t-800 Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 16:48 Najlepszym może nie, ale lepszym niż Cimoszewicz i jego koledzy z GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 16:50 A jednak ! Odpowiedz Link Zgłoś
tumry Re: A jednak Lech Kaczyński ... 26.07.05, 00:05 CO JEST NAJGORSZE? - oszołomstwo, fanatyzm CO JEST GORSZE OD oszołoma - ambitny oszołom Co jest gorsze od ambitnego oszołoma - dwóch takich ambitnych - ustawionych piętrowo Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: A jednak Lech Kaczyński ... 31.07.05, 17:57 a na samym koncu tej listy jest SLD i inne artie lewicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: A jednak Lech Kaczyński ... 31.07.05, 18:04 Mamy 2 mozliwosci albo cos w naszym kraju zmieni sie na lepsze (a w mediach beda krzyczec ze dzieje sie zle)[rzadt PiS] albo w rzeczywistosci nic sie nie bedzie zmieniac (a w mediach beda pisac ze wszystko jest ok)[rzady lewicy]. Musimy wrescie rozliczyc sie z przeszloscia (gruba kreska w wydaniu PiS, LPR a nie Mazowieckiego i Walesy) ale stara nomenklatura, ktora obsiadla mediach broni sie zaciekle (rowniez Wy jestescie ich sojusznikami i ich wspieracie). Czy Polska powinna dawac szanse wszystkim obywatelom, czy jedynie wazkiej grupie cfaniakow, kolesiow, politykow SLD itd. A co z reszta spoleczenstwa, ma wegetowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 02.08.05, 15:12 t-800 napisał: > Najlepszym może nie, ale lepszym niż Cimoszewicz i jego koledzy z GTW. > 800 te-raz odpowiedz kto z nich jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Kaczynski jak Jaruzleki - mniejsze zlo? 04.09.05, 15:20 t-800 napisał: > Najlepszym może nie, ale lepszym niż Cimoszewicz i jego koledzy z GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 22.09.05, 08:57 Tylko LECH KACZYŃSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Kto wie czy nie najlepszym na prezydenta... 24.07.05, 16:50 ... chociaz nie Kaszub. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Kto wie czy nie najlepszym na prezydenta... 24.07.05, 16:52 asienko , bardzo trafnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Kto wie czy nie najlepszym na prezydenta... 24.07.05, 17:38 ja nie mówię o sondażach ale o kandydacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Przeciez wiem, ze nie o sondaze chodzi ... 01.08.05, 12:02 ale kundli przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 17:48 oczywiscie!!! Ale do odstrzału!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 17:59 Wando nie równaj do poziomu zwolenników Kaczyńskiego a przeciwników Cimoszewicza. Twoja wypowiedź choć słuszna to tylko slogan. Wypowiedź trzeba uzasadnić. Zauważ że zwolennicy Kaczyńskiego powiedzieć że jest dobry i więcej nic. Rozumiem że każde uzadanienie o nadprzeciętności Kaczyńskiego wywoła drwiny i słusznie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 18:12 Ok.Masz racje,ale juz mnie zaczyna irytowac ilosc wątkow,w ktorych namiętnie opluwa się Marszalka Cimoszewicza.Zupełnie ,jakby ktos im za to placił. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 20:27 wanda43 napisała: > Ok.Masz racje,ale juz mnie zaczyna irytowac ilosc wątkow,w ktorych namiętnie > opluwa się Marszalka Cimoszewicza.Zupełnie ,jakby ktos im za to placił. Chyba zwolennicy Kaczyńskiego mają płacone za aktywność w internecie. Zauważ że kilka sygnatur się powtarza i to generalnie w wypowiedziach hasłowych. Stąd domniemanie że mają płacone za ilość nie za jakość. Uprzedzam że ja nie jestem wolontariuszem Cimoszewicza choć zachęca do tego jego strona (posądzono mnie o to). Myślę też że i tutaj widać wyższość Cimoszewicza. Jego sztab chce do pracy wolontariuszy, Kaczyński za aktywistów musi płacić :-). Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Podobne zjawisko dotyczy zwolennikow 24.07.05, 20:36 Cimoszewicza aktywnie zakladajacych watki opluwajace Lecha Kaczynskiego. Po prostu ruszyla kampania wyborcza i mamy dwoch dosyc wyrazistych kandydatow. A z ta wyzszoscia Cimoszewicza nad reszta to nie przesadzalabym. Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: Podobne zjawisko dotyczy zwolennikow 31.07.05, 18:11 W mediach przydalaby sie dyskusja podsumowujaca rzady SLD. Rzady Millera doszczetnie skompromitowaly SLD i lewice, pokazaly jej prawdziwe oblicze. Marek Belka tak na prawde mial za zadanie, opoznic nieunikniona katastrofe Tytanica (rzady SLD) do konca kadencji. Komisje sledcze pomogly odkryc niechciana prawde o III RP, ze w rzeczywistosci aby naprawic te rozne patologie potrzeba radykalnych i glebokich zmian. Ostatnio Pan Cimoszewicz pokazal jak bardzo bolesne jest dla niego odkrywanie tej prawdy, zostal zmuszony do pokazania swojego prawdziwego oblicza ktory przy pomocy mediow bardzo umiejetnie skrywal przed opinia publiczna. Styl jego polityki jest przestarzaly (opiera sie na propagandzie), unika otwartej dyskusji (bo sie jej boi). Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Podobne zjawisko dotyczy zwolennikow 28.09.05, 15:15 nie podoba się im jeden gospodarz w chałupie wolą mieć dziesiątki gospodarzy Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 25.07.05, 07:17 2, czyżby ksywka CAREX była pluciem a nie prawdą ? Czyżby wypowiedź CAREXA do esbeka była pluciem ? : " my som z jednej partii i musimy se ufoć " ! Czyzby pluciem był fakt, że wyeliminowanie Ciecha- pośrednika w dostawach ropy do Orlenu nastąpiło za premierowania niejakiego CAREXA ? Czyżby CAREX nie powiedział powodzianom i to było pluciem : " trzeba być ubezpieczonym " !!!! Czyzby pluciem był fakt, że CAREX nie ubezpieczył gwarancji SP dla niejakiego Wapińskiego i teraz Polacy ze swych podatków muszą zabulić 30 mln dolarów ?? Czyżby pluciem była ucieczka przed prawdą czyli stchórzenie przed opinią publiczną i sejmową komisją śledczą ??? Czyżby pluciem było poparcie Czarzastego i Kratiuka czytaj Ordynackiej, poparcie dla CAREXA przez niejakiego I ! !! Czyżby sekowanie przez CAREXA Poloni Amerykańskiej i jej prezesa było pluciem ?? To wszystko to wyzszość CAREXA !!!!???????? i za to płacą internautom ??? No cóż, głupków nie sieją sami się rodzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 25.07.05, 16:58 głupków nie sieją-sami się rodzą i jest to powód dla którego znalazłeś sie na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 26.07.05, 07:51 99, doszukuje się powodów, masonów, Żydów i cyklistów w najlepszym kandydacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 11.09.05, 17:44 płacą mi w złocie Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 14.09.05, 16:38 Biedny Cimoszewicz, a jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 01.08.05, 10:19 tajemnica najgorszego kandydata dla innych kandydatów moze zostać ujawniona ! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 01.08.05, 07:49 czas na żubry Odpowiedz Link Zgłoś
deoszolomizacja Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 20:32 Na chodowce drobiu.!!! prawo pracy socjalistyczne zna b.dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
deoszolomizacja Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 20:37 Hodowcę. Idź się ortografii naucz. Odpowiedz Link Zgłoś
deoszolomizacja Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 21:00 Dzięki!! Bracia jednojajeczni zawsze mogą na siebie liczyc:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 31.07.05, 17:08 a nie mówiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
matkakobiet Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 28.09.05, 17:12 ale kto tak twierdzi oprocz ciebie masz jakiś argument przekonaj mnie albo kogoś innego poza sobą bo na razie to brzmi jakbyś sam siebie przekonywał Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.07.05, 20:48 Albo Tusk, chociaż z Kaszub. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 25.07.05, 16:36 oni nawet obrażają się na najlepszego kandydata, co to bedzie jak zostanie prezydentem ? Koniec III RP! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Psycholka w twoim wydaniu 24.07.05, 21:07 to dla mnie prawdziwy komplement. Chociaz bardziej popieram PO, ale na te jedna chwile moge zrobic wyjatek. Odpowiedz Link Zgłoś
deoszolomizacja Re: Kobiety popierajace oszolomow z PiS to psycho 24.07.05, 21:08 I w łóżku dobrzy:)) sami ze sobą:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Sprawy obyczajowe też mają znaczenie. 25.07.05, 08:02 Ciekawie wygląda sytuacja dwóch głównych partii obecnie na szczycie sondaży. Rokita wymiksuje z przywództwa PO Tuska za słaby wynik w wyborach prezydenckich. Na czele PO i PiS będziemy mieli trzy osoby o tej samej orientacji seksualnej. Wg tego co można przeczytać w internecie, dowiedzieć się z mediów - panowie Rokita, Ziobro J.Kaczyński są z tej samej mniejszości seksualnej. Ciekawie będzie wyglądało wdrażanie zasady większego prawa dla większości przez ludzi mniejszości wtedy jak te partie przywódców z mniejszości zdobędą więszość w naszym sejmie :-). Gdy dołączymy jeszcze twardą postawę wobec mniejszości seksualnych kandydata na prezydenta kraju L. Kaczyńskiego to za jakiś czas uczenie historii naszego kraju, przynajmniej historii o obyczajach będzie zadaniem bardzo trudnym :-). Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Sprawy obyczajowe też mają znaczenie. 25.07.05, 08:05 berber zaniepokojony, ze orientacje są nierówno reprezentowane ! To naprawdę w Polsce najwieksze zmartwienie ! O resztę naprawdę nie musimy się martwić ! co nam takie gtw, co nam tam mafia, co nam tam Klub Krakowskiego Przedmieścia , co nam tam Ordynacka z Czarzastym i Kratiukiem co nam Tam Carex !! orentacja się liczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Kobiety popierajace oszolomow z PiS to psycho 25.07.05, 16:24 a jednak najlepszy kandydat ! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Kobiety popierajace oszolomow z PiS to psycho 26.07.05, 09:10 a ja myślałem ze kobiety popierają gumę CAREX ! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Kaczor powinien dokończyć kadencję ... 26.07.05, 01:25 .. w Warszawie i rozliczyć się ze swoich obietnic wyborczych. A Tusk niech się zdecyduje poseł w Sejmie lub prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Kaczor powinien dokończyć kadencję ... 28.09.05, 15:34 on chce by było wielu gospodarzy zamiast jednego ! Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Powinien być prezydentem. 26.07.05, 01:56 Pożądki trzeba robić w całej Polsce, a nie tylko w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Powinien być prezydentem. 26.07.05, 07:49 To będzie prządny Prezydent co zrobi porządki Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Powinien być prezydentem. 26.07.05, 12:44 Zdecydowanie lepsza ortografia ;)) Na miarę porządnego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Powinien być prezydentem. 26.07.05, 15:48 W IV RP prezydent to Prezydent, a nie byle śmieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Powinien być Prezydentem. 26.07.05, 15:59 Poprawiam się dalej! Lech Kaczyński na Prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Powinien być Prezydentem. 27.07.05, 11:41 Tylko najlepszy kandydat może zostać Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Prezydentem? Tak, KACZYSTANU!!! b/o 31.07.05, 16:49 No widzisz sam to przyznajesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A KTO ci to powiedzial? Krasnoludki? Rzecz jasna 26.07.05, 16:02 dzieki znajomosci z Kaczynskimi - swoj swego musi wspierac, nie? A powaznie: wsrod grona kandydatow widac tylko 2 mniej wiecej normalnych: TUSK i CIMOSZEWICZ. Niestety, Tusk dla Polakow za madry i za porzadny, a wiec beda mieli Cimoszke Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A KTO ci to powiedzial? Krasnoludki? Rzecz ja 27.07.05, 07:31 kolega widzę badał orientację u normalnych krasnoludków , powiem wprost "ciekawe zainteresowania" ma kolega ! Cimoszko niech nam natychmiast obieca gruszki na wierzbie bo chyba nie sądzi ,że wykpi się z tego jakimś sloganem o swej ponadpartyjnosci Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: do gruntownego leczenia z obsesji. 26.07.05, 16:39 Kaczyński jest dobry. Tusk jest lepszy. Cimoszewicz lepiej by zrobił, gdyby wrócił do puszczy. Może nie jest on z tych swoich najgorszy. Powinien jednak pewne rzeczy przemysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Żądam pełnej dekaczyzacji naszego kraju ! 27.07.05, 07:41 Po co robić rzeczy niepotrzebne?. Kaczyński ma nieistotne znaczenie dla naszego kraju - i na szczęście. Duże znaczenie ma dla Warszawy bo jest jej prezydentem, ale jakim? niech się wypowiedzą warszawiacy - wg mnie Kaczyński jest kontrowersyjny. Dodać do tego ostanie próby zmiany wizerunku z człowieka walki na człowieka porozumienia czynią go człowiekiem niewiarygodnym. Nie ma szans na drugą turę wyborów prezydenta naszego kraju (jeżeli ta druga tura będzie). Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Żądam pełnej dekaczyzacji naszego kraju ! 11.09.05, 15:25 a nie mówiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: do gruntownego leczenia z obsesji. 31.07.05, 17:24 grunt to zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: DO ODSTRZAŁU;-)))))))))))))))))))) Tak-kwak!! 25.08.05, 07:27 a nie mówiłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy [...] 27.07.05, 09:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Miałem rację wystarczy porownać 31.07.05, 16:37 Kaczyńskiego z tym matołem dr nauk prawnych co to myli sie w oświadczeniu o głupie ca 700 tys. złotych !!! Od poczatku mówiłem Kaczyński najlepszym kandydatem Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Miałem rację wystarczy porownać 31.07.05, 18:07 9111951u napisała: ~~~~~~~~ > Od poczatku mówiłem Kaczyński najlepszym kandydatem ~~~~~~~~ Przyznaj się płacony jesteś od wypowiedzi, jednego zdania ksywki? Naprawdę sztab wyborczy Kaczyńskiego nie potrafi zatrudnić fachowców od robienia czarnego PR. Wracając do tematu - Ciekawe że dla środowisk dziennikarzy, prawników, biznesu pewnym kandydatem na prezydenta jest Cimoszewicz. Zauważ to choćby w audycjach radia i stacji TV. Nawet dziennikarze Polsatu ostatnio ze zgaszoną miną równają do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Miałem rację wystarczy porownać 01.08.05, 07:16 jezdem płacony ! nie jest dla mnie dziwne ,ze kandydatem praleczek, łautorytetów itp którym to płacvą od zdania z publicznych pieniędzy jedne 80 tys. złotych miesiecznie mają takiego kandydata ! Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Miałem rację wystarczy porownać 01.08.05, 21:39 9111951u napisała: > jezdem płacony ! To znaczy jak się w końcu definiujesz jako mężczyzna czy jako kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Miałem rację wystarczy porownać 15.09.05, 15:44 2berber napisał: > 9111951u napisała: > ~~~~~~~~ > > Od poczatku mówiłem Kaczyński najlepszym kandydatem > ~~~~~~~~ > Przyznaj się płacony jesteś od wypowiedzi, jednego zdania > ksywki? Naprawdę sztab wyborczy Kaczyńskiego nie potrafi > zatrudnić fachowców od robienia czarnego PR. > Wracając do tematu - Ciekawe że dla środowisk dziennikarzy, > prawników, biznesu pewnym kandydatem na prezydenta jest Cimoszewicz. > Zauważ to choćby w audycjach radia i stacji TV. Nawet dziennikarze > Polsatu ostatnio ze zgaszoną miną równają do reszty. Nie rozumiem, sugerujesz ze w polsce nie odbeda sie wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Miałem rację wystarczy porownać 21.10.05, 12:59 Przyznaję, że płacą mi ci co to dla nich "Polska nieznośnym ciężarem" jest. Płacą mi z nawiązką za to ,że tego bezwartościowego typa nie tyle czarnym pijarem obdarzam , jeno za prawdę o tym typie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski Przeciez to przestepca skazany prawomocnym 01.08.05, 10:25 wyrokiem w procesie karnym. Kazdny bedzie mogl powiedziec ze jest przestepca i olac go w 100 %. Kazdy dobry chrzescijanin bedzie mial do tego prawo. Przykazanie o nie swiadczeniu falszywego swiadectwa jest tak samo wazne jak nie kradnij lub nie zabijaj. Ten gosc jest moralnym zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
gigusiek Moralnosc małża 01.08.05, 10:34 Panowie Kaczynscy to katasrofa dla kraju.Wszystkie niedouczone oszołomy przekonają sie,ze poparly niebezpicznych,żądnych władzy malych ludzi.W ich otoczeniu zebrali sie sami nieudacznicy, owladnięci przerosnieta ambicja. Obserwujcie jak mowi Ziobro,Wasserman itp.dziwaki.Zobaczycie jak wystrasza inwestorow zagranicznych, spadnie zatrudnienie, obnizy sie poziom zlotowki ale jednego bedziemy mieli w nadmiarze:procesow sadowych , rozstrzyganych przez sedziow typu ,sedzia Kryże.Jak nie bedzie chleba to będą igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Moralnosc małża 01.08.05, 10:36 najlepszym kandydatem przecież KO CAREX jest , tylko ten głupi cenzor na FK wycina posty popierajace kandydaturę KO ! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Moralnosc małża 15.09.05, 15:37 gigusiek napisała: > Panowie Kaczynscy to katasrofa dla kraju. Moze dla Kazachstanu, dla Polski nie... > Wszystkie niedouczone oszołomy > przekonają sie,ze poparly niebezpicznych,żądnych władzy malych ludzi. Mam nadzieje ze nas nie opuscisz i bedziesz nam wskazywac droge, douczona larwo! > W ich > otoczeniu zebrali sie sami nieudacznicy, owladnięci przerosnieta ambicja. Na pewno maja wieksze ambicje niz plucie na forum... > Obserwujcie jak mowi Ziobro,Wasserman itp.dziwaki.Zobaczycie jak wystrasza > inwestorow zagranicznych, spadnie zatrudnienie, obnizy sie poziom zlotowki ale > jednego bedziemy mieli w nadmiarze:procesow sadowych , rozstrzyganych przez > sedziow typu ,sedzia Kryże. Niewazne JAK mowia, wazne Co... A to co mowia mnie akurat sie podoba... > Jak nie bedzie chleba to będą igrzyska. Przydalyby sie. Zarobilibysmy... Niestety po komunie nawet stadionow nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Moralnosc małża 15.09.05, 15:40 Z krwawiącym sercem Jolka odda swój głos na lewicowego Lecha Kaczyńskiego ! boć chyba nie jest na tyle głupia aby go oddać na Leppera , czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Przeciez to przestepca skazany prawomocnym 15.09.05, 15:11 No i stało się lewicowy osierocony beton zagłosuje na jedyny socjalistyczny program i kandydata czyli Lecha Kaczyńskiego !! A nie mówiłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 01.08.05, 20:52 Do znoszenia jaj "zbukow" Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 02.08.05, 07:16 dwie kaczki , coś taki nieprecyzyjny ? Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk3rzp też tak sądzę- Kaczor jest zdecydowanie najlepszym 02.08.05, 11:38 Kaczyński jest zdecydowanie najlepszym kandydatem! Wystarczy przyjrzeć się jakie reakcje wzbudza wśród forumowych anty-Polaków. A poza tym, jeżeli nie prof. Lech Kaczyński, to KTO?? Komuszenko? Nie żartujcie. Lepper? Wydaje się wprawdzie trochę bardziej stanowczy (w niektórych kwestiach personalnych), ale myślę, że i Kaczor... nie zawiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: też tak sądzę- Kaczor jest??? b/o 02.08.05, 13:27 Kto nie z nami - ten przeciw nam! Bolszewickie hasełko Kaczek i ich popleczników. Ale to juz było!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
deoszolomizacja Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 02.08.05, 20:19 Na babcie klozetową w muzeum powstnia podobno juz przetadg wygrał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 23.08.05, 15:01 a mówiłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 04.09.05, 15:26 na sanitariusza w "Hospicjum dla Zbrodniarzy Komunistycznych im. Jana Pawła II" a mówiłem !?? a nie mówiłem!?? a jeszcze wiele razy...!?? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 04.09.05, 16:24 a nie mówiłem , drogi henryczku ? już cię paranoja dopada ! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 15.09.05, 15:49 9111951u napisała: > ..........!!!!! Dolaczam sie... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 22.09.05, 11:30 wpełni popieram Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 28.09.05, 15:12 jeden gospodarz a nie iluś platfusów ! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 28.09.05, 15:51 ta...na prezesa klubu TĘCZA Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 07.10.05, 22:44 a nie mówiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 21.10.05, 14:17 Istotne różnice Donald Tusk jako prezydent, to typowe panowanie - czytaj przywileje. Lech Kaczyński jako prezydent, to skuteczne rządzenie – czytaj rozwiązywanie problemów. Dlatego z rodziną głosujemy na L. Kaczyńskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 21.10.05, 15:38 to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 21.10.05, 15:43 Prawda jak oliwa zawsze na wierzch wypływa. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 21.10.05, 15:50 zawsze tak było Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 22.12.05, 17:26 a jak to pisałem to nikt nie chciał mi wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 23.12.05, 19:36 ja to już dawno mówiłem i pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.10.05, 11:13 Prorocze słowa, he, he, he. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jednak Lech Kaczyński najlepszym kandydatem 24.10.05, 11:18 nie dla pułkowników, oni już w Iraku są. Odpowiedz Link Zgłoś