Dodaj do ulubionych

LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierzejs...

• krakowiak47 Wierzejski prawy katolik 31.08.05, 22:54
      Podziękujmy p. Wierzejskiemu za jego głębokie przemyślenia, przesycone
      nauczaniem Jana Pawła II i chrześcijańską miłością, tak jak naucza Ojciec
      Dyrektor.
      Koń, który mówi, wie na kogo stawiać i może liczyć na swoich fanów. Tylko
      katolicy mogą popierać tak zdrowe poglądy. Bóg was prowadź... na Madagaskar
      • polonic Prawda boli :-))))))) 31.08.05, 23:00
        lewacy wykorzystują pedałów do swoich gierek politycznych i to jest fakt, na
        lewice (antychrzescijańską, proaborcyjną, prosowiecką, antypolską) głosuje tylko
        elelemt, moralne zera i zwykła hołota.
        • tojajurek Re: Prawda boli :-))))))) 31.08.05, 23:03
          polonic napisał:

> lewacy wykorzystują pedałów do swoich gierek politycznych i to jest fakt, na
          > lewice (antychrzescijańską, proaborcyjną, prosowiecką, antypolską) głosuje
          tylk
          > o
          > elelemt, moralne zera i zwykła hołota.

Doradzałbym czasem zakąszać, bo zaczynasz bełkotać.
          • krakowiak47 Zła rada 31.08.05, 23:08
            Śledź bywa nieświeży i nam statystyka prawdziwych katolików spadnie!
      • trouble_maker A czymże sobie biedni... 31.08.05, 23:02
        ...Malgasze na to zasłużyli, hę ?... ;-)
        • krakowiak47 Jest człowiek 31.08.05, 23:03
          to i paragraf się znajdzie
      • mordzinas [...] 31.08.05, 23:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • krakowiak47 Dziękuję 31.08.05, 23:13
          Mordzinas napisał:

>Nie wycieraj sobie mordy Papieżem. Szmato komunistyczna . Nie podpieraj
          się wybiórczo Jego autorytetem. Wy - komuniści z PZPR-SLD-SDPL kochacie
          manipulacacje.

>Nie powołuj się na Papieża - bo walczyłeś z Nim całe życie.

>Jak mozna być tak podłym i zakłamanym???

Dziękuję za te słowa chrześcijańskiego umiłowania!
          • bio.mum Re: Dziękuję 31.08.05, 23:45
            krakowiak47 napisał:

> Mordzinas napisał:
            >
            > >Nie wycieraj sobie mordy Papieżem. Szmato komunistyczna . Nie podpieraj
            > się wybiórczo Jego autorytetem. Wy - komuniści z PZPR-SLD-SDPL kochacie
            > manipulacacje.
            >
            > >Nie powołuj się na Papieża - bo walczyłeś z Nim całe życie.
            >
            > >Jak mozna być tak podłym i zakłamanym???
            >
            > Dziękuję za te słowa chrześcijańskiego umiłowania!

Nie badz dla niego zbyt okrutny, przeciez widac ze to typowe zalamanie
            nerwowe; )proponuje seronil 100mg dziennie, na poczatek powinno pomoc.pzdr
      • kropekuk [...] 31.08.05, 23:06
      • adalberto3 Re: Wierzejski prawy katolik - Madagaskar .. 31.08.05, 23:43
        ..już zajęty. Poza tym tam chciał wysłać swoich sąsiadów niejaki Hitler.
        • krakowiak47 Re: Madagaskar .. 01.09.05, 08:30
          To zostaje tylko Księżyc.
    • rs_gazeta_forum LPR to dewiacja. 31.08.05, 23:04
      Decyzja sądu pokazuje, jak niski jest nie tylko poziom ludzi rwących się do
      władzy, ale całego życia społecznego z sądem na czele.
      To, że w Polsce osobnik niezrównoważony psychicznie trafia do PE, można było
      traktować jako może konieczny koszt kształtowania się u nas demokracji, ale ta
      odmowa sądu namaszcza dewiacyjne wręcz zachowania jako normę.
      Pozostawię to bez wniosków, bo i co po nich.
      • mordzinas Re: LPR to dewiacja. 31.08.05, 23:11
        Dewiantem jesteś Ty. Nic nie rozumiesz co się wokół dzieje.

Gazeta Wyborcza pierze Ci mózg skuteczniej niż można się było tego
        spodziewać.

Nie będę głosował na LPR , ale jad ,który wyzwala w w takich jak
        ty , LPR - przekonuje mnie o tym ,że mózg masz wyprany.... w
        najlepszym proszku o nazwie "GW"

• dupa_pawiana Re: Mordzinas to dewiacja. 31.08.05, 23:33
          A tobie kto mózg wyprał??? Nasz Dziennik???
          • bio.mum Re: Mordzinas to dewiacja. 31.08.05, 23:48
            dupa_pawiana napisał:

> A tobie kto mózg wyprał??? Nasz Dziennik???

On po prostu serum na jad przedawkowal; )
      • kropekuk jaka tam dewiacja: to dosc klasyczny NAZIZM:)))))) 31.08.05, 23:11

• rs_gazeta_forum Re: jaka tam dewiacja: to dosc klasyczny NAZIZM:) 31.08.05, 23:19
          kropekuk napisał:
          > jaka tam dewiacja: to dosc klasyczny NAZIZM:)

A ja (nie wiem czy klasycznie...) traktuję nazizm i jemu podobne jako odchylenia
          skrajnie szkodliwe, czyli dewiacje.
          Pozdrawiam ;-)
      • krakowiak47 Sędzia to człowiek roztropny 31.08.05, 23:21
        Wie, gdzie wkrótce staną konfitury. Więc warto już teraz przypodobać się prawo
        i sprawiedliwości spod kaczego ogona, a i wyrazami wdzięczności ze strony LPR
        nie pogardzi. A że trzeba jakąś cenę kariery ponieść... Ważniejsze są przyszłe
        profity i splendory!
        • rs_gazeta_forum Re: Sędzia to człowiek roztropny 31.08.05, 23:34
          Nie wiem nic o sędzi, może roztropny, może z LPR-u, a może ma dzieci i się boi...
          Ale w normalnym społeczeństwie sędzią po takiej decyzji już by nie był.
          • krakowiak47 Po czynach ich poznacie 31.08.05, 23:39
            Ja też sędziego nie znam, może rzeczywiście jest z LPR-u, a może ma dzieci i je
            kocha. Ale żeby się bał? Taki niezawisły. I właśnie czyny jego mówią o nim
            wszystko... A sędzię jest i pod kaczymi skrzydłami pozostanie.
            A to Polska właśnie.
            • rs_gazeta_forum Re: Po czynach ich poznacie 31.08.05, 23:52
              krakowiak47 napisał:
              > A to Polska właśnie.

;-)))

Pozdrawiam
              • krakowiak47 Re: Po czynach ich poznacie 01.09.05, 08:17
                Dziękuję. I miłego dnia!
    • polonic No i co tak tniecie cenzorzy?????? 31.08.05, 23:11
      • dupa_pawiana Re: No i co tak tniecie cenzorzy?????? 31.08.05, 23:37
        i tak za dużo twoich 'przemysleń' zostawili...
    • mgr.prezio Towarzysze! Czuję się jak na pochodzie 1 majowym! 31.08.05, 23:25
      Takie piekne wznosicie okrzyki. Najlepszy jest ten przygłup ze Szkocji, czy
      Irlandii?
    • dupa_pawiana LPR SIĘ SKOŃCZY! UPADEK ROMANA JEST PEWNY!!!! 31.08.05, 23:29
      Nadejdzie taki dzień kiedy politycy nie będą kradli, kiedy Lepper usciśnie dłoń
      Balcerowcza, a Roman Giertych weźmie ślub z Kaczyńskim i adoptując dziecko
      stworzą normalną polską rodzinę...

• krakowiak47 Re: LPR SIĘ SKOŃCZY! UPADEK ROMANA JEST PEWNY!!!! 31.08.05, 23:33
        dupa_pawiana napisał:

> Nadejdzie taki dzień kiedy politycy nie będą kradli, kiedy Lepper usciśnie
        dłoń
        >
        > Balcerowcza, a Roman Giertych weźmie ślub z Kaczyńskim i adoptując dziecko
        > stworzą normalną polską rodzinę...
        >
        Źle powiedziane. To byłby szczytowy wzlot Romusia!
    • behemot68 Prawdziwa dewiacja to... 31.08.05, 23:40
      nazywanie oszołomstwa prawicą, przecież w sferze gospodarki LPR czy PiS to lewica najczystsza, dziękuję za takie dzielenie sceny politycznej, gdzie jedynym wyznacznikiem lewa-prawa jest stosunek do jedynie słusznej religii
      • dupa_pawiana KOŚCIÓŁ KŁAMIE I WYKORZYSTUJE NAIWNOŚĆ UBOGICH DUC 31.08.05, 23:49
        HEM!
      • ezpa7z9 Dewiacja to porównanie MW do PIS..... 31.08.05, 23:50
        i nazywanie PIS ,,lewicą''.Dla ciebie prawica to ,oczywiście,PO SLD-frakcja
        liberalna Hausnera i demokraci.pl.Reszta to :
        -oszołomy
        -dewianci
        -komunisci
        -narodowcy.
        ,,Walcząc''z MW faktycznie chcecie u..dolic PIS.I wcale sie wam nie dziwię .TO
        JEST DLA WAS NAJWIĘKSZE ZAGROŻENIE!!!
        .......................
        Mgdalenka podpisana magdalenka dotrzymana-pacta sunt servanda(B.Gieremek)
        • dupa_pawiana Re: Dewiacja to porównanie MW do PIS..... 31.08.05, 23:55
          PiS nawet jeśli dojdzie do władzy i tak podzieli losy poprzednich partii
          rządzących po prostu Polacy jakimś dziwnym trafem zawsze głosują na debili i
          wierzą w ich populistyczne hasełka Wstyd mi za was rodacy! Precz z moralnością
          zadufanego kaczora!
          • doktor.1 [...] 01.09.05, 21:37
      • adalberto3 Polska jest zbyt słaba, by partia nazywająca ... 31.08.05, 23:51
        ..się lub nazywana lewicową mogła w rzeczywistości realizować typowy lewicowy
        program. Dotychczas mieliśmy do czynienia z liberalizmem w polskim wykonaniu.
        Realizowały go właściwie wszystkie rządzące do tej pory partie, PSL usiłował
        powstrzymywać ich zapędy. Rezultat jest widoczny - słabe państwo, któremu może
        przykopać byle Ernst Jansen z Eureko.
    • zwiatrem1 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 31.08.05, 23:56
      Zgadzam sie!!! SLD i jej przysiólki to nie zadna lewica tylko komuna bardzo
      starej daty.
    • anty_lewica Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 00:05
      "Wartości" lewicy to:
      - kradzież (kto zapracował, to ma się podzielić z tymi, którym się nie chciało)
      - niewiara w człowieka (że sam sobie nie poradzi, we wszystko muszą więc ingerować urzędasy)
      - cwaniactwo (nieważne, czy zapracował, ważne, że potrzebuje - cel uświęca środki)
      - kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo - aby ludzi 'przekonać' do ich naciąganych teoryjek
      - zawiść i zazdrość
      • bio.mum Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 00:14
        anty_lewica napisał:

> "Wartości" lewicy to:
        > - kradzież (kto zapracował, to ma się podzielić z tymi, którym się nie
        chciało)
        > - niewiara w człowieka (że sam sobie nie poradzi, we wszystko muszą więc
        ingero
        > wać urzędasy)
        > - cwaniactwo (nieważne, czy zapracował, ważne, że potrzebuje - cel uświęca
        środ
        > ki)
        > - kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo - aby ludzi 'przekonać' do ich
        naci
        > ąganych teoryjek
        > - zawiść i zazdrość

ja tam szanuje twoje poglady (nie, nie licze na wzajemnosc), ale przerazilam
        sie na mysl ze masz cos wspolnego z systemem oswiaty...wlasnie wysylam dziecko
        do szkoly, dlatego jestem przeczulona...nie martwilabym sie tak, gdybym z
        doswiadczenia nie wiedziala, ze w szkole, prace nauczycielom tez mozna zalatwic
        po znajomosci...mam nadzieje ze ty nie masz zadnych znajomosci w zadnej szkole
        i nie zrobisz krzywdy zadnemu niewinnemu dziecku.
        • anty_lewica Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 01:01
          bądź spokojna, to lewactwo pierze mózgi.
          wolność wymaga myślenia i samodzielności oraz sporo wysiłku !
          • bio.mum Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 01:16
            jestem spokojna, dzieki...z wiekszym optymizmem spojrzalam w przyszlosc...ale
            jako psycholog dzieciecy martwie sie o twoje dzieci...jesli je masz...mam
            nadzieje ze szybko zaczna samodzielnie myslec...taka jestem , jak widze dziecko
            (nawet oczami wyobrazni) to czuje empatie i biegne na ratunek..nic nie poradze
            • anty_lewica Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 01:56
              Niestety jak na psychologa wypowiadasz się dosyć niejasno i mętnie.
              Przez to właściwie trudno się jakoś odnieść do Twoich postów.
              • bio.mum Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 02:23
                anty_lewica napisał:

> Niestety jak na psychologa wypowiadasz się dosyć niejasno i mętnie.
                > Przez to właściwie trudno się jakoś odnieść do Twoich postów.

Eeeee...po co masz tracic czas i sie odnosic...przypominam Ci, ze duzo latwiej
                opluc....to nie jest metnie...to jest miedzy slowami (czytaj -
                nielapotologicznie)...ja nie potrzebuje wykladni jak mam mowic i co; ) powiem
                ci w sekrecie, ze nadal sie waham czy Borowski czy Bochniarz...a wiesz dlaczego?
                nie, nie dlatego, ze obydwoje sa na B..tylko dlatego, ze ani jeden ani druga mi
                niczego nie narzuca, ani specjalnie o moj gls nie zabiegaja...czego nie mozna
                powiedziec o reszcie kandydatow...

z partyjnym (wybiersz sobie partie)pozdrowieniem

bio
                • anty_lewica Re: Po co właściwie Polsce lewica ??? 01.09.05, 03:48
                  ja jestem bezpartyjny i walę kawę na ławę
    • pomanorder sami kretyni i buraki i siedzą na tym forum 01.09.05, 00:07
      ciekawe że LPR ma 10 razy większe poparcie niż wasi nieudaczni ulubieńcy z
      pedecji.jesteście żałośni, różowe błazny ale szczekajcie dalej.na tym polega
      demokracja.jedynie robicie giertychowi reklamę.
      • dupa_pawiana Re: sami kretyni i buraki i siedzą na tym forum 01.09.05, 00:13
        To smutne że mamy tylu idiotów w takim pięknym kraju! Jak nisko trzeba upaść
        żeby głosować na LPR?!?
        Nic jednak nie zmieni faktu ty lprowski buraku że twoi ulubieńcy to polityczny
        margines i ich szanse na zwycięstwo w wyborach są zerowe
      • bio.mum Re: sami kretyni i buraki i siedzą na tym forum 01.09.05, 00:19
        pomanorder napisała:

> ciekawe że LPR ma 10 razy większe poparcie niż wasi nieudaczni ulubieńcy z
        > pedecji.

Ciekawe, ze tylko 5 procent spoleczenstwa rozumie Wiadomosci. Ciekawe, jaki
        promil z tego stanowia zwolennicy LPR.
        • mgr.prezio Czy ktoś zna rodzinę popierającą SLD-UP d.PZPR ? 01.09.05, 01:30

• bio.mum Re: Czy ktoś zna rodzinę popierającą SLD-UP d.PZP 01.09.05, 01:38

mgr.prezio napisał:

Pora spac, jutro poligon. Musisz sie wyspac.
    • krowa86 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. 01.09.05, 03:25
      Nie mogę się czekać aż wreszcie SdPL z porzadna reprezentacją w Sejmie postawi
      tych faszystów razem z oszustami i wandalami zbożowymi z Samoobrony przed
      sądem... Dlatego będę głosował na Borowskiego i Socjaldemokrację. A swoją drogą
      kaczyński z hasłami 'prawo i sprawiedliwość', który co rusz dostaje wyroki i
      niemal komornik musi od niego grzywny ściągać - to absurd porównywalny z obecnym
      premierem w opozycji pozaparlamentarnej =)
    • edi54 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 06:59

Jesli taki typ jak Wierzejski jest eurodeputowanym to w oczach
      cywilizowanego swiata Polska ma prawo uchodzic za kraj frustratow
      i dewiantow.Toz Wierzejski nadaje sie do zakladu zamknietego....
      lub na wyspe bezludna...i bez malp takze , by nie zarazily sie
      jego skrajna glupota.Moze jednak byl jakis sens w tym ,by kandydatow
      na wybrancow Narodu obligatoryjnie badac psychiatrycznie,hehehe!!!
      • rs_gazeta_forum Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 11:55
        edi54 napisał:
        > Jesli taki typ jak Wierzejski jest eurodeputowanym to w oczach
        > cywilizowanego swiata Polska ma prawo uchodzic za kraj frustratow
        > i dewiantow.

Narzekam na to samo, ale w końcu cząstkę winy za to, że ten pan ma możliwość
        głoszenia swoich poglądów z tak wysokiej trybuny wycierając sobie mną usta
        ponoszę i ja (nie, nie, nie głosowałem na LPR, ale też nie występowałem aktywnie
        przeciw jego aktywowi).
        A zakładając, że to nie on sam się tu logował pod różnymi nickami, widać, że ten
        obraz tak wiele by od rzeczywistości nie odbiegał.

> Toz Wierzejski nadaje sie do zakladu zamknietego....
        > lub na wyspe bezludna...i bez malp takze , by nie zarazily sie
        > jego skrajna glupota.

;-)) Wydaje mi sie, że głupota nie jest przenoszona drogą płciową, ale kto wie?

> Moze jednak byl jakis sens w tym ,by kandydatow
        > na wybrancow Narodu obligatoryjnie badac psychiatrycznie,hehehe!!!

To niestety jest takie samo złudzenie, że wystarczy przeczytać tekst tego pana,
        by sąd nie miał wątpliwości co do jego wychowania, rozumu, intencji i właściwego
        miejsca pobytu. Ale bał się ruszyć euro(p)osła.
        Czy zresztą potrzeba psychiatry, by odpowiednio zakwalifikować tego pana na
        podstawie cytowanych fragmentów (!) wypowiedzi? A przecież znalazło się wielu,
        wielu ludzi w Polsce popierających swym głosem wyborczym takiego dewianta.
    • rom48 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 07:40
      Jestes maloz zorientowany w tym co to jest prawica i lewica. Nazywac LPR prawica, toz oni sa gorsi i bardziej lewaccy od komunistow. To jest banda lewakow poslugujacych sie Bogiemi i ojczyzna jako przykrywkami. Nie maja nic wspolnego z chrzescijanstwem i patriotyzmem.
    • ola9913 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 08:21
      Wierzejski jest idiotą. To najkrótsza opinia o nim.
    • krzych.korab Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 08:22
      Wierzejskiemu możnz tylko odpowiedzieć Tuwimem.
      Próżnoś repliki się spodziewał
      nie dam ci prztyczka ani klapsa
      nie powiem nawet pies cię j.....
      bo to mezalians byłby dla psa.
    • ala.poziomka Poglad wiekszosci spoleczenstwa? 01.09.05, 08:23
      Jaki "poglad wiekszosci spoleczenstwa"??? W jakim swiecie on zyje? Czy on myśli
      że jak to powie, to tak się stanie?? :)
      Chyba mu się przypomniało "Naród z partią" ;) a do tego myślenie życzeniowe że hej!
    • ala.poziomka Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 08:24
      aditer napisał:

> "Oszołomstwo prawicowe wszelkiej maści żeruje na rynsztoku mentalnym. Nikt
      > normalny na prawicę nie głosuje. Tylko patologia, dewiacja i prymitywizm
      > intelektualny. Nie znam żadnego porządnego obywatela, który by popierał
      > skrajną prawicę. Neofaszyści są organizowani przez prawicowych oszołomów jako
      > działacze, wolontariusze i elektorat..."
      >
      > ... po małych przeróbkach wyglądało by to w ten sposób, ale nigdy bym tego nie
      > powiedział ani nie podpisałbym się pod tym, ponieważ musiałbym się być taki
      > jak oni. Chcę tylko w ten sposób zaprotestować przeciw takiej formie
      > prowadzenia kampanii, jaką prezentuje LPR!

Ja tez bym tak nie napisala, bo tez mam te odrobine kultury, ale mysle ze to
      znacznie blizsze prawdy :)
    • arahat1 tylko pchorzy psychicznie glosuja na lpr..mam na 01.09.05, 08:42
      To przyzwolenie wg wyroku sadu patrz cytat: to negatywna agitacja wyborcza" -
      uznał wczoraj warszawski sąd i oddalił wniosek o przeprosiny
    • meska_szowinistyczna_swinia Geje głosują na lewicę, bo wyssali poglądy socjali 01.09.05, 08:56
      socjalistyczne z mlekiem ojca
      • l_o_k_i Re: Geje głosują na lewicę, bo wyssali poglądy so 01.09.05, 09:06
        Fantazje to ty masz, tylko rozumu brak.
      • jasiubleep Na kogo glosuja homoseksualisci w Europie. 01.09.05, 09:35
        Pieprzysz. Statystyczny homoseksualista glosuje na prawice, ugrupowania
        narodowe albo nawet partie faszyzujace. Tyle socjologia. Zgadnij dlaczego.
        • meska_szowinistyczna_swinia Przedstaw jakieś badania na ten temat, to pogadamy 01.09.05, 10:05
          Szukałem kiedyś takich badań z ciekawości i nie znalazłem. Czy Twój pogląd
          opierasz na osobie Pima Fortuyna, który był gejem i założył ugrupowanie
          prawicowe?? Jeśli tak, to trochę mało ...
      • meska_szowinistyczna_swinia Nie prawda, ja jestem lesbijką i głosuję na UPR 01.09.05, 10:30
        • meska_szowinistyczna_swinia Co jest grane?? - przecież ja tego nie napisałem 01.09.05, 10:38
    • zuluseq www.dom-ojczysty.pl 01.09.05, 08:59
      szukam kogoś kto postawił by tam stronke, domena jest do wykorzystania.
      oczywiście ten ktoś musi przynajmniej tak samo jak ja pałać miłością do LPR ;)
      mam konto i domene, ale nie mam talentu redaktorskiego. Potrzebuje tylko
      odpowiednie materiały coś jak na www.wszechpolacy.com , żeby wrzucić na strone
      i obnażyć głupote prawicowych populistów
    • pawka.morozow Znalazłem partnera dla Wierzejskiego 01.09.05, 09:13
      Uważam że Wierzejski czuje się osamotniony , ludzi mnóstwo a człowieka do
      którego mógłby usta otworzyć i podyskutować nie ma. Albo go ganią i ośmieszają
      albo pochwalają i poklepują.A on pragnie rzeczowej dyskusji,znalazłem takiego
      człowieka który też pragnie dyskusji

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28432511
      Kiedy nawiążą kontakt, w Polsce atmosfera zrobi się lżejsza i będziemy mogli
      porozmawiać o programach wyborczych poważnych kandydatów.
    • madine1 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 09:58
      Czyli mogę czuć się w pełni uprawniony do wygłoszenia takiego oto sądu:
      Głosowanie na LPR jest objawem ciężkiej choroby psychicznej. LPRowcy i ich pobratymcy powinni być
      wysyłani na przymusowe leczenie do zakładów zamkniętych, gdzie na własnej skórze odczuwaliby
      skutki propagowanego przez siebie zamordyzmu, szowinizmu, faszyzmu i ksenofobii. Albo powinno im
      się nadać obywatelstwo Białorusi i natychmiast poddać ekstradycji do tego sowchozowego raju.
      I niech zabiorą ze sobą swój elektorat: młodocianych nazioli, pseudokibiców, zdewociałe staruchy i
      byłych ubeków!

Prokuratorów zainteresowanych moim postem proszę o kontakt mailowy. Z wielką chęcią obronię swoje
      tezy przed sądem.
      • zhk Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 16:50
        madine1 napisał:

> Czyli mogę czuć się w pełni uprawniony do wygłoszenia takiego oto sądu:
        > Głosowanie na LPR jest objawem ciężkiej choroby psychicznej.

Tu zgadzam się. Ale czasem i debil przez przypadek powie prawdę.
    • nazgul7 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 10:16
      Jak patrzę na takie śmieci, jak Wierzejski, to zaczynam być za aborcją ...
      • zhk Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 16:55
        Raczej karą śmierci, czy eutanazją, bo skąd wiesz co Ci z nienarodzonego
        dziecka wyrośnie. Ten typ ma u mnie przerąbane, ale nie za to co poedział, ale
        za to że jest w PRL, czy LPR, czy jak tam im. Bo lewicowe poglądy (jeśli w
        Polsce w ogóle są lewicowcy) to głównie nienawiść nieudaczników do tych co
        cośkolwiek mająswojego. Nic nie ma to wspólnego z pomaganiem biednym, czy innej
        formie altruizmu. Wyszło to za komuny aż nadto i jeszcze pokazało cały idiotyzm
        teorii gospodarczej.
    • waterman50 Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 10:44
      Kto nie był za młodu socjalistą-na starość będzie swinią.To stare powiedzenie
      polityków z zachodu nie sprawdza sie w przypadku Polski.Tutaj prawicowcy rodzą
      sie świniami i swiniami umierają.
      • zhk Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 16:58
        Przysłowie brzmi inaczej kolego:
        "Kto za młodu nie był socjalistą był bez serca, a kto na starość jest
        socjalistą jest bez rozumu".
        Jak nie znasz to nie cytuj, bo się ośmieszasz.
    • deboras Re: LPR: głosowanie na lewicę to dewiacja. Wierze 01.09.05, 12:12
      Słowa Wierzejskiego to słowa przynoszące hańbę. Świadczą one o tym, że jest on
      moralnym i intelektualnym zerem. A cała ta dyskusja o "izmach" nie ma większego
      sensu. Oczywiście są w LPR, i nie tylko, elementy faszystowskie ale kwestia
      jest natury moralnej - chodzi o stosunek do drugiego człowieka: czy się go
      szanuje czy się nim pogardza. Jeżeli według Wierzejskiego i innych katolików
      narodowych (jeżeli na podstawie ich działań miałbym postrzegać czym jest
      katolicyzm to musiałbym określić go jako religię nienawiści - a przecież - na
      tym forum trzeba to zdaje się zacząć przypominać - jest to religia miłości) nie
      można mieć innych poglądów niż oni (zdaje się że uważają to za nienormalne - i
      kto tu się odwołuje do tradycji psychuszek?) i dla zwalczania przeciwników
      politycznych można posunąć się do nikczemnych pomówień, obelg i do wysyłania
      bojówek na ulice, to może tylko oznaczać, że ci ludzie są groźni dla państwa,
      narodu, Kościoła...
    • japolak dewiacja 01.09.05, 14:07
      Więc ja też moge spokojnie napisać, iż każdy partii prawicowej członek to nie
      członek, tylko przegniły w rynsztoku moralnym ch.., bo nikt normalny na prawicę
      nie głosuje, chyba za judaszowe pieniadze. Tylko patologia, dewiacja i
      prymitywizm obyczajowy. Nie znam żadnej porządnej rodziny, która by popierała
      dewiantów, którzy rano się modlą, w południe kradną, wieczorem plują jadem a
      nocą pieprzą własne córki. Pedały są organizowani przez Giertycha w Młodzieży
      Wszechpolskiej, jak Hitler ich organizował w swoich bojówkach SA i SS.
      Zaś sądy w ramach dupoliżenia prawdopodobnym zwyciezcom w wyborach angażują się
      w łamanie prawa i elementarnej przyzwoitości, co jest kolejnym przykładem
      dewiacji wszechpolskich sędziów i prokuratorów.
      UWAGA DO MODERATORA FORUM -
      Zakazuję zakazywania publikowania tego przykładu dopuszczalnego przez
      sąd "normalnego" głosu w kampanii wyborczej.
      Każdy kij ma dwa końce, jak bliźniaki, i tak mające w dupie sądy (podobno
      wszysto mają nawzajem w dupie, z wyjątkiem pieniędzy. br... - kazirodcze
      stosunki oralno-analne dwóch tłustych zoofili). Poza tym każdy "normalny" Polak
      wie, iż z homoseksualizmem na pokaz walczą przede wszystkim pedały, "obrońcy
      wartości rodzinnych" ślinią się i wytrysków dostają prowadząc śledztwa w
      sprawach pederastii i zoofilii, zaś takie Żydy jak Giertych i Tusk udają, że
      nie są Żydami, dlatego popiera ich w wyborach ten hitlerowiec z pochodzenia i
      poglądów - "ksiądz" Jankowski...
      Ponadto "wszyscy wiedzą", iż dlatego partia Kaczyńskich może prowadzić kampanię
      prezydencką i parlamentarną za rzekome dwadzieścia cztery tysiace złotych
      zaoszczędzone przez jej szefów, bo pieniadze na kolejną stację metra i kolejny
      warszawski most poszły się pieprzyć na tajne konto PiS w Szwajcarii, osobiście
      zawiózł je Wasserman. Prawdziwy zaś dziadek "Giertycha" nazywał się Goering, a
      stary Giertych adoptował obecnego kandydata na prezydenta za oświęcimskie złoto.
      Na sto tysiecy bilbordów Tuska pieniadze dał ksiadz Rydzyk - te właśnie, które
      zbierał rzekomo na ratowanie Stoczni Gdańskiej. Dołożyły się też ziomkostwa
      niemieckie, pod zastaw Kaszub i Szczecina...
      Cholera - brak mi czasu by dalej pisać...
      • abba15 [...] 01.09.05, 16:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka