Dodaj do ulubionych

Stu młodych popiera Frasyniuka

07.07.05, 20:10
Teraz pora na list stu kobiet.
Obserwuj wątek
    • abba15 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 20:15
      kataryna.kataryna napisała:
      > Teraz pora na list stu kobiet.

albo stu kierowców?
      a może stu klawiszy?
      lub stu pedałów?

• adiem Młodzierzówa PD 07.07.05, 20:20
        zobaczcie co wspólnego ma Młode Centrum i Demokraci oni wszyscy smierdza kałem i
        nie ma o czym gadac..:D Andrew Lepper rulez
        • maksimum [...] 07.07.05, 20:26
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • elefantino1 ten mało inteligentny szofer powinien odejść 08.07.05, 10:14
            • davidmors Re: STU MŁODYCH I GŁUPICH, to i tak niewiele ! 08.07.05, 10:38
        • mmmm18 Re: Młodzierzówa PD 07.07.05, 22:17
          Odrąb sobie głowę, to nic nie będziesz czuł.
      • mmmm18 [...] 07.07.05, 22:20
    • ergo5 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 20:23
      Frasyniuk mial odwage poprzec Henryke Bochniarz w wyborach i za to mu chwala.
      Obojgu zycze jak najlepiej.
    • lej_czerwonego Stu mlodych? Dajcie jednego madrego 07.07.05, 20:26
      Ktory toto popiera.
      Ale nie Kutza czy Edelmana.
    • demokraci.prl Brawo! Przywróćmy PRL, wygrajmy przyszłość 07.07.05, 20:29
      Frasysyn nasze słońce.
    • zib11 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 20:30
      Stu? Toz to chyba cały elektorat.
    • t-800 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 20:36
      A kogo ma popierać MC? No i czego się nie robi, by zaistnieć w mediach... Tj. by
      zaistnieć w "GW". Ale PD i tak już nic nie pomoże... Partia zombie...
      • t324911 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 20:46
        O stu za duzo ale jak sami chca .
    • dzyndzelbaum 1000 STARTCH ESBEKÓW TEŻ GO POPIERA ! 07.07.05, 20:39
      Po co grzebać po teczkach,bo tu o bolku tam o Lolku, tylko co z tym Gwiazdą i
      Walentynowicz zrobić?
    • smok5 Frasyniuk- fajne nazwisko na woźnicę. 07.07.05, 20:41
      Cała ta udecja czy pedole.pl to najwieksze zagrożenie dla Polski. Dla
      zachowania rządu dusz sprzymierzają się z komuchami. Teraz większość z nich
      będzie jawnie wspierała włodka.prl. A ja zagłosuję nawet na Bubla byle tą
      zarazę różowo czerwoną przegonić.
      • kataryna.kataryna Re: Frasyniuk- fajne nazwisko na woźnicę. 07.07.05, 20:49
        smok5 napisał:

> Cała ta udecja czy pedole.pl to najwieksze zagrożenie dla Polski. Dla
        > zachowania rządu dusz sprzymierzają się z komuchami. Teraz większość z nich
        > będzie jawnie wspierała włodka.prl. A ja zagłosuję nawet na Bubla byle tą
        > zarazę różowo czerwoną przegonić.

A ja uważam, że w PeDe i wokół niej jest sporo sensownych ludzi, którzy
        niestety jako partia tworzą zbiór zupełnie nieatrakcyjny. Ja bym bardzo
        chciała, żeby Krzyżanowska czy Wujec byli obecni w polityce ale ich jakoś nie
        widać, jest za to agresywny Frasyniuk i nieciekawy Geremek. No i nieśmiertelna
        polityka ślepoty na to co jest bardzo ważne - uzdrowienia państwa i odzyskania
        dla niego zaufania społeczeństwa.
        • abba15 Re: Frasyniuk- fajne nazwisko na woźnicę. 07.07.05, 20:56
          > A ja uważam, że w PeDe i wokół niej jest sporo sensownych ludzi, którzy
          > niestety jako partia tworzą zbiór zupełnie nieatrakcyjny. Ja bym bardzo
          > chciała, żeby Krzyżanowska czy Wujec byli obecni w polityce ale ich jakoś nie
          > widać, jest za to agresywny Frasyniuk i nieciekawy Geremek. No i nieśmiertelna
          > polityka ślepoty na to co jest bardzo ważne - uzdrowienia państwa i odzyskania
          > dla niego zaufania społeczeństwa.

A ja myślę, że to nie jest polityka ślepoty lecz fakt, że im przyświecają cele
          dokładnie odwrotne i tu jest pies pogrzebany.
        • maksimum Frasyniuk- fajne nazwisko na woźnicę. AGRESJA? 07.07.05, 21:07

> A ja uważam, że w PeDe i wokół niej jest sporo sensownych ludzi, którzy
          > niestety jako partia tworzą zbiór zupełnie nieatrakcyjny. Ja bym bardzo
          > widać, jest za to agresywny Frasyniuk i nieciekawy Geremek.

ktos troche bardziej zdecydowanie swoje poglady wypowiada,a Ty go za agresora
          bierzesz.

kataryna.blox.pl/html
        • dr.kidler [...] 07.07.05, 22:04
        • normalny.normals Re: Frasyniuk- fajne nazwisko na woźnicę. 08.07.05, 11:35

> Ja bym bardzo
          > widać, jest za to agresywny Frasyniuk i nieciekawy Geremek. No i nieśmiertelna
          > polityka ślepoty na to co jest bardzo ważne - uzdrowienia państwa i odzyskania
          > dla niego zaufania społeczeństwa.

Kataryno, czy naprawdę wierzysz w to, że tak inteligentni i mądrzy ludzie jak
          Krzyżanowska czy Wujec, mogą być aż tak ślepi? bo ja po ostatnich posunięciach
          Pedów zaczynam w to wątpić... przestałem ich rozumieć i już nie jestem taki
          pewnien czy ich intencje są czyste...
      • lech2000 Re: Frasyniuk- fajne nazwisko na woźnicę. 07.07.05, 21:40
        Głupota niejedno ma imię,smok5,chyba też
      • mmmm18 Re: Frasyniuk- fajne nazwisko na woźnicę. 07.07.05, 22:09
        Po pierwsze nie czerwoną czy różową - tylko pomarańczową.
        Po drugie nie rządu dusz - tylko rządu Belki
        Po trzecie - kto ci nasrał do łba?
      • dziecina.betlejemska Frasyniuk - ostatni przyzwoity 08.07.05, 10:44
        smok5 napisał:

> Cała ta udecja czy pedole.pl to najwieksze zagrożenie dla Polski.

Największym zagrożeniem dla Polski jest rosyjska agentura LPR i wszelkie nowotwory, które popierają tę nową Targowicę. Tacy osobnicy jak smok5, czy abba15.
        Frasyniuk ma w stu procentach rację. A "list młodych", choć ma niewielki kaliber, w porównaniu do listu tzw. "intelektualistów", jest wielce wymowny: po prostu musi nastąpić jakaś wielka zmiana pokoleniowa, bo te sieroty po PRL-u będą do końca życia rozpamiętywać teczki, komuchów itd. Będą tolerować oszczerstwa i sami je produkować, dając upust swojej małostkowości, często głupocie, krótkowzroczności. Wspierani przez rządna igrzysk tłuszczę, która 4 lata temu głosowała na SLD, później chciała na Samoobronę, a teraz woli PiS. O tych nagminnych szkodnikach z LPR nie wspominając. Sieroty po PRL-u muszą umrzeć, dopiero wtedy w Polsce będzie dobrze.
        Frasyniuk, na tym tle to ostatni przyzwoity. PD oczywiście są partią całkowicie przegraną, ale tylko przyzwoitość i uczciwość mogą wyciągnąć Polskę z dna. Miejmy nadzieję, że socjalistom z PiS i bolszewikom z LPR nie uda się pogrążyć jej jeszcze bardziej.
        • normalny.normals Re: Frasyniuk - ostatni przyzwoity 08.07.05, 11:42
          dziecina.betlejemska napisał:

> Wspierani przez rządna igrzysk tłuszczę, która 4 lata temu głosowała
          > na SLD, później chciała na Samoobronę, a teraz woli PiS. O tych nagminnych szk
          > odnikach z LPR nie wspominając. Sieroty po PRL-u muszą umrzeć, dopiero wtedy w
          > Polsce będzie dobrze.

"Sieroty po PRL-u muszą umrzeć" - selekcja naturalna to barrrrrdzo długi proces,
          rozumiem że macie już pomysł na to jak go przyspieszyć? doły już wykopane?
          • dziecina.betlejemska Re: Frasyniuk - ostatni przyzwoity 08.07.05, 16:53
            normalny.normals napisał:

> "Sieroty po PRL-u muszą umrzeć" - selekcja naturalna to barrrrrdzo długi proces
            > ,
            > rozumiem że macie już pomysł na to jak go przyspieszyć? doły już wykopane?

To twój pomysł, zapewne inspirowany ideologią MW albo innej bandyckiej formacji, skoro przyszedł ci do głowy.
            Ja tylko stwierdzam fakt, że musi zajść zmiana pokoleniowa, bo na razie nie ma nadziei, że naznaczeni PRL-em się go z siebie wyzbędą.
    • asp420 coś z klasyka, ale na temat :-) 07.07.05, 20:57
      Lecz choćby przyszło tysiąc atletów
      I każdy zjadłby tysiąc kotletów,
      I każdy nie wiem jak się natężał,
      To nie udźwigną - taki to ciężar!

;-)
    • rnrr Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 21:21
      Rozumiem, ze ktoś jest członkiem partii, której inny członek mimo wszystko
      skłamał. Rozumiem, ze w takiej sytuacji wszystkie partie wzorem SLD (no moze
      nie wszystkie) bronia za wszelką cene człowieka, który skłamal. Odwracaja przy
      tym kota ogonem. Gdy grupa ludzi, akurat nie sądze by była kierowana złymi
      intencjami grzecznymi słowami upomina obrońce kłamiącego człowieka, to nasyła
      się na nich 100 młodych działaczy. Trzeba być naprawde fanatykiem by tak sie
      dać wykorzystać i to komu. Komuś, kto powołujac sie na Solidarności i mówiac
      non stop o wiezieniu i poświeceniach broni pana który w tym czasie w imie
      własnych korzysci godził się na tryby funkcjonowania systemu i wcale niczego
      nigdy nie podpisał wypada się po prostu uciszyć. Jednak ten pan musi toczyć
      swoją walkę i teraz strzela z krótkiej amunicji zwanej młodzieżówką. Jeśli ktoś
      jest opętany teczkami i lustracją jest to przede wszystkim ten Pan.
      • maciejmilewicz [...] 07.07.05, 21:50
        • karol113 Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:02
          O widzę młodego demokratę. Brawo! Co za cięte pióro i jaka głębia intelektualna !
          Rośnie nam zdolna młodzież. Dziękujemy Panie Władku za takie kadry!
          • karol113 Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:09
            Hmm cuda się tu dzieją. Przed chwilą młody demokrata nawyzywał innego człowieka
            na forum. Jego post zniknął, a moja odpowiedź została przesunięta w zupełnie
            inne miejsce. Ach ci demokraci z Pedecji i Wyborczej :))))))
            • t-800 Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:12
              Łudzą się, że dzięki temu przybędzie im parę głosów. ;-)
            • rnrr Re:SZCZYT MANIPULACJI ZYCZE ZWOLNIENA Z PRACY 07.07.05, 22:19
              Człowiek milewiczcośtam napisał w odpowiedzi na mojego posta mniej wiecej
              takimi słowami: Ty żałosny prawicowy kmiocie o agenturalnej przeszłosci do
              nieczego nas Frasyniuk nie namawiał i gdyby nie tacy ludzie ja Fasyniuk to byś
              nie mógł takiego bezmóżdza wypisywać.

Pod spodem był mail karola 113

o tym ze mamy język młodego PD

Postanowiłem odpisać:

No coż jeszcze nikt mnie na tym forum nie zwyzywał. Naprawde, a troche tu
              siedzę. Jeszcze żeby miał za co, zebym kogoś obraził. Oceniłem tylko czyny i
              wskazałem na to co mi sie nie podoba w postawie pewnego Pana i jego otoczenia.
              Myslałem, ze zrobiłem to rzeczowo, a nie w stylu obelg i niedomówień. I gdy
              pierwszy raz przeczytałem komentarz myslałem, ze to żart. Potem przestało mnie
              to bawic bo wątpie by zwolennik PD użył takiego jezyka, ale kto ich tam wie czy
              czasem im nerwy puszczają.
              Na koniec nie życzę sobie by ktoś mnie tu wyzywał od kmiotów tym bardziej
              prawicowych i z domieszką agenta nawet gdyby miał to być żart.

Nie mogłem wysłać bo post został usunięty!!!!!!!!!!! Usuniety!!!!!!!!
              i slad po nim zaginał a zwykle jak coś jest usuwane to wtedy (...) to zostaje

Teraz nie zostało a nawet post karola 1113 został przerzucony w inne miejsce
          • mmmm18 Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 23:00
            > O widzę młodego demokratę.

Młodzi Demokraci to młodzieżówka Platformy Obywatelskiej. Tym sprytnym
            zabiegiem, to co złe zawsze spadnie na Platfusów:)Ha ha ha.
      • rnrr Re:POWYŻSZY POST SPOWODOWAŁ REAKCJE CENZORSKIE 07.07.05, 22:31
        JEstem załamany, ze takie metody zostały na forum GW zastosowany. Jest mi po
        prostu przykro, ze pracownicy GW wielbiac PD działają jak cenzura w PRL.

Poniżej wyszystko wyjaśniam

Człowiek milewiczcośtam napisał w odpowiedzi na mojego posta mniej wiecej
        takimi słowami: Ty żałosny prawicowy kmiocie o agenturalnej przeszłosci do
        nieczego nas Frasyniuk nie namawiał i gdyby nie tacy ludzie ja Fasyniuk to byś
        nie mógł takiego bezmóżdza wypisywać.

Pod spodem był mail karola 113

o tym ze mamy język młodego PD

Postanowiłem odpisać:

No coż jeszcze nikt mnie na tym forum nie zwyzywał. Naprawde, a troche tu
        prawicowych i z domieszką agenta nawet gdyby miał to być żart.

Nie mogłem wysłać bo post został usunięty!!!!!!!!!!! Usuniety!!!!!!!!
        i slad po nim zaginał a zwykle jak coś jest usuwane to wtedy (...) to zostaje

Teraz nie zostało a nawet post karola 1113 został przerzucony w inne miejsce
        • maksimum Re:POWYŻSZY POST SPOWODOWAŁ REAKCJE CENZORSKIE 07.07.05, 23:23
          rnrr napisał:

> JEstem załamany, ze takie metody zostały na forum GW zastosowany. Jest mi po
          > prostu przykro, ze pracownicy GW wielbiac PD działają jak cenzura w PRL.
          >
          > Poniżej wyszystko wyjaśniam
          >
          > Człowiek milewiczcośtam napisał w odpowiedzi na mojego posta mniej wiecej
          > takimi słowami: Ty żałosny prawicowy kmiocie o agenturalnej przeszłosci do
          > nieczego nas Frasyniuk nie namawiał i gdyby nie tacy ludzie ja Fasyniuk to
          >byś nie mógł takiego bezmóżdza wypisywać.

Powiedzmy sobie szczerze,ze ten milewiczcostam niezle przesadzil,bo Solidarnosc
          byla ruchem masowym i bez poparcia mas,kilka osob NIC BY NIE OSIAGNELO.

> Pod spodem był mail karola 113
          >
          > o tym ze mamy język młodego PD
          >
          > Postanowiłem odpisać:
          >
          > No coż jeszcze nikt mnie na tym forum nie zwyzywał. Naprawde, a troche tu
          > siedzę. Jeszcze żeby miał za co, zebym kogoś obraził. Oceniłem tylko czyny i
          > wskazałem na to co mi sie nie podoba w postawie pewnego Pana i jego
          otoczenia.
          > Myslałem, ze zrobiłem to rzeczowo, a nie w stylu obelg i niedomówień. I gdy
          > pierwszy raz przeczytałem komentarz myslałem, ze to żart. Potem przestało
          mnie
          > to bawic bo wątpie by zwolennik PD użył takiego jezyka, ale kto ich tam wie
          czy czasem im nerwy puszczają.
          > Na koniec nie życzę sobie by ktoś mnie tu wyzywał od kmiotów tym bardziej
          > prawicowych i z domieszką agenta nawet gdyby miał to być żart.
          >
          > Nie mogłem wysłać bo post został usunięty!!!!!!!!!!! Usuniety!!!!!!!!
          > i slad po nim zaginał a zwykle jak coś jest usuwane to wtedy (...) to zostaje
          >
          > Teraz nie zostało a nawet post karola 1113 został przerzucony w inne miejsce

Widocznie pan milewiczcostam jest pod ochrona.
    • frank_drebin To oni maja na tej kanapie 100 mlodych ? 07.07.05, 21:36
      Chyba, ze na 4 rece podpisywali ;) Inaczej nie uwierze ;)
      • zib11 To są młodzi "przechodni". 07.07.05, 21:43
        Przechodzą z plakatu na plakat(przedtem przy referendum,teraz przy następnych
        wyborach)jako paprotki dla emerytow.Jakieś kilkadziesiąt osób się na to
        nabierze,typowy elektorat pedecji,czyli bezmózgowcy.
        • rnrr Re: To są młodzi "przechodni". 07.07.05, 22:04
          Nie obrażaj elektoratu PD. Po prostu wyborcy PD może mają poczucie wyższości
          nad innymi ludzimi i sądzą, ze są oni od reszty lepiej wykształceni, oczytani
          itd itp. co raczej jest prawdą. Sądzą że są elita tego kraju i wymyślili
          sobie, ze elita musi mieć swoją partię. Takie cudo, emanację ich mądrości. Po
          prostu tak sie przyzwyczili do swojej kulturki, kokietowania, ze po mału tracą
          kontakt z rzeczywistością. Mają inne problemy i inne oczekiwania od partii.
          Elektaty jednej partii krzyczy: dajcie pieniądze na przeżycie. Drugiej obniżcie
          podatki, bo nie mozemy funkcjonować. Trzeciej ukruccie afery i przekrety
          władzy. Dla elektoratu unii to ważny jest przede wszystkim kontakt z zachodem
          bo czują ze Polska to coś gorsze i wszystko by zrobili, zeby tak nie było. Oni
          pragna pomocy dla studentów, ale nie w stylu stypendiów by ktoś miał możliwość
          studiowania na UW np jak to marza ludzie na wsiach. Oni chcą szans na studia za
          granicą bo przeież co tam Polska. Oczywiscie to moje spostrzeżenia na podstawie
          ciagłych kontaktów z fanami PD i całego tego środowiska.
          • frank_drebin Re: To są młodzi "przechodni". 07.07.05, 22:08
            Lomatkooo widziales UFO - znaczy chcialem napisac zywy okaz fana PeDe. Cos
            takiego w ogole istnieje ??? ;)
          • abba15 Re: To są młodzi "przechodni". 07.07.05, 22:12
            rnrr napisał:
            > Nie obrażaj elektoratu PD. Po prostu wyborcy PD może mają poczucie wyższości
            > nad innymi ludzimi i sądzą, ze są oni od reszty lepiej wykształceni, oczytani
            > itd itp. co raczej jest prawdą. Sądzą że są elita tego kraju i wymyślili
            > sobie, ze elita musi mieć swoją partię. Takie cudo, emanację ich mądrości. Po
            > prostu tak sie przyzwyczili do swojej kulturki, kokietowania, ze po mału tracą
            > kontakt z rzeczywistością. Mają inne problemy i inne oczekiwania od partii.
            > Elektaty jednej partii krzyczy: dajcie pieniądze na przeżycie. Drugiej obniżcie
            > podatki, bo nie mozemy funkcjonować. Trzeciej ukruccie afery i przekrety
            > władzy. Dla elektoratu unii to ważny jest przede wszystkim kontakt z zachodem
            > bo czują ze Polska to coś gorsze i wszystko by zrobili, zeby tak nie było. Oni
            > pragna pomocy dla studentów, ale nie w stylu stypendiów by ktoś miał możliwość
            > studiowania na UW np jak to marza ludzie na wsiach. Oni chcą szans na studia
            za granicą bo przeież co tam Polska. Oczywiscie to moje spostrzeżenia na
            podstawie ciagłych kontaktów z fanami PD i całego tego środowiska.

Jeśli Polska ich nie obchodzi nic, więc niech się wyprowadzą stąd. Droga wolna
            do 2-giej ojczyzny, a może 1-szej?
      • mmmm18 Re: To oni maja na tej kanapie 100 mlodych ? 07.07.05, 22:14
        Na cztery ręcę, na cztery nogi i cztery czułki, a hitynowym pancerzykiem
        trzęśli z radości.

Głosujcie na POPiS - to ci faszyści szybko zamkną Wam usta na forum.
        • frank_drebin Re: To oni maja na tej kanapie 100 mlodych ? 07.07.05, 22:25
          Hihi to juz wiem przynajmniej czego ucza mlodziezowke PeDe starzy wyjadacze o
          PO i PiS. Akurat nie sa z mojej bajki, ale zawsze sie czegos czlowiek nowego
          dowie :)
        • t-800 Re: To oni maja na tej kanapie 100 mlodych ? 07.07.05, 22:32
          mmmm18 napisał:

> Głosujcie na POPiS - to ci faszyści szybko zamkną Wam usta na forum.

A Frasyniuk to nawet mówił w radiu, że chyba będzie bomby podkładał...
    • lech2000 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 21:44
      Dla mnie Frasyniuk to facet z charakterem,nie tak jak przygłupie kataryny.
      • ponury.zniwiarz Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 21:46
        lech2000 napisał:

> Dla mnie Frasyniuk to facet z charakterem,nie tak jak przygłupie kataryny.

tak jest. numer 101 od odebrania w wawce.
      • wesoly33 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 21:50
        PeDecja juz dwoi sie i troi
        a poparcie nie wzrasta a raczej spada

i zawsze o te teczki zachaczaja i "dzika lustracje"
        Ale sraja w pory ze strachu
      • abba15 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 21:55
        lech2000 napisał:
        > Dla mnie Frasyniuk to facet z charakterem,nie tak jak przygłupie kataryny.

Kataryna to dzielna dziewczyna,
        a lech2000 niech idzie paść zające!
        • t-800 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 21:57
          Zaraz lech2000 się przeloguje na nitka34 i Ci da!
          • abba15 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 22:05
            t-800 napisał:
            > Zaraz lech2000 się przeloguje na nitka34 i Ci da!

Nitek numer trzydzieści cztery
            niech idzie zapładniać ogiery!
      • frank_drebin Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 22:06
        A czym niby ten charakter sie objawia ? Obrona ewidentnego klamcy ? Apelami,
        ktore brzmia jak szczekanie rozhisteryzowanego pudelka ? Po prostu kanapiarze z
        UW sobie wmowili, ze jak sie przefarbuja na PeDe, a prezio i "GW" dopomoga to
        na pewno beda w sejmie i biedak uwierzyl. A teraz wszystko idzie nie tak. Zona
        prezia woli Cimoszke niz Bochniarz. Nawet juz Kutz idzie bardziej w strone w
        SLD i trzeba bedzie za to wszystko swiecic twarza. Poparcie "GW" bardziej
        szkodzi niz pomaga, w tv rzadko pokazuja (chociaz i tak za czesto jak
        na "znaczenie" PeDelow). Echhh ciezki jest los przewodniczacego PeDe ...
    • czerwony_zlodziej Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 21:59

Ale znamy najnowszą historię. Łączy nas szacunek dla bohaterów podziemia: Lecha
      Wałęsy, Jacka Kuronia, Zbigniewa Bujaka i Władysława Frasyniuka

W niezłe towarzystwo wepchneliście Wałęsę. polak i cudzoziemcy! A swoja drogą
      pytaliście Frasyniuka jak zarobił pierwszy milion? Skąd wziął na TIR-y?
      rozliczcie najpierw swoje bliskie otoczenie a dopiero później bierzcie się za
      dekrety moralne!

• mmmm18 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 22:58
        > W niezłe towarzystwo wepchneliście Wałęsę. polak i cudzoziemcy! A swoja drogą
        > pytaliście Frasyniuka jak zarobił pierwszy milion? Skąd wziął na TIR-y?

No z banku.

> rozliczcie najpierw swoje bliskie otoczenie a dopiero później bierzcie się za
        > dekrety moralne!

Rozliczcie, rozliczcie. Od razu rozliczcie. Przez takie właśnie myślenie Polska
        stoi w miejscu, lub się cofa, a nie idzie do przodu.

Nie czytaj książek - będzie głupszy.
    • dr.kidler Gdzie sa te twoje sondy 372 osobowe? 07.07.05, 22:00
      Maly byc co 2 dni.

Zdaje sie ze jedyne co jest pewne w twojej produkcji, to codzienna poracja
      manipulacji.
    • mmkkll Groteska... 07.07.05, 22:02
      Nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie wewnątrz jednej partii(a młodzieżówka to
      część partii) piszą między sobą listy. Czy nie mogą sobie takich rzeczy po
      prostu powiedzieć? A może zabrakło do takich rzeczy osób bezpartyjnych???
      • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 22:11
        mmkkll napisał:

> Nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie wewnątrz jednej partii(a młodzieżówka to
        > część partii) piszą między sobą listy. Czy nie mogą sobie takich rzeczy po
        > prostu powiedzieć? A może zabrakło do takich rzeczy osób bezpartyjnych???

Nie to jak np. Gieretych - on nawet na zewnatrz partii - bo wedlug niego
        Mlodziez Wszechpolska nie jest czescia LPR-u, nie pisze do swojej mlodziezowki
        lecz wydaje jej rozkazy ustnie.
        - Jak kazdemu dobremu Wodzowi przystoi.!
        • mmkkll Re: Groteska... 07.07.05, 22:13
          Nie stosuj nieuczciwego chwytu polegającego na podziale na Polskę Michnika i
          Polskę Rydzyka. Między tymi dwoma koncepcjami jest też sporo innych. Tzn.
          lepszych. MW to już zupełnie inna historia. Nawet już mają dzięki temu forum
          swoją wersję "Die Fahne hoch" ;).
          • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 22:17
            mmkkll napisał:

> Nie stosuj nieuczciwego chwytu polegającego na podziale na Polskę Michnika i
            > Polskę Rydzyka. Między tymi dwoma koncepcjami jest też sporo innych. Tzn.
            > lepszych. MW to już zupełnie inna historia. Nawet już mają dzięki temu forum
            > swoją wersję "Die Fahne hoch" ;).

Tylko w Twojej chorej wyobrazni moze powstac koncepcja podzialu na Polske
            Michnika i Polske Rydzyka wiec nie oskarzaj innych o nieuczciwe chwyty, lecz
            co nawyzej siebie.
            Kraina Rydzyka nie jest Polska, przede wszystkiem.
            • mmkkll Re: Groteska... 07.07.05, 22:21
              > Kraina Rydzyka nie jest Polska, przede wszystkiem.

Oczywiście, to nie Polska, ale jakaś aberracja. My tu jednak dyskutowaliśmy o
              PeDe w kontekście kolejnego bezsensownego listu, a to nie ja wyskoczyłem z
              koniem, który mówi.
              • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 22:32
                mmkkll napisał:

> > Kraina Rydzyka nie jest Polska, przede wszystkiem.
                >
                > Oczywiście, to nie Polska, ale jakaś aberracja. My tu jednak dyskutowaliśmy o
                > PeDe w kontekście kolejnego bezsensownego listu, a to nie ja wyskoczyłem z
                > koniem, który mówi.
                Ty wyskoczyles z absurdalnym terminem "polska Rydzyka".
                Co do dyskusji o PeDe - nie slyszalem zeby partia zalozona i zarejstrowana
                przez mlodopolskich popleczniekow Giertycha wysylala lub dostawala jakies listy.
                Nie pomililo Ci sie przypadkiem z kijami bejzbolowymi?
                • mmkkll Re: Groteska... 07.07.05, 22:41
                  "Polska Rydzyka" niestety istnieje i wcale nie jest terminem absurdalnym,
                  poczytaj forum. c.n.d.
                  Nie odwracaj poza tym kota ogonem. Piszę PeDe, bo nie chce mi się używać nazwy
                  "Deokraci.pl", a poza tym przez zwykłą złośliwość.
                  • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 22:47
                    mmkkll napisał:

> "Polska Rydzyka" niestety istnieje i wcale nie jest terminem absurdalnym,
                    > poczytaj forum. c.n.d.
                    > Nie odwracaj poza tym kota ogonem. Piszę PeDe, bo nie chce mi się używać nazwy
                    > "Deokraci.pl", a poza tym przez zwykłą złośliwość.

Nie tlumacz sie ze piszesz co innego niz myslisz i czy ci sie cos chce cze nie.
                    Co mnie to obchodzi.
                    Pisac sobie mozesz nawet to ze jestes glupi, lecz powinienes przewidziec ze
                    potem ludzie moga mowic ze jestes glupi.

Polska Rydzyka IMO nie istnieje, bo kraina Rydzyka to nie Polska.
                    Juz o tym pisalem.
                    • mmkkll Re: Groteska... 07.07.05, 22:54
                      > Pisac sobie mozesz nawet to ze jestes glupi, lecz powinienes przewidziec ze
                      > potem ludzie moga mowic ze jestes glupi.

No właśnie:
                      pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_%28psychologia%29
                      • rnrr Re: Groteska... 07.07.05, 23:08
                        Doktor chyba cierpi na rydzykofobie. Wiedze ze i w dyskusjach z innymi na tym
                        forum odwołuje sie do tego pana i przywołuje kije bajzbolowe. Coż ten typ tak
                        ma. W dodatku co gorsze strsznaie łatwo określa ludzi kategoryzując ich i
                        jednocześnie te opinie zbytnio uogólnia jakby miał patent na mądrośc.

> Pisac sobie mozesz nawet to ze jestes glupi, lecz powinienes przewidziec
                        > ze
                        > > potem ludzie moga mowic ze jestes glupi.
                        • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 23:23
                          rnrr napisał:

> Doktor chyba cierpi na rydzykofobie. Wiedze ze i w dyskusjach z innymi na tym
                          > forum odwołuje sie do tego pana i przywołuje kije bajzbolowe. Coż ten typ tak
                          > ma. W dodatku co gorsze strsznaie łatwo określa ludzi kategoryzując ich i
                          > jednocześnie te opinie zbytnio uogólnia jakby miał patent na mądrośc.

Och jaka mocna krtytka, ale choc post nie byl skierowany do mnie, pozwole sobie
                          odpowiedziec.

Czy zauwazyles dogi kolego ze wlasnie Ty skategoryzowales mnie"?
                          Czy mage wiec powiedzec ze Ty bardzo, ale to bardzo strasznie latwo
                          kategoryzujesz ludzi?

Czy mozesz sobi wyobraziez ze nazwisko Giertycha i Rydzyka stosuje jako punkty
                          czy tez odnosniki na skali porownawczej dla wygody czytelnikow, a nie dlatego
                          ze mam na ich punkcie fobie?

Przeciez chyba latwiej Wam zrozumiec jak prawdomowna jest np pani
                          pozytywka.pozytywka, gdy napisze:
                          "pozytywka.pozytywka jest tak prawdomowna jak o. Rydzyk",
                          niz gdybym napisal:
                          "pozytywka.pozytywka jest tak prawdomowna jak Kowalski z ul. Szerokiej 15"
                          • rnrr Re: Groteska... 07.07.05, 23:31
                            odpowiem tylko tyle kolego: poczytaj posty i zastanów sie czy zasługiwałem na
                            okreslenia o odpowiednim zabarwieniu i jeśli ktoś kogoś kategoryzuję to nie
                            dziw sie, ze inny sobie na to pozwala, a poniższy przykład ma się jak pięść do
                            nosa. Jedno jest pocieszające w Twoim poście. Pierwszy raz w stosunku do mnie
                            skorzystałeś z argumentów, a nie tylko w mniej czy bardziej zawoalowany sposób
                            ośmieszasz mnie i to o czym piszę, a co się niestety stało.
                            • dr.kidler OCENA 07.07.05, 23:45
                              rnrr napisał:

> odpowiem tylko tyle kolego: poczytaj posty i zastanów sie czy zasługiwałem na
                              > okreslenia

Przeczytalem 5 pierwszych postow, co wiecej cytuje je poniezej.
                              Zastanow sie czy widzac ze nie reagujesz na nie, miam prawo do takej oceny,
                              ktora za Twoim posrednictwem( wybralem Cie losowo ) wystawilem nie tylko ich
                              autorom, ale takze czytelnikom nie reagujacych nie - czyli akteoptujacych je:
                              ---------------------
                              kataryna:
                              Teraz pora na list stu kobiet.

abba15:
                              albo stu kierowców?
                              a może stu klawiszy?
                              lub stu pedałów?

adiem:
                              zobaczcie co wspólnego ma Młode Centrum i Demokraci oni wszyscy smierdza kałem i
                              nie ma o czym gadac..:D Andrew Lepper rulez

maksimum:
                              sam ten watek dociagne do 100 postow.
                              Kto za?

ponury zniwiarz:
                              czekamy, czekamy ...
                              -------------------------------------------------------

• rnrr Re: OCENA ZŁA 08.07.05, 00:05
                                1. istnieje coś takiego jak ironia i jest ona czesto stosowana na tym forum
                                2. nie zawsze wszyscy czytają wszystkie posty
                                3. nie zawsze to, ze ktoś nie reaguje na posty znaczy, ze się z nimi zgadza
                                4. na niektore posty nawet nie warto reagować
                                5. dziękuję za tak piękny wybór losowy, bo moj post był rażąco odmienny od
                                niżej zacytowanych postów
                                6. wyjasnił jak tylko mogłem co mi na sercu leżało, a ty dalej waliłeś we mnie
                                7. TO NAJWAŻNIEJSZE: jeśli sie reaguje na posty generalnie zwykle zaczyna sie
                                od nowej linijki
                                8. Ty wybrałeś mój post wiec nie mów, ze odpowiadajac mi oceniasz innych
                                9. nie ustosunkowałeś sie do mojego maila na temat PD i Frasyniuka
                                Reasumujac 10. Uwazam ze nie miałeś prawa do takiej oceny bo założyłeś
                                zasadniczy błąd logiczny: nie musze reagować na wszystko. ( w nawiasie ty
                                oceniajac mnie nawet nie oceniłeś postu na temat frasyniuka, a manipulacje jaka
                                miała miejsce i jaką opisałem) Zmieszałeś mnie nie powiem z czym i bynajmniej
                                nie za moją opinię o PD czy brak mojej opinii o iinych postach.
                                • dr.kidler Re: OCENA ZŁA 08.07.05, 00:34
                                  rnrr napisał:

> 1. istnieje coś takiego jak ironia i jest ona czesto stosowana na tym forum

Wiec dlaczego nie zakladasz ze moje posty skierowane do Ciebie to ironia?
                                  > 2. nie zawsze wszyscy czytają wszystkie posty

To tylko strata tych "nie wszystkich". Chcac rzetelnie dyskutowac, w
                                  szczegolnosci wyglaszac opinie o innych dyskutantach powinno sie czytac
                                  wszystkie posty.
                                  > 3. nie zawsze to, ze ktoś nie reaguje na posty znaczy, ze się z nimi zgadza

Nie ma obowiazku uwazac ze niereagowanie na posty, nie oznaca ich aprobaty.
                                  > 4. na niektore posty nawet nie warto reagować
                                  > 5. dziękuję za tak piękny wybór losowy, bo moj post był rażąco odmienny od
                                  > niżej zacytowanych postów

Ja rowniez dziekuje ze moj post uznales wart zareagowanie, a nie uznales za
                                  takie posty z pierwszej piatki, ktore zacytowalem.
                                  > 6. wyjasnił jak tylko mogłem co mi na sercu leżało, a ty dalej waliłeś we mnie

Moim zdaniem ty waliles we mnie, ale nie bede sie az tak zalil.
                                  Osoby ktre mysla inaczeij niz 90% tutejszych weszpolakow powinni sie
                                  przyzwyczaic ze sie w nich wali.
                                  > 7. TO NAJWAŻNIEJSZE: jeśli sie reaguje na posty generalnie zwykle zaczyna sie
                                  > od nowej linijki

Domyslam sie ze zalozyles sobie ze bedzie 10 punktow, ale zabraklo argumentow :-
                                  )
                                  > 8. Ty wybrałeś mój post wiec nie mów, ze odpowiadajac mi oceniasz innych

Oceniem Ciebie i innych krytykujacych mnie za to ze nie zgadzam sie na
                                  obrzucenie blotem Frasyniuka.

> 9. nie ustosunkowałeś sie do mojego maila na temat PD i Frasyniuka
                                  No i co z tego?
                                  > Reasumujac 10. Uwazam ze nie miałeś prawa do takiej oceny bo założyłeś
                                  > zasadniczy błąd logiczny: nie musze reagować na wszystko. ( w nawiasie ty
                                  > oceniajac mnie nawet nie oceniłeś postu na temat frasyniuka, a manipulacje
                                  jaka miała miejsce i jaką opisałem) Zmieszałeś mnie nie powiem z czym i
                                  bynajmniej nie za moją opinię o PD czy brak mojej opinii o iinych postach.

Przeczytawszy pierwsze 5 postow, powinienes sie zorietowac jaki jest poziom
                                  tego watku. Skoro nie skrytykowales ani jednego z tych postow, a zajales glos
                                  w "dyskusji", tym samym zaaprobowales zarowno jej styl jak poziom.
                                  Pretensje ze obrzucono cie fekaliami powinienes miec tylko i wylacznie do
                                  siebie.
                                  • rnrr Re: OCENA ZŁA 08.07.05, 00:56
                                    Wygodnie sobie założyłeś całkowiecie błędą hipoteze, ze uczesniczenie w
                                    dyskusji i reagowanie na to co nie warte oznacza zgodę na dany poziom.
                                    Rozumiem, ze ty zawsze z równą zawziętością czepiasz sie i obrazasz każdego kto
                                    zwyzywal LPR od czegośtam a Kaczora np od faszysty.
                                    Wiec pamietaj, ze jeżeli chce coś stwierdzić to klikam okienko: Dodaj swoja
                                    opinię tą opinię napisałem i pociągnęło to za sobą co pociagnęło.

Najlepiej Ci wyszła odpowiedz na 3. nie masz obowiazku uważa " Nie ma obowiazku
                                    uwazac ze niereagowanie na posty, nie oznaca ich aprobaty."

Czego nie regujesz na wszystkie posty obrazajace frasyniuka i PD tylko na post
                                    poświecony manipulacjom??????????????????????????????????????????????

Ja Twój post skomentowałem dlatego, ze miał zwiazek z kwestia przeze mnie
                                    poruszoną.

"> Osoby ktre mysla inaczeij niz 90% tutejszych weszpolakow powinni sie
                                    > przyzwyczaic ze sie w nich wali." - wiesz co nie przesadzaj z proporcjami i
                                    zastanów sie czy sam nie masz nic na sumieniu

Przy 7 kompletnie zabrakło Ci argumentu co potwierdza całkowicie mój wywód. Bo
                                    chyba logiczne, ze "DODAJ SWOJĄ OPINIE" oznacza nowe skomentowanie arytkułu co
                                    ja własnie zrobiłem, a nie dyskutowanie z innymi.

Co do 8. Znowu sie myslisz bo dyskutowaliśmy o manipulacji, a nie o Frasyniuku
                                    w naszych poczatkowych postach wiec tutaj pokazujesz, ze wybierajac moj post
                                    wcale generalnie nie odpowiedziałeś na obelgi innych (ps podła jest
                                    odpowiedzialność zbiorowa) tylko czepiłeś sie tego, ze ktoś napisał o
                                    manipulacji. Być moze też tegu usunieto postaw idziałeś????

9. to z tego ze sie nie ustosunkowałeś do maila o Frasyniuku bo nie potrafiłeś
                                    dyskutować tylko emocjonalnie reagowałeś w identycznym stylu jak posty mówiące
                                    o kale PD. To był ten sam styl wypowiedzi.
                                    10. I znowu powatarzasz swoje widac nie chcesz by coś do Ciebie dotarło.

PS. Jesli chcesz generalnie odpowiedzieć na posty to zacznij od nowej linijki i
                                    napisz tytuł: Wasze posty są obelżywe bo.........
                                    • dr.kidler Re: OCENA ZŁA 08.07.05, 01:24
                                      rnrr napisał:

> Wygodnie sobie założyłeś całkowiecie błędą hipoteze, ze uczesniczenie w
                                      > dyskusji i reagowanie na to co nie warte oznacza zgodę na dany poziom.

Manipulujesz.
                                      Nie zakladalem sobie zadnej blednej hipotezy.
                                      Zalozylem sobie prawdziwa,moim zdanie, hipoteze.
                                      TY uwazasz ze ona jest bledna nie ja.

> Rozumiem, ze ty zawsze z równą zawziętością czepiasz sie i obrazasz każdego
                                      > kto zwyzywal LPR od czegośtam a Kaczora np od faszysty.

Blednie zakladasz, to wychodzi na wierzc twoja zlosliwosc, a tak dbasz o swoj
                                      poprawny image.

> Wiec pamietaj, ze jeżeli chce coś stwierdzić to klikam okienko: Dodaj swoja
                                      > opinię tą opinię napisałem i pociągnęło to za sobą co pociagnęło.
                                      >
                                      > Najlepiej Ci wyszła odpowiedz na 3. nie masz obowiazku uważa " Nie ma
                                      obowiazku
                                      >
                                      > uwazac ze niereagowanie na posty, nie oznaca ich aprobaty."
                                      >
                                      > Czego nie regujesz na wszystkie posty obrazajace frasyniuka i PD tylko na
                                      > poświecony manipulacjom??????????????????????????????????????????????

Bo tak chcialem - czy ty tego nie potrafosz zrozumiec?
                                      Przeciez chyba jesno to wyrazilem nie tylko w tej jedej odpwiexzi.
                                      Nie ma obowiazku reagowania, jest prawo reagowania jezeli chce sie byc
                                      prawidlowo i jednoznacznie zrozumianym.

> Ja Twój post skomentowałem dlatego, ze miał zwiazek z kwestia przeze mnie
                                      > poruszoną.
                                      >
                                      > "> Osoby ktre mysla inaczeij niz 90% tutejszych weszpolakow powinni sie
                                      > > przyzwyczaic ze sie w nich wali." - wiesz co nie przesadzaj z proporcjami
                                      > i
                                      > zastanów sie czy sam nie masz nic na sumieniu

Daruj sobie to puczanie, bo ci napisze ze zachowujesz sie jak o. Rydzyk i znowu
                                      bedziesz wydziwial.

> Przy 7 kompletnie zabrakło Ci argumentu co potwierdza całkowicie mój wywód.
                                      Bo
                                      > chyba logiczne, ze "DODAJ SWOJĄ OPINIE" oznacza nowe skomentowanie arytkułu
                                      co
                                      > ja własnie zrobiłem, a nie dyskutowanie z innymi.
                                      >
                                      > Co do 8. Znowu sie myslisz bo dyskutowaliśmy o manipulacji, a nie o
                                      Frasyniuku
                                      > w naszych poczatkowych postach wiec tutaj pokazujesz, ze wybierajac moj post
                                      > wcale generalnie nie odpowiedziałeś na obelgi innych (ps podła jest
                                      > odpowiedzialność zbiorowa) tylko czepiłeś sie tego, ze ktoś napisał o
                                      > manipulacji. Być moze też tegu usunieto postaw idziałeś????

Nie widzielem, wiec nie dyskutuje na ten temnat.
                                      Tyejsi Wsweszp[oscy "dyskutanci" chwataj sie troznych oszustw i innych chwytow,
                                      wiec nie mam nawet obowiazku wierzyc ze byl.

> 9. to z tego ze sie nie ustosunkowałeś do maila o Frasyniuku bo nie
                                      potrafiłeś dyskutować tylko emocjonalnie reagowałeś w identycznym stylu jak
                                      posty mówiące o kale PD. To był ten sam styl wypowiedzi.

Z tym punktem sie zgadzam, ze jedna poprawka - nie dyskotowalem nie dlatego "bo
                                      nie potrafilem ", lecz dlatego ze nie widze potrzeby z tym towarzystwem
                                      dyskutowac.
                                      Przeciez skoro nie mozna dyskotowac z pierwszymi 5 to zakladam ze z pozostalymi
                                      100 tez nie,.

> 10. I znowu powatarzasz swoje widac nie chcesz by coś do Ciebie dotarło.

Typowa weszpolska retoryka. Klamliwa retoryka.
                                      Chce zeby do mnie cos dotarlo, ale widocznie jestes za slaby merytorycznie, aby
                                      tosprawic.

> PS. Jesli chcesz generalnie odpowiedzieć na posty to zacznij od nowej linijki
                                      i
                                      >
                                      > napisz tytuł: Wasze posty są obelżywe bo.........

Jezeli ci nie odpowaida moj styl dyskutowania nie dyskutuj .
                                      • rnrr Re: OCENA ZŁA 08.07.05, 11:40
                                        Rzeczywiscie dochodze do wniosku, ze ni warto w tej kwestii z Tobą dyskutować.
                                        Wczytaj sie w to co piszesz i sam zobaczysz jak często sobie przeczysz. Raz
                                        piszesz, ze trzeba wszystkie posty czytać innym razem a dalej wynika ze jednak
                                        nie czytasz wszystkich i od razu zakładasz ze nie warto dysktuwać z nowymi
                                        wątkami w dyskusji.
                                        Naprawde żałuje każdej minuty jaką poświeciłem Twojej osobie. Jesteś
                                        indentyczym typem jak ci którymi tak gardzisz za to, ze obrażają PD. Ty
                                        obrażasz innych - Twoje posty też znikają, za wyzwiska itp. wiec wiecej pokory.
                                        Naprawde żałuję, ze z Tobą dyskutowałem bo jesteś tak zaślepiony w swoich
                                        przekonaniach ze nie raczysz nawet spróbować zrozumieć tego ze ktoś inny ma
                                        inne poglądy.
                                        • dr.kidler Re: OCENA ZŁA 08.07.05, 12:39
                                          rnrr napisał:

> Rzeczywiscie dochodze do wniosku, ze ni warto w tej kwestii z Tobą
                                          dyskutować.
                                          > Wczytaj sie w to co piszesz i sam zobaczysz jak często sobie przeczysz. Raz
                                          > piszesz, ze trzeba wszystkie posty czytać innym razem a dalej wynika ze
                                          jednak
                                          > nie czytasz wszystkich i od razu zakładasz ze nie warto dysktuwać z nowymi
                                          > wątkami w dyskusji.
                                          > Naprawde żałuje każdej minuty jaką poświeciłem Twojej osobie. Jesteś
                                          > indentyczym typem jak ci którymi tak gardzisz za to, ze obrażają PD. Ty
                                          > obrażasz innych - Twoje posty też znikają, za wyzwiska itp. wiec wiecej
                                          pokory.
                                          >
                                          > Naprawde żałuję, ze z Tobą dyskutowałem bo jesteś tak zaślepiony w swoich
                                          > przekonaniach ze nie raczysz nawet spróbować zrozumieć tego ze ktoś inny ma
                                          > inne poglądy.

rnrr napisał:

> Rzeczywiscie dochodze do wniosku, ze ni warto w tej kwestii z Tobą yskutować.
                                          > Wczytaj sie w to co piszesz i sam zobaczysz jak często sobie przeczysz. Raz
                                          > piszesz, ze trzeba wszystkie posty czytać innym razem a dalej wynika ze
                                          > jednak nie czytasz wszystkich (...)

Nie widze sprzecznisci miedzy moim twierdzeniem ze nalezy czytac wszystkie
                                          posty, a twoim wnioskowaniem ze nie wszystkie czytam.
                                          Owszem - gdybym ciagle tak jak Ty zajmowakl sie swoja osoba i twierdzil w
                                          jednym poscie ze czytam wyszystkie posty, a z drugiego wynikaloby ze jednak
                                          nie, to wtedy moglbys powiedziec ze zlapales mnie na klamstwie.
                                          A tak to jam mao prawo napisac ze albo jestes zwyklym manupulantem ktory za
                                          wszelka cene, przy pomocy nieprawdy chce dokopac swemu interlokutorowi, albo
                                          osobnikiem niezbyt rozgarnietym, albo jeno i drugie w koncu.

Co do straty czasu, zgadam sie z poniekad z twoja teza.
                                          Faktycznie - uwazam ze piszac na to formum tracisz swoj czas.

Jezeli chodzi o zale ktorymi emanuja twoje posty, zale w ktorych klamliwie
                                          sugerujesz ze nie nawet nie probowalem cie zrozumiec, to powinienes je miec go
                                          tylko i wylacznie do siebie.
                                          Probowalem i probuje cie zrozumiec i mysle ze nawet cie zrozumialem, ale chyba
                                          nie po twojej mysli.
                                          Po prostu jestes nieprzekonywujacy, i wrecz piszesz nieprawde.
            • abba15 Re: Groteska... 07.07.05, 22:36
              dr.kidler napisał:
              > mmkkll napisał:
              > > Nie stosuj nieuczciwego chwytu polegającego na podziale na Polskę Michnik
              > a i Polskę Rydzyka. Między tymi dwoma koncepcjami jest też sporo innych. Tzn.
              > > lepszych. MW to już zupełnie inna historia. Nawet już mają dzięki temu fo
              > rum swoją wersję "Die Fahne hoch" ;).
              > Tylko w Twojej chorej wyobrazni moze powstac koncepcja podzialu na Polske
              > Michnika i Polske Rydzyka wiec nie oskarzaj innych o nieuczciwe chwyty, lecz
              > co nawyzej siebie.
              > Kraina Rydzyka nie jest Polska, przede wszystkiem.

Jest dokładnie na odwrót faryzejski synu. To Michnik i jego psubracia knuli od
              I-szej wojny światowej o zbudowaniu Judolandii zamiast Polandii. Rydzyk należy
              do nurtu patriotycznego i można powiedzieć, że kraina Rydzyka to Polska właśnie.
              • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 22:38
                abba15 napisał:
                jest Polska, przede wszystkiem.
                >
                > Jest dokładnie na odwrót faryzejski synu.

Wez sie Synu Rudzyka i swoje inwektywy wyglaszaj na falach audycji Radia
                Marja,a nie na kultoralnym ( poza chamskimi wystepami kataryny.katarany i
                weszpolakow ) forum Gazety Wyborczej.
                • abba15 Re: Groteska... 07.07.05, 22:52
                  dr.kidler napisał:
                  > Wez sie Synu Rudzyka i swoje inwektywy wyglaszaj na falach audycji Radia
                  > Marja,a nie na kultoralnym ( poza chamskimi wystepami kataryny.katarany i
                  > weszpolakow ) forum Gazety Wyborczej.

Kulturalne forum GW - koń by się uśmiał! Apropo konia to zdaj sobie sprawę, że
                  masz klapki na oczach i ograniczone pole widzenia do perspektywy konia. Koniowi
                  to wystarcza, a z tego co widzę tobie też. Jesteś zacietrzewionym prawdopodobnie
                  b. młodym człowiekiem. Więcej samokrytyki, więcej samodzielnego myślenia, więcej
                  luzu, więcej otwarcia na inne poglądy.
                  • dr.kidler Sweje rady daj niejakimu abba15 08.07.05, 00:00
                    abba15 napisał:

- autorowi tego tekstu:

albo stu kierowców?
                    a może stu klawiszy?
                    lub stu pedałów?

Jesteś zacietrzewionym prawdopodobnie b. młodym człowiekiem. Więcej
                    samokrytyki, więcej samodzielnego myślenia, więce j luzu, więcej otwarcia na
                    inne poglądy.

Zabwni jestescie weszpolacy, w tej swojej niezmierzonej bezczelnosci.

• abba15 Re: Sweje rady daj niejakimu abba15 08.07.05, 16:06
                      dr.kidler napisał:
                      > Jesteś zacietrzewionym prawdopodobnie b. młodym człowiekiem. Więcej
                      > samokrytyki, więcej samodzielnego myślenia, więce j luzu, więcej otwarcia na
                      > inne poglądy.
                      > Zabwni jestescie weszpolacy, w tej swojej niezmierzonej bezczelnosci.

Jesteś bełkotliwy w swoim niezmierzonym bełkocie.
                      Jeśli widzisz we mnie weszpolaka zamiast Polaka,
                      to pocałuj drugiego takiego jak ty pedała w ptaka.

• dr.kidler Re: Sweje rady daj niejakimu abba15 08.07.05, 19:21
                        abba15 napisał:

> Jesteś bełkotliwy w swoim niezmierzonym bełkocie.
                        > Jeśli widzisz we mnie weszpolaka zamiast Polaka,
                        > to pocałuj drugiego takiego jak ty pedała w ptaka.

Nie widze.
                        Poznaje po twoich postach ze nim jestes :-P
        • abba15 Re: Groteska... 07.07.05, 22:17
          dr.kidler napisał:
          > Nie to jak np. Gieretych - on nawet na zewnatrz partii - bo wedlug niego
          > Mlodziez Wszechpolska nie jest czescia LPR-u, nie pisze do swojej mlodziezowki
          > lecz wydaje jej rozkazy ustnie.
          > - Jak kazdemu dobremu Wodzowi przystoi.!

Tematem nie jest Giertych lecz Frasyniuk demokraci.pl czytaj Hipokryci.prl lub
          PeDe-raści i UW-ole.
          • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 22:20
            abba15 napisał:

> Tematem nie jest Giertych lecz Frasyniuk demokraci.pl czytaj Hipokryci.prl lub
            > PeDe-raści i UW-ole.

A ty abba jestes cenzor z Mysiej czy wogole z Moskwy.
            Jak nie masz nic do powiedzenia, a chcesz mimo to dawac glos to mozesz sie
            modlic, w Radio Maryja na przyklad.
            • abba15 Re: Groteska... 07.07.05, 22:25
              dr.kidler napisał:
              > A ty abba jestes cenzor z Mysiej czy wogole z Moskwy.
              > Jak nie masz nic do powiedzenia, a chcesz mimo to dawac glos to mozesz sie
              > modlic, w Radio Maryja na przyklad.

Za dużo hipokryzji to nie zdrowo, bo można się zadławić własnym jadem.
              • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 22:41
                abba15 napisał:

> dr.kidler napisał:
                > > A ty abba jestes cenzor z Mysiej czy wogole z Moskwy.
                > > Jak nie masz nic do powiedzenia, a chcesz mimo to dawac glos to mozesz si
                > e
                > > modlic, w Radio Maryja na przyklad.
                >
                > Za dużo hipokryzji to nie zdrowo, bo można się zadławić własnym jadem.

No wlasnie - napisz to swojej ulubionej katarynie.katarynie, cos pokasluje
                ostatnio biedaczka.
                • abba15 Re: Groteska... 07.07.05, 22:57
                  dr.kidler napisał:
                  > No wlasnie - napisz to swojej ulubionej katarynie.katarynie, cos pokasluje
                  > ostatnio biedaczka.

Zioniesz miłością, wyluzuj. Odmawiasz katarynie prawa do własnych poglądów, ty
                  hipokryta.prl, o przepraszam deokrata.pl oczywiście, co nie jest takie pewne.
                  • t-800 Re: Groteska... 07.07.05, 23:03
                    Dr Kidler to jeden z kilku użytkowników, z którymi dyskusja nie ma najmniejszego
                    sensu. Ja szanuję poglądy adwersarzy, polemizuję (po to jest forum) ale z dr. K.
                    dyskusja mija się z celem (i tak co najwyżej skończy się na Giertychu albo
                    Rydzyku); to jak młócenie wody. ;-)

Ja jakiś czas temu dodałem go do niewidocznych i Wam polecam to samo.
                  • dr.kidler Re: Groteska... 07.07.05, 23:13
                    abba15 napisał:

> dr.kidler napisał:
                    > > No wlasnie - napisz to swojej ulubionej katarynie.katarynie, cos pokasluj
                    > e
                    > > ostatnio biedaczka.
                    >
                    > Zioniesz miłością, wyluzuj. Odmawiasz katarynie prawa do własnych poglądów, ty
                    > hipokryta.prl, o przepraszam deokrata.pl oczywiście, co nie jest takie pewne.

Klamiesz jak to maja zwyczju proagandysi z radia Maryja.
                    Nie odmawiam katarynie.kaytarynie miec wlasnych pogladow. Przeciez ja nie doza
                    do jej likwidacji, co jest tego dowodem. ( Wy i Giertych np. dazycie do
                    likwidacji demokratow.pl i GW.)
                    Ale chyba nie odmawiacie mi prawa miec wlasne poglady i demaskowac klamstwa i
                    manipulACJE KATARYNY.KATARYNY.?
                • maksimum Re: Groteska...PRZEZIEBIONA KASIA 07.07.05, 23:05
                  dr.kidler napisał:

> No wlasnie - napisz to swojej ulubionej katarynie.katarynie, cos pokasluje
                  > ostatnio biedaczka.

Kasia sie przeziebila w czasie pomaranczowej rewolucji,ale juz dawno jej
                  przeszlo.
                  No i warto bylo.
                  • dr.kidler Re: Groteska...PRZEZIEBIONA KASIA 07.07.05, 23:07
                    maksimum napisał:

> dr.kidler napisał:
                    >
                    > > No wlasnie - napisz to swojej ulubionej katarynie.katarynie, cos pokasluj
                    > e
                    > > ostatnio biedaczka.
                    >
                    > Kasia sie przeziebila w czasie pomaranczowej rewolucji,ale juz dawno jej
                    > przeszlo.

Tamto moze przeszlo, ale teraz sie krztusi z nadmiaru jadu.
                    • rnrr Re: Groteska...z tym jadem wyszła. 07.07.05, 23:14
                      Przygadł kocioł garnkowi. Widać, ze ty sie nie krztusisz tylko tym jadem
                      plujesz w stosunku do niektórych. Nie miałbym nic przeciwko temu gdybyś to
                      czynił poprzez argumenty, a nie poprzez przyszywanie komuś łatek i obrażanie go.
                      • dr.kidler Re: Groteska...z tym jadem wyszła. 07.07.05, 23:34
                        rnrr napisał:

> Przygadł kocioł garnkowi. Widać, ze ty sie nie krztusisz tylko tym jadem
                        > plujesz w stosunku do niektórych. Nie miałbym nic przeciwko temu gdybyś to
                        > czynił poprzez argumenty, a nie poprzez przyszywanie komuś łatek i obrażanie
                        go

Alrez Drogi Kolego - ja tez jestem jak najbardziej za.
                        Proponuje wiec aby wsyscy najpierw odszczekali latki ktore w tym i innych
                        watkach przyszyli innym, i potem mozemu rozmawiac merytorycznie.

Skoro wiec kataryn.kataryna zaczela watek -o Frasyniuku, w pierwszej
                        kolejnosci niech wszyscy odszczekaja swoje latki i inne slowa obrazajace
                        Frasyniuka i demokratow.pl.
                        O.K?
                        • rnrr Re: Groteska..z dedykacjawiadomo dla kogo 07.07.05, 23:54
                          Wiesz co równie dobrze możesz apelować do słońca by nie świecił. Czego ty
                          oczekujesz gwiazdki z nieba. Nie oczekuj nierealnego. Po drugie co jest dla
                          Ciebie łatką i co obraża? Myslisz ze można tu podział zastosować i ustalić
                          wyraźźną granicę. A jesli chcesz coś zmienić to zacznij zmianę od siebie to
                          dasz przykład innym. Chyba, ze to nazbyt trudne. Ja staram sie tu wyrażać tylko
                          swoje opinie bez rydzykowania, komunizowania i faszyzowania innych. Wiesz co
                          mam na mysli. Pytanie kiedy coś moze sie obraza lub nie Frasyniuka czy PD. Ja
                          mam swoja granice obrazy i wierz mi jej tu nie przekraczam pisząć o Frasyniuku,
                          PD, PO, LPR czy SLD. Lubie miłą wymianę zdań i mam swoich tzech ulubionych
                          dyskutantów. Staram sie tu być po prostu cżłowiekiem bo forum nie jest dla mnie
                          areną walki partyjniaków. Fajnie jest sie czasem i z partyjnym po spierać, ale
                          tylko wtedy gdy towarzyszy temu wymiana zdań, a nie obelg: komuniści -
                          faszyści. Dzis wyraziłem opinie o liscie i przeczytaj ja nie sądzę, ze
                          obraziłem tam pana F. czy PD. Po prostu ją oceniłem postawę F. Dalej spotkało
                          mnie to co spotakąło. Podzieliłem sie z innymi opisując manipulację. I jak
                          zostałem potraktowany i oceniony przez Ciebie???? Naprawde zrobiło mi sie co
                          najmniej mało przyjemnie ze tak powiem, przede wszystkim dlatego, ze nic sobie
                          nie wymysliłem. I nie wiem dlaczego z takim uporem nawet nie chcesz załozyć ze
                          pisze prawde. To jest dobiero straszne.
                          Zatem piszmy posługując sie argumentami w ocenie kolejnych wydarzeń. Będzie
                          naprawdę lepiej. Zacznijmy od siebie.
                          • dr.kidler Re: Groteska..z dedykacjawiadomo dla kogo 08.07.05, 01:38
                            rnrr napisał:

> I nie wiem dlaczego z takim uporem nawet nie chcesz załozyć ze
                            > pisze prawde. To jest dobiero straszne.

Bo ciagle klamiesz - chocby nawet w tym zdaniu, ktore secjalnie i wydzielilem z
                            reszty.

- Ja _chce_zalozyc_ze_piszesz_prawde_ ale nie dajesz mi ku temu przeslanek,
                            niestety.

Nie lubie dawac rad, ale skoro Ci tak bardzo zalezy by ci pozytywnie postrzegano
                            to dam jedna.
                            Oceniaja nas najczesciej po tym zachowaniu, po ktorym nie chcielibysmy byc
                            oceniani, a nie po tym po ktorym chcielibysmu byc.
                            Wystawianie sobie cenzurek i reklamowanie sie, akurat przynosi odwrotny skutek
                            od zamierzonego.
                            • rnrr Re: Groteska..z dedykacjawiadomo dla kogo 08.07.05, 11:43
                              No wiec dalej postępuj jak postępujesz. Pisz jak piszesz to nie dziw sie, ze
                              może ktos ciebie nazwie "Giertychem PD" albo w podobny sposób. Dyskusje uważam
                              za zakonczona. Widzę ze Ty nigdy stylu nie zminisz i zawsze będziesz buchał
                              złościa w stosunku do każdego kto tylko PD nie wychwala lub nie bronie i
                              bynajmniej nie bedziesz czynił tego merytorycznie.
                              • dr.kidler Re: Groteska..z dedykacjawiadomo dla kogo 08.07.05, 12:49
                                rnrr napisał:

> No wiec dalej postępuj jak postępujesz. Pisz jak piszesz to nie dziw sie, ze
                                > może ktos ciebie nazwie "Giertychem PD" albo w podobny sposób. Dyskusje
                                uważam
                                > za zakonczona. Widzę ze Ty nigdy stylu nie zminisz i zawsze będziesz buchał
                                > złościa w stosunku do każdego kto tylko PD nie wychwala lub nie bronie i
                                > bynajmniej nie bedziesz czynił tego merytorycznie.

Przeczytaj jeszcze raz chocby ten ostatni swoj post i sprobuj pomyslec ktory z
                                nas bucha wieksza zloscia.

A swoja droga potwierdziles wlasnie moja teza ze zgadzasz sie z wypowiedzimi
                                pierwwzych 5 forumowiczow tego watku.
                                Ich stylu nie usilowales zmieniac tylko moj.
                                Tylko dlatego ze oni wylewaja pomyje na PD i obrzucaja niewybrednymi epitatami,
                                bez sladu jakijkolwiek merytorycznej krytyki, a ja nie. :-)

Nazywanie mnie "Giertychem PD", byloby tak glupie jak np. nazywanie ciebie
                                np. "Frasyniukiem Mlodziezy Wszechpolskiej" - ale jezeli masz ochote tak mnie
                                naywac, to przeciez nie moge ci zakazac.
                                Jest wolnosc - dzieki szoferowi Frasyniukowi miedzy innymi, a nie dzieki
                                profesorowi Giertychowi.
          • t-800 Re: Groteska... 07.07.05, 22:24
            Wczoraj w "Prosto w oczy" była rozmowa o "liście intelektualistów" do Frasyniuka
            no i Wódz i p. Monika też coś tam o Giertychu próbowali nawijać. Pedecja ma
            śmieszne metody...
            • abba15 Re: Groteska... 07.07.05, 22:30
              t-800 napisał:
              > Wczoraj w "Prosto w oczy" była rozmowa o "liście intelektualistów" do Frasyniuk
              > a no i Wódz i p. Monika też coś tam o Giertychu próbowali nawijać. Pedecja ma
              > śmieszne metody...

To są sprawdzone metody, już komuniści odpowiadali Amerykanom na wszystkie
              zarzuty, że u nich biją murzynów.
            • mmkkll Re: Groteska... 07.07.05, 22:33
              Właśnie o to chodzi. Giertych i spółka nie są lekarstwem na problemy PeDecji,
              która musi się zastanowić nad lepszymi chwytami. Zresztą, nie musi się
              zastanawiać, bo i tak ma poparcie w granicach błędu statystycznego.
              • t-800 Re: Groteska... 07.07.05, 22:42
                Ja nawet twierdzę, że to "GW" i UW/PD wykreowały Giertycha. Moim zdaniem bez ich
                pomocy LPR nigdy by nie zyskała 10-15 proc. poparcia. Co przeciętnego czytelnika
                "GW" obchodzi jakiś LPR? Ale skoro w gazecie codziennie coś o MW, LPR, Rydzyku
                czy Giertychu, to w końcu ktoś kto myśli, też może z tego wyciągnąć jakieś
                wnioski, niekonieczne zgodnie z intencjami ludzi "umiarkowanych i rozsądnych".
                • mmkkll Re: Groteska... 07.07.05, 22:52
                  Termin "ludzie rozumni", szczególnie w ustach PeDeków w zasadzie nic nie znaczy
                  i nie określa elektoratu. Co by nie mówić o Giertychu i LPR, to mają lepiej
                  wyrobioną grupę docelową, stąd wyższe poparcie, może i dzięki stałym informacjom
                  mediów, które piszą o nich mniej więcej tyle, co o PeDe, którą można traktować,
                  jako swego rodzaju przyrodniczą ciekawostkę(partia wykreowana przez gazetę).
    • wesoly33 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 22:06
      Tytul powinien brzec:

Stu mlodych Zydow z PeDe popeira Frasyniuka, ale to niedzwiedzia przysluga
      • mmkkll Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 22:11
        Byś chociaż nie był taki bezpośredni i zapodał fotkę, którą niedawno tu
        kolportowałeś. A fajna była ;). Taka prowokująca do różnych złośliwości i drwin ;).
        • maksimum Stu młodych popiera Frasyniuka JA TEZ JESTEM ZAIN 07.07.05, 22:49
          mmkkll napisał:

> Byś chociaż nie był taki bezpośredni i zapodał fotkę, którą niedawno tu
          > kolportowałeś. A fajna była ;). Taka prowokująca do różnych złośliwości i
          >drwin;).

zainteresowany fotka:
          kataryna.blox.pl/
      • mmmm18 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 23:09
        > Tytul powinien brzec:
        >
        > Stu mlodych Zydow z PeDe popeira Frasyniuka, ale to niedzwiedzia przysluga

Mam wrażenie, że lepsze i 1000 żydów niż jeden taki WszechPolak jak Ty. Popraw
        mnie, jeśli się mylę - mistrzu nieobrzezany!
        • abba15 [...] 07.07.05, 23:14
          • mmmm18 [...] 07.07.05, 23:32
    • frank_drebin A tak w ogole teraz czekam na listy (z calym 07.07.05, 22:16
      szacunkiem dla nizej wymienionych nacji)np.:
      1. 100 Papuasow popierajacyh Frasyniuka.
      2. 100 Eskimosow popierajacych Frasyniuka.
      3. 100 Czukczow popierajacych Frasyniuka.
      No i jakies masowki z poparciem po zakladach pracy by sie przydaly. Z haslami
      np.: "Program PeDe programem narodu" ;)
    • rnrr Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:26
      Odpowiedz karola 113 była do posta odpowiadającego na mojego posta wyżej :
      Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry" szkoda ze nie miałeś
      przyjemności zaobsrwować tego co my zobaczyliśmy a ja dosłownie doświadczyłem.
      Od dziś nie mam wątpliwość, ze to forum jest scisle monitorowane jesli chodzi o
      posty kompromitujace PD. Do tej pory na reakcje na zgłaszane sygnały o postach
      obrazajacych mozna było długo czekać. Tym razem usunieto post w dwie minuty
      tak,ze sladu nei było tylko niechcący odpowiedz karola 113 ten cenzor
      przerzucił w inne miejsce
      Wyżej wszystko wyjaśniłem. Zaraz temat pewnie zmienią byśmy dyskutowac o tym
      nie mogli hehe. Nie spodziewałem sie bo GW działań typowych dla ludzi spod
      znaku PZPR.
      • dr.kidler Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:36
        rnrr napisał:

> Odpowiedz karola 113 była do posta odpowiadającego na mojego posta wyżej :
        > Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry" szkoda ze nie miałeś
        > przyjemności zaobsrwować tego co my zobaczyliśmy a ja dosłownie
        doświadczyłem.

Widze ze Wy - zenujaca mlodziezowka Giertycha nie potraficie korzystac z forum
        dyskusyjnego.
        No coz -klawiatura komputerowa jest troche bardzeij skomplikowana niz kij
        bejzbolowy, niestety.
        • rnrr Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:47
          Wiesz co chciałbym abyś cos takiego zaobserwował tak jak ja musiałem
          zaobserwować. TO nie było przyjemne bo czegoś takiego w życiu sie nie
          spodziewałem na tym forum. Rozumiem, usuniecie postu za obelgi, ale usuniecie
          go tak, że sladu nie zostało to perfidia.
          Nie wiem rozumiem dlaczego nie potrafisz uwierzyc komuś z kim nie koniecznie
          sie zgadzasz. To smieszne tak łatwo kategoryzować i obrażać.
          Ja innych uczestników forum nigdy nie wyzywam i obrażam. Dyskutuje z pogladami.
          Ty jednak nie dość ze mi nie uwierzyłeś nad czym ubolewam bo sobie czegoś
          takiego bym w zyciu nie wymyslił, to jeszcze przypiąłeś mi jakąś podłą łatkę.
          Naprawde życze Ci byś to samo, takie same manipulacje zaobserwował co ja. Mam
          nadzieję, ze wtedy wspomniesz naszą wymianę zdań.
          • dr.kidler Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:50
            rnrr napisał:

> Wiesz co chciałbym abyś cos takiego zaobserwował tak jak ja musiałem
            > zaobserwować. TO nie było przyjemne ...

Wynika z tego ze jestes typowym rydzykowym katolikiem, ktory zyczy innym
            by spotykaly ich nieprzyjemne zdarzenia.
            Sluchanie Radia Maryja - co widac po Tobie wyzwala jedynie u ludzi nienawisc
            do innych.
            • olany_klient Re: Demokratom.pl i W.Frasyniukowi współczuję..... 08.07.05, 11:55
              ... że mają takiego obrońcę...

dr.kidler napisał:
              >
              > Wynika z tego ze jestes typowym rydzykowym katolikiem, ktory zyczy innym
              > by spotykaly ich nieprzyjemne zdarzenia.
              > Sluchanie Radia Maryja - co widac po Tobie wyzwala jedynie u ludzi nienawisc
              > do innych.
              • dr.kidler Re: Demokratom.pl i W.Frasyniukowi współczuję.... 08.07.05, 13:04
                olany_klient napisał:

> ... że mają takiego obrońcę...

Klamiesz i manipulujesz.

Pokaz mi w moim poscie choc jeden wyraz ktorym bronie demokratow.pl.
                Moim zdaniem krytykuje sluchaczy Radia Maryja, ale skoro Tobie wszystko sie
                kojarzy z demokrci.pl, to juz sprawa lekarza,nie moja.
                Zalosnie prymitywni sa osobnicy krytykujacy, domniemanych obroncow demakraci.pl.

> dr.kidler napisał:
                > >
                > > Wynika z tego ze jestes typowym rydzykowym katolikiem, ktory zyczy innym
                > > by spotykaly ich nieprzyjemne zdarzenia.
                > > Sluchanie Radia Maryja - co widac po Tobie wyzwala jedynie u ludzi niena
                > wisc
                > > do innych.
                • olany_klient Re: Demokratom.pl i W.Frasyniukowi współczuję.... 08.07.05, 14:25
                  dr.kidler napisał:

> olany_klient napisał:
                  >
                  > > ... że mają takiego obrońcę...
                  >
                  > Klamiesz i manipulujesz.
                  >
                  > Pokaz mi w moim poscie choc jeden wyraz ktorym bronie demokratow.pl.
                  > Moim zdaniem krytykuje sluchaczy Radia Maryja, ale skoro Tobie wszystko sie
                  > kojarzy z demokrci.pl, to juz sprawa lekarza,nie moja.
                  > Zalosnie prymitywni sa osobnicy krytykujacy, domniemanych obroncow demakraci.pl
                  > .
                  >
                  > > dr.kidler napisał:
                  > > >
                  > > > Wynika z tego ze jestes typowym rydzykowym katolikiem, ktory zyczy
                  > innym
                  > > > by spotykaly ich nieprzyjemne zdarzenia.
                  > > > Sluchanie Radia Maryja - co widac po Tobie wyzwala jedynie u ludzi
                  > niena
                  > > wisc
                  > > > do innych.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26163727&a=26189839
                  • dr.kidler Re: Demokratom.pl i W.Frasyniukowi współczuję.... 08.07.05, 19:16
                    olany_klient napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26163727&a=26189839

Jak tak bedziesz cytowal samego siebie, to wpadniesz w jeszcze wiekszy narcyzm
                    niz jestes.
          • kataryna.kataryna Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 22:54
            rnrr napisał:

> Wiesz co chciałbym abyś cos takiego zaobserwował tak jak ja musiałem
            > zaobserwować. TO nie było przyjemne bo czegoś takiego w życiu sie nie
            > spodziewałem na tym forum. Rozumiem, usuniecie postu za obelgi, ale usuniecie
            > go tak, że sladu nie zostało to perfidia.

Widziałam ten zniknięty post. Zabawne, że wyleciał i to bez śladu. Autor pisał
            tylko coś o tym, że mamy Frasyniuka po stopach całować i coś tam jeszcze - w
            każdym razie coś za co postów się nie wywala. A ten zniknął. Chyba dlatego, że
            deklarujący się jako PeDek autor ośmieszył swoją partię pisząc to co pisał.
            Innego wyjaśnienia nie znajduję.
            • rnrr Re:Żałosna młodzieżówka,ale przykład idzie z góry 07.07.05, 23:02
              To miło, ze nie jestem ślepy. tylko teraz ten dr i ciebie zacznie od rydzykowo
              giertychowych wyzywać bo wychodzi chyba z załozenia ze wszyscy tak jak
              prawdopodobnei on są partyjny. No coż nie dalej sie ośmiesza takimi postami.
            • dr.kidler Znowu manipulujesz .... 07.07.05, 23:29

. A ten zniknął. Chyba dlatego, że
              > deklarujący się jako PeDek autor ośmieszył swoją partię pisząc to co pisał.
              > Innego wyjaśnienia nie znajduję.

Klamiesz i manipulujesz kataryno.kataryno - jest inne wyjasnienie.
              Nie masz dowdu na to , ze autor byl zwolennikiem demokratow.pl, i tym postem
              osmieszyl SWOJA partie.
              Autor tego postu rownie dobrze mogl byc czlonkem Mlodziezy Wszechpolskiej, by w
              sprawdzony w trakcie "tworzenia teczek" przez SBecke sposob osmieszyc NIE SWOJA
              partie.

Ubolewanie niektorych osob nad usunieciem tego postu, wydaje sie potwierdzac
              maja teorie.
              • rnrr Re: Znowu manipulujesz ....kolego 07.07.05, 23:43
                Oto co napisałem w odpowiedzi panu którego post moderator wyrzucił:
                "No coż jeszcze nikt mnie na tym forum nie zwyzywał. Naprawde, a troche tu
                prawicowych i z domieszką agenta nawet gdyby miał to być żart."

Jak widzisz nie wychodziłem z założenia, że musiał to PeDek napisać. Jednak w
                ocenie moderatorów PD została ośmieszona a post zdjety. Niestety twoja teoria
                uwielbienia tego i owego obala sie prędzej niż kufelek piwa. Niestety usunięto
                ten post i możesz w to nie wierzyc, ale tak było i kilka osób to widziało.
                Oczywiście wszystkie te są od Rydzyka itd itp.
                A co do kataryno to ta pani zwyczajnie napisała o swoim wrażeniu wynikajacym po
                przeczytaniu mojego postu i wyciagnęła wnioski o jego autorzy i tyle. Nie każdy
                na tym forum zajmuje sie tylko manipulacją, kłamstwami i intrygami jak co
                NIEKTÓZY. Dla mnie na przykład forum to fajna zabawa służąca wymianie opinii, a
                to że w tej zabawie moderatorzy czyszcza to i owo by nie ośmieszać PD której
                lubią to zepsucie smaku.
                • dr.kidler Re: Znowu manipulujesz ....kolego 07.07.05, 23:53
                  rnrr napisał:

> Oto co napisałem w odpowiedzi panu którego post moderator wyrzucił:
                  Nie interesuje mnie to specjalnie,
                  Zauwaz ze post na ktory odpwiadasz byl polemika z kataryna.kataryna ( a
                  wlasciwie z jej manipulacja ), a nie z Toba.
                  • rnrr Re: Znowu manipulujesz ....kolego 07.07.05, 23:55
                    Zauważam i co z tego. Nie mogę sie do niego ustosunkować.
                    • dr.kidler Re: Znowu manipulujesz ....kolego 08.07.05, 00:05
                      rnrr napisał:

> Zauważam i co z tego. Nie mogę sie do niego ustosunkować.

To rob to, albo nie rob, a nie tlumacz sie mnie czy mozesz czy nie mozesz.
                      Jet wiecej postow do ktorych mozesz ( i powinienes ) sie ustosunkowac np. ten:

albo stu kierowców?
                      a może stu klawiszy?
                      lub stu pedałów?

Ale widocznie nie chcesz.
                      Krytykujac mnie, a nie krytykujac innych wydajesz racze sobie swiadectwo a nie
                      mnie. Powinienes totez brac pod rozwage.
                      • rnrr Re: Znowu manipulujesz ....kolego 08.07.05, 00:12
                        Przeczytaj dwa moje posty w których wszystko wyjaśniam tak, ze bardziej nie
                        mogę: OCENA... ZLA i Groteska z dedykacją wiadomo dla kogo.
                        PS. prosze nie odwracaj kota ogonem. Bo to ty w obelżywy sposób potrktowałeś
                        moją osobe wiec nie mów tu o krytyce. Pamietaj o tym, ze dodanie opinii które
                        pociagnęło za sobą nasza wymiane zdań nawet nastąpiło w moim przypadku bez
                        czytania opinii innych. Nie powiem jaką ty sobie ocene wystawiasz pewnymi
                        zachowaniami wiec powtarzam przycztaj te dwa posty i mam nadzieje, ze wówczas
                        moze mnie chociaż przeprosisz. Bo nikogo tu ani nie zgwałciłem, ani nie
                        obraziłem i przysiegam nie wiem na co nie skłamałem pisząć o manipulacji ze
                        strony moderatora. Wiec liczę na uczciwą ocenę z Twojej strony.
                        • dr.kidler Re: Znowu manipulujesz ....kolego 08.07.05, 00:56
                          rnrr napisał:

> Przeczytaj dwa moje posty w których wszystko wyjaśniam tak, ze bardziej nie
                          > mogę: OCENA... ZLA i Groteska z dedykacją wiadomo dla kogo.
                          > PS. prosze nie odwracaj kota ogonem. Bo to ty w obelżywy sposób potrktowałeś
                          > moją osobe wiec nie mów tu o krytyce. Pamietaj o tym, ze dodanie opinii które
                          > pociagnęło za sobą nasza wymiane zdań nawet nastąpiło w moim przypadku bez
                          > czytania opinii innych. Nie powiem jaką ty sobie ocene wystawiasz pewnymi
                          > zachowaniami wiec powtarzam przycztaj te dwa posty i mam nadzieje, ze wówczas
                          > moze mnie chociaż przeprosisz. Bo nikogo tu ani nie zgwałciłem, ani nie
                          > obraziłem i przysiegam nie wiem na co nie skłamałem pisząć o manipulacji ze
                          > strony moderatora. Wiec liczę na uczciwą ocenę z Twojej strony.

Wydalem juz ja wczesniej:
                          Nie reagujac ( do tej chwili ) na chamskie i wulgarne posty obrazajace
                          Frasyniuka, wystawiles sobie w moich oczach marne swidectwo, co jak widze
                          skutecznie dalem ci odczuc.
                          Wiec nie widze powodu, dla ktorych teraz mialbym cie bardziej szanowac niz
                          chciazby autorow 5 pierwszych postow na ktore nie zareagowales.
                          Moge ci tylko poradzic zebys przestal sie zalowac i plakac ze zostales
                          potraktowany w taki czy inny sposob, bo to tylko swiadczy o twojej hipoktryzji.

Twoja ( i innych) opinia o mnie nie interesuje mnie specjalnie, nie po to tu
                          pisze aby wysluchiwac opinii o mnie.
                          Rozumiem ze razi cie moje zachowanie, nic na to nie poradze i nie mam zamiaru
                          sie usprawiedliwiac, choc moze nie do konca:
                          Jezli masz ochote to poczytaj sobie posty pana leszek.sopot.
                          Jego poglady sa bardzo zblizone do moich, lecz zupelnie odmienny sposob ich
                          prezentowania. Taki jaki pewno bys sobie zyczyl.
                          Szczegolnie radze poczytac reakcje niektorych dyskutantow na jego posty, bo w
                          nich jest klucz do mojego zachowania sie.
                          • rnrr Re: Znowu manipulujesz ....kolego 08.07.05, 11:51
                            Kolejny post potwierdz ze równie dobrze mógłbym gadać do ściany. Zrozum jedną
                            rzecz tylko jedną: ze dodajac coś do dyskusji komentuje sie widomość
                            umieszczoną i nie zawsze czyta się innych wypowiedzi.
                            Ps. Mam nadzieje,ze równie sumiennie bedziesz regaował na wyzywanie Kaczorów od
                            faszystów np. Chciałbym to zobaczyc.
                            • dr.kidler Re: Znowu manipulujesz ....kolego 08.07.05, 13:01
                              rnrr napisał:

> Kolejny post potwierdz ze równie dobrze mógłbym gadać do ściany. Zrozum jedną
                              > rzecz tylko jedną: ze dodajac coś do dyskusji komentuje sie widomość
                              > umieszczoną i nie zawsze czyta się innych wypowiedzi.

druga rzecz.jeno.
                              Miales pelno okazji aby przynajmnie autorom tych pierwszych 5 posytow napisac
                              ze sie brzydzisz ich postepowaniem.
                              Nie zrobiles tego, lecz caly czas piszesz do mnie utyskujac ze zalujesz
                              straconego czsu, ze nie staram sie cie zrozumiec,ze walisz grochem o sciane
                              etc ..
                              Jednym slowem brzydzisz sie mna i mima pisaniem, a nie niemi i ich pisanie.
                              No to powiedez mi _czego jeszcze chcesz_?
                              Ja to zrozumialem, a sadze ze inni, w szczegolnosci ta pierwsz 5 tez.

> Ps. Mam nadzieje,ze równie sumiennie bedziesz regaował na wyzywanie Kaczorów
                              od > faszystów np. Chciałbym to zobaczyc.

Niby dlaczego.
                              A jezeli np sie sie z tym zgadzam, mam sklamac tylko i wylacznie dla twoejej
                              przyjemnosci?
                              Czy ty potrafisz czasem pomyslec, czy tylko zrzedzic.
                              Pomysl o tym swoim straconym czasie.
                              • rnrr Re: Znowu manipulujesz ....kolego 08.07.05, 17:53
                                Jesteś już tu dobrze znany i oceniony:

to t-800:
                                Dr Kidler to jeden z kilku użytkowników, z którymi dyskusja nie ma najmniejszego
                                sensu. Ja szanuję poglądy adwersarzy, polemizuję (po to jest forum) ale z dr. K.
                                dyskusja mija się z celem (i tak co najwyżej skończy się na Giertychu albo
                                Rydzyku); to jak młócenie wody. ;-)

Ja jakiś czas temu dodałem go do niewidocznych i Wam polecam to samo.

a to: olany_klient:
                                A mnie bawi ten doktorek, jest tak monotematyczny i przewidywalny jak w tym
                                starym dowcipie - niektórym wszystko kojarzy się z du.pą a jemu z LPR i
                                Rydzykiem ;)

I kto tu sobie jaką opinię wystawia?
                                Nie musisz sie trudzić z odpisaniem. Wiem, wiem wszyscy giertysze są przeciwko
                                Tobie.
                                • dr.kidler Re: Znowu manipulujesz ....kolego 08.07.05, 19:15
                                  rnrr napisał:

> Jesteś już tu dobrze znany i oceniony:
                                  >
                                  > to t-800:
                                  > Dr Kidler to jeden z kilku użytkowników, z którymi dyskusja nie ma
                                  najmniejszeg
                                  > o
                                  > sensu. Ja szanuję poglądy adwersarzy, polemizuję (po to jest forum) ale z dr.
                                  K
                                  > .
                                  > dyskusja mija się z celem (i tak co najwyżej skończy się na Giertychu albo
                                  > Rydzyku); to jak młócenie wody. ;-)
                                  >
                                  > Ja jakiś czas temu dodałem go do niewidocznych i Wam polecam to samo.
                                  >
                                  > a to: olany_klient:
                                  > A mnie bawi ten doktorek, jest tak monotematyczny i przewidywalny jak w tym
                                  > starym dowcipie - niektórym wszystko kojarzy się z du.pą a jemu z LPR i
                                  > Rydzykiem ;)
                                  >
                                  > I kto tu sobie jaką opinię wystawia?
                                  > Nie musisz sie trudzić z odpisaniem. Wiem, wiem wszyscy giertysze są
                                  przeciwko
                                  > Tobie.

Odpisze, jenak....
                                  Bo to nie ja zaklinalem sie, ze czas dyskusji z toba jest dla mnie stracony,
                                  tylko ty klamliwie jak widac, ubolewales ze straciles tyle czasu dyskutujac ze
                                  mna.

Ich prawo tak o mnie mysles. Oczywiscie sa w bledzie ale nie bede ich
                                  przekonywal bo to nie moj interes wyprowadzac ich z niego.
                                  Ja tez ma o nich wyrobiona opinie, ale nie bede ci tu jej wykladal, bo w
                                  przeciwienistwie to tych Panow i ciebie, nie lubie komus obrabiac d***y, za
                                  jego plecami. A na temat ich postow kilkakrotnie sie wypowiadalem, na
                                  przykladzie "pierwszej 5".
                                  Nawet nie mam do nich specjalnie pretensji - wiedzialem co robie wchodzac na to
                                  forum i zaakceptowalem panujace tu zwyczaje i dostosowalem sie do poziomu
                                  wiekszosci "dyskutantow".
                                  Nie mam zludzen ze poza nielicznymi jednostkami, w stosunku do ktorych jestem
                                  poprawny, sa tu jakies osoby chcace powaznie dyskutowac.
    • frank_drebin Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:01
      zwolennikow PeDe. Slabo was ucza na niedzielnych kursach marksizmu-leninizmu
      upssss znaczy na niedzielnych kursach odpisywania na forum. W sytuacji gdy juz
      argumentow brakuje zawsze padaja podobne "argumenty" w stylu, ze (oczywiscie
      uogolnie argumenty):
      1. Na pewno jestes faszysta.
      2. Na pewno jestes zwolennikiem PO, PiS lub LPR.
      3. Frasyniuk wielki jest i zatem PeDe wielka jest.
      Ad 1 - Zgrany numer wszelkiej masci lewakow, jak juz brakuje argumentow
      nazywaja kogos bezpodstawnie faszysta. Mozna prosto porownac do argumentu "a u
      was bija Murzynow".
      Ad 2 - Nie wiem, czy wam sie miesci to w glowach, ale polska scena polityczna
      nie konczy sie tylko na PO, PiS, LPR i PeDe. Zatem kazdy kto nie jest
      zwolennikiem PeDe nie musi byc automatycznie zwolennikiem PO, PiS lub LPR.
      Ad 3 - Argument w stylu Slowacki wielkim poeta byl. Ten tok myslenia wysmial
      juz kilkadziesiat lat temu Gombrowicz. No ja do tej pory mylalem, ze co jak co,
      ale Gombrowicza to chyba zwolennicy PeDe znaja. Widac sie mylilem.
      • rnrr Re: Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:12
        Swietnie napisane. Nic ując nic dodac. Piszę to osoba określona przeż
        pelniącego w tym momencei dyżur PeDeka (żartuje sobie oczywiście) mianem
        giertyszowca z bajzbolem słuchajacego Rydzyka. Nie jestem ani faszystą ani
        zwolennikiem LPR, ale wiadomo łatwo łatkę przyczepić. Za co mi przyczepiono???
        Za to, ze opisałem sytuację tak podłą ze strony moderatorów tej dyskusji, ze
        wręcz niepojętą dla mnie. Wyżej wyjaśniłem co sie stało.
        • frank_drebin Re: Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:25
          Jeszcze niedawno moderatorzy nie zdejmowali nawet najbardziej idiotycznych
          postow zwolennikow PeDe. Jednak jak pisal juz Lenin "walka klasowa zaostrza sie
          w miare wprowadzania komunizmu" .... - czytaj trzeba jednak robic wszystko,
          zeby PeDely robili za ludzi rozumnych ;)
          • rnrr Re: Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:35
            hehehe dobre. Polecam wymiane opinni między mną a kidlerem z wtrąceniem
            katarzyny. Zadziwia mnie ta postać znaczy się doktor coraz bardziej. W ostatnim
            poscie coś koło 23.28 wymyslił nawet swoją teorię. Nowa teoria......... może
            wyjasni jaka.
        • mmmm18 Re: Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:34
          > Swietnie napisane. Nic ując nic dodac. Piszę to osoba określona przeż
          > pelniącego w tym momencei dyżur PeDeka (żartuje sobie oczywiście) mianem
          > giertyszowca z bajzbolem słuchajacego Rydzyka. Nie jestem ani faszystą ani
          > zwolennikiem LPR, ale wiadomo łatwo łatkę przyczepić. Za co mi
          przyczepiono???
          > Za to, ze opisałem sytuację tak podłą ze strony moderatorów tej dyskusji, ze
          > wręcz niepojętą dla mnie. Wyżej wyjaśniłem co sie stało.

Nie porwało Cię kiedyś ufo? Czy najzwyklejszy spisek żydowsko-masoński?
          • frank_drebin Re: Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:38
            No tak powinien byc jeszcze jeszcze punkt 4: argumenty w stylu na pewno jestes
            zwolennikiem spiskowej teorii historii, ze tez ja durny zapomnial tfu pluje
            sobie w brode i niniejszym kajam sie za zapomnienie ....
      • dr.kidler Re: Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:49
        frank_drebin napisał:

> zwolennikow PeDe. Slabo was ucza na niedzielnych kursach marksizmu-leninizmu

Porownaj z postami ktorych ucza pisac na sobotnich kursach Radiomaryjnych i
        piatkowych u weszpolakow( w II czesci postu ):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26163727&a=26173854
        • frank_drebin Re: Uwaga ogolna o stylu postow 07.07.05, 23:55
          Sorki, ale ja pisze za siebie i tylko za siebie nie odpowiadam za wszystkich tu
          wpisujacych sie. Moje opinie sa tylko i wylacznie moimi prywatnymi opiniami
          wyniesionymi z przebywania na tym forum. Tudziez moimi prywatnymi opiniami o
          sprawach i artykulach komentowanych na forum. Wiec nie probuj metody, ze niby
          ja popieram posty w stylu, ze ktos obrzuca kogos szambem. Nie lubie tego tak
          samo jak tego, ze "ostatecznym" argumentem kogos w dyskusji jest nazwanie mnie
          faszysta - a to juz sie zdarzalo na forum GW - na zasadzie opisanej przeze mnie
          czyli u "a u was bija murzynow".
    • wesoly33 Re: Stu młodych popiera Frasyniuka 07.07.05, 23:16
      mlodzi z UW popieraja frasyniuka

www.mc.org.pl/kraj.php?m=2_6&pm=1_11
      • maksimum [...] 07.07.05, 23:25
    • t-800 Do "fanów" ;-) dr. Kidlera 07.07.05, 23:35
      Przeczytajcie mojego posta, plisss:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26163727&a=26172267 ;-)
      • t-800 Re: Do "fanów" ;-) dr. Kidlera 07.07.05, 23:36
        t-800 napisał:

> Przeczytajcie mojego posta

Sorry, poprawnie powinno być "przeczytajcie mój post".
        • mmkkll Może i masz rację... 07.07.05, 23:38
          Zawsze to jakaś metoda...
          • t-800 Re: Może i masz rację... 07.07.05, 23:40
            Z niektórymi osobami dyskusja naprawdę nie ma sensu... Jak na razie mam dwie
            osoby na "czarnej liście". ;-)
            • mmkkll Re: Może i masz rację... 07.07.05, 23:40
              Ale z drugiej strony wygaszanie na FK nie ma chyba wielkiego sensu...
              • t-800 Re: Może i masz rację... 07.07.05, 23:41
                Hm... W jakim sensie - technicznym czy "organizacyjnym"? ;-)

Zamiast wygaszać można całkowicie ukryć.
                • mmkkll Re: Może i masz rację... 07.07.05, 23:43
                  Chodziło mi jedynie o całą masę wielonickowych śmieciarzy.
                  • t-800 Re: Może i masz rację... 07.07.05, 23:46
                    Na forum są "zwykli użytkownicy", spamerzy (nieszkodliwi; można się
                    przyzwyczaić) oraz trolle, których posty niczego do dyskusji nie wnoszą, ale
                    prowokują adwersarzy i nakręcają pustą dyskusję. Do tej trzeciej grupy zaliczam
                    dr. Kidlera.
                    • dr.kidler Re: Może i masz rację... 08.07.05, 08:37
                      t-800 napisał:

> Na forum są "zwykli użytkownicy", spamerzy (nieszkodliwi; można się
                      > przyzwyczaić) oraz trolle, których posty niczego do dyskusji nie wnoszą, ale
                      > prowokują adwersarzy i nakręcają pustą dyskusję. Do tej trzeciej grupy
                      zaliczam
                      > dr. Kidlera.

Milo mi w takim mrazie.
                      Ciekaw jestem do jakiej grupy zaliczasz tego oto osobnika:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26163727&a=26164396
                      P.S.
                      Czy wszystkie Twoje infromacje sa tak przeinaczone i dalekie od prawdy jak moj
                      nick w Twoim wykonaniu.
                      Prawidlowo pisze sie go bez spacji w srodku i bez duzej liery.
        • olany_klient Re: Do "fanów" ;-) dr. Kidlera 08.07.05, 12:16
          A mnie bawi ten doktorek, jest tak monotematyczny i przewidywalny jak w tym
          starym dowcipie - niektórym wszystko kojarzy się z du.pą a jemu z LPR i
          Rydzykiem ;)
    • frank_drebin Tak w ogole zaczynam tez miec tez wrazenia 07.07.05, 23:48
      zupelnie niepolitycznej natury. Niektore posty w stosunku do niektorych osob
      zaczynaja mi przypominac hmmmm - ataki odrzuconego amanta do tej, ktora
      odrzucila zaloty. Jakies szczegoly lacznie ze stanem zdrowia .... Nieladnie,
      nieladnie tu sie gada o polityce ;)
    • login39 Stu mlodych, czy stu bylych opozycjonistow? 07.07.05, 23:58
      I juz wiem, co jest z historia najnowsza.
      Dziekuje mlodziaki!
    • zenek68 ZMP,ZMP! At żije komsomoł & hitlerjugen,kameraten 08.07.05, 03:22
      PZPR nie jest obce parteigennose kamerat Farsyniuk..DDR und PDS tawariści
      aktiabriata sajediniajties.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka