Dodaj do ulubionych

List pogrąża asystentkę Cimoszewicza

• andrzejfp Nawet jeśll ten list jest autentyczny, to co to 27.08.05, 09:32
      zmienia? Przecież każdy normalny i myślący człowiek już wie, że oświadczenie majątkowe Cimoszki było celowo zafałszowane. A przecież z tego właśnie powodu Jarucka wystąpiła przed komisją. Teraz jej zdyskredytowanie jest już rzeczą drugorzędną; nikt bowiem nie uwierzy w "potrójną pomyłkę". Nałęcz ostatnio przechodzi samego siebie, zaprzeczając faktom i obrażając rozum. No a co z oświadczeniem z 20. kwietnia? Kiedy podobno "urzędy nie pracują"? Faktem jest że Cimoszka kłamał przed komisją i do tego naprawdę nie jest mi potrzebna Jarucka, żeby to zrozumieć.
      To, że czerwoni potrafią z uśmiechem kłamać w żywe oczy pokazała doskonale Jakubowska. To co teraz robią postkomuniści z kampanią Cimoszewicza, przekracza wszelkie granice nieprzyzwoitości.
      • uchachany Re: Nawet jeśll ten list jest autentyczny, to co 27.08.05, 13:32
        andrzejfp napisał:

> zmienia? Przecież każdy normalny i myślący człowiek już wie, że oświadczenie
        ma
        > jątkowe Cimoszki było celowo zafałszowane.

Myślący człowiek widzi raczej, że w 2002 Cimoszewicz był przekonany o celowości
        wpisywania w oświadczenie majątkowe stanu na dzień wypełniania, co oczywiście
        go jako prawnika dyskwalifikuje.

> A przecież z tego właśnie powodu Jar
        > ucka wystąpiła przed komisją.

Wystąpiła z tego powodu, że Miodowicz i spółka chcieli koniecznie udowodnić
        fakt fałszerstwa, czyli działania celowego, więc zmontowali ordynarną i
        niechlujną prowokację.

> Teraz jej zdyskredytowanie jest już rzeczą drugor
        > zędną; nikt bowiem nie uwierzy w "potrójną pomyłkę". Nałęcz ostatnio
        > przechodzi
        > samego siebie, zaprzeczając faktom i obrażając rozum. No a co z
        oświadczeniem
        > z 20. kwietnia? Kiedy podobno "urzędy nie pracują"?

I co z tego, że z 20 kwietnia? Z tą datą jest wypełnione, a sejmowe przyjęte na
        sekretariat sejmu 24 kwietnia, (sprawdź sobie stempel sekretaratu na skanie
        oświadczenia na stronach sejmu), natomiast to do MSZ 25 kwietnia.
        Uważasz, ze w wolną od pracy sobotę jest zakazane wypełnianie oświadczeń
        majątkowych i oddawanie ich później w tygodniu, kiedy urzędy są czynne?
        Widzę tu jakieś ograniczenie umysłowe.

> Faktem jest że Cimoszka kła
        > mał przed komisją i do tego naprawdę nie jest mi potrzebna Jarucka, żeby to
        zro
        > zumieć.

W którym miejscu kłamał, może wyszczególnisz? Przeciez przyznał się, że nie
        ujął akcji Orlenu "przez pomyłkę", co oczywiście robi z niego coniebądź cymbała.

> To, że czerwoni potrafią z uśmiechem kłamać w żywe oczy pokazała doskonale >
        > Jakubowska.

Tylko czerwoni? Inni oczywiście nie, na przykład Giertych łżący najpierw w żywe
        oczy, że nie spotkał się z Kulczykiem na Jasnej Górze, potem stwierdzający, że
        się przypadkiem otarli o siebie w przejściu, po kolejnych kilku wersjach
        przyznający się wreszcie, że umówił się tam z nim na spotanie?

> To co teraz robią postkomuniści z kampanią Cimoszewicza, przekracza wsz
        > elkie granice nieprzyzwoitości.

To co robi Miodowicz przedstawiając fałszywego świadka i fałszywe papiery
        oczywiście żadnych granic nie przekracza?

Nie zauważasz, że Jarucka w swym zeznaniu przed komisją (stenogram do
        sprawdzenia na stronach sejmu) bożyła się, że całe zdarzenie miało miejsce
        jednego dnia: jej wezwanie do Cimoszewicza, napisanie upoważnienia do zamiany
        oświadczeń majątkowych (z datą 20.04.2002), dokonanie zamiany i zabranie przez
        nią poprzedniego oświadczenia (i to na żądanie Cimoszewicza?!) do domu. Więc
        wszystko miało się odbyć w dniu wolnym od pracy, w którym urzedy są nieczynne.

I na poparcie tego przedstawiła kserokopię owego oświadczenia, którą
        wymachiwał Miodowicz przed dziennikarzami obwieszczając triumfalnie
        potwierdzenie zeznań Jaruckiej.

Ot, logika propagandysty...
      • krakowiak47 Ojej 27.08.05, 13:48
        ja swój PIT wypełniałem w niedzielę, kiedy urzędy nie pracowały, a ja jednak.
        Pośle Giertych, proszę złożyć na mnie donos do prokuratury. W myśl zasady
        Feliksa Edmundowacza "jest człowiek to paragraf się znajdzie"!
    • mlodygniewny1 pułkownik Miodowicz z PO to b.szef kontrwywiadu 27.08.05, 09:34
      III RP i jako członek spckomisji,który namówił Jarucką do napisania owego
      oświadczenia dla potrzeb komisji i zeznawania wymachiwał przed kamerami tv
      i mówił do dziennikarzy "oto dowód" upoważnienie Cimoszewicza - dokonał tego
      po 40 minutach przesłuchań Jaruckiej i wrócił za za zamknięte drzwi,by dalej
      przesłuchiwać Jarucką.Zapomniał dodać dziennikarzom,że to kserokopia,że tekst
      został napisany ręką Jaruckiej a podpis Cimoszewicza to faksymile.A inny członek
      speckomisji prokurator Wassermann pytany przez dziennikarzy:a gdzie jest
      oryginał odpowiedział:nie zapytaliśmy o to Jarucką.
      List Jaruckiej do marszałka C
      • mlodygniewny1 Re: pułkownik Miodowicz z PO to b.szef kontrwywia 27.08.05, 09:45
        kandydujący do sejmu z pierwszego miejsca dzięki decyzji Tuska kandydata PO
        na prezydenta ma do pomocy w speckomisji wybitnych ekspertów:"Ekspert to
        fachowiec,który obiektywnie wydaje niezalezną opinię w zakresie swoich
        kompetencji.Nie w komisji.Pułkownik Zbigniew Nowek za czasów AWS był szefem UOP.
        W tym czasie badał kontrakty zawarte przez ówczesną Ptrochemię Płock(PKN Orlen)
        z cypryjską firmą J&S na dostawy ropy naftowej.A więc zamiast doradzać komisji
        sam powininen przed nią stanąć.Nowek podejrzany jest też o przekazywanie prasie
        tajnych informacji ze stenogramów rozmów telefonicznych Marka Dochnala.Bo tajne
        dokumenty stawały sie publiczne natychmiast po ich wpłynięciu do komisji"
        napiał tygodnik NIE 34/2005 z 25 sierpnia 2005.
    • rudniand GWC gazeta wyborcza cimoszewicza 27.08.05, 09:43
      Proponję zmianę GW na GWC. Rdakcję zachęcam napiszcie w końcu manifest:
      Dlaczego popieramy Cimoszewicza. Kiedyś uważałem Was za obiektywnw medium, a
      teraz to obiektywnyjest u Was tylko program TV.
    • owski1 Nałęcz 27.08.05, 09:48
      Żal mi Nałęcza, opluwa innych używając metafor i wydaje mu się, że jest
      elegancki. To zwyczajny sprzedający się politycznie fiucik, który wbrew
      zapewnieniom Cimoszewicza babra się w g... po łokcie aż mu na okulaki chlapie.
      Wszystkie te papierki listy, pity i oświadczenia zaczynają przerastać ilościowo
      sedno sprawy. Zatem zaczęła działać "podziemna bibuła"?
      W tym grajdole już nie ma żadnej czystej kartki ani osoby - ot polityka po
      polsku wspierana przez prokuratury i ABW.
    • mlodygniewny1 pułkownik Miodowicz ma jeszcze generała Libere 27.08.05, 09:54
      do pomocy jako kolejnego eksperta speckomisji:"Bogdan Libera generał,szef
      wywiadu UOP za czasów Milczanowskiego.To wtedy słuzby upichciły prowokację
      przeciwko premierowi Oleksemu oskarżając go bezpośrednio o szpiegostwo.
      Tylko Nowek i Libera mieli dostęp do niektórych dokumentów z afery Orlenu.
      Dziś doradzają komisji,które z nich można odtajnić."-napisał tygodnik NIE
      34/2005 z 25 sierpnia 2005.
      A zatem pułkownik Miodowicz pułkownik Nowek oraz generał Libera=superspece
      od tajnych służb dobrze wiedzieli że kwiit Jaruckiej to fałszywka.
      • alfredkujot Re: pułkownik Miodowicz ma jeszcze generała Liber 27.08.05, 10:03
        mlodygniewny1 napisał:

> do pomocy jako kolejnego eksperta speckomisji:"Bogdan Libera generał,szef
        > wywiadu UOP za czasów Milczanowskiego.To wtedy słuzby upichciły prowokację
        > przeciwko premierowi Oleksemu oskarżając go bezpośrednio o szpiegostwo.
        > Tylko Nowek i Libera mieli dostęp do niektórych dokumentów z afery Orlenu.
        > Dziś doradzają komisji,które z nich można odtajnić."-napisał tygodnik NIE
        > 34/2005 z 25 sierpnia 2005.
        > A zatem pułkownik Miodowicz pułkownik Nowek oraz generał Libera=superspece
        > od tajnych służb dobrze wiedzieli że kwiit Jaruckiej to fałszywka.

Oni nic nie wiedzieli , bo nawet jakby wiedzieli to by nie wiedzieli
        albo sie pomylili. Kazdy moze sie pomylic i sie myla -myli.
        jak jeden nic nie wie to dlaczego inny mialby wiedziec ?
        kal jeden sie myli to dlaczego inny nie moze ?
        jarucka jest tak samo falszywa jak prawdziwe sa oswiadczenia cimoszewicza.
        albo na odwrot . A moze i jedno i drugie jest falszywe.
        A gdzie kwity na pochodzenie kasy cimoszewicza ?
        Czy w tym kraju zdobedzie sie ktos wreszcie na odwage i oglosi ze "krol jest
        nagi" Ze juz nie da sie ukryc ze pzpr-sld to paramafijna organizacja ?
        Mafia ktorej udalo sie legitymizowac swoja dzialalnosc w 36 mil panstwie.

• erg_samowzbudnik Re: pułkownik Miodowicz ma jeszcze generała Liber 27.08.05, 10:27
          Oni nic nie wiedzieli , bo nawet jakby wiedzieli to by nie wiedzieli
          > albo sie pomylili. Kazdy moze sie pomylic i sie myla -myli.
          > jak jeden nic nie wie to dlaczego inny mialby wiedziec ?
          > kal jeden sie myli to dlaczego inny nie moze ?
          > jarucka jest tak samo falszywa jak prawdziwe sa oswiadczenia cimoszewicza.
          > albo na odwrot . A moze i jedno i drugie jest falszywe.
          > A gdzie kwity na pochodzenie kasy cimoszewicza ?
          > Czy w tym kraju zdobedzie sie ktos wreszcie na odwage i oglosi ze "krol jest
          > nagi" Ze juz nie da sie ukryc ze pzpr-sld to paramafijna organizacja ?
          > Mafia ktorej udalo sie legitymizowac swoja dzialalnosc w 36 mil panstwie.
          Och chciało by sie ,jak bardzo by sie chciało.Nietety to tylko pobozne zyczenia a tak naprawdę kazdy walczy o swoje.
    • mangold "lekko przytępawy pułkownik wywiadu"-jakie to 27.08.05, 09:57
      słodkie...jak miód...buahahahahahaha
    • asz70 Miodowicze i inna szarańcza 27.08.05, 09:59
      Takie rządy szykuje nam PO (AWS) i PIS (AWS). Miodowicz zostanie szefem ABW a
      wtedy bójcie się wszyscy > SDPL, SLD, PD, PSL, LPR, itd.

--------------
    • t-800 Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:01
      List pogrąża asystentkę Cimoszewicza? Jeszcze nikt nic nie wie, nikt nie widział
      tego listu i nikt nie wie, co w nim jest, nikt nie wiem, na ile on jest
      wiarygodny i już pogrąża?
    • adw2 Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 10:03
      chciałem głosować na po, ale jeśli posłem ma zostać naiwniak zwany pułkownikiem
      to chyba coś jest w tej partii nie tak. donaldzie reaguj na takie rzeczy i
      wyrzuć w końcu tego nieudacznika, bo przynosi wstyd całemu po.
      • mangold Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 10:05
        adw2 napisał:

> chciałem głosować na po, ale jeśli posłem ma zostać naiwniak zwany pułkownikiem
        >
        > to chyba coś jest w tej partii nie tak. donaldzie reaguj na takie rzeczy i
        > wyrzuć w końcu tego nieudacznika, bo przynosi wstyd całemu po.

Donald nie zareaguje, bo sie różnych "oświadczeń" boi......
      • erg_samowzbudnik Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 10:34
        adw2 napisał:

> chciałem głosować na po, ale jeśli posłem ma zostać naiwniak zwany pułkownikiem
        >
        > to chyba coś jest w tej partii nie tak. donaldzie reaguj na takie rzeczy i
        > wyrzuć w końcu tego nieudacznika, bo przynosi wstyd całemu po.
        Ja miałem głosować na Cimoszewicza a na partię PO.Mam nadzieje że jak matactwa Konstantego zostana udowodnione to Tusk wywali go na wniebowzietą mordę. I dalej będę mógł głosowac na PO.
        • alfredkujot Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 10:35
          erg_samowzbudnik napisał:

> adw2 napisał:
          >
          > > chciałem głosować na po, ale jeśli posłem ma zostać naiwniak zwany pułkow
          > nikiem
          > >
          > > to chyba coś jest w tej partii nie tak. donaldzie reaguj na takie rzeczy
          > i
          > > wyrzuć w końcu tego nieudacznika, bo przynosi wstyd całemu po.
          > Ja miałem głosować na Cimoszewicza a na partię PO.Mam nadzieje że jak
          matactwa
          > Konstantego zostana udowodnione to Tusk wywali go na wniebowzietą mordę. I
          dale
          > j będę mógł głosowac na PO.

No dobra a te 100 tys baksow ?
          • erg_samowzbudnik Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 10:41
            alfredkujot napisał:

> erg_samowzbudnik napisał:
            >
            > > adw2 napisał:
            > >
            > > > chciałem głosować na po, ale jeśli posłem ma zostać naiwniak zwany
            > pułkow
            > > nikiem
            > > >
            > > > to chyba coś jest w tej partii nie tak. donaldzie reaguj na takie r
            > zeczy
            > > i
            > > > wyrzuć w końcu tego nieudacznika, bo przynosi wstyd całemu po.
            > > Ja miałem głosować na Cimoszewicza a na partię PO.Mam nadzieje że jak
            > matactwa
            > > Konstantego zostana udowodnione to Tusk wywali go na wniebowzietą mordę.
            > I
            > dale
            > > j będę mógł głosowac na PO.
            >
            > No dobra a te 100 tys baksow ?
            A to twoje były?
            • alfredkujot Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 10:47
              erg_samowzbudnik napisał:

> alfredkujot napisał:
              >
              > > erg_samowzbudnik napisał:
              > >
              > > > adw2 napisał:
              > > >
              > > > > chciałem głosować na po, ale jeśli posłem ma zostać naiwniak
              > zwany
              > > pułkow
              > > > nikiem
              > > > >
              > > > > to chyba coś jest w tej partii nie tak. donaldzie reaguj na t
              > akie r
              > > zeczy
              > > > i
              > > > > wyrzuć w końcu tego nieudacznika, bo przynosi wstyd całemu po
              > .
              > > > Ja miałem głosować na Cimoszewicza a na partię PO.Mam nadzieje że j
              > ak
              > > matactwa
              > > > Konstantego zostana udowodnione to Tusk wywali go na wniebowzietą m
              > ordę.
              > > I
              > > dale
              > > > j będę mógł głosowac na PO.
              > >
              > > No dobra a te 100 tys baksow ?
              > A to twoje były?

Ja tego nie moge wykluczyc.
              Jesli zostaly zrabowane , sa czescia tzw majtku panstwowego
              to moge sie domagac inf .A takze glosno pytac gdzie byl urzad skarbowy ?
              Komisja etyczna przypominala cimoszewiczowi . A gdzie byl urzad skarbowy !!!!

• mlodygniewny1 Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 10:50
            alfredkujocie:100tys baksow przeplynelo z konta na konto legalnie pod nadzorem
            bankowym.po sprzedazy akcji rowniez przeplynelo z konta na konto takze pod
            nadzorem bankowym.ojciec moze otrzymac od corki kase na wlasne konto/corka ma
            obywatelstwo polskie nie ma zas do dzisiaj obywatelstwa amerykanskiego.
            nadzor polski to GINB/glowny inspektor nadzoru bankowego oraz UKS/urzad kontroli
            skarbowej.w Stanach podlega tylko kontroli skarbowej tj. IRS/inland revenue
            service.
            • alfredkujot Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 11:27
              mlodygniewny1 napisał:

> alfredkujocie:100tys baksow przeplynelo z konta na konto legalnie pod nadzorem
              > bankowym.po sprzedazy akcji rowniez przeplynelo z konta na konto takze pod
              > nadzorem bankowym.ojciec moze otrzymac od corki kase na wlasne konto/corka ma
              > obywatelstwo polskie nie ma zas do dzisiaj obywatelstwa amerykanskiego.
              > nadzor polski to GINB/glowny inspektor nadzoru bankowego oraz UKS/urzad
              kontrol
              > i
              > skarbowej.w Stanach podlega tylko kontroli skarbowej tj. IRS/inland revenue
              > service.

No a gdzie sa kwity ? I gdzie byl polski urzad skarbowy ?
              Co z ustawa antykorupcyjna ?
              U nas to wszystko jest, nadzory prokuratorzy , policja , kamery w celach..
              Nie opowiadaj mi tu glodnych kawalkow.
              Kwity i konsekwencje wobec urzednikow skarbowych- gdzie sa ci urzednicy ?
              Tez sie pomylili ?

• mlodygniewny1 Re: 000000000000000000000000000000 27.08.05, 12:16
                alfredkujocie:nie opowiadaja bajek.
                jezeli urzedy kontroli skarbowej/nadzorujace urzedy skarbowe cokolwiek
                zawalily to nowa wladza po wrzesniowych wyborach z Toba na czele bedzie o tym
                trabic wszem i wobec i wsadzi owych do wiezien.
    • mangold Czyżby Konstanty 00 ?? 27.08.05, 10:03
      "Osoba, która odbierała w jej domu telefony, oświadczyła, że Jarucka nie będzie
      rozmawiać...."... :-))
    • mlodygniewny1 "adwokatka Emilia Nowaczyk,wprowadzona przez 27.08.05, 10:06
      Aumillera.Fakt,że prokuratura prowadzi postepowanie w ktorym rola p.Nowaczyk
      nie została określona,nie przeszkodził w powołaniu jej na eksperta.
      Piotr Wożniak jest od Wassermanna.Był w zarządzie Nafty Polskiej,w czasach gdy
      Modrzejewski był prezesem Orlenu.On też powinien być przesłuchany przez komisję"
      napisał tygodnik NIE 34/2005 z 25 sierpnia 2005.
      Dlaczego zatem komisja nie przesłuchała jako świadków pułkownika Nowka,Piotra
      Wożniaka?
    • e.v.q.a ?? 27.08.05, 10:09
      a czemu na list ma odpowiedziec sztab wyborczy PO? czyzby pulkownik musial miec
      czas do namyslu? pytanie nie jest do Tuska ale do Miodowicza, wiec niech nie
      odwraca kota ogonem
      • brokowisko Do Szkoły! 27.08.05, 10:51
        Ty myślisz , że taki pułkownik potrafi poprawnie napisać list?
      • synu Re: ?? 27.08.05, 11:01
        > a czemu na list ma odpowiedziec sztab wyborczy PO? czyzby pulkownik musial
        miec
        > czas do namyslu? pytanie nie jest do Tuska ale do Miodowicza, wiec niech nie
        > odwraca kota ogonem

Odpowiedz jest tak banalnie prosta, ze az dziwne, ze tak malo ludzi sie jej
        domysla. :-) Mala wskazowska: proces w trybie wyborczym

K
        R
    • koneser10 pogrążony Cimoszewicz 27.08.05, 10:11
      1. Przed komisja
      * Cimoszewicz:
      Pomylilem sie, nie wpisujac akcji Orlenu w oswiadczeniu sejmowym.
      * Jak bylo naprawde:
      'Zwracalismy uwage na pomyłke. Nie poprawil jej' - mowi Franciszek Stefaniuk z
      Komisji Etyki
      2. Do Stefaniuka
      * Cimoszewicz:
      Korespondencja z komisja dotyczyla wyceny mieszkania.
      * Jak bylo naprawde:
      'Pytalismy o akcje PKN Orlen.Uslyszelismy, ze to pytanie niestosowne' -
      twierdzi Franciszek Stefaniuk z Komisji Etyki
      3. Ilosc oświadczen:
      * Cimoszewicz:
      Składałem jedno oswiadczenie ministerialne i jedno poselskie.
      * Jak bylo naprawde:
      'Sa trzy ministerialne oswiadczenia Cimoszewicza' - donosi 'Rzeczpospolita'.
      4. Akcje Orlenu:
      * W zadnym z oswiadczen majatkowych Cimoszewicza nie ma akcji Orlenu, powinny
      byc w kazdym.
      * Nałęcz: 'Mylic sie jest rzecza ludzka' - tłumaczy Nałęcz
      5. Terminy:
      * Oświadczenie ministerialne zostalo zlozone trzy miesiace za późno.
      * Nałęcz: 'Marszałek mial wtedy ciężki okres'.
      6. Zmiany:
      * Cimoszewicz:
      Moje oswiadczenie nigdy nie podlegalo zadnej zmianie.
      * Jak było naprawde:
      'Marszalek zmienil stan majatkowy, sprzedal akcje BMC, stad trzecie
      oswiadczenie'
      7. Akcje BMC:
      * Cimoszewicz:
      'Pozbylem sie udzialow w BMC tuz po wstapieniu do rzadu'.
      * Jak bylo naprawde:
      Akcje zostaly sprzedane dopiero siedem miesiecy pozniej - wynika z odtajnionych
      oswiadczen
      8. Rada nadzorcza BMC:
      * Cimoszewicz:
      Po wejsciu do rzadu zrezygnowalem z przewodniczenia radzie nadzorczej.
      * Jak bylo naprawde:
      'Zasiadam w radzie nadzorczej BMC' - deklaruje trzy miesiace po objeciu teki
      ministra.
      9. Rachunek maklerski:
      * Cimoszewicz: deklaruje iz zakup akcji na rzecz corki odbyl sie zupelnie
      legalnie.
      * Jak bylo naprawde:
      Oferta akcji Orlenu na rynku pierwotnym byla skierowana do osob majacych stale
      miejsce zamieszkania w Polsce. Corka Cimoszewicza, dla ktorej kupowal akcje od
      lat mieszka w USA...
      10. Podatki od zysku
      Za dochod uzyskany ze sprzedazy akcji Orlenu corka Cimoszewicza powinna
      najpewniej zaplacic w USA podatek. Na wszelkie pytania w tej sprawie
      Cimoszewicz stosuje rozne uniki......

Cimoszewicz zamiast zajac sie wyjasnianiem wypisanych powyzej watpliwosci -
      cala swoja energie kieruje by zniszczyc Jarucka.....
      Ludzie czy ktos jeszcze chce glosowac na Cimoszewicza ?
    • ansb Szkoda że tym razem sie nie udało z czerwonymi... 27.08.05, 10:12
      szkoda, że tym razem sie nie udalo z czerwonymi
    • abba15 Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:14
      Jakiś UBecki list może być tylko odwracaniem uwagi od przestępcy Cimoszenki.
      • mangold Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:15
        abba15 napisał:

> Jakiś UBecki list może być tylko odwracaniem uwagi od przestępcy Cimoszenki.

Nie ubecki tylko Jaruckiej.....
        • abba15 Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:17
          mangold napisał:
          > abba15 napisał:
          >Jakiś UBecki list może być tylko odwracaniem uwagi od przestępcy Cimoszenki.
          > Nie ubecki tylko Jaruckiej.....

Czy ktoś pytał o to Jarucką?
      • bananekk Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:17
        No widzisz a inny przestępca Giertych, czy przestępca Miodowicz nie mogą tego w
        spokoju wyjaśnić!!! smutne prawda
        • abba15 Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:19
          bananekk napisał:
          > No widzisz a inny przestępca Giertych, czy przestępca Miodowicz nie mogą tego w
          >
          > spokoju wyjaśnić!!! smutne prawda

Smutne jest toto
          że jesteś idiotą
          • bananekk Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:20
            ja wiem, ze tobie jak juz sie argumenty koncza to zaczynasz obrazac, no ale
            najwidoczniej taki juz jestes...
            • abba15 Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:25
              bananekk napisał:

> ja wiem, ze tobie jak juz sie argumenty koncza to zaczynasz obrazac, no ale
              > najwidoczniej taki juz jestes...

Wiesz jaki jestem ... pies na czerwonych
              • bananekk Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:30
                no ale to nie znaczy, że muisz mnie idiotą nazywać...
                <no comment>
              • erg_samowzbudnik Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:40
                abba15 napisał:

> bananekk napisał:
                >
                > > ja wiem, ze tobie jak juz sie argumenty koncza to zaczynasz obrazac, no a
                > le
                > > najwidoczniej taki juz jestes...
                >
                > Wiesz jaki jestem ... pies na czerwonych
                Jaki z ciebie "pies na czerwonych" raczej kundelek siusiający po nogach.
    • bananekk NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:14
      "Nałęcz stwierdził, że Miodowicz pokazywał dokument mediom "z miną chłopca,
      który doznał spełnienia". - Zrozpaczona kobieta produkuje fałszywkę, a oni to
      wykorzystują bez sprawdzenia - kpił Nałęcz, nazywając Miodowicza "Jamesem
      Bondem" i "007 bez siedem". - Jak go bardzo zdenerwuję, to jeszcze mnie
      zastrzeli, bo na pewno ma pozwolenie na broń - mówił Nałęcz."

I jak tu nie lubić tego faceta...
      • abba15 Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:16
        bananekk napisał:
        > "Nałęcz stwierdził, że Miodowicz pokazywał dokument mediom "z miną chłopca,
        > który doznał spełnienia". - Zrozpaczona kobieta produkuje fałszywkę, a oni to
        > wykorzystują bez sprawdzenia - kpił Nałęcz, nazywając Miodowicza "Jamesem
        > Bondem" i "007 bez siedem". - Jak go bardzo zdenerwuję, to jeszcze mnie
        > zastrzeli, bo na pewno ma pozwolenie na broń - mówił Nałęcz."
        > I jak tu nie lubić tego faceta...

Moim zdaniem to czerwoni przestępcy wywołują tematy zastępcze.
        • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:18
          byc moze...
          • abba15 Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:22
            bananekk napisał:

> byc moze...

być może gdzie indziej bujniejsza zieleńsza jest zieleń
            ale czerwonego łajna mamy w nadmiarze i UBeckich wcieleń
            • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:29
              daltonistów jest ci u nas dostatek i może to ich najbardziej denerwuje i potem
              nazywają ludzi, których nie znają idiotami, innych Żydami, zawsze obrażeni są
              na cały świat,że nie potrafią dostrzec tych naprawdę czerwonych...

<to jest twój główny problem, musisz przystopować i zacząć dostrzegać, że nie
              wszyscy myślą tak jak Ty i twoje Giertychy, ale po co ja Ci to mówię,jak ty mi
              zaraz wiązkę puścisz, co u Ciebie argumentacją się zowie>
            • uu1 Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:29
              Bardzo ładne. Co wczoraj piłeś, że Cię trzyma do tej pory?
              • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:31
                po co Ci to, on Cię zaraz zezwie...
                <no comment>
                • uu1 Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:40
                  Nie, to miły, utalentowany gość tylko trzba go zrozumieć.
                  • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:47
                    <no comment just laughter>
        • krakowiak47 Abbie do sztambucha 27.08.05, 11:46
          abba15 napisał:

> Moim zdaniem to czerwoni przestępcy wywołują tematy zastępcze.

Brawo, głębokie spostrzeżenie jak na piętnastolatka. Jeszcze trzy lata do
          pełnoletności, to wtedy może potrafisz sprecyzować, co Ci się w główce roi?
          Czerwonym przestępcą jest:
          a) Miodowicz - po tacie
          b) Jarucka - po znajomości
          c) Cimoszewicz - z nienawiści
          d) Nałęcz - jak wyżej
          e) Glemp - za kapelusz (koniecznie!)
          f) można tak w nieskończoność....
          • mangold To nie wiek, to IQ.......... :-)) 27.08.05, 11:47
            krakowiak47 napisał:

>
            > Brawo, głębokie spostrzeżenie jak na piętnastolatka. Jeszcze trzy lata do
            > pełnoletności, to wtedy może potrafisz sprecyzować, co Ci się w główce roi?
            > Czerwonym przestępcą jest:
            > a) Miodowicz - po tacie
            > b) Jarucka - po znajomości
            > c) Cimoszewicz - z nienawiści
            > d) Nałęcz - jak wyżej
            > e) Glemp - za kapelusz (koniecznie!)
            > f) można tak w nieskończoność....
            • uu1 Re: Przesadzasz, aż tyle? 27.08.05, 11:49
            • krakowiak47 Re: To nie wiek, to IQ.......... :-)) 27.08.05, 11:50
              Dziękuję za oświecenie, ale przy taki IQ Abba by nawet komputera nie włączył!
              • mangold Re: To nie wiek, to IQ.......... :-)) 27.08.05, 11:52
                krakowiak47 napisał:

> Dziękuję za oświecenie, ale przy taki IQ Abba by nawet komputera nie włączył!

Może starzy kochaja swoje biedne dziecko i mu włączają... a potem klikaja co
                podyktuje.. ;-))
                • krakowiak47 Re: To nie wiek, to IQ.......... :-)) 27.08.05, 11:54
                  Tacy miłosierni, to muszą być z Ligi Polskich RODZIN!
                  • uu1 Re: To nie wiek, to IQ.......... :-)) 27.08.05, 11:56
                    Albo są prawi i sprawiedliwi.
      • michalw4 Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:30
        Swoją drogą ciekawe czy te teksty miał jakoś uzgodnione lub wolną rękę w
        bluzganiu, czy raczej go poniosło? Chyba gładko uczesany Cimoszewicz nie
        chciałby być utożsamiany z takim barwnym językiem rodem z "Nie".
        • uu1 Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:44
          Przyznasz, że tekst o 007 jest celny?
          • mangold Nie może ci przyznać racji, bo go kumple na 27.08.05, 10:50
            zebraniu partyjnym zgnoją...ale w skrytości ducha napewno podziwia Nałęcza za
            celne 'strzały"....

uu1 napisała:

> Przyznasz, że tekst o 007 jest celny?
            • uu1 Re: Więce wiary w człowieka. 27.08.05, 10:56
            • studioturos Jakzeby inaczej! 27.08.05, 10:59

• studioturos Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:58
            uu1 napisała:

> Przyznasz, że tekst o 007 jest celny?
            Przyznam ze mniej chamski niz inne, niestety z tej samej kniajackiej poleczki...
            Miller tez cos mowil o zerach, zycze skunksowi, by skonczyl jak pan tfu premier
            • uu1 Re: Czy Ty nie masz kłopotów z węchem? 27.08.05, 11:00
        • studioturos Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:56
          michalw4 napisał:

> Swoją drogą ciekawe czy te teksty miał jakoś uzgodnione lub wolną rękę w
          > bluzganiu, czy raczej go poniosło?
          A gdzie tam! skunks po prostu tak ma!

>Chyba gładko uczesany Cimoszewicz nie
          > chciałby być utożsamiany z takim barwnym językiem rodem z "Nie".
          Alez gladko przyczesany jest takim samym skunksem...
          Jak to mowia: perfumowane gowno jeszcze bardziej smierdzi
          • uu1 Re: Często się wąchasz? 27.08.05, 10:58
          • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:59
            i ten poziom wypowiedzi, pan na pewno należy do LPR, ewntualnie do PiSs, choć
            tam są raczej kulturalni ludzie
            • studioturos Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 11:19
              bananekk napisał:

> i ten poziom wypowiedzi,
              jeszcze jednego z zerami znalazles. Jest nas za duzo, nie umiesz do tylu
              liczyc...

> pan na pewno należy do LPR, ewntualnie do PiSs, choć
              > tam są raczej kulturalni ludzie
              Ciekawe, a ja myslalem ze w PiS-ie sa prawicowe oszolomy, co to nie pozwalaja
              homo-coś na popieparadowac...
              • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 14:30
                poza Dornem, nie widzę tam wielu oszołomów... alw pewnie ujawni się paru po
                wyborach
      • studioturos Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:53
        bananekk napisał:

- Jak go bardzo zdenerwuję, to jeszcze mnie
        > zastrzeli, bo na pewno ma pozwolenie na broń - mówił Nałęcz."
        >
        Aby zastrzelic skunksa nalezy sie do niego zblizyc... Ja bym sie bal...
        • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 10:56
          a pan z prawicy??? widać po argumentacji... Co PiSs czy LPR?
          • studioturos Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 11:01
            bananekk napisał:

> a pan z prawicy??? widać po argumentacji... Co PiSs czy LPR?

A pan z choinki? Widac po stylu! Zielona czy juz zzokla?
            • bananekk Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 11:05
              <no comment just laughter>

A po czym was poznają? Po uczynkach? Nie, przecież to nudne prawda, u nas
              prawica kłócić się potrafi najlpepiej, z rządzeniem tak samo jak w przypadku
              SLD
              • studioturos Re: NIE ALE NAŁĘCZ JEST THE BEST... 27.08.05, 11:11
                bananekk napisał:

> <no comment just laughter>
                >
                > A po czym was poznają? Po uczynkach? Nie, przecież to nudne prawda, u nas
                > prawica kłócić się potrafi najlpepiej, z rządzeniem tak samo jak w przypadku
                > SLD
                Tak rozumujac powinnismy wogole nie przeprowadzac wyborow, krajem niech sobie
                rzadzi jakas tam mafia paliwowa, a policjanci lapia staruszki...
    • brokowisko Kto wprowaził 007 (Miodowicza) do Sejmu? 27.08.05, 10:45
      Teraz trzeba dokładnie sprawdzać listy wyborcze aby nie było na nich następnych
      pułkowniczków służb specejalnych! A swoją drogą za czyją protekcją donosiciel
      dostał sie do sejmu? Myślę , że nowe zgromadzenie powoła specejalną komisję aby
      to wyjaśnić!
      • studioturos Re: Kto wprowaził 007 (Miodowicza) do Sejmu? 27.08.05, 10:51
        brokowisko napisał:

> Teraz trzeba dokładnie sprawdzać listy wyborcze aby nie było na nich
        następnych
        >
        > pułkowniczków służb specejalnych!
        Proponuje wyciac z list wyborczych polowe poslow SLD i SDPL

>A swoją drogą za czyją protekcją donosiciel
        > dostał sie do sejmu?
        To do sejmu sie dostaje? Ja myslalem ze wybory byly, naiwny...

> Myślę , że nowe zgromadzenie powoła specejalną komisję aby
        >
        > to wyjaśnić!
        Pewnie trzeba bedzie zajac sie np. Oleksym, o ile grubasek sie do senatu
        dostanie...
        • uu1 Re: Nie masz racji. 27.08.05, 11:06
    • studioturos Też dostałem e-maila 27.08.05, 10:47
      A w nim ktoś znający stosunki panujące w Polsce napisal, ze GW jeszcze nie
      zwinela choragiewki. Zbieraja haki na Kaczynskiego uznajac ze Tusk jest poza
      zasiegiem. Zagrywka na Miodowicza to tylko dla zyskania czasu. Sprawa z
      oplacanymi badaniami to fraszka w porownaniu z tym co nas czeka w najblizszym
      czasie. Okaze sie, ze K. ma willę na majorce, co poda "anonimowe, ale
      wiarygodne źródło". jestem też przekonany, że K. będą starali sie umoczyc w
      sprawe mafii paliwowej, oraz w PZU - ostatnio nośne tematy...
      Ale to nic w porownaniu z tym co czeka nas w najblizszym czasie w sprawie
      sondazy... Juz widze tytuly "Cimoszewiczowi Miodowicz nie zaszkodzil" i 29%
      poparcia, tuż za Tuskiem, "w drugiej turze Cimoszewicz minimalnie przed
      Tuskiem" - 52% dla C., "Kaczyński traci wiarygodność" i 16%, czyli tyle samo co
      Lepper - najlepiej zmieszac ich razem, bo to populisci...
      Pomyslow jest jeszcze cale mnostwo, ale ich nie zdradze, jeszcze konkurencja je
      wykorzysta...
      A Nalecza proponuje ustawic przed komitetem wyborczym jako posag. Magnetofon
      sie mu zalozy i z niego bedzie lecialo caly czas "Cimoszewicz jest jak
      krysztal"!
      Tylko zeby ktos nie dogral: taki czysty czy taki rżnięty? - jak napisala
      internautka...
      • uu1 Re: Gratulacje. Wyobraźnia pracuje. Tak trzymać. 27.08.05, 10:51
      • alkud KTO JESZCZE DOSTAŁ EMAILE??? 27.08.05, 11:03
        Do mnie napisała tajemnicza osoba, z informacją, że do wyborów za linię
        programową Gazety Wyborczej odpowiada Sztab Wyborczy Włodzimierza Cimoszewicza...

NAPRAWDĘ OSTRA STRONA!HARDKOR TYLKO DLA DOROSLYCH
        • e.v.q.a Re: KTO JESZCZE DOSTAŁ EMAILE??? 27.08.05, 11:07
          no i co to zmienia? ktos sobie wypisuje pierdoly (a moze i nie) bo mamy wolnosc
          slowa. a anonimem to mozna sobie... wiadomo co:)
          • studioturos Krowo.niebianska - myslisz? 27.08.05, 11:08
            e.v.q.a napisała:

> no i co to zmienia? ktos sobie wypisuje pierdoly (a moze i nie) bo mamy
            wolnosc
            > slowa. a anonimem to mozna sobie... wiadomo co:)
            • e.v.q.a inteligentny.inaczej.junior a Ty? 27.08.05, 11:11

• alkud Wyborcza cały czas powołuje się na anonimy... 27.08.05, 11:15
            i tajemniczą osobę z MSZ...

> a anonimem to mozna sobie... wiadomo co:)

powiedz to Gazecie Wyborczej Włodzimierza Cimoszewicza :)

NAPRAWDĘ OSTRA STRONA!HARDKOR TYLKO DLA DOROSLYCH
        • mateusz.slawinski Re: KTO JESZCZE DOSTAŁ EMAILE??? 27.08.05, 11:23
          Ja nie dostałem, może był byś w stanie podesłać?

slawinski@sezam.pl
      • erg_samowzbudnik Re: Też dostałem e-maila 27.08.05, 11:32
        studioturos napisał:

> A w nim ktoś znający stosunki panujące w Polsce napisal, ze GW jeszcze nie
        > zwinela choragiewki. Zbieraja haki na Kaczynskiego uznajac ze Tusk jest poza
        > zasiegiem. Zagrywka na Miodowicza to tylko dla zyskania czasu. Sprawa z
        > oplacanymi badaniami to fraszka w porownaniu z tym co nas czeka w najblizszym
        > czasie. Okaze sie, ze K. ma willę na majorce, co poda "anonimowe, ale
        > wiarygodne źródło". jestem też przekonany, że K. będą starali sie umoczyc w
        > sprawe mafii paliwowej, oraz w PZU - ostatnio nośne tematy...
        > Ale to nic w porownaniu z tym co czeka nas w najblizszym czasie w sprawie
        > sondazy... Juz widze tytuly "Cimoszewiczowi Miodowicz nie zaszkodzil" i 29%
        > poparcia, tuż za Tuskiem, "w drugiej turze Cimoszewicz minimalnie przed
        > Tuskiem" - 52% dla C., "Kaczyński traci wiarygodność" i 16%, czyli tyle samo co
        >
        > Lepper - najlepiej zmieszac ich razem, bo to populisci...
        > Pomyslow jest jeszcze cale mnostwo, ale ich nie zdradze, jeszcze konkurencja je
        >
        > wykorzysta...
        > A Nalecza proponuje ustawic przed komitetem wyborczym jako posag. Magnetofon
        > sie mu zalozy i z niego bedzie lecialo caly czas "Cimoszewicz jest jak
        > krysztal"!
        > Tylko zeby ktos nie dogral: taki czysty czy taki rżnięty? - jak napisala
        > internautka...
        Teoria spisku. Budzisz się w nocy zalany potem , wszędzie SB UB KGB GRU i LPR PIS i co tam jescze. Jak możesz tak życ???/
    • jasinanagazecie Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 10:52
      Mam takie wrażenie - oby niesłuszne, że "gazeta" coś nie jest w tej spraie
      obiektywna. Tytuły takie jednostronne i wogóle... Oby to były tylko moje
      przywidzenia. Wiem że komuś trzeba wierzyć ale dlaczego nim cała sprawa się
      wyjaścni z góry zakładamy że rację ma pan Cimoszewicz, człowiek wobec którego
      istniej powazne (oby nieprawdziwe czego Mu życze bo to bardzo miły człoiwek)
      podejrzenie, że oszukiwał amerykańśkiego podatnika i wiecznie się mylił w
      swoich oświadczeniach majątkowych a także choc był szefem MSZ to nie wiedział
      n.p. ile ropy bierzemy z Rosji (ojej! to starszne to chyba ważna kwestia).
      Mam nadzieję że się myle, podejrzenia są nieprawdziwe. Nie podejrzewajcie mnie
      o jakiś ekstremizm. "radia Maryja" nie słucham
      • erg_samowzbudnik Re: List pogrąża asystentkę Cimoszewicza 27.08.05, 12:24
        jasinanagazecie napisał:

> Mam takie wrażenie - oby niesłuszne, że "gazeta" coś nie jest w tej spraie
        > obiektywna. Tytuły takie jednostronne i wogóle... Oby to były tylko moje
        > przywidzenia. Wiem że komuś trzeba wierzyć ale dlaczego nim cała sprawa się
        > wyjaścni z góry zakładamy że rację ma pan Cimoszewicz, człowiek wobec którego
        > istniej powazne (oby nieprawdziwe czego Mu życze bo to bardzo miły człoiwek)
        > podejrzenie, że oszukiwał amerykańśkiego podatnika i wiecznie się mylił w
        > swoich oświadczeniach majątkowych a także choc był szefem MSZ to nie wiedział
        > n.p. ile ropy bierzemy z Rosji (ojej! to starszne to chyba ważna kwestia).
        > Mam nadzieję że się myle, podejrzenia są nieprawdziwe. Nie podejrzewajcie mnie
        > o jakiś ekstremizm. "radia Maryja" nie słucham

Nie mogłem znależć nigdzie ile tej ropy z Rosji idzie , znajduję informacje ,że około 95% ale to jest mowa o rurociągu z Rosji a przecież tam płynie ropa z innych krajów dawnego ZSRR .Może ktos wyjaśni jak jest naprawde.
    • henryk.log Żarty się skończyły, widzę! 27.08.05, 10:57
      Polska sbeka-Konstantego lub histeryka-Nałęcza!!!
      • mordzinas A CO TAK NAPRAWDĘ POGRĄŻA CIMOSZEWICZA 27.08.05, 11:18
        Przecież nie te durne oświadczenia majątkowe.

Owszem. Cimoszewicz krętaczył tymi oświadczeniami w związku z aferą Orlenu.
        To jest poza dyskusją. Tylko ktoś bardzo naiwny może uwierzyć
        w "pomyłkę" towarzysza sekretarza Cimoszenki.

Ale to nie sprawa fałszywych oświadczeń majątkowych dyskwalifikuje
        Cimoszenkę jako kandydata na urząd rezydenta RP.

Cimoszenko należał do organizacji przestępczej jaką była PZPR
        przekształcona później w SLD i SDPL.

PZPR - partia ,która współpracowała z okupantem -ZSRR przez blisko pół
        wieku.
        PZPR - zwalczała wszelką opozycję , nie pozwoliła na wolność słowa.

PZPR - poprzez socjalistyczą gospodarkę zrujnowała Polskę. Skutki
        zbrodniczej działalności PZPR odczuwać będą nasze pra pra wnuki.

A kto mordował ludzi na Wybrzeżu w Kopalni Wujek czy w Lubinie???
        Krasnoludki??? Nie. Zrobili to ludzie PZPR.
        Można by tu tak wymienić zło które wyrządzili komuniści.

I do takiej właśnie partii zaoisał się Cimoszenko. Wiedział
        przecież ,że to partia bandytów ale niee przeszkadzało mu to wtedy.
        Wtedy się opłacało...
        Pewnie. Mógł wstąpić do opozycji i walczyć o niepodległość Polski. Tyle
        że to nie przynosiło wtedy żadnych korzyści a wręcz przeciwnie.

Zmieniły się czasy a nasz towarzysz zostł demokratą. Socjaldemokratą.
        Kochającym wolność , demokrację zachodnią itd...

Co się stało???? Ano to ,że teraz to się opłaca.

Dlatego mówię waz jeszcze raz. Ludzie PZPR to są karierowicze ,którzy
        sprzedadza sie temu kto zapewnii im korzyści .
        Dla nich nie liczy się niepodległa Polska.

Gdyby dziś jakimś nieszczęściem wrócił ZSRR i komuna to taki Cimoszewicz
        Kwaśnieski jaskiernia Oleksy i reszta bandy już współpracowałaby z
        najeźdźcą.

Dlatego nie chcę by prezydentem był ktoś z PZPR.

Ludzie tej formacji w chwilach próby zawiedli. Nie mają żadnego
        kręgosłupa moralnego.
        Dla nich liczy się tylko ich własny zysk.

Cimoszenko jeśli zostanie wybrany zrobi wszystko aby przykryć ukryć
        wszystkie afery w których biorą udział ludzie PZPR-SLD.-SDPL

Przeszłość. Niechlubna przeszłość Cimoszenki pogrąża go raz na zawsze.

Gdyby Polska była krajem o ustatkowanej demokracji jak np.USA , to
        nigdy ,przenigdy ,żaden komunista z PZPR nie piastowłby żadnych
        publicznych stanowisk. Nawet gdydyby komuniści zmieniali nazwe- tak jak u
        nas- od PZPR do SLD i SDPL.
        Zdrajcy nie powinni rządzić.

Dlatego Cimoiszenko nie może być prezydentem. Niech pilnuje puszczy.

• uu1 Re: A CO TAK NAPRAWDĘ POGRĄŻA CIMOSZEWICZA 27.08.05, 11:23
          Za meritum 1, za styl 2, razem trójka. Nie jest źle. Pracuj dalej nad sobą.
          • studioturos Re: A CO TAK NAPRAWDĘ POGRĄŻA CIMOSZEWICZA 27.08.05, 11:25
            uu1 napisała:

> Za meritum 1, za styl 2, razem trójka. Nie jest źle. Pracuj dalej nad sobą.
            Srali muszki bedzie wiosna.
            Kursk i tak zatonie!
            • uu1 Re: Nie schodzisz poniżej poziomu. 27.08.05, 11:48
          • mordzinas UU1 PRAWDA W OCZKA KOLE .CO??? 27.08.05, 11:44
            Prawda zawsze kole w oczy.

A jak się nie ma argumentów żeby bronić towarzysza sekretarza Cimoszenkę
            (bo ich po prostu nie może być) to wtedy przeszakadza styl , meritum...

Ot dzisiejsza ćwierćinteligencja....
            • uu1 Re: do mordzinasa 27.08.05, 11:54
              mordzinas napisał:

> Prawda zawsze kole w oczy.
              Tego, który kłamie. Idź do okulisty.
              >
              > A jak się nie ma argumentów żeby bronić towarzysza sekretarza Cimoszenkę
              > (bo ich po prostu nie może być) to wtedy przeszakadza styl , meritum...
              Argumenty są potrzebne aby odeprzeć zarzuty prawdziwe, nie sfabrykowane.
              >
              > Ot dzisiejsza ćwierćinteligencja....
              Ta z Twoich czasów to dopiero była ćwierćinteligencja. Łza się w oku kręci.

• mrlusiek ciemnota W OCZKA weszła .CO??? mordko jedna 27.08.05, 21:47
              pomyśl to nie boli, odwracasz kota ogonem
        • bio.mum Re: A CO TAK NAPRAWDĘ POGRĄŻA CIMOSZEWICZA 27.08.05, 18:27
          ile ci placa?ale tak szczerze

bio
    • antytusk Miodowicz - agent 00 ?! 27.08.05, 10:59
      No bez przesady, na takie wyróżnienie to ten skompromitowany człowieczek nie zasługuje...
      • uu1 Re: Miodowicz - agent 00 ?! 27.08.05, 11:05