Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    29.05.05, 00:12
    miała Nana,bohaterka powieści "Nana",a jakoś powodzenie miała,że hej...

Notabene "Nana" kończy się słowami:"Na Berlin!Na Berlin!";-)

Obserwuj wątek
      • jollyvonne Re: Uda grube 29.05.05, 00:21
        Pocieszasz mnie, kochanico ;) Na Oslo, na Oslo! Hehe ;)

jollyvonne
        pomarzyc zawsze mozna
        • kochanica-francuza Re: Uda grube 29.05.05, 00:29
          jollyvonne napisała:

> Pocieszasz mnie, kochanico ;) Na Oslo, na Oslo!

Na Paryż,na Paryż!
      • zettrzy Re: Uda grube 29.05.05, 00:24
        miala rowniez moja kolezanka z liceum, atletka-gimnastyczka i miala takie uda
        skutkiem cwiczen. Zreszta rzuc okiem na lyzwiarki, zwlaszcza te figurowe, oraz
        tancerki - wszystkie maja uda grubsze od wlasnej talii.
        • Gość: nati Re: Uda grube IP: 67.71.74.* 29.05.05, 01:48
          Oj z tymi tancerkami to bym sie nie zgodzila, tak sie sklada, ze znam troszke
          to srodowisko i wiekszosc ma uda umiesnione, ale raczej szczuple
          • Gość: Ivre Re: Uda grube IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.05.05, 12:21
            O, nieprawda. Znam pare 'roztanczonych' ;) dziewczyn i wiekszosc z nich, choc
            generalnie szczuple, ma bardzo umiesnione, masywne uda. Niestety, cos za cos.
            • black_magic_women Re: Uda grube 29.05.05, 21:11
              tancerki,patrz slynna J.LO,niegdys tancerka,bardzo czesto maja grubsze uda!
              • kochanica-francuza Re: Uda grube 29.05.05, 23:22
                black_magic_women napisała:

> tancerki,patrz slynna J.LO,niegdys tancerka,bardzo czesto maja grubsze uda!

wielu gwiazdkom wpisują taniec w zyciorys,nie wierzę

(potem niby przerwały karierę,a jak policzyć,to wychodzi,że zaraz po maturze -
                inaczej musieliby podać,gdzie "pracowały",a to już można sprawdzić,hehehe...)
                • zettrzy Re: Uda grube 30.05.05, 00:39
                  kochanica-francuza napisała:

> wielu gwiazdkom wpisują taniec w zyciorys,nie wierzę
                  >
                  o tyle slusznie, ze taniec nalezy do minimum "umiejetnosci" jakich sie wymaga od
                  starletek - w Stanach przynajmniej; i fakt wiekszosc z nich zaczynala w jakims
                  "chorusie", ta siodma z lewej co nierowno podskakuje, wpadla komus w oko i potem
                  dala sobie rade
                  no a ze zadna z nich nie jest Pawlowa i nie dalaby rady jako tancerka-solistka,
                  to inna sprawa
                • black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 13:47
                  niestety kochanico kochana-widzialam caly PROGRAM DOKUMENTALNY,/tak,tak kreca
                  takie rzeczy,a jeszcze niktorzy-vide-ja sama,to ogladaja;)))/tanczyla w
                  rewiach,klubach,i teledysku Janet /thats the way is,bodajze/ale masz racje
                  ,wiekszosci wpisuja,ze byly tancerkami i ...modelkami/z 165wzrostu/
      • r.richelieu Re: Uda grube 29.05.05, 00:31
        wtedy czym grubsze tym lepsze, a przepych, nawet ku..ki, musiał być barokowy
        • r.richelieu Re: Uda grube 29.05.05, 00:32
          kur.e.w.s.ki grrr, ta cezura mni wykończy ;)
          • kochanica-francuza Re: Uda grube 29.05.05, 00:34
            r.richelieu napisała:

> kur.e.w.s.ki grrr, ta cezura mni wykończy ;)
            a ja myslałam,że k.u.r.e.w.k.i
            • mech-k Re: Uda grube 29.05.05, 01:14
              tez mam grube m.in. po judo :> no ale się chciało sportów... to się teraz ma,
              joga pomocną bywa...
              Na Warszawę! Na Warszawę! ( a co tam ;), jutro impreza ;) )
            • Gość: Richelieu* Re: Uda grube IP: *.localdomain / 80.48.249.* 29.05.05, 01:24
              Tobie to się wszystko kojarzy;)

swoją drogą dzisiaj Nana uznana zostałaby za grubą bertę, a triumfy święciłaby
              Satin

swoją drogą poraz drugi, jak to przyjemnie przyznać się do tego i owego tak,
              aby przy okazji się pochwalić. Wielokrotnie powtarzałam ten sam błąd, ale gdy
              zobaczyć go u inych, wtedy własne wydają się jeszcze bardziej kretyńskie
      • Gość: drinkit Re: Uda grube IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 21:08
        To żyje ktos oprócz mnie, kto czytał Nanę? A ja myslalam, ze to tylka ja mam
        takie nieaktualno-niebestsellerowe upodobania literackie. Swiat jednak nie jest
        taki zły...
        • black_magic_women Re: Uda grube 29.05.05, 21:17
          1#uda sa moja odwieczna obsesja/zaraz potem biust/nie wiem jak to sie dzieje,ale
          wiekszosc publicznych kobiet ma male biusty i szczuple uda.a ja,nie.moze
          dlatego,ze nie jestem kobieta publiczna?
          2#nie jestem pewna,ale chyba Gala,zona min.Dalego uwazala,ze duza przerwe
          miedzy nogami maja zazwyczaj suki,he he.jakos mnie to nie pociesza
          3#kierunek----->dziekanat,zaczela sie session:((
          • miska_malcova Re: Uda grube 29.05.05, 21:19
            moje uda grube są i będą :-(
            • zuzaba Re: Uda grube 30.05.05, 16:17
              Moje też są:(
              Ale w tym tygodniu kupię w końcu olejki i folię i do dzieła.
              I będę ćwiczyć.
      • Gość: jasna_79 Re: Uda grube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:57
        Ech, ja swoich ud nie pokazuję, bo sportowo rozrośnięte, a kolega powiedział,
        że jakby mógł wybrać śmierć to tylko uduszenie moimi udami. Molestował mnie
        znaczy. Kpił może. Ale lepsze duże, zdrowe uda niż chude trzęsące się
        galaretki, to dopiero obciach!!

• zettrzy Re: Uda grube 30.05.05, 00:35
          jeszcze wiekszy trzesace sie tluste galaretki, to jest dopiero fuj
          tyle ze tluste uda czemus nie bywaja masywne, sa po prostu tluste
          • black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 13:49
            racja.moje sa tluste ,nie masywne,ale pracuje nad jedrnoscia;)
            • Gość: goldi Re: Uda grube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:52
              Jak, jeśli mogę spytać, co robisz?
              • black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 16:15
                lodowate prysznice-brrr,ale to najlepszy sposob jaki znam,a ostatnioampulki
                bielendy/na dzien i na noc.powinnam cwiczyc,ale wiesz jak to czasem jest...
                • Gość: goldi Re: Uda grube IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 16:24
                  JAKIE AMPUŁKI???Co do zimnej wody to nie mogę się przekonać.Ja tylko kremiki
                  jakieś, na rowerze i plywanie i....nic.Facet mi mówi,że są OK, ale mam lustro!
                  Wiszą, jakies takie tłuste, wielkie:)Zresztą pare lat temu powiedziała mi to
                  koleżanka w liceum:(Trauma.Heh.Geny, geny bo mama to samo:)
                  • black_magic_women Re: Uda grube 30.05.05, 16:27
                    w tesco czy leclercu za jakies 30 zl.sa dwa zestawy-na dzien i na noc.pol
                    ampulki starcza na jeden dzien,slicznie pachnie ,ma dzialac antycelulitowo
                    itp,ale ladnie napina skore juz po pierwszym uzyciu.wiem,ze lodowata woda jest
                    straszna,ale naprawde skuteczna:(
      • Gość: Klara Re: Uda grube IP: *.4web.pl 30.05.05, 16:33
        Jak się tak literacko zaczęło, to może ktos mi wyjasni, skąd ten cytat za mną
        chodzi...

Chodzi o to, że bohaterka lezy na jakims szezlongu czy łozu i jest tam
        opisana, takim patetycznym językiem , taka sytuacja:

Na poduszkach lezała X ...To ciało niegdyś tak pożadane i obcałowywane,
        swiątynia rozkoszy ble, ble, ble rozkładało sie....Z ran czy wrzodów saczyło
        się coś tam i tp , itd...czy to przypadkiem nie jest z "Nany"? Bo chodzi to za
        mną już z pól roku i nie wiem skąd, ale jestem przekonana, ze coś XIX-sto
        wiecznego.
        • Gość: paulina Re: Uda grube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:25
          dżizus... z czasopisma "Detektyw" tudzież akt sądowych wydziału karnego?
          • Gość: Klara Re: Uda grube IP: *.4web.pl 30.05.05, 17:32
            Nie:) To musi być jakiś XIX-sto wieczny kawałek opisujcy jak kończą
            kurtyzany . Bo ta osobniczka X to oczywiście kurtyzana była...
            • black_magic_women Re: Uda grube 31.05.05, 13:27
              moze "Dama kameliowa"Dumasa?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka