Dodaj do ulubionych

Brawo prokuratura ! zadała cios łaski Cimokwasowi

02.09.05, 16:14
umarzając postępowanie.

Tak wnoszę z ilości i tonu komentarzy na portalach :))))
Obserwuj wątek
    • tatonka tia brawo 02.09.05, 16:32
      Kielbasa sie cieszy i stad rozochocila sie bardziej do dzialalnosci palikowej...
      Wrocila do kopania dolkow..
      To sie dzisz nazywa pracownik techniczny architekta krajobrazu ;)
      • ksiundz Ja poważnie biję brawo - Cimokwas okazał się małym 02.09.05, 16:56
        kacykiem, jednym z wielu, chronionym przez swoich - ot szczebel wyżej od
        Pęczaka. I lud tak to postrzega :))))

> To sie dzisz nazywa pracownik techniczny architekta krajobrazu ;)

:)))))))
        • camille_pissarro Re: Ja poważnie biję brawo - Cimokwas okazał się 02.09.05, 17:12
          Ja sie w ogóle nie ekscytowałem, postepowaniem prokuratury warszawskiej,
          wiedziałem bowiem z góry , że werdykt będzie taki a nie inny.
          Abstrahujac od rewelacji A.Jaruckiej i Komisji d.s. ORLENU chodzi mi tylko w
          jaki sposób argumentowała to umorzenie sledztwa w przypadku czterokrotnej
          pomyłki Cimoszki w osiwadczeniu majatkowym.Ale majac obecnie podczs urlopu ,
          kontakt z troche wiekszym przekrojem społeczeństwa okreslmy to mianem tych
          niezasobniejszych ,emerytów , rencistów i poza stolicą wszędzie słyszę o
          cynizmie tego Marszałka pełnego buty i pychy, to mnie stawia na nogi , bo
          antycypuję rychły koniec kariery przyjaciela "żubrów" ( nie obrazajac
          zubrów" ....
          • tatonka mimo wszystko 02.09.05, 17:24
            takie precedensy nie sa dobre dla kraju. Ciekawa jestem jednak czy Nalecz
            oskarzy teraz prokurature o to ze psuje opinie Cimoszewiczowi ulaskawiajac go :)))))
            • nitka34 Re: mimo wszystko 02.09.05, 17:39
              tatonka napisał:

> takie precedensy nie sa dobre dla kraju. Ciekawa jestem jednak czy Nalecz
              > oskarzy teraz prokurature o to ze psuje opinie Cimoszewiczowi ulaskawiajac
              go :
              > ))Rozumiem że o tym co jest dobre dla kraju może decydować tylko i wyłącznie
              tatonka.
            • ksiundz Ja wiem ? są o tyle dobre, że po raz setny potwier 02.09.05, 17:52
              dzają diagnozę, że III RP należy wysłać na śmietnik historii.
              Natomiast nie ulega dla mnie wątpliwości, że paranoja Nałęcza zwietrzy podwójną
              grę sterowalnych prokuratorów. Co więcej, logicznie rzecz biorąc, prokuratorzy
              nie raz udowodnili, że dla korzyści są zdolni do wszystkiego :))))
          • ksiundz Re: Ja poważnie biję brawo - Cimokwas okazał się 02.09.05, 17:47
            Ja słyszę to samo od zasobniejszych, którzy święci nie są i wiedzą, że jak ich
            US złapie to nie ma pomiłuj :))))))

>Ale majac obecnie podczs urlopu ,
            > kontakt z troche wiekszym przekrojem społeczeństwa okreslmy to mianem tych
            > niezasobniejszych ,emerytów , rencistów i poza stolicą wszędzie słyszę o
            > cynizmie tego Marszałka pełnego buty i pychy, to mnie stawia na nogi , bo
            > antycypuję rychły koniec kariery przyjaciela "żubrów" ( nie obrazajac
            > zubrów" ....
          • golota20 Re: Ja poważnie biję brawo - Cimokwas okazał się 02.09.05, 17:52
            camille_pissarro napisał:

> Ja sie w ogóle nie ekscytowałem, postepowaniem prokuratury warszawskiej,
            > wiedziałem bowiem z góry , że werdykt będzie taki a nie inny.
            > Abstrahujac od rewelacji A.Jaruckiej i Komisji d.s. ORLENU chodzi mi tylko w
            > jaki sposób argumentowała to umorzenie sledztwa w przypadku czterokrotnej
            > pomyłki Cimoszki w osiwadczeniu majatkowym.Ale majac obecnie podczs urlopu ,
            > kontakt z troche wiekszym przekrojem społeczeństwa okreslmy to mianem tych
            > niezasobniejszych ,emerytów , rencistów i poza stolicą wszędzie słyszę o
            > cynizmie tego Marszałka pełnego buty i pychy, to mnie stawia na nogi , bo
            > antycypuję rychły koniec kariery przyjaciela "żubrów" ( nie obrazajac
            > zubrów" ....

Jestes porabany.
            Umyslowo...
            • ksiundz A Waść akurat coś o tym wie :))))) 02.09.05, 17:53
              >porabany.
              > Umyslowo...
    • ukos Skąd wciąż wyłażą komuchy, gdzie się lęgną? 02.09.05, 17:30
      Jak na to, co już wiadomo o Cimoszewiczu, to poparcie dla niego jest porażająco
      wysokie - wg ostatniego PGB 19%, 3 miejsce!
      • tatonka aktywnie uczestnicza w sondazach ... 02.09.05, 17:40
        to na pewno. Pomyslcie ile inzynierow, specjalistow, ludzi przedsiebiorczych
        wyjedzie z kraju gdy wygra Cimoch. Sa tacy co bardzo pragna tych miejsc...
        • ksiundz Apropos sondaży polecam ciekawą inicjatywę 02.09.05, 18:01
          wp wybory2005.wp.pl/wybory2005.html
          Tutaj widać różnice między przeciętnym wyborcą a użytkownikiem netu.
          • tatonka No widac tylko ze uzytkownik netu jest szybki :) 02.09.05, 18:11
            i powierzchowny a zwolennicy platformyJKM sa wolnomyslicielami i nie preferuja
            netu ;)

Cimoch i Michnik postawili na niewlasciwego konia....
            Ja bym sie tym nie martwila...
            • ksiundz Nio, dla Korwina preferencje internautów muszą 02.09.05, 18:20
              być szczególnie zastanawiające :)))))))))))
      • mysz_polna5 Re: Skąd wciąż wyłażą komuchy, gdzie się lęgną? 02.09.05, 17:46
        ukos napisał:

> Jak na to, co już wiadomo o Cimoszewiczu, to poparcie dla niego jest
        porażająco
        >
        > wysokie - wg ostatniego PGB 19%, 3 miejsce!

Tez mnie zastanawia to 3 miejsce, i wtedy sobie zadaje pytanie, czy to jest
        milosc czy to jest kochanie ;))))))))))))
        A na serio. Jesli wynik ten jest prawdziwy, to jednak grupa trzymajaca wladze i
        ludzie z nia identyfikujacy sie ~ jest duza.
        • x2468 Re: Skąd wciąż wyłażą komuchy, gdzie się lęgną? 02.09.05, 17:53
          To beton,ubecy,urzednicy z nadania sld.Wiedza ze cimo jest ich ostatnia deska
          ratunku.Lepiej by bylo aby wygral Kaczor.Zdaje sie mialby mniej zachamowan w
          wywalaniu czerwonej zgnilizny.
          • tatonka jeszcze jedna mozliwosc 02.09.05, 18:13
            wlodzimierzowcy- jako ze wiekszosc ma posady zapewne budzetowe- ma duzo czasu na
            pisanie w necie :))))
            Moj sie na dzis wyczerpal...
            Ale oczywiscie nie nalezy tego lekcewazyc- podobnie jak kazdego zagrozenia ze
            strony mafii :))))))
    • indris Za szybki wniosek 02.09.05, 17:53
      Od dawna wiadomo, ze opinie z internetu różnią się i to bardzo od opinii
      społeczeństwa. A wyniki sondaży potrafią się różnić tak, jak 37% od 23%, czyli
      są też mało wiarygodne. Nic chyba nie jest jeszcze przesądzone.
      • ksiundz W necie zwolennicy lewicy i tak stanowią dużą 02.09.05, 17:56
        grupę, tym symptomatyczniejsze jest gremialne oburzenie na decyzję
        prokuratorstwa - o tyle szczere, że porażające naiwnością. Dla masy tych ludzi
        taka decyzja wydaje się niespodzianką.
      • mysz_polna5 Re: Za szybki wniosek 02.09.05, 18:00
        indris napisał:

> Od dawna wiadomo, ze opinie z internetu różnią się i to bardzo od opinii
        > społeczeństwa. A wyniki sondaży potrafią się różnić tak, jak 37% od 23%,
        czyli
        > są też mało wiarygodne. Nic chyba nie jest jeszcze przesądzone.

Ale na tyle sa juz przesadzone, ze wygra Tusk! Choc moj mysi nos troche sie
        krzywi na tego kandydata.
        • ksiundz Nie koniecznie, Kaczyński ma szanse, tak 02.09.05, 18:08
          mi się wydaje, jeśli magiel Cimo[Usta Kopulacji i Widowisk]i jego Najemnik -
          Tusk potrwa jeszcze z miesiąc.
    • zirby Re: Brawo prokuratura ! Koniec z karami US za 02.09.05, 18:12
      zle wypelnione domumenty!
      Teraz wystarczy powiedziec ze "sie pomylilem" i moga czlowiekowi naskoczyć. A
      jak nałożą jakąś karę pieniężną nalezy zaskarżyć ich do trybunału europejskiego
      i zarządać bardzo wysokiego odszkodowania. Takie sprawy TE rozstrzyga w 100% na
      korzysc skarżącego jesli tylko istnieje w pozwanym kraju JAKIKOLWIEK precedens.
      • cimoszenka Re: Brawo prokuratura ! Koniec z karami US za 02.09.05, 18:16
        Nawet możesz 4 razy pomylić się i PROKURATURA swtierdzi, że to zrobiłeś
        NIEUMYŚLNIE.
        • ksiundz Nawet możesz obić z 4 razy teściową i jeśli przeży 02.09.05, 18:23
          je to cię uniewinnią, bo chciałeś zabić ale się pomyliłeś :)))))
          • cimoszenka Re: Nawet możesz obić z 4 razy teściową i jeśli p 02.09.05, 18:25
            Teściowa 4 razy przetrzyma:)
            • ksiundz Takiemu Cimokwasowi wolno się pomylić i 10 razy :) 02.09.05, 18:34
              > Teściowa 4 razy przetrzyma:)
        • porannakawa Po co te oświadczenia majątkowe? jaki to cel? 02.09.05, 18:23
          Czyli te oświadczenia majątkowe to funta kłaków warte i nieweryfikowalne.
          Zawsze po raz czarty można legalnie sie pomylić.
          W jakim celu zostały wprowadzone?
          • ksiundz Hmm, dla dobrego samopoczucia Pomylnych Macherów 02.09.05, 18:31
            - tak jak akcja "Czyste Ręce" np.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka