nemi13 kaczka i tak zna swoje miejsce !!!!!!!!! 26.08.05, 12:50 o ma w d......e . liczy sie reklama i cholota ktora odda swoj glos na niego . Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: kaczka i tak zna swoje miejsce !!!!!!!!! 26.08.05, 13:04 tak, a kulturalna elyta odda glosy na pd,szyszkowska i cimoszke, dobre hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nikiforia1 Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 13:43 wolnyczlowiek1 napisał: > OLIWA NIERYCHLIWA ALE SPRAWIEDLIWA. BARDZO DOBRZE !!! PO RAZ KOLEJNY KACZOR > ZNAJDZIE SIE TAM GDZIE JEGO MIEJSCE - W SADZIE !!! WIELKIE JEST TO JEGO PRAWI > I TA JEGO SPRAWIEDLIWOSC !!! MALA ZALOSNA KREATURA!!! Nie sposób się z tym nie zgodzić, ot popłuczyny pis:-( Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 A ja umwazam, ze niemoralne jest to 26.08.05, 14:23 aby ktos taki jak Kaczynski byl prezydentem stolicy, nie mowiac o Polsce bo to juz zupelna paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
observwator Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 14:43 Za Paradę Równości? To są chorzy wynaturzeni ludzie, trzeba ich leczyć a nawet przymuszać do leczenia w domach bez klamek, bo większośc jest agresywna. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 14:59 pomylilo Ci sie z Parada Normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 14:53 No i mamy niezbity dowód, że chorzy pederaści chcą rządzić normalnymi ludźmi. Dać im zgodę na paradę ebsceny (lub nie zgodzić się) to zaraz potem do sądu normalnych. Jedyna rada na to, to nie patrząc na poprawnych politycznie lewaków, tylko nazywać rzeczy po imieniu: pederasci, zboczeńcy i inne medyczne nazwy i doprowadzać prawo do stanu, aby prawo znaczyło prawo, a nie bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
asz70 Podejrzane wydatki Kaczyńskiego 26.08.05, 14:53 Kaczyński zapewnia, że o niczym nie wie Kaczyński zapewnia, że o niczym nie wie / INTERIA.PL Według radia RMF, prezydent Warszawy Lech Kaczyński za pieniądze z budżetu miasta finansował ogólnopolskie sondaże m.in. na temat preferencji prezydenckich Polaków. Radio RMF dotarło do umów i raportów czterech ośrodków badań opinii publicznej, wykonanych na zlecenie urzędników warszawskiego ratusza, wyposażonych w pełnomocnictwo prezydenta miasta. Koszt badań sięga 100 tysięcy złotych rocznie. Żadne z nich nie jest jednak związane z tematyką warszawską. W ankietach znalazły się pytania m.in. o preferencje polityczne Polaków czy o ich opinię na temat pracy premiera. Oddzielny raport poświęcono zaś preferencjom prezydenckim. Roczne umowy z czterema ośrodkami badawczymi zawarł Ośrodek Konsultacji i Dialogu Społecznego. Jego pracownicy są doradcami prezydenta, a w dokumentach widnieje zapis, że badania są zamawiane na podstawie pełnomocnictwa Lecha Kaczyńskiego. Sam prezydent Warszawy utrzymuje, że o niczym nie wie. Przyznaje, że prowadzone są różne badania, ale wspomina tylko o tzw. barometrze warszawskim. - To trwa od wielu lat. Ale jeżeli chodzi o nasze badania preferencji politycznych niczego takiego poza stolicą nie było - utrzymuje Kaczyński. --------------------czasami warto poczytać cimoszewicz.hk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Podejrzane wydatki Kaczyńskiego 26.08.05, 15:00 no, prosze, klamczuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:07 Osobiście uważam że mają racje,każdy ma prawo żyć tak jak ma na to ochote,żaden Kaczor nie ma prawa ingerować w sprawy osobiste,a ta manifestacja miała na celu zwrócenie uwagi opinii publicznej na fakt dyskryminacji osób homoseksualnych w naszym społeczeństwie.Niestety naszą specjalnością jest stereotyp antyżydowski i antyhomoseksualny,a jak dobrze pamiętam to były Pierwszy R.P. zapraszał któregoś z Kaczorów z mężem,gdyby to nie była prawda zapewne bez procesu by się nie obeszło.Więc jak to jest?,jeden z Kaczorków jest homo a drugi tępi ludzi o innych upodobaniach seksualnych?,to chyba jakaś paranoja?.I co się stanie gdy prezydent W-wy zostanie pierwszym?,czeka nas obłuda i inne traktowanie rodzinki a inne normalnych obywateli?,czy tylko w przypadku spraw łóżkowych?,czy w innych sprawach będzie tak samo?.Kaczory zastanówcie się?. Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia A ja bym gejom wprowadził dodatkowy podatek 26.08.05, 15:28 tzw. "podatek analny". Skoro chłopaki nadwyrężają swoje d..ska, używając ich w celach rekreacyjnych to później częściej chodzą do proktologa. A za te wizyty my wszyscy płacimy! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: a co sądzicie o www.chmurzynski.blog.onet.pl? 26.08.05, 15:12 sadzimy, ze jestes nudnym spamerem. Napisz cos ciekawego, a link daj w stopce, to jeszcze ujdzie. A tak, to zwykly spam i nudziarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 Re: a co sądzicie o www.chmurzynski.blog.onet.pl? 26.08.05, 16:23 Sadzimy? Kto? Pedaly? ----------------- Ryszar Szurkowski - Cudowne dziecko dwoch pedalow Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia A ja bym gejom wprowadził dodatkowy podatek 26.08.05, 15:29 tzw. "podatek analny". Skoro chłopaki nadwyrężają swoje d..ska, używając ich w celach rekreacyjnych to później częściej chodzą do proktologa. A za te wizyty my wszyscy płacimy! Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:35 Hej inteligenci !!!!!!!!!!!! kiedy kampania za legalizacja sodomii, kazirodztwa itp "fajnych" rzeczy jak wam sie , inteligenci popieprzyla tolerancja z akceptacja, jak nie umiecie logicznie myslec to do dziela. Jutro parada rownosci sodomistow, związkow kazirodzych, pedofilo9w itp BADZMY TOLERANCYJNI !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:43 kolejny logik od siedmiu bolesci... homo-niewiadomo.blogspot.com/ przeczytaj, to do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:48 dlaczego geje maja prawo do tolerancji, a sodomisci zwiazki kazirodcze itp nie.prosze o odpowiedz krotka. Nie kaz mi czytac wielostronicowych wywodow. Moze po siedmiu bolach cos wymyslisz Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:51 rzeczywiscie, zmuszanie Cie do czytania tekstu dluzszego niz 2 zdania jest bezcelowe. To krotko: homoseksualizm jest legalny, sodomia i kazirodztwo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:53 to wiem ale dlaczego uwazam ze trzeba to zmienic i zalegalizowac sodomie i kazirodztwo czy jestem w bledzie intelektualisci juz tam wymysla powody na legalizacje Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:56 to zmieniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 15:58 rozumiem, ze nie jestem w bledzie i popierasz moja inicjatywe. proponuje zebys przeja przywodztwo intelektualne nad ta inicjatywa ja bede cie wspieral Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:00 zle rozumiesz. Ale nie wymagam zbyt wiele od osoby, ktora ma problem z przeczytaniem tekstu dluzszego niz kilka zdan... Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:10 szkoda myslalem ze trafilem na czlowieka na tyle inteligentnego ze potrafi trudne kwestie wyjasnic w kilku zdaniach nawet takiemu matolowi jak ja Podobno inteligencja to miedzy innymi umiejetnosc dopasowania sie do rozmowcy mniej rozgarnietego no coz sodomisci i zwiazki kazirodcze widze na razie nie znajduja wsparcia wsrod zwiazkow homoseksualnych, a szkoda tak wiele ich laczy Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:12 co ich laczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:14 a co ich dzieli Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:17 nie umiesz uzasadnic wlasnej tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:19 alez ja cie prosze uzasadnij swoja, odemni jako nietolerancyjnego matola nie mozna wiele oczekiwac prosze w kilku zdaniach odpowiedz co ich dzieli Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:23 skoro jestes matolem, to jak mozemy rozmawiac? Rzucasz tezy, ktorych nie umiesz uzasadnic... I chcesz, zebym robil to za Ciebie. Od zoofilow rozni ich to, ze partnerem jest czlowiek, z ktorym dobrowolnie tworza zwiazek. Od zwiazku kazirodczego rozni ich to, ze nie sa bezposrednio spokrewnieni z partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 [...] 26.08.05, 16:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ALE ZES DAL D..PY SWOIMI WYPOWIEDZIAMI 26.08.05, 16:24 ja? a dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ALE ZES DAL D..PY SWOIMI WYPOWIEDZIAMI 26.08.05, 16:25 a, przepraszam. Nie zauwazylem komu odpowiadam. Nie musisz odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: ALE ZES DAL D..PY SWOIMI WYPOWIEDZIAMI 26.08.05, 16:26 juz wiem ze jestem wyjatkowo tepy, bo nie moge zrozumiec czym sie rozni homoseksualista od np. sodomisty niestety nikt mi tego nie chce wytlumaczyc tylko od razu jakis Pan/Pani Homoseksualista dobiera sie do mojej dupy a fe liczylem na jakas intelektualna wypowiedz i ze sie czegos naucze od tych madrych ludzi szkoda na takie dysputy nai mam czasu SPADAM pa pa miejcie sie dobrze ale od mojej dupy wara !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ALE ZES DAL D..PY SWOIMI WYPOWIEDZIAMI 26.08.05, 16:31 a czym sie rozni od Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Chłopie, ty chyba rozum straciłeś w wyniku jakiejś 26.08.05, 16:34 traumy z dzieciństwa. Pogadaj sobie z psychologiem rozwoju albo z pediatrą, to Ci wytłumaczą, jak się zachowują dzieci, których tata ma waginę albo mama penisa. Są nadpobudliwe i mają problemy z koncentracją. Gorzej się uczą, a po dłuższym wywiadzie okazuje się, że mają problemy z tożsamością. Mam żonę która jest psychologiem klinicznym i miała kontakt z takimi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Chłopie, ty chyba rozum straciłeś w wyniku ja 26.08.05, 16:36 moze dlatego, ze jest psychologiem klinicznym? Kolejny z logika na bakier... Z matmy zawsze dwoja? Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Chłopie, ty chyba rozum straciłeś w wyniku ja 26.08.05, 16:40 jak zes taki dobry z matmy i taki logik ze do tej pory nie odpowiedziales na zadne moje pytanie to odpowiedz w ciagu minuty na pytanie z matmy /poziom szkoly podstawowej tam juz chyba ucza ulamkow// półtorej kury w półtora dnia znosi półtora jajka ile jaj zniosa trzy kury w trzy dni?? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Chłopie, ty chyba rozum straciłeś w wyniku ja 26.08.05, 16:46 chyba jestes slepy, na ktore nie odpowiedzialem? Nie mozna zniesc poltora jajka, tym bardziej nie zniesie go poltorej kury. Znajac Twoj poziom to tego typu "podchwytliwe" zadanko... Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Chłopie, ty chyba rozum straciłeś w wyniku ja 26.08.05, 16:50 ha hah bua ha ha ha ahahahahahahahahahahaah pekam ze smiechu ale numer ty nawet abstrakcyjnie myslec nie potrafisz co to statystyka to chyba nie masz zielonego pojecia przepraszam ale zabraklo mi slow no coz naki scisle sa podstawa mojego wyksztalcenia skromnego zrezta Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Chłopie, ty chyba rozum straciłeś w wyniku ja 26.08.05, 16:51 musi byc skromne. Ja skonczylem matme na UW, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 [...] 26.08.05, 16:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Wprowadźmy dodatkowy podatek (analny) dla gejów 26.08.05, 16:36 żeby pokryć leczenie ich zmęczonych dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Wprowadźmy dodatkowy podatek (analny) dla gej 26.08.05, 16:38 zona jest psychologiem? Klinicznym? Widac marnym... Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Wprowadźmy dodatkowy podatek (analny) dla gej 26.08.05, 16:41 no logikiem jestes wspanialym !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Wprowadźmy dodatkowy podatek (analny) dla gej 26.08.05, 16:47 nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Hej, Geju-Edukatorze, napisz mi, bo jestem ciekaw 26.08.05, 16:45 czy to , że ktoś rozpiera Ci jelito grube sprawia Ci przyjemność , czy poprostu lubisz ból i dlatego to robisz????? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Hej, Geju-Edukatorze, napisz mi, bo jestem ci 26.08.05, 16:47 masz, przeczytaj: homo-niewiadomo.blogspot.com/ I zglos sie do zony. Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Czytałem ten bełkot i wciąż nie rozumiem :( 26.08.05, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Czytałem ten bełkot i wciąż nie rozumiem :( 26.08.05, 16:50 czego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Nie rozumiem, że chłop wkłada chłopu i obaj 26.08.05, 16:52 to lubią. To mi się w głowie nie mieści. To jest bardziej nieestetyczne niż załatwianie potrzeb fizycznych w miejscach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nie rozumiem, że chłop wkłada chłopu i obaj 26.08.05, 16:53 dobra, widze, ze masz obsesje. Zglos sie do zony, chociaz watpie, ze ja masz... Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia [...] 26.08.05, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia A napisz mi tylko jeszcze jedno, czy Ty probowałeś 26.08.05, 16:59 kiedyś z kobietą, bo może nie wiesz jak się podrywa, albo jesteś chorobliwie nieśmiały?? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: A napisz mi tylko jeszcze jedno, czy Ty probo 26.08.05, 17:01 czytac nie umiesz homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Ty jesteeś nie tylko Gejem ale i astronomem :) 26.08.05, 17:08 Cały czas o tych innych planetach... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ty jesteeś nie tylko Gejem ale i astronomem : 26.08.05, 20:02 strasznie wyrywkowo czytales. Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 [...] 26.08.05, 17:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 [...] 26.08.05, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: sodomici = pedały 26.08.05, 16:45 proste, kopulujac ze zwierzeciem gwalcisz je, bo nie moze ono wyrazic swojej woli. Podobnie jak np. zgwalcisz kobiete w spiaczce. I robisz mu krzywde, a znecanie sie nad zwierzetami jest karalne. Podobnie z dzieckiem. Nie moze wyrazic swojej woli, wiec nawet jak sie "zgadza", to jest to gwalt. Co do kazirodztwa, to chodzi o ryzyko obciazen genetycznych, jezeli urodza sie dzieci. Nie wiem tez dlaczego mieszasz do tego religie. Akurat w Biblii jest cala masa pozytywnego kazirodztwa i pedofilii. A z innej beczki: czy nalezy zakazywac milosci francuskiej? A analnej (heteroseksualnej)? Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 [...] 26.08.05, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
femina_domina Ale Ty jesteś mądry, Ty napewno jesteś Kobietą 26.08.05, 17:01 a nie jakimś obrzydliwym facetem! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ale Ty jesteś mądry, Ty napewno jesteś Kobiet 26.08.05, 17:02 homo-niewiadomo.blogspot.com/ jak przeczytasz, to dowiesz sie kim jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
femina_domina [...] 26.08.05, 17:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
femina_domina [...] 26.08.05, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
femina_domina i myślisz może, ze ty jakiś mądry jesteś :) 26.08.05, 17:05 ładny mi matematyk, ciekawe u kogo się broniłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: i myślisz może, ze ty jakiś mądry jesteś :) 26.08.05, 17:07 magisterkę czy doktorat ciziuniu? Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 [...] 26.08.05, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: sodomici = pedały 26.08.05, 17:08 nie wiem w co Ty zabrnales, ale na poziomie szamba nie bede dyskutowal. I tak zrobilem zbyt wiele wyjatkow... Nie schowasz prostactwa za pseudonaukowym belkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: sodomici = pedały 26.08.05, 17:10 och koleś, pomińmy w takim wypadku miejsce, w które zabrnąłeś, ale jak Ci sie skończyły argumenty, to zaczynasz bredzić o pseudonaukowym bełkocie? kolego genetyka i biologia to moje podwórko!!! Nie nazywaj mnie pseudonaukowcem, bo wyzwę Cie na porównanie dorobku!!! Co wtedy powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: sodomici = pedały 26.08.05, 17:24 OK. Chetnie podyskutuje o zachowaniach czlowieka. Prosze o jasny dowod, ze wychowanie ma wplyw na orientacje seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
pointer0 Re: sodomici = pedały 26.08.05, 18:29 hmm... o jakim dorobku Ty mówisz? Czy Ty czasami nie próbujesz się dowartościować faktem, ze udało Ci się zdobyć kilka śmiesznych papierków? Skoro jesteś tak obeznany z nauką i zapewne jak mniemam z całym środowiskiem tzw. ludzi z tytułami czy też takimi co to produkują dziesiątki publikacji - powinieneś wiedzieć, że zdarzają się wśród nich ludzie, którzy nie powinni być w żaden sposób kojarzeni ze słowem: nauka. Zatem miast tego, skup się na próbie rozsądnej argumentacji a nie sprowadzaniem rzeczy do absurdu – bo to akurat potrafi przeciętny uczeń pierwszej klasy przeciętnego liceum. Nadto, czy zauważyłeś żeby ktoś na wejściu mówił o swoim podwórku czy dorobku naukowym? To chyba nie jest norma a więc = ? ah... przecież Ty doskonale umiesz przyrównywać pewne rzeczy... zwłaszcza na gruncie genetyki i biologii, gdzie znak = ma przecież tak ścisłe znaczenie. Jesteś żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
pointer0 Re: sodomici = pedały 26.08.05, 18:32 Powyższa wypowiedź dotyczyła pana gugul2 – zapomniałem to umieścić... przepraszam szanownego naukowca Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 26.08.05, 17:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 [...] 26.08.05, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: sodomici = pedały 26.08.05, 16:47 hm czyzbym nie byl wyjatkiem ciesze sie ze ktos jeszcze mysli tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 [...] 26.08.05, 17:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: tobie żółć na mózg chyba padła 26.08.05, 20:00 no, smialo, pochwal sie swoim dorobkiem, tak jak to obiecywales. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: sodomici = pedały 26.08.05, 17:27 Ty to nie masz pojecia o niczym. Zdziwilby sie odestek 'normalnych, heteroseksualnych' mezczyzn, ktorzy mieli doswiadczenia w pozyciu ze zwierzetami, gdy byli nastolatkami. Badania epidemiologiczne sa powszechnie dostepne. Mowisz, ze biologia to twoje podworko, to z Medlinem nie powinienes miec problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 26.08.05, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
addesor Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 16:48 Kaczor jest tak obrzydliwą osobą, że to wprost NIEWYOBRAŻALNE!!!!!!!!!!!! Opuszczę Polskę, jeśli ta świnia zostałaby Przeydentem RP. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 17:03 Ale trzeba mieć narąbane w tej homopsychice żeby twierdzić że stosunki analne kobiety i mężczyzny to norma..... Głęboko wspólczuję tak myślącym oraz tym którzy dotknięci są taką skłonnością.. Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Geje to niepoważny temat do dyskusji, ale jaki śmi 26.08.05, 17:12 śmieszny. Można się wyluzować po ciężkim tygodniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 17:14 Słusznie! Do sądu Kaczora-dyktatora! Odpowiedz Link Zgłoś
tom481 Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 17:15 Trzeba wreszcie zgnoić dziada! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 26.08.05, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 20:22 Co to za głupota. Jak można reklamować coś co nie jest normalnością. Nie przepadam za panem Kaczyńskim, ale uważam, że ma całkowitą rację. Parada wolnosci nie jest jakąkolwiek manifestacją głoszącą równość tylko głoszącą coś co nie jest normalne. Nikt nie ma prawa prześladować homoniepewnych ale oni też nie mają prawa zmuszac wszystkich do akceptowania z zachwytem ich poczynań. Ci, którzy popierają twz. paradę wolności sądząc ze biorą udzial w czymś wielkim nie zdają sobie sprawy, że niszczą podstawowe zasady naszego świata. Jeśli ich nie będzie skończymy się jako cywilizacja. Myślą o sobie jak o światowych niezaściankowych ludziach a są malutkimi chorągiewkami chcącymi kierować się wielkim wiatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 26.08.05, 20:26 Gruba przesada. Ktos Cie zmusza do "akceptowania z zachwytem ich poczynan"? I co to sa "podstawowe zasady naszego swiata"? Myslisz, ze z powodu Parady Rownosci upadnie cywilizacja? Jakos parada sie odbyla i konca swiata nie zanotowano. Radze zejsc na Ziemie. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors [...] 26.08.05, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow [...] 26.08.05, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zasaniak Re: Kaczyński do Strasburga za Paradę Równości? 27.08.05, 07:27 Brawo, i jeszcze raz brawo. Przecież Hitler już przed Kaczyńskim unicestwiał homoseksualistów, Romów,Żydów a potem przyszła pora na Słowian itd. Panie Kaczorze. Musisz się spieszyć, by zanim cię zamkną w psychiatryku, mógłbyś zrealizować choć jeden z punktów swego idola. Rolą społeczeństwa jest jak najszybsze odizolowanie tego maniaka od normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś