juice99 22.06.05, 09:31 to ciekawe, jak teraz ludzie popierający komisję i nienawidzący czerwonych zrobią woltę o 180 stopni i zaczną tą komisję krytykować i być oburzonym jak można w ogóle śmieć przesłuchiwać tak świętego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 09:58 juice99 napisał: > to ciekawe, jak teraz ludzie popierający komisję i nienawidzący czerwonych > zrobią woltę o 180 stopni i zaczną tą komisję krytykować i być oburzonym jak > można w ogóle śmieć przesłuchiwać tak świętego człowieka... I to jeszcze zanim sie przesłuchanie skończy...hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 10:10 mangold napisał: > juice99 napisał: > > > to ciekawe, jak teraz ludzie popierający komisję i nienawidzący czerwonyc > h > > zrobią woltę o 180 stopni i zaczną tą komisję krytykować i być oburzonym > jak > > można w ogóle śmieć przesłuchiwać tak świętego człowieka... > > I to jeszcze zanim sie przesłuchanie skończy...hehehe... nie licz na to ,prawda jest najwazniejsz ,tylko wy zamiatacie pod dywan gdy sprawa dotyczy czerwonych pajaczków Odpowiedz Link Zgłoś
mangold O !!! Już sie pierwszy obrońca Kaczora odzywa..... 22.06.05, 10:33 Ty znowu masz dyżur ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: O !!! Już sie pierwszy obrońca Kaczora odzywa 22.06.05, 11:10 kaczor nie potrzebuje obronców ,przed atakami komuchów broni go jego postawa zyciowa i dokonania ,które swiadcza o uczciwosci,co do dyzuru to przeciez dawno temu ustalilismy iz to ty jestes ostatnim stujkowym prl-u,przykre to ,lecz prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Ha ha ha ha!!! 22.06.05, 11:15 Wlasnie widac ta postawe zyciowa. Byl ministrem sprawiedliwosci, jego koledzy z AWS sprzedawali za bezcen najwieksza krajowa firme ubezpieczeniowa a on nic nie zrobil mimo ze bylo glosno w mediach ze jest przekret.... Ha ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk O, SWIETA NAIWNOSCI !!! 22.06.05, 11:47 Chyba, ze mowisz to za pieniadze;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: O, SWIETA NAIWNOSCI !!! 22.06.05, 13:46 Apologeci kaczorów wyrażają się pochlebnie o tych paskudach nie w imię swoich interesów (zazwyczaj), tylko powodowani wiarą. Wiarą w ich (kaczorów), rzekomą uczciwość i niezłomność.A że wiara odbiera rozum- to widać w polskim społeczeństwie (ponad 90% polaków przyznaje się do katolicyzmu). Nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam. ---------------- Ein Volk, Ein Reich, Zwei Kaczoren Odpowiedz Link Zgłoś
js23 UWAGA nadchodzi kolejny atak na Radio Maryja ! !!! 22.06.05, 11:57 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20050622&id=po01.txt Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: UWAGA nadchodzi kolejny atak na Radio Maryja 22.06.05, 12:00 LOL, dzieki, swietny tekst :-))). Tez polecam, na poprawe humoru. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: UWAGA nadchodzi kolejny atak na Radio Maryja 22.06.05, 14:21 "Natrętni dziennikarze nachodzą także rodzinę ojca Tadeusza Rydzyka, dyrektora Radia Maryja" -nachalne szatany, spokój dzieciom zakłócają! Odpowiedz Link Zgłoś
nemi13 Re: O !!! Już sie pierwszy obrońca Kaczora odzywa 22.06.05, 13:56 kaczorek jest gorszy od czerwonych . to taka mala g.....a . ma wszystko w d.....e . cos ma do ukrycia i to widac . liczy sie dla niego wladza absolutna jak u adolfa . Odpowiedz Link Zgłoś
milla.m Re: O !!! Już sie pierwszy obrońca Kaczora odzywa 22.06.05, 14:03 Nie bojmy sie tego slowa - Kaczuch to mała gnida, ale kąsa skutecznie. To oszolom, ktory absolutnie nie nadaje sie do wspolpracy z ludzmi. Warszawe zamienil w swoj folwark i z nikim sie nie liczy. Mam nadzieje ze nie zostanie prezydentem, bo wtedy to juz wole nie myslec co bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tommix Re: O !!! Już sie pierwszy obrońca Kaczora odzywa 22.06.05, 17:34 Przed atakami chroni go przede wszystkim majatek zbity na Telegrafie i lapowki jakie swego czasu blizniacy brali od Art-B. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 Czy Wy tam w tym Seminarium wakacji nie macie 22.06.05, 15:57 czy to za karę te brednie o uczciwości Kaczorów klepiecie. W takie bzdury to nawet małolaty ze wsi nie wierzą.Zajmijcie się lepiej Afera Telegrafu lub molestą nieletnich przez sukienkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
juice99 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 11:10 > nie licz na to ,prawda jest najwazniejsz ,tylko wy zamiatacie pod dywan gdy > sprawa dotyczy czerwonych pajaczków "my" ???? oszołomie wredny, właśnie dlatego nie popieram PiSu, bo tacy ludzie jak ty mogą mnie zaliczyć do czerwonych (lub kogokolwiek innego krytykującego PiS), chociaż czerwonych szczerze nienawidzę. Ale najwyraźniej, albo jestem po stronie PiSu, albo czerwony. Takie własnie podejście mnie od was odpycha, rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 11:15 juice99 napisał: > > nie licz na to ,prawda jest najwazniejsz ,tylko wy zamiatacie pod dywan g > dy > > sprawa dotyczy czerwonych pajaczków > > "my" ???? oszołomie wredny, właśnie dlatego nie popieram PiSu, bo tacy ludzie > jak ty mogą mnie zaliczyć do czerwonych (lub kogokolwiek innego krytykującego > PiS), chociaż czerwonych szczerze nienawidzę. Ale najwyraźniej, albo jestem po > stronie PiSu, albo czerwony. Takie własnie podejście mnie od was odpycha, > rozumiesz? ciekawy epitet "oszolom wredny", kto ciebie zmusza bys popieral pis? popieraj kogo chcesz ,tylko nie wmawiaj mi ze kaczynski w roli ministra sprawiedliwosci byl malowanym ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
juice99 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 13:12 > ciekawy epitet "oszolom wredny", kto ciebie zmusza bys popieral pis? > popieraj kogo chcesz ,tylko nie wmawiaj mi ze kaczynski w roli ministra > sprawiedliwosci byl malowanym ministrem epitet poleciał bo mi sugerujesz że zapewne jestem czerwony skoro nie popieram PiS i Kaczyńskiego. więc owszem, nie zmuszasz mnie, tylko szantażujesz, że Ci którzy nie popierają PiS muszą być czerwoni, A TAK NIE JEST. rozumiesz? chociaz niewątpliwie część z nich jest czerwona jak krew, to zapewne większość przeciwników czerwonych nie jest. A Kaczynski na więcej z czerwonymi wspólnego niz inni kandydaci na prezydenta, pod względem gospodarczym, więc na twoim miejscu bym tak tymi czerwonymi na lewo i prawo nie rzucał Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Re: Lech Kaczyński bełkocze 22.06.05, 10:00 Spojrzałem na to w TV. Ale ten facet jest bełkotliwy. Straszna kreautura, kręci, mąci, bełkocze, w ogóle nie ma osobowości (nie mówiąc o charyżmie). Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Lech Kaczyński bełkocze 22.06.05, 10:11 Podzielam Twoj pogląd. To nikczemna postać. Tym niemniej zwróć uwagę, iz przeciwny (pogląd) ma ponad 26 % Polaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Chyba w zamowionych sondazach 22.06.05, 11:18 to tak jak wiekszosc dentystow uzywa pasty colgate. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 10:07 chyba gosciu glowa ci sie zbytnio grzeje ,komisja jest powolana do wyjasnienia sprawy i kazdy wezwany bez wyjatku ma obowiazek sie stawic i mówic wszystko co wie w sprawie ,tylko komuchy maja zwyczaj mataczyc i uciekac przed komisja Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Kaczynski tez sie tlumaczy ze nie pamieta 22.06.05, 11:19 widzialem z 5 minut przesluchania i na 2 pytania dwa razy mowil ze nie pamieta... Odpowiedz Link Zgłoś
sentar Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 10:10 Nie lubie Kaczynskiego, ale warto zauwazyc ze nie ucieka przed komisja jak komuchy. Mysle ze nie jest zamieszany w jakikolwiek sposob w ta afere. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 10:38 O ile mnie pamięć nie myli, to tylko Kwaśniewski nie stanął przed Komisją. I tak mi się widzi, że znam już powód, dlaczego Kaczyński startuje do fotela. Teraz musiał stanąć przed Komisja, a potem sam użyje tych samych argumentów, co obecny Prezydent. Jak do tej pory, z zeznań Kaczora wynika, że zawsze tylko kwakał, a z działania nic nie wychodziło. Tak samo, jak teraz w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
padliniarz [...] 22.06.05, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gurak Re: nadrorował nadzorował 22.06.05, 10:50 powinien pójść przed trybunał stanu za aferę w pzu oraz za faszystowski charakter swojej partii Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 10:51 Zawlaszczenie państwa nie jest tylko domeną czerwonych,choc ostatnia eskalacja przebiła wszystko co było wczesniej.Obojętnie od koloru GTW tylko pelny nadzór wyborcy(z mozliwością natychmiastowego odwołania bez podawania przyczyn)może zapoczątkowac budowę praworzadnego panstwa,teraz żyjemy w kwasnokracji michnicznej,państewku o zasadach dzialania mniej czytelnych i przejrzystych niż przysłowiowe bantulandy. Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Przeciez byl wtedy w rzadzie?! Wiec jak nie mial 22.06.05, 10:59 Uczestniczyl w jego obradach gdzie rowniez byla poruszana sprawa PZU. Byl ministrem sprawiedliwosci wiec mogl uruchomic mechanizmy do zatrzymania tej prywatyzacji. Byla juz wtedy nagonak w mediach wiec jak ten kurdupel moze mowic ze nie mial nic wspolnego? Gada jak Miller przed komisja czyli kreci na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
bartek1980 speprzaj dziadu. 22.06.05, 11:07 spieprzaj dziadu, nie mam czasu na bzdury... to chyba motto zyciowe tego pętaka kaczyńskiego. z 200 mln euro dla warszawy mamy ok 10. budzet niedopiety. w koncu kiedys tyrzeba sie zając wyborami szczekaniem i gryzieniem na lewo i prawo. kto by tracil czas na zainteresowanie losem jednego z najwiekszych (jeszcze wtedy państwowych) polskich przedsiebiorstw. dawaj tak dalej lechu. jak cie widze to mnie skreca faszysto TAK WIEC PANIE KACZYNSKI KURDUPLU CO NIE WYROSL MAMUSI SPOD SPODNICY: spieprzaj dziadu! z mojej Warszawy!!! BS Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 11:15 > TAK WIEC PANIE KACZYNSKI KURDUPLU CO NIE WYROSL MAMUSI SPOD SPODNICY: > spieprzaj dziadu! z mojej Warszawy!!! z Warszawy tylko ?? z kraju !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów 22.06.05, 11:21 uwazajcie byscie gaci nie poplamili,strasznie sie podniecacie ,tylko dlaczego ,mieliscie nadzieje ze kaczora w komisji umocza a tu nic i dlatego ta piana? Odpowiedz Link Zgłoś
obaryb Re: hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów 22.06.05, 12:26 m15 napisał: > uwazajcie byscie gaci nie poplamili,strasznie sie podniecacie ,tylko > dlaczego ,mieliscie nadzieje ze kaczora w komisji umocza a tu nic i dlatego ta > piana? Nudny jesteś i się powtarzasz. Niczego nowego od czasu gdy czytam to forum nie napisałeś. Nawet pseudoinwektywy ciągle takie same. Nie zauważyłeś, że raczej nie mogą nikogo obrazić? No bo jak ktoś ma lewicowe poglądy, to jest lewakiem i się raczej tego nie wstydzi. Wysil to co masz pod czaszką i napisz coś mądrego - np. uzasadnij że AWS Kaczka nie był lewakiem (a cały AWS był lewacki, choć antyczerwony). Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów 22.06.05, 13:04 co za idiota,jakie pseudoinwektywy ,zwracajac sie do leaków nazywam ich lewakami i nie jest moim zamiarem ich obrazanie, gdyby tak bylo nazwal bym ich np.wsteczniakami wszak oni uwazaja sie za postepowców itp,ale co ja bede takiej pustej glowie tlumaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
enkkidu Re: hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów 22.06.05, 15:00 "hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów" tak napisałeś, więc nei kręć, żeczywiście nie masz nic chyba pod czaszką wysilać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów 22.06.05, 15:48 rzeczywiscie masz problemy z ortografia i skladnia,najpierw popracuj potem pouczaj Odpowiedz Link Zgłoś
enkkidu Re: hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów 22.06.05, 16:00 faktycznie, szybko pislałem, niektózy, np ja, pracują (nie tylko nad ortografią). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: hej lewacy i reszta czerwonych oszolomów 22.06.05, 17:18 niektórzy-ja tez pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 11:18 bartek1980 napisał: > spieprzaj dziadu, nie mam czasu na bzdury... to chyba motto zyciowe tego pętaka > > kaczyńskiego. z 200 mln euro dla warszawy mamy ok 10. budzet niedopiety. w > koncu kiedys tyrzeba sie zając wyborami szczekaniem i gryzieniem na lewo i > prawo. kto by tracil czas na zainteresowanie losem jednego z najwiekszych > (jeszcze wtedy państwowych) polskich przedsiebiorstw. > dawaj tak dalej lechu. jak cie widze to mnie skreca faszysto > > TAK WIEC PANIE KACZYNSKI KURDUPLU CO NIE WYROSL MAMUSI SPOD SPODNICY: > spieprzaj dziadu! z mojej Warszawy!!! > BS warszawa nie jest twoja ,czerwona jest lódz ,tak wiec spieprzaj do lodzi ,ops co na to kropiwnicki? Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 11:22 No wlasnie typowy stereotyp PiSowca. Lodz czerwonym miastem tylko dlaczego ta lodz wybrala w powszechnych wyborach szefa ZChN na swojego prezydenta. Boze bron nas przed faszystami z PiS i PRL o przepraszam LPR Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 11:28 superkulfon napisał: > No wlasnie typowy stereotyp PiSowca. Lodz czerwonym miastem tylko dlaczego ta > lodz wybrala w powszechnych wyborach szefa ZChN na swojego prezydenta. Boze > bron nas przed faszystami z PiS i PRL o przepraszam LPR nawet robotnicze miasto mialo dosc millerka i reszty czerwonych ,on wyjechal do stanów a reszta siedzi w kryminale dlatego przyszedl czas na kropiwnickiego a teraz nadchodzi czas pis-u w polsce ,czy tego chcecie czy nie ,ale co tam was tak malo,rasa na wymarciu Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 12:00 "nawet robotnicze miasto mialo dosc millerka i reszty czerwonych ,on wyjechal do > > stanów a reszta siedzi w kryminale dlatego przyszedl czas na kropiwnickiego " Czlowieku trzy lata temu nie bylo jeszcze afery rywina a peczak byl na wolnosci. Gadasz jak katarybna. Czy w tym PiSuarze sa same zera pokroju Ziobro? Was to tylko do NSDAP i PRL synalka doradcy Jaruzela mozna porownac to juz wiecej logiki jest w wypowiedziach buraka Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 13:07 superkulfon napisał: > "nawet robotnicze miasto mialo dosc millerka i reszty czerwonych ,on wyjechal d > o > > > > stanów a reszta siedzi w kryminale dlatego przyszedl czas na kropiwnickie > go " > Czlowieku trzy lata temu nie bylo jeszcze afery rywina a peczak byl na > wolnosci. Gadasz jak katarybna. Czy w tym PiSuarze sa same zera pokroju ziobro ale nie ma pokroju superkulfona,bo jestes jedyny na tym globie,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
enkkidu myślę, że trzeba olewac twe posty:) 22.06.05, 15:02 poza obrażaniem nie masz nic ciekawego do powiedzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: myślę, że trzeba olewac twe posty:) 22.06.05, 15:44 w jezyku ludzi cywilizowanych nie ma wystarczajaco obrazliwych slów które moga w dostatecznym stopniu okreslic te czerwona bande i jej popleczników o obrazaniu nie ma wiec mowy, olewaj moje posty gdyz nie sa kierowane do ciebie i tobie podobnych ,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Medialna krucjata faszystowskich kaczorów 22.06.05, 12:37 trwa już od dawna.Kaczory to jedne z najbardziej bezczelnych, obłudnych i kłamliwych postaci polskiej <sceny politycznej>. Warto pamiętać o tym iż im wyższe stanowisko okupuje kaczy kuper- tym bardziej jest bezczelny.kaczor był już min. sprawiedliwości (kaczej)i gdy sąd wydał prawomocny wyrok uznający go winnym pomówienia i zniesławienia L. Wałęsy i M. Wachowskiego oraz nakazując kaczorowi przeproszenie obu panów to..Co zrobiła kaczka? Kaczka powiedziała: " To jest jakaś paranoja, jeśli ja mam jeszcze przepraszać pana Wachowskiego". A długo po tym w sądzie kaczor przedstawił w sądzie taką oto wersję, że: dla niego (kaczora) przestępcą jest ktoś kto łamie prawo- bo takie jest potoczne znaczenie słowa <przestępca>. W związku z powyższym, powołując się na kaczą defincję słowa <przestępca> oraz przypominając fakt, iż kaczka złamała ostatnio konstytucję poprzez ograniczenie swobody wielu obywateli (zakazała kaczka organizacji parady równości, bez uzasadnonej przyczyny)a czyniła to także w latach poprzednich oświadczam więc iż moim zdaniem LECH KACZYŃSKI JEST WIELOKROTNYM PRZESTĘPCĄ. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 11:34 m15 napisał: > warszawa nie jest twoja ,czerwona jest lódz ,tak wiec spieprzaj do lodzi ,ops > co na to kropiwnicki? Jemu to zwisa...i tak ma raka..... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 11:39 Ulubione słowo LKaczora: ABSOLUTNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
obaryb Re: speprzaj dziadu. 22.06.05, 12:21 > TAK WIEC PANIE KACZYNSKI KURDUPLU CO NIE WYROSL MAMUSI SPOD SPODNICY: > spieprzaj dziadu! z mojej Warszawy!!! I dlatego zastanawiam się czy na niego nie zagłosować. Jako prezydent RP będzie miał mniejszą władzę niż obecnie. A może do Warszawy trafi ktoś lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
obaryba [OT] Obaryb, 24.06.05, 18:20 Tu Cię przyniosło? ;) Kto by pomyślał :-P Obaryba Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kruk krukowi oka nie wykole 22.06.05, 11:38 Komisja zamierza dociekać, czy Kaczyński w czasie sprawowania funkcji ministra sprawiedliwości w sposób właściwy nadzorował sprawy związane prywatyzacją PZU. ********************************** Nie jest to prawda. Porównując z przesłuchaniem np. Chamy można odnieść wrażenie, że Kaczyński został zaproszony jedynie po to, by wygłosić kilka wyborczych komunałów. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 podsłuchane 22.06.05, 11:49 kandydat na prezydenta ze strasznym zanikiem pamięci: "...wszczełem...", "...podjęłem..." brakuje tylko: "...poszłem na nieszpór...", ale to już inny klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: podsłuchane 22.06.05, 12:06 Środowisko polityczne wg LKaczki: jego brat i Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: podsłuchane 22.06.05, 12:28 Pan Kaczyński udał się na godzinną przerwę, może spotka się ze swoim środowiskiem politycznym? Może razem coś sobie przypomną? Co trzy głowy, to nie jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Co za nudziarz!!! 22.06.05, 12:35 Powiemy tylko jedno - pomijając politykę - Lech Kaczyński to wyjątkowo nudny facet. Zadnego polotu, żadnej błyskotliwosci. Moze dobry byłby do wykonywania cudzych poleceń, ale nie do wydawania własnych. Mimo wzystko mielismy o nim, jako człowieku, lepsze zdanie. A jakie okazały sie jego rządy w Warszawie to widzimy na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
nemi13 Re: podsłuchane 22.06.05, 14:00 ja tez mam takie odczucia . ale kaczuszka to kretacz i szu....ja . oni cos kombinuja . Odpowiedz Link Zgłoś
zyks A, Kaczor w Klubie! Witamy...Co Wieczerzak mówi o 22.06.05, 13:16 Belce czy Kwasniewskim, to święta, absolutna i porażająca Prawda, co mówi o Kaczorze, to podłe, brudne łgarstwa :). Oj, wy biedne jełopy ... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: A, Kaczor w Klubie! Witamy...Co Wieczerzak m 22.06.05, 13:34 Poseł Gosiewski włączył się w przesłuchanie, z którego sam sie przedtem wykluczył. Ruszył z odsieczą Kaczorowi. Może teraz Kaczor w nagrodę zaliczy go do swego otoczenia politycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: LPR nigdy nie był umoczony w afery. 22.06.05, 13:20 hehehe. A co pan Hatka i koledzy robili w pewnym banku, to nie afera? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LPR nigdy nie był umoczony w afery. 22.06.05, 13:21 Nigdy - takie słowo w polityce nie istnieje. A poseł Hatka, a bank w Wielkopolsce - to pewnie znowu komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
nemi13 punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia 22.06.05, 13:46 kaczuszka tlumaczy sie normalnie jak kazdy inny . tylko trzeba przyznac ze przewodniczacy jest o.k. nie pozwala na obrazanie swiadka i inne insynuacje . nie pozwala na gry polityczne . nie lubie l.p.r-u ale kulture i takt umiem docenic . kaczuszka zbierala informacje i nieprawidlowosci by wykorzystac w puzniejszych rozgryfkach . ten ptaszek przypomina mnie plaza . Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia 22.06.05, 13:49 Nawet Jerzy Buzek poznał się na Wasserman(n)ie i nie chciał go mianować na prokuratora krajowego! Takiego zdolnego prawnika, który mówi "ja rozumie..." Odpowiedz Link Zgłoś
koza131 Lech Kaczyński nie wie jak się ubrać 22.06.05, 14:35 W TV pokazują kaczora przed komisja ds PZU. Pod marynarką ma koszulę z krótkimi rękawami! I taki abnegat chce być prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Oczywista akcja polityczna 22.06.05, 14:53 Po co go wogóle wzywali...najpierw posłanka Błochowiak w komisji Rywinowskiej, teraz poseł Pol... Słuchałem całego przesłuchania i wnioski same się nasuwają. Kaczyńskiego pytali prawie wyłącznie o plotki i domysły, zresztą bez wiary w własne słowa. Strata czasu i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Lech Kaczyński stanął przed komisją ds. PZU 22.06.05, 15:36 Błochowiak, Beger, Kantor - czy partie celowo delegują takie boskie posłanki do komisji, chcąc udowodnić, że kobiety jednak powinny siedzieć w domu, gotować i wychowywać dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Głosuję na Kaczora!!!! 22.06.05, 17:24 Moim marzeniem jest, żeby poszedł sobie z Warszawy a wtedy wszyscy będziecie się za niego wstydzić. :) Odpowiedz Link Zgłoś