el_mexicano 18.08.05, 07:02 Andrzejowi z wrażenia zeszła opalenizna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
border Jaka szkoda, że... 18.08.05, 07:29 sie przy okazji tej przepychanki wzajemnie nie wytłukli ,,,BURAKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:14 Lepper pokazał jak trzeba stanowczo podejmować decyzje.Wzorem Piłsudskiego bierze całą odpowiedzialnośc na siebie.Jego nie zastaszą tak jak Samoobrony. Tak jak nie daliście zastraszyć nmie politycznymi wyrokami i socjalnymi prześladowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYMACIE I TAK 18.08.05, 12:15 Jola, czyżby pod toba ukrywał sie J maksymiuk a moze pani pliarska łyżwinski , machura albo siemienias, to sa naprawde ludzie którzy rządzą w tej partii!!! w wiekszosci województw powstawiano nam obcych ludzi którzy za tą przyjemność zapłacili dużo pieniędzy. mafiosi , byli prominenci i inni to jest ta nowa twarz partii leppera. zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: I PO CO, SAMOOBRONA SAMA SIĘ POWSTRZYMA 18.08.05, 14:34 To widać, słychać i czuć na całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONA TO PRZYSZŁOŚĆ I NADZIEJA 18.08.05, 23:14 Zobacz co w Platformie z Rokitą, zobacz że przestępcy startują z PIs ,a Samoobrona nie będzie tolerować niekompetentnych biorców budżetowej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYMACIE I TAK 18.08.05, 20:17 A nekrofile też? Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:18 O, widze Jolu, ze juz wrocilas z sobotniego koncertu ich troje na olsztynskim lotnisku. Duzo ludzi bylo? Pytam, bo strasznie padalo i nie chcialo mi sie d.. ruszac z domu. A endriu? Cos powiedzial ciekawego, czy znowu rewelacje o klewkach i talibach? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:34 Ludzi Sz.Panie było dużo i koncert był udany,mimo pogody.A apropo rewelacji to rzeczywiście były,lecz wyjdą trochę później! Odpowiedz Link Zgłoś
djsaddam Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:38 zakladam ze to prowokacja, bo przeciez nie mozna miec AZ TAK spranego mozgu... ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:49 To może trochę faktów!Czy naiwność wyborców ma jakieś granice?Czy można zaufać ludziom z PO i PIS ? Czy naprawdę musimy wybrać kurs na społeczne niepokoje? Czy nasza młodzież musi wybierać emigrację głodową?Czy nadal normalna egzystencja musi być w naszej Ojczyźnie luksusem? Czy pojęcie przyzwoitości i etyki, w zderzeniu płac i odpraw prezesów i ludzi wykluczonych podopiecznych pomocy społecznej z zasiłkiem w wysokości 80 zł /mc życia to ,sprawiedliwa Polska norma ? Na te pytania muszą wyborcy udzielić odpowiedzi.I ufam że staną po stronie Samoobrony z prostej przyczyny,te argumenty są nie do podważenia! Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:55 To, niestety, sa TYLKO fakty. Nam, Polakom, potrzeba ARGUMENTOW. Wiem, ze program Samoobrony moze zniewalac, jest atrakcyjny, ale nie ma najmniejszych szans, aby odnalazl sie w obecnym stanie panstwa. Jest to, poki co, utopia. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.dysko Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 11:00 Popierdułko, zamiast gadać o zasiłkach i naszej wiecznej narodowej biedzie i obiecankach srankach brania lub dawania pieniędzy za darmo lepiej wziąść się do pracy i uczciwie zarobić na siebie i swoją rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:47 Samoobrona jest jak poezja! Piękna i nigdy jej dosyć. Uratuje nasz kraj- już za rok każdy Polak i Polka będzie miał opaleniznę jak Andrew Lepper. Wrowadzimy to dekretem! Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 11:10 jola-dywity napisała: > Samoobrona jest jak poezja! Piękna i nigdy jej dosyć. Uratuje nasz kraj- już za > > rok każdy Polak i Polka będzie miał opaleniznę jak Andrew Lepper. Wrowadzimy to > > dekretem! No, nareszcie nabrałem pewności, że Ty sobie po prostu żartujesz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
titta do poprzednika 18.08.05, 11:17 tylko to nie ta Jola: popacz na "kreseczke"... Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: do poprzednika 18.08.05, 11:21 Jednym z powodów dla których SO ma takie poparcie wśród ludu jest to, że zdecydowana większość przeciwników wciąż SO i Leppera lekceważy (i tyczy się to polityków, dziennikarzy i "ekspertów"). Nikt nie ma ochoty odeprzeć "faktów" Leppera w sposób przekonujący dla prostego człowieka, stać ich tylko na machnięcie ręką. Oto tajemnica sukcesu Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
exist Re: do poprzednika 18.08.05, 13:07 slovas napisał: > Jednym z powodów dla których SO ma takie poparcie wśród ludu jest to, że > zdecydowana większość przeciwników wciąż SO i Leppera lekceważy (i tyczy się to > polityków, dziennikarzy i "ekspertów"). Nikt nie ma ochoty odeprzeć "faktów" > Leppera w sposób przekonujący dla prostego człowieka, stać ich tylko na > machnięcie ręką. Oto tajemnica sukcesu Leppera. Szkoda także, iż nie uświadamia się 50% społeczeństwa, że nie głosując marnują swój głos. Upraszczając, gdyby niegłosujący się zebrali do jednej partii, to pozostałe mają połowę obecnych notowań !! Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: koleś przestań spamować 18.08.05, 14:24 Przepraszam - to było do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK PRZED UPADKIEM 18.08.05, 13:49 SAMOOBRONA SKONA- POLSKA WIES WYZWOLONA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk RA CZY MOŻNA POWSTRZYMAĆ OSOBĘ NIEZRÓWNOWAŻONĄ... 18.08.05, 11:39 od popełnienia zła??? Tylko kafatan, ale tych nie starczy dla całej "Partii" Odpowiedz Link Zgłoś
heninsyn Re: ...POEZJA 18.08.05, 13:30 Jakie gusty muzyczne- tacy wielbiciele SamoKompromy. Lepper-Piłsudskim - To jakiś rozsmieszacz! Raczej Bigda idzie - spocony i z cepem! Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 12:18 jola-dywity napisała: > Samoobrona jest jak poezja! Piękna i nigdy jej dosyć. Uratuje nasz kraj- już za > > rok każdy Polak i Polka będzie miał opaleniznę jak Andrew Lepper. Wrowadzimy to > > dekretem! ja tez w to wierzyłem do wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 14:25 ankecenamon napisał: > jola-dywity napisała: > > > Samoobrona jest jak poezja! Piękna i nigdy jej dosyć. Uratuje nasz kraj- > już za > > > > rok każdy Polak i Polka będzie miał opaleniznę jak Andrew Lepper. Wrowadz > imy to > > > > dekretem! > ja tez w to wierzyłem do wtorku. A co się stało we wtorek, że Cię wiara opuściła? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Byly czy beda te rewelacje? Po polsku nie umiesz 18.08.05, 11:12 sie porozumiewac biedactwo. Kto mi wytlumaczy, jakim sposobem tacy ludzie maja jakiekolwiek prawo glosu? w dodatku rowne mojemu, to jakies straszne nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:24 Andrzej Lepper wzorem z PRL nie ma w swym słowniku słowa "zaufanie". Nie ufa kandydatom na posłów, każąć im podpisywać weksle. Nie robi też nic, by ludzie z jego partii jemu ufali, skoro podejmnuje decyzje inne niż uprzednio skonsultowane. Nie wiem zatem szanowna Jolu_Diwity z jakiej razji ludzie mieliby zaufać Lepperowi i jego partii? Choć domyślam się, że większość elektoratu Samoobrony to ludzie, którzy nie ufają nawet samym sobie. Bardzo to smutne, bo odddale nas coraz dalej od budowy normalnego, zdrowego społeczeństwa obywatelskiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:40 Kolego TO TYLKO SĄ LUDZIE choć uczciwi prawi i zaangarzowani.Lecz wiele sił pracuje nad tym by rozbić nas i poróżnić.Podsłuchy prowokacje to norma.Mimo to jesteśmy liderem nowoczesnej i rozumnej lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:54 Nie wiem o których ludziech szanowna myśli. Partia jako stowarzyszenie winno skupiać ludzi posiadających choć ułamek zaufania do siebie nawzajem. Kiedy jednak do SO ciągną karierowicze i przestępcy, zaś A. Lepper traktuje ich jak karierowiczów i przestępców, ze strony których można spodziewać się tylko zdrady, to nie dziwne że wokół tej partii nie panuje dobra atmosfera i ci którzy nie są wystarczająco cyniczni po prostu z niej odchodzą, ledwe przyszedłszy. Bardzo mi także przykro, że istnieją ludzi, którzy dają się narać na śpiewkę o "nowoczesnej rozumnej lewicy". Fraza ta i nazwa Samoobrona RP to oksymoron. Pomijając fakt, że w Polsce nie istnieje żadna lewica (prawica zresztą także, nie wspominając o centrum, ale to już inna historia). Uszanowania Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 11:00 Może tak ! Więcej wiary !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 11:05 Od wiary wolę rozum i wiedzę. A te podpowiadają mi, że Samoobrona to delikatnie mówiąc złe rozwiązanie dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 23:09 Ponoć dobre już przerobiliśmy? Tylko te EFEKTY.Ogólnie rzecz biorąc biednej części Afryki i Ameryki Południowej. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Drogi Slovasie 18.08.05, 11:29 Chyba nieco na wyrost przyjąłeś założenie, że jola-dywita myśli (?). Demaskuje ją jej "zaangarzowanie", którego oryginalną pisownię wyciągnęła z gara, jak kuglarz królika (zaangar-zowanie). A może to tylko Freudyzm od garowania, tak bliskiego aktywistom "S"? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 13:04 Jola, do przedszkola! Ortografia na poziomie klasy "0"!Ludzie! Nawet bedac w SO trzeba umiec pisac! Odpowiedz Link Zgłoś
zetisdead Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 15:55 jola_dywity napisała: Mimo to jesteśmy liderem nowoczesnej i rozumnej lewicy. Hehehehe... rozumnej... hehehehe!!! Twoje teksty to chyba naprawdę jajaś jajcarska jazda. Nie wierze, żeby to było pisane poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:38 Pani przestanie porownywac Pana Marszalka Pilsudskiego do Pana Leppera, to o wiele bardziej obrzydliwe niz wykorzystanie tradycji sierpnia'80 w reklamowce wyborczej SLD :| Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:43 Polecam lekturę biografii marszałka Analogie są czytelne i niekwestionowene. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 10:51 Czytalem. Rozbieznosc istnieje jednak w najwazniejszym aspekcie ich dzialalnosci. Pilsudski Polske naprawial, Lepper zaczal od psucia. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Jola-dywity kłamie 18.08.05, 11:33 jola-dywity napisała: Polecam lekturę biografii marszałka Analogie są czytelne i niekwestionowene. A jednak są tacy, którzy je kwestionują, więc powyższe zdanie jest fałszywe, inaczje - kłamliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
figi331 Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 15:11 Jezu, "jolu_dywity", masz strasznie przeprany mózg. To co piszesz, naprawdę niezbyt dobrze o Tobie świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio NIC NIE POWSTRZYMA GŁUPOTY!!! 18.08.05, 11:00 Jest ona wieczna i niezniszczalna. Ale czasem i ona obrywa w dupę.. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 12:51 jola_dywity napisała: > Lepper pokazał jak trzeba stanowczo podejmować decyzje.Wzorem Piłsudskiego Czy chciałaś w ten spsób zasugerować, jakoby Józef Piłsudski byl gburowatym, tępawym chamidłem? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
joia_dywity Re: SAMOOBRONY NIE POWSTRZYWACIE I TAK 18.08.05, 15:15 Chyba nigdy nie czytałeś biografji Marszałka i nie prubowałeś porównać jej z życiorysem Marszałka Leppera - są tak bardzo do siebie podobne że mugbyś się zdziwić, człowieczku małej wiary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Re: Pilsudski i lepper?! 18.08.05, 15:32 Chyba nie wiesz smutna osobo kto to byl Pilsudski! Porownywanie tej wielkiej i zasluzonej osoby do takiego chama jak lepper to juz jest bezczelnosc ponad wszelkie granice! Moze oprocz oglupiajacych reklamowek leppera poprobowalabys poczytac takze cos innego? Sprobuj uzyc wlasnego mozgu, zamiast klepac ciagle te wierszowki samozaglady. P.S. Tak nawiasem mowiac to wcale nie jestem pewny czy ta Jola-Dewiatka w ogole istnieje. Cos mi sie zdaje ze GW chce troche ujedrnic dyskusje na tym forum i stworzylo wirtualna Jole piszaca szokujace glupoty. Ale to tylko moja opinia. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: Pilsudski i lepper?! WIEDZY TROCHĘ IGNORANCIE 18.08.05, 19:26 Wesoły osobniku po twojej infantylnej reakcji widać że nie posiadasz minimum erudycji historycznej w tym temacie.Ocenowość i inwektywizn ,oraz enuncjacje na poziomie socjologicznego troglodyty,łącznie z teorią spiskową ,utwierdza mnie w niśkim poziomie wnioskowania w/w antagonisty.Wyłuszczenie fleszu biograficznego porównawczego przekracza widać możliwości ułomnego interlokutora.Pokuśmy się zatem o to.Primo A.L. i J.P. to w obu przypadkach nowoczesna Lewica.Obu mali ludzie obrażali niepomiernie na łamach różnych publikatorów,a Naród kochał ,za upominanie się o los zwykłego człowieka.Obaj przywódcy to chorobliwi peotagoniści pronarodowi,pragmatyczni i honorowi.Analogii jest całe mnóstwo,łącznie z prostym stylem życia i impulsywnością.Nigdy nie przekładali swego dobra nad dobro Ojczyzny.Ergo. Jeśli można polemizować to na fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 08:16 Panowie pseudopolitycy. Macie swoją samoobronę. Szkoda że listy dotarły do innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 08:40 >>>>>>> miłe złego początki a koniec żałosny ..... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Cimoszewicz i Lepper - dwa oszołomy 18.08.05, 08:52 Maja taki sam sposób oczerniania swoich przeciwników: "Panie X, ja pana Pytam, czy .... ?" Kiedyś Lepper, wczoraj na konferencji - Cimoszewicz. Poza tym to rozdawanie kiełbasy wyborczej na lewo i prawo (wczoraj Cimoszewicz zakomunikował górnikom "dobrą nowinę" - dłuższe emeryturki z naszych podatków) Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Aleś ty głupi! 18.08.05, 11:06 Cimoszewicz broni tylko swojego imienia i tłumaczy się z fałszywych zarzutów. Oczernianie, obrzucanie błotem i gnojenie przeciwników to domena prawicy i takich kretynów jak Giertych czy Wasserman. A porównywanie Cimoszewicza z Lepperem to jak porównanie Beatles-ów z Shazzą. Jeśli nie widzisz róznicy w poziomie to też jesteś niezłym półgłówkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Aleś ty głupi! 18.08.05, 11:10 > Cimoszewicz broni tylko swojego imienia i tłumaczy się z fałszywych zarzutów. > Oczernianie, obrzucanie błotem i gnojenie przeciwników to domena prawicy i > takich kretynów jak Giertych czy Wasserman. > A porównywanie Cimoszewicza z Lepperem to jak porównanie Beatles-ów z Shazzą. > Jeśli nie widzisz róznicy w poziomie to też jesteś niezłym półgłówkiem. nie sposob niezauwazyc ze to brudna kampania rozpetana prze popie..ncow z prawicy. inna sprawa zew znajduja sie takie debile jak palestrina2005, ktorym powinno zabronic sie dostepu do komputera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Typowe dla PZPR i SLD 18.08.05, 12:33 Cenzura dla poglądów które krytykują "Jedynie słusznego Kandydata" Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Cimoszewicz=Lepper 18.08.05, 12:31 Wczoraj jak słyszałem pytania Cimoszewicza oczerniające konkurentów to jakbym słyszał Leppera. A jak Cimoszewicz mówił górnikom o ich dłuższych emeryturkach (nie wspomniał czyim kosztem) to po raz drugi usłyszałem głos populisty-oszołoma. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 09:08 SLD powinno jakoś pomóc Samoobronie przeżyć ten kryzys. Przecież tyle tej partii zawdzięcza. Poza tym po wyborach niewykluczona jest mniej lub bardziej formalna koalicja SLD-Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 09:22 Genialna sygnaturka ;] Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 okazja dla aferzystow i czlonkow z ex-SLDkow 18.08.05, 09:17 zapisujcie sie do Andrzeja L. i zastawcie sie wekslami - "kto da wiecej?" "raz, dwa, trzy, sprzedane!" haha Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle POLECAM 18.08.05, 09:19 WYWIAD DLA PR1 POLSKIEGO RADIA: Krzysztof Renik: O, to już pan przesadza, panie przewodniczący. Na Grodno? Na Mińsk? Andrzej Lepper: No jak nie? Machają szablą cały czas. No co? Lecą tam, wtrącają się w sprawy Białorusi. Ja rozumiem, że trzeba dbać o interes naszych rodaków, nie wolno pozwolić na to, żeby ktoś ich tam gnębił. Ale zacząć trzeba od stołu, a nie od machania szabelką. CALY WYWIAD: www.polskieradio.pl/jedynka/news.asp?iID=4997 LUB POSLUCHAJ OPALENIZNY W MP3 ;] : www.polskieradio.pl/_repository/_folders/f_20_345/1107.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
bornagainst :) 18.08.05, 09:28 nie ma to jak świeża porcja rozrywki o poranku :) Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty I co za debile jeszcze na nich głosują? 18.08.05, 10:55 Skąd takie poparcie dla Samoobrony? Przecież tam robią największe przekręty! Dorobkiewicze i złodzieje! Czy ludzie zgłupieli do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: I co za debile jeszcze na nich głosują? 18.08.05, 11:12 czesc osob glosuje pewnie zeby zanegowac to co sie wyprawia w PL od 1989 roku, czesc pewnie skusi sie za butelke wodki....generalnie to niezle poje..ym trzeba by by wierzyc temu bandycie lepperowi Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: I co za debile jeszcze na nich głosują? 18.08.05, 11:14 Nie, wystarczy być bardzo nieszczęsliwym człowiekiem, którego jedyną przejemnością jest dalsze unieszczęśliwianie siebie (masochizm) i innych (sadyzm). A może także wynika to z faktu, że Polak przekorny jest... Tylko przeciw czemu ta przekora, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
precz_z_preczem Buraki Burakom zgotowały ten los... 18.08.05, 11:31 Cóż za wstrząsająca historia. Kwiat naszych narodowych polityków wpadł w pułapke zastawiona niechybnie przez masonów i cyklistów. SAMOOBRONA - bronią się przed samym sobą :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
teo331 Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 12:01 To są kolejne przykłady jakimi metodami działa kandydat na prezydenta!!! Czy tak ma być rządzona Polska!!! Chyba temu kandydatowi przewróciło się już do reszty w głowie. CZy w tej partii nie ma rzeczywiście ludzi odpowiedzialnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
signal Lepper MUSI ODEJŚĆ ! 18.08.05, 12:36 czas ludzi jego pokroju już się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: Lepper MUSI ODEJŚĆ ! 18.08.05, 14:27 signal napisał: > czas ludzi jego pokroju już się skończył. Musi odejść? Zgoda. Ale jaki kraj jest dość duży na tak wielkie nieszczęście??? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Pytanie do prawnikow!! 18.08.05, 12:50 Czy zmusznie do podpisywania weksli nie mozna podciagnac pod paragraf mowiacy o zmuszniu do niekorzystnego rozporzadznia majatkiem. Jezeli tak to czemu nie reaguje prokurator. Podobna sprawa z ajetami Zabki. Odpowiedz Link Zgłoś
joia_dywity Re: Pytanie do prawnikow!! 18.08.05, 15:16 Kto ma ochotę sobie podpisywać weksle to podpisuje, Marszałek Lepper daje wszystkim wolną wolę, jeszcze zobaczycie że się polska zmieni dzięki Samoobronie i prawdziwym partyjotom Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Pytanie do prawnikow!! 18.08.05, 18:20 No proszę, do tej pory wydawało się, że to Bóg dał czlowiekowi wolną wolę, a tu widzimy - Lepper! Bóg zapłać! Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 13:07 Blad. Nie zeszla, ale sie zmyla Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Hahaha, ale sie chamy pchaja do koryta!Juz sobie.. 18.08.05, 13:13 klaki z lbow wyrywaja i lamia kulasy. Co burak, to burak! Trzeba przywrocic panszczyzne, bo chamy z nudow widlami sie powybijaja! Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Re: Dobre! 18.08.05, 15:49 obywatelgkar napisał: > klaki z lbow wyrywaja i lamia kulasy. Co burak, to burak! Trzeba przywrocic > panszczyzne, bo chamy z nudow widlami sie powybijaja! Myslalem, ze sie udusze ze smiechu. Mam nadziej ze szefowa mnie nie widziala. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
magga24 Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 14:53 I love it, I love it, I love it...:D co za idiota z tego Leppera...to lepsze niz kabaret! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gw_to_lewacka_gadzinowka Samoobrona jest jeszcze gorsza niz SLD... 18.08.05, 14:55 A myslalem, ze SLD to najbardziej bandycka partia w Polsce... Popatrzcie tylko, jak dziala Samoobrona: na listy dostaje sie ten, kto da wiecej Lepperowi, a do partii zapisuja sie wszyscy, ktorych wyrzucono z innych partii za zlodziejstwo i afery. Rowniez ci, ktorzy juz wiedza, ze z list SLD, PSL czy innych partii sie nie dostana staraja sie o miejsca na listach. Jednym slowem: myslalem, ze to niemozliwe, ale jednak istnieje jeszcze gorsza partia niz SLD: Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos no i bardzo dobrze 18.08.05, 15:33 sami się buraki wykończą i to jeszcze przed wyborami:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Do jola-dywity i joia_dywity 18.08.05, 15:37 Podszywanie się pod innych forumowiczów, choćby mieli poglądy godne politowania, jest zachowaniem wielce nieprzyzwoitym i jest schodzeniem poniżej poziomu prezentowanego przez Leppera i jego świtę. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Jola Dywity robi burakowi czarny marketing 18.08.05, 17:52 I dlatego ja akceptuje wszelkie proby powstrzymania buractwa,cwokow i oszolomstwa.Kazdy glos przeciwko samej bronie i oborowemu marszalkowi jest na wage zlota.Bo to glos za Polska.Normalna.Nie przekreciarzy i weksli... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: Do jola-dywity i joia_dywity 18.08.05, 20:20 Stare numery,Samoobrona już wiele razy to przerabiała. Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: Zamach stanu u Leppera 18.08.05, 20:20 Zdrwojewski pewien był, że zasiądzie dumnie jako reprezentant narodu. A tu mu Andrew psikusa zrobił. Hehe. Zdrojewski- człowiek chonoru z Samoobrony... Ciekawe, czy wróci do SLD, a może przejdzie do partii Tymińskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś