denton76 11.07.05, 16:04 Czy ktoś mi może powiedzieć kim są eksperci orlenowskiej komisji, z jakiego klucza tam trafili i ile biorą za swoją (nie wiem, czy to właściwe słowo) pracę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masz99 Re: Tak zwani eksperci 11.07.05, 16:46 Sam chciałbym to wiedzieć ale: 1. Zwierzchnikiem ekspertów jest Marszałek Sejmu (niejaki Cimoszewicz). 2. Cimoszewicz orzekł, że zatrudnieni przez Niego eksperci komisji sejmowej sa niekompetentni dopiero, gdy sprawa dotyczy bezpośrednio jego. Wcześnien najwyraźniej tego nie zauważył. denton76 napisał: > Czy ktoś mi może powiedzieć kim są eksperci orlenowskiej komisji, z jakiego > klucza tam trafili i ile biorą za swoją (nie wiem, czy to właściwe słowo) pracę > ? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tak zwani eksperci 11.07.05, 16:52 masz99 napisał: > Sam chciałbym to wiedzieć ale: > 1. Zwierzchnikiem ekspertów jest Marszałek Sejmu (niejaki Cimoszewicz). > 2. Cimoszewicz orzekł, że zatrudnieni przez Niego eksperci komisji sejmowej sa > niekompetentni dopiero, gdy sprawa dotyczy bezpośrednio jego. Wcześnien > najwyraźniej tego nie zauważył. Zatrudniajac takich ekspertow, Cimoszewicz myslal o swojej obronie. Facet po prostu umie przewidywac :) > denton76 napisał: > > > Czy ktoś mi może powiedzieć kim są eksperci orlenowskiej komisji, z jakie > go > > klucza tam trafili i ile biorą za swoją (nie wiem, czy to właściwe słowo) > > pracę > > ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Tak zwani eksperci 11.07.05, 17:53 ekspertów powołała komisja pierwszy skład ekpertów w tej komisji nieodpowiadał prawwicowej wiekszości , gdyż nie chciał ulegać ich zachciankom . Pani Nowaczyk okazała się lojalnym ekspertem , naginając prawo lub łamiąc je . Inni ? płk Nowek - to były Uopek AWS gen Libera- człowiek służb specjalnych ,brał udział w ohydnej prowokacji przeciw Oleksemu Zatem prawica mogła czuć się bezkarnie , że nawet największe draństwo, ekperci przyklepia na ich korzyść Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Tak zwani eksperci 11.07.05, 18:09 > płk Nowek - to były Uopek AWS > gen Libera- człowiek służb specjalnych ,brał udział w ohydnej prowokacji > przeciw Oleksemu Nie zapominaj, że wczesniej był lojalnym oficerem SB podobnie jak jego zwierzchnicy gen. Jasik i Gromosław Czempiński. Czyli służył uwielbianej przez ciebie włądzy ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista Re: Tak zwani eksperci 11.07.05, 18:20 tomek6665 napisał: > co to ma za znaczenie ? takie ma znaczenie,że to są oportuniści,kórzy odgadują wolę swoich mocodawców, tacy wazeliniarze a nie eksperci:oni już kalkulują jakie funkcje obejmą po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś