Dodaj do ulubionych

Tusk i Lech Kaczyński u Lisa!

26.09.05, 20:20
Już się zaczęło...
Obserwuj wątek
    • peron.kolejowy Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:22
      nic sie nie zaczelo leca jakies reklamy proszku do prania
      • jacekm22 Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:22
        A po co to ogladac??
        • jak_nie_jak_tak Chociazby po to aby byli wolontariusze 26.09.05, 20:29
          Wlodzimierza sie dziwli:)))
    • henryk.log Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! Oooo! doprawdy?? 26.09.05, 20:29
      Serdeczne dzięki!!
      Bez Pani nigdy nie dowiedzielibyśmy się o Przełomowym dla Pomyślności IV RP
      wydarzeniu!!!
      • jak_nie_jak_tak Henryku ogladaj i nie gadaj tyle, 26.09.05, 20:31
        potem nie bedziesz znowu wiedzial na kogo glosowac i wybierzesz Borowskiego:)))
        • henryk.log Re: Henryku ogladaj i nie gadaj tyle, 26.09.05, 20:34
          Oglądam, oglądam "smutna" Pani, oo..o Iraku właśnie mały gada..hehe.. a większy
          coś o 1400-tu....itepe..
          • jak_nie_jak_tak I zapodaj tutaj ktory Ci sie bardziej podoba. 26.09.05, 20:39
            Ten mniejszy czy wiekszy? Ale bez tow. Borowskiego prosze...:)))
            • tatonka kazdy ktory powie lustracja bee... 26.09.05, 20:42
              a takiego nie bedzie... Chlip, chlip...
              A my nadal nie wiemy ile to dokladnie pieniedzy dzieki wspanialej akcji ´teraz z
              Polski´ zostalo z naszego kraju wywiezione w ramach ´przemyslu naftowego´:(
            • henryk.log Hej, hej "smutna" Pani, nie będę międzyTwych idoli 26.09.05, 20:43
              się wcinał:-)
              Mam, jak wiesz, Towarzysza Borowskiego..hehe..
              • jak_nie_jak_tak Alez Henryku, 26.09.05, 20:48
                Nikt ci tow. Borowskiego nie odbierze, nie boj sie. Zwlaszcza, ze zostal
                namaszczony przez prezia Kwasnego po ucieczce do puszczy najbardziej uczciwego
                czlowieka lewizny:)))
                • henryk.log Re: Ależ wzajemnie "smutna" Pani, ciesz się swymi 26.09.05, 20:51
                  kaczorkami, póki sie jeszcze nie POzagryzali..hehe..
                  • jak_nie_jak_tak O to sie nie martw Henryku, 26.09.05, 20:54
                    Oni sie pogodza po prezydenckich:)))
                    • tatonka a widziales ten plakat? 26.09.05, 20:58
                      o przemocy?
                      To jest rewelacja na skale kraju...
                      Wiem ze przeszlosc przedwyborcza, ale tych jeansow nie moge zapomniec...
                      Na pewno Michnik maczal palce w tej swietnej PRowce ;)
                      Przypomnij mi czy to Michnik topil tez srode czy sroda jego? :)))))
                  • tatonka Henry- a jak tam w rodzinie? 26.09.05, 20:55
                    tez przemoc?
                    Ten plakat przy Ikei w Jankach ze wspanialym mezczyzna szykujacym sie do
                    zrzucenia tych kuszacych jeansow to tez skromny wydatek ´srodowy´?
                    Powiedz przecie kochanienki bo plakat - bardzo udany.. Szalenie mi sie podobal....
                    • jak_nie_jak_tak Plakat w Jankach nie jest tak niebezpieczny 26.09.05, 20:57
                      jak Donald ktory wreszcie zszedl z plakatu:)))
                      • tatonka no ale tamten to byl niezrzeszony mezczyzna 26.09.05, 21:02
                        od przemocy...
                        Przynajmniej wiemy teraz o kogo chodzi. Uciekl byl do lesniczowki, albo nawet
                        dalej :)))))

Henryki jak moga z wlasnych udek nawet tych wyzszych, skore rwa by pokryc rany
                        na policzkach, machaja uszami, a tu guzik- i tak widac:)))).
                    • henryk.log te, tatonka! znasz powiedzonko może: 26.09.05, 21:01
                      "nie wciskaj sie baranie między starszych gadanie"
                      lub:
                      "jak cię nie p...ą, nie podnoś koszuli"..
                      itp.
                      Q!..rozpaczy i "smutku rynsztoków"
                      ---------------------------------------
                      Nie śmiej się bratku z czyjego przypadku
                      boś przypadkiem bratku sam śmiechu wart.
                      • tatonka powiedzonek znam wiele, a nawet 26.09.05, 21:05
                        wiem ktore w jakich sytuacjach maja zastosowanie. Czego najwyrazniej tobie
                        brakuje :)
                      • jak_nie_jak_tak No nie, Heniu jest jedna zasada: o wieku kobiet 26.09.05, 21:08
                        sie nie wspomina. Chociaz tatonka mloda jest:)))
                        • tatonka jak na 26.09.05, 21:15
                          prawie elektorat PIS- u w kazdym razie ;)
                          Przynajmniej po czesci.
                          Na tyle stara w kazdym razie ze pamietam okragly stol. I pewnych panow ktorzy z
                          pewnego domku obok sarenki podowczas wychodzili :)))))))
                          • tatonka i na tyle mloda 26.09.05, 21:17
                            by chciec podatku liniowego, nie chciec euro, i chciec uwolnienia gospodarki
                            oraz lustracji i ograniczenia korupcji...

Buziaki. Ide spac.
                        • henryk.log Nno "smutna" Pani:-) ten(ta) tatonka kogoś zwodzi 26.09.05, 21:16
                          :-))), pewnie młody(a)jest!!!

Portalowi GW musiało sie widocznie pomylić!!!!
                          --------------------------------------------
                          Odpowiadasz na :

tatonka napisał:

> wiem ktore w jakich sytuacjach maja zastosowanie. Czego najwyrazniej tobie
                          > brakuje :)
                          ---------------------------------

jak_nie_jak_tak napisała:

> sie nie wspomina. Chociaz tatonka mloda jest:)))
                          • tatonka heniowi sie zapomnialo 26.09.05, 21:20
                            jak sie z pania dyskutowalo....
                            Henio wlodzimierzowiec nie wie i zaskoczony jest ze portal sie ´myli´.
                            Henio sie nie loguje... Henio jest niezrzeszony.....
                            • jak_nie_jak_tak :))) 26.09.05, 21:22
                              Henryk tez sie boi, ze go zlustruja:)))
                              • tatonka straszliwego upadku strasznie zawzietej ciotki 26.09.05, 21:35
                                prawie z UK - ciag dalszy :))))
                                a tu masz szczegoly
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29579712&a=29590789
                                alescie jej dopiekli. Ale jednak baba- bo na babach sie wyzywa. Pudluje jak
                                najeta ale brnie dalej. Nawet owce ida - czasem glupio ale w stadzie a ta
                                samotnie brnie w maliny. Punkt dla platformersow (oprocz tego mojego o ktorym
                                wiesz ;))
                                To chyba jedyne co tej nieszczesnicy pozostalo z bycia kobieta hi, hi....

Nie moze zrozumiec ze mam jej wojny w nosie...
                                Podobnie jak bulgarski car- pochodzenia niemieckiego ale patriota calym sercem
                                swojego kraju mial w nosie polityke hitlera...
                                Podobnie mam w nosie ambicyjki Michnika i inne ambicyjki a interesuje mnie tylko
                                do jakiego kraju przyprowadze swoje dzieci spowrotem.
                                Ot sekutnica ;).
                                • jak_nie_jak_tak Re: straszliwego upadku strasznie zawzietej ciotk 26.09.05, 22:34
                                  tatonka napisał:

> prawie z UK - ciag dalszy :))))

Zawzieta to fakt, z tym UK to nie przesadzajmy:)))

> a tu masz szczegoly
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29579712&a=29590789

Tak, nie chce mi sie juz odpowiadac na te bzdetki.

> alescie jej dopiekli. Ale jednak baba- bo na babach sie wyzywa. Pudluje jak
                                  > najeta ale brnie dalej. Nawet owce ida - czasem glupio ale w stadzie a ta
                                  > samotnie brnie w maliny. Punkt dla platformersow (oprocz tego mojego o ktorym
                                  > wiesz ;))
                                  > To chyba jedyne co tej nieszczesnicy pozostalo z bycia kobieta hi, hi....
                                  >
                                  > Nie moze zrozumiec ze mam jej wojny w nosie...
                                  > Podobnie jak bulgarski car- pochodzenia niemieckiego ale patriota calym sercem
                                  > swojego kraju mial w nosie polityke hitlera...
                                  > Podobnie mam w nosie ambicyjki Michnika i inne ambicyjki a interesuje mnie
                                  tylk
                                  > o
                                  > do jakiego kraju przyprowadze swoje dzieci spowrotem.
                                  > Ot sekutnica ;).
                                  Sekutnica dwa dni temu wysylala i potem "wycofywala" znowu swoje posty na
                                  forum:)))
        • tatonka opowiesz potem... 26.09.05, 20:35
          a tu masz deser- po moich uwagach :)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29553068&a=29587484
          a wiec musieliscie (ten ktos musial) trafic w sedno. Masz odpowiedz.
          tu naprawde jest nudno juz tak jak w tym polu kapuscianym.. Czego nie
          nadepniesz- to zajac wlodzimierzowiec...
          • jak_nie_jak_tak Juz opowiadam, 26.09.05, 20:44
            Donald jest bardziej soba, jest bardziej autentyczny niz byl wczesniej. I
            dobrze. Opowiem wiecej pozniej.
            Ps. Deser nielubi Angeli bo nie jest lewacka:)))
      • hrabia.m.c Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! Oooo! doprawdy? 26.09.05, 20:32
        Henryku panie,bądż obiektywny:)))
        żeby nie b... to byloby nie:)
        • henryk.log Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! Oooo! doprawdy? 26.09.05, 20:37
          hrabia.m.c napisał:

> Henryku panie,bądż obiektywny:)))
          > żeby nie b... to byloby nie:)

ano..byłoby, no nie?
          :-)
    • henryk.log Faktycznie!!!Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! :-))n/t 26.09.05, 20:31
      Q!..rozpaczy i "smutku rynsztoków"
      ---------------------------------------
      Nie śmiej się bratku z czyjego przypadku
      boś przypadkiem bratku sam śmiechu wart.
    • r3003 Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:38
      Jest 20:38. Jak do tej pory całują sobie diupy.
      • stranger.pl Czy D. Tusk nie jest "trzecim" bratem Kaczyńskich? 26.09.05, 20:43
        Zaczynają się wzajemnie uzupełniać.
        • wanda43 Re: Czy D. Tusk nie jest "trzecim" bratem Kaczyńs 26.09.05, 20:46
          No to polityke zagraniczną za kaczynskiego prezydenta bedzieli mieli z
          glowy.Pozadziera i poobraza gdzie i kogo sie da.
          • tatonka bardziej niz niejaka sorowa Sroda? 26.09.05, 20:53
            tego sie nie da. Jest o nim w calym googlu...
            Laczy wspaniale walke z antysemityzmem (bardzo powszechnym jej zdaniem w
            Europie) z teza o bezposrednim wplywie kosciola katolickiego na przemoc w
            rodzinie oraz o tym ze geje to ludzie z kosmosu, ktorzy tancza w balecie,
            wszyscy sa czuli i delikatni a agresja wsrod nich nie istnieje....
            Mysle ze do tej pory nie dowiedziala sie nawet tego, ze sa geje, ktorzy nie
            przepadaja za paradami. Hi, hi....
      • hrabia.m.c Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:43
        Bo o 20,30 kąpiel brali:))
    • maedith Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:54
      kaczynski niezly kretacz,Nobla dostanie za zmniejszenie bezrobocia
      • 50m Re: Tusk jakis taki MIETKi 26.09.05, 20:58
        zaraz by do niemiec jechał, u putina pewnie zacznie o przebaczenie prosic, z
        tych dwoch wole kaczora
        • savena Re: Tusk jakis taki MIETKi 26.09.05, 21:01
          prosi o czysta kampanie o odsuniecie kurskiego a o miodowiczu i brochwiczu zapomnial bo ja nie.
    • swan_ganz do bani ta debata... Szkoda, że Cimko wybrał żubry 26.09.05, 20:59
    • gregorak Oglądałem drugą połowę. 1:0 dla Tuska. 26.09.05, 21:02
      • kontaktowiec To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 21:13
        PO jest dobra w samobojcze bramki
        • gregorak Re: To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 21:24
          Nie, nie! Tusk strzelił w okienko, a ze Leszek niewysoki (wyczytałem nawet na
          FK, że to kulka oblana tłuszczem, ale ja bym nigdy sobie na to nie pozwolił żeby
          go tak nazwać) no to biedny nie doskoczył.
          • aureliano4 Re: To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 21:39
            Co to za debata przed pierwszą turą. Gdzie reszta kandydatów, gdzie równość
            szans.
        • maedith Re: To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 22:42
          niemcy sadza inaczej.No coz lubimy krytykowac.To lezy w naszej polskiej naturze.
    • homosovieticus cieszy ,że dorobiliśmy się własnych , wstydu nie 26.09.05, 22:25
      przynoszacych polityków, ubiegajacych się o miejsce po Kwachu Pierwszym i
      Ostatnim z tej serii.
      Obaj Panowie moim zdaniem wypadli wspaniale na tle poprzednich Prezydentów.
      W "dretwej mowie" nieznaczną przewagę , także moim zdaniem, uzyskał Tusk.
      Kandydat Platformy był bardziej proletriacki a Kaczyński bardziej mieszczański
      i politycznie bardziej dojrzały.
      Runda pokazała,że poprawność polityczna Tuska i udawany temperament ułana
      zaciera zupełnie prawdziwą osobowość polityka, którego ani kochać ani
      autorytetem obdarzyć nie sposób.
    • niezapowiedziany Kaczynski poparl liniowy. w przeszlosci. teraz nie 26.09.05, 23:13
      Kaczynski powiedzial, ze zle sie stalo, ze Kwasniewski zawetowal ustawe podatkowa z 1997 roku. Ustawa ta zakladala wprowadzenie podatku liniowego PIT w 2000 roku. Stawka : 22%.

To wtedy bylo dobrze, a teraz jest zle??? DLatego, ze to PO sie uparla przy liniowym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka