Dodaj do ulubionych

Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prezyd...

• przemek_pl pocalunek smierci? 22.09.05, 11:50
    • mmkkll Prezio popiera Kaczora? 22.09.05, 11:52
      Bo chyba nie jest taki głupi,by nie znać skutków podobnych wypowiedzi.
    • jasco82 Re: kilka słów o przyszłych ministrach z PO 22.09.05, 11:53
      Js23, Tobie za to placa, czy jak?? Meczysz i meczysz. NIedlugo siegniesz do
      malowidel w jaskiniach, gdy to potomek Tuska opisal swoja walke ze stadem
      zubrow. Idz sie przejdz na spacer, moze ochloniesz troche...
      • robert_gladzki POCAŁUNEK ŚMIERCI PAŁACOWEGO WARCHOŁA !!!!!!!!!!! 22.09.05, 17:22
        palacowemu warchołowi nie pomoże już
        ani usunięcie tłustego podgardla
        ani przymilania do kandydata !
        4ta RP już czeka na niego !
    • r3003 Kwach namaścił Tuska! 22.09.05, 11:56
      Kwach postrzega Tuska jako swojego następcę - to daje do myślenia! Prezydentury
      Tow. Kwaśniewskiego i stylu w jakim sprawuje urząd mamy już dosyć. Tusk będzie
      Kwachem bis! Ciekawe czy ze swoimi ministrami będzie naśmiewał się z Papierza,
      czy będzie upijał się podczas wizyt na polskich cmentarzach, czy będzie olewał
      inne organy państwa i stawiał się ponad prawem, czy otoczy się wianuszkiem
      różnych typków z PO (np. tych od "układu warszawskiego")?
      Kwasowi podoba się Tusk - przecież już się sprawdził podczas "nocnej zmiany", a
      w swoich dawnych partiach ostro gardłował przeciw lustracji. Jest się za co
      odwdzięczyć, bo dzięki takim jak Tusk, Kwaśniewski mógł zostać prezydentem, nie
      mówiąc już o zasługach dla całej postkomuny.
      • ormoczuwa Re: Kwach namaścił Tuska! 22.09.05, 12:02
        r3003 napisał:

>> "Kwasowi podoba się Tusk - przecież już się sprawdził podczas "nocnej
        zmiany", a w swoich dawnych partiach ostro gardłował przeciw lustracji. Jest
        się za co odwdzięczyć, bo dzięki takim jak Tusk, Kwaśniewski mógł zostać
        prezydentem, nie mówiąc już o zasługach dla całej postkomuny...."

============================

Och jakie PRYMITYWNE (i głupawe) wywody. Do nudności włącznie.
        • avin Kwach namascil Borowskiego 22.09.05, 12:21
          Dzieki temu Borowski stal sie jeszcze bardziej sliski.
        • dawid.kingloff zamiast epitetow podaj argumenty, ze jest inaczej 22.09.05, 13:40
          zwyzywac to kazdy cymbal potrafi, nic to jednak do dyskusji nie wnosi
    • klakierr Judaszowy pocałunek kwacha 22.09.05, 12:10
      Jeszcze w akcie rozpaczy niech przyjaciel Kwacha Michnik powie że popiera Tuska
      to może wskażnik poparcia się zmniejszy,ale nie na tyle by pomoglo to czerwonym
      utrzymac się przy wladzy.
      • normalny.normals Re: Nie sądzę żeby tak było, to tylko wybory 22.09.05, 12:23
        Wymogi kampanii wyborczej spowodowały mocne złagodzenie wizerunku Tuska.
        Doświadczenia ostatnich lat pokazały, że Polacy na stanowisku prezydenta nie
        akceptują awanturnków, pieniaczy i radykałów, dlatego sztab Tuska musiał
        dostosować jego osobę do takiego wyidealizowanego obrazu jaki większośc Polaków
        akceptuje. Gładki, przystojny, elegancki, który mówi okrągłymi pięknymi zdaniami
        odwołując się do pozytywnych emocji, rodziny, osiągnięć kraju - taki jest obraz
        Tuska wyłaniający się z kampanii. Przed wyborami KAŻDY z polityków stroi się w
        ładniejsze piórka chcąc przypodobać się wyborcom a jaki będzie Tusk kiedy nie
        będzie musiał udawać słodkiego prezydenta wszystkich Polaków? zobaczymy, na
        pewno nie taki jak Kwaśniewski ale też nie Wałęsa.
    • steku Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:16
      skoncz "magistrze" wstydu oszczedz
    • elwin73 BRAWO WATSONIE 22.09.05, 12:21
      Bardziej aktualnych informacji na temat Tuska nie masz?

To tylko swiadczy na jego korzysc, bo skoro tacy goscie jak Ty musza siegac do
      1987 r, zeby znalezc cos na Tuska, i do tego takie glupstwo. Zakladajac, ze to
      prawda, bo po R. Maryja trudno sie spodziewac prawdy.

• js23 Re: BRAWO WATSONIE 22.09.05, 19:08
        ależ Sherlocku - można przytoczyć i bardziej wspóczesne przykłady np.

- rząd Bieleckiego
        - wejście w koalicje z SLD w 1992 aby wykopać Olszewskiego [teraz w kampanii udają lustratorów]
        - rząd UW-AWS
        - głosowanie przeciwko ustawie kominowej i jednoczesne użalanie się ["powiedziałem DOŚĆ !"] przeciw odprawom w sp. sp

itd itd
    • levinas Prezio moderuje 22.09.05, 12:25
      Prezydent zaczyna moderowac dyskusje prezydencka (i parlamentarna). Ciekawe czy
      te wypowiedzi to bedzie 'pocalunek smierci' dla Tuska... moze byc niechcacy tak
      ze Prezio Tuska zatopi i niechcacy wygra Kaczynski
      • zib11 Re: Prezio moderuje 22.09.05, 14:17
        Moderuje(?)coś Ty wczoraj pogrzał z olejniczakiem(taki byl żwawy),a dziś głowka
        ciężka i syndrom paniki przed rozliczeniem,a kto jak kto,ale donald nikogo nie
        jest w stanie rozliczyć.
    • panidalloway Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:26
      Pan Prezydent Kwaśniewski pozwolił sobie na poważną bezczelność wobec
      Prezydenta Tuska. Ciekawe, czy zdaje sobie sprawę, że zaszkodził
      najpoważniejszemu kandydatowi na nastepcę, czy też myśli, że go poparł.
      Niezależnie od jakości kończącej się prezentury i tego jak się jawi ta
      przyszła, wypowiedź jest kuriozalna. Taką del;arację może złożyć przyszły
      (gdyby chciał),ale nie przeszły.
      • majka688 Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:48
        Bo Kwach to taka mieszanina mitomaństwa, poczucia bezkarności i
        postmodernistycznego przekonania "Jestem bogiem".
    • antykaczor Potzrebny jest aktywniejszy prezydent 22.09.05, 12:29
      Uważam, że Kwaśniewski Tuskowi niedźwiedzią przysługę wyświadczył - wcale nie
      jestem przekonany, że Polsce potrzebna jest kolejna tak nieruchawa postać jak
      Kwaśniewski - on dużo robił za granicą, ale w politykę kreajową prawie wcale
      się nie angażował - a przecież miał chociażby prawo inicjatywy ustawodawczej.
      Zgadzam się z postulatami Henryki Bochniarz na temat prezydentury i mam
      nadzieję, że Tusk wykorzysta jej sugestie jeśli zostanie prezydentem.
      • avin Re: Potzrebny jest aktywniejszy prezydent 22.09.05, 12:35
        antykaczor napisał:

> Uważam, że Kwaśniewski Tuskowi niedźwiedzią przysługę wyświadczył - wcale nie
        > jestem przekonany, że Polsce potrzebna jest kolejna tak nieruchawa postać jak
        > Kwaśniewski - on dużo robił za granicą, ale w politykę kreajową prawie wcale
        > się nie angażował - a przecież miał chociażby prawo inicjatywy ustawodawczej.
        > Zgadzam się z postulatami Henryki Bochniarz na temat prezydentury i mam
        > nadzieję, że Tusk wykorzysta jej sugestie jeśli zostanie prezydentem.
        Najwiekszym osiagnieciem Kwasniewskiego zagranica jest operacja usuniecia
        podgardla.
    • mosze_singer Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 12:43
      kwsniewski zachowuje się tak jakby liczyl na koalcje PO-SLD
    • zib11 Kwaśne prawdy? 22.09.05, 12:43
      Faktycznie kaczory są "chore na władzę",zresztą w tym rozdaniu nie ma dobrych
      typów,są tylko złe i gorsze(najgorszy niedawno zrezygnował),jednak
      blogoslawienstwo ojca wszystkich afer jednoznacznie wsazuję na kogo nie należy
      oddac głosu-Tusk i sld do śmietnika.
    • bindy_eye Głosować na Tuska i zaoszczędzic na drugiej turze! 22.09.05, 12:49
      To chyba jedyna zdroworozsądkowa taktyka wyborcza. Chciałoby się to wszystko
      olać ciepłym moczem ale wstyd mi wobec małoletniego syna:))
      • walesa4 tym moczem proponuję olej siebie 22.09.05, 12:54
        wyjdzie ci na dobrze na twoje zdrowie psychiczne
    • wolnosciowiec [...] 22.09.05, 12:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • walesa4 Prezio popiera Tuska -> to o czymś świadczy!!! 22.09.05, 12:50
      • mg2005 Tusk -"Kwas-reaktywacja"? No właśnie... 22.09.05, 13:07
        "Człowiek z komina" kłamie równie gładko,dla obu kosmopolitów "polskość to
        nienormalność" ,a "pierwszy milion trzeba ukraść".Dwa "bezkręgowce bez jaj".

Tylko jeden problem: czy Tusk "choruje na lewy goleń"?
    • siersciuchjebany Mam małego! 22.09.05, 13:36
      A ja będę głosował na Tuska i PO bo chcę, żeby bogatsi byli bogatsi, a biedni
      biedniejsi.
      Precz z egalitaryzmem!
      Królewna dla smoka!
      Dratewka wypie..ć do czworaków!
    • biegajacy_po_pagorkach ZOBACZ ILE ZYSKASZ NA PODATKU LINIOWYM ! 22.09.05, 13:49
      piwo, wodka, papierosy, telewizor, pralka,komputer, czesci do komputera,
      programy komputerowe, lodowka, kuchenka mikrofalowa, piec, jeansy, skarpety,
      gacie, bluzy, bluzki, woda mineralna, coca cola,kawa, herbata, przypawy buty,
      slodycze, rachunki za gaz, prad, telefon, media, benzyna, samochody,
      mieszkania, meble, wynajecie mieszkania, porady prawne, uslugi, oplaty za
      komorke, oplaty za wakacje...... i wiele innych - 22%-7%=15% Ludzie glosujmy na
      PO, zachecajmy bliskich, znajomych, moze uda sie uzyskac wiekszosc.
      • siersciuchjebany Re: ZOBACZ ILE ZYSKASZ NA PODATKU LINIOWYM ! 22.09.05, 13:57
        Ale misie mi ze sciany spadnom, buuuuu......... :-(((((((( chlip, chlip.
        • biegajacy_po_pagorkach Re: ZOBACZ ILE ZYSKASZ NA PODATKU LINIOWYM ! 22.09.05, 14:31
          to tez nieprawda, nie widziales wczorajszej konferencji Rokity, taki fajny
          pluszak, tez ma wliczone 22%
    • oldyeboos Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 14:00
      Pocałunek śmierci dla Donalda....i bardzo dobrze
    • kiks11 TAK WYGLĄDA POCAŁUNEK ŚMIERCI 22.09.05, 14:01
      • miro99 Re: TAK WYGLĄDA POCAŁUNEK ŚMIERCI 22.09.05, 14:22
        O ile mnie pamięc nie zawodzi przed wyborami prezydenckimi w 1990 niejaki
        A.Miodowicz - przewodniczaćy OPZZ (kto o tym dzisiaj pamięta...) wyraził swoje
        poparcie dla kandydującego T.Mazowieckiego. Skutkiem tego był spadek notowań
        p.Mazowieckiego. Może Kwach realizuje właśnie plan B pod
        kryptonimem "Niedźwiedzia przysługa"? ;)
        • kiks11 Re: TAK WYGLĄDA POCAŁUNEK ŚMIERCI 22.09.05, 16:16
          Właśmie to miałem na myśli, napiętnować stygmatem Kwacha
    • r0b0l skoro kwas tak mówi to na pewno nie zagłosuję 22.09.05, 14:07
      • ukos I o to właśnie chodzi Kwasowi 22.09.05, 15:27
        Łatwo Tobą manipulować.
    • konlibsoc Re: Prezydent: Tusk chce kontynuować mój typ prez 22.09.05, 14:09

• kroczak [...] 22.09.05, 14:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ukropp js 23 - to jest przyklad jakiej kampanii? 22.09.05, 14:21
      takiej chrzescijanskiej, opartej na milosci blizniego? tak sobie pooczerniac
      troche, to tak lzej na duszy, co? tylko w imie czego?
      w imie wiary, honoru?
      jakiej wiary i jakiego honoru, w ten sposob?
      • js23 Re: js 23 - to jest przyklad jakiej kampanii? 22.09.05, 19:04
        jak można "oczerniać" przytaczając PRAWDZIWE wypowiedzi ?
    • wojtek2784 Re: Czy Tusk był w PZPR ? Czy nie był ? 22.09.05, 14:31
      Jak się polubili ci dwaj "wybitni" organizatorzy bezrobocia w Polsce?
    • rsrh Zastosował mafijny pocałunek aby załatwic Tuska 22.09.05, 15:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka