mmkkll Prezio popiera Kaczora? 22.09.05, 11:52 Bo chyba nie jest taki głupi,by nie znać skutków podobnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasco82 Re: kilka słów o przyszłych ministrach z PO 22.09.05, 11:53 Js23, Tobie za to placa, czy jak?? Meczysz i meczysz. NIedlugo siegniesz do malowidel w jaskiniach, gdy to potomek Tuska opisal swoja walke ze stadem zubrow. Idz sie przejdz na spacer, moze ochloniesz troche... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_gladzki POCAŁUNEK ŚMIERCI PAŁACOWEGO WARCHOŁA !!!!!!!!!!! 22.09.05, 17:22 palacowemu warchołowi nie pomoże już ani usunięcie tłustego podgardla ani przymilania do kandydata ! 4ta RP już czeka na niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Kwach namaścił Tuska! 22.09.05, 11:56 Kwach postrzega Tuska jako swojego następcę - to daje do myślenia! Prezydentury Tow. Kwaśniewskiego i stylu w jakim sprawuje urząd mamy już dosyć. Tusk będzie Kwachem bis! Ciekawe czy ze swoimi ministrami będzie naśmiewał się z Papierza, czy będzie upijał się podczas wizyt na polskich cmentarzach, czy będzie olewał inne organy państwa i stawiał się ponad prawem, czy otoczy się wianuszkiem różnych typków z PO (np. tych od "układu warszawskiego")? Kwasowi podoba się Tusk - przecież już się sprawdził podczas "nocnej zmiany", a w swoich dawnych partiach ostro gardłował przeciw lustracji. Jest się za co odwdzięczyć, bo dzięki takim jak Tusk, Kwaśniewski mógł zostać prezydentem, nie mówiąc już o zasługach dla całej postkomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
ormoczuwa Re: Kwach namaścił Tuska! 22.09.05, 12:02 r3003 napisał: >> "Kwasowi podoba się Tusk - przecież już się sprawdził podczas "nocnej zmiany", a w swoich dawnych partiach ostro gardłował przeciw lustracji. Jest się za co odwdzięczyć, bo dzięki takim jak Tusk, Kwaśniewski mógł zostać prezydentem, nie mówiąc już o zasługach dla całej postkomuny...." ============================ Och jakie PRYMITYWNE (i głupawe) wywody. Do nudności włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Kwach namascil Borowskiego 22.09.05, 12:21 Dzieki temu Borowski stal sie jeszcze bardziej sliski. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.kingloff zamiast epitetow podaj argumenty, ze jest inaczej 22.09.05, 13:40 zwyzywac to kazdy cymbal potrafi, nic to jednak do dyskusji nie wnosi Odpowiedz Link Zgłoś
klakierr Judaszowy pocałunek kwacha 22.09.05, 12:10 Jeszcze w akcie rozpaczy niech przyjaciel Kwacha Michnik powie że popiera Tuska to może wskażnik poparcia się zmniejszy,ale nie na tyle by pomoglo to czerwonym utrzymac się przy wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Nie sądzę żeby tak było, to tylko wybory 22.09.05, 12:23 Wymogi kampanii wyborczej spowodowały mocne złagodzenie wizerunku Tuska. Doświadczenia ostatnich lat pokazały, że Polacy na stanowisku prezydenta nie akceptują awanturnków, pieniaczy i radykałów, dlatego sztab Tuska musiał dostosować jego osobę do takiego wyidealizowanego obrazu jaki większośc Polaków akceptuje. Gładki, przystojny, elegancki, który mówi okrągłymi pięknymi zdaniami odwołując się do pozytywnych emocji, rodziny, osiągnięć kraju - taki jest obraz Tuska wyłaniający się z kampanii. Przed wyborami KAŻDY z polityków stroi się w ładniejsze piórka chcąc przypodobać się wyborcom a jaki będzie Tusk kiedy nie będzie musiał udawać słodkiego prezydenta wszystkich Polaków? zobaczymy, na pewno nie taki jak Kwaśniewski ale też nie Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:16 skoncz "magistrze" wstydu oszczedz Odpowiedz Link Zgłoś
elwin73 BRAWO WATSONIE 22.09.05, 12:21 Bardziej aktualnych informacji na temat Tuska nie masz? To tylko swiadczy na jego korzysc, bo skoro tacy goscie jak Ty musza siegac do 1987 r, zeby znalezc cos na Tuska, i do tego takie glupstwo. Zakladajac, ze to prawda, bo po R. Maryja trudno sie spodziewac prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
js23 Re: BRAWO WATSONIE 22.09.05, 19:08 ależ Sherlocku - można przytoczyć i bardziej wspóczesne przykłady np. - rząd Bieleckiego - wejście w koalicje z SLD w 1992 aby wykopać Olszewskiego [teraz w kampanii udają lustratorów] - rząd UW-AWS - głosowanie przeciwko ustawie kominowej i jednoczesne użalanie się ["powiedziałem DOŚĆ !"] przeciw odprawom w sp. sp itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Prezio moderuje 22.09.05, 12:25 Prezydent zaczyna moderowac dyskusje prezydencka (i parlamentarna). Ciekawe czy te wypowiedzi to bedzie 'pocalunek smierci' dla Tuska... moze byc niechcacy tak ze Prezio Tuska zatopi i niechcacy wygra Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Prezio moderuje 22.09.05, 14:17 Moderuje(?)coś Ty wczoraj pogrzał z olejniczakiem(taki byl żwawy),a dziś głowka ciężka i syndrom paniki przed rozliczeniem,a kto jak kto,ale donald nikogo nie jest w stanie rozliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:26 Pan Prezydent Kwaśniewski pozwolił sobie na poważną bezczelność wobec Prezydenta Tuska. Ciekawe, czy zdaje sobie sprawę, że zaszkodził najpoważniejszemu kandydatowi na nastepcę, czy też myśli, że go poparł. Niezależnie od jakości kończącej się prezentury i tego jak się jawi ta przyszła, wypowiedź jest kuriozalna. Taką del;arację może złożyć przyszły (gdyby chciał),ale nie przeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:48 Bo Kwach to taka mieszanina mitomaństwa, poczucia bezkarności i postmodernistycznego przekonania "Jestem bogiem". Odpowiedz Link Zgłoś
antykaczor Potzrebny jest aktywniejszy prezydent 22.09.05, 12:29 Uważam, że Kwaśniewski Tuskowi niedźwiedzią przysługę wyświadczył - wcale nie jestem przekonany, że Polsce potrzebna jest kolejna tak nieruchawa postać jak Kwaśniewski - on dużo robił za granicą, ale w politykę kreajową prawie wcale się nie angażował - a przecież miał chociażby prawo inicjatywy ustawodawczej. Zgadzam się z postulatami Henryki Bochniarz na temat prezydentury i mam nadzieję, że Tusk wykorzysta jej sugestie jeśli zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: Potzrebny jest aktywniejszy prezydent 22.09.05, 12:35 antykaczor napisał: > Uważam, że Kwaśniewski Tuskowi niedźwiedzią przysługę wyświadczył - wcale nie > jestem przekonany, że Polsce potrzebna jest kolejna tak nieruchawa postać jak > Kwaśniewski - on dużo robił za granicą, ale w politykę kreajową prawie wcale > się nie angażował - a przecież miał chociażby prawo inicjatywy ustawodawczej. > Zgadzam się z postulatami Henryki Bochniarz na temat prezydentury i mam > nadzieję, że Tusk wykorzysta jej sugestie jeśli zostanie prezydentem. Najwiekszym osiagnieciem Kwasniewskiego zagranica jest operacja usuniecia podgardla. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_singer Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:43 kwsniewski zachowuje się tak jakby liczyl na koalcje PO-SLD Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Kwaśne prawdy? 22.09.05, 12:43 Faktycznie kaczory są "chore na władzę",zresztą w tym rozdaniu nie ma dobrych typów,są tylko złe i gorsze(najgorszy niedawno zrezygnował),jednak blogoslawienstwo ojca wszystkich afer jednoznacznie wsazuję na kogo nie należy oddac głosu-Tusk i sld do śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
bindy_eye Głosować na Tuska i zaoszczędzic na drugiej turze! 22.09.05, 12:49 To chyba jedyna zdroworozsądkowa taktyka wyborcza. Chciałoby się to wszystko olać ciepłym moczem ale wstyd mi wobec małoletniego syna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 tym moczem proponuję olej siebie 22.09.05, 12:54 wyjdzie ci na dobrze na twoje zdrowie psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
wolnosciowiec [...] 22.09.05, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Tusk -"Kwas-reaktywacja"? No właśnie... 22.09.05, 13:07 "Człowiek z komina" kłamie równie gładko,dla obu kosmopolitów "polskość to nienormalność" ,a "pierwszy milion trzeba ukraść".Dwa "bezkręgowce bez jaj". Tylko jeden problem: czy Tusk "choruje na lewy goleń"? Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchjebany Mam małego! 22.09.05, 13:36 A ja będę głosował na Tuska i PO bo chcę, żeby bogatsi byli bogatsi, a biedni biedniejsi. Precz z egalitaryzmem! Królewna dla smoka! Dratewka wypie..ć do czworaków! Odpowiedz Link Zgłoś
biegajacy_po_pagorkach ZOBACZ ILE ZYSKASZ NA PODATKU LINIOWYM ! 22.09.05, 13:49 piwo, wodka, papierosy, telewizor, pralka,komputer, czesci do komputera, programy komputerowe, lodowka, kuchenka mikrofalowa, piec, jeansy, skarpety, gacie, bluzy, bluzki, woda mineralna, coca cola,kawa, herbata, przypawy buty, slodycze, rachunki za gaz, prad, telefon, media, benzyna, samochody, mieszkania, meble, wynajecie mieszkania, porady prawne, uslugi, oplaty za komorke, oplaty za wakacje...... i wiele innych - 22%-7%=15% Ludzie glosujmy na PO, zachecajmy bliskich, znajomych, moze uda sie uzyskac wiekszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchjebany Re: ZOBACZ ILE ZYSKASZ NA PODATKU LINIOWYM ! 22.09.05, 13:57 Ale misie mi ze sciany spadnom, buuuuu......... :-(((((((( chlip, chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
biegajacy_po_pagorkach Re: ZOBACZ ILE ZYSKASZ NA PODATKU LINIOWYM ! 22.09.05, 14:31 to tez nieprawda, nie widziales wczorajszej konferencji Rokity, taki fajny pluszak, tez ma wliczone 22% Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 14:00 Pocałunek śmierci dla Donalda....i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
miro99 Re: TAK WYGLĄDA POCAŁUNEK ŚMIERCI 22.09.05, 14:22 O ile mnie pamięc nie zawodzi przed wyborami prezydenckimi w 1990 niejaki A.Miodowicz - przewodniczaćy OPZZ (kto o tym dzisiaj pamięta...) wyraził swoje poparcie dla kandydującego T.Mazowieckiego. Skutkiem tego był spadek notowań p.Mazowieckiego. Może Kwach realizuje właśnie plan B pod kryptonimem "Niedźwiedzia przysługa"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: TAK WYGLĄDA POCAŁUNEK ŚMIERCI 22.09.05, 16:16 Właśmie to miałem na myśli, napiętnować stygmatem Kwacha Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak [...] 22.09.05, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropp js 23 - to jest przyklad jakiej kampanii? 22.09.05, 14:21 takiej chrzescijanskiej, opartej na milosci blizniego? tak sobie pooczerniac troche, to tak lzej na duszy, co? tylko w imie czego? w imie wiary, honoru? jakiej wiary i jakiego honoru, w ten sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
js23 Re: js 23 - to jest przyklad jakiej kampanii? 22.09.05, 19:04 jak można "oczerniać" przytaczając PRAWDZIWE wypowiedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Czy Tusk był w PZPR ? Czy nie był ? 22.09.05, 14:31 Jak się polubili ci dwaj "wybitni" organizatorzy bezrobocia w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś