ina361 02.09.05, 13:17 Poczytajcie : www.tusk.pl/program.html Nie pracuje w sztabie jakby co, tylko ktoś powiedział to, co od dawna sobie myślałam. PS czy na stronie Cimoszewicza jest jego program wyborczy bo nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cimokio Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 13:19 Jak najbardziej bezstronnie mówie że Cimoszewicz NIE MA programu. I żałuje bo nie ma z nim o czym dyskutować, można tylko wyszydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Mnie przekonał 02.09.05, 13:29 Kandydat (...) nie potrzebuje oglaszac programu. Kazdy go zna. _ Utrzymac czerwona mafie przy korycie._ Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To i TUSK dla ciebie z "czerwonej mafii"? A KTO 02.09.05, 14:43 nie jest, paranoiku? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Właśnie, gdzie ten program WuCeta ??? 02.09.05, 15:22 Na jego stronie tylko jakieś przestarzałe sondaże i dowcipy Kwaśniewskiej w stylu "uczciwy kandydat dla uczciwych wyborców." Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Mnie przekonał 02.09.05, 15:56 ina361 napisała: > Poczytajcie : www.tusk.pl/program.html Program? jaki program???? ;)) To już Kaczyński, za którym nie przepadam wypada dużo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Masz racje- to sa KPINY, nie zas PROGRAM; 02.09.05, 16:35 " Nie godzę się na takie państwo, które ulega silnym i bezczelnym. Chcemy i wygramy takie państwo, które będzie służyło obywatelowi, które nie będzie ponad obywatelem. Nie zgodzę się, aby dalej trwało państwo, które z urzędników robi milicjantów, którzy ludziom uczciwym, ludziom często bezbronnym w polskim urzędzie każą pokazywać te ręce. Nie zgodzę się na państwo, w którym urząd publiczny jest wymierzony w uczciwego obywatela" A czy pan Tusk wie, JAK temu zaradzic? Ma zamiar powolac kolejna prywatnia akademie ksztalcaca godnych pracownikow administracji? A mozre urzad do scigania urzednikow? Buhahaha!!! A recepta na to jest znana: SPYTAC SIE W IRLANDII - otoz sprywatyzowali sobie takie urzedy panstwowe. I PETENT z dnia na dzien stal sie KLIENTEM z calym dobrodziejstwem inwentarza. Niemnie, te prywatyzacje tez trzeba umiec zrobc i wolalbym to zlecic Irlandczykowi, nizli Lewandowskiemu etc. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: Masz racje- to sa KPINY, nie zas PROGRAM; 02.09.05, 17:24 cos sie rusza z kampanią. Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Masz racje- to sa KPINY, nie zas PROGRAM; 02.09.05, 17:25 platformiak napisał: > cos sie rusza z kampanią. gdzie? czy będzie jakaś nowa wersja programu? a może nowe spoty telewizyjne? Odpowiedz Link Zgłoś