, po prostu coraz mniej pedalow jak ich zwa nie boi sie
              waszych patriotycznych kamieni

sprawidliwosc, prawo, kwakwa!
              • mariuszb1 Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 10:34
                ojjjj chyba za dużo filmów sf ("Wojny klonów", "Seksmisja" itp.) ktoś się
                naoglądał, człowiek to ssak a nie stekowiec który wydala i kopuluje tym samym,
                no ale jesli znasz sposoby które pozwolą 2 samcom uzyskać potomstwo to
                opublikuj to - nagroda Nobla i taka kasa gwarantowana.
          • le_marcus76 Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 14:12
            Nie mam nic przeciw homoseksualistom! jeżeli jednak ktos zaczyna domagać się
            niewaiadomo czego, to robi się to chore. czy ktoś z nich nie dostał pracy bo
            jest homo? Albo nie może głosować? bzdety wygadujecie! Dopóki każdy zachowuje
            sie według norm obowiazujących wszystkich ludzi, to jest OK. czego w takim
            razie oni chcą? Bo na adopcję dzieci nigdy sie nie zgodzę! Przypominam, że
            wiele rodzin ma problemy w zaadaptowaniu dziecka - biurokracja! Nie ma potrzeby
            psuć psychiki dziecka rodzicami homoseksualnymi bo to niczego dobrego nie da.
            Nigdy nikogo nie wytykam palcami, homoseksualni mi nie przeszkadzają, ale niech
            na lotość Boska niech nie wyłażą na ulice by promować swojej orientacji
            seksualnej. Kogo to obchodzi? gdyby sie tak nie narzucali to nikt by ich nie
            szykanował! Co do słownictwa, to homoseksualizm nie jest NORMĄ, to odchył od
            normy czyli dewiacja. Zajrzyj do słownika. Pochodzenie tej dewiacji jest trudne
            do określenia, jest kilka hipotezm min sprawa hormonów w wodach płodowych. Czy
            jeżeli cos jest u kogos od urodzenia to oznacza że jest to normalne i należy to
            w pełni akceptować? A kleptomania? Chyba idziesz na łatwizne i źle pojmując
            wolność, zrozumienia czy tolerancji doprowadzisz do syutacji absurdalnej.
            jeżeli cos jest niedobre to wcale nie trzeba od razu tego zabijać, ale należy
            zastosować inne środki aby pomóc takiej osobie. Wybacz, ale homoseksualni
            katolicy tez żyli i jeżeli żyli w czystości to mogli zostać nawet świętymi.
            Jest to ułomność i jak z każdą i z ta można walczyć i sobie poradzić z nią.
            nikt nie powiedział, że zycie jest proste i łatwe, każdy ma swój krzyż. Do
            nikogo nie czuję nienawiści, ale jezeli grupa ludzi wychodzi na ulice i
            wykrzykuje chasła to jest to propaganda. Homoseksualiści co chca promować???
            swego czasu modne było wychowanie bezstresowe, bez "bicia" i kar, i co z tego
            wyszło? czy musimy doprowadzic do kolejnego chaosu społecznego aby się
            przekonac, że to jednak było złe?
      • tomxp niewidzialne nozyce tna.... 13.06.05, 08:51
        niech swieci wiecznie slonce warszawy, lech kaczynski.
        jego idee wiecznie zywe

gdzie mozna zapoznac sie z regulaminem ciecia?

• yeellow Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 08:51
      Pani z GW chyba sobie zarty robi sugerujac, ze zbicie dwoch materialow bylo bez
      zlych intencji. Przetrzymano tygodniowego newsa i pokazano akurat w dzien
      parady. Jaka rzetelna telewizja pokazuje material w 6 dni po zdarzeniu? I
      akurat "przypadkowo" zaraz po wiadomosci o paradzie... Wyjasnienie jest smutno
      proste - PiS placi za drogie spoty reklamowe, trzeba mu sie przypodobac.

Podoba mi sie za to tekst, ze Weszpolacy zyskali, bo dolaczyli sie do
      nich "kibice". Zwykle dziennikarze podkreslaja, zeby nie mylic kibicy z
      pseudokibicami, kibolami, zadymiarzami. Jesli Weszpolacy ciesza sie z nowych
      sympatykow, to tylko pogratulowac.
      • trolllllll materiał w TV 13.06.05, 08:57
        Z tym materiałem z Paryża to w ogóle dziwna sprawa. Odnoszę wrażenie, że
        niezależnie w jakim momencie TV by go pokazała, byłoby źle.
        Jakby go pokazano tydzień temu, to posypalyby się oskarżenia, że TV służy
        Kaczyńskiemu i tendencyjnie obraża homoseksualistów, którzy zupełnie przypadkiem
        mają za tydzień paradować, a przez kraj przetacza się właśnie gorąca dyskusja
        wśród polityków, publicystów i internautów. Byłby to kij w mrowisko i woda na
        młyn dla przeciwników demonstracji.
        Pokazali go teraz - też źle, bo materiał został przetrzymany przez tydzień, a
        poza tym zderzono ekstremizm z "pokojową" manifestacją, co miało zaszokować.
        Gdyby nie pokazano go wcale - też byłoby źle, bo byłyby głosy, że TV znów działa
        wybiórczo.
        • bac1 Re: materiał w TV 13.06.05, 09:02
          "Wiadomości" powinny ten materiał pokazać wtedy, gdy zdarzenie miało miejsce. I
          tyle.
          • trolllllll Re: materiał w TV 13.06.05, 09:04
            bac1 napisała:

> "Wiadomości" powinny ten materiał pokazać wtedy, gdy zdarzenie miało miejsce. I
            >
            > tyle.

Oczywiście, tak powinno być.
            Ale u nas nie może być normalnie i uczciwie, trzeba kombinować, komu się w danej
            chwili przypodobać, u kogo punkty zbierać.
            • yeellow Re: materiał w TV 13.06.05, 09:40
              ciesze sie, ze sie zgadzamy. Zareczam Ci, ze slowa bym nie powiedzial, gdyby
              pokazali go rzetelnie, na czas.
              • kraq Re: materiał w TV 13.06.05, 09:53
                z drugiej zas strony material dotyczyl rzeczywistego wydarzenia, ktore bylo
                pewnego rodzaju prostestem przeciw braku legalizacji zwiazkow homoseksualnych.
                dlaczego mieli nie pokazac ludziom, ze homoseksualisci to nie tylko wesole
                przemarsze ale i przemoc oraz ideologia, ktora prowadzi do legalizacji
                zboczenstw: zwiazkow, adopcji, itd.?
                • tomxp skad to opoznienie materiału w TVP? 13.06.05, 09:57
                  tydzien

no comments....
                  • kraq Re: skad to opoznienie materiału w TVP? 13.06.05, 10:28
                    a jak cos sie stalo tydzien wczesniej, to nie dotyczy juz wydarzen biezacych?
                    przeciez nie pokazali materialu sprzed 20 lat. moim zdaniem zle by sie stalo,
                    jesli by tego nie pokazali.
                    • yeellow Re: skad to opoznienie materiału w TVP? 13.06.05, 10:45
                      nikt nie mowi, ze nie powinni pokazywac. Ale jezeli puszczaja material sprzed
                      tygodnia akurat w dzien parady, to jest to zenujaca manipulacja.
                      Rownie dobrze mozna zaraz po materiale o procesji Bozego Ciala wypuscic "newsa"
                      o pedofilskiej aferze wsrod ksiezy w USA. Jakie wtedy bylyby protesty...
                      • kraq Re: skad to opoznienie materiału w TVP? 13.06.05, 11:57
                        przeciez puszczaja takie materialy. juz pomijam fakt, ze ksiadz pedofil to
                        przypadek 1 na milion a tu chodzilo o pokazanie zjawiska, ktore zaczyna byc
                        powoli obecne i u nas. zadanie legalizacji zwiazkow, agresja wobec kosciola,
                        wycieranie sobie geby tolerancja i jednoczesnie wlazenie ze swoja pokrecona
                        seksualnoscia w czyjas przestrzen zyciowa to nie sa przypadki 1 na milion wsrod
                        homoseksualistow. nie wmowicie mi chyba o to, ze ten przemarsz sluzyl jedynie
                        zrobieniu sobie spacerka bez zadnej ideologii
    • trolllllll WYBORCZA!!! - skończcie się podniecać! 13.06.05, 08:59
      Nie macie dosyć???
      Pan Pacewicz przeżywa swój udział w paradzie, jak mrówka okres, chyba ma pełno z
      wrażenia i tylko chyba żal pozostał, że być może nie spróbował nowych
      doświadczeń z pp Biedroniem i Niemcem.
      • tomxp e .....skończcie się podniecać! 13.06.05, 09:06
        zajmij sie swimi sprawami drogi trollu
      • tadeuszosinski48 BRAWO GAZETA WYBORCZA,BRAWO PACEWICZ ! 13.06.05, 09:55
    • remik.bz Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:00
      To była anarchia i bezprawie. Takich rzeczy nie wolno robić . To psucie państwa
      i bardzo młodej naszej demokracji. Wstyd dla uczestników parady i polityków ,
      którzy tam byli. Złamali prawo w imię swoich partykularnych interesów. To
      zacheta dla innych. Kłania się powiedzenie: " sąd sądem ,ale sprawiedliwiość
      musi być po naszej stronie".
      • bac1 Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:04
        No, tak. Sparwiedliwość powinna być tylko po stronie Kaczora, który złamał
        Konstytucję RP.
        • remik.bz Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:07
          bac1 napisała:

> No, tak. Sparwiedliwość powinna być tylko po stronie Kaczora, który złamał
          > Konstytucję RP.

Oczywiście ,że nie. Kaczor powinien odpowiedzieć przed wymiarem
          sprawiedliwości. Ale nie wolno samemu "na siłę " szukać sprawiedliwośći poza
          procedurami prawnymi( tak jak to zrobili uczestnicy parady). To prosta droga do
          anarchii i samosądów.
          • tomxp Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:10
            pszesz remiku:
            Ale nie wolno samemu "na siłę " szukać sprawiedliwośći poza
            procedurami prawnymi( tak jak to zrobili uczestnicy parady). To prosta droga do
            anarchii i samosądów.

czasami to jedyne wyjscie....
            • remik.bz Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:14
              tomxp napisał:

> pszesz remiku:
              > Ale nie wolno samemu "na siłę " szukać sprawiedliwośći poza
              > procedurami prawnymi( tak jak to zrobili uczestnicy parady). To prosta droga
              do
              >
              > anarchii i samosądów.
              >
              > czasami to jedyne wyjscie....

Jeśli 40 mln obywateli zacznie tak myśleć i działać, to mamy z głowy suwerenne
              państwo. Kłania sie historia. Wiesz dlaczego doszło do rozbiorów oczywiście.
              • tomxp Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:49
                remik.bz napisał:

> tomxp napisał:
                >
                > > pszesz remiku:
                > > Ale nie wolno samemu "na siłę " szukać sprawiedliwośći poza
                > > procedurami prawnymi( tak jak to zrobili uczestnicy parady). To prosta dr
                > oga
                > do
                > >
                > > anarchii i samosądów.
                > >
                > > czasami to jedyne wyjscie....
                >
                > Jeśli 40 mln obywateli zacznie tak myśleć i działać, to mamy z głowy
                suwerenne
                > państwo. Kłania sie historia. Wiesz dlaczego doszło do rozbiorów oczywiście.

=========================================================================

?????????????
                pzdr
          • yeellow Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:40
            gdyby Juszczenko tak myslal na Ukrainie, nie byloby pomaranczowej rewolucji.
          • an9991 Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:50
            remik.bz napisał:

>>
            > Oczywiście ,że nie. Kaczor powinien odpowiedzieć przed wymiarem
            > sprawiedliwości. Ale nie wolno samemu "na siłę " szukać sprawiedliwośći poza
            > procedurami prawnymi( tak jak to zrobili uczestnicy parady). To prosta droga
            do
            >
            > anarchii i samosądów.

gdyby wychodzić z takiego założenia to nigdy w polsce nie upadłby komunizm, na
            ukrainie nie doszłoby do pomarańczowej rewolucji itd.itp. społeczeństwo czasami
            musi brać obronę podstawowych wartości w swoje ręce kiedy politycy tego nie
            potrafią albo nie chcą
      • tomxp Re: Parada psuje państwo i demokrację????????????/ 13.06.05, 09:09
        nie , kolego .
        ona ja wzmacnia...
        klaniam sie

ps dzien jest dniem.
        nawet jesli slonce warszawy twirdzi ze to noc...

jaki jest kon to widac

pzdr
        • remik.bz Re: Parada psuje państwo i demokrację???????????? 13.06.05, 09:12
          tomxp napisał:

> nie , kolego .
          > ona ja wzmacnia...
          > klaniam sie
          >
          > ps dzien jest dniem.
          > nawet jesli slonce warszawy twirdzi ze to noc...
          >
          >
          > jaki jest kon to widac
          >
          > pzdr

Rozumiem ,że nie uznajesz decyzji oficjalnych organów administracji
          państwowej , samorządowej, wymiaru sprawiedliwoąci . Uważasz ,że kążdemu wolno
          robić to co uważa w swoim mniemaniu za słuszne. To właśnie jest anarchia , a
          nie wzmacnianie demokracji.
          • tomxp Re: Parada psuje państwo i demokrację???????????? 13.06.05, 09:48
            remik.bz napisał:

> tomxp napisał:
            >
            > > nie , kolego .
            > > ona ja wzmacnia...
            > > klaniam sie
            > >
            > > ps dzien jest dniem.
            > > nawet jesli slonce warszawy twirdzi ze to noc...
            > >
            > >
            > > jaki jest kon to widac
            > >
            > > pzdr
            >
            > Rozumiem ,że nie uznajesz decyzji oficjalnych organów administracji
            > państwowej , samorządowej, wymiaru sprawiedliwoąci . Uważasz ,że kążdemu
            wolno
            > robić to co uważa w swoim mniemaniu za słuszne. To właśnie jest anarchia , a
            > nie wzmacnianie demokracji.

==============================================================================

otoz nie uznaje tylko wtedy gdy ewidentnie nie trzymaja sie kupy
            twoim zdaniem sie trzymaja
            moim nie
            to nie jest anarchia...
          • eles55 Re: Parada psuje państwo i demokrację???????????? 13.06.05, 11:47
            Oj, dziecko, dziecko przejedź się na Białoruś jak w prosty sposób można walczyć z opozycją przy pomocy pozornie legalnych działań.
            A jak to było z paradą? Decyzja o zakazie została wydana w piątek tuż przed końcem pracy, w ostatnim możliwym terminie. Po co? A po to, aby organizatorzy nie mieli czasu złożyć odwołania do wojewody. Powód wydania zakazu jest obojętny, może być nawet wydumany i tak nie zdążysz przejś całej procedury odwoławczej. Jest lege artis? Jest. Następny punkt, to wydanie zgody na wiece. Jaki powód? Nie będzi można zapewnić bezpieczeństwa, bo będą organizowane kontrdemonstracje. A jakimż to zagrożeniem mogą kotrdemonstracj kulturalnych, bogu ducha winnym młodych ludzi? A jeśli są zagrożeniem (jak naprzykład terrości) to trzeba się im przeciwstawić. A jeżeli nie potrafimy zapewnić bezpieczeństwa kilku tysiącom obywtali, to jak to będzie w przypdku 40 milinów rodaków.
            • remik.bz Za "komuny" nie było demokracji i wolności 13.06.05, 15:42
              eles55 napisał:

> Oj, dziecko, dziecko przejedź się na Białoruś jak w prosty sposób można
              walczyć
              > z opozycją przy pomocy pozornie legalnych działań.

Przyjacielu, ja doskonale pamiętam komunę i znam metody walki NIELEGALNYCH
              TOTALITARNYCH rządów z opozycją. Jak możesz wogóle porównywać reżym Łukaszenki
              z dzisiejszą sytuacją w Polsce. My mamy słabą , ale jednak demokrację. Trzeba
              ją wzmacniać a nie niszczyć.Jak Kaczor nie pasuje ,czy łamie konstytucję , to
              go odwołać ale LEGALNIE, a nie ostentacyjnie olewać prawo.
              Przypominam ,że Kaczor został wybrany w suwerennych ,demokratycznych
              procedurach. Porównywanie go z Łukaszenką czy Castro jest po prostu
              nieprzyzwoite. A to co zrobili wicepremier i wicemarszałek uczestnicząc w
              nielegalnej demonstracji to po prostu łajdactwo. Swoim przykładem ( z niskich
              pobudek - wybory) nawoływali do łamania prawa.
              I ciekawe jaką to "opozycję " stanowią geje? Polityczną ? Gospodarczą? Jeśli
              tak , to niech wygraja wybory i dyktują warunki. Ja to uszanuje, bo takie są
              reguły demokracji.

Ps. Dzięki za sformulowanie "dziecko, dziecko"- ostatni raz tak mówiła do
              mnie "pieszczotliwie" żona na 20-leciu naszego ślubu.
      • zb1k Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:11
        wg mnie bardziej nielegalne bylo niedopuszczenie do parady,
        policja ochraniala obywateli i tyle, jesli cos bylo nielegalne to byly tam
        kamery i lamiacych prawo mozna ukarac
      • malleolus_maleficarum Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 09:11
        panstwo i tak jest zepsute i to wcale nie przez gejów.
        • tadeuszosinski48 tak,to jest prawda,co napisales 13.06.05, 12:09
      • chips8 Re: Parada psuje państwo i demokrację 13.06.05, 10:10
        Łukaszenko też ustanawia prawa i też chce pałować tych którzy się im
        sprzeciwiają. Jesteście nielogiczni. Przecież zakaz był wbrew
        zapisom konstytucji.
    • grzespelc Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 09:06
      Jacy kibice??
      TO NIE SĄ KIBICE!!!!
    • karis21 Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 09:08
      Brawo policja może młodzież wszechpolska czyli wojsko Glempowe pójdą po rozum
      do tych głópich łbów że żucać kamieniami i butelkami mogą tylko w Giertychów i
      w radio ma ryja w Rydzyka a młody giertych ten koński łep niech się nie żuca i
      nie straszy policji bo jego partia może być zdelegalizowana bo zfałszowali
      podpisy i mówią że LPR jest w sądzie zarejestrowa a prawdopodobnie zfałszowali
      podpisy jak by się okazało że tak było to znaczy że ta partia jest w sejmie bez
      prawnie a to oznacza że LPR będzie musiała zwrucić wszystkie pieniądze które
      przez te 4 lata wyłudziła LPR jako nie legalna partia nie ma i nie może mieć
      prawa wypowiadać się w imieniu narodu polskiego powinna nie zwłocznie zostać
      zdelegalizowana.......
    • marych Czy, gdy beda paradować rudzi i leworęczni 13.06.05, 09:09
      pan Kaczyński każe ich rozpędzic za propagowanie leworęczności i miedzianych
      włosów???

Dziwię się, ze kaczor krytykuje policję za ochrone obywateli...
      czy tak wygląda prawo i sprawiedliwość?
      az strach pomyslec co będzie gdy wybiora kaczora na prezydenta... juz chyba
      Lepper byłby lepszy...
      • tomxp niech wiecznie swieci slonce warszawy, kwakwa 13.06.05, 09:12
      • bac1 Re: Czy, gdy beda paradować rudzi i leworęczni 13.06.05, 09:15
        Wczoraj w którymś z programów TV Kaczor L. powiedział,że już od jesieni będzie
        rządzić prawica i wtedy (sic!) policja będzie podlegać rządzącym prawicowcom
        (czyt.: PiS), wypełniać ich polecenia. Zgroza.
        • fletniapana Dziwne, że ci to przeszkadza 13.06.05, 09:55
          a nie przeszkadza ci to, że teraz policja zachowała się tak jakby miała
          instrukcje z góry (Kalisz ?). W państwie prawa decyzje podejmuje sie podczas
          wyborów a nie na ulicy. Chcesz czy nie Kaczyński został wybrany i miał prawo
          zezwolić lub zakazać demonstracji. Niepodoba ci się, to przy nastepnych wyborach
          postaraj sie by wybrano innego kandydata. Jakieś dziwne rozdwojenie jaźni.
          • tomxp widzi mi sie?wykladnia kwaka czy konstytucja???? 13.06.05, 10:01
            fletniapana napisał: Chcesz czy nie Kaczyński został wybrany i miał prawo
            > zezwolić lub zakazać demonstracji
            naturalnie ze zostal wybrany
            wybrany, aby wypelniac funkcje zgodnie z konstytucja rp
            a nie wedlyg wlasnego widzimisie
            a tu ewidentnie widzimisie

• fletniapana Re: widzi mi sie?wykladnia kwaka czy konstytucja? 13.06.05, 10:02
              Jeżeli złamał prawo nalezy go postawić przed sądem.
              • tomxp Re: widzi mi sie?wykladnia kwaka czy konstytucja? 13.06.05, 10:07
                niech zyja niezawisle polskie sady
    • mwi Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 09:11
      Czy takie bzdury zawsze będą na pierwszych stronach gazet? kogo to w ogóle
      obchodzi za dużo szumu wkoło gejów i lesbijek a główny przeciwnik zrobił im
      tylko przysługe nagłaśnając paradę moze to gej ? :) i wstydzi sie przyznać :):)
    • robakalenieksiadz Democracy is two wolves and a lamb....... 13.06.05, 09:13
      * Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch.
      Liberty is a well-armed lamb contesting the vote! (ang.)
      Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad.
      Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
      Beniamin Franklin.
      Mam wrażenie, że tu było dużo wolności i ani odrobiny demokracji.
      Kaczyński na prezydenta? Wtedy demokracja będzie taka jak w przypadku parady a
      wolność???
      No cóż ...."Emigruj albo strelaj" (grafiti na murze w palestynie)...
    • ludek45 Gazeta staje się gazetką gejowską :( 13.06.05, 09:27
      k
      • tomxp Re: Gazeta staje się gazetką gejowską :( 13.06.05, 09:39
        ludku drogi...
        tak sie tobie wydaje
        nic poza tym ze t y tak sadzisz nie wynika
    • an9991 więcej takich parad 13.06.05, 09:27
      żeby każdy w tym kraju zrozumiał że gej to taki sam człowiek jak on sam;żeby
      politycy zrozumieli że w tym kraju są mniejszości które mają prawo do równego
      traktowania; żeby polska była wreszcie normalnym eurpoejskim demokratycznym
      krajem
      • asdfzxcv Popieram!!! 13.06.05, 09:34
    • mr.bond Jaruga Nowacka sama wyglada jak Gej po przejsciach 13.06.05, 09:46
      Niech sie wiec nimi opiekuje. Ale ja mam prawo nie zyczyc sobie ogladac ich na
      ulicach manifestujacych swoja odmiennosc.
      • bullowy Re: Jaruga Nowacka sama wyglada jak Gej po przejs 13.06.05, 10:37
        możesz sobie nie życzyć
    • maruda.r Sami nielegalni 13.06.05, 09:48

Odmiennego zdania jest "Nasz Dziennik", który krytykuje policję za jej postawę.
      Gazeta pisze, że widocznie tak wygląda nowa jakość w policji - funkcjonariusze
      za nic mają prawo i sami sobie wybierają, którą nielegalną demonstrację chronić,
      a którą atakować.

Po prawdzie, to wszystkie demonstracje były nielegalne. Decyzja Kaczyńskiego
      również była nielegalna. Policja, co jej się chwali, nie dopuściała do burd i
      zamieszek, pałując najbardziej agresywnych, a więc kiboli zorganizowanych przez
      PiS i LPR.

• fartur78 Re: Sami nielegalni 13.06.05, 11:44
        Wiesz, "Ich Dziennik" jako pismo promujące chrześcijański ogląd rzeczywistości,
        krytykują interwencje policji - przecierz lepiej żeby się krew polała,
        złożyliby krwawą ofiarę z gejów "swojemu bogu", który byłby bardzo z niej
        zadowolony. Pytanie jak ten "ich bóg" się nazywa...?
        Swoją drogą Kaczyński też krytykując interwencje policji to chyba chciał
        użądzić igrzyska w stylu rzymskim... :) CEZARZE - CZASY SIE ZMIENIŁY. Pomijam
        już hipokryzje tego małego człowieczka bo kiedy było raczej marne zagrożenie
        atakiem bombowym w Warszawie w piątek to aż wygłosił oredzie do narodu (kolejny
        element kampanii) a gdy istniało realne zagrożenie dla zdrowia i życia kilkuset
        ludzi to jeszcze krytykuje tych którzy do tego nie dopuścili - czy ludzie
        (wyborcy) tego nie widzą!!!???
      • fartur78 Re: Sami nielegalni 13.06.05, 13:11
    • creesn Re: Prasa o Paradzie Równości 13.06.05, 09:51
      bezprawna parada,geje na terapie,policja do nauki.Baska
    • tadeuszosinski48 BISEKSUALNI,LESBIJKI,GEJE,to także NASZE DZIECI ! 13.06.05, 09:53
      Biseksualne kobiety,czesto majace dzieci i mężów,Biskeskualni mężczyżni,często
      mający dzieci i żony,Homoseksualne kobiety-lesbijki,Homoskesualni mężczyżni-geje
      to są także NASZE DZIECI.Wszyscy pochodzą ze związków
      heteroseksualnych,najczęściej katolickich - a zatem szanujmy ich,okazujmy
      ciepło i miłość.W miejsce tej wielkiej nienawiśći,przechodzącej w rzucanie
      kamieniami itp. PRZYTULMY NASZE DZIECI I DZIECI NASZYCH DZIECI DO SWYCH SERC !
    • padliniarz Kaczynski przegrales bandyto - dresiarski wodzu 13.06.05, 09:55
      • ksiundz Na dłuższą metę Kaczyński wygrał 13.06.05, 10:01
        i wrzaski nic tutaj nie zmienią. Odmienni stali się problemem politycznym i to
        im zaszkodzi a nie pomoże, zresztą lewicy i tzw. euroentuzjastom też :)
        • an9991 Re: Na dłuższą metę Kaczyński wygrał 13.06.05, 10:12
          może i kaczyński wygrał to mnie w ogóle nie interesuje ale najważniejsze że
          demokracja wygrała
          • ksiundz Re: Na dłuższą metę Kaczyński wygrał 13.06.05, 10:28
            > demokracja wygrała

Wątpię, parady pederastów, przemarsze łysych giertychowców, bójki w trakcie
            nielegalnych wieców, słabość policji, dowodzą słabości demokracji - teraz każdy
            będzie wychodził na ulicę. No i wygra zamordyzm - jak nie dzisiaj to za kilka
            lat
        • tadeuszosinski48 ZAJMIJ SIĘ HOMOSEKSUALNYMI BISKUPAMI i... 13.06.05, 10:12
          księżmi,którzy molestują prze całe lata nieletnich ministrantów czyniąc to w
          imię Chrystusa Jezusa.Zajmij się molestowaniem przez biskupa poznańskiego
          PEATZA podległych mu kleryków seminarium!
          W USA latami katolicka wierchuszka ukrywała homoseksualizm swych księży - aż
          pękło i po latach wykorzystywani seksualnie ministranci-dzieci,już jako
          dojrzali ludzie zdecydowali zrzucić to z siebie i zaczęli zeznawać.Wynikiem jest
          min.ugoda kościoła katolickiego,o wypłacaniu milionowych
          odszkodowań.HIPOKRYZJA !
          • ksiundz To do mnie ? :)))) 13.06.05, 10:32
            Kolega postrzega rzeczywistość wirtualną jako realną ? :) Kolega uważa, że jak
            ktoś używa nika "ksiundz" to oznacza, że uprawia ten niewątpliwie miły
            zawód ? :)
    • ciekawymbardzo Re:A zróbcie sobie z dup JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA 13.06.05, 10:03
      ale nie obnoście się z tym na paradach.
    • mirgehtsgut KS. OKO TEZ PODSUMOWAŁ WSZYSTKO 13.06.05, 10:05
      www.da-delfin.org/files/ks.dariusz.oko_w.odpowiedzi.krytykom.pdf
      • tadeuszosinski48 ks.OKO-zajmij się HOMOSEKSUALNYMI BISKUPAMI i 13.06.05, 10:25
        innymi duchownymi w kościele katolickim.polskim.Już jest kilkanaście wyroków
        skazujących księży za molestowanie,głównie ministrantów,choć nie tylko.
        Pan Jezus ani jednego słowa nie powiedział o potępieniu homoseksualistów.
        Wręcz przeciwnie, zmęczony po podrózy w domu uczonych w piśmie czyli faryzeuszy
        przyjął usługiwanie nierządnicy czyli prostytutki zwanej często tirówką,czy
        wulgarnie kurwą - ta nierządnica przyniosła ulgę zmęczonym nogom Pana Jezusa,a
        Pan Jezus jej nie potępił.Faryzeusze byli bardzo zgorszeni tak jak dzisiaj
        niecałe 2000 lat po opisanym wyżej spotkaniu ks.OKO!
        • bullowy Re: ks.OKO-zajmij się HOMOSEKSUALNYMI BISKUPAMI i 13.06.05, 10:53
          ale co to za autoytet ten ks.OKO?,niech spada do watykanu i tam się rządzi.Tam
          jest twój kraj i tobie podobnym.Jak ci się nie podoba,że ludzie chcą żyć wolni
          bez ucisku zadnej orientacji czy to wyznaniowej czy seksualnej to jedz tam a tu
          nie zatruwaj powietrza.katolicka zarazo
        • kraq Re: ks.OKO-zajmij się HOMOSEKSUALNYMI BISKUPAMI i 13.06.05, 12:06
          ciebie chyba tez jakis ksiezulek przytulil mocniej, bo chcesz przytulac i masz
          jakas fobie na punkcie ksiezy. ja nie mam zadnego z nimi kontaktu i niezaleznie
          od nich nie podobaja mi sie homowiece. zreszta jak by homoseksualizm byl taki
          normalny, to w usa nie byloby afery a jest. ksieza na ksiezyc, pedaly do
          rowerow a nie na wiece
          • tadeuszosinski48 Re: ks.OKO-zajmij się HOMOSEKSUALNYMI BISKUPAMI i 13.06.05, 12:25
            należysz do grupy osob biseksualnych.uwazaj bo twoja zona czy dziewczyna moze
            lubic takze inne kobiety,a to takze jest biseksualizm. ztego co wiem to bardzo
            ci sie podobaja dwie kobiety w akcie erotycznym.i slusznie.przytualaj do serca
            swe dzieci,niezaleznie od tego czy są,czy beda lesbijkami,gejami czy
            biseksualistami.okazuj im milosc a nie nienawisc.co do homoseksualstów
            księzy,to idzie o ich oblude.wystarczy ,ze zrzuca te "czarne sukienki"i jako
            dorosli ludzie moga sobie zyc jak chca z drugimi doroslymi.i tyle.
            • kraq Re: ks.OKO-zajmij się HOMOSEKSUALNYMI BISKUPAMI i 13.06.05, 13:58
              > należysz do grupy osob biseksualnych.
              48 to wielkosc twojego iq?

>co do homoseksualstów
              > księzy,to idzie o ich oblude.

poszedlbym dalej i powiedzial, ze jesli chodzi o homoseksualistow nie ksiezy,
              to tez chodzi o oblude. urzadzaja sobie wiece w imie milosci i tolerancji a
              chodzi o propagowanie swojej ideologii i wbijanie sie do mediow. tolerancja ok,
              pod warunkiem, ze nie wylaza z homoseksem na ulice i spolkuja po domach a nie w
              parkach. akceptacja nie.
          • tadeuszosinski48 w USA księży homoseksualnych potępiają-u nas PEATZ 13.06.05, 12:45
            - u nas PEATZA,bronia i daja mu wnagrode 300 metrowy domek ze sluzbą.
            w USA homoseksualizm nie jest potępiany a w najbogatszym stanie amerykańskim
            jest takie miasto SAN FRANCISCO ,jedż tam na wycieczkę,jest
            niedroga,zobaczysz,jak ludzie żyją we wzajemnym poszanowaniu.jak będziesz
            wracał zatrzymaj sie chwilkę w NY.bliżej masz Berlin,gdzie miastem rządzi jawny
            gej i to przed wyborami powszechnymi ludziom powiedział(sic).w Londynie
            podobnie gej szefuje miastu.w Paryżumerem jest gej. a kilka dni temu w legalnej
            paradzie w Mediolanie uczestniczyło 100 tyś osób,a matki skandowały
            publicznie,że lesbijki,geje(ja dodaje biseksualisci),to także NASZE DZIECI.
            do wyb oru masz do koloru.jedż edukuj się.zobacz jak zyje wolny swiat.i to we
            Wloszech,gdzie mekka władz katolickich - notabene w Boże Ciało ludzie idą do
            pracy,a sto razy biedniejszej Polsce,Boże Ciało jest dniem wolnym d pracy,itd
            itp.
            • kraq Re: w USA księży homoseksualnych potępiają-u nas 13.06.05, 14:10
              tadeuszosinski48 napisał:

> w USA homoseksualizm nie jest potępiany a w najbogatszym stanie amerykańskim
              > jest takie miasto SAN FRANCISCO ,jedż tam na wycieczkę,jest
              > niedroga,zobaczysz,jak ludzie żyją we wzajemnym poszanowaniu.

slaba ta twoja argumentacja. od zdjec z parad w san fransisco, odcinali sie
              nasi rodzimi homoseksualisci, twierdzac ze homoseksualizm w polsce ma inne
              oblicze. to jednak nie jest inne??? bo na forum byly bardzo ciekawe zdjecia...

jak będziesz
              > wracał zatrzymaj sie chwilkę w NY.bliżej masz Berlin,gdzie miastem rządzi
              jawny
              >
              > gej i to przed wyborami powszechnymi ludziom powiedział(sic).w Londynie
              > podobnie gej szefuje miastu.w Paryżumerem jest gej. a kilka dni temu w
              legalnej

ty myslisz, ze jak pojade na wycieczke dookola swiata, to po to zeby pedalow
              ogladac?

> paradzie w Mediolanie uczestniczyło 100 tyś osób,a matki skandowały
              > publicznie,że lesbijki,geje(ja dodaje biseksualisci),to także NASZE DZIECI.
              > do wyb oru masz do koloru.jedż edukuj się.zobacz jak zyje wolny swiat.i to we
              > Wloszech,gdzie mekka władz katolickich - notabene w Boże Ciało ludzie idą do
              > pracy,a sto razy biedniejszej Polsce,Boże Ciało jest dniem wolnym d pracy,itd
              > itp.

nie wysilaj sie. boze cialo jest git bo jest dlugi weekend a jak ktos ma ochote
              idzie na procesje a co do liczb to bardziej mi ostatnio przemawia do wyobrazni
              milion ludzi na bloniach dla papieza niz jakies 100 tys. zboczencow. co do
              zamoznosci, to nie sadze aby zezwolenie homoseksualistom na obnoszenie sie ze
              swoja dewiacja mialo jakikolwiek wplyw na bogacenie sie naszego pieknego kraju.
              • neceser Re: w USA księży homoseksualnych potępiają-u nas 13.06.05, 14:30
                jaki milion dla jakiego papieza zobaczysz, tepaku nadwislanski?
                te czasy, razem z komuna , poszly. zyj zgodnie z prawem, maly polaczkowaty
                smieciu. czas najwyzszy sie ucywilizowac, bo ...
                • kraq Re: w USA księży homoseksualnych potępiają-u nas 13.06.05, 14:55
                  tepak nadwislanski to cie robil i chyba sie bardzo spieszyl, albo zes
                  ginekologowi z wiadra uciekl 'ucywilizowany' pedrylu, skoro masz takie pojecie
                  o otaczajacym cie swiecie.
      • werter-6 Miejsce Księży jast w kruchcie 14.06.05, 08:56
        i tam mają siedziec!!!
    • kropekuk A wsadz ty go sobie,tam gdzie on lubi ministrantom 13.06.05, 10:41
      wsadzac...
    • direta Naoczna relacja z parady 13.06.05, 13:23
      Za zgodą autorki wklejam relacje naocznego swiadka parady

Napisze ci szczerze, ze poszlam zobaczy te tzw. parade rownosci i
      zobaczylam kupe sztucznie usmiechnietych biedakow, tez troche
      agresywnych i bezczelnych. Spora czesc przywodcow zboczencow
      przyjechala z Niemiec, mieli plakaty po niemiecku.
      Na czele szlo kilka nieletnich dziewczyn ubranych na czarno, ktore
      krzyczaly "Wal sie na dziob". To mialo byc dowcipne haslo pederastow
      przeciw Kaczynskiemu. Wedlug mnie osmieszyli sie wszyscy politycy,
      ktorzy ich poparli, zwlaszcza ci ktorzy kazali policji ich
      ochraniac. A i nieprawda jest to, co pisza media, ze bylo ich trzy
      tysiace. Wedlug mnie bylo ich jakies osiemset - tysiac osob.
      Wygladali naprawde zalosnie, choc starali sie tak nie wygladac.
      • panilalkowa Re: Naoczna relacja z parady 13.06.05, 20:59
        Wzięli udział w tej paradzie moi heteroseksualni przyjaciele z rodzinami i
        opowiadają, że było fantastycznie. Są to ludzie pamiętający nielegalne
        solidarnościowe manifestacje. Usłyszałam w relacji z parady takie wspaniałe
        zdanie: "Pierwszy raz w życiu widziałem policjantów odwróconych do mnie plecami."
        Więc uczestnicy parady wyglądali żałośnie? A bojówki skinów albo uzbrojeni w
        krzyże obrońcy uczuć religijnych wyglądają na ludzi szczęśliwych, spełnionych i
        kochających cały świat?
        Homofobia odchodzi w przeszłość i nic na to nie poradzicie. Część z was
        homofobów wymrze, część zmieni zdanie, a pozostałym będzie wstyd przyznawać się
        do swoich poglądów. Atakujecie homoseksualistów za bolszewizm, lewactwo,
        żydostwo, pedofilię itd, a nie za to, kim są. Może niektórzy z was zaczną
        myśleć, jak opadną emocje.
    • jacek3142 PRECZ Z KACZOREM DYKTATOREM 13.06.05, 18:05
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka