kochanica-francuza 29.05.05, 00:12 miała Nana,bohaterka powieści "Nana",a jakoś powodzenie miała,że hej... Notabene "Nana" kończy się słowami:"Na Berlin!Na Berlin!";-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jollyvonne Re: Uda grube 29.05.05, 00:21 Pocieszasz mnie, kochanico ;) Na Oslo, na Oslo! Hehe ;) jollyvonne pomarzyc zawsze mozna Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Uda grube 29.05.05, 00:29 jollyvonne napisała: > Pocieszasz mnie, kochanico ;) Na Oslo, na Oslo! Na Paryż,na Paryż! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Uda grube 29.05.05, 00:24 miala rowniez moja kolezanka z liceum, atletka-gimnastyczka i miala takie uda skutkiem cwiczen. Zreszta rzuc okiem na lyzwiarki, zwlaszcza te figurowe, oraz tancerki - wszystkie maja uda grubsze od wlasnej talii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Uda grube IP: 67.71.74.* 29.05.05, 01:48 Oj z tymi tancerkami to bym sie nie zgodzila, tak sie sklada, ze znam troszke to srodowisko i wiekszosc ma uda umiesnione, ale raczej szczuple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Uda grube IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.05.05, 12:21 O, nieprawda. Znam pare 'roztanczonych' ;) dziewczyn i wiekszosc z nich, choc generalnie szczuple, ma bardzo umiesnione, masywne uda. Niestety, cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Uda grube 29.05.05, 21:11 tancerki,patrz slynna J.LO,niegdys tancerka,bardzo czesto maja grubsze uda! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Uda grube 29.05.05, 23:22 black_magic_women napisała: > tancerki,patrz slynna J.LO,niegdys tancerka,bardzo czesto maja grubsze uda! wielu gwiazdkom wpisują taniec w zyciorys,nie wierzę (potem niby przerwały karierę,a jak policzyć,to wychodzi,że zaraz po maturze - inaczej musieliby podać,gdzie "pracowały",a to już można sprawdzić,hehehe...) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Uda grube 30.05.05, 00:39 kochanica-francuza napisała: > wielu gwiazdkom wpisują taniec w zyciorys,nie wierzę > o tyle slusznie, ze taniec nalezy do minimum "umiejetnosci" jakich sie wymaga od starletek - w Stanach przynajmniej; i fakt wiekszosc z nich zaczynala w jakims "chorusie", ta siodma z lewej co nierowno podskakuje, wpadla komus w oko i potem dala sobie rade no a ze zadna z nich nie jest Pawlowa i nie dalaby rady jako tancerka-solistka, to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 13:47 niestety kochanico kochana-widzialam caly PROGRAM DOKUMENTALNY,/tak,tak kreca takie rzeczy,a jeszcze niktorzy-vide-ja sama,to ogladaja;)))/tanczyla w rewiach,klubach,i teledysku Janet /thats the way is,bodajze/ale masz racje ,wiekszosci wpisuja,ze byly tancerkami i ...modelkami/z 165wzrostu/ Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Uda grube 29.05.05, 00:31 wtedy czym grubsze tym lepsze, a przepych, nawet ku..ki, musiał być barokowy Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Uda grube 29.05.05, 00:32 kur.e.w.s.ki grrr, ta cezura mni wykończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Uda grube 29.05.05, 00:34 r.richelieu napisała: > kur.e.w.s.ki grrr, ta cezura mni wykończy ;) a ja myslałam,że k.u.r.e.w.k.i Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: Uda grube 29.05.05, 01:14 tez mam grube m.in. po judo :> no ale się chciało sportów... to się teraz ma, joga pomocną bywa... Na Warszawę! Na Warszawę! ( a co tam ;), jutro impreza ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Uda grube IP: *.localdomain / 80.48.249.* 29.05.05, 01:24 Tobie to się wszystko kojarzy;) swoją drogą dzisiaj Nana uznana zostałaby za grubą bertę, a triumfy święciłaby Satin swoją drogą poraz drugi, jak to przyjemnie przyznać się do tego i owego tak, aby przy okazji się pochwalić. Wielokrotnie powtarzałam ten sam błąd, ale gdy zobaczyć go u inych, wtedy własne wydają się jeszcze bardziej kretyńskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinkit Re: Uda grube IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 21:08 To żyje ktos oprócz mnie, kto czytał Nanę? A ja myslalam, ze to tylka ja mam takie nieaktualno-niebestsellerowe upodobania literackie. Swiat jednak nie jest taki zły... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Uda grube 29.05.05, 21:17 1#uda sa moja odwieczna obsesja/zaraz potem biust/nie wiem jak to sie dzieje,ale wiekszosc publicznych kobiet ma male biusty i szczuple uda.a ja,nie.moze dlatego,ze nie jestem kobieta publiczna? 2#nie jestem pewna,ale chyba Gala,zona min.Dalego uwazala,ze duza przerwe miedzy nogami maja zazwyczaj suki,he he.jakos mnie to nie pociesza 3#kierunek----->dziekanat,zaczela sie session:(( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: Uda grube 30.05.05, 16:17 Moje też są:( Ale w tym tygodniu kupię w końcu olejki i folię i do dzieła. I będę ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: Uda grube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:57 Ech, ja swoich ud nie pokazuję, bo sportowo rozrośnięte, a kolega powiedział, że jakby mógł wybrać śmierć to tylko uduszenie moimi udami. Molestował mnie znaczy. Kpił może. Ale lepsze duże, zdrowe uda niż chude trzęsące się galaretki, to dopiero obciach!! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Uda grube 30.05.05, 00:35 jeszcze wiekszy trzesace sie tluste galaretki, to jest dopiero fuj tyle ze tluste uda czemus nie bywaja masywne, sa po prostu tluste Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 13:49 racja.moje sa tluste ,nie masywne,ale pracuje nad jedrnoscia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Uda grube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:52 Jak, jeśli mogę spytać, co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 16:15 lodowate prysznice-brrr,ale to najlepszy sposob jaki znam,a ostatnioampulki bielendy/na dzien i na noc.powinnam cwiczyc,ale wiesz jak to czasem jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Uda grube IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 16:24 JAKIE AMPUŁKI???Co do zimnej wody to nie mogę się przekonać.Ja tylko kremiki jakieś, na rowerze i plywanie i....nic.Facet mi mówi,że są OK, ale mam lustro! Wiszą, jakies takie tłuste, wielkie:)Zresztą pare lat temu powiedziała mi to koleżanka w liceum:(Trauma.Heh.Geny, geny bo mama to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 16:27 w tesco czy leclercu za jakies 30 zl.sa dwa zestawy-na dzien i na noc.pol ampulki starcza na jeden dzien,slicznie pachnie ,ma dzialac antycelulitowo itp,ale ladnie napina skore juz po pierwszym uzyciu.wiem,ze lodowata woda jest straszna,ale naprawde skuteczna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Uda grube IP: *.4web.pl 30.05.05, 16:33 Jak się tak literacko zaczęło, to może ktos mi wyjasni, skąd ten cytat za mną chodzi... Chodzi o to, że bohaterka lezy na jakims szezlongu czy łozu i jest tam opisana, takim patetycznym językiem , taka sytuacja: Na poduszkach lezała X ...To ciało niegdyś tak pożadane i obcałowywane, swiątynia rozkoszy ble, ble, ble rozkładało sie....Z ran czy wrzodów saczyło się coś tam i tp , itd...czy to przypadkiem nie jest z "Nany"? Bo chodzi to za mną już z pól roku i nie wiem skąd, ale jestem przekonana, ze coś XIX-sto wiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Uda grube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:25 dżizus... z czasopisma "Detektyw" tudzież akt sądowych wydziału karnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Uda grube IP: *.4web.pl 30.05.05, 17:32 Nie:) To musi być jakiś XIX-sto wieczny kawałek opisujcy jak kończą kurtyzany . Bo ta osobniczka X to oczywiście kurtyzana była... Odpowiedz Link Zgłoś