akar1 28.08.05, 10:20 Wczoraj w TV obejrzałem reklamowkę kaczora. Pokazane bylo w niej jego zdjecie z Wałęsą. Najpierw w sposob niewybredny opluwal Lecha a teraz wykorzystuje jego wizerunek w kampanii wyborczej. Wyjątkowa obrzydliwośc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 A ja wczoraj widziałem Cimoszewicza w kościele 28.08.05, 10:22 Obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
akar1 Re: A ja wczoraj widziałem Cimoszewicza w kościel 28.08.05, 10:34 t-800 napisał: > Obrzydliwe... Nigdy nie słyszalem zeby Cimoszewicz źle sie wyrazal o kosciele, wrecz przeciwnie, był bardzo prokoscielny. Wystarczy przypomnieć jego stanowisko w sprawie likwidacji funduszu koscielnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Ludzie w Kosciele sa obrzydliwi - wedlug t-800 28.08.05, 10:39 t-800 napisał: > Obrzydliwe... Wam juz qrwa naprawde bije na mozg od tej prymitywnej prapagany. Dajce se luz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Ludzie w Kosciele sa obrzydliwi - wedlug t-8 28.08.05, 10:52 Dulszczyzna w natarciu. Niedługo do kościoła zaczną wpuszczać tylko za okazaniem zaświadczenia z IPNu. Głupota ludzka jest niezmienna i ponadczasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Ludzie w Kosciele sa obrzydliwi - wedlug t-8 28.08.05, 10:59 rpq napisał: > Dulszczyzna w natarciu. Niedługo do kościoła zaczną wpuszczać tylko za > okazaniem zaświadczenia z IPNu. > Głupota ludzka jest niezmienna i ponadczasowa. Prawica i Kosciol w koncu powinni sie odciac od tych pajacow, co to niedawno glosno plakali z papiezem, a teraz tutaj tylko ich kompromituja. Kto wie czy taki t-800, kataryna.kataryna, i ta cala jej grupa, to faktycznie nie sa ochotnicy od Cimoszewicza.... Wiele na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk A może by tak przeprosił Wałęsę 28.08.05, 11:00 wykonując wyrok sądu? Może nawet umieścić przeprosiny w reklamówce wyborczej :) Odpowiedz Link Zgłoś