krakowiak47 Wierzejski prawy katolik 31.08.05, 22:54 Podziękujmy p. Wierzejskiemu za jego głębokie przemyślenia, przesycone nauczaniem Jana Pawła II i chrześcijańską miłością, tak jak naucza Ojciec Dyrektor. Koń, który mówi, wie na kogo stawiać i może liczyć na swoich fanów. Tylko katolicy mogą popierać tak zdrowe poglądy. Bóg was prowadź... na Madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Prawda boli :-))))))) 31.08.05, 23:00 lewacy wykorzystują pedałów do swoich gierek politycznych i to jest fakt, na lewice (antychrzescijańską, proaborcyjną, prosowiecką, antypolską) głosuje tylko elelemt, moralne zera i zwykła hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Prawda boli :-))))))) 31.08.05, 23:03 polonic napisał: > lewacy wykorzystują pedałów do swoich gierek politycznych i to jest fakt, na > lewice (antychrzescijańską, proaborcyjną, prosowiecką, antypolską) głosuje tylk > o > elelemt, moralne zera i zwykła hołota. Doradzałbym czasem zakąszać, bo zaczynasz bełkotać. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Zła rada 31.08.05, 23:08 Śledź bywa nieświeży i nam statystyka prawdziwych katolików spadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker A czymże sobie biedni... 31.08.05, 23:02 ...Malgasze na to zasłużyli, hę ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 31.08.05, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Dziękuję 31.08.05, 23:13 Mordzinas napisał: >Nie wycieraj sobie mordy Papieżem. Szmato komunistyczna . Nie podpieraj się wybiórczo Jego autorytetem. Wy - komuniści z PZPR-SLD-SDPL kochacie manipulacacje. >Nie powołuj się na Papieża - bo walczyłeś z Nim całe życie. >Jak mozna być tak podłym i zakłamanym??? Dziękuję za te słowa chrześcijańskiego umiłowania! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Dziękuję 31.08.05, 23:45 krakowiak47 napisał: > Mordzinas napisał: > > >Nie wycieraj sobie mordy Papieżem. Szmato komunistyczna . Nie podpieraj > się wybiórczo Jego autorytetem. Wy - komuniści z PZPR-SLD-SDPL kochacie > manipulacacje. > > >Nie powołuj się na Papieża - bo walczyłeś z Nim całe życie. > > >Jak mozna być tak podłym i zakłamanym??? > > Dziękuję za te słowa chrześcijańskiego umiłowania! Nie badz dla niego zbyt okrutny, przeciez widac ze to typowe zalamanie nerwowe; )proponuje seronil 100mg dziennie, na poczatek powinno pomoc.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 31.08.05, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Wierzejski prawy katolik - Madagaskar .. 31.08.05, 23:43 ..już zajęty. Poza tym tam chciał wysłać swoich sąsiadów niejaki Hitler. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum LPR to dewiacja. 31.08.05, 23:04 Decyzja sądu pokazuje, jak niski jest nie tylko poziom ludzi rwących się do władzy, ale całego życia społecznego z sądem na czele. To, że w Polsce osobnik niezrównoważony psychicznie trafia do PE, można było traktować jako może konieczny koszt kształtowania się u nas demokracji, ale ta odmowa sądu namaszcza dewiacyjne wręcz zachowania jako normę. Pozostawię to bez wniosków, bo i co po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: LPR to dewiacja. 31.08.05, 23:11 Dewiantem jesteś Ty. Nic nie rozumiesz co się wokół dzieje. Gazeta Wyborcza pierze Ci mózg skuteczniej niż można się było tego spodziewać. Nie będę głosował na LPR , ale jad ,który wyzwala w w takich jak ty , LPR - przekonuje mnie o tym ,że mózg masz wyprany.... w najlepszym proszku o nazwie "GW" Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana Re: Mordzinas to dewiacja. 31.08.05, 23:33 A tobie kto mózg wyprał??? Nasz Dziennik??? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mordzinas to dewiacja. 31.08.05, 23:48 dupa_pawiana napisał: > A tobie kto mózg wyprał??? Nasz Dziennik??? On po prostu serum na jad przedawkowal; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: jaka tam dewiacja: to dosc klasyczny NAZIZM:) 31.08.05, 23:19 kropekuk napisał: > jaka tam dewiacja: to dosc klasyczny NAZIZM:) A ja (nie wiem czy klasycznie...) traktuję nazizm i jemu podobne jako odchylenia skrajnie szkodliwe, czyli dewiacje. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Sędzia to człowiek roztropny 31.08.05, 23:21 Wie, gdzie wkrótce staną konfitury. Więc warto już teraz przypodobać się prawo i sprawiedliwości spod kaczego ogona, a i wyrazami wdzięczności ze strony LPR nie pogardzi. A że trzeba jakąś cenę kariery ponieść... Ważniejsze są przyszłe profity i splendory! Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Sędzia to człowiek roztropny 31.08.05, 23:34 Nie wiem nic o sędzi, może roztropny, może z LPR-u, a może ma dzieci i się boi... Ale w normalnym społeczeństwie sędzią po takiej decyzji już by nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Po czynach ich poznacie 31.08.05, 23:39 Ja też sędziego nie znam, może rzeczywiście jest z LPR-u, a może ma dzieci i je kocha. Ale żeby się bał? Taki niezawisły. I właśnie czyny jego mówią o nim wszystko... A sędzię jest i pod kaczymi skrzydłami pozostanie. A to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Po czynach ich poznacie 31.08.05, 23:52 krakowiak47 napisał: > A to Polska właśnie. ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Re: Po czynach ich poznacie 01.09.05, 08:17 Dziękuję. I miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana Re: No i co tak tniecie cenzorzy?????? 31.08.05, 23:37 i tak za dużo twoich 'przemysleń' zostawili... Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.prezio Towarzysze! Czuję się jak na pochodzie 1 majowym! 31.08.05, 23:25 Takie piekne wznosicie okrzyki. Najlepszy jest ten przygłup ze Szkocji, czy Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana LPR SIĘ SKOŃCZY! UPADEK ROMANA JEST PEWNY!!!! 31.08.05, 23:29 Nadejdzie taki dzień kiedy politycy nie będą kradli, kiedy Lepper usciśnie dłoń Balcerowcza, a Roman Giertych weźmie ślub z Kaczyńskim i adoptując dziecko stworzą normalną polską rodzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 Re: LPR SIĘ SKOŃCZY! UPADEK ROMANA JEST PEWNY!!!! 31.08.05, 23:33 dupa_pawiana napisał: > Nadejdzie taki dzień kiedy politycy nie będą kradli, kiedy Lepper usciśnie dłoń > > Balcerowcza, a Roman Giertych weźmie ślub z Kaczyńskim i adoptując dziecko > stworzą normalną polską rodzinę... > Źle powiedziane. To byłby szczytowy wzlot Romusia! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Prawdziwa dewiacja to... 31.08.05, 23:40 nazywanie oszołomstwa prawicą, przecież w sferze gospodarki LPR czy PiS to lewica najczystsza, dziękuję za takie dzielenie sceny politycznej, gdzie jedynym wyznacznikiem lewa-prawa jest stosunek do jedynie słusznej religii Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana KOŚCIÓŁ KŁAMIE I WYKORZYSTUJE NAIWNOŚĆ UBOGICH DUC 31.08.05, 23:49 HEM! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Dewiacja to porównanie MW do PIS..... 31.08.05, 23:50 i nazywanie PIS ,,lewicą''.Dla ciebie prawica to ,oczywiście,PO SLD-frakcja liberalna Hausnera i demokraci.pl.Reszta to : -oszołomy -dewianci -komunisci -narodowcy. ,,Walcząc''z MW faktycznie chcecie u..dolic PIS.I wcale sie wam nie dziwię .TO JEST DLA WAS NAJWIĘKSZE ZAGROŻENIE!!! ....................... Mgdalenka podpisana magdalenka dotrzymana-pacta sunt servanda(B.Gieremek) Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana Re: Dewiacja to porównanie MW do PIS..... 31.08.05, 23:55 PiS nawet jeśli dojdzie do władzy i tak podzieli losy poprzednich partii rządzących po prostu Polacy jakimś dziwnym trafem zawsze głosują na debili i wierzą w ich populistyczne hasełka Wstyd mi za was rodacy! Precz z moralnością zadufanego kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 [...] 01.09.05, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Polska jest zbyt słaba, by partia nazywająca ... 31.08.05, 23:51 ..się lub nazywana lewicową mogła w rzeczywistości realizować typowy lewicowy program. Dotychczas mieliśmy do czynienia z liberalizmem w polskim wykonaniu. Realizowały go właściwie wszystkie rządzące do tej pory partie, PSL usiłował powstrzymywać ich zapędy. Rezultat jest widoczny - słabe państwo, któremu może przykopać byle Ernst Jansen z Eureko. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 31.08.05, 23:56 Zgadzam sie!!! SLD i jej przysiólki to nie zadna lewica tylko komuna bardzo starej daty. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_lewica Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 00:05 "Wartości" lewicy to: - kradzież (kto zapracował, to ma się podzielić z tymi, którym się nie chciało) - niewiara w człowieka (że sam sobie nie poradzi, we wszystko muszą więc ingerować urzędasy) - cwaniactwo (nieważne, czy zapracował, ważne, że potrzebuje - cel uświęca środki) - kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo - aby ludzi 'przekonać' do ich naciąganych teoryjek - zawiść i zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 00:14 anty_lewica napisał: > "Wartości" lewicy to: > - kradzież (kto zapracował, to ma się podzielić z tymi, którym się nie chciało) > - niewiara w człowieka (że sam sobie nie poradzi, we wszystko muszą więc ingero > wać urzędasy) > - cwaniactwo (nieważne, czy zapracował, ważne, że potrzebuje - cel uświęca środ > ki) > - kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo - aby ludzi 'przekonać' do ich naci > ąganych teoryjek > - zawiść i zazdrość ja tam szanuje twoje poglady (nie, nie licze na wzajemnosc), ale przerazilam sie na mysl ze masz cos wspolnego z systemem oswiaty...wlasnie wysylam dziecko do szkoly, dlatego jestem przeczulona...nie martwilabym sie tak, gdybym z doswiadczenia nie wiedziala, ze w szkole, prace nauczycielom tez mozna zalatwic po znajomosci...mam nadzieje ze ty nie masz zadnych znajomosci w zadnej szkole i nie zrobisz krzywdy zadnemu niewinnemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_lewica Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 01:01 bądź spokojna, to lewactwo pierze mózgi. wolność wymaga myślenia i samodzielności oraz sporo wysiłku ! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 01:16 jestem spokojna, dzieki...z wiekszym optymizmem spojrzalam w przyszlosc...ale jako psycholog dzieciecy martwie sie o twoje dzieci...jesli je masz...mam nadzieje ze szybko zaczna samodzielnie myslec...taka jestem , jak widze dziecko (nawet oczami wyobrazni) to czuje empatie i biegne na ratunek..nic nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
anty_lewica Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 01:56 Niestety jak na psychologa wypowiadasz się dosyć niejasno i mętnie. Przez to właściwie trudno się jakoś odnieść do Twoich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 02:23 anty_lewica napisał: > Niestety jak na psychologa wypowiadasz się dosyć niejasno i mętnie. > Przez to właściwie trudno się jakoś odnieść do Twoich postów. Eeeee...po co masz tracic czas i sie odnosic...przypominam Ci, ze duzo latwiej opluc....to nie jest metnie...to jest miedzy slowami (czytaj - nielapotologicznie)...ja nie potrzebuje wykladni jak mam mowic i co; ) powiem ci w sekrecie, ze nadal sie waham czy Borowski czy Bochniarz...a wiesz dlaczego? nie, nie dlatego, ze obydwoje sa na B..tylko dlatego, ze ani jeden ani druga mi niczego nie narzuca, ani specjalnie o moj gls nie zabiegaja...czego nie mozna powiedziec o reszcie kandydatow... z partyjnym (wybiersz sobie partie)pozdrowieniem bio Odpowiedz Link Zgłoś
anty_lewica Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 03:48 ja jestem bezpartyjny i walę kawę na ławę Odpowiedz Link Zgłoś
pomanorder sami kretyni i buraki i siedzą na tym forum 01.09.05, 00:07 ciekawe że LPR ma 10 razy większe poparcie niż wasi nieudaczni ulubieńcy z pedecji.jesteście żałośni, różowe błazny ale szczekajcie dalej.na tym polega demokracja.jedynie robicie giertychowi reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana Re: sami kretyni i buraki i siedzą na tym forum 01.09.05, 00:13 To smutne że mamy tylu idiotów w takim pięknym kraju! Jak nisko trzeba upaść żeby głosować na LPR?!? Nic jednak nie zmieni faktu ty lprowski buraku że twoi ulubieńcy to polityczny margines i ich szanse na zwycięstwo w wyborach są zerowe Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: sami kretyni i buraki i siedzą na tym forum 01.09.05, 00:19 pomanorder napisała: > ciekawe że LPR ma 10 razy większe poparcie niż wasi nieudaczni ulubieńcy z > pedecji. Ciekawe, ze tylko 5 procent spoleczenstwa rozumie Wiadomosci. Ciekawe, jaki promil z tego stanowia zwolennicy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czy ktoś zna rodzinę popierającą SLD-UP d.PZP 01.09.05, 01:38 mgr.prezio napisał: Pora spac, jutro poligon. Musisz sie wyspac. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa86 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. 01.09.05, 03:25 Nie mogę się czekać aż wreszcie SdPL z porzadna reprezentacją w Sejmie postawi tych faszystów razem z oszustami i wandalami zbożowymi z Samoobrony przed sądem... Dlatego będę głosował na Borowskiego i Socjaldemokrację. A swoją drogą kaczyński z hasłami 'prawo i sprawiedliwość', który co rusz dostaje wyroki i niemal komornik musi od niego grzywny ściągać - to absurd porównywalny z obecnym premierem w opozycji pozaparlamentarnej =) Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 06:59 Jesli taki typ jak Wierzejski jest eurodeputowanym to w oczach cywilizowanego swiata Polska ma prawo uchodzic za kraj frustratow i dewiantow.Toz Wierzejski nadaje sie do zakladu zamknietego.... lub na wyspe bezludna...i bez malp takze , by nie zarazily sie jego skrajna glupota.Moze jednak byl jakis sens w tym ,by kandydatow na wybrancow Narodu obligatoryjnie badac psychiatrycznie,hehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 11:55 edi54 napisał: > Jesli taki typ jak Wierzejski jest eurodeputowanym to w oczach > cywilizowanego swiata Polska ma prawo uchodzic za kraj frustratow > i dewiantow. Narzekam na to samo, ale w końcu cząstkę winy za to, że ten pan ma możliwość głoszenia swoich poglądów z tak wysokiej trybuny wycierając sobie mną usta ponoszę i ja (nie, nie, nie głosowałem na LPR, ale też nie występowałem aktywnie przeciw jego aktywowi). A zakładając, że to nie on sam się tu logował pod różnymi nickami, widać, że ten obraz tak wiele by od rzeczywistości nie odbiegał. > Toz Wierzejski nadaje sie do zakladu zamknietego.... > lub na wyspe bezludna...i bez malp takze , by nie zarazily sie > jego skrajna glupota. ;-)) Wydaje mi sie, że głupota nie jest przenoszona drogą płciową, ale kto wie? > Moze jednak byl jakis sens w tym ,by kandydatow > na wybrancow Narodu obligatoryjnie badac psychiatrycznie,hehehe!!! To niestety jest takie samo złudzenie, że wystarczy przeczytać tekst tego pana, by sąd nie miał wątpliwości co do jego wychowania, rozumu, intencji i właściwego miejsca pobytu. Ale bał się ruszyć euro(p)osła. Czy zresztą potrzeba psychiatry, by odpowiednio zakwalifikować tego pana na podstawie cytowanych fragmentów (!) wypowiedzi? A przecież znalazło się wielu, wielu ludzi w Polsce popierających swym głosem wyborczym takiego dewianta. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 07:40 Jestes maloz zorientowany w tym co to jest prawica i lewica. Nazywac LPR prawica, toz oni sa gorsi i bardziej lewaccy od komunistow. To jest banda lewakow poslugujacych sie Bogiemi i ojczyzna jako przykrywkami. Nie maja nic wspolnego z chrzescijanstwem i patriotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
ola9913 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 08:21 Wierzejski jest idiotą. To najkrótsza opinia o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 08:22 Wierzejskiemu możnz tylko odpowiedzieć Tuwimem. Próżnoś repliki się spodziewał nie dam ci prztyczka ani klapsa nie powiem nawet pies cię j..... bo to mezalians byłby dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.poziomka Poglad wiekszosci spoleczenstwa? 01.09.05, 08:23 Jaki "poglad wiekszosci spoleczenstwa"??? W jakim swiecie on zyje? Czy on myśli że jak to powie, to tak się stanie?? :) Chyba mu się przypomniało "Naród z partią" ;) a do tego myślenie życzeniowe że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ala.poziomka Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 08:24 aditer napisał: > "Oszołomstwo prawicowe wszelkiej maści żeruje na rynsztoku mentalnym. Nikt > normalny na prawicę nie głosuje. Tylko patologia, dewiacja i prymitywizm > intelektualny. Nie znam żadnego porządnego obywatela, który by popierał > skrajną prawicę. Neofaszyści są organizowani przez prawicowych oszołomów jako > działacze, wolontariusze i elektorat..." > > ... po małych przeróbkach wyglądało by to w ten sposób, ale nigdy bym tego nie > powiedział ani nie podpisałbym się pod tym, ponieważ musiałbym się być taki > jak oni. Chcę tylko w ten sposób zaprotestować przeciw takiej formie > prowadzenia kampanii, jaką prezentuje LPR! Ja tez bym tak nie napisala, bo tez mam te odrobine kultury, ale mysle ze to znacznie blizsze prawdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 tylko pchorzy psychicznie glosuja na lpr..mam na 01.09.05, 08:42 To przyzwolenie wg wyroku sadu patrz cytat: to negatywna agitacja wyborcza" - uznał wczoraj warszawski sąd i oddalił wniosek o przeprosiny Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Geje głosują na lewicę, bo wyssali poglądy socjali 01.09.05, 08:56 socjalistyczne z mlekiem ojca Odpowiedz Link Zgłoś
l_o_k_i Re: Geje głosują na lewicę, bo wyssali poglądy so 01.09.05, 09:06 Fantazje to ty masz, tylko rozumu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Na kogo glosuja homoseksualisci w Europie. 01.09.05, 09:35 Pieprzysz. Statystyczny homoseksualista glosuje na prawice, ugrupowania narodowe albo nawet partie faszyzujace. Tyle socjologia. Zgadnij dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Przedstaw jakieś badania na ten temat, to pogadamy 01.09.05, 10:05 Szukałem kiedyś takich badań z ciekawości i nie znalazłem. Czy Twój pogląd opierasz na osobie Pima Fortuyna, który był gejem i założył ugrupowanie prawicowe?? Jeśli tak, to trochę mało ... Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Nie prawda, ja jestem lesbijką i głosuję na UPR 01.09.05, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
meska_szowinistyczna_swinia Co jest grane?? - przecież ja tego nie napisałem 01.09.05, 10:38 Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq www.dom-ojczysty.pl 01.09.05, 08:59 szukam kogoś kto postawił by tam stronke, domena jest do wykorzystania. oczywiście ten ktoś musi przynajmniej tak samo jak ja pałać miłością do LPR ;) mam konto i domene, ale nie mam talentu redaktorskiego. Potrzebuje tylko odpowiednie materiały coś jak na www.wszechpolacy.com , żeby wrzucić na strone i obnażyć głupote prawicowych populistów Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow Znalazłem partnera dla Wierzejskiego 01.09.05, 09:13 Uważam że Wierzejski czuje się osamotniony , ludzi mnóstwo a człowieka do którego mógłby usta otworzyć i podyskutować nie ma. Albo go ganią i ośmieszają albo pochwalają i poklepują.A on pragnie rzeczowej dyskusji,znalazłem takiego człowieka który też pragnie dyskusji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28432511 Kiedy nawiążą kontakt, w Polsce atmosfera zrobi się lżejsza i będziemy mogli porozmawiać o programach wyborczych poważnych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 09:58 Czyli mogę czuć się w pełni uprawniony do wygłoszenia takiego oto sądu: Głosowanie na LPR jest objawem ciężkiej choroby psychicznej. LPRowcy i ich pobratymcy powinni być wysyłani na przymusowe leczenie do zakładów zamkniętych, gdzie na własnej skórze odczuwaliby skutki propagowanego przez siebie zamordyzmu, szowinizmu, faszyzmu i ksenofobii. Albo powinno im się nadać obywatelstwo Białorusi i natychmiast poddać ekstradycji do tego sowchozowego raju. I niech zabiorą ze sobą swój elektorat: młodocianych nazioli, pseudokibiców, zdewociałe staruchy i byłych ubeków! Prokuratorów zainteresowanych moim postem proszę o kontakt mailowy. Z wielką chęcią obronię swoje tezy przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 16:50 madine1 napisał: > Czyli mogę czuć się w pełni uprawniony do wygłoszenia takiego oto sądu: > Głosowanie na LPR jest objawem ciężkiej choroby psychicznej. Tu zgadzam się. Ale czasem i debil przez przypadek powie prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul7 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 10:16 Jak patrzę na takie śmieci, jak Wierzejski, to zaczynam być za aborcją ... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 16:55 Raczej karą śmierci, czy eutanazją, bo skąd wiesz co Ci z nienarodzonego dziecka wyrośnie. Ten typ ma u mnie przerąbane, ale nie za to co poedział, ale za to że jest w PRL, czy LPR, czy jak tam im. Bo lewicowe poglądy (jeśli w Polsce w ogóle są lewicowcy) to głównie nienawiść nieudaczników do tych co cośkolwiek mająswojego. Nic nie ma to wspólnego z pomaganiem biednym, czy innej formie altruizmu. Wyszło to za komuny aż nadto i jeszcze pokazało cały idiotyzm teorii gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
waterman50 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 10:44 Kto nie był za młodu socjalistą-na starość będzie swinią.To stare powiedzenie polityków z zachodu nie sprawdza sie w przypadku Polski.Tutaj prawicowcy rodzą sie świniami i swiniami umierają. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 16:58 Przysłowie brzmi inaczej kolego: "Kto za młodu nie był socjalistą był bez serca, a kto na starość jest socjalistą jest bez rozumu". Jak nie znasz to nie cytuj, bo się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
deboras Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 12:12 Słowa Wierzejskiego to słowa przynoszące hańbę. Świadczą one o tym, że jest on moralnym i intelektualnym zerem. A cała ta dyskusja o "izmach" nie ma większego sensu. Oczywiście są w LPR, i nie tylko, elementy faszystowskie ale kwestia jest natury moralnej - chodzi o stosunek do drugiego człowieka: czy się go szanuje czy się nim pogardza. Jeżeli według Wierzejskiego i innych katolików narodowych (jeżeli na podstawie ich działań miałbym postrzegać czym jest katolicyzm to musiałbym określić go jako religię nienawiści - a przecież - na tym forum trzeba to zdaje się zacząć przypominać - jest to religia miłości) nie można mieć innych poglądów niż oni (zdaje się że uważają to za nienormalne - i kto tu się odwołuje do tradycji psychuszek?) i dla zwalczania przeciwników politycznych można posunąć się do nikczemnych pomówień, obelg i do wysyłania bojówek na ulice, to może tylko oznaczać, że ci ludzie są groźni dla państwa, narodu, Kościoła... Odpowiedz Link Zgłoś
japolak dewiacja 01.09.05, 14:07 Więc ja też moge spokojnie napisać, iż każdy partii prawicowej członek to nie członek, tylko przegniły w rynsztoku moralnym ch.., bo nikt normalny na prawicę nie głosuje, chyba za judaszowe pieniadze. Tylko patologia, dewiacja i prymitywizm obyczajowy. Nie znam żadnej porządnej rodziny, która by popierała dewiantów, którzy rano się modlą, w południe kradną, wieczorem plują jadem a nocą pieprzą własne córki. Pedały są organizowani przez Giertycha w Młodzieży Wszechpolskiej, jak Hitler ich organizował w swoich bojówkach SA i SS. Zaś sądy w ramach dupoliżenia prawdopodobnym zwyciezcom w wyborach angażują się w łamanie prawa i elementarnej przyzwoitości, co jest kolejnym przykładem dewiacji wszechpolskich sędziów i prokuratorów. UWAGA DO MODERATORA FORUM - Zakazuję zakazywania publikowania tego przykładu dopuszczalnego przez sąd "normalnego" głosu w kampanii wyborczej. Każdy kij ma dwa końce, jak bliźniaki, i tak mające w dupie sądy (podobno wszysto mają nawzajem w dupie, z wyjątkiem pieniędzy. br... - kazirodcze stosunki oralno-analne dwóch tłustych zoofili). Poza tym każdy "normalny" Polak wie, iż z homoseksualizmem na pokaz walczą przede wszystkim pedały, "obrońcy wartości rodzinnych" ślinią się i wytrysków dostają prowadząc śledztwa w sprawach pederastii i zoofilii, zaś takie Żydy jak Giertych i Tusk udają, że nie są Żydami, dlatego popiera ich w wyborach ten hitlerowiec z pochodzenia i poglądów - "ksiądz" Jankowski... Ponadto "wszyscy wiedzą", iż dlatego partia Kaczyńskich może prowadzić kampanię prezydencką i parlamentarną za rzekome dwadzieścia cztery tysiace złotych zaoszczędzone przez jej szefów, bo pieniadze na kolejną stację metra i kolejny warszawski most poszły się pieprzyć na tajne konto PiS w Szwajcarii, osobiście zawiózł je Wasserman. Prawdziwy zaś dziadek "Giertycha" nazywał się Goering, a stary Giertych adoptował obecnego kandydata na prezydenta za oświęcimskie złoto. Na sto tysiecy bilbordów Tuska pieniadze dał ksiadz Rydzyk - te właśnie, które zbierał rzekomo na ratowanie Stoczni Gdańskiej. Dołożyły się też ziomkostwa niemieckie, pod zastaw Kaszub i Szczecina... Cholera - brak mi czasu by dalej pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 01.09.05, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś