bac1 Re: Żeby nie było, że się wyalienowałam;-)))))) 22.07.05, 14:19 z wątku: W „Prosto w oczy” Kaczor ubolewał, że platformersy wymyślają pisuarom od ignorantów ekonomicznych i socjalistów. Jest to dla Kaczorów bolesne. Poza tym sąd skazał Kaczora L., ponieważ go nie lubi. Widać zaczął się kolejny etap kampanii PiS. Biorą na litość. (za „Nie” nr 27/2005) Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Żeby nie było, że się wyalienowałam;-)))))) 22.07.05, 14:23 Ciekawa ta zapowiedz Rokity, ze nie bedzie rzadu z PiS, jezeli nie popra podatku liniowego. Kaczory beda wtedy skazane na koalicje z Bron(k)a... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: NICEA albo...;-)))))) 22.07.05, 15:04 >>Nastały takie czasy, że nie wiadomo, czy jeszcze ktoś pozostał przy zdrowych zmysłach<< Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: NICEA albo...;-)))))) 22.07.05, 15:11 Chyba mu chodziło o sałatkę nicejską :-))))))))) Jak nie zje to umrze:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: albo - albo...;-)))))) 22.07.05, 15:14 Wrócmy do tematu zasadniczego: czy mamy już dość Kaczorów?;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: albo - albo...;-)))))) 22.07.05, 15:17 Nigdy nie mamy dość kaczorów:-))))))))))) To jest temat jak Amazonka. Można w kółko i będzie śmiesznie.:-)))))))))) Boję się tylko,że wątek się zatka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: albo - albo...;-)))))) 22.07.05, 15:22 Matka kazali, to pytam. Pani MYszo, Panią to jakaś siła magiczna ciągnie do tego grom3, co mi laptop przy temacie Konia Trojańskiego i Kaczorów popsuł;- ))) A kuśnierz czyha na śliczne szare futerko;-)))))) Mam tylko czas do 16.00 - potem idę szukać robaków na ryby. O ile mi Kaczory wszystkich nie wyżarły;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: albo - albo...;-)))))) 22.07.05, 15:26 Szczerze ? Taaaaaakiego głąba dawno nie spotkałam:-))))))))))))) Korci mnie licho. A jak się z nim niby cywilizowanie i grzecznie rozmawia to się chłopczyk otwiera i bredzi jeszcze śliczniej :-))))))))))))))) P.S. Mój maż , czasami na ryby z kolegami jeżdzi i mówi,że robaków to się w nocy po deszczu szuka :-)))Wtedy konkurencja śpi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: albo - albo...;-)))))) 22.07.05, 15:47 Mnie tez on korci, ale zeby z nim grzecznie rozmawiac mnooooostwo cierpliwosci trzeba. Chyba facet wierzy w to, co wypisuje. A tacy fanatycy najgorsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: albo - albo...;-)))))) 22.07.05, 15:54 Cierpliwość popłaca :-))))))))))) Tak się o mój majątek zmartwił,ze dom mi kazał sprzedać,bo za pół roku odkupię za pół ceny :-)))))))))))))))))))))) Facet ma coś z głową. Wiem,że to nieładnie jaja sobie robić ale nigdzie nie pisałam,że mam kryształowy charakter:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: albo - albo - albo;-)))))) 22.07.05, 15:55 Żeby cokolwiek wiedzieć o tym kuśnierzu, co to Pani MYszy może zagrażać, rozpuściłem wici wśród kanadyjskich znajomych. Jedni są z Toronto. Do tej pory ani o Stanie, ani o Gondku nie słyszeli. Ale trzymają się z dala od naszych kochanych rodaków. Obiecali, że sprawdzą, kto zacz;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jak to normalni ludzie to nie wiem czy się 22.07.05, 15:59 dowiedzą. Może wśród pomywaczy w knajpach albo sprzątaczek ci panowie są znani :-))) Większość znanych mi Polaków mieszkających w Kanadzie czy USA unika polskich gett jak ognia :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Jak to normalni ludzie to nie wiem czy się 22.07.05, 16:07 Po wpisaniu w googlach wychodzi, ze sle pozdrowienia przez radia (np. Plus) i ze procesuje sie w Kanadzie, bo go z wladz jakiejs korporacji wyrzucili... Pisza o nim polonijne gazety, to pewnie cos tam blizej bedzie sie mozna dowiedziec... Grom ma wobec niego jakies prywatne zobowiazania, bo jak gdzies napisal, ten czlowiek przygarnal go po jakims wypadku, zalatwil prace i pozwolil mieszkac u siebie w domu. Pewnie mu sie teraz odwdziecza... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Fajnie się odwdzięcza :-))))))))))))) 22.07.05, 16:10 Swoją drogą to masz może pomysł dlaczego ci ludzie się w to bawią ? Gondek i Tymiński? Jakieś paranoiczne mi się to wydaje:-)) Z księzyca spadli czy oderwało ich od rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Fajnie się odwdzięcza :-))))))))))))) 22.07.05, 16:26 Odpowiedz pewnie daliby jacys psychologowie i socjologowie. Chyba ciezko to racjonalnie wytlumaczyc. Wiem, ze niektorzy kandyduja, bo daje im to tania reklame (chodzi o bezplatny czas dla kandydatow na prezydenta w TVP i radiu publicznym). Spotkalem sie tez z tym, ze handluja podpisami i calkiem niezle na tym zarabiaja. Podobno kiedys np. Gawronik sprzedal zebrane dla siebie podpisy po dolarze za kazdy, co dalo mu niezla sumke bodajze kilkudziesieciu tys. dolcow, a kupil inny kandydat na prezydenta, a wlasciwie jego sponsor. Po co robi to Stan? Nie mam pojecia. Ale to jakas pokrecona osobowosc... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: albo - albo - albo;-)))))) 11.08.05, 15:16 I sprawdzili. O panu Benedykcie Gondku nikt w ichniejszym magistracie nie słyszał, że o groomie i jego koniu nie wspomnę. O Kaczorach zresztą też nie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: albo - albo...;-)))))) 22.07.05, 15:58 P.S. U nas właśnie po deszczu jest, ha! Niech się Pani MYsz pilnuje;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: OD SMOKA DLA MYSZY;-)))))))))))) 22.07.05, 16:37 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050722/publicystyka_a_5-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Smoku okrutny :-)))))))))))))))))))))) 22.07.05, 16:41 Tyłek sobie przez Ciebie obiłam :-))))))))))))))) Z sofy zleciałam :-))))))))) Na drugi raz uprzedzaj,że grozi upadkiem i należy zadbać o odpowiednią ilość poduszek albo czytać siedząc na podłodze :-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Smoku okrutny :-)))))))))))))))))))))) 22.07.05, 16:43 Sory, sękju - nauczyłem sie od tyrystów - będę uprzedzał! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Ćwierczakiewiczowa zdradza tajemnice - 1 22.07.05, 17:09 Kaczki. Kaczki należą do najłatwiej dającego się chować, najmniej kosztownego, a w porównaniu najkorzystniejszego drobiu; bo oprócz smacznego mięsa, dają wyborny puch i pierze, są wytrzymałe na zimno, deszcze i zadawalniają się pożywieniem byle jakim... cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Ćwierczakiewiczowa zdradza tajemnice - 2 22.07.05, 17:24 Kaczka swojska wyprowadza swe pochodzenie od dzikiej, dlatego też jest tak płochliwą, uciekającą od ludzi i kryjącą się tak ze znoszeniem jaj*, jak też w czasie ich wysiadywania.[…] Kaczka dopiero w rok znosi jaja; jeden samiec na 10 kaczek** liczyć trzeba na dobrze obrachowane stado. W pierwszych dniach marca kaczki zaczynają już znosić jaja; wtedy kryją się po kątach i gubią pierze… *TE kaczki tak się kryją, że…! **W PiS-ie takie proporcje??? cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Ćwierczakiewiczowa zdradza tajemnice - 3 22.07.05, 17:34 […] Kaczki nie mogą być chowane bez wody – dla tego w bliskości gdzie mają swoje komórki, powinna być sadzawka, lepiej jeżeli jest stawek, w którym są ślimaki, bo kaczki je bardzo lubią i tuczą się niemi z wielką łatwością. Kaczki są rodzajem drobiu najżarłoczniejszym*, dlatego łatwo je upaść byle czem… *zeżrą one nas!!!!!!!! cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Pisałam : kaczka - połykacz:-)))))))))))) 22.07.05, 17:38 Smoku do dzieła!!! Tylko Ty masz szansę nas biednych obronić :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Pisałam : kaczka - połykacz:-)))))))))))) 22.07.05, 17:42 Daj Smokowi szansę się przygotować do tego zbożnego dzieła. Jak Smok sie przygotuje, to powie. Na razie - poznaje zwyczje przeciwnika, czyli Kaczek. SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Ćwierczakiewiczowa zdradza tajemnice - 4 22.07.05, 17:59 […] Potrzebują one przede wszystkiem wiele powietrza, a brud i zaduch są dla nich zabójcze. Z tej przyczyny chlewy* muszą być codziennie zamiatane, wysypane piaskiem i przewietrzane... *jak tylko zobaczyłem Kaczory, wiedziałem, że coś jest nie tak;-)))) KONIEC i bomba, kto czytał, ten… za: „Podarunek Ślubny. Kurs Gospodarstwa Miejskiego i Wiejskiego dla Kobiet” przez Lucynę Ćwierczakiewicz, autorkę 365 Obiadów Warszawa Skład główny w Księgarni Gebethnera i Wolffa 1885 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ćwierczakiewiczowa zdradza tajemnice - 3 11.08.05, 15:18 U mnie w ogrodzie mam ślimaczki w sam raz dla Kaczorów. Nazywają się: WĘŻYKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Milczałem:) na kuracji:).:)) Skąd Masz "Mysz" GO! 22.07.05, 17:19 "dużego zielonego" ?? Niefnie! mu-smoku spo(d)zierałem we ślipia(barany jakieś jada!!), duży jest, groźnie zielonym dymi, danuśkę ma a myszy do yamy "ciąga"... ale też ma łuski..Soczyste..Zielone. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Milczałem:) na kuracji:).:)) Skąd Masz "Mysz" 22.07.05, 17:21 Smok sam się zjawił jako porządny obywatel :-))))))))) Wszak Kaczka Połykacz nam zagraża :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Milczałem:) na kuracji:).:)) Skąd Masz "Mysz" 22.07.05, 17:33 malaszaramysz napisała: > Smok sam się zjawił jako porządny obywatel :-))))))))) Wszak Kaczka Połykacz > nam zagraża :-)))))))))))))))) Jużci! - sam??:))- he..he:-) Co jest? - To jest! - "Myszka" z dnia na dzień śliczniejszymi odcieniami zieleni odzienia swego niczem "do Światła ćmy" te z przyzwoitszych na "siebie" ściąga ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Doceni Pan Smoka Panie Heniu :-)) 22.07.05, 17:36 Kaczki straszliwą rzecz na nas przygotowały www.viv.com.pl/offer/swallow/duck.htm Kto naa,biednych obroni? :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P. "myszko" "b" ostrożniejszy, po przejściach! ;-) 22.07.05, 18:45 malaszaramysz napisała: > Kaczki straszliwą rzecz na nas przygotowały > www.viv.com.pl/offer/swallow/duck.htm > Kto naa,biednych obroni? :-))))))))))))))))))))))) "Duuże Zielone"- ~ze dwa dni już "doceniam" :-))) wynik: pięknie "Ci" P."myszko" w tych barwach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: No, niech by to...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 17:28 Dziuńka przeczytała, ale... nie umie, w ciemnej jamie chowana przed miazmatami wszelakimi. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No, niech by to...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 17:42 lolek1313 napisał: > Dziuńka przeczytała, ale... nie umie, w ciemnej jamie chowana przed miazmatami > wszelakimi. Jednemu "Dziuńkę" drugiemu "Dyżurkę" nadali..no! nie?? (mysz i tak wie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: No, niech by to...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 17:50 Właśnie uczę Dziuńke dusić kaczki, prosze nie przeszkadzać. SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:POMOC nadchodzi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 18:32 Przepis dobrany tak, żeby jak najwięcej pożytku wszystkim przyniósł: Dziunia dusi, Pan Henryk.log ma zielona kapustę do jedzenia, Pani Mała Szara Mysz – słoninkę, ja – maderę, Smok – mięsiwo, etc. Kaczki „a la Jardiniere” Kaczki UDUSIĆ, poddawszy słoninki, jarzyn, korzeni, uważając, żeby się kaczki zarumieniły. Ugotować kapusty włoskiej na wodzie, pokrajanej w ćwiartki, WYDUSIĆ z wody, ułożyć w niskiem naczyniu, pokropić rosołem, przykryć słoninka i trzymać na gorąco. Ukrajać w serduszka ozora wędzonego gotowanego. Ze smaku z pod kaczek zrobić sos rumiany z maderą, nie gęsty. Kaczki ROZEBRAĆ tak, żeby były nóżki i filety i przeciąć je na połowy. Układać na półmisku wokoło, przekładając ozorem i kapustą, zagrzać dobrze w piecu, ubrać grzaneczkami smażonemi, polać gorącym sosem i podać. (Maria Ochorowicz- Monatowa, „Uniwersalna Książka Kucharska” z ilustracjami i kolorowemi tablicami, t. IV, odznaczona na Wystawach Higienicznych w Warszawie w roku 1910 i 1926, Lwów/Warszawa) Szkoda, że bywam tu tak rzadko;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:POMOC nadchodzi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 19:22 Widzę, że z jednej biblioteki pochodzimy, mysza też. Temat Kaczorów rozkopujemy (...) niczym na jakichś wykopaliskach archeologicznych (...). Kaczory pochodzą od Pterodaktyli, poznaję po dziobach. Chociaż zbadać temat trzeba dogłębniej, wedle wszelkich zasad nauki paleontologicznej. SMOK też gadzina z rodu dinosaurusów, moim praszczurem był Tyranosaurus Rex;-)SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re:POMOC nadchodzi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.05, 21:17 Tu się nie zgodzić sobie pozwolę. Kaczki pochodzą na pewno od dinozaurów kaczodziobych. A może na odwrót, kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Pierwsza była kaczka !!! 22.07.05, 21:49 Jak śmiesz myśleć,że istniał ktoś przed naszym przyszłym prezydentem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Pierwsza była kaczka !!! 22.07.05, 21:56 No i gafę palnąłem, która wpłynie na me dalsze współ-życie z kaczkami. Istotnie, taki to tylko z jaja może pochodzić, oba z jednego zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Najpierw była kaczka , jajo potem 22.07.05, 21:57 Taaki prezydent to wybryk natury.Nie może pochodzić od czegoś :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Najpierw była kaczka , jajo potem 22.07.05, 22:03 Trzeba było ledwie pięcuset postów, aby roztrzygnąć problem, nad którym filozofowie sobie głowę przez tysiąclecia łamali: co było pierwsze - jajo czy kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Od razu widać jacy jesteśmy utalentowani :-)) 22.07.05, 22:10 Jak powiedział klasyk: takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego. I tak trzymać, to może dostaniemy się na jakąś synekurę u kaczkowatych... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Od razu widać jacy jesteśmy utalentowani :-)) 22.07.05, 22:13 Chyba synekurą :-))))))) Dal nas już w kaczym kodeksie karnym banicja czeka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Od razu widać jacy jesteśmy utalentowani :-)) 22.07.05, 22:19 To już raczej synekaczką. Albo może synem-kaczką? A tak swoją drogą, to czy synekaczki liczne są? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Od razu widać jacy jesteśmy utalentowani :-)) 22.07.05, 22:22 Liczne, liczne, bardzo liczne.Już na synekury czekają gęsiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Od razu widać jacy jesteśmy utalentowani :-)) 22.07.05, 22:25 I kaczym truchtem rozindyczone popędzą gesięgo na synekury. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Od razu widać jacy jesteśmy utalentowani :-)) 22.07.05, 22:28 I każdy chce się dostać na grzędę :-))))))))) Nic nam nie pozostaje innego oprócz napuszczenia Smoka na kurniki:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Od razu widać jacy jesteśmy utalentowani :-)) 22.07.05, 22:37 Życzę pani Myszy dobrej nocy z dala od kwakania kaczkokształtnych. Opuszczam gościnny wątek. Rozrósł się okrutnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Kaczkę w marzeniu sennym... :-)) 23.07.05, 01:15 ... zobaczyć = list ANONIMOWY;-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Na okrągłe to zawsze się Pan Henryk łapie :-))))) 22.07.05, 18:56 Cuda jakieś albo " Polibuda" i wyliczenia :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Na okrągłe to zawsze się Pan Henryk łapie :-) 22.07.05, 19:01 TU SMOK. Mam chwilkę, przeczytałem "POMOC", Dziunia już się ksztalci w duszeniu, jestem zadowolony. Czekam na Kaczory, mniam. Pan H. to nie taki baran, jak się tutaj usiłuje przedstawiać, to baran łowczy! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Na okrągłe to zawsze się Pan Henryk łapie :-) 22.07.05, 19:09 malaszaramysz napisała: > Cuda jakieś albo " Polibuda" i wyliczenia :-))))))))))))))))))) Na "cuda" przepis "Wam" podałem kiedyś(..z czymś zielonym było), wyliczenia i owszem nie powiem... SamoGonienie!!! jest adrenaliną!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na okrągłe to zawsze się Pan Henryk łapie :-) 22.07.05, 20:17 Panie Henryku.log.: proszę mieć baczenie na Kaczory, chyba odpisałam na wszystkie posty, ale jeśli coś mi umknęło w tym ogromnym temacie kaczkologiczno-kaczorologicznym, to proszę wybaczyć. Ruszam do pracy naukowo-badawczej, do jutra;-)))))) A, gratukuję "500", podobno na fk to się liczy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KU PAMIĘCI;-)))))))))))) 23.07.05, 08:01 Przypominam Szanownym Państwu dokument, który krążył kiedyś po fk;-)))))))))) IV RzeczPiSpolita W imię Jarosława i Lecha Kaczyńskiego: Art. 1. IV Rzeczpospolita Polska jest nowoczesnym państwem zamordystycznym. Art. 2. Za mordę trzymają Jarosław i Lech Kaczyńscy. Art. 3. IV Rzeczpospolita Polska gwarantuje nienaruszalność życia ludzkiego od stosunku aż do naturalnej śmierci. Art. 4. Kara zasadniczą za wszystko jest kara śmierci. Kara śmierci jest karą śmierci naturalnej. Art. 5. Wymiar sprawiedliwości sprawuje sędzia Kryże. Sędzia Kryże twarz ma surową. Sędzia Kryże podlega tylko opinii publicznej. Opinia publiczna oraz szwagier opinii publicznej są zawsze niewinni. Art. 6. Ekspertem jest doktor Janusz Kochanowski. Kiedy kara śmierci nie jest wymierzana doktor Janusz Kochanowski twarz ma zbolałą. Art. 7. Fundacją jest Fundacja Ius et Lex. Pozostałe fundacje są zabronione. Art. 8. Głosem opinii publicznej jest Zofia Bigos, góralka. Telewizją jest Pospieszalski. Pospieszalskim jest Jan. Art. 9. Demagogiem pogodnym jest Michał Kamiński. Demagogiem ponurym jest Mariusz Kamiński. Demagogiem rotacyjnym jest Kurski. Kurskim jest Jacek. Art. 10. Prokuratorem jest Zbigniew Wassermann. Wassermann jest zawsze pozytywny. Art. 11. W razie wątpliwości zobacz art. art. 1-10. (wg un – Ojca Założyciela) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Oj!!cze!.NASZ!,:-))),TY "nasz" w opiece Swej mniej 23.07.05, 09:19 bo "hydr kaczych"..."bez liku":-)) Niejasności jakieś mam do poniższych Art. (1-10 nie wspomina o nich) Art. 12..o drżących doornach... Art. 13..o!.. "czy mąż Jego brata jest "żoną cezara".. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Panie Heniu, ratunku !!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 09:24 Sama w domu jestem, prądu nie mam w połowie gniazdek:-(((((((((((((( "Korki" mam takie "nowomodne "- i wszystkie w górze. Mogę coś sama zakombinować czy elektryków mam ściągać? Coś na klatce robotnicy robili:-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P."myszko" już lecę:)) 23.07.05, 09:53 A!:)-"wciśnij" P. "tych" co w górze...w dół:)..? jeśli nie "da rady" i "mysz" włoskami innych kontaktów w norce nie pozatykała! )..bez pomocy "polskiego elektryka"..nici :)) Ps "Dyżurkowemu-szwagru" "nie powiem":-), że pol. listonoszy, elektryków, hydraulikow ..."chmary" do "waszych" drzwi.. he..he:) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie da rady :-((((((((((((((( 23.07.05, 10:11 Wcisnęłam i wszystko zgasło :-))))))))) Wcisnęłam jeszcze raz i wszędzie jest a w "tych" najważniejszych kontaktach nie ma :-((( Przedłużaczami połączyłam - bo nawet piec gazowy się wyłączył :-(( Głupie to jakieś - niby na gaz a bez prądu nie da rady:-((( Nie walnie mi to ???? P.s. Przyszła sąsiadka i powiedziała,że ci robotnicy jakąś fazę przegryźli:-((( Mają naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie da rady :-((((((((((((((( 23.07.05, 11:23 "nie_polscy" jacyś ci robotnicy byli co fazę przegryźli!! Na "W-Ł" dystans i z"poli" nie dało rady;( :))) Ps :-)"sawannowy" nas odwiedził, fajnie:)?, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Niestety teleportacji jeszcze nie wynaleziono :-)) 23.07.05, 11:34 Wszystko na przedłużaczach chodzi i mam nadzieję,że nie walnie :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Niestety teleportacji jeszcze nie wynaleziono 23.07.05, 11:37 Polecam końcówkę "A.L":-) "Jacyś" o Panią za czuby się biorą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 17:30 ... skąd się wzięły mysie kłopoty z elektrycznością! Proszę czytać: Re: dlaczego kaczynski nie wygra prezydentury? Autor: zdybex Data: 23.07.2005 17:19 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Bo jak sie usmiechnie to wywali system energetychny w Europie. Taki to sympatuczny facet Sorry za faceta, człowiek -------------------------------------------------------------------------------- Widać się dzisiaj uśmiechnął, na MYszy nieszczęście;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 17:36 :-))) Musieliśmy "razem oba" i jednocześnie u "zdybexa" być P. "J" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 17:51 Ale tym razem, Panie Henryku, mnie się udało Pana prześcignąc w drodze do... malejszarejmyszy;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 18:11 jestemzewsi napisał: > Ale tym razem, Panie Henryku, mnie się udało Pana prześcignąc w drodze do... > malejszarejmyszy;-))))))))))) Panie Sz. ja z Panem "jak z 'tym'(nie przebierając w słowach) "diabłem" na wszelkie pakta idę! :), coby temu "zielonemu uchalowi wielkiemu" z grodu Kraka, mysz z yamy odebrać! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 23.07.05, 18:16 Panie Henryku Szanowny, za wsparcie jestem wdzięczny, ale malaszaramysz to jednostka niezależna (od Kaczorów, oczywiście). Przeciw IV Kaczkowatej RP występujemy, zatem zgoda musi panować w naszych skromnych szeregach;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Dobra:) Panie "J",póki co z "tym" wiesz Pan którym 23.07.05, 18:36 , "zawieszenie Broni"-:) Victoria nad kaczką zdaję się nieodległą być, znamienite "Towarzystwo" P. "mysz D'arc" gromadzi!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 00:37 Tu SMOK. W jamie myszy nie ma, bo wszystkie malutki smoczek wyłapał, a dwie sobie do zabawy zostawił;-))) Jak Dziuńka mu za bardzo za skórę zajdzie, to je wypuszcza i spokój, bo Dziuńka zaraz nad Wisłę ucieka;-)))))))))) Nad wodą myśli o tym, czy w miejsce dwóch myszek malutkiemu dwóch Kaczorów z rzeki nie zachachmęcić;-))) Po co to tałatajstwo w Wiśle pływa? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 08:13 To "tałatajstwo" wcześniej czy później UTONIE, jakem znudzony i nihilista w dodatku!;-))) Pancerne Kaczory Bojowe rozwalą wcześniej niż później wszystko, czego się dotkną swymi grubiutkimi łapkami;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 14:08 Może by im obu te kacze łapki zdekompletować???;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: MYszo mala szara, już wiem!!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 14:15 Kacze łapki - ZDEMILITARYZOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A to wstętne kaczory :-))))))))))))))) 23.07.05, 18:31 Znowu kot po klawiaturze biega:-)))))))) Połykacz-Kaczka fazę zjadł? Szkoda ,że tylko 230 tam było :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: A to wstętne kaczory :-))))))))))))))) 23.07.05, 18:33 O, MYsza się pojawiła. Witam ze wsi. Mam nadzieję, że MYsz cała i zdrowa, chociaż mała i szara. Bo tutaj siły do walki z Kaczystami mobilizować trzeba!;- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:DO Smoka i nie tylko:: 23.07.05, 09:27 Panie SMOK-u (i nie tylko), spokojnie możesz Pan SMOK - chociażby z racji swego pochodzenia – zapolować na Kaczory! Wywodzisz się bowiem z tetrodpodów, a Kaczory – z ornitopodów (trudno uwierzyć, ale mieliście wspólnych przodków!!! – nie zagłębiajmy się jednak w ten temat, bo – jak mawia Pan Henryk. log. ,etc.). Otóż w okresie kredowym Tyrannosaurus Rex jadał ze smakiem kaczodziobe trachodonty (praojcowie naszych Kaczorów), i nic im nie pomogło krycie się na bagnach. W literaturze tematu znajduje się pewna rycina (wg rekonstrukcji Augusty i Buriana). I cóż takiego ona przedstawia? TYRANOZAURA polującego na DWA BLIŹNIACZE TRACHODONTY!!!!!!!!!!!! Zatem, DO dzieła, SMOK-u! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:DO Smoka i nie tylko:: 23.07.05, 09:29 bac1 napisała: > W literaturze tematu znajduje się pewna rycina (wg rekonstrukcji Augusty > i Buriana). > > I cóż takiego ona przedstawia? > > TYRANOZAURA polującego na DWA BLIŹNIACZE TRACHODONTY!!!!!!!!!!!! Trachodonty :-))))))))))))))))))))))))) Nie mogę, teraz nawet kłpoty z zaopatrzeniem w prąd mnie nie załamią. Dobry humor na cały dzień murowany :-))) > > Zatem, > DO dzieła, SMOK-u! > > Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:DO Smoka i nie tylko:: 23.07.05, 11:47 Doskonałe to wieści! Lecę Dziuńkę dalej przysposabiać, do głowiny jej kłaść, co następuje: […] mięso zwierząt bitych zwykłym sposobem przez utratę krwi jest zdrowsze, niżeli bitych przez rozbicie czaszki, czyli przerżnięcie mlecza przedłużonego na karku, albo duszonych […] Drób bity w jakikolwiek sposób, zatrzymuje w sobie jeszcze dużo krwi i powinien być oskubany przed zastygnięciem […] (źródło już podawałem) Pani Autorce za wszelkie rady dziekuję, choć to syrenka, a nie smok. Reszta niech też się uczy - wszak ku pożytkowi publicznemu z Kaczorkami walczymy - na wszelki wypadek, jakby co. SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Too już wiemy :-))) Ale słyszałeś kiedyś o kaczych 23.07.05, 15:47 schodach ? Schody kacze - schody kręte o na przemian powycinanych stopniach. Stosuje się wtedy, gdy otwór w stropie jest prostokątny, ale z uwagi na długość krótszego boku nie można weń wpisać schodów na planie koła. Czego to się mysz przy tych kaczkach nie dowie :-)))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Too już wiemy :-))) Ale słyszałeś kiedyś o ka 23.07.05, 16:11 Chyba z takich schodów, choć nie wiedziałem, że to KACZę, bo bym je rozwalił ogonem, Dziunia moja na łebek spadła, dlatego troszki trzaśnięta;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Too już wiemy :-))) Ale słyszałeś kiedyś o ka 23.07.05, 16:11 Proszę, proszę, nawet schody swoje Kaczory mają! Miała Pani MYsz rację, temat kaczkologiczny o Kaczorach jak staw głęboki (nie piszę - jak bajoro, bo może zaba_pelagia by się obraziła). Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Too już wiemy :-))) Ale słyszałeś kiedyś o ka 23.07.05, 16:15 Jeszcze w lotnictwie jest używane słowo -"kaczka" - to taki układ skrzydeł samolotu ale samoloty za bardzo kocham,żeby mi się z kaczkami kojarzyły:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Too już wiemy :-))) Ale słyszałeś kiedyś o ka 23.07.05, 16:18 I są łodzie "kaczodziobe"!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To już po nas :-))))))))))))))))))) 23.07.05, 16:20 Gdzie się nie ruszyć,tam kaczka:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: To już po nas :-)) A co Pani MYsz na to??? 23.07.05, 16:29 L. Kaczyński: Chciałbym innej lewicy buuuuuuuuuuuuuuuu;-)))))))))))))) (wersja skrócona, z DRÓB-nym komentarzem) Włodzimierz Cimoszewicz miał znakomicie przygotowane wejście do kampanii, jeśli chodzi o media. Ja takiego wsparcia nie miałem.* Z całym szacunkiem dla jego osoby, ale on od lat 60. dokonywał bardzo jasnych wyborów politycznych. Był tak samo konsekwentny jak ja, choć szedł w przeciwnym kierunku.** To, co my mówimy, oceniać można w kategoriach prawda - fałsz. *** Pod tym względem chyba nie ma w Polsce polityków, którzy tak często jak my mówili prawdę.**** Dlaczego ten projekt budzi taki opór?***** IV Rzeczpospolita to oferta polityczna dla Polaków o różnych poglądach politycznych, którzy chcą państwa uczciwego, zapewniającego im bezpieczeństwo osobiste, bardziej sprawiedliwego, budującego przyszłość bez zapominania o historii. To propozycja dla tych, którzy chcą systemowych zmian w ważnych sprawach dla państwa. To oferta dla tych, którzy nie mają na sumieniu przestępstw, nie muszą się niczego obawiać. Czy nie mamy prawa złożyć Polakom 15 lat po odzyskaniu niepodległości takiej oferty? To nie ma nic wspólnego z rewolucją w dosłownym sensie.****** Jeśli proponujemy rewolucję - to moralną. Używamy przenośni, by podkreślić, że zmiany powinny dokonać się przede wszystkim na płaszczyźnie moralnej - by nie promować już w życiu publicznym kłamstwa, bezprawia itd.******* Czy prezydent Cimoszewicz byłby zatem groźniejszy od prezydenta Leppera? - Oczywiście, że nie. Nigdy tego nie mówiłem...******** * buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! ** łobuz jeden, buuuuuuuuuu!!!! *** buuuuuuuuhahahahaha!!!!!!!! **** jak wyżej ***** ciekawe, ciekawe… ****** ani z niczym innym ******* patrz:*** ******** no wiesz, Kaczor;-))))))) Niech nam gwiazda pomyślności nigdy nie zgaśnie!!!!!!!!!!!!! Full version: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2832883.html Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: To już po nas :-)) A co Pani MYsz na to??? 24.07.05, 00:40 Czego taki L. Kaczyński, Kaczoleonem zwany, nie naopowiada w jednym krótkim wywiadzie! A co zdanie, to pęc mozna ze śmiechu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: To już po nas :-)) A co Pani MYsz na to??? dod 24.07.05, 00:43 Jeszcze jedno: wnikliwy komentarz bardzo ułatwia czytanie, dzięki czemu SMOK nie zdążył pęc!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: To już po nas :-)) A co Pani MYsz na to???ddod 24.07.05, 00:45 Jeszcze jedno: dobrze, że ten komentarz był DRÓBNY, a nie DORNOWATY! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: To już po nas :-))))))))))))))))))) 23.07.05, 16:33 Tu SMOK. My się z Dziunia solidnie szykujemy na te Kaczory. Żadnej partaniny;- ))) Ale to trochę potrwa, SMOK żyje dłUUUUUUUgOOOOOOO, czasu ma dUUUUzOOOOOOO! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: To już po nas :-))))))))))))))))))) 23.07.05, 16:39 To,że SMOK przechowuje w lodówce trachodonty z kredy, to nie znaczy, że my, ssaki, żyjemy równie dłuuuuuuuuuuuuugoooooooooooooooo! Niechże się SMOK pospieszy z tymi Kaczkami, widzi SMOK sam, co się dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: To już po nas :-))))))))))))))))))) 23.07.05, 16:43 Tu SMOK. Błagania przyjęte, pospieszy się. Najpierw pospieszy do Dziuni, bo czeka na niego nad Wisłą z małym smoczkiem. Z Dziuńką się naradzi, co i jak z tymi bliźniaczymi Kaczyńskimi zrobić;-)))))))) Nara. SMOK. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Jednak KWARTET;-)))))))))))) 23.07.05, 18:12 Trio Męskie było w składzie: SMOK, LAJKONIK i BARAN, ale Dziuńka też chce śpiewać, utrzymać jej nie mogę, do tej pory w kotły waliła, a niech tam. I teraz jest w Smoczej Jamie kwartet. W demokratycznych wyborach a la IV PiSpublika przyjął nazwę „Sprawiedliwy Wodnik z prawym Ziobrem”. Trochę przydługa, fakt, za to wszystko jasne;-))) SMOK tak wpada i wypada, ale to minie. Tylko prośba do Zarządu Spółki: jedna pieśń rozrastająca się nawet o Samo.. nie wystarczy! Czy Kaczory gorsze? Piszcie, piszcie, a SMOK się dołączy! SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 18:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26845142 Znudzony Nihilista - to będzie mój nowy pseudo-nick! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 555!!!!!!!!!!! 23.07.05, 18:57 jestemzewsi napisał: Czy mnie oczy mylą! :)) Pan jesteś "ten" co to "mu" o te rzeczy "naprawdę" nie chodziło:-)) Bawicie się "jak te dzieci":-))))) Te "grubsze-najsmakowitsze" i tak "stary wyga" "henryk" "zaliczy"! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ALE NUMER!!!!!!!;-))))))))Oszoł wrócił???? 23.07.05, 19:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26845259 Co o tym myślicie? Może mam omamy? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!!!!!!!;-))))))))Oszoł wrócił???? 23.07.05, 19:02 Nie ma MYsz omamów, on ci to! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ALE NUMER!!!!!!!;-))))))))Oszoł wrócił???? 23.07.05, 19:49 malaszaramysz napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26845259 > Co o tym myślicie? Może mam omamy? Pani"małaszaramyszko"!! my się "go'sła" pod Pani "futerkiem" zupełnie nie boimy! :)) Wystarczy tyciutki "piszczek"!!;)) a drużyna... co se zresztą będziem pazurki , b.rogi strzępić nadaremno! :)), no nie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ALE NUMER!!!!!!!;-))))))))Oszoł wrócił???? 23.07.05, 19:53 Pożyjemy,zobaczymy:-))))))))) Może sam się zamknie.Chociaż za kopanie po Michniku kara się należy :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 555!!!!!!!!!!! 23.07.05, 19:05 Panie Henryku szanowny, to był przypadek. W ferworze walki z kaczyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))))))) 23.07.05, 19:36 Ja jednemu Panu "ze.." coś tam oględnie:))).., na koniec radziłem by "nas" w "zmyłki" nie wpuszczał:)) i wiesz Pan co!!! okazał sie strasznie moją gadką "znudzony" :)))))))))))))))) Ps Przez Pana "nihilisto":) odwiecznego "kumpla" z sekretnej listy będę musiał..., eeh! - same ślozy cieknom ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 23.07.05, 19:43 Nie radze jeszcze skreślać "jestemzewsi", on nie zdezerterował z pola walki. Wszak SO to wieś, a PiS - to w sam raz coś dla znudzonego.nihilisty ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 23.07.05, 19:59 Śloz wycieku Panie Sz. powyższem nie wstrzymał żeś!;-( Musiałem!.. nno musiałem "starego druha" ukatrupić!!!...nie zmieściłby się wśród żywych!!!! ;-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 23.07.05, 20:12 Nie płacz Waść, on jak feniks z popiołów powstanie, jak śpiący tatrzańscy rycerze do boju stanie, gdy chwila nadejdzie;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 24.07.05, 00:50 Ta sygnaturka jak raz pasuje do mnie;-) SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 24.07.05, 08:18 Od sygnaturki WARA! To, m.in., w Kaczory broń wycelowana!;-))))))) Może SMOK Pana Henryka poprosi o jakąś sygn., adekwatną dla SMOKa?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 24.07.05, 11:32 znudzony.nihilista napisał: > Od sygnaturki WARA! To, m.in., w Kaczory broń wycelowana!;-))))))) > Może SMOK Pana Henryka poprosi o jakąś sygn., adekwatną dla SMOKa?;-) ..he..he. "SMOK-przechera":-)), "WIELKI" jest:-), nibyśmy inne "zwierzaki", a ja"malutki baranek", jak on od jakiegoś czasu :) "...wszyscy się mylą!!...":-) Ps Na "dużego kumpla" rośnie "Wielkie_Zielone" a "takim"(vide Ś.P. "jzw"), przenigdy nie śmiałbym...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 24.07.05, 12:53 Panie Henryku, szukałem czegoś dla SMOKA, ale mi nic nie wyszło. W Panu cała nadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ALE NUMER!! Panie "nihilisto" :-))))))))))))) 24.07.05, 12:55 Dla znudzonego nihilisty też jest przekąska w wiejskim kuferku :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: KACZOR albo nawet DWA??????????:-))))))))))))) 24.07.05, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: KACZOR albo nawet DWA???? NIE!!!!!!!! 24.07.05, 13:10 Nastawiłem się, że to mnie te Kaczory przypadną, a tu masz! Z kuferka wyskakują na mnie jakieś pazury! Nie kacze,nie - samo(o)bronne!;-))))))))))))) >Tylko mali ludzie biją się o prestiż. Wielcy go mają< K. Capek Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: KACZOR albo nawet DWA???? NIE!!!!!!!! 24.07.05, 14:15 U mnie w kufrze - kocie futerka na chore korzonki Dziuńka trzyma;-)))SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 18:57 Czyżby nasze brakujące ogniwo w teorii Darwina - homosovieticus - przemówiło ludzkim głosem? Dalsze głosy w dyskusji należą chyba do kaczorów dwóch. Tylko jeden chleb im na myśli:-))))))))))))) Co do znudzonego nihilisty to się zgadzam - marzenie , nie nick :-))))))) Swoją drogą czy nihilista może być znudzony?? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 19:03 Ja jako znudzony.nihilista odpowiadam: nihilista nie może (nie jest) znudzony. walczy z Kaczyzmem, jak każdy przyzwoity nihilista;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 19:07 I znowu muszę grzebać w "moim forum" bo ktoś mi czarne barwy przybrał :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 19:08 Dobrze chociaż, że nie szare;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 20:13 > I znowu muszę grzebać w "moim forum" bo ktoś mi czarne barwy przybrał :-)))< Pani!! - przylej "mu" czymś bo i mnie bałaganu narobił!!! :) Tak ślicznie sie "wątek" mienił...kiedyś ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Już go zmieniłam i znowu się mieni 23.07.05, 21:12 Ale jak jeszcze coś wymyśli to przyleję :-))))))))) Może też założymy sobie to samo mmkkll i na kaczorów ruszymy :-)))) To dopiero będzie zamieszanie :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Już go zmieniłam i znowu się mieni 24.07.05, 00:55 Ciekawe, czy jak SMOK cos wymyśli, to też od myszy baty dostanie? Może się SMOK obrazić, wtedy mysza sama ruszy na Kaczorowate i Kaczkowate POTWORY? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ja tak tylko sobie marzę :-))))))) 24.07.05, 12:03 Mysz mała to stara się ryknąć czasem bez sensu :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Już go zmieniłam i znowu się mieni 24.07.05, 12:33 P.- "myszko" dogonić?, pól dnia mało:) I mnie się "mieni" już:), że kosztem "kumpla-z oddali"?- nihiliście naliczę.:) ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Już go zmieniłam i znowu się mieni 24.07.05, 12:38 Nie wiem co za cuda:-)))))))) Mnie wchodzi ta deoszolo..... i nie tylko mnie :- )) W skrzynce kacze udko się znajduje:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polykacz_kaczka Re: Już go zmieniłam i znowu się mieni 24.07.05, 12:45 malaszaramysz napisała: > Nie wiem co za cuda:-)))))))) Mnie wchodzi ta deoszolo..... i nie tylko mnie :- > )) W skrzynce kacze udko się znajduje:-)))))))))))) Ty sie myszo z baranami zadajesz!, mnie nikt nie doradzał i poszło! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Już go zmieniłam i znowu się mieni 24.07.05, 12:53 >W skrzynce kacze udko się znajduje:-))))))))))))< Nie powiem :-))), przed chwilą próbowałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 19:12 Czy poprzedni nick już idzie w zapomnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ALE NUMER!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 19:19 ;-))))))))))))))))))))))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=26844723 Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: DO PANI MYszy;-)))))))))))) 23.07.05, 19:53 Proszę uniżenie, w imieniu SMOKa i swoim, o wyczerpującą odpowiedź, bo to ważne dla zwycięstwa na polu walki z SO i PiS-em!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=26839986 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=26841528 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26695192&a=26844502 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz No dobra, zaczynam :-)))))))) 23.07.05, 20:07 Trio może się nazywać Głodne Dinusie - wena mnie opuściła:-((( Piosenka : Nad Wisłą opodal krzaczka siedziała Połykacz Kaczka Wena naprawdę na spacer poszła :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: No dobra, zaczynam :-)))))))) 23.07.05, 20:14 To trio to już kwartet i nazywa się bardzo ładnie: Sprawiedliwy Wodnik z prawym Ziobrem;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: No dobra, zaczynam :-)))))))) 24.07.05, 00:59 Eto wsio? A nazwa Spółki? Co mysza z tym Kaczką - połykaczem, zakochała się, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: No dobra, zaczynam :-)))))))) 24.07.05, 07:59 Nazwa Spółki: Straż Pożarna! Prawda, że w sam raz dla SMOKa???;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: No dobra, zaczynam :-)))))))) 24.07.05, 14:27 Dla Smoka - w sam raz:-)) Szczególnie ratownictwo chemiczne :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: No dobra, zaczynam :-)))))))) 24.07.05, 14:26 Mysz się nie zakochała :-))))))))) To znaczy zakochała się n-lat temu w takim jednym i tyle lat z nim siedzi,że myszy tyle nie mają. Wena chcwilowo mysz opuściła. Może ktoś coś podrzuci ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A JEDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)))))))))))) 23.07.05, 20:06 UFO nad Polską To wygląda na inwazję obcych! W całym kraju coraz częściej widziane są na niebie niezidentyfikowane obiekty latające. Tajemnicze kule, spodki i świetlne obiekty przemykają się bezkarnie po polskim niebie. Po naszym artykule coraz więcej Czytelników wysyła nam przypadkowo zrobione zdjęcia, na których widnieją dziwne latające obiekty. Są dosłownie wszędzie, od morza po Tatry! (Fakt, 24.07.05) Kaczory jednak latają;-))))))))))))))) Szykuje się koalicja z Samo(o)broną! Stolicę przeniesie się do Klewek! Zamiast ABW i BOR - TALIBOWIE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A JEDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-))))))))))) 23.07.05, 20:12 Ale te ludzie, panie, głupie.Toż to nie żadne tam UFO tylko tych tam,talibów, helokipter. Już się do obrony drobiu szykują . Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: A JEDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-))))))))))) 24.07.05, 01:05 Żaden HELOKIPTER, to ŚMIŁGOWIEC. Mysz nie nietopyrek, nielatająca, to się na awiacji nie zna. SMOKi to latają, ho,ho! Kaczkowate mogą się przy nich schować w kaczych dołach;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A JEDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-))))))))))) 24.07.05, 13:52 Koło Grójca? Tam wydawany jest "The Great Ornitological Review"!!!!!!!!!! Czyżby SMOK tam kiedyś bywał jako gad latający?;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: A JEDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-))))))))))) 24.07.05, 14:02 Nie twój interes, nihilisto znudzony! Byłem tam,fakt, bo mi doniesiono, że Kaczory w dołach mozna tam zdybać! SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jak to mysz nie lata ????????????? 24.07.05, 13:57 Mysz sobie zrobiła skrzydełka z zapałek i kawałków folii aluminiowej oraz spadochron z chusteczki do nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Jak to mysz nie lata? Wreszcie dopadłem;-))))) 24.07.05, 14:00 Polecam motomysiolotnię - nie bedą tak łapki bolały! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A JEDNAK!!!! Poprawka w dacie Faktu 23.07.05, 20:15 23/07/05! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Co tam jedna data :-))))))))))))))))) 23.07.05, 20:46 Data nic nie znaczy. Kaczki nisko latają . Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Co tam jedna data :-))))))))))))))))) 24.07.05, 01:07 Kaczki nisko... spadają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co tam jedna data :-))))))))))))))))) 11.08.05, 15:31 Z konia trojańskiego?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KONTROL przyszła;-)))))))))))) 23.07.05, 20:23 Też coś ma, żeby nie było, że Matka Polka Wątku nie pilnuje swego jedynaka. W Biedronkach trochę lepiej A w Kaczkach?;-))))))))))))))) (SE, 23/07/05) Proszę się dobrze sprawować pod opieką Pana Henryka.log! A jednak nie upilnowała!!!!!!!!!!!!!! Co to forum z ludzi robi, te Kaczory, te Samo(o)brony; był "jestemzewsi", a jest.......... "znudzony.nihilista";-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: KONTROL przyszła;-)))))))))))) 23.07.05, 20:59 bac1 napisała: > Proszę się dobrze sprawować pod opieką Pana Henryka.log!< O jej! - czegoż jam znowu nie zbroił! Matko Założycielko! :), za co mnie tą przemiłą "hałastrą" każesz?, znaczy się "opieką" nad nią , z założenia samego niewykonalną! :-) Oni wg kolorów wszystkie - "jak te dzieci" :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KONTROL przyszła;-)))))))))))) 24.07.05, 07:32 henryk.log napisał: O jej! - czegoż jam znowu nie zbroił! Matko Założycielko! :), za co mnie tą > przemiłą "hałastrą" każesz?, znaczy się "opieką" nad nią , z założenia samego > niewykonalną! :-) Oni wg kolorów wszystkie - "jak te dzieci" :-))))) Panie Henryku.log, wszak: PER ASPERA AD ASTRA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log :D, przez "pośredników" Matko do mnie "gadasz"!:) 24.07.05, 08:13 a nie można by tak wprost!:). Tego Pana Kopalińskiego W. i "mu" podobnych, przez Panią, ciągle od im przypisanych ról, zmuszony jestem odrywać! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: :D, przez "pośredników" Matko do mnie "gadasz 24.07.05, 09:02 Panie Henryku.log: przez "umyślnego" wiadomość przyszła, że jest od Pana do mnie post, na który winnam niezwłocznie odpowiedzieć. Przepraszam za posłużenie się bardzo znanym powiedzeniem łacińskim. Postaram się tego w przyszłości unikać. Zajęta jestem wielce, u mnie nie ma "świątku, piątku", stąd takie "doskakiwanie" do wątków. Pozdrawiam serdecznie, Matka Polka Wątku Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wielce Szanowna Matko Polko Wątku! :)) wiem:) 24.07.05, 11:04 , że "statecznym" nie uchodzi przejmować forumowej młodzieży zwyczaj(i?)ów:) == powymyślali sobie jakieś takie: :), :-), :D, ;(, ;-(, ".." itp. Zbyt chyba długo już z nimi się "zadaję..."?, może i stąd u mnie "nieprzystające" do latek zachowania. - ":-)" ??? - może nie"co za..." "śmiech to.." we mnie. - ":-)" bac1 napisała: >Przepraszam za posłużenie się bardzo znanym powiedzeniem łacińskim.< Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Zagubiony post - odp;-)))))))))))))))))) 29.07.05, 09:28 Sądzę, Panie Henryku.log, że zrówno Pan jak i ja jesteśmy wciąż młodzi duchem, a to ważniejsze. Tyle tu "starych malutkich" na tym fk, że na ichtle wyróżniamy sie na +++ albo i na ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: KONTROL przyszła;-)))))))))))) Matko!;-))))))) 24.07.05, 01:14 Takiego to trudno upilnować, on do boju się rwie. Niechaj Pani Matka nie frasuje się zbytnio. Ku pokrzepieniu serca Matki: […] wszyscy pojmują, że zajęcie się domem z całym ustrojem i drobiazgowością nawet gospodarstwa, nie przeszkadza kobiecie do wyższego wykształcenia umysłowego, a nawet pójdę dalej, tylko kobieta prawdziwie inteligentna i wykształcona zdolna jest rządzić domem z korzyścią dla rodziny. Dom jest to państwo kobiety, w którem nieumiejętne zastosowanie szczegółowych sprężyn utrzymujących całość psuje harmonię ogólną […] […] zniknął przesąd, jakoby rozwinięcie umysłowe kobiety i przyzwyczajenie do wyższych naukowych poglądów było przeszkodą w spełnianiu obowiązków jej przeznaczenia, jako kobiety, córki, żony i matki, okazując jasno, iż można połączyć przymioty towarzyskie, a nawet prawdziwą naukę z obowiązkami dobrej gospodyni[…] […] W niedalekiej jeszcze przeszłości kobieta była tak wychowaną, iż idąc za mąż sądziła, że zaczyna się dla niej czas swobody i rozrywek; dziś kobieta idąc za mąż wie, że wchodzi w życie obowiązków i pracy […] (żródło znane) I co Pani Matka Polka Wątku na to? Co do związku z tematem, to SMOK wykaże go w późniejszym terminie. Teraz idzie do jamy na spoczynek. Dziuńka już chrapie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KONTROL przyszła;-)))))))))))) Matko!;-)))))) 24.07.05, 07:28 Pięknie ujęte, nic dodać... Winna to byc obowiązkowa lektura i dla wszystkich niewiast i dla mężów co światlejszych. Czekam na dalsze "cytaty" z tej mądrej księgi;-) Wierzę głęboko - a ta głębia sięga dna Smoczej Jamy - że do Kaczorów nas ten nowy podwąteczek zgrabnie doporwadzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Witajcie, witajcie kaczolodzy 24.07.05, 07:43 Pięknie się wam wątek rozwija. Jak tak dalej pójdzie od kaczologii teoretycznej rychło przejdziecie do kaczologii stosowanej. Ba!... Praktycznej! Np. kaczka duszona w próznii, zapijana księżycówką i popychana okrzykiem gorzko, gorzko nam. Natomiast dlaczego zalecane jest przy tym daniu wznoszenie okrzyku: gorzko, gorzko. To już jest zagadka. Dla ułatwienia podam, że biesiadnicy nie są na weselu. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich kaczologów od sawy ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pani"sawo" !"musiała" zajrześ bo Ją lubię :)) 24.07.05, 08:07 De gustibus ... I tak ze wszystkim: z Kaczorami, z Lepperem, z Panią Sawą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com hej! hej! Panie nihilisto! 24.07.05, 08:22 znudzony.nihilista napisał: > De gustibus ... > I tak ze wszystkim: z Kaczorami, z Lepperem, z Panią Sawą;-))) A co to? Różnorodność ptactwa i poglądów się Panu nie podoba!? Jedynie słuszny pogląd to faszyzm. Zakazany zresztą przez naszą konstytucję. Chybaż pan nie połamiesz Konstytucyi uchwalonej z poparciem naszego prezydenta wszystkich Polaków. Pozdrowienia Panie Henryku i ukłony od wdzięcznej sawy. Lubię Pana Panie henryku.log ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: hej! hej! Pani Sawo! 24.07.05, 08:35 "... Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lekiem? jesteś - a więc musisz minąć, miniesz - a więc to jest piękne..." Witam, Pani Sawo, w tym naukowym wątku badawczym z dziedziny kaczkologii lub - jak kto woli - kaczorologii stosowanej. Nie rozumiem, co ma wpólnego z faszyzmem? Jestem jak najbardziej przeciwko faszyzmowi, nazizmowi, komunizmowi łamiącym Konstytucję RP. Głosić poglądy każdy może, oby te poglądy nie były wyłącznie stekiem obrażliwych epitetów i inwektyw pod adresem adwersarza. Pozdrawiam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: hej! hej! Pane Nihilisto! 24.07.05, 08:44 znudzony.nihilista napisał: > "... Czemu ty się, zła godzino, > z niepotrzebnym mieszasz lekiem? > jesteś - a więc musisz minąć, > miniesz - a więc to jest piękne..." > > Witam, Pani Sawo, w tym naukowym wątku badawczym z dziedziny kaczkologii lub - > jak kto woli - kaczorologii stosowanej. > Nie rozumiem, co ma wpólnego z faszyzmem? > Jestem jak najbardziej przeciwko faszyzmowi, nazizmowi, komunizmowi łamiącym > Konstytucję RP. Głosić poglądy każdy może, oby te poglądy nie były wyłącznie > stekiem obrażliwych epitetów i inwektyw pod adresem adwersarza. Pozdrawiam;- ))) Jeśli tak to w porządku! :))) Źle mi się zrobiło żeś mnie Pan w jednym szeregu postawił z Lepperem. Jakaś mi zaraz ociążałość na mózg padła. I mroczki przed oczami zaczęły latać. Jestem pewna, ze to nie kaczory mi zaszkodziły ino ten Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: hej! hej! Pane Nihilisto! 24.07.05, 08:50 Bardzo przepraszam, to było bez podtekstów, słowo! Lepper też rozpracowany, wciąż nie do końca, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pani"sawo" !"musiała" zajrześ bo Ją lubię :)) 24.07.05, 08:43 znudzony.nihilista napisał: > De gustibus ... > I tak ze wszystkim: z Kaczorami, z Lepperem, z Panią Sawą;-))) Niechcący!,- wiem! P. "n", miłą mnie "od zawsze" P."sawę" .... Poglądy może i "kacze" ma:-), jednak to "serce..." dla "dlacoponiektórych lewaków"?? :-)) Ps Pani "sawo"!:), P."n" naprawdę jest życzliwym dla "ogółu":), "już ja Go znam" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pani"sawo" !"musiała" zajrześ bo Ją lubię :)) 24.07.05, 08:54 Panie Henryku Szanowny, skierowałem do Pana SMOKA, aby poprosił o sygnaturkę dla siebie. Pan na pewno coś "smoczego" ma w zanadrzu - ja nie mam. Ponadto - wcale się nie obraziłem za tego "szczawika" - to było dla podtrzymania temperatury dyskusji;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dziękuję pieknie za pozdrowienia :-)))))))) 24.07.05, 12:07 Ale kaczologię wolę teoretyczną.Bo jak tu,Droga Sawo zjeść pretendenta i jeszcze księzycówką popić? Toż to kanibalizm zwykły :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log ??? "Nie zgadzam się"!! ;-) 24.07.05, 08:56 u nas w domu jest "po równo", SMOKU!!, jak P. Tereska(co nie daj Bóg) przeczyta P. ".........."??, to mnie już i tak nie ma gdzie "niżej" po stopniach spuścić.! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: "I"!!! - chciałem zrobić:) ale nie zrobię na 24.07.05, 08:01 Panie Henryku Szanowny, uwaga na Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POSTRZELONE BLIŹNIAKI;-)))))))))))) 24.07.05, 11:32 Tu SMOK. Zaraz w tv będzie film o Kaczorach, lecę do Lajkonika! Lubię Zawierzyniec, tylko za niektórymi zwierzetami nie przepadam, a pewnym ptacwem szczególnie... Baj, SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: POSTRZELONE BLIŹNIAKI;-)))))))))))) 24.07.05, 11:55 :-))) na... polsacie?? ale się "wszczelili" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Dlaczego Kaczory w ogóle latają?;-)))))))))))))))) 24.07.05, 13:46 Tę fascynującą tajemnicę wyjaśnił prof. dr rehab. Lechosław Jaromir Duckowski na łamach ostatniego „The Great Ornitological Review”,( Wyd. Kacze Doły, Grójec 2005). Oto resume tego pasjonującego artykułu: Kaczory w ogóle by nie latały, gdyby nie prowadzone od wielu lat prace z dziedziny wojskowości(Kaczory uwielbiają militaria wszelkiego rodzaju, choć maskują je ze zrozumiałych względów kryptonimami, ale to temat poboczny). Otóż w swoich tajnych laboratoriach umieszczonych, m.in., w starym bunkrze w Alejach Wojska Polskiego na warszawskim Żoliborzu, Kaczory wynalazły machiny latające, a to: kaczapultę - dla chudych kaczek i bakaczalistę – dla upasionych przywódców kaczego stada. Jednak obie nie dają oczekiwanych rezultatów - Kaczory wciąż latają za nisko. Dlatego trwają zakonspirowane prace (ach, ten akowski rodowód daje o sobie znać!) nad kaczapultą hydrauliczną i związaną z nią nierozerwalnie kaczapultą dla Kaczora-pilota. Panie profesorze doktorze rehabilitowany! Czekamy na dalsze rewelacje!;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dlaczego Kaczory w ogóle latają?;-))))))))))) 24.07.05, 13:58 Może ta bakaczalista będzie odrzutowa? Może być tylko problem z kaczymi kuprami - osmalić się mogą. I jak tu przywódca kaczego stada z opalonym kuprem w tv wystąpi? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Dlaczego Kaczory w ogóle latają?;-))))))))))) 24.07.05, 14:04 Tu SMOK. Czy mysza odpowie mi kiedyś na moje posty do szarej? Pliz. SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Dlaczego Kaczory w ogóle latają?;-))))))))))) 24.07.05, 14:11 Mnie też! Pani MYsza nas po prostu traktuje jak psy, ona woli Kaczory samoobronne!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Dlaczego Kaczory w ogóle latają?;-))))))))))) 24.07.05, 14:17 SMOKa jak psa??? Ożesz ty,ty... gacopyrku niekompletny;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Dlaczego Kaczory w ogóle latają?;-))))))))))) 24.07.05, 14:23 Pilnuj się, SMOKU, bo jak sie Dziuńka dowie, że w gacopyrkach gustujesz, to Ci do baraniny doda chili labo sosu tabasco i bęzdziesz miał za swoje! Odmeldowuję się. Idę nawiązać kontakt operacyjny z wtyką w PiS-ie;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Fajni jesteście!:)WY-gdzie dwóch...>ja ten trzeci< 24.07.05, 15:48 n/t :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Już szuka i odpowiada :-))) 24.07.05, 14:21 Pod jamą w skrzynce dla Smoka jest przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 zeP(i)Sujemy PolskęIIIIIIII - LJKaczyńscy;-))))))) 24.07.05, 15:18 Bóg, Homor i Ojczyzna, Odwaga i Wiarygodność, Prawo i Sprawiedliwość - to wszystko MY, K(F)ACZYŚCI!;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: zeP(i)Sujemy PolskęIIIIIIII - LJKaczyńscy;-)) 24.07.05, 15:28 Bardzo dobre HASŁO, SMOKU!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: zeP(i)Sujemy PolskęIIIIIIII - LJKaczyńscy;-)) 24.07.05, 15:28 Miało być HONOR, ale SMOKowi się pazur o mysze zaczepił;-))) Idę z malutkim ganiac Kaczory po Wiśle! SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: zeP(i)Sujemy PolskęIIIIIIII - LJKaczyńscy;-)) 24.07.05, 17:01 Będziecie puszczać kaczki po Wiśle? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: zeP(i)Sujemy PolskęIIIIIIII - LJKaczyńscy;-)) 25.07.05, 06:45 Może SMOK poprosi Dziuńkę-niebogę, to mu pazury trochę pilniczkiem opiłuje (manicure czy pedicure???);-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: zeP(i)Sujemy PolskęIIIIIIII - LJKaczyńscy;-)) 25.07.05, 07:04 Tu SMOK, w Krakowie 7.oo, a u was? SMOK ma sjeste przed robotą. Odp. dla Matki Polki Wątku: Manicure! Ale Dziuńce lep(p)iej pilniczka do ręki nie dawać! Mam sygnaturkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: zeP(i)Sujemy PolskęII - LJKaczyńscy;-)) b/o 25.07.05, 07:11 Sygnaturka bardzo udana! Postaram się zastosować, a i Kaczorom zalecam, bo SMOKA sprowokować, to tylko piórka będą z nich lecieć;-))))) „Non cogitant, ergo non sunt” G.Ch. Lichtenberg Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: KACZOR-POŁYKACZ;-)))))))))))) 24.07.05, 16:58 Proszę towarzystwo o pozytywną krytykę;-)))))))) KACZKA-POŁYKACZ Nad Wisłą opodal krzaczka siedział Połykacz-Kaczka. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Dziób miał ogromny wielce, sięgał nim aż pod Kielce! Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Tym dziobem ciągle kłapał, ale nikogo nie złapał. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Głodny Połykacz zły, bo psują mu się kły. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Dopisywać!!! Panie Henryku, co z Panem???? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: SUPER :-))))))))))))))))))))))))))))))))) 24.07.05, 17:32 Wygłupy są potrzebne. Nawet w temacie PiS-u, a może zwłaszcza. Do kuferka niech Pani MYsz zajrzy przy okazji - ale z zawartością nic nie musi robić, tylko to, co naprawdę chce;-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Moment!,,przeczytałem.. już dopisuję...(się) 24.07.05, 17:33 Sssuupeeer! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZOR-POŁYKACZ;-)))))))))))) 24.07.05, 18:04 Poszła kaczka do doktora Kły ją bolą, chyba chora Kwa,kwa,kwa Połykacz bliźniaka ma! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KACZOR-POŁYKACZ;-)))))))))))) 24.07.05, 18:16 ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZOR-POŁYKACZ;-)))))))))))) 24.07.05, 19:26 Doktor na to, ja pediatra tobie potrzebny jest psychiatra Kwa-Kwa-Kwa ! Połykacz bliżniaka ma! Na to jaźni rozdwojenie cisza spokój i leczenie Kwa-kwa-kwa Połykacz bliźniaka ma! Zostaw swoje alter ego i grzeczny bądź,kolego Kwa-Kwa-Kwa Połykacz bliźniaka ma! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZOR-POŁYKACZ III albo IV;-)))))))))))) 24.07.05, 19:30 Dr Jekyll,Mr Hyde Nie ta bajka, nie ten Kraj Kwa-Kwa-Kwa Połykacz bliźniaka ma! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: KACZOR-POŁYKACZ - jest 9;-)))))))))))) n/t 24.07.05, 19:36 gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: KACZOR-POŁYKACZ - jest 9;-)))))))))))) n/t 24.07.05, 19:38 Wysyłam całość: KACZKA-POŁYKACZ Nad Wisłą opodal krzaczka siedział Połykacz-Kaczka. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Dziób miał ogromny wielce, sięgał nim aż pod Kielce! Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Tym dziobem ciągle kłapał, ale nikogo nie złapał. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Głodny Połykacz zły, bo psują mu się kły. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Poszła kaczka do doktora Kły ją bolą, chyba chora. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Doktor na to: ja pediatra, tobie potrzebny jest psychiatra. Kwa-kwa-kwa ! Połykacz bliżniaka ma! Na to jaźni rozdwojenie cisza spokój i leczenie. Kwa-kwa-kwa Połykacz bliźniaka ma! Zostaw swoje alter ego i grzeczny bądź,kolego Kwa-kwa-kwa Połykacz bliźniaka ma! Dr Jekyll, Mr Hyde, nie ta bajka, nie ten Kraj! Kwa-kwa-wa! Połykacz bliźniaka ma! Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Po wątku z Lepperem chodziłeś i teraz szukasz:-)) 24.07.05, 19:40 Zalepperował Ci sygnaturkę. Głupi ten nasz Andrju,Smokowi coś ukraść :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Po wątku z Lepperem chodziłeś i teraz szukasz 24.07.05, 19:47 Tu SMOK. Znudzony nihilista ze wsi skierował mnie do Pana Henia, ale on mnie nie lubi, więc mi pewnie sygnaturki odpowiedniej do mojej pozycji, mądrości, inteligencji, statusu społecznego, i co tam jeszcze - nie "podeśle";-) Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Po wątku z Lepperem chodziłeś i teraz szukasz 24.07.05, 19:49 Bzdura, Pan Henio na pewno Cię lubi.Trochę go znam i lubi wszystko ,co zielone.Tylko pulpit Pana Henia przepastny i nie może nic odpowiedniego dla Smoka dobrać.:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Po wątku z Lepperem chodziłeś i teraz szukasz 24.07.05, 19:52 Bo jak nie, to zamiast Dziuńki do Wisły się rzucę, Kaczory mnie zeżrą. SMOK Gdzie jest moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wiem! SMOKU:), że TY już masz!TY mnie nie znasz?:) 25.07.05, 16:24 to "masz"!! - aż do n-tego pokolenia! :)) >prezent od mojej ulubionej Pani "sawy"< Głowa do góry henryku:))) Dla poprawienia nastroju dedykuję ci niniejszy hymn z przyjemnościa i często śpiewany przez aktorów z piwnicy pod baranami. (- Ostatnio byłam w Krakowie.) DEZYDERATA Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj, jaki spokój można znaleźć w ciszy. O ile to możliwe bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoja opowieść. Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha. Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie. Niech twoje osiągnięcia zarówno jak plany będą dla Ciebie źródłem radości. Wykonaj swą pracę z sercem, jakakolwiek byłaby skromna, ją jedynie posiadasz w zmiennych kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach, na świecie bowiem pełno oszustwa. Niech Ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty, wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia. Ani też nie podchodź cynicznie do miłości, albowiem wobec oschłości i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa. Przyjmij spokojnie co Ci lata doradzają z wdziękiem wyrzekając się spraw młodości. Rozwijaj siłę ducha, aby mogła cię osłonić w nagłym nieszczęściu. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny. Jesteś dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawo być tutaj. I czy to jest dla ciebie jasne czy nie wszechświat bez wątpienia jest na dobrej drodze. Tak więc żyj w zgodzie z bogiem, czymkolwiek On ci się wydaje, czymkolwiek się trudzisz i jakikolwiek są twoje pragnienia, w zgiełkliwym pomieszaniu życia zachowaj spokój ze swą duszą. Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat. Bądź uważny. Dąż do szczęścia. Znalezione w starym kościele Św. Pawła w Baltimore. datowane 1692r. --------------------------------------------------------------------- A na przyszłość SMOKU:-) nim się mnie ważysz tryknąć? zapytaj "myszy":))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Panie H.log:) 25.07.05, 17:24 TU SMOK. Za Dezyderatę pięknie dziękuję, my z Dziuńką od dawna ją przed snem czytamy, to znaczy - ja Dziuńce, bo..., a, tam, bo tak i juz. To mądra Dezyderata, warta upowszechnienia. Sękju i mersi, Panie Heniu. P.S. SMOKi baranów nie trykają, one je... (to, co wkrótce z Kaczorami zrobię) ;-))))))))))))))))))))) Mam sygnaturkę!!!!!!!! Podoba się Panu Heniowi? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie H.log:) 25.07.05, 17:41 > Mam sygnaturkę!!!!!!!! Podoba się Panu Heniowi?< ?? Smoku??!! - szczerze???(SERIO!), nie znalazłem, mimo kilku prób w sieci, jej... "na polski". Przełóz proszę mi! i innym jak chcesz rozgadaj :)) Gał!!? - nie rozwieraj!, jak Cię proszą:)) O piwnicy "pod..." Twym Grodem zupełnie zapomniałem:))...SMOKU :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Panie H.log:) 25.07.05, 17:47 Panie Heniu, tu SMOK. Fajnie, że mam sygnaturke. Ona i Andrju, i Kaczory odstrasz, no bo zaraz wiadomo, żeby SMOKa nie prowokować i obchodzić z daleka, z szacunkiem;-) Dziuńce też powiedziałem, co i jak - że to mnie ustrzeże przed innymi babami. Uwierzyła (nic wie o Reni B., którą dzisiaj podejrzałem) i ucieszyła się bardzo! Czy Pan Henio (baran) tego i tamtego watku unikasz z mej przyczyny? Jam SMOK zielony, ekologiczny;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Oj! Panie"lolek1313":), niech Pan uwierzy "myszce" 25.07.05, 18:20 !!, takich jak Pan naprawdę na FK cenię:), za poczucie humoru, elastyczny, dowcipny i cięty język i wyczuwalną(?) zbieżność poglądów. No co jeszcze mam napisać??, byś Pan się nie wygłupiał z "Czy Pan Henio (baran) tego i tamtego watku unikasz z mej przyczyny?"!! Jeśli Pan czegoś nie wie? - wyjaśniam!:). Naprawdę fajnie:), żeś Pan drugi z "Zielonych" wątków tak aktywnie od początku współtworzył i "pierwszemu" dzielnie się przysłużył.:) Mnie!! - konceptu już nie starcza! Gdybyś Pan był łaskaw, proszę o przetłumaczenie swojej sygnaturki.! Pzdr. Henryk ............ .. i tylko konwencji żal..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Oj! Panie"lolek1313":), niech Pan uwierzy "my 25.07.05, 18:30 No, dobra. Słowo się rzekło, Kaczory u płota. Co było, a nie jest, nie pisze się rejestr, sękju, Panie Heniu i łelkam tu! Mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Tam jest takie ogłoszenie!. Was tu, też informuję! 24.07.05, 17:39 W kwestii "technicznej">inż-zbud&poliS.A< Tuż przed stanem(dokładniej "999")-"1000gmp" ogłosi się tycią przerwę "konserwacyjno-licznikową", ze względu na spodziewany "szczyt-przeciążenie"...(ee - co ja wam "nietechniczni" będę zresztą tłumaczył!!..) Później? - się jeszce zobaczy! :)) Ps z reklamacjami?? - proszę "Wyżej" Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Tam jest takie...! Do Henryka.log - ze wsi... 24.07.05, 17:49 choć znudzony i nihilista. NIC nie rozumiem, Panie Henryku Szanowny! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie z nami te numery Panie Heniu :-))))))))))) 24.07.05, 18:18 Przerwa techniczna - hihihihihi Dobre sobie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie z nami te numery Panie Heniu :-)))))))))) 24.07.05, 18:27 malaszaramysz napisała: > Przerwa techniczna - hihihihihi > > Dobre sobie :-)) Pani futerko - "myszko" "w maliny.." jest truudno!:-), co nie oznacza, że..?:) Minę "nihilisty" trzeba było widzieć! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Ja sie gubię;-)))))))))))) 24.07.05, 17:43 ...w tych obu wątkach, mieszają mi się w głowie, więc niech Szanowne Towarzystwo wybaczy, ale skupię się na DZIECKU. Dlatego tutaj podziekuję za gratulacje z powodu "800" u A. Leppera. Może i w Kaczorach dopisze mi szczęście, choć otaczają mnie łowczy łowcy;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:Don't worry, but keep your eyes open!!!!!!!!!!! 24.07.05, 18:04 Czyż nie pasuje to idealnie także do tych co zeP(i)Sują Polskę? "...Nienawistnicy. Jak nietoperze w letnie wieczory, tak oni ukazują się w porach największej oglądalności. Ich świat jest wyłącznie czarno-biały, a oni interesują się czernią. Najlepiej czują się w klimacie podejrzeń, oskarżeń, przecieków, teczek i wszelkich instytucji śledczych. Są przeciw pobłażliwości, dobrotliwości, wielkoduszności, przeciw wzruszeniu ramionami i machnięciu na coś ręką. Są za dopadnięciem, złapaniem za gardło, upokorzeniem, wywleczeniem przed oczy wszystkich, wyczyszczeniem do spodu - aż ukaże się żywe ciało i kość. Kołują nad nami, pojedynczo i w niewielkich grupach, a wszędzie tam, gdzie padnie cień ich skrzydeł, świat staje się trochę inny. Bardziej mroczny, rozjątrzony, nieufny, mniej przyjazny ludziom..." (aut..: Ewa Szumańska, ktoś to cytował na fk) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Diabełek z Krakowa... 24.07.05, 18:18 ...Jan Maria Władysław Rokita, mąż Nelly Rokity, powiedział: PiS może rządzić z Platformą albo z Samoobroną… OBSTAWIAMY; faites vos jeux!!! serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53880,2833748.html Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log O!- Diabełku z Krakowa... 24.07.05, 18:31 "Niektórzy nawet cytują mojego męża. Nie wiem, czy to efekt popularności, czy ludzie rzeczywiście wierzą w to, co mówi" Nelly Rokita, Głos Szczeciński, 06.12.2004 Odpowiedz Link Zgłoś
deoszolomizacja Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 24.07.05, 18:29 Akuku???????? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Czyli 666 należą do 24.07.05, 19:03 malaszaramysz napisała: > nas :-))))))))))))))))))))))) To tak się P. "myszko" w kotka z nami bawisz! :-)) nie ma siły! - Pani ze swej "działki" metod się chwytasz:) dobra;-), niech no ja tylko do swej zajrzę?? A na imię "jej" - "teoria systemów na ..każd(ą)ego"! :)) ...nie?!..o pogróżki chodzi.. -"Skuteczność" - Miła Pani! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Czyli 666 należą do 24.07.05, 19:05 To nie ja :-)) Z tą " de...." to w końcu nie wiadomo kto:-)) Jest tego z 8 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jeśli "To nie ja:-))" , to dlaczego se pomyśłałem 24.07.05, 19:13 "co pomyślałem" na to radosne! :) >Czyli 666 należą do nas :-)))))))))))))))))))))))< :)))))))) malaszaramysz napisała: > To nie ja :-)) Z tą " de...." to w końcu nie wiadomo kto:-)) Jest tego z 8 osób > . Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Jeśli "To nie ja:-))" , to dlaczego se pomyśł 24.07.05, 19:20 Panie Heniu, może Pan ? A może Żaba :-))))))))))))))) Albo ten Hrabia się zakradł z "akuku" i miał szczęście nowicjusza :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log By raz jeszcze swe cele(500;1000) wskazać, piszę:) 24.07.05, 19:43 malaszaramysz napisała: > Panie Heniu, może Pan ? > A może Żaba :-))))))))))))))) > Albo ten Hrabia się zakradł z "akuku" i miał szczęście nowicjusza :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Czyli 666 należą ???????? 24.07.05, 19:12 Tu SMOK. MYsza napisała: DO NAS. Czyli i do mnie tyż? A to sie Dziuńka ucieszy, jak się dowie. No i po sprawie albo - po Kaczorach, jak tam kto woli;-))))))) Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Czyli 666 należą ???????? 24.07.05, 19:14 Do Ciebie też:-))) Poczty gazetowej nie oglądasz? Wysyłałam:-)))))))))) Kaczki tu były i sygnaturkę porwały? A to świnie nie kaczory:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Czyli 666 należą ???????? 24.07.05, 19:17 U mnie w jamie słabo widać, sorry. A Dziuńka nie umie czytać, malutki tyż jeszcze nie potrafi. Tylko słowo "Kaczor" w różnych postaciach mają opanowane;-) Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś