Dodaj do ulubionych

GROM3 BEDZIE W POLSCE WSPIERAL TYMINSKIEGO

28.06.05, 16:54
Co wy na to mam zamiar na czas wyborow udac sie do Polski i wspierac
Kanadyjczyka Tyminskiego,przeciez tez jestem jak by nie bylo Kanadyjczykiem.
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz Ja na to,że na imprezę zapraszamy serdecznie:-)))) 28.06.05, 16:56
      Ale walizkę, do której zapakowałeś Tymińskiego zostaw na lotnisku w Kanadzie.
      Tam mają ponoć lepsze kliniki psychiatryczne.
      • grom3 Re: Ja na to,że na imprezę zapraszamy serdecznie: 28.06.05, 17:01
        To co to sam mam zglosic swoja kandydature,a Tyminski ma byc moim lokajem.Juz
        ponoc powstal komitet Groma 3 na Pomorzu i oczekuja mojego przyjazdu do
        Polski.W tym tygodniu na zwiady wyslam swoja zone,swietna w obserwacji zawsze
        jej mowie ze by byla najlepsza w wywiadzie Kanadyjskim siedza tam same slomki.
        • malaszaramysz Zgłaszaj:-)))))))))) A co tam:-))))))))) 28.06.05, 17:04
          Tymoiński się zgłosił,Lepper się zgłosił,Giertych się zgłosił, jakiś tam z USA
          i jeszcze paru wariatów.:-))) Dla jaj wszystko można.
          • grom3 Re: Zgłaszaj:-)))))))))) A co tam:-))))))))) 28.06.05, 17:16
            Ja mam wielka niespodzianke dla Polski,gdyby tylko dal sie namowic Benedykt
            Gondek przywodzca duchowy Poloni Kanadyjskiej byly dyrektor najwiekszej
            katolickiej Credit Union w swiecie byly dyrektor najwiekszej Zydowskiej potegi
            kusnierskiej w Kanadzie wygral konkurs na to stanowisko musial pokonac 51
            zydow.Pochodzi z Bydgoszczy czesto tam wystepuje na radio polskim,cieszy sie
            tam bardzo duza popularnoscia ale czy da sie namowic.Tyminski moze jemu tylko
            buty czyscic,Benedykt Gondek bije Tyminskiego na glowe,skromny zdyscyplinowany
            pogromca kleru i gebels Poloni Kanadyjskiej co ty na to.
            • malaszaramysz I myślisz,że rzuci to wszystko i na taką fuchę 28.06.05, 17:39
              da się namówić? Idiotą by był. A idiotów nie musimy z Kanady importować:-)))
              • bac1 Re: Nie musimy... 28.06.05, 17:42
                mamy pod dostatkiem swoich,ale... jak dobrze zapłacą?
              • grom3 Re: I myślisz,że rzuci to wszystko i na taką fuch 28.06.05, 17:50
                malaszaramysz ma on obecnie prace rzadowa pomaga polaka jak moze sponsorowal po
                stanie wojennym setki ludzi,zalatwial mieszkania prace.Byl glownym tworca
                ucieczki z Batorego setek Polakow,zalatwil dla nich pobyt staly namowil
                ministra pracy z Qubecku aby wydal Polaka prawo pracy i pobytu w Kanadzie.Mozna
                by tak w nieskonczonosc o jego pomocy pisac a Tyminski nie ma sie czym
                pochwalic.Jestem w tej chwili w Chicago jak wroce do Toronto bede Benedykta
                Gondka namawial.
                • malaszaramysz Daj spokój człowiekowi:-))))))))))))))))) 28.06.05, 17:54
                  Po co mu to???? Niech sobie żyje w spokoju i dobrobycie. Oderwani od
                  rzeczywistości jesteście na tej emigracji:-)))))))))Chcesz zmusić faceta do
                  podawania ręki jakimś Gierychom albo kaczkom???? Tymiński zrobi na wyborach za
                  Oszołka z naszego forum.Przecież to zakompleksiony błazen jest:-))))
                  • grom3 Re: Daj spokój człowiekowi:-))))))))))))))))) 28.06.05, 18:02
                    malamysz moze i masz racje ale szkoda by bylo kolo takiego faceta przejsc
                    obojetnie,bys go musial widziec w akcji jak przemawia do ludzi to kler w
                    poplochu sale opuszcza.Ma on w sobie charyzme taki czlowiek nie zdaza sie
                    czesto,posluchaj jego na radio pik w Bydgoszczy jak bedziesz mial okazje.Co do
                    sytuacji w Polsce jest swietnie zorientowany kto z kim i za ile,jest on tworca
                    sloganu NAJWIEKSZYM ZAGROZENIEM DLA POLAKOW W POLSCE I POLONI W SWIECIE JEST
                    ZLODZIEJSKI SKORUMPOWANY WYPASIONY KLER radiosluchacze w Bydgoszczy oniemieli z
                    wrazenia jak to powiedzial.
                    • bac1 Re: Daj spokój człowiekowi:-))))))))))))))))) 28.06.05, 18:05
                      A Ojciec Dyrektor też oniemiał?
                      • grom3 Re: Daj spokój człowiekowi:-))))))))))))))))) 28.06.05, 18:14
                        bac1 tak nawet wyslal do stacji protest ze takiemu antyklerykalowi udziela sie
                        glosu w radio publicznym,dostali rowniez protest z Episkopatu Polski.Ostatnio
                        powiedzial ze dla Glempa te lata prymasowania to byly zmarnowane jak rowniez
                        dla Polakow.Zreszta Glemp ma z nim na pienku,byly dyrektor w sadzie w Toronto
                        upomina sie o zwrot milionow dolarow od niego za tz przewalke z POLCAN BANK w
                        Warszawie wlasnosc czlonkow Credit Union z Toronto.
    • lauriane Re: GROM3 BEDZIE W POLSCE WSPIERAL TYMINSKIEGO 28.06.05, 17:35
      To Ty Gromie na pielgrzymke do kraju z Tyminskim sie wybierasz....
      Patrzcie tylko drodzy panstwo
      J.C.
      • grom3 Re: GROM3 BEDZIE W POLSCE WSPIERAL TYMINSKIEGO 28.06.05, 20:32
        Moze z Tyminskim a moze z Benedyktem Gondkiem jak tego drugiego uda mi sie
        namowic.Jest 10 razy lepszy od Tyminskiego,skromny zdyscyplinowany uczciwy
        facet z ikra i jajami.
        • doomsday Re: GROM3 BEDZIE W POLSCE WSPIERAL TYMINSKIEGO 28.06.05, 23:31
          Sad juz ci zabral chalupe na poczet grzywny (250 tysiecy zielonych )na
          Roncessvalles ( teraz mieszkasz na sublokatorce w Mississauga ) za te
          swinstwa , ktores wypisywal w "Gazecie , Gazecie" (taki szmatlawiec w Toronto),
          obrazajac uczciwych ludzi .Przeciez ty nie masz nawet na bilet ,
          popaprancu .Jako byly klawisz PRLowskiego wiezienia , w Polsce masz najwyzej
          szanse zostac babcia klozetowa , chociaz teraz , zeby dostac taka robote ,
          trzeba miec uklady , niejaki panie grom3 .I tak wszyscy wiemy kim
          jestes ,padalcu .
          • kropekuk Wiemu tez, ze ty jestes NIESLUBNYM SYNEM 28.06.05, 23:34
            PEWNEGO OBLATA ;)
          • grom3 Re: GROM3 BEDZIE W POLSCE WSPIERAL TYMINSKIEGO 29.06.05, 16:43
            doomsday juz raz ci napisalem ze grom3 to nie pan Belz idioto widocznie
            mieszkasz w Torontonskim ciemnogrodzie w piwnicy lub poddaszu.Grom3 jest dosc
            zamoznym czlowiekiem niczego jemu nie odebrano,cieszy sie dobrym zdrowiem i
            szacunkiem Poloni Kanadyjskiej.Grom3 pisze o zlodziejskim Zakonie Oblackim
            tylko prawde ktorej to chamstwo sie boi.Nie mieszkam w zadnej sublokatorce mam
            maly palacyk wraz z pieknym ogrodem,ktorego moze ty nigdy nie bedziesz mial.Gdy
            chodzi o gazete to nie jest wygodna dla zlodzieji polonijnych jak zauwazyles
            dalej wychodzi.Gdy bedzie trzeba Grom3 dofinansuje Gazete Gazeta da kilka
            milionow aby dalej wychodzila ku nie zadowoleniu ZLODZIEJSKIEGO SKORUMPOWANEGO
            WYPASIONEGO KLERU AMEN Aleluja i do przodu.
    • uczciwypolak Re: GROM3 BEDZIE W POLSCE WSPIERAL TYMINSKIEGO 29.06.05, 03:17
      grom3 napisał:

> Co wy na to mam zamiar na czas wyborow udac sie do Polski i wspierac
      > Kanadyjczyka Tyminskiego,przeciez tez jestem jak by nie bylo Kanadyjczykiem.
      Sa glopsi w polsce nie trzeba Tyminskiego
      • malgos22 Głupsi od Tymińskiego! Pewnie że są w Polsce. 29.06.05, 11:20
        Sama znam takich:
        1/ Cimoszewicz razem z Jolą i jej mężem bardzo chorym nie tylko na goleń.
        2/ Tusk
        3/ Kaczory dwa razem wzięte
        4/ Pomroczny Religa
        5/ i inastępni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka