Dodaj do ulubionych

PO atakowana przez PiS w Radiu Maryja

• morgul Re: PO atakowana przez PiS w Radiu Maryja 22.09.05, 08:57
      Dla mnie krytyka Platformy przez Wielkiego Mistrza Rydzyka jest najlepszą
      zachętą aby na PO głosować.
    • baltazarus PO-jebańcy i PiS-uary to lewicowe partie. 22.09.05, 08:59
      Obie popierają socjalistyczną UE. Nie debatują, które urzędy zlikwidować, a
      jakie stanowiska w nich objąć, nie myślą o zniesieniu ZUS-u, VAT-u i koncesji,
      a tylko o ich kosmetyce.
    • pantanal Jacek Kurski to wyjatkowy aparat 22.09.05, 09:12
      Pamietam jego audycje z czasow telewizji pampersow. Byl to jaskrawy przyklad
      "prawicowego stalinizmu"
    • steffo PiS to Narodowy Socjalizm! 22.09.05, 09:13
      A jeden narodowy socjaliozm juz przerobilismy na własnej skórze w postaci
      NSDAP. Ci ludzie mają nasrane w głowach. Jch i Rydzyka trzeba przymusowo
      leczyć!. Oni nas zaprowadzą albo do nędzy albo do wojny!
    • mario.osh no i wychodzi szydło z worka 22.09.05, 09:14
      bełkot pijanego bezmuzga przy pisuarze.
    • remik.bz PiS głupieje - a szkoda 22.09.05, 09:22
      Nie rozumiem czego właściwie ten PiS chce. Sam nie ma szans na rządzenie. Jeśli
      nie chce koalicji z PO to pozostaje mu jedynie LPR. A taka koalicja oznacza
      rządy "skrajnej, wręcz bolszewickiej lewicy". Nie ma mowy o jakichkolwiek
      logicznych manewrach w gospodarce. Będą zwiększenia obciążeń dla osób
      prowadzących drobniutką działalność gospodarczą , bo to jedyny sektor skąd
      bezkarnie można doić kasę. W efekcie zamykanie małych ( nawet jednoosobowych)
      firm , ucieczka ludzi energicznych , młodych wykształcoych do "legalnej" pracy
      w UE. No i oczywiście klopoty z budżetem, a w konsekwencji problemy z
      zaspokojeniem żadań tego biednego "proletariackiego" elektoratu PiS i LPR.
      Można sobie "na papierze" ustawiać nawet olbrzymie kwoty dla tych "biednych" .
      Tylko trzeba je wpierw wyegzekwować od tych "bogatszych" płacących podatki. Jak
      tych płacących będzie ubywać , to dla tych "biorących"siłą rzeczy zabraknie.
      Już dziś często słyszę ,że tylko idiota lub złodziej prowadzi w naszych
      warunkach drobną działalność gospodarczą.
      • bialamyszkabiala Re: PiS głupieje - tak trzymać!!! 22.09.05, 09:26

• davidmors Głos oddany na PO - to głos stracony ! 22.09.05, 09:30
          Głosuj na partie narodowe i patriotyczne. Nie marnuj swego głosu wspierając
          liberałów, internacjonałów i innych globalistów.
          • bialamyszkabiala Re: Głos na PiS - to poparcie dla faszyzmu! 22.09.05, 09:35

• malaszaramysz Re: Głos na PiS - to poparcie dla socjalizmu. 22.09.05, 09:41
              • bialamyszkabiala Re:!!) - dla msm!!! 22.09.05, 09:42

• adas313 Re: PiS głupieje - a szkoda 22.09.05, 13:30
        > Nie rozumiem czego właściwie ten PiS chce

Wytlumacze Ci na przykladzie: czy faszysta Benito Mussolini zawarlby predzej
        sojusz z demokratycznym Rooseveltem czy nazista Adolfem Hitlerem?
    • loppe ciężko coś wybrać w tym roku 22.09.05, 09:30
      Trzeba będzie chyba szukać ratunku w niezawodnym panu Januszu Korwinie:)
      • davidmors Re: Koorwin już przykleił się do platformy 22.09.05, 09:52
        Co zapewnia mu podwodną podróż. Zatopić Platformę z całym zgromadzonym
        na niej przybytkiem.
    • poki442003 to przez Radio Maryja przestałem wierzyć w Boga 22.09.05, 09:36
      i z każdym kolejnym miesiącem utwierdzają mnie w przekonaniu że Go nie ma...
      • remik.bz Re: to przez Radio Maryja przestałem wierzyć w Bo 22.09.05, 09:47
        poki442003 napisał:

> i z każdym kolejnym miesiącem utwierdzają mnie w przekonaniu że Go nie ma...

Radio Maryja ma tyle wspólnego zasadami wiary katolickiej, ile wspólnego mają
        księża z księżycem
      • wal.do Re: to przez Radio Maryja przestałem wierzyć w Bo 22.09.05, 10:08
        No to chyba nie za bardzo wierzący byłeś skoro grupa zdewociałych oszołomów
        może Cię tak łatwo od Niego odwrócić.
    • darth_marius Ale nasz kaczorek nisko upadł !!! 22.09.05, 09:38
      Ale nasz kaczorek nisko upadł. Chyba jest juz totalnie zdesperowany, ze próbuje
      walczyc o glosy za pomoca RM. Moze pare sluchaczy-fanatyków da sie na to
      nabrac, ale mysle ze reszta narodu polskiego jest na ten upokarzajacy chwyt za
      inteligentna. (Jak ja nie lubie, gdy kosciól miesza sie do polityki, ale na
      szczescie Rydzyk to nie caly kosciól).
      • dem0kryt Re: Ale nasz kaczorek nisko upadł !!! 22.09.05, 10:42
        Problem w tym, że on nie walczy "o parę głosów" babć - emerytek. On walczy o
        rząd dusz na prawej stronie sceny politycznej i marginalizację LPRu oraz
        odprysków w rodzaju Macierewicza i jemu podobnych... Co do skuteczności takiej
        taktyki - można dyskutować.
    • doktorhabilitowany.1 PiS nie umie grać uczciwie 22.09.05, 09:48
      Z jednej strony udają zatroskanych o ludzi biednych, a interesuje ich wyłącznie
      władza. Nie wstydzą się żadnego chamstwa w drodze po trupach do władzy. Z
      drugiej udają, że będą lojalnym koalicjantem. I wbijają nóż w plecy
      partnerowi... PiS to najgorsza patologia polskiej sceny politycznej -
      pieniactwo, nieuczciwość, demagogia, obłuda. Rozwalą każdą koalicję. A jeśli
      chodzi o program gospodarczy, to PiS wyprodukował całą masę tandety, która się
      kupy nie trzyma (choć kupy się nie chcą puścić politycy PiS i cały czas próbują
      nią smarować innych). Program PiS opiera się na danych z kapelusza, dlatego tak
      sie boja programów całościowych, np. PO.
      • wyborca_kaczynskiego_i_pisu co ty wiesz o pis 22.09.05, 09:49
        pis to nadzieja lewicy!!!czytałeś fakt???
        • bialamyszkabiala Re: Lewy prosty;-))) 22.09.05, 09:52

• doktorhabilitowany.1 Re: co ty wiesz o pis 22.09.05, 10:04
          wyborca_kaczynskiego_i_pisu napisał:

> pis to nadzieja lewicy!!!czytałeś fakt???
          To kolejny paradoks (Faktu nie czytam programowo, bo to gazeta na poziomie
          PiS), że PiS pod hasłami dekomunizacji dąży do restauracji komunizmu w Polsce.
    • marekgdan PO+PiS=AWSBIS?! 22.09.05, 09:56
      Boze znowu bedzie to samo!!!!
      • doktorhabilitowany.1 Re: PiS + LPR + SRAMOOBORA - PO = PZPR! 22.09.05, 13:46
        marekgdan napisał:

> Boze znowu bedzie to samo!!!!

Oj będzie!!!!!
    • andrzejklimek Kochani mobilizacja...!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.05, 09:57
      DO ZWOLENNIKÓW PO !!!
      Dużo zależy teraz od nas, wyborców. Naprawdę możemy coś zmienić! Najnowsze
      sondaże zapowiadają ostrą rywalizację między PO i PiS, zatem:

- starajcie się przekonać niezdecydowanych,
      - wyciągajcie w niedzielę z domu zwolenników PO, którym nie chce się wstać z
      łóżka,
      - mówcie otwarcie, że PiS popierany jest przez radykała i ksenofoba o. Rydzyka,
      - namawiajcie zwolenników PD, SLD, SdPL, którzy boją się Radia Maryja jak my sami,
      - przekonujcie rodziny, przyjaciół, znajomych z pracy,
      - piszcie e-miale, SMSy, telefonujcie i rozmawiajcie.!!!

Jeśli się nie zmobilizujemy, w poniedziałek możemy obudzić się w Polsce ojca
      Dyrektora!!!

DOŁĄCZ SIĘ DO AKCJI! KOPIUJ TEGO MAILA NA FORA I GRUPY DYSKUSYJNE. KAŻDY POST
      TO KILKA GŁOSÓW!!!
      • mg2005 Mobilizacja bez programu!!!!... 22.09.05, 10:08
        Schetyna: program "się robi"
        Głosujcie na "piękne oczy Donalda"!
        • doktorhabilitowany.1 Lepsze zarysy programu PO niż zbuki PiS 22.09.05, 10:31
          PiSowi śni się powrót do ręcznego sterowania ze stolca w W-wie. Ja stanowczo
          wolę partie, które postuluja dalszą decentralizację. Rząd powinien koordynować
          pracę Państwa ograniczając przeszkody w funkcjonowaniu Obywateli, podmiotów
          gospodarczych i samorządów. PO chce systematycznej i stałej obniżki kosztów
          pracy, życia i podatków, to samo PD,która proponuje by znaczna część przychodów
          z VAT pozostała w miejscu ich wypracowania - w samorządach, które mają coraz
          więcej zadań. A PiS krzyczy "nie", bo sam nie ma pomysłów na walkę z
          bezrobociem. PiS ogranicza się do zaklinania rzeczywistości i rzucania hasełek
          typu 'nie dla liberałów' choć dobrze wie, że liberalizacja proponowana przez PO
          i PD jest stosunkowo łagodna. Ja powiem "precz z Szaleństwem i Pieniactwem".
          • mg2005 Re: Lepsze zarysy programu PO niż zbuki PiS 22.09.05, 11:14
            Czy partia,która chce,żeby Polacy głosowali na "zarysy" i zapewnienia,że
            wszyscy będą "piękni,zdrowi i bogaci" -jest partią poważną?
            Czy traktuje poważnie swoich wyborców?
            PiS jest przynajmniej partią poważną -niezależnie czy jej program jest lepszy.
            • doktorhabilitowany.1 Re: Lepsze program wyborczy PO niż zbuki PiS 22.09.05, 11:28
              mg2005 napisał:

> Czy partia,która chce,żeby Polacy głosowali na "zarysy" i zapewnienia,że
              > wszyscy będą "piękni,zdrowi i bogaci" -jest partią poważną?
              Jest - program wyborczy to hasła, które mają dotrzeć do wyborców. Program
              gospodarczy partii to co innego. Ten PO ma na pewno bardziej kompetentny niż
              wypociny 'ekspertów' PiS, którzy nawet nie orientują się jakie w Polsce
              obowiązują obecnie podatki.
              > Czy traktuje poważnie swoich wyborców?
              > PiS jest przynajmniej partią poważną -niezależnie czy jej program jest
              lepszy.
              Hehehehehehehihihi. PiS to niedouczone kurduple, których nie traktuje poważnie
              nikt, kto odrobine orientuje się w reliach społeczno-ekonomicznych kraju.
              Polska potrzebuje kogoś, kto ma pomysł na pozytywne zmiany, a nie idiotów,
              którzy myślą, że zwalczą przestępczość przy pomocy kary śmierci i samosądów.
              PiS - Puści i Szkaradni.
              • matol13 Re:do doktora h. jeszcze nie profesora 22.09.05, 11:53
                Chłopie! wyluzuj się, nie rób reklamy jakimś nieudacznikom!
                ... zresztą za darmo?.. to nie w Twoim stylu!
                Popatrz.. Cimka nam upieprzyli..
                po puszczy teraz lata, jak jakiś popapraniec, a też doktor, pewnie już
                przehabilitowany! i co? nikt go nie bronił!
                A co robił Kwasek? .. ONZ przymierzał do swojej d...
                Mym matolskim zdaniem powinien parę czołgów po krzakach poustawiać,
                tak jak Wojtek, nasz niedoceniony bohater,
                i z miłością nauczyć jak historię oceniać!
                Więc wyluzuj się, bo jak nie mamy Cimoszki to co?
                Pójdę na Leppera
                To swój chłop.. zobacz.. z ja... teraz to i pewnie trzecie mu urosło.
                Spoważniał! Da sobie radę.. najwyżej Jolkę zaprosi, żeby koło niego usiadła
                I jak razem będą ładnie wyglądali!
                Takie opalone!
                • doktorhabilitowany.1 Re:do doktora h. jeszcze nie profesora 22.09.05, 13:18
                  matol13 napisał:

> Chłopie! wyluzuj się, nie rób reklamy jakimś nieudacznikom!
                  > ... zresztą za darmo?.. to nie w Twoim stylu!
                  Za darmo, a nawet na tym tracę (czas, który mógłbym poświęcić mym cennym
                  dysrtacjom) :)))
                  > Popatrz.. Cimka nam upieprzyli..
                  Współczuję Wam:))))
                  > po puszczy teraz lata, jak jakiś popapraniec, a też doktor, pewnie już
                  > przehabilitowany! i co? nikt go nie bronił!
                  Puścił się pędem do puszczy, a złość jego wrogów nie opuszcza i niejeden od
                  niej w gajdy popuszcza:)))
                  > A co robił Kwasek? .. ONZ przymierzał do swojej d...
                  ONZ-owski stolec wychodzi mu bokiem:))))
                  > Mym matolskim zdaniem powinien parę czołgów po krzakach poustawiać,
                  > tak jak Wojtek, nasz niedoceniony bohater,
                  > i z miłością nauczyć jak historię oceniać!
                  Chylę czołga:)))
                  > Więc wyluzuj się, bo jak nie mamy Cimoszki to co?
                  > Pójdę na Leppera
                  Ja też... z widłami:))
                  > To swój chłop.. zobacz.. z ja... teraz to i pewnie trzecie mu urosło.
                  Tacy durnie jak on nie potrzebują jaj. Oni się rozmnażają przez pączkowanie:))
                  > Spoważniał! Da sobie radę.. najwyżej Jolkę zaprosi, żeby koło niego usiadła
                  > I jak razem będą ładnie wyglądali!
                  > Takie opalone!
                  Niechaj im słońce solarium świeci:))
              • mg2005 Re: Lepsze program wyborczy PO niż zbuki PiS 22.09.05, 11:55
                Nikt nie każe Ci głosować na PiS. Ja też do tego nie namawiam,
                chociaż z dwojga złego...

Chodziło mi o zasady.

Co do PO,uważam,że to koniunkturaliści i kosmopolici,ich prawdziwą
                ojczyzną jest Fundacja Sorosa -obym się mylił...
                • doktorhabilitowany.1 Re: Lepsze program wyborczy PO niż zbuki PiS 22.09.05, 12:58
                  mg2005 napisał:

> Nikt nie każe Ci głosować na PiS. Ja też do tego nie namawiam,
                  > chociaż z dwojga złego...
                  Dziękuję:)) Z dwojga złego wybiorę jednak PD:)))))
                  > Chodziło mi o zasady.
                  Zasady są takie, że jak się chce uchodzić za porządnego kolesia, to nie paktuje
                  się z diabłem (Rydzykiem) i nie wbija się noża w plecy komuś, kogo nazywa
                  się 'przyjacielem'.
                  > Co do PO,uważam,że to koniunkturaliści i kosmopolici,ich prawdziwą
                  > ojczyzną jest Fundacja Sorosa -obym się mylił...
                  Co za wymyślne epitety:)) Tylko dla tego, że wzywają do usprawnienia Państwa,
                  przejrzystości i walki z bezrobociem m.in. przez wzmacnianie gospodarki...
                  Uważam, że w tzw. 'partiach liberalnych' jest więcej patriotycznej postawy niż
                  w PiS i LPR. To jak porównanie podejścia Kazia Wielkiego, który stworzył na
                  długie lata atmosferę względnego spokoju i rozwoju z Iwanem Groźnym, który
                  wolał prowadzić wojenki i wieszać, ścinać, a po nim ino Smuta.
    • protz Re: 3x15 wyjasnienie 22.09.05, 10:01

Płace 30 proc. podatek, jednak nie czuje sie bogaty, za to czuje sie okradany
      przez panstwo, ktore nic w zamian za moje podatki mi nie daje.

NA wiele rzeczy mnie nie stac. Rzeczy, ktore na zachodzie sa dostepne dla
      relatywnie ubogich ludzi!

A gdybym płacił mniejsze podatki zaoszczedzone pieniadze na pewno pomogłyby
      naszej gospodarce, bo kupował/inwestowałbym więcej.

Proste.

Ale Ty widocznie należysz do ludzi ktorzy po prostu zazdroszczą tym, ktorzy do
      czegos doszli swoją pracą.
      • uu1 Re: 3x15 wyjasnienie 22.09.05, 10:19
        A gdybyś wogóle nie płacił podatków, kupowałbyś jeszcze więcej. Jeżeli to jest
        argumentacja za Paradą Oszustów to widocznie przysłał Cię brudnoPIS.
    • wal.do Zdumiewa mnie... 22.09.05, 10:05
      że PiS przyłącza się niemal jawnie do "oszołomskiej" frakcji o.Rydzyka.
      Rozumiem (choć potepiam) ataki na konkurentów, ale warto utrzymać chociaż
      minimum przyzwoitości - nie w takich mediach powinniśmy walczyć o lepszą
      Polskę. PiS sam sobie kręci bat na d... uczestnicząc w programach realizowanych
      przez Radio MAryja czy TV Trwam.
      Za bardzo mi to pachnie ograniczeniem wolności - normalnym w państwach gdzie
      przewodnią siłą są ugrupowania religijne. Stawiam, więc na PO, chociaż niestety
      również bez przekonania :(
      • doktorhabilitowany.1 Re: Zdumiewa mnie... 22.09.05, 10:18
        PiS nie wie co to przyzwoitość, mnie to nie zdumiewa, bo obserwuję tych
        durniów, którzy teraz są w PiS od 20 lat z obrzydzeniem. Te głupki potrafią
        tylko kontestować, protestować i oskarżać. Zero konstruktywnego myślenia. Dla
        spieprzenia jakiegoś pomysłu potrafili głosować razem z SLD (i SDRP) i
        Sramooborą. Potrafili zagłosować za 'kiełbasą górniczą' a potem oskarżyć
        obłudnie rząd Belki o zwiększenie deficytu budżetowego, choć, razem z SLD, LPR
        i Sramooborą torpedowali wszelkie pomysły oszczędnościowe. To pokazuje co nas
        może czekać w przyszłości, jeśli się te nieloty dorwą do władzy.
        Ja nie będę głosować na PO, ale sympatyzuję z nią w tej sytuacji.
      • mg2005 Re: Zdumiewa mnie... 22.09.05, 10:24
        ...jak łatwo media robią ludziom "wodę z mózgu"...

KS dla morderców i zakaz parad zboczeńców na ulicach -to są rzeczy normalne,
        gdzie tu fundamentalizm religijny??
        • uu1 Re: Zdumiewa mnie... 22.09.05, 10:26
          Czy gdyby ktoś uznał, że nazywanie homoseksualistów zboczeńcami jest łamaniem
          prawa i zabronił Ci pisania na forum, uznałbyś to za normalne?
          • doktorhabilitowany.1 Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 10:45
            Przypatrzcie sie cierpliwie temu:

piw.internetdsl.pl/wiersz/transformacja_www_giertych_stop_kom_pl.swf
            • uu1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 10:58
              Hi. Dobre.
              • doktorhabilitowany.1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 10:59
                Potomek w prostej lini:)))
                • uu1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 11:11
                  Ale się w tym kraju porobiło. Taki pokemon jak Kaczka chce rządzić krajem. To
                  się w pale nie mieści, jak mawiał milicjant, który przynosił cielęcinę.
                  • doktorhabilitowany.1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 11:18
                    Pokemony i Sprzedawczyki... Masz już jakiegoś substytuta na wybory?

piw.internetdsl.pl/wiersz/transformacja_www_giertych_stop_kom_pl.swf
                    • uu1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 11:38
                      Not yet.
                      • doktorhabilitowany.1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 12:22
                        Don't wait too long:) Choć w sumie się nie śpieszy... A z parlamentarnymi? Ja
                        jednak na PD.
                        • uu1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 13:33
                          Jednak zagłosuję na W. Cimoszewicza. A na niedzielę mam osobę ale to się wiąże
                          z partią. I tak, i tak kicha.
                          • doktorhabilitowany.1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 13:39
                            uu1 napisała:

> Jednak zagłosuję na W. Cimoszewicza. A na niedzielę mam osobę ale to się
                            wiąże
                            > z partią. I tak, i tak kicha.

Rozumiem, że Cimoszewicz będzie nadal na kartach wyborczych? :)))) Ale numer by
                            to był:)))
                            Ja też głosuję na osobę, która jest bezpartyjna, ale na listach PD. Twoja osoba
                            gdzie jest?
                            • uu1 Re: Jak wygląda przyjaciel Rydzyka? 22.09.05, 14:03
                              W. Cimoszewicza na listach nie będzie. Ja go dopiszę.
                              • doktorhabilitowany.1 :)))))) 22.09.05, 14:21
                                To masz w nagrodę za obywatelskie pomysły:

www.joemonster.org/i/i/romano-italiano.jpg
                                • bialamyszkabiala Re: :)))))) Śliczny:-))) 22.09.05, 14:45

• doktorhabilitowany.1 Re: :)))))) Śliczny:-))) Ciociunia kochany:))) 22.09.05, 14:53

www.latarnikwyborczy.pl/compass/index.html
                                    • bialamyszkabiala Re: :)))))) Śliczny:-))) Ja już jestem PO;-))) 22.09.05, 15:02

• doktorhabilitowany.1 Re: :)))))) Śliczny:-))) Ja jeszcze PrzeD;-))) 22.09.05, 15:18
                                        Moi, je suis pro-PD:)) albo jestem PrzeD:)) coby nie zmuszać do interpretacji
                                        znaczenia 'pede' po francusku:))) Ale trafili z nazwą...
                                        Ale, jako że nie ufam politykom, do partyi żadnej sie nie zapisałem i głosuję
                                        na konkretne osoby, które akurat są na listach PD.
                                        • bialamyszkabiala Re: :)))))) Śliczny:-))) Ja jeszcze PrzeD;-))) b/o 22.09.05, 15:27
                                          Bardzo mądrze, pozdrawiam:-)))
                                          • doktorhabilitowany.1 Re: :)))))) Śliczny:-))) Ja jeszcze PrzeD;-))) b/ 22.09.05, 15:29
                                            Dziękuję i pozdrawiam również:)))
          • mg2005 Re: Zdumiewa mnie... 22.09.05, 11:37
            uu1 napisała:

> Czy gdyby ktoś uznał, że nazywanie homoseksualistów zboczeńcami jest łamaniem
            > prawa i zabronił Ci pisania na forum, uznałbyś to za normalne?

Najpierw wyjaśnienie: homoseksualizm jest chorobą -nie zboczeniem.
            Zboczeniem są związki homo,a zwłaszcza afiszowanie i propagowanie takich
            związków.
            A więc- nazwanie homika zboczeńcem byłoby kłamstwem i obrazą.
            A więc, zakaz miałby jaki sens,jednak byłby niebezpiecznym cenzurowaniem
            poglądów "niesłusznych" -więc raczej jestem przeciw.
            Zresztą zobacz ile na tym forum twierdzeń kłamliwych i obraźliwych
            (np. pod adresem Kościoła i duchownych)-zamiast zakazywać,pozwólmy
            autorom wykazać swoją głupotę...
            • uu1 Re: Zdumiewa mnie... 22.09.05, 11:43
              Nie mieszałbym do dyskusji KK ponieważ są to sprawy zbyt intymne. A co do
              pozostałej części Twojej wypowiedzi - nie jest ona spójna z komentowaną przez
              mnie.
              • mg2005 Re: Zdumiewa mnie... 22.09.05, 12:08
                uu1 napisała:

> Nie mieszałbym do dyskusji KK ponieważ są to sprawy zbyt intymne. A co do
                > pozostałej części Twojej wypowiedzi - nie jest ona spójna z komentowaną przez
                > mnie.

Na czym polega ta "niespójność"?
            • doktorhabilitowany.1 Re: Zdumiewa mnie... 22.09.05, 12:32
              mg2005 napisał:

>
              > Najpierw wyjaśnienie: homoseksualizm jest chorobą -nie zboczeniem.
              Trudno, z medycznego pkt. widzenia, stwierdzić, że każdy wypadek
              homoseksualizmu jest chorobą. To dlatego, że przyczyn może być wiele, czasem
              występujących wspólnie, czasem nie. Np. w niekótrych społecznościach Oceanii
              dzieci (najczęściej najmłodsi chłopcy) są wychowywani do bycia czymś, co z
              naszej perspektywy wygłada na homoseksualistę. Czasem jest to zwiazane z innym
              postrzeganiem atrakcyjności fizycznej, dlatego używa się określenia 'odmienna
              orientacja seksualna'. W niektórych przypadkach można to próbować zmienić...
              Ale to trochę jak walka z leworęcznością (która nie jest chorobą), tylko
              trudniejsza.
              > Zboczeniem są związki homo,a zwłaszcza afiszowanie i propagowanie takich
              > związków.
              To kwestia oceny... Mi się to nie podoba, bo wskazuje m.in., że ci ludzie
              często sami siebie nie akceptują i próbuja z tym walczyć starając się udowodnić
              sobie samym i innym, że to coś fajnego. Ja uważam, że jak chcą byc traktowani
              normalnie, to niech sie zachowują normalnie, a praktyki seksualne niech
              zachowają, tak jak inni, w sferze prywatności.
              > A więc- nazwanie homika zboczeńcem byłoby kłamstwem i obrazą.
              > A więc, zakaz miałby jaki sens,jednak byłby niebezpiecznym cenzurowaniem
              > poglądów "niesłusznych" -więc raczej jestem przeciw.
              > Zresztą zobacz ile na tym forum twierdzeń kłamliwych i obraźliwych
              > (np. pod adresem Kościoła i duchownych)-zamiast zakazywać,pozwólmy
              > autorom wykazać swoją głupotę...
              Dobra:)
    • centrala mam nadzieje ze tym szuja z PiSu powinie sie noga 22.09.05, 10:10
    • andrzejklimek NÓŻ SIĘ OTWIERA!!!!!!! 22.09.05, 10:10
      Nóż się otwiera jak słyszę tych idiotów z Radia Maryja. Jeszcze 2 miesiące temu
      byli za PO, a teraz szydzą, kłamią i znieważają Platformę. Wszystko to gra
      polityczna.

Co się stało z PiS??!! Myślałem, że to pożądna partia. Dla władzy i pieniędzy
      kłamią. A na dodatek bracia Kaczyńscy mylą się w zeznaniach(Lech udzielił
      wywiadu do "faktu", żeby przyspożyć sobie poparcia ludzi o poglądach
      liberalnych, mówiąc, że już lubi "homo",a Jarosław nie wiedząc o gierce Lecha
      powiedział, że zna swojego brata i on tak na pewno nie powiedział). PiS z tej
      kampanii robi istny cyrk na kółkach!!!

Dwa miesiące temu nie byłem pewien: PiS czy PO?
      Teraz jednak jestem pewnien: zdecydowanie PO. Jest w szeregach tej partii dużo
      modzieży chcącej Polski, która nadąża za duchem czasu, za Europą. A nie wiecznie
      żyjącej w PRL, która błądzi i rozlicza za czasy, których już dawno nie ma.

• mg2005 Platforma -tak,ale JKM 22.09.05, 10:37
        PO to platforma koniunkturalistów doskonałych,w dodatku proniemiecka.
        Kohl i Merkel pokazali Polakom na kogo mają głosować...
    • kato28 PiS 22.09.05, 10:25
      parszywe kundle rydzyka
    • screwball nonono.. 22.09.05, 10:25
      ...a czy na koniec audycji przedstawiciele pis pocalowali dyrektora w sygnet i
      oddali hold?
      PS niech Rokita uwaza, co gada koalicji z pis po wyborach, "nawet gdyby
      platforma miala wiekszosc". Z tym ugrupowaniem mozna jedynie rozliczac komuchow
      i nic poza tym.
      • neolith PO vs PiS ostatnia krew :) 22.09.05, 10:35
        Szczerze mowiac to nie wiem jak bedzie rzadzila platforma, z PiSem czy PiS z
        Platforma, ale jednego jestem pewien. Ktos kto dla zwyciestwa w wyborach brata
        sie z klika o. Rydzyka nie zasluguje na moj glos. Jesli kogos interesuje
        dlaczego to wkleje tutaj kilkanascie rozmowe z anteny szanownego-jedynie
        slusznego-narodowego-radyjka: i jak mi ktos zarzuci ze ja obrazam czyjes
        uczucia religijne nazywajac ta szowinistyczna rozglosnie w ten sposob to niech
        jeszcze raz przeczyta to co jest w tych rozmowach (w kazdym razie niektorych,
        niektore sa wylacznie smieszne :) a niektore straszne
        Słuchaczka: - Czy jak się modlę codziennie i spowiadam, ale też używam
        wibratora - wie ksiądz, co to jest? - ale po to, aby nie grzeszyć z
        mężczyznami, to grzeszę
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka RM: - Dobrze, że Ojciec Święty nie jeździ tramwajami, bo jak by
        zobaczył, że dziewczyna siada chłopakowi na kolanach i całuje się z nim, to by
        musiał pomyśleć tylko jedno: No ku**a jakaś zwyczajna.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >o. Rydzyk: - Ja już nie mogę się na to wychowanie seksualne patrzeć. I
        popatrzcie, jak ono jest wprowadzane w Polsce. Rękami katolików jest
        wprowadzane. To jest normalny instruktaż. Dzieci się instruuje, jak robić
        samogwałt, jak sobie robić dobrze... bez Boga.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Ekspert RM: - Filmy rysunkowe są narzędziem dewastacji psychiki dziecka. Ich
        bohaterowie są głosicielami satanizmu... na przykład ten kwaczący kaczor
        Donald... On nie zna litości. Jest okrutny i bezwzględny. Jeśli nawet dochodzi
        do jakiegoś celu, to po trupach. Jego prawem jest prawo zemsty.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >telefon do RM: - Ojciec mówi o pornografii, a może zaczęlibyśmy jej zwalczanie
        od kościołów, od tych kobiet, które przystępują do komunii w spódniczkach tak
        krótkich, że im cały interes widać, a kapłan, zamiast to przez mikrofon zganić,
        to tylko się oblizuje.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >fragment piosenki śpiewanej przez dziecko na antenie RM:
        >
        >- Gdy Pan Jezus był malutki nigdy w domu nie pił wódki.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka: - Niestety jestem za tym, że jak dziecko jest chore... to znaczy
        płód jest chory nieuleczalnie, to powinno się dopuszczać aborcję.
        >Prowadzący audycję: - To panią powinno się w pierwszej kolejności zabić, a nie
        to dziecko.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >o. Rydzyk: - Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki
        wielki... niby był przeciwko AIDS. Pisało na nim: "Wszyscy to robicie, ale
        róbcie to z głową". Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego
        nie robię.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka: - Ja dzwonię ze Stanów. U nas jest już taka deprawacja i kultura
        śmierci, że w szkołach stoją automaty do sprzedaży prezerwatyw.
        >o. Jacek: - To pani nie dzwoni ze Stanów, tylko z piekła.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >quiz na antenie RM: - Masz na imię Michał? To pięknie. Pierwsze pytanie
        naszego quizu brzmi: Nad jakim morzem leży wyspa Kapri?
        >- A ona leży nad morzem?
        >- No... każda wyspa leży nad jakimś morzem.
        >- No to nad jakim ona leżyPytajnik
        >- Kto tu w końcu komu zadaje pytania?
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >telefon do RM: - "Tygodnik Powszechny", "Gość Niedzielny"
        >i "Fakty i Mity" zatruwają dusze katolików.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Dowcipy na antenie RM:
        >- Zmieniłeś rybkom wodę w akwarium?
        >- Po co? Przecież jeszcze poprzedniej nie wypiły.
        >
        >Miś prowadził sklep w Tatrach. Przychodzi do niego zajączek i prosi chleb z
        górnej półki. Wściekły miś przystawia drabinę i zdejmuje ten chleb. Następnego
        dnia historia się powtarza, więc trzeciego dnia miś, widząc zajączka, już sam
        wszedł na drabinę, a ten mówi: - Poproszę masło z dolnej półki.
        >
        >Matka w ZOO do syna: - Nie zbliżaj się do niedźwiedzi polarnych, bo się
        przeziębisz.
        >
        >Scena w ZOO: - Kiedy będzie pan karmił małpy?
        >- A co? Już pani jest głodna?
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >telefon do RM:
        >- Właśnie minął mi okres...
        >- I po co pani telefonuje w tej sprawie do radia?Wykrzyknik
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchacz: - W Oświęcimiu nigdy nie było komór gazowych. Ta propaganda głoszona
        jest przez lobby homoseksualistów amerykańskich.
        >o. Piotr: - Chyba przez lobby żydowskie.
        >Słuchacz: - A to nie na jedno wychodzi?
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >telefon do RM: - Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną
        o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele - pierwszy raz od wielu lat - i jak
        posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem
        alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka...
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka RM: - Idę sobie ulicą, patrzę, a tu takie szesnastoletnie ku***
        wkładają za wycieraczki samochodów ulotki agencji towarzyskich. Patrzę za
        chwilę, a jedną taką ulotkę wyciąga nasz ksiądz proboszcz. No to pytam się
        jego, po co mu ona. A ksiądz odpowiedział, że przyda się jako zakładka do
        książki. Już nie wiem, co o tym myśleć.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka: - Jest u nas w Toronto taki jeden Amerykanin, który przez całe
        życie wyszukuje i opisuje negatywne postacie Żydów. A ja się pytam, czy w imię
        miłości Chrystusa nie mógłby wyszukać kilku pozytywnych postaci tej nacji?
        >o. Piotr: - Proszę pani... to za niego robi "Gazeta Wyborcza".
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka: - Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na
        bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym.
        >o. Rydzyk: - Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o
        niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o
        imieniu Urszula.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >telefon do RM: - Najdroższy ojcze Rydzyku. Jesteśmy z tobą. Jak by ktoś chciał
        na ciebie rękę podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i
        uwielbiony ojcze. Ty jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej
        jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać
        świadectwo. Przed Bogiem i przed tobą, bo ty będziesz siedział na jego prawicy.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka: - Moja siostra nie ma już jednej nogi, a teraz jest w szpitalu i
        grozi jej druga
        >amputacja.
        >o. Piotr: - Ale Chrystus ją kocha i ma w tym zapewne jakiś plan.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka: - Papierosy, chłopcy, trochę alkoholu... no puszczam się i jestem
        szczęśliwa, i jest mi dobrze.
        >o. Piotr: - Dziecko... czy ty wykręciłaś właściwy numer telefonu?
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchacz: - Wy tylko alleluja, alleluja, alleluja i do przodu... siać, siać i
        siać. Czy to nie jest już nudne?
        >o. Piotr: - A pan się schlał po prostu jak świnia...
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >rozmowa na antenie RM:
        >- Wy tak ciągle mówicie, że ona była zawsze dziewica.
        >- Tak, proszę pana.
        >- To ja jej strasznie współczuję.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Ekspert RM: - Dzisiaj w Polsce nie produkuje się już nic polskiego. Nawet, jak
        się głupią żarówkę chce kupić, to trzeba kupić, za przeproszeniem, osram.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka RM: - Zawsze jestem zabezpieczona i noszę przy
        >sobie prezerwatywę. I co w tym złego? Ktoś by powiedział, że jestem
        puszczalska...
        >o. Jacek: - No więc jest pani puszczalska... Na szczęście... to znaczy,
        niestety...
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Prowadzący audycję: - Pani Rozalio... czy może pani już zakończyć swoją
        wypowiedźPytajnik Już dosyć głupot pani, jak na jeden raz, powiedziała.
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Zapraszamy wszystkich do audycji kulinarnej. Jak zwykle przed mikrofonem
        wystąpi siostra Leonilia. Dziś na szczęście nie jest w kuchni...
        >
        >¤ ¤ ¤
        >
        >Słuchaczka: - A ci kolarze co to jadą z pielgrzymką do
    • darth_marius PIS = rektor Antoni Jarosz 22.09.05, 10:43
      PiS obnizyl sie do poziomu niedawno odwolanego rektora Antoniego Jarosza. Obaj
      probuja za pomoca RM tlumaczyc sie, wyprac ludziom muzgi i siac nienawisc.
      Do PiSu: "NIE MA WAM WSTYD??????????"
    • trzeszczy1 PIS-PO-Radio M 22.09.05, 10:44
      Po tym co wyprawia PIS boję się, że są tak samo groźni i nieodpowiedzialni jak
      Samoobrona, LPR i czerwoni. Czy ja się mylę czy oni zamiast coś zmieniać w
      kraju chcą tylko zmienić ludzi na stołkach z czerwonych na swoich? Taki drugi
      TKM im się śni? Poprzednio poległa na takim układzie Unia Wolności teraz ma
      polec Platforma? Jasne, po nas choćby nic - to powinno być hasło PIS-u
    • maria291 PO atakowana przez PIS w radiu maryja 22.09.05, 10:46
      Szkoda ,ze poslowie PIS nie byli na UW na debacie w ramach dni Tischnerowskich
      i nie popsluchali wypowiedzi L.Kaczynskiego, ktory najpierw mowil nie na
      temat,a na zwrocona uwage oswiadczyl ze "nie powiedzial tego co powiedzial".
      Wtedy tez uslyszeli by komentarz z sali "nawet nie wie co mowi".
      • uu1 Re: PO atakowana przez PIS w radiu maryja 22.09.05, 10:55
        Bo rzeczywiście nie wie.
    • maria291 PO atakowana przez PIS w radiu maryja 22.09.05, 10:46
      Szkoda ,ze poslowie PIS nie byli na UW na debacie w ramach dni Tischnerowskich
      i nie popsluchali wypowiedzi L.Kaczynskiego, ktory najpierw mowil nie na
      temat,a na zwrocona uwage oswiadczyl ze "nie powiedzial tego co powiedzial".
      Wtedy tez uslyszeli by komentarz z sali "nawet nie wie co mowi".
    • orangee POPIS 22.09.05, 10:58
      Przestaję wierzyć w sukces tej kolaicji, co więcej zaczynam wątpić czy wogóle
      powstanie. Na miejscu platformy nie bawił bym się z Kaczyńskimi we wspólny rząd.
      Jak zaczną się dyskusje nad programem to wyjdzie z tego nie podatek liniowy
      tylko jakieś dziwadło. Tu nie ma dużego pola do kompromisu, albo reformujemy,
      albo bawimy się w rozwiązania przejściowe. Brawo panowie z PIS, wybraliście
      najkrótszą drogę do rządów lewicy w kolejnych wyborach, bo oni głupotę i
      zacietrzewienie prawicy potrafią wykorzystywać. Wychodzi wasze przywiązanie do
      tradycji AWSu i tak też skończycie.
    • dethy Im wiecej klamstw tym mniej PiS 22.09.05, 11:00
      PiS i Radio Maryja to jedno wielkie klamstwo.Kler nie powinien sie mieszac do
      polityki!!! Niedoinformowani sa ludzie z PiS-u,bo to nie Donald Tusk odwolal
      debate !! Hehehe,on mialby sie bac Kaczynskiego?!-co za idiotyzm.
      • uu1 Re: Im wiecej klamstw tym mniej PiS 22.09.05, 11:12
        Hehehe,on mialby sie bac Kaczynskiego?!-co za idiotyzm.
        Uszczypnęła Cię kiedyś kaczka?
        • doktorhabilitowany.1 Podobno te Kaczki przenoszą wściekliznę! 22.09.05, 13:20
          Niech to gęś kopnie!
          • bialamyszkabiala Re: Podobno te Kaczki przenoszą wściekliznę! 22.09.05, 14:46
            I nie tylko...
            • doktorhabilitowany.1 Re: Podobno te Kaczki przenoszą wściekliznę! 22.09.05, 14:52
              Jeszcze przynoszą pecha:(

www.latarnikwyborczy.pl/compass/index.html
              • bialamyszkabiala Re: Podobno te Kaczki przenoszą wściekliznę! 22.09.05, 15:06
                Żeby tylko...
    • sobek www.ciemnoczolowski.pl 22.09.05, 11:01
      zapraszam
      • dethy Re: www.ciemnoczolowski.pl 22.09.05, 11:04
        sobek napisał:

> zapraszam

Bylam.To Ty jestes taki przystojny? Bede na Ciebie glosowac :)

Na serio to i tak glosuje na PO.Teraz zawsze i na wieki.
        • uu1 Re: www.ciemnoczolowski.pl 22.09.05, 11:13
          Spoko. Nie jesteś przed ołtarzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka