pogromcalefakuf 15.06.25, 00:43 Jak się czujecie z tym, że komentarze pod artykułem o paradzie dziwności są zablokowane? Podoba się wam taka wolność wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszol-lom-z-rm Re: Parada dziwności. 15.06.25, 05:39 To jest parada degrengolady obyczajowej i moralnego zepsucia Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Parada dziwności. 15.06.25, 06:17 Pardy pedofili to będą w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Parada dziwności. 18.06.25, 05:43 oszol-lom-z-rm napisał: > To jest parada degrengolady obyczajowej i moralnego zepsucia I mają prawo do tego! Zabawne jest to, że Trzaskowski już się przestał wstydzić sztandarów i flag LGBT jak wstydził się podczas debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Parada dziwności. 15.06.25, 08:02 pogromcalefakuf napisał: > Jak się czujecie z tym, że komentarze pod artykułem o paradzie dziwności są zab > lokowane? Podoba się wam taka wolność wypowiedzi? Gdybyś dobrze rozumiał istotę demokracji ( "sądy skorupkowe") to byś się nie dziwił blokadom, szczególnie na FK Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz [...] 15.06.25, 09:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryzy_na_hulajnodze Re: Parada dziwności. 15.06.25, 13:11 na paradzie Trzasku zadowolony po wyborach juz można chasać Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Parada dziwności. 16.06.25, 10:09 Tak się ukrywał Rafau z flagą LGBT na wyborach prezydenckich.. A tu proszę. Już z satanistami na marszu tęczowy Rafau. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Parada dziwności. 16.06.25, 10:18 ale nie z pedofilami w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
ryzy_na_hulajnodze Re: Parada dziwności. 16.06.25, 16:25 pbs.twimg.com/media/GteokwZW8AA8lY-?format=jpg&name=4096x4096 Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Parada dziwności. 16.06.25, 16:46 102 a co to jest szatan? to takie coś co buka ma głęboko w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Parada dziwności. 17.06.25, 17:31 To parada obyczajowych patologii Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Parada dziwności. 18.06.25, 07:17 We Wrocławiu niedawno odbyła się taka też parada równości. Paradujący jak to paradujący, ale ciekawie wyglądała zbiórka kontrparadujących - jedna baba, setka facetów. I jakkolwiek fanem nie jestem, to tak sobie pomyślałem, że bardzo dziwnie wygląda, gdy stu facetów skanduje o tym, że tylko chłopak i dziewczyna to normalna rodzina - połowa z nich miała twarz, jak gdyby włosy już im rosły od samodzielnego zaspokajania potrzeb, bez dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś