bac1 Re: O jakimś Radyjo na "220?" volt gadają!! n/t 12.08.05, 16:51 Panie Henryku.log: Pan tam jesteś potrzebny! Poleciłam Pana jako wybitnego specjalistę d/s naprawy Radyja MaRyja;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: O jakimś Radyjo na "220?" volt gadają!! n/t 12.08.05, 19:19 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > Pan tam jesteś potrzebny! Poleciłam Pana jako wybitnego specjalistę d/s naprawy > > Radyja MaRyja;-))) Mnie tam nie było???, nie może być!, nasz zespół tech. zawsze od siebie kogoś wrzuca na takie aw(M)arie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: O jakimś Radyjo na "220?" volt gadają!! n/t 12.08.05, 19:27 Panie Henryku.log: Może jednak Pan nie do końca wczoraj Radyjo MaRyja naprawiwsz???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jakiego Mariana?? Kto zżarł? 12.08.05, 17:05 Mysz z doskoku , to głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kocham Nietechnicznych Od Zawsze!! )))n/t))) 12.08.05, 17:12 >Sortuj według: liczby wypowiedzi< Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jakiego Mariana?? Kto zżarł? 12.08.05, 18:29 malaszaramysz napisała: > Mysz z doskoku , to głupia. Ale Mądra-"głupia" Mysza!!:-), pazurkami w niebyt komisję "maryjną" zepchła!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: !!!! Kto mi "zżarł" Mariana!!, tak się nie ba 12.08.05, 17:09 Krzaklewskiego? To on jeszcze żyw?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Tego nikt już nie wie:-) 12.08.05, 17:21 Chyba,że Pan Henio policzy:-)) My "nietechniczne" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tego Technicznego każda(y) już wie:-) n/t 12.08.05, 17:23 malaszaramysz napisała: > Chyba,że Pan Henio policzy:-)) My "nietechniczne" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: 2222;-)))))))))))))) Personel techniczny... 12.08.05, 17:22 ... proszony o natychmiastowe stawienie się z liczydłami!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: 2222;-)))))))))))))) Personel techniczny... 12.08.05, 17:47 bac1 napisała: > ... proszony o natychmiastowe stawienie się z liczydłami!;-))) Uprzejmie proszę: oto liczydła:) 1.Ustawiamy wątek >sortuj: od najnowszego< 2.Spozieramy na liczbę postów w wątku...np "2242" 3. - 2242 minus 2222 równa się 20 4.Odliczamy spokojnie i bez "nerw" 20 od góry i... Tak czy owak znowu henryk. Ps W zasadzie...ja się nie chwalę, bo jest CZYM :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Gratuluję :-))) 2222 lat ,Panie Heniu :-))) 12.08.05, 17:56 Aaa!.. nie powiem! DZIĘKUJĘ!!:DD...jak zawsze skromny..twierdzę, że "To Mnie się Należało" >............ Pokornym gniewnej dumy przydaj...<< (J.Tuwim, "Kwiaty Polskie") Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Gratuluję :-))) 2222 lat ,Panie Heniu :-))) 12.08.05, 18:00 "Tak czy owak - Zenon Nowak"! Niech zyje Wielki Łowczy i jego wspaniałe liczydła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Gratuluję :-))) 2222 lat ,Panie Heniu :-))) 12.08.05, 18:17 Serdecznie dziękuję...z"Wprost" słów mi brak:-) ma!!! być:-) > "Tak czy owak, znowu henryk.w" < Miła Pani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Gratuluję :-))) 2222 lat ,Panie Heniu :-))) 12.08.05, 18:23 Ale tamto się lePPiej rymuje! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nie forma Kochana Pani!!....treść....Kochana...:-) 12.08.05, 18:33 bac1 napisała: > Ale tamto się lePPiej rymuje! w tym przypadku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Nie forma Kochana Pani!!....treść....Kochana. 12.08.05, 18:51 Panie Henryku.log: nie dam sie nabrać na "treść". Teraz, jak Panu wygodnie, to niby o "treść" chodzi;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Tak sie zapytałem;-))) 12.08.05, 17:28 Panie Henryku.log: Tak się - to trzeba było nie pytać;-))) Pozdrawiam liczydła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kto wciął Pani Mamie Wątku sygnaturkę! ;-( 12.08.05, 18:05 nie było draniu!: polykacz_kaczka lub niejaki AL??? tak jej Pięknej było: - - >>... Pysznych pokora niech uzbroi, Pokornym gniewnej dumy przydaj...<< (J.Tuwim, "Kwiaty Polskie") :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kto wciął Pani Mamie Wątku sygnaturkę! ;-( 12.08.05, 18:25 Panie Henryku.log: na wsi bieda jak zawsze, sama sygnaturkę zjadłam! Z głodu! Emigracja głodowa mnie czeka, ot co!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 18:39 Gratuluję serdecznie:-)) Dlaczego szyfrem piszesz? Wprawka przed PiSpolitą ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 18:52 Skąd wiesz? Ciiiiiiiiiiiichooooooooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ciiiiiiiiiiiichooooooooooooooooo!!! 12.08.05, 18:59 odezwie się czy nie??, jak w stół uderzę...Wielki Techniczny Brat!! he..he.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Echo na forum ? Czy coooooooooooooo ? n/t 12.08.05, 19:31 Raczej jakiś słyszący inaczej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ale Śmieszne! he..he.. Ach jakie trudne..he..he:-) 12.08.05, 19:42 bac1 napisała: > Raczej jakiś słyszący inaczej;-))) 2244 minus 2222 się równa 22, a to jest nic innego jak "na skróty" napisane: ***2222*** cbdd..he..he.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ale Śmieszne! he..he.. Ach jakie trudne..he.. 12.08.05, 19:49 Panie Henryku.log: spokojnie, wszystko jest, tak czy inaczej, Pańskie w tej PUSZCZY!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ale Śmieszne! he..he.. Ach jakie trudne..he.. 12.08.05, 19:51 Ażeby następnych "hi hi" nie było, Miłe Nietechniczne Panie objaśniam: inne takie dowolnie przez Panie "wykoncypowane" cyferki jak: 2266, 2288.., są jedynie coraz "skrótowiej" zapisaną Tą Jedyną z Dwóch Czarodziejskich Liczb możliwych u Nas do wzięcia! ***1111**** ***2222**** :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ale Śmieszne! he..he..No i co z tego? 12.08.05, 20:00 Panie Henryku.log, czyli Panie Techniczny, Wielkiim Łowczym zwany: Najdoskonalszą cyfrą jest... ZERO, NUL, "0";-))) A tej cyfry tutaj nie ma jako takiej!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Miało być Śmieszne! he..he..,tego Pana 12.08.05, 20:13 "0", "NUL", "ZERO" moglibyśmy sobie "podarować :-), bo "Najdoskonalszą" emanacją jest kompletnego ".." Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Miało być Śmieszne! he..he..,tego Pana 12.08.05, 20:24 Panie Henryku.log: nie boję się oświadczyć: ZERO to JA!;-))) Musze na razie kończyć, ale wrócę jeszcze dzisiaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 19:14 SZaaaaaaaaaaaaaa!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 19:28 malaszaramysz napisała: > SZaaaaaaaaaaaaaa!! Raz, dwa, trzy: Kaczorek patrzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 19:30 Kaczor!!!! Kryj się :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 19:44 www.stamprussia.com/5320b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 19:46 Kaczka leci? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-)))))))))))) 12.08.05, 20:02 Nie wiem, ale strzeżonego Pan Bóg strzeże. Kryj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ ;-))) MOJE: @@%%!!! ;-))))hi..hi n/ 12.08.05, 20:03 @@@@@@@@@@&&&&&&&&&&&&***********%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log A może byśmy tak Najmilsze P. wpadli na..1-en.... 12.08.05, 20:25 z Zielonych i co Mamy zrobić...zrobili, Ten Drugi też Chwały swej doczeka?? Oczywiście musu ni ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Gdzie będziemy pisać, jak ten wykończymy ? 12.08.05, 20:26 Trzeba oszczędzać,Panie Heniu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: To ja sobie zgarnę 2301:) jeśli mnie ktoś nie 12.08.05, 22:54 uprzedzi. Ale hulacie! hula lulla sobie hula. Hultaje na haju. A może na chaju? Nie nie. No mówie Wam. To się robi joyce. Napiszę z dużej litery, żeby nie było wątpliwości "to się robi Joyce James Augustine Aloysius" No już kończę bo wcale nie zaliczę tego 2301 szego. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: MSM - "2300" :-)) You are not just a mouse;-) 13.08.05, 00:13 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczory: Buenas noches!!! 13.08.05, 00:04 Wykradanie ognia Olśnienia te same powietrzem światłem barwą te same loty do krajobrazów nieznanych do głębin niepokojących wychylanie się poza czas i materię szaleństwo wciąż tak samo ponętne wykradanie ognia bogom. Wanda Bacewicz Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wezmie?, nie weźmie,..Pani Mama na tamtym czy nie? 13.08.05, 00:52 "2000" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wzięła:DDD "2000", "2001":D - a nie mówiłem:D 13.08.05, 01:00 "Ucznia" szkoła!! :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Wzięła:DDD "2000", "2001":D - a nie mówiłem: 13.08.05, 01:03 Panie Henryku.log: Pozdrawiam liczydła, dobranoc! Do jutra rana, potem : good bye! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Czy moge wam pomoc? 13.08.05, 01:02 W rekordach watkow glupty na forum GW?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Czy moge wam pomoc? 13.08.05, 01:05 Jeśli w rekordach GLUPTY, to jak najbardziej tak!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak To juz podbijam! 13.08.05, 01:08 W pewnej ksiedze bedziecie jako najglupszy watek na fszystkich mozliwych forach:)))) Zamilcze o ynteligentnych uczestnikach ktorzy maja nadzieje, ze zbudowali cokolwiek pozytywnego:)))))))))))))))))))))) Wystarczy poczytac... Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: To juz podbijam! 13.08.05, 01:14 Ma rację, glupty same, tylko nieliczni inteligienci sie tutaj zdołali przebić, jak ja, na ten przykład. Tylko na Panów Kaczyńskich, daj im Boże zdrowie, wsiedli i siedzą. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Tu nie o kaczorow sie rozchodzi, 13.08.05, 01:17 Tylko o wasza glupooooooooote:))))))()))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Tu nie o kaczorow sie rozchodzi, 13.08.05, 01:19 Tak, oni głupi sa. Co racja, to racja. Dobrej nocy, śpijcie spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Tu nie o kaczorow sie rozchodzi, 13.08.05, 19:56 Nie każdego los obdarował taką mądrością jak Ciebie:-) Więcej wyrozumiałości dla maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani Myszko bylaś dzis tu gdzie tak smutno?;( n/t 14.08.05, 01:59 :-) !!!- teraz dopiero...skojarzyłem Panią z plebanią??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Tu nie o kaczorow sie rozchodzi, 20.08.05, 19:56 Mysza, gdzie on mądry? Tu SMOK! Mam sygnaturkę odpowiednią dla takich mędrków-przemędrków! Odpowiedz Link Zgłoś
polykacz_kaczka Re: Czy moge wam pomoc? Ach pomóż:-) 13.08.05, 01:21 przełknąc się! :-))) kaczusiu! :-))) - - "Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy" z>Zabytkowej tablicy< Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ , Wstawaj, szkoda dnia!;-))) 13.08.05, 05:41 I znowu I znowu jakby od zera – start bieg ale w jakie wpadniemy sidła? Nowa próba nowa świadomość klęski Wyprowadźcie nas w pole gdzieś daleko byśmy pogubili własne ślady i nie odnaleźli już siebie abyśmy stali się inni Wanda Bacewicz Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICĄ , Wstawaj, szkoda dnia!;-))) 13.08.05, 05:47 bac1! Ty tak rano? i to z tak chwytającym za serce wierszem? Ja też zaraz ładny wiersz w klepię mojej dawnej a teraz ciężko chorej przyjaciółki. Zaraz będzie w nastepnym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICĄ , Wstawaj, szkoda dnia!;-))) 13.08.05, 05:55 fakt kiedyś pękna wszystkie kolory trochę szare troche przejrzyste i zostaną smukłe wieczory poskręcane obrzędy liści wydobędzie się chociaż jeden brzęk prawdziwy krótka rozmowa będzie można przechodzić przez szyby wszystko rozdać i dostać od nowa wyrzucimy nasze zegary porzucimy nasze gonitwy są na świecie prawdziwe czary choć przed nami zawsze ukryte i roztopią się szklane góry i nie będzie już wtedy nieba popłyniemy gorącą troską w niema miłość jak w zapach drzewa. (Marta Dziuban) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) 13.08.05, 06:05 Dzień (wczesny) dobry! To samo zdziwienie mogłabym wyrazić - jak mawiał pewien zaprzyjaźniony rolnik - "i versa" (aut.). Właśnie się szykuję do opuszczenia mównicy, przynajmniej na jakiś czas! Mam nadzieję, że będzie Pani dalej tu zaglądać!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 06:07 Z tego wszystkiego zapomniałam podziękować za wiersz:-)))))))))))))) To wspaniale mieć takich zdolnych przyjaciół w każdym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 06:22 bac1! "kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje" Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 06:28 Nie, "kto rano wstaje, ten mało śpi" - tak mawiał mój Ojciec;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 06:35 Słońce mi świeci prosto w oczy. Kawa się parzy (w kuchni) w tradycyjny włoski sposób. Zaraz będę piła aromatyczne ekspresso. I kto zaprzeczy starej maksymie która mówi, że życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 06:36 Ja - na pewno nie, nawet z mównicą w tle;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 06:44 bac1 napisała: > Ja - na pewno nie, nawet z mównicą w tle;-))) No jasne. To byłoby bez szans. Teraz słońce schowało się za drzewo. Bo z mojego okna widać nie tylko niebo ale i drzewa. Kawa się już zaparzyła, stoi sobie w filiżance. (czy kawa może stać?) A może to słońce nie tylko się za drzewo schowało ale tez i za chmurkę. Bo pociemniało nie co w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 06:51 Pani Sawo, u mnie za oknami rozmaite drzewa, niektóre sama sadziłam;-) Lubię pracować w domu, lubię być sama (co wcale nie znaczy - samotna), lubię moich lokatorów: sikory, gołębia i inne latające dziubowate, łasiczkę, myszy polne & comp., etc. i suczkę, last but not least. Kawa może sobie stać, jeśli chce. Mnie to nie przeszkadza, a Pani?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 07:07 Drzew za moim oknem wprawdzie sama nie sadziłam. Niektóre są dwa razy starsze niż moje życie. A niektóre to może nawet i trzy. Nie tu trochę przesadziłam. Chyba że nawiążę do tych w pobliskim rezerwacie, których jednakowoż z okna nie widać. Lubię na nie patrzeć. Czy Pani słyszała, że drzewa potrafią płakać? Potrafią przekazywać sobie informację np. o ścinaniu drzew? To jest bardzo niebezpieczne dywagowanie na ten temat, bo robi się smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ , szkoda dnia!;-))) + n/t 13.08.05, 07:22 Płaczące drzewa - to brzmi... Radość z odrobiną smutku - nikomu nie zaszkodzi. Smutek - przyprawa radości, wydobywa, podkreśla smak;-))) A "sprawa smaku" nie jest mi obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Droga P.M nim na krócej Nas opuścisz, zapytac chcę 13.08.05, 08:17 >...Zielono mi...<???? i.....!! Bez Pani!- Droga Pani, odium owego, "potem" ni krwią ni łzą moją ostatnią, nie zdejmę. ;-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na pocieszenie;-)))))))))))) SONDAŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ!! 13.08.05, 09:05 Nowy sondaż – Kaczuś: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! bi.gazeta.pl/im/2/2867/m2867712.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) "@##@ !!!! 13.08.05, 09:06 MOJE!!! BYE< BYE< SEE YOU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) "@##@ !!!! 13.08.05, 09:24 bac1 napisała: > MOJE!!! BYE< BYE< SEE YOU!!! :-)))) :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) "@##@ !!!! 13.08.05, 19:57 Baw się dobrze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) "@##@ !!!! 17.08.05, 11:36 www.janosikowka.com.pl/ Zajrzyj tutaj!!! Kaczek nie ma nawet w menu... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) @### !!! 13.08.05, 09:25 Też?? :-))))))))) Do Miłego.... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nie na temat??.de g..-rzecz gustu!;-) - henryk.log 14.08.05, 15:55 Bystry potok wody toczy Potok wody toczy Nad potokiem Hanka wypłakuje oczy Nie płacz Hanuś, nie płacz Nawet w samym Niebie Ten Twój Heniek ukochany nie zapomni Ciebie Nad potokiem serce Hanusine broczy Nie brocz serce, nie brocz Bo nad życia cienie Są marzenia Są wspomnienia, w których wraca Heniek Stała Hanka nad potokiem Potok wodę toczył Napatoczył się skądś Heniek I potok przeskoczył Hej ty wodo, hej potoku Hanka samiuteńka >Brathanki - "Heniek"< Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jak nie? Jak tak!!!!! 14.08.05, 19:35 Na temat ,Panie Heniu, na temat :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jak nie? Jak tak!!!!! 17.08.05, 11:39 Właśnie, Panie Heniu, właśnie: ...Napatoczył się skądś Kaczor I potok przeskoczył... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Nie na temat??.de g..-rzecz gustu!;-) - henry 17.08.05, 11:38 Panie Henryku.log: ...Napatoczył się skądś Heniek I potok przeskoczył... Kto tutaj jest potokiem??????;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 17.08.05, 11:33 Kaczory są nieznane w Kąćikach, same łabądki rządzą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))) Kto jest... 17.08.05, 11:49 ... tyma basiorem???;-))) www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050817/publicystyka_a_7-1.F.jpg (J.Tuwim, "Kwiaty Polskie") Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)) Poczytajmy;-))))))))))) 17.08.05, 12:07 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6064 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Poczytajmy;-))) 2 17.08.05, 12:10 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6056 Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Poczytajmy;-))) 2 20.08.05, 16:30 Tu Smok. Przeczytałem. Precz z kaczyzmem i P(i)Sujami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Poczytajmy;-))) 2 20.08.05, 16:38 Hej:) hej:) SMOKU:), nareszcie w tej jaskini szarości coś ZIELONEGO!!! Sami henia zostawiliście;) na pastwę fanek P(i)Sujów i fanów Andriu!! a ci jak wiesz "niecysto" biją!:-) Ps Na długo? i co u Mamy/Ojca ?, jak długo jeszcze zamierzają dziatwą.. ino z doskoku? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Poczytajmy;-))) 2 20.08.05, 16:42 Tu SMOK. Panie Heniu, dlaczego Pan taki sam??? Kaczki Pana zjedzą jak nic!!! Gdzie mysza? Ja na chwilę w domu, po ważne dokumenty przyjechałem, zaglądam na fk, a tu... puchiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Poczytajmy;-))) 2 20.08.05, 16:51 O żrących kaczkach na tamtym słówko.. Mysza się "zbiesiła"? albo co! Doprawdy! sam zostałem, jako ten...na redyku ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Poczytajmy;-))) 2 20.08.05, 16:58 Panie Heniu, toż to okropne! Mysza się zbiesiła? Może Rokita trojga imion ją przekabacił, a może już nie chce się zadawać z takim szemranym towarzystwem? Byle tylko na stronę kaczkowatych nie przeszła!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: na tamtym !dlaczego sie zbywam na razie:)) n/ 20.08.05, 19:05 Tak, Pan się zmył, Smok się zmył, Pani Myszy ani PiSku, ładne rzeczy, ładne rzeczy;-))) Brona kaczki wypiera - na pochybel kaczorom!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: na tamtym !dlaczego sie zbywam na razie:)) n/ 20.08.05, 19:26 E, tam! Mównica kiepsko gada, jestem znudzony. Na razie - adieu! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: na tamtym !dlaczego sie zbywam na razie:)) n/ 20.08.05, 19:59 Kiespsko gada, bo nie ma ani MPZW, ani myszy, ot i cała prawda! Ród męski, którego honor dzielnie reprezentuje Pan Henio, nie może się nawet równać z ww. My teraz sieroty, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Kaczory nas zakwakają na amen;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:SMOKU! Ty jak przygadasz.. to w same pięty:-) 20.08.05, 20:27 Bez Pań-Dziewczyn Naszych!?...jak te sieroty, lebiegi, bez "pisiorków" my "Ród męski"... ;-( :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:SMOKU! Ty jak przygadasz.. to w same pięty:-) 20.08.05, 21:19 Panie Heniu, kaczorki ponoc nie... ten, tego;-))) www.spieprzajdziadu.pl/ O Kaczkach - p(i)sujach n/t;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Eeh:) SMOKU! w morzu wymoczony ...:-)) 20.08.05, 21:47 PIS oszukuje wyborców!!!.. Rozpracowywałem pod Wasza nieobecność z wielkim nakładem sił i środków.. :-))) Ps ..Ci nieobecni..:-))) kaczorkom?... ten, tego SMOKU garniesz!?.. a MY bez Pań Naszych..ileśmy warci?...ten tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Eeh:) SMOKU! w morzu wymoczony ...:-)) 20.08.05, 21:49 Tyle, co kaczorki;-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Eeh:) SMOKU! tego >;-)))))))))))))))))))))))))< 20.08.05, 22:05 sie po Tobie nie spodziewałem!! Miało być..ależ skąd, wprost przeciwnie.. itd:) Tyle jeszcze na Forumie dziołch do "wzięcia", gdy Nasze Panie Nas już nie chcą:-) Ps ..o alfredce...mej wybrance?...słyszałeś SMOKU??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Eeh:) SMOKU! tego >;-))))))))))))))))))))) 20.08.05, 22:11 Jestem tylko pojedynczy SMOK, nie mam rozdwojenia jaźni, ani - tym bardziej - roztrojenia;-))) Wystarczą mi kurduplowate kaczki podwójne i Andrju z bronami;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Eeh:) SMOKU! Znaczy się nie słyszałeś:-))))))) 20.08.05, 22:30 lolek1313 napisał: > Jestem tylko pojedynczy SMOK, nie mam rozdwojenia jaźni, ani - tym bardziej - > roztrojenia;-))) Wystarczą mi kurduplowate kaczki podwójne i Andrju z bronami;- > ))) Ps Idę do..co za Mamę SMOKU wierszami czynisz! I ty Smoku...:-)) (nie)lubię myśleć??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Eeh:) SMOKU! Znaczy się nie słyszałeś:-))))))) 20.08.05, 22:34 "(nie)lubię myśleć???" Nie Pan jeden, Panie Heniu! Bochniarzowa też zdwojona, jakiś obłęd?!;-):-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Eeh:) SMOKU! Znaczy się nie słyszałeś:-))))))) 20.08.05, 23:04 lolek1313 napisał: >Pan jeden, Panie Heniu! nie lubi myśleć...jakiś obłęd?!;-):-)))) Cóż SMOKU:), nie takie od Pań "znosiłem" im..imp..tfu obraźniki:), Od CIEBIE też zdzierżę:-) Henryczkę-zdwojoną?..zostawię "UWolnionym", niech se pasztet same jedzą! :)) Pees SMOKU!...ja mam "robotę" z "mymi..", kiedy "im" ją wykonam, gdy z TOBĄ "muszę" się przekomarzać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Eeh:) SMOKU! Znaczy się nie słyszałeś:-))))))) 20.08.05, 23:18 Panie Heniu, to JESZCZE wolny kraj - NIC Pan NIE MUSISZ;-))) Obraźniki - (nie)chcący użyte;-))) Henryczka - DEMon-baba?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Eeh:) SMOKU! Znaczy się nie słyszałeś:-))))))) 20.08.05, 23:39 lolek1313 napisał: > Panie Heniu, to JESZCZE wolny kraj - NIC Pan NIE MUSISZ;-))) > Obraźniki - (nie)chcący użyte;-))) > Henryczka - DEMon-baba?;-))) :)) Od zawsze Was Nietechniczni lubię(robić w 'niechcących':),..SORRY, WY tacy delikatni, nad ziemią się nieco unoszący, dla technicznych wyrozumiali...hihi, no wprost Humanisty-Kochane:-) Ps Paniom tego też nie..proszę:-) Henryczka???... no nieee;-), źle brzmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Eeh:) SMOKU! Znaczy się nie słyszałeś:-))))))) 21.08.05, 00:24 A jak: Bochniarka???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Eeh:) SMOKU! Znaczy się nie słyszałeś:-))))))) 21.08.05, 00:39 lolek1313 napisał: > A jak: Bochniarka???;-))) ??? ...sam nie wiem?? Na ile "UWolniona", z jakim procentem to piwo?? Facet jestem SMOKU!, jak już to z wpełni wolną i strong-dziołchą..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Eeh:) Śpiew na dobranoc!!!:-))))))) 21.08.05, 01:26 UWolniona czy UWalona? Dobranoc, Panie Heniu. Śpiewamy: Dalej wesoło, niech popłynie gromki śmiech, Niech telegraficznym echem zabrzmi pośród drzew. Niech spędzi z czoła wszelki smutek, wszelki cień, Wszak słoneczny mamy dzień. Tra la la la la la la la; W sercu radość się rozpala Tra la la la la la la la; Chcemy słońca, chcemy żyć... Teczki, przemowy, kaczuchowych przeżyć moc, Oczka p(i)sujów rażące jak kamyki z proc. Serca złączone bratnich uczuć cudną grą, Pozdrowienia ku nam ślą. Tra la la la la la la la... Raźno kaczory maszerują: raz, dwa, trzy, Prężne ich łapki krzeszą w marszu lotne skry: Idą zdobywać, zbrojni w oczu blask i stal, Tylko Polski, Polski żal... Tra la la la la la la la... (wg piosenki harcerskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Eeh:) ja! nie dam się! - już spię:-))))))))))) 21.08.05, 10:26 ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Eeh:) ja! nie dam się! - już NIE śpię;-))) 21.08.05, 10:40 Panie Henryku.log: Rychło w czas;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 20.08.05, 22:21 Kaczyńskich dola Z miejsca na miejsce, z wiatrem wtór, Od Dniestru fal, tatrzańskich gór. Wszędzie nas pędzi, wszędzie gna Kaczyńskich dola żałosna. Nam brud nie straszny ani gnój, Bo myśmy złu wydali bój. I z nim do walki wciąż nas gna Kaczyńskich dola żałosna. Nasza brzydota, kaczy wzrok Niechaj zapewni ludziom mrok. Niechaj i innym piekło da Kaczyńskich dola żałosna. (na podst. piosenki "Harcerska dola") Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 07:37 Wstawać, śpiące Kaczory! Pogoda jak żyleta - do wody! A może - dowody?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 07:58 Tu SMOK! O rany! Od rana mam dobry dzień - na Panią MPZW natknąłem się ja, SMOK-Prezio, ha, ha!!! Zaraz jadę z Jamy do GrajdoŁu, ale przed: piosenka!!!!!!!! Dornowata P(i)Sujica Jak to dobrze być kaczorem, na mównicy spędzać czas. Na północy pojezierza, na południu góry, las. Hej, raz, kwaczę wam, szumiał las, kwaczę wam. A w lesie, kwaczę wam, mównica! Spodobała mi się raz dornowata p(i)sujica. Woda sama P(i)Sujów niosła, P(i)Sujów niosła w siną dal, Kaczor, zamiast trzymać wiosła, objął ją i całował, kwa-kwa! Hej, raz... Całuj, całuj Jarku miły, całuj, całuj póki czas, bo wybory się skończyły, do kacznika wracać czas. Hej, raz... (wg piosenki harcerskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 08:04 Witaj, Panbie S-P;-))) Może jakiś Festiwal z tego wykoncypujemy? Piękne piosenki już są, z "naszymi" na czele, zespoły są, prowadzący - Pani Mysza i SMOK, mównicę pozyczymy od kaczorkowatych. I co Pan na to Panie S-P.?!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 08:15 Bardzo, bardzo, bardzo! Tylko GDZIE jest ta MYSZA??? CISZA... Dziuńka bedzie na zapleczu, ok? W razie czego - nogie podstawi, komu trzeba... Nara, Pani MPZW, baj, baj, adie fruzia! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 08:19 Tak sobie przechodząc obok waszego wątku. Przystanęłam. Waham się. Myślę sobie: czy jak zajrzę to nie naraże się na afronty. Ostatnio weszłam w ostry spór ze smokiem - preziem. A... to może być niebezpieczne. Ale ciekawość "czy tu biją" wzięła górę. Więc moje tradycyjne już "cześć antykaczyści!" Poranek jest rzeczywiście przepiękny. Wypiłam kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 08:29 Dzień, dobry dzień, Pani Sawo! Spór ze Smokiem-Preziem? Nie sądzę, jak "znam" Smoka, żeby nawet w sporze był brutalem wobec dam;-))) To co, Pani Sawo? Może to: Rozum Bezbłędny, w myleniu poglądów W niezbitych dowodach, które sobie przeczą. W zbitych z tropu, taktach. Coraz mniej w tobie leukocytów światła Już cię nic nie oświeci Może jeszcze ciemność. Ewa Lipska Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 08:43 bac1, wprawiłaś mnie w zamyślenie. Piękny wiersz. I mądry. Lubię poezję Ewy Lipskiej. Ale jakoś się tak poskładało, ze mało ją znam. Więc dziękuję pieknie. Smok jest rzeczywiście dzentelmenem w każdym calu. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Co na MÓWNICY? Dzień.Dobry.Dzień:)))))))))))) 21.08.05, 08:49 Pani Sawo, cała przyjemnośc itd. itp. Polecam Lipską gorąco (uff), i tę "starą" i tę "nową". Proszę się delektować poranną kawą, dymkiem (?), pięknymi okolicznościami przyrody. I zaglądać na mównicę od czasu do czasu. Mimo pozorów - najczęściej znaleźć tu można coś poważnego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 21.08.05, 08:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27899669 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 21.08.05, 08:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27899669&a=27935459 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-). Troski z głów:-))) n/t 21.08.05, 10:35 Witam! "Troski z głów"??? Nic z tego. Pana ulubienica, Pani Sawa, tchnęła we mnie powagę... Bóg prosi Nie powoływać się na niego. Nie handlować nim. Na partyjnych straganach nie rozwieszać łaski. Nie używać alibi "Gott mit uns" dla bezbożnej zbrodni. Pod jego patronatem nie odprawiać zła. Nie wzywać nadaremnie "pokłonu pasterzy". Nie popychać. Nie trwonić. Nie palić na stosie. Ze zwęglonego oka wypłynęła łza. Przyjdzie może do was "o, marna ludzkości", kiedy będziecie przechodzili na swój drugi grzech. Ewa Lipska Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dzień Dobry :-). Troski z głów:..... 21.08.05, 11:05 ;(...tak się nie bawię...Sz.Pani...smutno... ............. Ze zwęglonego oka wypłynęła łza. .............. Ewa Lipska Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-). Troski z głów:..... 21.08.05, 13:19 Panie Henryku.log: mnie smutno, bo... powtórze za Smokiem: gdzie jest mysz? Miała mówniczkę upiec z francuskiego ciasta, ej! <<Ze zwęglonego oka wypłynęła łza>> Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dzień Dobry :-). Troski z głów:-))) 21.08.05, 13:57 :-) Nie ten wątek wprawdzie!, nie mogłem jednak odmówić sobie przyjemność napomknąć Pani o spotkaniu ze Swoją Hlubną.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=27482000&a=27582682 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-). Troski z głów:-))) 21.08.05, 14:02 Panie Henryku.log: Jak to Smok-Prezio przeczyta, nawet myśleć nie chcę, kto.to.kto będzie zaraz po Kaczorkach;-))) A Pan dzielnie w szranki stajesz;-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=27482000&a=27965404 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Od Pani usłyszeć "..dzielnie.."....Dzięki :-) 21.08.05, 14:10 za "2400" "mimochodem", również :D Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Od Pani usłyszeć "..dzielnie.."....Dzięki :-) 21.08.05, 19:24 Panie Henryku.log: to "mimochodem" mógłby Pan sobie darować;-))) Szczególnie z MÓWNICY!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Tak??, Słucham!! :)) Nie ze mną te numery;-))) 21.08.05, 14:10 "2400"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Taak?? Słucham!! ;)))))))))))) n/t 21.08.05, 19:27 ...kto na MÓWNICY?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Taak?? Słucham!! ;)))))))))))) n/t 21.08.05, 19:38 Kaczki jakoś zakwakały się, a na MÓWNICY: Pan, i ja, i... NOBODY;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Taak?? Słucham!! ;)))))))))))) n/t 21.08.05, 19:55 bac1 napisała: > Kaczki jakoś zakwakały się, a na MÓWNICY: Pan, i ja, i... NOBODY;-))) A ja tradycyjnie po Moją Panią z dyżuru jadę! Może wrócę?..niedziela!, do piwnicy nie zagoni mnie chyba Moja Pani:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Taak?? Słucham!! ;)))))))))))) n/t 21.08.05, 23:04 Panie Henryku.log: Z MÓWNICY do PIWNICY? Dla Kaczorów Dornowatych wyśmienita droga kariery, ale dla Pana?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś