atomowy 18.08.05, 08:41 Dziś w TOK FM Nałęcz powiedział, że gdy widzi i słyszy Wassermana ma odrychy wymiotne. To podobnie jak ja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol113 Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 08:42 A ciekawe jakie macie z Nałęczem odruchy jak patrzycie rano w łazience w lustro ? Odpowiedz Link Zgłoś
glen_road Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 08:42 atomowy napisał: > Dziś w TOK FM Nałęcz powiedział, że gdy widzi i słyszy Wassermana ma odrychy > wymiotne. To podobnie jak ja ;-) hahahaaaaa mnie mdli na widok takiego ślimaczącego się karierowicza jak Nałęcz Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 08:42 atomowy napisał: > Dziś w TOK FM Nałęcz powiedział, że gdy widzi i słyszy Wassermana ma odrychy > wymiotne. No proszę. Strach im w oczy zajrzał i od razu przestali udawać kulturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 08:44 Należy BYĆ kulturalnym, a nie udawać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 08:45 atomowy napisał: > Należy BYĆ kulturalnym, a nie udawać ;-) No właśnie. Bo jak widać udawać się długo nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
glen_road Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 08:45 atomowy napisał: > Należy BYĆ kulturalnym, a nie udawać ;-) > > czy NKWDzista albo UBek moze być kulturalny? jakiej kultury naczył swe dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 08:56 Bardzo zgrabna wypowiedź, godna profesora uniwersytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_ Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 11:07 ayran napisał: > Bardzo zgrabna wypowiedź, godna profesora uniwersytetu. > dotąt nie słyszałem by nobilitowali p. Nałęcza na profesora,to po pierwsze /o > doktoracie wiem jest do wglądu ocena zależy od czytającego/ > po drugie nie lubię ludzkich glist Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nałęcz: odruchy wymiotne 18.08.05, 11:08 dr hab. profesor UW. Czyli profesor uniwersytetu. Odpowiedz Link Zgłoś