andrzy 23.09.05, 11:16 A gdzie do cholery Platforma Janusza Korwin-Mikke? Nie dość, że nie ma ich wśród partii po lewej stronie tego portalu to jeszcze nie uwzględnione programu tej partii! Skandal! pjkm.pl i pjkm12.bo.pl ! Precz z komuną! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksch Re: Partie w pigułce 23.09.05, 12:37 Oczywiście andrzy ma rację, czy media mają zamiar w nieskończoność ignorować PJKM? Ja wiem, że niewygodna, bo a - nie sprzyja demoliberałom, b - nie można ich argumentów odeprzeć dwoma prostymi zdaniami (jak w wypadku Samoobrony czy LPR), ale chociaż odrobinę przyzwoitości panowie tolerancyjni. Gdzie Wasza postulowana chęć solidnego przedstawiania racji wszystkich partii? Gdzie wreszcie Wasza demokratyczna równość? Polecam porównanie ilości czasu w mediach poświęconego (bezpłatnie) PD i PJKM i zestawienie ich z wynikami w sonadażach. Skandal! -- Krzysztof Schechtel Wielki Egzekutor PANZM'u Starosta grodowy krakowski Odpowiedz Link Zgłoś
chloe33 Re: Partie w pigułce 23.09.05, 13:00 To faktycznie żenada. Ale też nic nowego, tu rządzi różowy salon... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Partie w pigułce 23.09.05, 13:03 andrzy napisał: > A gdzie do cholery Platforma Janusza Korwin-Mikke? Nie dość, że nie ma ich > wśród partii po lewej stronie tego portalu to jeszcze nie uwzględnione > programu tej partii! Skandal! pjkm.pl i pjkm12.bo.pl Za to jest jakaś Polska Partia Pracy!? Co to w ogóle jest!? Odpowiedz Link Zgłoś
vasc Re: Partie w pigułce 23.09.05, 13:36 Dlaczego znowu pominieto platforme JKM. Nie jestem ich fanem, nie bede na nich glosowac ale niepodoba mi sie ze ta partia jest ignorowana przez media w tym Gazete. Poprawcie sie !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejer gazeta nigdy nie będzie promować UPR i JKM 23.09.05, 14:05 A szkoda, odrobina obiektywizmu by się przydała. Uważny obserwator zauważy, że pomijanie Janusza Korwina-Mikke, Platformy JKM czy poprzednio Unii Polityki Realnej jest - ostentacyjne - celowe - wyrafinowane - przemyślane - nieustające Być może Gazeta uważa ich za głównego liberalnego rywala jedynie słusznej partii demokraci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky.jarecky To zemsta za ustawe lustracyjna z maja 1992, ktora 23.09.05, 16:03 zglosil pod glosowanie Korwin-Mikke. Polecam dokument 'Nocna Zmiana'. Odpowiedz Link Zgłoś
googa1 Re: Partie w pigułce 23.09.05, 20:12 A czego innego można sie spodziewać po GW ? Jeśli w tak łatwej do wychwycenia sprawie manipulują , to może wreszcie ludzie zauważą co to za "wybiórcza" gazetka! Odpowiedz Link Zgłoś