Dodaj do ulubionych

Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę norma...

• igel1 CIEKAWE KTO NA NIJ BEDZIE !!kaczor I INNA CIEMNOT 14.06.05, 14:47
    • gosc.z.korony PARADA NORMALNOŚCI W WYKONANIU MW...;-))) 14.06.05, 14:48
      NAJNORMALNIEJ W ŚWIECIE UFORMUJĄ SIĘ W KOLUMNĘ.
      NAJNORMALNIEJ, NA KOMENDĘ, ROZWINĄ SZTANDARY I TRANSPARENTY.
      I NAJNORMALNIEJ W ŚWIECIE... (RAZ DWA LEWA...)
      POMASZERUJĄ PRZEZ MIASTO.
      BĘDZIE CAŁKOWICIE NORMALNIE:
      BĘDZIE SŁOŃCE ŚWIECIĆ ALBO PADAĆ DESZCZ.
      MOŻE CZASEM PIES PRZEBIEGNIE, MOŻE DZIECKO ZAPŁACZE.
      ALE WSZYSTKO TO NAJNORMALNIEJ W ŚWIECIE SPLECIE SIĘ Z:
      MIAROWO, POD TAKT, ŚPIEWANYMI, WZNIOSŁYMI PIEŚNIAMI.
      i w istocie... będzie to parada NORMALNOŚCI... he! he! he!
      ;-)))
    • adamdark01 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 14:48
      I slusznie,popieram te parade poniewaz jestem przeciw nienormalnym wyuzdaniom
      seksualnym,w postaci gejow czy lesbijek,sa wszystkie warunki ku temu,azeby
      normalni ludzie wiazali wspolzycie normalnie,czyli kobieta z mezczyzna i
      odwrotnie,mezczyzna z kobieta,reszta jest anormalne,i nikt mnie w tym nie
      przekona,ze dwoch mezczyzn wspolzyjacych seksualnie jest normalne,obrzyda!
      Powiedzialem,moge zniesc dwie ladne kobiety,ale itak brakuje im ten koniec.
      Te parade nalezy podtrzymac,cala Warszawa powinna udowodnic,ze nie sa
      zboczeni i dlatego maja wyjsc wszyscy na te Parade.
      • mangold Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 14:53
        adamdark01 napisał:
        ,cala Warszawa powinna udowodnic,ze nie sa
        > zboczeni i dlatego maja wyjsc wszyscy na te Parade.

Niech Kaczor zarządzenie administracyjne wyda ...hehe.. a kto nie bedzie niech
        grzywnę płaci....buahahahaha
      • gosc.z.korony ,,moge zniesc dwie ladne kobiety'' 14.06.05, 14:54
        - i co dalej?
        bo to dość ciekawy, jak sądzę, psychologiczny wątek. Niektórzy seksuolodzy są
        zdania, że dwie kobiety działają na mężczyznę powiem wprost: podniecająco.
        - a więc, niechże Kolega ten wątek rozwinie, bo to chyba ciekawe: z jakichże
        przyczyn, Kolega jest skłonny: ,,znosić owe dwie kobiety'' a dwóch mężczyzn już
        nie? Jeśli wolno spytać.
        • aron2004 Re: ,,moge zniesc dwie ladne kobiety'' 14.06.05, 15:02
          ale fakt faktem że np. całujące się w usta kobiety nie powodują u mnie uczucia odrazy, a całujący się w usta faceci... błeeeeeee.... jak Gierek z Breżniewem
          • gosc.z.korony nooo... i to jest szczera odpowiedź: 14.06.05, 15:07
            a nie tak jak ci tam: z Młodzieży Wszechpolskiej. Krzyczą: ,,precz z
            pedałami!'', a sami najchętniej przebywają w we własnym - MĘSKIM gronie. To
            samo księża... he! he! he!
            pozdr
    • igel1 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 14:50
      NORMALNYCH TO WSROD NICH NIE MA WIEC ZASTANAWIAM SIE DLA KOGO ORGANIZUJA JAKIS??
      PRZEMARSZ ?
    • warcholt Parada normalnosci:Jankowski, Petz i Krollop! 14.06.05, 14:51
    • igel1 WSROD NICH NIE MA NORMALNYCH,DLA KOGO TA IMPREZA ? 14.06.05, 14:51
      • gosc.z.korony nooo... dla nich... he! he! he! 14.06.05, 15:02
        • mangold A po imprezie powiedzą sobie ...: 14.06.05, 15:05
          Qrna, jacy my zajebardzofajnie normalni jesteśmy.... !!!! To ich dowartościuje...
          Buahahahaha (for you ):-))
          • gosc.z.korony no bo jak ta staną obok siebie: 14.06.05, 15:09
            zobaczą że jednakowi, tak samo ubrani i... pachnący. To dojdą do wniosku
            że: ,,normalni'' he! he! he!
    • warcholt Polak-Katolik:Pedaly do Gazu!!!!! 14.06.05, 14:53
    • warcholt Pralat:Co za zboczency! Slawek, wkladaj go glebiej 14.06.05, 14:54
    • warcholt Weszpolska:Wyrznac zbokow!! Polska dla Polokow! 14.06.05, 14:55
    • warcholt Parada normalnosci:Gorzala i tega pala! 14.06.05, 14:57
    • warcholt Rydzyk,Lepper, Pralat J.-czyz moze byc normalniej? 14.06.05, 14:57
      • m15 Re: Rydzyk,Lepper, Pralat J.-czyz moze byc normal 14.06.05, 15:07
        drogie zboczki, mam dobra rade ,nie podniecajcie sie tak bo poplamicie
        majteczki ,chca maszerowac ,niech maszeruja ,jesli dostana zgode ,jesli nie to
        waszym wzorem tez pójda a policja bedzie palowac przeciwników nielegalnego
        marszu ,to jest nowa jakosc pracy policji
      • gosc.z.korony Kolega zapomniał o... Kobylańskim ;-))) 14.06.05, 15:10
    • osse Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:13
      Hihi, najfajniejsze w tym tekscie było zdanie: ludzie mają prawo do wyrażania zdrowych
      poglądów (czy jakoś tak)... stąd już tylko krok do: ... słusznych poglądów..., a od tego już
      milimetr do: ... jedynie słusznych poglądów... . Jakoś tam gejem nie jestem, za
      przyznaniem gejom prawa do adopcji też nie jestem, ale reakcja mediów w ue na to co
      się działo potwierdza opinię o Polsce jako o ciemnogrodzie. Przemarsz gejów i lesbijek
      przez ulice to jeszcze nie domaganie się prawa do dzieci. Jak będą chcieć tego,
      społeczeństwo jasno powie NIE. A oni z takiego spacerku robią wielkie Halo. Dziwne
      troche, na kampanie niby się nie nadaje, a jednak...
      • jurek46pink Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:31
        "...ale reakcja mediów w ue na to co się działo potwierdza opinię o Polsce jako
        o ciemnogrodzie..."

NO WŁAŚNIE 1
    • bsc1 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:18
      Jak nienormalni ludzie mogą organizować paradę "normalności"?
      To jest kuriozum! Boże Ty widzisz i nie gzmirz!
      • ukropek Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:21
        Ty raczej jesteś BSE..z gąbczastym móżdżkiem
      • m15 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:24
        bsc1 napisał:

> Jak nienormalni ludzie mogą organizować paradę "normalności"?
        > To jest kuriozum! Boże Ty widzisz i nie gzmirz!
        jak zboczency moga organizowac parade równosci ?ludzie nigdy równymi nie byli i
        nie beda a zboczki w szczególnosci,boze ty etc.
        • mangold Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:26
          m15 napisał:
          ludzie nigdy równymi nie byli i
          >
          > nie beda a zboczki w szczególnosci,boze ty etc.

Oficjalna wykładnia PiS ??/ Z niecierpliwośćią w takim razie na IV RP czekam...

P.S. Idziesz z Weszpolakami ??
          • m15 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:37
            mangold napisał:

> m15 napisał:
            > ludzie nigdy równymi nie byli i
            > >
            > > nie beda a zboczki w szczególnosci,boze ty etc.
            >
            > Oficjalna wykładnia PiS ??/ Z niecierpliwośćią w takim razie na IV RP
            czekam...
            >
            >
            > P.S. Idziesz z Weszpolakami ??
            poczytaj filozofów ,etyków ,na poczatek wolniewicza ,tylko lewacy twierdza ze
            ludzie sa równi pod jednym wszak warunkiem iz nie maja pochodzenia burzuazyjnego
            • mangold Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:39
              m15 napisał:

> >

> poczytaj filozofów ,etyków ,na poczatek wolniewicza

Za głupi jestem ...:-(( science-fiction wolę :-DD
              • m15 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:48
                mangold napisał:

> m15 napisał:
                >
                >
                > > >
                >
                > > poczytaj filozofów ,etyków ,na poczatek wolniewicza
                >
                >
                > Za głupi jestem ...:-(( science-fiction wolę :-DD
                skoro ja moglem przetrawic bakunina mimo iz to wyjatkowy demagog to ty
                wolniewicza tez mozesz ,poszerzysz horyzonty ,moze odnajdziesz nowa droge ,co
                do science-fiction to uwielbiam jefremowa ,bakunin za ciezki
            • pandada Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 18:19
              Wolniewicz to ciemnogrodzki ideolog, a nie filozof.

Pytanie: dlaczego ludzie nie są równi i dlaczego "polscy katolicy" przyklaskują tej tezie antychrześcijańskiej (m.in. Nietsche ją głosił, czyli antychrześcijanin-homoseksualista).
    • franki5 Re:PARADA NORMALNOSCI???????? 14.06.05, 15:30
      Tylko kto w niej pojdzie,chyba nie Mlodzież Wszechpolska,bo im do normalnosci
      jeszcze duzo brakuje.
    • maureen2 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:31
      łyse glowy nie są normą, cała Polska jest owłosiona,Polacy nie są łysi,nikt
      im przecież nie uwierzy.
    • orangee Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:40
      Nie sądze aby Młodzież Wszechpolską można było utożsamiać z normalnością. Każda
      skrajność jest zła, prawicowa skrajność też
    • wibednar Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:43
      SZANOWNY SZANOWNA HOMO !!
      Proszę nie ubliżać łysym.
      Wg mnie są o wiele mądzejsi i bardzie interesujący od Was.
      A tak apropo, gdzie Wasza "równość".
      Czyzby dotyczyła tylko homo a łysych już nie?
      • m15 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 15:52
        wibednar napisał:

> SZANOWNY SZANOWNA HOMO !!
        > Proszę nie ubliżać łysym.
        > Wg mnie są o wiele mądzejsi i bardzie interesujący od Was.
        > A tak apropo, gdzie Wasza "równość".
        > Czyzby dotyczyła tylko homo a łysych już nie?
        rownosci z lysymi z naturalnych powodów byc nie moze ,przeciez to
        zboczki ,nawet sie nie czesza:)
      • patrickkolno Re: Parada Nienawisci- Polskie brunatne koszule 14.06.05, 15:53
        Chyba powinni przemianowac nazwe tej imprezy na Parade Nienawisci, albo Polskich
        Bojowek SA pod przewodnictwem dwoch potworkow Kaczynskich.
        Proponuje rowniez, aby zorganizowali akcje godna ich przedwojennych tradycji
        "Nie kupuj u Zyda" co mialoby w ich nowej strategii oznaczac "Nie kupuj u
        Pedala" - Polska Kristalnacht.

Kaczofaszysci!
      • uniaeuropejska1 Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 17:32
        Mądrzejsi od nas!? A co testy na inetligencję im robiłeś?
    • henio56 debile chcą udawać normalnych ! jaja jakieś ? 14.06.05, 15:49
      ciekawe kto sie odważy pokazać w takim towarzystwie ?
      • ukropek Re: debile chcą udawać normalnych ! jaja jakieś 14.06.05, 15:55
        Heniek połóż j...a na pieniek..
        Równie mądre jak twój post
    • yeellow Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktemL 14.06.05, 15:51
      • yeellow Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 15:52
        homo-niewiadomo.blogspot.com/
        • rnrr Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 16:08
          Witam yeellow. Miałem sie nie wtrącać ale wprost nie mogłem sie powstrzymać gdy
          dojrzałem twojego posta. Tak w ramach epilog do wczorajszej dyskusji. Czy nie
          dostrzegasz ze cała ta parada posłużyła jako polityczny bumerang. Wczoraj
          spieralismy sie o to. Dziś masz niestety kolejny dowód. Z chęcią pójdę na
          paradę gdy w pierwszym szeregu bedą szli nie politycy ale zwykli ludzi o
          niezależnie jakiej orientacji. Ci którzy szli po prostu wykorzystali słuszną
          ideę, a Ci którzy dołki kopali maja dopiero pole do popisu. I Giertysze z tego
          skorzysta. Niestety tylko pogłebią się podziały, ale coż tak to jest jak chce
          sie robić coś na siłę, a robi siłą. Dobrymi intencjami jest piekło wybrukowane.
          • yeellow Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 16:13
            wszystko moze posluzyc jako polityczny bumerang. Masz na mysli parade bojowek z
            MW? Ja jestem akurat jak najbardziej za. Niech sie pokaza, to dla nich
            najlepsza antyreklama :-).
            Jakby sie zastanawiac co politycy wykorzystaja i do czego, to nic by nie mozna
            bylo zrobic.
            • rnrr Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 16:20
              Otoż nie chodzi mi ciągle o to że w taki sposób jak miało to miejsce w sobotę
              nie przekona sie szerszej opinii publicznej do tolerancji. Wszystko moze
              posłużyć jako bumerang niestety, ale takie podkładanie sie przed wyborami to
              coś przerażajacego z mojego punktu widzenia. Znam zaledwie trzech gejów i jeden
              z nich mówi mi tak: Biedroń nas ośmiesz, pójdę na paradę bo chcę być solidarny
              ale nie tędy droga. Czy nie można byłoby poczekać na po wyborach z paradą i
              zrobić to spokojnie na wzór feministycznej. Nie byłoby podstaw do ataku a idea
              tej parady dałaby społeczeństwu jasny komunikat. Tak ten komunikat został
              sponiewierany.
              • yeellow Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 16:22
                a co mowia dwaj pozostali?
                • rnrr Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 16:30
                  Nie wiem bo rozmawiałem tylko z tym jednym. Ci dwaj to po prostu znajomi,
                  czasem sie widzimy, ale co nie zgodzisz sie, ze jednak idea nie trafiła celu
                  • yeellow Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 16:34
                    bez zartow, masz za mala probe. Ja slyszalem takich, ktorym sie podbalo i
                    uwazali, ze trafila.

--
                    Czytales? homo-niewiadomo.blogspot.com/
                    • rnrr Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 16:51
                      Nie no nie żartowałem i nie miał na celu generalizacji. Po prostu napisałem to
                      w kontekscie mojej ogólnej tezy z którą nie wiem czy zaczniesz sie wreszcie
                      zgadzać. Bo jest w niej coś na rzeczy nieprawdaż???
                      • yeellow Re: Chciałem podzielić się z Wami pewnym tesktem: 14.06.05, 17:35
                        mam wrazenie, ze Ty chcesz wykorzystac parade do walki z Naleczem :-)
                        • awerbaki ŚWIETNY TEKST!!!! 14.06.05, 18:18
                          • yeellow Re: ŚWIETNY TEKST!!!! 14.06.05, 18:44
                            dziekuje, bedzie mi milo, jezeli bedziecie podawac link dalej :-)

--
                            homo-niewiadomo.blogspot.com/czytales?
                            • madine1 TWÓJ TEKST TRAFIA W SEDNO!!! 14.06.05, 19:06
                              Podpisuję się pod twoim tekstem (oczywiście - copyright protected!) obiema rękami!
                              Przeszedłem w ostatnich latach dokładnie ten sam proces myślowy, który ty opisujesz.
                              Takie teksty powinni dawać dzieciom w szkołach, żeby leczyć je z uprzedzeń wobec ludzi odmiennych.
                              Wtedy nie byłoby MW, LPRu, Radia Maryja, obsesji Kaczyńskiego, tych wszystkich agresywnych rechotów,
                              uśmieszków, dowcipów, fobii...
                              • yeellow Re: TWÓJ TEKST TRAFIA W SEDNO!!! 14.06.05, 19:11
                                dziekuje :-). Bedzie tam sobie wisial, rozdawajcie link potrzebujacym :-)
                                • termos777 Re: TWÓJ TEKST TRAFIA W SEDNO!!! 14.06.05, 19:31
                                  yeellow napisał:

> dziekuje :-). Bedzie tam sobie wisial, rozdawajcie link potrzebujacym :-)

tylko czy ci najbardziej potrzebujacy potrafia czytac? bo z pisaniem to u nich krucho
                            • zofja00 Re: ŚWIETNY TEKST!!!! 14.06.05, 19:11
                              dzieki, yeellow, za fajny text. Jesli jeszcze mialam jakies watpliwosci, zwlaszcza w kwestii adopcji dzieci przez pary homoseksualne, to juz nie mam. Przesle link dalej, ale i tak homofoby nie przeczytaja, bo potrafia tylko warczec i obrzucac kalumniami. Mam nadzieje, ze choc niezdecydowani przejza na oczy.
                              pozdrawiam :)
    • alex.4 Młodzież Wszechpolska zorganizuje Paradę Idiotów 14.06.05, 15:53
      • ukropek Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje Paradę Idio 14.06.05, 16:06
        Cała dyskusja na tym forum,oraz kilku innych o podobnej tematyce dobitnie
        świadczy że pedalstwo jest upośledzeniem nie tylko seksualnym,ale przede wszystkim
        psychicznym..
        Histeryczne cioty usiłują narzucić reszcie społeczeństwa swój model normalności.
        A siedzieć w domu i nie napastować innych w publicznych kiblach i na dworcach.
        Współczuję wam głęboko...
    • arahat1 STOP rodzacemu sie faszyzmowi!! STOP mafii 14.06.05, 15:59
      girtachow!!!
    • killkamill Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 16:00
      JEEEEEEZZZZZUUUUUUUU
      W zyciu czegos tak zabawnego nie czytalem: Mlodziez wsiokpolska organizuje
      parade NORMALNOSCI?!? To jakby slepy dyskutowal o kolorach!
    • cziriklo Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:01
      • alex.4 Re: Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:02
        przykro że Kaczyńśki kompromituje się popierając bandytów...
        • m15 Re: Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:06
          alex.4 napisał:

> przykro że Kaczyńśki kompromituje się popierając bandytów...
          jestas w bledzie, nie popiera ich wszak zgody na parade nie dal
      • m15 Re: Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:05
        jesli to prawda to bardzo duzo tych bojówkarzy i z dnia na dzien przybywa
        • mangold Re: Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:08
          m15 napisał:

> jesli to prawda to bardzo duzo tych bojówkarzy i z dnia na dzien przybywa

Do konfitur ciągną ... :-D
          • m15 Re: Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:30
            mangold napisał:

> m15 napisał:
            >
            > > jesli to prawda to bardzo duzo tych bojówkarzy i z dnia na dzien przybywa
            >
            >
            > Do konfitur ciągną ... :-D
            do prawa i sprawiedliwosci tesknia :)
            • mangold Re: Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:34
              m15 napisał:

> do prawa i sprawiedliwosci tesknia :)

Oj, to się zdziwią, co ?? :-DDD dobrze im tak !!!
              • m15 Re: Bojowki NSDP - elektorat Kaczynskiego 14.06.05, 16:37
                mangold napisał:

> m15 napisał:
                >
                >
                > > do prawa i sprawiedliwosci tesknia :)
                >
                > Oj, to się zdziwią, co ?? :-DDD dobrze im tak !!!
                oj, zdziwia sie tylko czerwoni myslac ze znowu rozejdzie sie po kosciach,nic z
                tego, prawo bedzie góra i sprawiedliwosc zwyciezy
    • villac No kibole wszelkiej maści, bezkarkowce, sterydy 14.06.05, 16:14
      macie szansę pokazać się za dnia w całej okazałości. Jest to ważne żeby
      społeczeńswto zobaczyło tę armię najmłodszych rencistów Europy.
      Śmiało, zbierzcie się do kupy i wy spasione wieprzki z chorymi wątrobami,
      przerośniętym sercem, nerkami, zapocone po 100 metrach biegu (jeśli wogóle)
      i wy z odessanymi resztkami mózgu z magmą posterydową w czaszce, i wy wyznawcy
      wszelkiego oszołomstwa, zapiekłości, odwetu itd. Wódz wzywa, wodzowi się nie
      odmawia - to rozkaz.Pokażcie Polsce to co w Was najpiękniejsze..............
      • davidmors Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską 14.06.05, 16:21
        Wydaje mi się, że szkoda czasu i energii na organizowanie parady.
        Wystarczy pozbawić władzy żydokomunę i zrobi się normalnie. Na tym trzeba się
        skupić.
        Władza Żydokomuny dręczy Polskę od 60 lat! Nie ma już sowieckich bagnetów,
        które tą władzę zainstalowały. Jest duża szansa na pozbycie się żydokomuny.
        • mangold Re: Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską 14.06.05, 16:24
          davidmors napisał:

> Wydaje mi się, że szkoda czasu i energii na organizowanie parady.
          > Wystarczy pozbawić władzy żydokomunę i zrobi się normalnie. Na tym trzeba się
          > skupić.
          > Władza Żydokomuny dręczy Polskę od 60 lat! Nie ma już sowieckich bagnetów,
          > które tą władzę zainstalowały. Jest duża szansa na pozbycie się żydokomuny.

Już się im tak nie podlizuj .. i tak Cię do siebie nie wezmą, przyznałeś się
          chyba kiedyś, że Twoja kobieta jest Żydówką... masz przechlapane...szukają Cię...
          • davidmors Re: Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską 14.06.05, 16:33
            "Goldmanie"-tumanie, albo "mangoldzie"-głupoldzie. To co napisałeś jest kompletną
            bzdurą.
            Ty puszczasz w obieg stereotypy zmyślone przez wrogów Polski.
            Nie tylko nie obchodzi ich kogo kochasz, ale nawet nie będą sprawdzać czy jesteś
            obrzezany.
            A moja kochana żydóweczka sama sympatyzuje z Młodzieżą Wszechpolską.
            Po prostu jest inteligentna, obserwuje co się dzieje i wyciąga logiczne
            wnioski. O tobie tego nie można powiedzieć.
            • mangold Re: Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską 14.06.05, 16:38
              davidmors napisał:

> "Goldmanie"-tumanie, albo "mangoldzie"-głupoldzie. To co napisałeś jest komplet
              > ną
              > bzdurą.
              > Ty puszczasz w obieg stereotypy zmyślone przez wrogów Polski

Kto z nas myśli stereotypami ?? hehe...

> A moja kochana żydóweczka sama sympatyzuje z Młodzieżą Wszechpolską.
              > Po prostu jest inteligentna, obserwuje co się dzieje i wyciąga logiczne
              > wnioski. O tobie tego nie można powiedzieć.

Jak po praniu mózgu jakie jej zrobiłeś można jeszczew logiczne wnioski wyciągać
              ..... ?? :-DD
        • holyboy_666 Re: dawidku a masz takie piękne żydowskie imie 14.06.05, 17:38
          nie wstyd ci?
          • mangold Re: dawidku a masz takie piękne żydowskie imie 14.06.05, 17:41
            Na drugie ma Stupid .... :-DD
        • uniaeuropejska1 Re: Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską 14.06.05, 17:40
          Zrobi się normalnie jak ciebie i tę bandę weszpolaków wsadzi się choćby na
          Guantanamo!Demokracja osłabia się od nadmiaru litości dla jej wrogów.
    • meeko-why Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 16:19
      Wypraszam sobie, żeby te półgłówki o ograniczonych horyzontach występowały jako
      okaz normalności tego kraju. To jakiś absurd!
      • rnrr Re: Młodzież Wszechpolska zorganizuje "Paradę nor 14.06.05, 16:21
        Ja też sobie wypraszam ale w imię tolerancji lepiej nie zniżać sie do pewnych
        poziomów.
        • davidmors Młodzież Wszechpolska nadzieją Polaków ! 14.06.05, 16:25
          Nie podoba się to rozmaitym mniejszościom, które żerują na słabości Polski.
          To oni generują te posty atakujące szlachetną młodzież.
          Głupole, wydaje im się, że im nędzniejsza Polska, tym lepiej im się bedzie
          wiodło. Nic bardziej mylnego.
          • mangold Nadzieją na co ???? 14.06.05, 16:27
            Na Ciemnogród ?
            • m15 Re: Nadzieją na co ???? 14.06.05, 16:34
              mangold napisał:

> Na Ciemnogród ?
              mandziu daj spokuj ,taki oswiecony a po oszolkach powtarza lewackie slogany
              • mangold Re: Nadzieją na co ???? 14.06.05, 16:40
                Ty też ich nie broń, bo Ci wkrótce "jesień średniowiecza" zrobią .... Z karkami
                w układy się nie wchodzi ...
                • m15 Re: Nadzieją na co ???? 14.06.05, 16:50
                  mangold napisał:

> Ty też ich nie broń, bo Ci wkrótce "jesień średniowiecza" zrobią .... Z
                  karkami
                  > w układy się nie wchodzi ...
                  ani mi sie sni ich bronic ,lecz przeciwstawiam sie takiej oto czerwonej
                  propagandzie -z jednej strony pederasci to grupa takich samych ,calkowicie
                  normalnych ludzi , posiadajacych wiec takie same prawa jak pozostali ,tymczasem
                  to bzdura gdyz norma sa zwiazki mezczyzny z kobieta nie zas osobników tej samej
                  plci,z drugiej osoby normalne ,przeciwstawiajace sie tejze propagandzie
                  okreslane sa mianem nienormalnych gdyz nie akceptuja prezentowanego przez
                  lewice ogladu swiata ,wszelkie tego typu manipulacje zawsze spotykac sie beda z
                  moja krytyka ,to tyle
            • davidmors Re: MW nadzieją na istotne zmiany w Polsce ! 14.06.05, 16:35
              Bo to co panuje w Polsce dotychczas, to ciemnogród i nędza.
              • mangold Bez komentarza..........buahahahahahahahaha 14.06.05, 16:40
                davidmors napisał:

> Bo to co panuje w Polsce dotychczas, to ciemnogród i nędza.
            • rnrr Re: Nadzieją na co ???? 14.06.05, 16:58
              może na Jasnogród?
              • mangold Sam to nie wierzysz ?? Ale lubisz się droczyć... 14.06.05, 17:03
                rnrr napisał:

> może na Jasnogród?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka