Gość: polishAM IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 27.07.02, 04:49 viva.palestyna.pl/manif/bojkot.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oszolom Wrog naszego wroga naszym przyjacielem? IP: *.rdu.bellsouth.net 27.07.02, 05:15 Rozumujac w ten sposob, skonczylbys z palestynczykami nad Wisla. Potem bys z kim sie laczyl przeciw nim? Bo ty to za reine schure Pole, nie? nie dziw ze niczym jestes, gdziekolwiek bys nie pojechal, niedouku. Gość portalu: polishAM napisał(a): > <a href="http://viva.palestyna.pl/manif/bojkot.htm"target="_blank">viva.palesty > na.pl/manif/bojkot.htm</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lear Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.rdu.bellsouth.net 27.07.02, 05:16 Gość portalu: polishAM napisał(a): > <a href="http://viva.palestyna.pl/manif/bojkot.htm"target="_blank">viva.palesty > na.pl/manif/bojkot.htm</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 27.07.02, 05:37 zyx Twoja nienawisc do Polski to dla mnie OK. Ale dlaczego zydowskim sposobem ukrywasz swojego nicka. Wynika z tego, ze nie masz do siebie szacunku. I mojego rowniez w takim wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PER Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.chello.pl 27.07.02, 07:09 polish-cham, ciekawa inicjatywa, nie ma co... a moze pojdziesz krok do przodu? ataki na firmy zydowskie, porwania zydowskich przedsiebiorcow, szantaze, okupy, mordy? no jak, polish-cham? podoba Ci sie ten pomysl, co nie? jakis maly pogromik by sie chetnie zorganizowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRU Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 09:02 PER jest prostak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Najwyzszy czas na bojkot nazisty. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 00:08 Ponownie siegnales do zatechłych archiwow po wzorce, do Twojej ulubionej gazetki, do oslawionego „Der Stuermer” redagowanego przez niejakiego Juliusa Streichera. Europa już to przerabiała. Zapominasz, czym to się dla Europy, dla Polski, a i dla Swiata skonczylo. Powinienes tez pzmietac, jakie byly dalsze etapy dzialan nazistow, ale i czym to sie dla autorow tych zawolan skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Najwyzszy czas na bojkot nazisty. IP: *.nas35.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 03.08.02, 00:50 Autorzy skonczyli tak samo jak skoncza Zionisci. Kazdy Zionista bedzie traktowany na rowni z masowymi ludobojcami Hitleryzmu i Stalinizmu. Nie bedzie poblazania. Odpowiedz Link Zgłoś
samsaranathanal A może trochę konsekwencji? 03.08.02, 03:21 Witaj Wzywasz do bojkotowania żydowskich firm. Ok. Adam Michnik jest Żydem, prawda? Portal www.gazeta.pl należy do niego, prawda? Co więcej: przebywając na tym portalu generujesz pośrednio przychód dla Angory, która z tego powodu może żądać wyższych opłat za powierzchnię reklamową:) pozdrawiam serdecznie Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: A może trochę konsekwencji? IP: *.vic.bigpond.net.au 03.08.02, 09:54 samsaranathanal napisał: Witaj Wzywasz do bojkotowania żydowskich firm. Ok. Adam Michnik jest Żydem, prawda? NIE! Jest polskim zydochazarem, syjonista, ale nie zydem z Izraela... Portal www.gazeta.pl należy do niego, prawda? NIE! On jest tylko figurantem. Agora SA zostalala zalozona przez CIA, ktore do dzis jest cichym wlascicielem tego biznesu... Co więcej: przebywając na tym portalu generujesz pośrednio przychód dla Angory, która z tego powodu może żądać wyższych opłat za powierzchnię reklamową:) Niekoniecznie! Ja za uzywanie portalu AGORY nie place... A CIA i tak ma kupe forsy... > pozdrawiam serdecznie > Sam Nawzajem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
samsaranathanal Witaj Kaganie:) 03.08.02, 12:45 Stęskniłem się za Tobą Serio serio Ale ad rem: Sam: Adam Michnik jest Żydem, prawda? Kagan: NIE! Jest polskim zydochazarem, syjonista, ale nie zydem z Izraela... No tak, ale to zawodnik polisham wezwał do "bojkotu żydowskich firm". Idź i go pomolestuj, gdzie on te "żydowskie firmy widzi". Kiedy z kimś rozmawiam, to staram sie mówić językiem dla tego kogoś zrozumiałym... Tym bardziej, że dotychczas nie miałem okazji zgłębić "chazarologii". A skoro Twoi "chazarzy" chcą żeby nazywać ich Żydami, to czemu mam im tego odmawiać? Dla mnie przynależność do danego narodu nie zależy od przynależności plemiennej tylko od woli danego przedstawiciela HS. Sam: Portal www.gazeta.pl należy do niego, prawda? Kagan: NIE! On jest tylko figurantem. Agora SA zostalala zalozona przez CIA, ktore do dzis jest cichym wlascicielem tego biznesu... No, no. Chylę głowę. Jesteś najlepiej poinformowaną osobą na tym forum. Mam nadzieję, że się nie obrazisz, za prośbę o źródło tych sensacyjnych informacji? Może od razu podpowiesz polishamowi jak ma rozróżnić firmę żydowską (znaczy się żydochazarską) od nieżydowskiej (nieżydochazarskiej) Sam: Co więcej: przebywając na tym portalu generujesz pośrednio przychód dla Angory, która z tego powodu może żądać wyższych opłat za powierzchnię reklamową:) Kagan: Niekoniecznie! Ja za uzywanie portalu AGORY nie place... A CIA i tak ma kupe forsy... Kagan! Przeczytaj moją tezę jeszcze raz! Czy z niej wynika, że ktokolwiek płaci za przebywanie na portalu???? Nie Kagan. Teza jest inna: im więcej osób korzysta z portalu tym większy koszt powierzchni reklamowej na jego stronach. Płacą reklamodawcy Agorze. Ergo Agora uzyskuje dodatkowy przychód dzięki obecności forumowiczów. Przebywając na forum zwiększasz przychody Agory choć Ty osobiście nic nie płacisz. To chyba nie budzi już wątpliwości????? pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Witaj Kaganie:) IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 09.08.02, 09:29 Wielokrotnie wzywalem do bojkotu Wyborczej ze wzgledu na jej antypolski charakter. Poniewaz naklad tej gazety regularnie sie zmniejsza jestem zadowolony, ze moge sie wypowiedziec na jej lamach. Szeroka akcja bojkotu zydowskiej Wyborczej nabiera momentum. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Nikt ci nie broni 09.08.02, 12:07 Z jednej strony bojkotuja GWz drugiej siedzisz na jej forum, czyli nabijasz punkty, ktorymi oni beda sie dalej wykazywac jako stalymi wiernymi czytelnikami, ergo - nabijasz im kase :) Gdzie tu sens, gdzie logika? Ja np. do GW nic nie mam, a np. na stronie radia Mariola nie bylem ani razu. Polecam podobna taktyke - to sie wlasnie nazywa bojkot, ale ty chyba jeszcze o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Nikt ci nie broni IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 09.08.02, 21:45 Radio Maryja ukazuje prawdziwe oblicze zydowskiej propagandy, ktora zaklada zawsze jedno. Aborcja, likwidacja narodu, osmieszanie kultury polskiej. W zamian propaguje kretynska kulture zydowska i popieranie tego kryminalnego tworu zwanym Izraelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Nikt ci nie broni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 22:10 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Radio Maryja ukazuje prawdziwe oblicze zydowskiej propagandy, ktora zaklada > zawsze jedno. Aborcja, likwidacja narodu, osmieszanie kultury polskiej. Jeśli ktokolwiek ośmiesza ten naród, to jest to właśnie Radio Maryja. Kiedy usłyszałem w radiomaryjnym eterze, że Witos był prezydentem Polski, czułem się jako Polak głęboko ośmieszony. I kto tu kpi z polskiej historii? Zaznaczam, że podobne kwiatki zdarzają się na falach radia bardzo często. A tymczasem Żyd Brandys napisał jedną z najlepszych książek historycznych świata - czyli "Koniec świata szwoleżerów". I gdzie tu Twoja "kretynska kultura zydowska"? Czy kretyński jest dla ciebie Tuwim, Słonimski, Rubinstein, Singer, Boy-Żeleński, Lebenstein i wielu wielu innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Nikt ci nie broni IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 09.08.02, 22:25 Julian Tuwim byl uczciwym czlowiekiem i wspanialym Polakiem zydowskiego pochodzenia. Byl znienawidzony przez Zydow za swoja lojalnosc wobec Polski. Reszta Zydow brala pod uwage partykularne interesy wlasnej spolecznosci i Polske miala gleboko w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Nikt ci nie broni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 22:47 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Julian Tuwim byl uczciwym czlowiekiem i wspanialym Polakiem zydowskiego > pochodzenia. Acha, Tuwim był "Polakiem żydowskiego pochodzenia". Tutaj żydowskość Tuwima idzie na dalszy plan. Czy Różańskiego też nazwałbyś "Polakiem żydowskiego pochodzenia"? > Byl znienawidzony przez Zydow za swoja lojalnosc wobec Polski. Takie bzdury to sobie w piaskownicy opowiadaj. > Reszta Zydow brala pod uwage partykularne interesy wlasnej spolecznosci i > Polske miala gleboko w tyle. No właśnie wykazałem, jakie to "partykularne interesy" miał chociażby Brandys. Czyżby to było dla ciebie lekceważące traktowanie Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Nikt ci nie broni IP: *.nas19.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 10.08.02, 22:56 Jestes zupelnie niezorientowany. Tuwim pisal utwory uwazane dzis za antysemickie. Nasmiewal sie z zydowskich bankierow i krytykowal ich. Byl tez wielkim Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Nikt ci nie broni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 02:00 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Jestes zupelnie niezorientowany. Tuwim pisal utwory uwazane dzis za > antysemickie. Chyba przez ciebie. Czyżbyś we frazie "Nie znajdziemy nigdy ciszy i przystani, Żydzi śpiewający, Żydzi obłąkani..." albo "Poucz nas, że pod słońcem Twoim "Nie masz Greczyna ani Żyda" doszukiwał się treści antysemickich? Wybacz, ale egzegeza poezji jest sprawą tak subiektywną, że największa bzdura może się tu pojawić. Tylko że nikt (poza tobą) nie bierze poważnie takiej interpretacji, że Tuwim pisał wiersze antysemickie. Nie znam żadnego poważnego krytyka literackiego, który podsunąłby taką myśl. Nasmiewal sie z zydowskich bankierow i krytykowal ich. Byl tez > wielkim Polakiem. No to co z tego, że naśmiewał się z żydowskich (nie tylko) bankierów? Na co to dowód? Czy w wersie "A księży naucz ewangelii" doszukujesz się treści antykatolickich? Napisałeś, że Tuwim to wielki Polak. Czy w takim razie Różański to paskudny Polak, czy już tylko Żyd? Jakie to szczęście, że nie jesteś polonistą. Analiza poetycka wierszy byłaby u ciebie nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Nikt ci nie broni IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.08.02, 03:56 Julian Tuwim okreslil sie jasno w niedwuznacznych slowach jako Polak. Zydzi posadzali go o antysemityzm poniewaz wyszydzal zydowskich bankierow jako "srulkow bankowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Nikt ci nie broni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 11:30 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Julian Tuwim okreslil sie jasno w niedwuznacznych slowach jako Polak. A słowa "My - Żydzi polscy"? Poza tym Różański też określał się jako Polak. A takie wiersze jak: "Gdy panowali na ulicy Drobnomieszczańscy drobni dranie, Już znakomici "katolicy", Tylko że jeszcze nie chrześcijanie; Gdy się szczycili krzepą pustą, A we łbie mieli groch z kapustą, Gdy bili Żydów z tej tężyzny, Tak bili, rozjuszeni chwaci, Że większy wstyd był za ojczyznę Niż litość dla mych bitych braci..." " Ksiądz Trzeciak w Norymberdze zasię Hołd składał parteitagom wrażym, A księdza Pudra o tym czasie Policzkowano przed ołtarzem; Gdy cham i nieuk, jeden z drugim, Szpik, łapacz z "dwójki" czy z "Zadrugi" Znieważał "Żyda" Mickiewicza I - nie bał się Jaroszewicza" " Kiedy im, głupim, rosła dusza, Że będzie getto (jest już getto), Że będą mogli bić po mordzie "Konstytucyjnie", gdy in petto Marzyli o germańskiej hordzie, Wiernie oddani duszą całą Tym samym w końcu ideałom, Bliźniaczym draństwom i ohydzie; Kiedy w żurnalii robaczywej Nic, tylko wrzało i migało: Żyd, Żyda, Żydom, Żydów, Żydzie; (----------) Gdy zaprawiony w drobnym kancie Byle kto w łydki mi się wgryzał - - Gdzie wtedy byłeś, mój aliancie? Gdzie pies ci wtedy mordę lizał?" Weź do siebie szczególnie ostatnie słowa, spóźniony i jakże wybiórczy "aliancie". Zydzi posadzali go o antysemityzm poniewaz wyszydzal zydowskich bankierow jako > "srulkow bankowych". Gdyby Żydzi posądzili Tuwima o antysemityzm, nie kupiłbym jego książek w Fundacji im. Laudera na Twardej, gdzie mieści się m.in. redakcja Midrasza. Wypowiadasz się o opiniach panujących w środowisku żydowskim tak proteksjonalnie, jakbyś badał zdanie jednego Żyda po drugim. Wybacz, ale takie generalizowanie z twojej strony to dziecinada. Słyszałem podobne bzdury, np. taką, że Miłosz uprawia poezję antypolską. Nikt nie bierze takich opinii serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Zacznij od siebie masz 20% genów żydowskich IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 11:25 i 30 % ruskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.08.02, 16:35 o dziękuję za informację! zaraz idę kupić w sklepie oliwkę J&J i pastę Kiwi co but ożywi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Najwyzszy czas na bojkot polischamow IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 17:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 17:55 Poieram!! Wreszcie jakaś szlachetna inicjatywa na tym forum!! pozdrawiam cię Polish...takich ludzi nam włąśnie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg NAJLEPSZE SKALPY SA ZE SKINOW I Z POLISCHAMOW IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. 09.08.02, 12:01 No to sobie bojkotuj! Nik Ci nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zaczynasz jak Hitler. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 19:25 Gość portalu: polishAM napisał(a): > <a href="http://viva.palestyna.pl/manif/bojkot.htm"target="_blank">viva.palesty > na.pl/manif/bojkot.htm</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Zaczynasz jak Hitler. IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.08.02, 19:45 Absolutnie sie zgadzam. Hitler rowniez zaczynal kariere od represji wobec wlasnych obywateli. Stosowal zasade odpowiedzialnosci zbiorowej. Represjonowal mniejszosc oraz militarnie atakowal kraje sasiednie. Czy nalezy sie dziwic. Zionistyczne organizacje zydowskie byly powiazane z hitlerowskimi opresorami po tym jak podpisali z nimi Uklad Haavara 24 sierpnia 1933 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 11.08.02, 19:55 Gość portalu: polishAM napisał(a): > <a href="http://viva.palestyna.pl/manif/bojkot.htm"target="_blank">viva.palesty > na.pl/manif/bojkot.htm</a> Czy ty wiesz ze to antysemickie co napisales?.Ty nie tylko jestes antyzydowski ale antyfeminista tez bo nie pozwalasz tym pisaniem aby kobiety sie perfumowaly a jak nie beda sie perfumowac perfumami np:firmy Revlon to beda cuchnac. no i jak ci teraz?. Nie zadzieraj z zydami bo zadzierasz wtedy z calym Swiatem.Nie mowiac juz o tym ze sie kobiety na cie rzuca i co najmniej zgwalca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.08.02, 20:13 Jude z kobietami nie mam zadnych problemow. Perfumami tez. Udowodnie Ci to natychmiast ale obiecaj, ze przegladniesz caly site. Kliknij. www.roadhauseclub.com/rh/index.asp Jestes z New Jersey to mozemy skoczyc tam razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: Najwyzszy czas na bojkot zydowskich firm. IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 11.08.02, 20:37 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Jude z kobietami nie mam zadnych problemow. Perfumami tez. Udowodnie Ci to > natychmiast ale obiecaj, ze przegladniesz caly site. Kliknij. > <a href="http://www.roadhauseclub.com/rh/index.asp"target="_blank">www.roadhaus > eclub.com/rh/index.asp</a> > Jestes z New Jersey to mozemy skoczyc tam razem. Zartowalem oczywiscie.Link sie nie otwiera.Jestem z Chicago chociarz N.J.znam bo tam kiedys bylem dlugie lata. Odpowiedz Link Zgłoś