Dodaj do ulubionych

Klika syjonistów wzięła sie za Anię.

IP: *.216-194-7-92.nyc.ny.metconnect.net 02.08.02, 20:08

Jak to sie zresztą czesto tu zdarza.
Ciekawe , że ci ludzie nie mają wstydu. Rzucają inwektywami w
stylu "antysemita" i czynią to stadnie , bez zastanowienia.
To zorganizowana akcja, czy może instynkt plemienny, który bezbłędnie w
odpowiednim momencie każe sie włączyć w proces kamienowania nieprawowiernego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 20:11
      Gość portalu: nik napisał(a):

>
      > Jak to sie zresztą czesto tu zdarza.
      > Ciekawe , że ci ludzie nie mają wstydu. Rzucają inwektywami w
      > stylu "antysemita" i czynią to stadnie , bez zastanowienia.
      > To zorganizowana akcja, czy może instynkt plemienny, który bezbłędnie w
      > odpowiednim momencie każe sie włączyć w proces kamienowania nieprawowiernego?

Wszystko fajnie, ale co ma z tym wspólnego syjonizm?
      • Gość: nik Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.216-194-7-92.nyc.ny.metconnect.net 02.08.02, 20:34

> Wszystko fajnie, ale co ma z tym wspólnego syjonizm?

Jak to co?
        Syjonizm to rasistowska ideologia żydowskich szowinistów.
        A ci są odpowiedzialni za tę akcję.
        • Gość: Ania Re: Do Nika IP: *.upc.chello.be 02.08.02, 21:26
          Ja juz przezylam tyle atakow na tym forum,ze kazdy nastepny co raz bardziej
          mnie smieszy.
          Psy szczekaja karawana idzie dalej.
          Pozdrawiam
          • Gość: Wanda Mnie smiesza garbate wielbladzice w karawanie :: IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 02.08.02, 21:52
            A nazywanie ludzi psami, przez takie wielbladzice jak Ty, Aniu, wystawia
            swiadectwo Tobie samej, garbata karawano :))))))))
            • sceptyk Re: Mnie smiesza garbate wielbladzice w karawanie 02.08.02, 23:33
              Domniemywam, ze do znanych nam dotychczas wielbladow jedno- i dwugarbnych,
              doszly wielblady bezgarbne. I dopiero te sa poprawne politycznie.

Sceptyk, zoolog amator.

PS. A zna pani (zakladam zes kobita), Wando, ten kawal jak to facet pustynie z
              wielbladzica przemierzal? Niezly. Nie wiem tylko jak bylo z garbami. Ale te
              mozna pominac. Nie maja wiekszego wplywu w tym zarcie. Niezly, powtarzam.
              • vline Re: Mnie smiesza garbate wielbladzice w karawanie 03.08.02, 06:31
                sceptyk napisał:

> Domniemywam, ze do znanych nam dotychczas wielbladow jedno- i dwugarbnych,
                > doszly wielblady bezgarbne. I dopiero te sa poprawne politycznie.
                >
                > Sceptyk, zoolog amator.
                >
                > PS. A zna pani (zakladam zes kobita), Wando, ten kawal jak to facet pustynie z
                > wielbladzica przemierzal? Niezly. Nie wiem tylko jak bylo z garbami. Ale te
                > mozna pominac. Nie maja wiekszego wplywu w tym zarcie. Niezly, powtarzam.

Do bezgarbnych trzeba jeszcze dodać bezpłciowe. To taki "wielbłąd sam w sobie".
                Może to i ładne, ale na pewno niepłodne.
          • Gość: Tomasz Re: Do Nika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 06:11
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ja juz przezylam tyle atakow na tym forum,ze kazdy nastepny co raz bardziej
            > mnie smieszy.

A ty, o miłosierna, nie atakowałaś? Poza tym jeszcze jedno: "co raz" mimo
            wszystko razem, myślowa purystko.

> Psy szczekaja karawana idzie dalej.

W twoim wypadku to raczej karawan

• Gość: Tomasz Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 06:09

> Syjonizm to rasistowska ideologia żydowskich szowinistów.

Doprawdy? Mogłem się domyślać, że nawet twoje definicje pochodzące są kulawe. A
          co - czyżby encyklopedii w domciu zabrakło?
          Otóż syjonizm był ideologią, której naczelnym przesłaniem było stworzenie
          państwa żydowskiego w Palestynie. Nie była to "ideologia rasistowska", nie
          odwoływała się do pochodzenia ani religii. Syjoniści uznali, że po latach
          diaspory każda osoba, która "poczuwa się do bycia Żydem" może na Wschodzie
          budować przyszłość dla siebie i swoich pokoleń.

A zatem jeśli chodzi o budowanie państwa w Palestynie, to jestem takim
          syjonistą jak ty dawcą myśli.
          • Gość: nik Brakuje wiedzy i encyklopedii IP: *.216-194-3-196.nyc.ny.metconnect.net 03.08.02, 20:01

> Doprawdy? Mogłem się domyślać, że nawet twoje definicje pochodzące są kulawe.
            > co - czyżby encyklopedii w domciu zabrakło?
            > Otóż syjonizm był ideologią, której naczelnym przesłaniem było stworzenie
            > państwa żydowskiego w Palestynie. Nie była to "ideologia rasistowska", nie
            > odwoływała się do pochodzenia ani religii.

Doprawdy?
            Syjonizm został potępiony przez ONZ jako ideologia rasistowska.
            I jest to ideologia rasistowska, odwoływała się do pochodzenia i religii.
            Izrael jest "panstwem żydowskim" i jest w nim konstytucyjny zakaz startowania
            w wyborach dla partii politycznych, które tę "żydowskosc " panstwa negują.
            Tak wiec nie ma tam panstwa obywatelskiego.
            Poza tym Zydzi "z krwii" mają tam preferencje, a np. Arabowie nawet nie mogą
            kupić ziemi.

Brakuje ci wiedzy i encyklopedii (może z wyjątkiem encyklopedii syjonistycznego
            szowinizmu).
            • Gość: Tomasz Tylko komu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 20:51

> Doprawdy? Syjonizm został potępiony przez ONZ jako ideologia rasistowska.

Kiedy i która rezolucja, kolesiu od "wiedzy i encyklopedii" potępiła syjonizm?
              Z księżyca te twoje rewelacje, czy też po konsultacji naukowej z oszołomem?

> I jest to ideologia rasistowska, odwoływała się do pochodzenia i religii.

Otóż nie!!! Syjonizm był ruchem, który tworzyła żydowska lewica. I z całą siłą
              powtarzam: nie odwoływał się do religii. Kryterium pochodzenia też nie było aż
              tak ważne. Syjoniści uważali, że po latach diaspory, która wiązała się z
              nieuchronną asymilacją, nie ma sensu odwoływanie się do takich mierników.
              Zresztą posadki w Palestynie wcale nie były wtedy intratne. Przeciwnie, była to
              kraina zapomniana przez Boga i ludzi. Jerozolima, Hajfa, Aszkalon to były
              pipidówy, nie wspominając już o Tel Awiwie, którego przecież nie było, itp.
              itd. Do Palestyny jechali zatem ci, którzy obawiali się pogromów albo ideowcy.
              Jeśli jeszcze masz wątpliwości, zajrzyj do "Biblii" syjonistów, czyli "Der
              Judenstaat" T. Herzla - twórcy świeckiego syjonizmu. Nie znajdziesz tam odwołań
              religijnych ani rasowych.
              Piszesz tk, jakbyś nie wiedział, skąd ten syjonizm się wziął. Traktujesz ten
              ruch tak, jakby to był wynik żydowskiego nacjonalizmu albo wyniosłości. Czyżbyś
              zapomniał, w jakich okolicznościach wyjeżdżali z Europy pierwsi żydowscy
              emigranci? Chyba nie muszę tego tobie przypominać.

> Izrael jest "panstwem żydowskim" i jest w nim konstytucyjny zakaz
              startowania w wyborach dla partii politycznych, które tę "żydowskosc" panstwa
              negują.

Baranie, Izrael nie ma konstytucji! I ty śmiesz wypominać komuś brak
              encyklopedii czy wiedzy. Stary kutasie, ogłosić na forum twoje rewelacje?

> Tak wiec nie ma tam panstwa obywatelskiego.
              > Poza tym Zydzi "z krwii" mają tam preferencje, a np. Arabowie nawet nie
              mogą kupić ziemi.

Co ty pieprzysz? Arabski jest językiem urzędowym tego kraju, jest arabska
              telewizja, język w szkołach, arabski uniwersytet, arabskie partie i
              ugrupowania, arabskie urzędy itp. I o czym ty ględzisz, ciemna pierdoło? Byłeś
              kiedyś we wschodniej Jerozolimie, w Jaffie, w Hajfie? Czy arabscy mieszkańcy
              tych miast mieszkają tam w wynajętych domach, czy też mają je na własność?

> Brakuje ci wiedzy i encyklopedii (może z wyjątkiem encyklopedii
              syjonistycznego szowinizmu).

Rzeczywiście, w porównaniu z twoją erudycją każda wiedza to betka. Może już
              pozostań w takim mniemaniu.
              • sceptyk Dzentelmeni o fakty sie nie spieraja 03.08.02, 21:07
                UN General Assembly Resolution 3379 of 10 November 1975

The General Assembly
                (...)
                DETERMINES that Zionism is a form of racism and racial discrimination.
                • Gość: Tomasz Do sceptyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 21:58
                  Chociaż dżentelmenem nie jestem, przyznam ci rację. Rzeczywiście, była taka
                  rezolucja, według mnie 379. Tylko oczywiście, jeśli już rozmawiamy o faktach,
                  to do końca. Chyba nie muszę ci przypominać, w jakich okolicznościach powstała.
                  Poprzedzał ją rok 1973 i słynna wojna w Jom Kippur. Nie muszę wspominać, kto
                  kogo napadł. I nie muszę wspominać, kto kogo tak chętnie potępiał. Przyjaciele
                  zza Buga i cały zgodny chórek arabski byli tymi „demokratycznymi”
                  i „nieksenofobicznymi” autorami potępiającymi „rasistowską” ideę. Nie muszę też
                  chyba wspominać, że rezolucję uchylono. Nie jest to, jak widać, dla UN powód do
                  chluby. Ale rezolucja istniała, o czym zapomniałem. Tylko, że powoływanie się
                  na nią jest ciut demode. Nie uważasz?
                  • sceptyk Re: Do Tomasza 03.08.02, 22:31
                    Zgadzam sie ze wszystkim, co napisales. Podtrzymam tylko numer 3379. Anulowana
                    17.12.1991.

Co do ONZ, to uwazalem te organizacje za wyjatkowe wprost dziadostwo. Zobaczymy
                    czy teraz, bo upadku Sowieckiego imperium uda im sie odzyskac twarz.
                    • Gość: krzys52 Ty Jestes Gnojek a nie "Dzentelmen", Septyku IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 01:42
                      i ten gnojek wlasnie z ciebie znowu wylazl.
                      ONZ byla najlepszym z "dziadostw" mozliwych oraz uzytecznych w tamtym
                      dwubiegunowym swiecie.
                      Czyli tak jak zwykle - w dupie byles gowno wiesz, safandulo.
                      ..
                      K.P.
                      ..
                      ..

sceptyk napisał:

> Zgadzam sie ze wszystkim, co napisales. Podtrzymam tylko numer 3379.
                      Anulowana
                      > 17.12.1991.
                      >
                      > Co do ONZ, to uwazalem te organizacje za wyjatkowe wprost dziadostwo.
                      Zobaczymy
                      >
                      > czy teraz, bo upadku Sowieckiego imperium uda im sie odzyskac twarz.
                      • sceptyk Kol. Kretyn52 04.08.02, 19:23
                        Szkoda, ze Cie Chruszczow tym butem, ktorym walil w pulpit w ONZ, w leb Cie nie
                        huknal. Moze mniej idiotyzmow byloby na forum dzis.

Ale nie przecze, ze organizacja w ktorej przyjmowano z honorami Idi Amina,
                        Bokasse i dziesiatki innych pospolitych bandytow i mordercow oraz w ktorej
                        zasiadaly delegacje 'wolnej' Socjalistycznej Republiki Bialoruskiej i
                        Socjalistycznej Republiki Ukrainskiej (majac taki sam glos jak USA), oraz
                        kolonialne wladze Polski, Czech, Wegier itd. moze sie bezideowym,
                        skomunizowanym Kretynom Twego pokroju podobac.
              • Gość: nik zaprzeczać jak długo sie da? stara metoda... IP: *.216-194-24-123.nyc.ny.metconnect.net 04.08.02, 19:06

> Kiedy i która rezolucja, kolesiu od "wiedzy i encyklopedii" potępiła
                syjonizm?
                > Z księżyca te twoje rewelacje, czy też po konsultacji naukowej z oszołomem?

Już poniżej podano ci rezolucję.
                To chyba typowa postawa żydowskiego szowinisty: zaprzeczać jak długo sie da, aż
                nie przyprą cie do muru.
                To bardzo pouczające dla każdego starającego sie zrozumieć psychię żydowskiego
                szowinisty.
                najpierw krzyczy: aj waj, to nieprawda, a potem: ano rzeczywiscie, ale coś tam
                coś tam.

> > I jest to ideologia rasistowska, odwoływała się do pochodzenia i religii.
                >
                > Otóż nie!!! Syjonizm był ruchem, który tworzyła żydowska lewica. I z całą
                siłą

I co do tego ma lewica? Nazizm też był ideologią na wpół lewicową.

> > Izrael jest "panstwem żydowskim" i jest w nim konstytucyjny zakaz
                > startowania w wyborach dla partii politycznych, które tę "żydowskosc" panstwa
                > negują.
                >
                > Baranie, Izrael nie ma konstytucji! I ty śmiesz wypominać komuś brak
                > encyklopedii czy wiedzy. Stary kutasie, ogłosić na forum twoje rewelacje?

No to inaczej:
                Izrael jest "panstwem żydowskim" i jest w nim parakonstytucyjny zakaz
                startowania w wyborach dla partii politycznych, które tę "żydowskosc" panstwa
                negują.
                A te inwektywy to stara typowa żydowska uprzejmosc, nie tak?

> > Tak wiec nie ma tam panstwa obywatelskiego.
                > > Poza tym Zydzi "z krwii" mają tam preferencje, a np. Arabowie nawet nie
                > mogą kupić ziemi.

Chyba wprost tego nie zanegujesz?
                O sorry, ty możesz zanegować naprostsze fakty. Nawet rezolucje ONZ.
                Ja przypomonam, że fakty o Izraelu znam z lektury Zydów z Izraela. Shahak,
                Shamir itd.
                • Gość: Tomasz Re: zaprzeczać jak długo sie da? stara metoda... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 22:55
                  > To chyba typowa postawa żydowskiego szowinisty: zaprzeczać jak długo sie da,

> nie przyprą cie do muru.

Co do rezolucji, to rzeczywiście o niej zapomniałem. Była taka kpina,
                  ustanowiona przez „nierasistowski” Areopag: ZSRR i inne światłe i demokratyczne
                  kraje arabskie. Gratuluję wyroczni. Rzeczywiście owa rezolucja to dla ciebie
                  niedościgniony wzór? Nawet jej twórcy pewnie się jej wstydzą, ale nie ty,
                  apologeto.
                  Tylko gdzie ja tak długo zaprzeczałem? Chyba się tobie coś pieprzy z czasem.

> To bardzo pouczające dla każdego starającego sie zrozumieć psychię
                  żydowskiego
                  > szowinisty.

A co, napletek mi sprawdzałeś, że wiesz, żem Żyd? Wot, brunatna swołocz, nawet
                  do rozporka się dobierze.

> I co do tego ma lewica? Nazizm też był ideologią na wpół lewicową.

Otóż to, że lewicowy syjonizm, który odegrał naczelną rolę w budowaniu
                  żydowskiej państwowości, opowiadał się za państwem świeckim i do takich
                  kryteriów się odwoływał. Zresztą lewica, głosząc egalitaryzm, z definicji nie
                  odwołuje się do kryteriów religijnych.
                  Nazizm? Rzeczywiście, on tak bardzo ukochał marksistów i komunistów...

> Izrael jest "panstwem żydowskim" i jest w nim parakonstytucyjny zakaz
                  > startowania w wyborach dla partii politycznych, które tę "żydowskosc" panstwa
                  > negują.

Nie wiem, co znaczy parakonstytucyjny zakaz. Wyjaśnij, to się odniosę. Jeśli
                  coś jest „para”, to nie jest aktem normatywnym. W Izraelu biorą udział w
                  wyborach również partie arabskie, więc oddalam zarzut.

> A te inwektywy to stara typowa żydowska uprzejmosc, nie tak?

A skądżeś raptem taki tkliwy? W porównaniu z twoimi inwektywami na forum moje
                  słówka to subtelna czułość.

> Tak wiec nie ma tam panstwa obywatelskiego.
                  > Poza tym Zydzi "z krwii" mają tam preferencje, a np. Arabowie nawet nie
                  > mogą kupić ziemi.

Mówiłem już o Arabach w Jerozolimie, Hajfie, Jaffie. Co według ciebie tam
                  robią – koczują albo wynajmują od Żyda swoje kwatery?

> Ja przypomonam, że fakty o Izraelu znam z lektury Zydów z Izraela. Shahak,
                  > Shamir itd.

Tylko tyle? Nie stać cię na obiektywną, przekrojową lekturę? Wybacz, ale gdy
                  słyszę z twoich ust (!) nazwisko Shahak, czuję się tak, jakby o Polsce
                  wypowiadał się gość, który sięgnął jedynie po NIE Urbana.
                  • Gość: krzys52 Ten NIK jest przynajmniej otwarty, w przeciwien... IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 23:54
                    ...w przeciwienstwie do mendy Septyka. Gdybys nie pamietal u uniewaznieniu tej
                    rezolucji to septykowe byloby na wierzchu. Czyli syjonizm rownalby sie
                    rasizmowi. Wtedy oczywiscie nie "przypomnialby" sobie, dalszych losow
                    rezolucji o syjonizmie, wszarz jeden.
                    ..
                    Pozdrawiam
                    K.P.
                  • Gość: nik Re: zaprzeczać jak długo sie da? stara metoda... IP: *.216-194-0-151.nyc.ny.metconnect.net 06.08.02, 17:46

> A co, napletek mi sprawdzałeś, że wiesz, żem Żyd? Wot, brunatna swołocz,

To już jest dosłownie parodia. Facet będzie naprawdę zaprzeczał, dopóki ktoś mu
                    tego nie sprawdzi.
                    To jeszcze jedna wskazówka : szowinista żydowski często ukrywa swoją tożsamość,
                    żeby jego propaganda nabrała wyglądu "obiektywizmu stojącego z boku".

> Mówiłem już o Arabach w Jerozolimie, Hajfie, Jaffie. Co według ciebie tam
                    > robią – koczują albo wynajmują od Żyda swoje kwatery?

To jeszcze ci, którzy mają własność. Czy ty umiesz czytać? Napisałem, że nie
                    mogą kupić, a nie posiadać. Takie drobne logiczne różnice, ale chyba zbyt
                    trudne do pojęcia dla fanatycznej umysłowosci...

> A skądżeś raptem taki tkliwy? W porównaniu z twoimi inwektywami na forum moje
                    > słówka to subtelna czułość.

Następna wskazówka: szowinista żydowski będzie "odwracał kota ogonem".
                    Nabluzga, a potem powie: ty też bluzgałeś.
                    Oczywiscie dowodów nie przedstawi, bo ich nie ma.

> słyszę z twoich ust (!) nazwisko Shahak, czuję się tak, jakby o Polsce
                    > wypowiadał się gość, który sięgnął jedynie po NIE Urbana.

To jeszcze jeden przykład: czytelnik Urbana (bluzgający jak on sam), nawet nie
                    jest w stanie rozróżnić literatury rynsztokowej od literatury normalnej.
                    • Gość: Tomasz Do noc-nika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 01:50

> To już jest dosłownie parodia. Facet będzie naprawdę zaprzeczał, dopóki ktoś
                      mu tego nie sprawdzi.

Stary, chyba wiem najlepiej, co mam w gaciach. Czyżbyś i na tym też się znał
                      najlepiej? To dowodzi, ile warte są Twoje "prawdy obiektywne".

> To jeszcze jedna wskazówka : szowinista żydowski często ukrywa swoją
                      tożsamość, żeby jego propaganda nabrała wyglądu "obiektywizmu stojącego z boku".

Taki ze mnie Żyd, jak z ciebie Baal Szem Tow.

> To jeszcze ci, którzy mają własność. Czy ty umiesz czytać? Napisałem, że nie
                      > mogą kupić, a nie posiadać. Takie drobne logiczne różnice, ale chyba zbyt
                      > trudne do pojęcia dla fanatycznej umysłowosci...

Ile razy byłeś w Izraelu? Widziałeś dzielnice arabskie, z rozbudowującymi się
                      parcelami? Jeśli tak, to nie pisałbyś takich bzdur. Obywatelstwo w Izraelu jest
                      sprawą nadrzędną. Znam wielu Arabów, którzy kupili sobie mieszkania w tym kraju.

> Nabluzga, a potem powie: ty też bluzgałeś.

Podobno mimikra to typowa cecha Żydów. Dlaczego bywasz sprzeczny w swoich
                      opiniach?

> To jeszcze jeden przykład: czytelnik Urbana (bluzgający jak on sam), nawet
                      nie jest w stanie rozróżnić literatury rynsztokowej od literatury normalnej.

Oczywiście tylko ty, jako ten najmądrzejszy we wsi, masz zdolność odróżniania
                      rynsztoka od normalności. Poza tym wydaje się tobie, że znasz mnie najlepiej:
                      wiesz, co mam w rozporku i co czytam. To zadziwiające, ale odpowiem ci tak, jak
                      Leon Schiller do pewnego aktora (potraktowany równie "kompletną"
                      charakterystyką swojej osoby) : Dziubek, ja z panem w ślinę nie pójdę.
                      • Gość: nik miałem rację - poziom Urbana IP: *.216-194-21-120.nyc.ny.metconnect.net 07.08.02, 18:42
                        Poza tym facet cierpi na schizofrenię. Raz przynaje, że jest zydem, potem znowu
                        zaprzecza. W tym samym temacie.
                        W swojej agenturalnej grze już zapomniał, kogo ma udawać.
                        • Gość: Tomasz do noc-nika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 22:40

> Poza tym facet cierpi na schizofrenię. Raz przynaje, że jest zydem, potem
                          znowu
                          >
                          > zaprzecza. W tym samym temacie.
                          > W swojej agenturalnej grze już zapomniał, kogo ma udawać.

Acha: nie dość, że jestem Żydem, to jeszcze agentem i schizofrenikiem. Czyli
                          komplet. Tylko kto tu ma urojenia?
                          • Gość: Tomasz Re: do noc-nika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 22:41
                            A do meritum dlaczego szanowny wizjoner się nie odniósł?
                            • Gość: nik Re: IP: *.216-194-6-79.nyc.ny.metconnect.net 08.08.02, 17:47
                              > A do meritum dlaczego szanowny wizjoner się nie odniósł?

Do meritum " do noc-nika" sie nie odniosłem, bo nie taplam sie wrynsztoku razem
                              z urbanowcami.
                              Poza tym z kłamcą nie lubię rozmawiać.
                              Skompromitowałeć sie już swoimi bezczelnymi kłamstwami. Teraz nie płacz, że
                              traktuję cie jak Jojo i Fredzia.
                              • Gość: Tomasz do jedynego noc-nika prawdomównego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 00:18

> Do meritum " do noc-nika" sie nie odniosłem, bo nie taplam sie wrynsztoku
                                razem z urbanowcami.

To raczej Ty wspominałeś o Shahaku, więc to Ty zasługujesz na miano urbanowca.
                                Dlaczego taki styl, jaki uprawia Nie odpowiada ci tylko wówczas, jeśli pochodzi
                                z drugiej (żydowskiej) strony.

> Poza tym z kłamcą nie lubię rozmawiać. > Skompromitowałeć sie już swoimi
                                bezczelnymi kłamstwami. Teraz nie płacz, że traktuję cie jak Jojo i Fredzia.

No, no - ty to masz rozeznanie. Usłyszeć coś takiego z ust największego
                                forumowego arbitra elegantiarum to rzeczywiście przykra sprawa. A niby gdzie
                                popełniłem kłamstwo? Co to za brednie? Czyżbyś wkraczał już w ostrą fazę
                                schizo?
                                Zdaje się, że od kłamstw to raczej jesteś ty. Od razu wiedziałeś, żem Żyd.
                                Koniec i kropka. Cóż miałem robić - panicznie bić się w piersi, że nie? Na taki
                                zarzut (bycie Żydem jest dla ciebie wadą) trzeba reagować tak, jak to się robi
                                z podobnymi bredniami wziętymi z księżyca - czyli dobrodusznie potakiwać. Bo
                                skoro dla ciebie klamka już zapadła, to zaprzeczanie i tak niczego nie zmieni,
                                a być może lepiej zabawić się konwencją, jaka ustaliłeś.
                                Co do kompromitacji - wybacz, z całym szacunkiem, ale nie tobie to oceniać.
                                Ciebie już i tak dostatecznie kompromituje życie.
                                Widzisz, mam daleko gdzieś, jak mnie traktujesz. Lubię tylko przekomarzać się z
                                tak bezbronnymi osobami, jak ty. Na płacz nie licz.
    • wojcd Widze 02.08.02, 21:56
      • reggie Re: Widze 02.08.02, 23:02
        To ta sama erudytka, matka dzieciom i żona swego męza z Brukseli, czy moze
        Kagan się podszywa? Strasznie cos padło Ani na główkę.
        • wojcd Re: Widze 02.08.02, 23:17
          reggie napisał:
          > To ta sama erudytka, matka dzieciom i żona swego męza z Brukseli, czy moze
          > Kagan się podszywa? Strasznie cos padło Ani na główkę.
          >
          • reggie Re: Widze 02.08.02, 23:51
            Drwa? Chca spalić Aneczke?
    • Gość: Kagan Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.its.deakin.edu.au / 139.132.69.* 03.08.02, 07:34

>
      Dobrze tak Ani! Miala we mnie wiernego sojusznika, to mi nawymyslala za
      napisanie prawdy o AK. To niech sie teraz sama broni... Niech zobaczy, jak to
      milo byc celem zorganizowanej nagonki. Sorry, Aniu, ale kto mieczem wojuje...
      Kagan
      • _rogue Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. 03.08.02, 23:45
        A kto to jest ta cała ania???
        • Gość: Bolek Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 23:49
          _rogue napisał:

> A kto to jest ta cała ania???

O to chodzi - to jest sympatyczna tajemnica tego Forum.

Ją sie lubi, albo nie lubi. Ja na ogół lubię.
    • Gość: eres Klika syjonistów?. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 00:04

>

Zupełnie niezrozumiałe, jaki cel mieliby syjoniści w toczeniu utarczek słownych
      z jakimś polskim anty-, czy filosemitą. Mniemam, że zaczerpnąłeś NIKu
      określenie „syjoniści” z terminologii używanej w mediach w okresie
      peerelowskiego pogromu z roku 1968. Kim są w istocie syjoniści i jakie są ich
      cele znajdziesz bez trudu w literaturze historycznej.
      Natomiast „antysemita” to nie tyle inwektywa, co określenie czyjejś postawy, a
      czy w pełni uzasadnione, to już inna sprawa.

• Gość: nik Re: Klika syjonistów?. IP: *.216-194-24-123.nyc.ny.metconnect.net 04.08.02, 19:12

> Zupełnie niezrozumiałe, jaki cel mieliby syjoniści w toczeniu utarczek
        słownych

Ano w celach propagandowych.

> z jakimś polskim anty-, czy filosemitą. Mniemam, że zaczerpnąłeś NIKu
        > określenie „syjoniści” z terminologii używanej w mediach w okresie
        > peerelowskiego pogromu z roku 1968. Kim są w istocie syjoniści i jakie są ich

Nie było wtedy żadnego pogromu, to chyba wiesz. Nie wiem dlaczego jednak
        kłamiesz. Może podobne motywy co "Tomasz" - poczucie szowinistycznego obowiązku.
        O syjonizmie pisałem już wyżej.

A "antysemity" to jest inwektywa, jak już to nieraz tłumaczyłem.

• Gość: Tomasz Re: Klika syjonistów?. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 22:57

> Może podobne motywy co "Tomasz" - poczucie szowinistycznego obowiązku

Może i jestem obrzezany, ale mi rzezano fiuta, nie mózg jak tobie.
      • Gość: siedem Los Angeles IP: *.esaars.dk 06.08.02, 15:22
        człowieka poznasz po tym jakich ma wrogów. Atak pejsatej sfory to wyróznienie
        jest i tyle. inna rzecz, ze w wiekszoszci takich ataków Atakacz używa wielu
        nicków [rzuca czar VII "multiplare nickozis dabra" i zaczyna występować jako
        Helka, Halka, Helga, Zsypek, Zsyp, Szalet, Eres, Żyd, Zyx, Syf, Wanda, Banda,
        Chołota]

5040
        • Gość: snajper Re: Los Angeles IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 06.08.02, 16:11
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> człowieka poznasz po tym jakich ma wrogów. Atak pejsatej sfory to wyróznienie
          > jest i tyle. inna rzecz, ze w wiekszoszci takich ataków Atakacz używa wielu
          > nicków [rzuca czar VII "multiplare nickozis dabra" i zaczyna występować jako
          > Helka, Halka, Helga, Zsypek, Zsyp, Szalet, Eres, Żyd, Zyx, Syf, Wanda, Banda,
          > Chołota]
          >
          >
          > 5040

Witam siódemko w gronie forumowiczów zniesmaczonych wybrykami pacynek. ;)))

Snajper.
          • Gość: siedem no nie wiem czy moge sie do ciebie odzywac IP: *.esaars.dk 06.08.02, 16:31
            1
            jestes elementem niepewnym genetycznie :]

2
            mam cie na liscie podejrzanych o pacynkowanie i lepiej żeby to prawda nie była

5040
            • Gość: snajper Re: no nie wiem czy moge sie do ciebie odzywac IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 06.08.02, 16:44

> 1
              > jestes elementem niepewnym genetycznie :]

O kurcze !!! Jak zebrałeś materiał do badań genetycznych ? Podstępnie wykradłeś
              od fryzjera moje włosy ??? ;))) I co to w ogóle znaczy >niepewny genetycznie<
              ? Czy to to samo co mutant ?????? ;)))))

> 2
              > mam cie na liscie podejrzanych o pacynkowanie i lepiej żeby to prawda nie była

Możesz mnie z czystym sumieniem z tej listy wykreślić. A tak z czysto ludzkiej
              ciekawości - jak się na tej liście znalazłem ?

> 5040

Pozdrawiam.
              • Gość: siedem Re: no nie wiem czy moge sie do ciebie odzywac IP: *.esaars.dk 07.08.02, 07:34
                ktos z twojego [i nie tylko twojego] adresu podnosił wątki na "aktualnościach"
                w których jakis 'pacyn' pisał z adresu japonskiego dziwnie zapominajac swojego
                nicka i awaryjnie stosujac moj. a poza tym ty sie do mnie nie odzywaj bo jestes
                w innej druzynie.

5040
                • Gość: snajper Re: no nie wiem czy moge sie do ciebie odzywac IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 07.08.02, 14:52

> ktos z twojego [i nie tylko twojego] adresu podnosił wątki na "aktualnościach"

Skoro >nie tylko mojego<, to raczej nie jest to dobry dowód. Z acn (Aster CIty
                  Net) korzysta pewnie kilkaset tysięcy internautów. Wszyskich podejrzewasz, czy
                  tylko mnie ?

> w których jakis 'pacyn' pisał z adresu japonskiego dziwnie zapominajac swojego
                  > nicka i awaryjnie stosujac moj.

A to już żadnego związku ze mną nie ma.

> a poza tym ty sie do mnie nie odzywaj bo jestes w innej druzynie.

A co wam w tej drużynie grozi za rozmowę ze Snajperem ? Bęcki dostaniesz ? Na
                  grochu klęczeć każą ? ;)))))

> 5040

Mam do Ciebie prośbę, siódemko. Nie oskarżaj nikogo o animowanie pacynek, nie
                  mając żadnych dowodów, bo jest to poważne oskarżenie. Przynajmniej tak jest
                  traktowane na forum. Ktoś bardziej niż ja nerwowy może Cię porządnie opierdolić
                  i będzie miał rację.

Pozdrawiam.
    • Gość: snajper Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 21:41

A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa kogoś antysemitą, to
      może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu ta osoba jest
      antysemitą ? Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej tak nie nazywałem.
      Ale jest przecież i taka mozliwość. ;))

Pozdrawiam.
      • Gość: Ania Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.upc.chello.be 06.08.02, 21:55
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: nik napisał(a):
        >
        > > Jak to sie zresztą czesto tu zdarza.
        > > Ciekawe , że ci ludzie nie mają wstydu. Rzucają inwektywami w
        > > stylu "antysemita" i czynią to stadnie , bez zastanowienia.
        > > To zorganizowana akcja, czy może instynkt plemienny, który bezbłędnie w
        > > odpowiednim momencie każe sie włączyć w proces kamienowania nieprawowierne
        > go?
        >
        > A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa kogoś antysemitą, to
        > może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu ta osoba jest
        > antysemitą ? Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej tak nie nazywałem.
        > Ale jest przecież i taka mozliwość. ;))
        >
        > Pozdrawiam.

No przeciez sa moje teksty w archiwum .Jako dobry snajper to powinienes
        przytoczy kilka niezbitych dowodow i ustrzelic mnie na dobre. Chyba ,ze
        racje mial ktos kto mowil,ze klamstwo powtorzone 100 razy mozna uwazac za
        prawde?
        • sceptyk Do Ani 06.08.02, 22:03
          My to wlasciwie na Aktualnosciach nie dyskutujemy juz ze snajperem. Za glupi.
          Ja ostatnio nieopatrznie wdalem sie z nim w dyskusje, ale sie szybko
          zreflektowalem. Zreszta los mnie slusznie ukaral za rozmowe z nim, bo kiedys,
          dawno temu, obiecalem sobie, ze z tym polglowkiem nie bede prowadzil dyskusji.
          Nigdy. No i zlamalem obietnice. Po wymianie paru postow z nim doznalem
          gwaltownych bolesci brzucha i niekontrolowanych mdlosci. Powoli mi to mija. Ale
          nieprzyjemnie. Nalezy dbac o higiene psychiczna. Spotkanie snajpera moze
          zniweczyc cale tygodnie wysilkow.
          • Gość: snajper Re: Do Ani IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 22:59
            sceptyk napisał:

> My to wlasciwie na Aktualnosciach nie dyskutujemy juz ze snajperem. Za glupi.

No cóż, ucieczka od dyskusji jest oczywiście metodą, aby nie dostać po dupie,
            ale trochę taką niezbyt honorową. ;))))

> Ja ostatnio nieopatrznie wdalem sie z nim w dyskusje, ale sie szybko
            > zreflektowalem. Zreszta los mnie slusznie ukaral za rozmowe z nim, bo kiedys,
            > dawno temu, obiecalem sobie, ze z tym polglowkiem nie bede prowadzil dyskusji.
            > Nigdy. No i zlamalem obietnice. Po wymianie paru postow z nim doznalem
            > gwaltownych bolesci brzucha i niekontrolowanych mdlosci. Powoli mi to mija.
            > Ale nieprzyjemnie. Nalezy dbac o higiene psychiczna. Spotkanie snajpera moze
            > zniweczyc cale tygodnie wysilkow.

Nie wiedziałem, że tak przeżywasz swoje porażki w dyskusjach na Forum. Że
            rozmowa ze mną może zniweczyć całe tygodnie wysiłków wyobrażania sobie jaki
            jesteś wspaniały. Na przyszłość obejdę się z Tobą łagodniej. Obiecuję. ;)))))

Pozdrawiam.
        • Gość: snajper Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 22:05

> Gość portalu: snajper napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: nik napisał(a):
          > >
          > > > Jak to sie zresztą czesto tu zdarza.
          > > > Ciekawe , że ci ludzie nie mają wstydu. Rzucają inwektywami w
          > > > stylu "antysemita" i czynią to stadnie , bez zastanowienia.
          > > > To zorganizowana akcja, czy może instynkt plemienny, który bezbłędnie
          > w
          > > > odpowiednim momencie każe sie włączyć w proces kamienowania nieprawow
          > ierne
          > > go?
          > >
          > > A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa kogoś antysemitą, t
          > o
          > > może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu ta osoba jest
          > > antysemitą ? Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej tak nie nazywałe
          > m.
          > > Ale jest przecież i taka mozliwość. ;))
          > >
          > > Pozdrawiam.
          >
          >
          > No przeciez sa moje teksty w archiwum .Jako dobry snajper to powinienes
          > przytoczy kilka niezbitych dowodow i ustrzelic mnie na dobre. Chyba ,ze
          > racje mial ktos kto mowil,ze klamstwo powtorzone 100 razy mozna uwazac za
          > prawde?

Wybacz, ale nie chce mi się grzebać w archiwum, aby Twoją ewentualną
          antysemickość sprawdzać. Jak na razie podstaw do takiego stwierdzenia nie
          zauważyłem. Wiem jedynie, że sama tak się kiedyś nazwałaś.

Pozdrawiam.
          • Gość: Ania Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.upc.chello.be 06.08.02, 22:17

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: snajper napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: nik napisał(a):
            > > >
            > > > > Jak to sie zresztą czesto tu zdarza.
            > > > > Ciekawe , że ci ludzie nie mają wstydu. Rzucają inwektywami w
            > > > > stylu "antysemita" i czynią to stadnie , bez zastanowienia.
            > > > > To zorganizowana akcja, czy może instynkt plemienny, który bezbł
            > ędnie
            > > w
            > > > > odpowiednim momencie każe sie włączyć w proces kamienowania niep
            > rawow
            > > ierne
            > > > go?
            > > >
            > > > A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa kogoś antysemi
            > tą, t
            > > o
            > > > może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu ta osoba jest
            > > > antysemitą ? Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej tak nie naz
            > ywałe
            > > m.
            > > > Ale jest przecież i taka mozliwość. ;))
            > > >
            > > > Pozdrawiam.
            > >
            > >
            > > No przeciez sa moje teksty w archiwum .Jako dobry snajper to powinienes
            > > przytoczy kilka niezbitych dowodow i ustrzelic mnie na dobre. Chyba ,z
            > e
            > > racje mial ktos kto mowil,ze klamstwo powtorzone 100 razy mozna uwazac za
            > > prawde?
            >
            > Wybacz, ale nie chce mi się grzebać w archiwum, aby Twoją ewentualną
            > antysemickość sprawdzać. Jak na razie podstaw do takiego stwierdzenia nie
            > zauważyłem. Wiem jedynie, że sama tak się kiedyś nazwałaś.
            >
            > Pozdrawiam.

Sprawdzac ci sie nie chce ale powtarzasz klamstwo za innymi.
            Wiec moze najpierw sprawdz a pozniej powtarzaj.I jeszcze jedno jedno ile to
            tych osob twierdzi?Reggie?Ktory zakladal czolobitne posty do o.Rydzyka?a wiesz
            po co on zalozyl ten watek?Zeby osmieszyc takie smiecie jak twoja przyjaciolka
            Wanda.Jes
            t w tym watku kiladziesiat wypowiedzi ile jest tych,ktore potwierdzaja ten
            antysemityzm?Policz sobie.
            A o IPN bede pisala dalej.Wlasnie zaczelam nowy watek.

Skoncz pozdrawiac ludzi ,ktorych obrazasz.
            • Gość: snajper Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 22:53

>
              > > Gość portalu: Ania napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: snajper napisał(a):
              > > >
              > > > > A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa kogoś antysemitą,
              > > > > to może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu ta osoba jest
              > > > > antysemitą ? Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej tak nie naz
              > > > > ywałem. Ale jest przecież i taka mozliwość. ;))
              > > >
              > > > No przeciez sa moje teksty w archiwum .Jako dobry snajper to powinienes
              > > > przytoczy kilka niezbitych dowodow i ustrzelic mnie na dobre. Chyba ,ze
              > > > racje mial ktos kto mowil,ze klamstwo powtorzone 100 razy mozna uwazac za
              > > > prawde?
              > >
              > > Wybacz, ale nie chce mi się grzebać w archiwum, aby Twoją ewentualną
              > > antysemickość sprawdzać. Jak na razie podstaw do takiego stwierdzenia nie
              > > zauważyłem. Wiem jedynie, że sama tak się kiedyś nazwałaś.
              >
              > Sprawdzac ci sie nie chce ale powtarzasz klamstwo za innymi.

Jakie kłamstwo ? Że jesteś antysemitką ? Nie nazwałem Cię tak ani razu,
              ponieważ nie miałem powodu. Przecież wyraźnie to napisałem.

> Wiec moze najpierw sprawdz a pozniej powtarzaj.

Nic nie powtarzam.

> I jeszcze jedno jedno ile to tych osob twierdzi?

Pojęcia nie mam. W takich sprawach zwykłem polegać na własnym zdaniu.

> Reggie? Ktory zakladal czolobitne posty do o.Rydzyka? a wiesz po co on zalozyl
              > ten watek?Zeby osmieszyc takie smiecie jak twoja przyjaciolka Wanda.

Wanda jest taką samą moją przyjaciółką jak i Ty.

> Jest w tym watku kiladziesiat wypowiedzi ile jest tych,ktore potwierdzaja ten
              > antysemityzm? Policz sobie.

Po co. Już pisałem, że wolę na swoim zdaniu polegać.

> A o IPN bede pisala dalej.Wlasnie zaczelam nowy watek.

Na zdrowie. :)))

> Skoncz pozdrawiac ludzi ,ktorych obrazasz.

Ciebie nie obraziłem. Jeśli uważasz inaczej - zacytuj.

Pozdrawiam.
              • Gość: Ania Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.upc.chello.be 06.08.02, 23:07

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: snajper napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: snajper napisał(a):
                > > > >
                > > > > > A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa kogo
                > ś antysemitą,
                > > > > > to może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu ta
                > osoba jest
                > > > > > antysemitą ? Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej t
                > ak nie naz
                > > > > > ywałem. Ale jest przecież i taka mozliwość. ;))
                > > > >
                > > > > No przeciez sa moje teksty w archiwum .Jako dobry snajper to pow
                > inienes
                > > > > przytoczy kilka niezbitych dowodow i ustrzelic mnie na dobre. C
                > hyba ,ze
                > > > > racje mial ktos kto mowil,ze klamstwo powtorzone 100 razy mozna
                > uwazac za
                > > > > prawde?
                > > >
                > > > Wybacz, ale nie chce mi się grzebać w archiwum, aby Twoją ewentualną
                > > > antysemickość sprawdzać. Jak na razie podstaw do takiego stwierdzenia
                > nie
                > > > zauważyłem. Wiem jedynie, że sama tak się kiedyś nazwałaś.
                > >
                > > Sprawdzac ci sie nie chce ale powtarzasz klamstwo za innymi.
                >
                > Jakie kłamstwo ? Że jesteś antysemitką ? Nie nazwałem Cię tak ani razu,
                > ponieważ nie miałem powodu. Przecież wyraźnie to napisałem.

Sprawdz sobie co napisales wyzej.Wystarcz,ze napisales,ze jest taka
                mozliwosc .Skoro tlum ludzi mnie tak nazywa.Owszem to zzastrzegles .Ja
                nie...ale moze...To sie nazywa sugestia.

> > Wiec moze najpierw sprawdz a pozniej powtarzaj.
                >
                > Nic nie powtarzam.
                >
                > > I jeszcze jedno jedno ile to tych osob twierdzi?
                >
                > Pojęcia nie mam. W takich sprawach zwykłem polegać na własnym zdaniu.
                >
                Zaraz ,zaraz napisales,ze tlum ludzi mnie tak nazywa,gdy spytalam ile
                piszesz,ze nie masz pojecia.

> > Reggie? Ktory zakladal czolobitne posty do o.Rydzyka? a wiesz po co on zal
                > ozyl
                > > ten watek?Zeby osmieszyc takie smiecie jak twoja przyjaciolka Wanda.
                >
                > Wanda jest taką samą moją przyjaciółką jak i Ty.
                >
                > > Jest w tym watku kiladziesiat wypowiedzi ile jest tych,ktore potwierdzaja
                > ten
                > > antysemityzm? Policz sobie.
                >
                > Po co. Już pisałem, że wolę na swoim zdaniu polegać.
                >
                No to po co komus kazesz sie opierac na zdaniu tlumow?

> > A o IPN bede pisala dalej.Wlasnie zaczelam nowy watek.
                >
                > Na zdrowie. :)))
                >
                > > Skoncz pozdrawiac ludzi ,ktorych obrazasz.
                >
                > Ciebie nie obraziłem. Jeśli uważasz inaczej - zacytuj.
                >
                > Pozdrawiam.

Wystarczy,ze sugerujesz.
                • Gość: snajper Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 23:17
                  No to czas na cytaty. :)))

Nik napisał: >Jak to sie zresztą czesto tu zdarza. Ciekawe że ci ludzie nie
                  mają wstydu. Rzucają inwektywami<

Ja: >jeśli tłum ludzi nazywa kogoś antysemitą<

Kogoś, nie Ciebie. Jest to odpowiedź Nik'owi, który abstrachuje od Twojego
                  przypadku i omawia sytuację ogólną.

Do tego wyraźnie się zastrzegam: >Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej
                  tak nie nazywałem.<

Czy już wszystko jasne ?

Pozdrawiam.
      • Gość: pollak Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:10

> A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa
        kogoś antysemitą, to
        > może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu
        ta osoba jest
        > antysemitą ?

Nie ma to jak zostać antysemitą 'z mianowania' tłumu. To
        dość popularny w kraju i za granicą sposób pasowania na
        antsemitów. Człowiek może by się tym przejmował, ale w
        końcu (chwała Bogu) to po stronie tego tłumu jest Gross i
        cała reszta kliki. A tłum ten jest po stronie Grossa. Nie
        ma to jak wyborowe towarzystwo.
        • Gość: snajper Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 22:16
          Gość portalu: pollak napisał(a):

> Nie ma to jak zostać antysemitą 'z mianowania' tłumu. To
          > dość popularny w kraju i za granicą sposób pasowania na
          > antsemitów. Człowiek może by się tym przejmował, ale w
          > końcu (chwała Bogu) to po stronie tego tłumu jest Gross i
          > cała reszta kliki. A tłum ten jest po stronie Grossa. Nie
          > ma to jak wyborowe towarzystwo.

Tylko w swój osąd wierzysz ? Tylko w swoją ocenę ? Ona może być mylna. Wiesz
          Pollaku, jest takie powiedzenie. Gdy jedna osoba powie ci, że jesteś koniem,
          roześmiej się. Gdy powie to druga osoba - zastanów się. Gdy powie to trzecia -
          idź się podkuć. Właśnie mi się ono przypomniało. ;))) Oczywiście wazne jest KTO
          nazywa i pasuje na antysemitę, ale...

Pozdrawiam.
          • Gość: pollak Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:28

> Tylko w swój osąd wierzysz ? Tylko w swoją ocenę ? Ona
            może być mylna. Wiesz
            > Pollaku, jest takie powiedzenie. Gdy jedna osoba powie
            ci, że jesteś koniem,
            > roześmiej się. Gdy powie to druga osoba - zastanów się.
            Gdy powie to trzecia -
            > idź się podkuć. Właśnie mi się ono przypomniało. ;)))

A gdzie tam. :) Powinno być - idź do lustra, koń jaki
            jest, każdy widzi.

Oczywiście wazne jest KTO
            >
            > nazywa i pasuje na antysemitę, ale...

To jest najważniejsze.

> Pozdrawiam.

nawzajem
          • Gość: AndrzejG Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 23:08

> Tylko w swój osąd wierzysz ? Tylko w swoją ocenę ? Ona może być mylna. Wiesz
            > Pollaku, jest takie powiedzenie. Gdy jedna osoba powie ci, że jesteś koniem,
            > roześmiej się. Gdy powie to druga osoba - zastanów się. Gdy powie to trzecia -
            > idź się podkuć. Właśnie mi się ono przypomniało. ;))) Oczywiście wazne jest
            KTO nazywa i pasuje na antysemitę, ale...
            >
            > Pozdrawiam.

Wiesz Snajper
            już od trzech osób słyszałem żeś antypolak
            i?

• Gość: snajper Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 23:19
              Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

>
              > > Tylko w swój osąd wierzysz ? Tylko w swoją ocenę ? Ona może być mylna. Wiesz
              > > Pollaku, jest takie powiedzenie. Gdy jedna osoba powie ci, że jesteś koniem,
              > > roześmiej się. Gdy powie to druga osoba - zastanów się. Gdy powie to trzecia
              > > - idź się podkuć. Właśnie mi się ono przypomniało. ;))) Oczywiście wazne jes
              > > t KTO nazywa i pasuje na antysemitę, ale...
              > >
              > > Pozdrawiam.
              >
              > Wiesz Snajper już od trzech osób słyszałem żeś antypolak i?

Czegoś takiego się spodziewałem. Ciekaw tylko byłem kto to napisze. :))) Czy
              mam się iść obrzezać ? ;))))))

Pozdrawiam.
              • Gość: AndrzejG Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 23:31

>
                > Czegoś takiego się spodziewałem. Ciekaw tylko byłem kto to napisze. :))) Czy
                > mam się iść obrzezać ? ;))))))
                >
                > Pozdrawiam.

Tym pytaniem 'czy mam się iść obrzezać?'
                na moje stwierdzenie o chodzacych plotkach o Twojej antypolskości
                udowadniasz tezę ,że żydzi są antypolscy

Andrzej

P.S.
                Dawno mnie nie było na forum kraj
                to pewnie nie spodziewałeś się ,że to ja napiszę
                • Gość: snajper Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 23:54

>
                  > >
                  > > Czegoś takiego się spodziewałem. Ciekaw tylko byłem kto to napisze. :))) Czy
                  > > mam się iść obrzezać ? ;))))))
                  > >
                  > > Pozdrawiam.
                  >
                  > Tym pytaniem 'czy mam się iść obrzezać?'
                  > na moje stwierdzenie o chodzacych plotkach o Twojej antypolskości
                  > udowadniasz tezę ,że żydzi są antypolscy

Takim stwierdzeniem co najwyżej udowadniam, że JA uważam Żydów z aantypolaków.
                  Ale nie uważam. ;))) A przynajmniej nie wszystkich. Tak jak wśród Polaków są
                  antysemici, tak wśród Żydów są antypolacy.

> Andrzej
                  >
                  > P.S.
                  > Dawno mnie nie było na forum kraj to pewnie nie spodziewałeś się ,że to ja
                  > napiszę

Spodziewałem się Pollaka. :)))

Pozdrawiam.
            • Gość: Ania Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.upc.chello.be 06.08.02, 23:20

>
              > > Tylko w swój osąd wierzysz ? Tylko w swoją ocenę ? Ona może być mylna. Wie
              > sz
              > > Pollaku, jest takie powiedzenie. Gdy jedna osoba powie ci, że jesteś konie
              > m,
              > > roześmiej się. Gdy powie to druga osoba - zastanów się. Gdy powie to trzec
              > ia -
              > > idź się podkuć. Właśnie mi się ono przypomniało. ;))) Oczywiście wazne jes
              > t
              > KTO nazywa i pasuje na antysemitę, ale...
              > >
              > > Pozdrawiam.
              >
              > Wiesz Snajper
              > już od trzech osób słyszałem żeś antypolak
              > i?
              >

Ja slyszalam od czterech.

to razem siedem.
              i...
              • Gość: pollak Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 23:21

>
                > Ja slyszalam od czterech.
                >
                > to razem siedem.
                > i...

Ja tego raczej nikomu nie mówiłem. No może jemu samemu,
                ze strzela do Polaków. Ale że antypolak to nigdy... :)
              • Gość: Wanda Ania jest antysemitka- tak SAMA siebie nazywa:)))) IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 07.08.02, 02:03
                Powtorzyla to osobiscie w dwoch odrebnych wypowiedziach.
                A potem ma pretensje, ze nazywa sie ja tak, jak sama sie okreslila i to 2 razy.
                Logika nie jest jej mocna strone - bezczelnosc, tak:))))))))
                • Gość: Maya Re: Ania jest antysemitka- tak SAMA siebie nazywa IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.08.02, 14:49
                  Gość portalu: Wanda napisał(a):

> Powtorzyla to osobiscie w dwoch odrebnych wypowiedziach.
                  > A potem ma pretensje, ze nazywa sie ja tak, jak sama sie okreslila i to 2
                  razy.
                  > Logika nie jest jej mocna strone - bezczelnosc, tak:))))))))

M. ..Bezczelnosc..RAZACY brak "lojalnosci z Kaganem"...PODSTEPNA,
                  NIELOGICZNA...HIPOKRYTKA.
                  ZDRADZIECKA,"TANIA" INTRYGANTKA.
                  NIE TYLKO, NIE WIERZE W JEJ "PATRIOTYZM", ALE TEZ JAKIEKOLWIEK
                  SZLACHETNE UCZUCIA, DO WSZELKIEGO AUTORAMENTU BOHATEROW.
                  ..OSOBA BARDZO NIETOLERANCYJNA, BEZ CHARAKTERU,
                  NUUUDNA!

(-:

• Gość: nik Re: Klika syjonistów wzięła sie za Anię. IP: *.216-194-21-120.nyc.ny.metconnect.net 07.08.02, 18:52

> A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli tłum ludzi nazywa kogoś antysemitą, to
        > może po prostu ma do tego podstawy, to może po prostu ta osoba jest
        > antysemitą ? Nie wiem jak to jest w przypadku Ani, ja jej tak nie nazywałem.
        > Ale jest przecież i taka mozliwość. ;))

Przyszło mi do głowy. Ale nie zauważyłem żadnych dowodów lub chociażby poszlak
        na ten rasizm Ani ( nawet wg paranoicznej definicji słowa "antysemityzm") .
        A zauważyłem u wspomnianej kliki fanatyzm i dochodzenie do swojego
        propagandowego celu "po trupach". I mijanie sie z prawdą, kiedy jest to im
        wygodne.

Poza tym tłum nigdy nie ma racji.
        • Gość: Maya Re: Kto jest z tlumu, a kto nie..oto jest pytanie. IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.08.02, 07:49

"A zauważyłem u wspomnianej kliki fanatyzm i dochodzenie do swojego
          propagandowego celu "po trupach". I mijanie sie z prawdą, kiedy jest to im
          wygodne.

Poza tym tłum nigdy nie ma racji."

M. Te slowa wlasnie, idealnie pasuja do Ani,
          Ktora jest, jak uwazam z moich obserwacji i doswiadczen
          forumowych..."wybitna przedstawicielka" tzw; tlumu, czytaj motlochu.
          ..A poza tym, ona sama sie wpisala w ten tlum..i trwa w tym i bardzo
          jej to odpowiada.
          ..Sama "tym mieczem" walczyla.

Kto jest z tlumu...a kto nie...niech sam sobie odpowie.
          Zadanie domowe na weekend.

Moze wskazywac na to, frekwencja oraz poziom postow.
          Zadanie trudne nie jest.

(-:

• Gość: tomik Re: Kto jest z tlumu, a kto nie..oto jest pytanie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:56
            Myślę że odpowiedź jest prościutka - to jest taka głupia baba która klepie co
            jej do głowy przyjdzie, a że nie przychodzi jej nic ciekawego to dlatego jej
            posty są jakie są

Gość portalu: Maya napisał(a):

>
            > "A zauważyłem u wspomnianej kliki fanatyzm i dochodzenie do swojego
            > propagandowego celu "po trupach". I mijanie sie z prawdą, kiedy jest to
            im
            > wygodne.
            >
            > Poza tym tłum nigdy nie ma racji."
            >
            >
            > M. Te slowa wlasnie, idealnie pasuja do Ani,
            > Ktora jest, jak uwazam z moich obserwacji i doswiadczen
            > forumowych..."wybitna przedstawicielka" tzw; tlumu, czytaj motlochu.
            > ..A poza tym, ona sama sie wpisala w ten tlum..i trwa w tym i bardzo
            > jej to odpowiada.
            > ..Sama "tym mieczem" walczyla.
            >
            > Kto jest z tlumu...a kto nie...niech sam sobie odpowie.
            > Zadanie domowe na weekend.
            >
            > Moze wskazywac na to, frekwencja oraz poziom postow.
            > Zadanie trudne nie jest.
            >
            > (-:
            >
            >
            >
            >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka