Dodaj do ulubionych

Oszolomy do boju

19.08.02, 17:29
Ratujcie przyjaciela w potrzebie i przekazcie Irvingowi, zeby nie jechal
przypadkiem do Niemiec.

"Były nauczyciel z Fuerth w Bawarii odsiedzi 3 miesiące w więzieniu za
określanie holokaustu mianem wymysłu powojennej propagandy.
Nauczyciel był w przeszłości karany za głoszenie neonazistowskich poglądów. W
1999 roku wystosował m.in. list do monachijskiego historyka Michaela
Wolffsohna, kwestionując jego wiedzę na temat nazistowskiej dyktatury,
twierdząc, że ma własną wizję holokaustu."
Obserwuj wątek
    • Gość: prowokat Ja tam nazistą nie jestem IP: *.telimeny / 192.168.0.* 19.08.02, 19:28
      ale jakoś wszysy mają jobla jak ktoś "pronazistowskiego" powie, nikt nie
      martwi się np o Ormian, czy Indianów wyrzniętych odpowiedznio przez turków i
      hiszpanów. Radio i TV podniecały się, gdy UOP uniemożliwił spotkanie łysych
      panów. Podobno administratorzy serwerów zamykają strony narodowe, a tymczasem
      idea komunizmu ma sie w najlepsze, OA - organizuje obozy, których nikt się nie
      czepia, w Polsce działają rózne partie komunistyczne jak np KPP. Nawet gdy w
      Krakowie na rynku jacyś studenci chcieli nakręcić antyfaszystowski filmik,
      rozsypaną sfastykę z ziarna mają rozdziobać krakowskie gołębie (niektórzy
      mówia że to rycerze Henryka Probusa), bądź co bądź symbol pokoju. To policja
      zwinęła ich tuż po usypaniu sfastyki. A koszulki z Ernestem Gevarą, sierpem i
      młotem jakoś w oczy nie kłują. Dziwne trochę.
      • Gość: Wiadomosc Re: Ja tam nazistą nie jestem IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 19.08.02, 19:31
        Ja tez nie. Dlatego jestem wrogiem cenzury. Pozatym dopoki USA siedzi w Europie
        to Niemcy beda ciagle dolowani jak Polacy w PRL-u.....wszak Towarzysze z Moskwy
        upominaja.....itp.....
    • Gość: polishAM Re: Oszolomy do boju IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 19.08.02, 21:43
      Zydowskie scierwa zaplaca za oszukiwanie historii. Ten proces zaczal sie juz na
      wszystkich frontach i Zydki walcza jak lwy. Ale trendu nie da sie cofnac. TREND
      Douglas to najwazniejsze slowo na naszej Ziemii. Wszystko mozna debatowac z
      jednym wyjatkiem. Nie zwalczysz TRENDU. Dzieci w tornistrach beda nosic
      podreczniki pelne faktow dotyczacych zydowskich handlarzy niewolnikow.

www.blacksandjews.com/2nd.pgMartin.html#anchor823481
      PS.Jak tam idzie sprzedaz bocznicy kolejowej.
      • douglasmclloyd Re: Oszolomy do boju 19.08.02, 21:48
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Zydowskie scierwa zaplaca za oszukiwanie historii. Ten proces zaczal sie juz
        na
        >
        > wszystkich frontach i Zydki walcza jak lwy. Ale trendu nie da sie cofnac.
        TREND
        >
        > Douglas to najwazniejsze slowo na naszej Ziemii.

Moim zdaniem najwazniejszym slowem jest PRAWDA.

> Wszystko mozna debatowac z
        > jednym wyjatkiem. Nie zwalczysz TRENDU. Dzieci w tornistrach beda nosic
        > podreczniki pelne faktow dotyczacych zydowskich handlarzy niewolnikow.
        >
        > <a
        href="www.blacksandjews.com/2nd.pgMartin.html#anchor823481"target="_b
        > lank">www.blacksandjews.com/2nd.pgMartin.html#anchor823481</a>
        > PS.Jak tam idzie sprzedaz bocznicy kolejowej.

Od piatku niewiele sie zmienilo. Masz kupca?
        • Gość: polishAM Re: Oszolomy do boju IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 19.08.02, 22:56
          PRAWDA z TRENDEM niestety przegrywa. Kiedy Zydki napedzaly propagande na temat
          holocaustu bylo to mozliwe poniewaz ta dziedzina od procesu wydania do druku
          byla calkowicie przez nich kontrolowana. Te czasy sie zmienily. Epoka nowej ery
          informatycznej dopiero sie zaczyna. Wiekszosc zdominuje mniejszosc i ona bedzie
          oceniala historie. Na marginesie od tygodnia jestem ponownie inwestorem na
          akcje amerykanskie. Ryzyko podwojnej recesji zniknelo do zera. Watek o
          sprzedazy bocznicy kolejowej byl naprawde komiczny. Gwarantuje, ze ktos
          pomyslowy rozkreci szyny i sprzeda je na zlomowisku.
          • douglasmclloyd Re: Oszolomy do boju 19.08.02, 23:11

> PRAWDA z TRENDEM niestety przegrywa. Kiedy Zydki napedzaly propagande na
            temat
            > holocaustu bylo to mozliwe poniewaz ta dziedzina od procesu wydania do druku
            > byla calkowicie przez nich kontrolowana. Te czasy sie zmienily. Epoka nowej
            ery
            >
            > informatycznej dopiero sie zaczyna. Wiekszosc zdominuje mniejszosc i ona
            bedzie
            >
            > oceniala historie. Na marginesie od tygodnia jestem ponownie inwestorem na
            > akcje amerykanskie. Ryzyko podwojnej recesji zniknelo do zera. Watek o
            > sprzedazy bocznicy kolejowej byl naprawde komiczny. Gwarantuje, ze ktos
            > pomyslowy rozkreci szyny i sprzeda je na zlomowisku.

To byloby najgorsze rozwiazanie. Co prawda ucieszyloby niektorych oszolomow, z
            racji tego, ze bocznica i tory nie dostalybysie w obce rece. Lepiej niech leza
            na zlomie.
          • Gość: 01 Re: Oszolomy do boju IP: *.sji-ca-2-182.rasserver.net 21.08.02, 05:49

> PRAWDA z TRENDEM niestety przegrywa. Kiedy Zydki napedzaly propagande na
            temat
            > holocaustu bylo to mozliwe poniewaz ta dziedzina od procesu wydania do druku
            > byla calkowicie przez nich kontrolowana. Te czasy sie zmienily. Epoka nowej
            ery
            >
            > informatycznej dopiero sie zaczyna. Wiekszosc zdominuje mniejszosc i ona
            bedzie
            >
            > oceniala historie.
            Na marginesie od tygodnia jestem ponownie inwestorem na
            > akcje amerykanskie. Ryzyko podwojnej recesji zniknelo do zera.

Nawet nie wiesz ,jak zasilasz kase zydowskiej mafji pt. "stock market",
            inwestujac w ten szatanski pomysl..
            A jesli chodzi o recesje , to wcale nie bylbym taki pewien twoich prognoz,
            wedlug mnie, dolek jest niestety przed nami, poczekaj na przelom roku, a
            zobaczysz jak bedzie wygladal.
            Ale, jak to powiadali Gorale, pogoda bedzie ale niewiadomo jaka.

Watek o
            > sprzedazy bocznicy kolejowej byl naprawde komiczny. Gwarantuje, ze ktos
            > pomyslowy rozkreci szyny i sprzeda je na zlomowisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka