aron2004 27.06.05, 06:41 Prezydentem może zostać tylko ktoś kto był w PZPR. Ci co nie byli w PZPR to oszołomy.Nie znają się na polityce, nie myją się, mają brudne paznokcie, nie zostaną wpuszczeni na europejskie salony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: Prezydent tylko z PZPR 27.06.05, 08:26 aron2004 napisał: > Prezydentem może zostać tylko ktoś kto był w PZPR. > Ci co nie byli w PZPR to oszołomy.Nie znają się na polityce, nie myją się, mają > brudne paznokcie, nie zostaną wpuszczeni na europejskie salony. > Są też i inne, równie ważne powody. Były historyczne ustalenia Okrągłego Stołu? Były! Była zasada "wasz prezydent, nasz premier"? Była! W państwie prawa umów należy przestrzegać. Pacta sunt servanda (et acta sunt niszczanda). Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Prezydent tylko z PZPR 27.06.05, 12:31 Czy TW może zawieść zaufanie innych TW ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezydent tylko z PZPR 27.06.05, 12:34 witek.bis napisał: > Są też i inne, równie ważne powody. Były historyczne ustalenia Okrągłego Stołu? > > Były! Była zasada "wasz prezydent, nasz premier"? Była! W państwie prawa umów > należy przestrzegać. Pacta sunt servanda (et acta sunt niszczanda). :))) acta sunt niszczanda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Prezydent tylko z PZPR 27.06.05, 10:26 aron2004 napisał: > Prezydentem może zostać tylko ktoś kto był w PZPR. > Ci co nie byli w PZPR to oszołomy.Nie znają się na polityce, nie myją się, mają > brudne paznokcie, nie zostaną wpuszczeni na europejskie salony. > aronie! > wczoraj dzwoniłem do babci ona powiedziała mi,że podebrałeś jej pejsakówkę i miała rację sądzć po tym co napisałes,aronie przynosisz wstyd RODZINIE! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Prezydent tylko z PZPR 27.06.05, 15:24 Tradycję TW rezydentów na prezydentów trzeba utrzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I dlatego Maciej G. rezydent KGB na prezydenta! 27.06.05, 15:26 Tylko on potrafi przywrocic RWPG;) Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: I dlatego Maciej G. rezydent KGB na prezyde 27.06.05, 15:41 TW CAREX TO JEST TO Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale ty pieprzysz, aron, ale pieprzysz!!! 27.06.05, 15:25 Czy ci za to placa??? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Ale ty pieprzysz, aron, ale pieprzysz!!! 27.06.05, 15:26 sondaż mnie do tego obliguje i nie mogę zawieść "takiego" zaufania Odpowiedz Link Zgłoś