peron.kolejowy Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:22 nic sie nie zaczelo leca jakies reklamy proszku do prania Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Chociazby po to aby byli wolontariusze 26.09.05, 20:29 Wlodzimierza sie dziwli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! Oooo! doprawdy?? 26.09.05, 20:29 Serdeczne dzięki!! Bez Pani nigdy nie dowiedzielibyśmy się o Przełomowym dla Pomyślności IV RP wydarzeniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Henryku ogladaj i nie gadaj tyle, 26.09.05, 20:31 potem nie bedziesz znowu wiedzial na kogo glosowac i wybierzesz Borowskiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Henryku ogladaj i nie gadaj tyle, 26.09.05, 20:34 Oglądam, oglądam "smutna" Pani, oo..o Iraku właśnie mały gada..hehe.. a większy coś o 1400-tu....itepe.. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak I zapodaj tutaj ktory Ci sie bardziej podoba. 26.09.05, 20:39 Ten mniejszy czy wiekszy? Ale bez tow. Borowskiego prosze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka kazdy ktory powie lustracja bee... 26.09.05, 20:42 a takiego nie bedzie... Chlip, chlip... A my nadal nie wiemy ile to dokladnie pieniedzy dzieki wspanialej akcji ´teraz z Polski´ zostalo z naszego kraju wywiezione w ramach ´przemyslu naftowego´:( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Hej, hej "smutna" Pani, nie będę międzyTwych idoli 26.09.05, 20:43 się wcinał:-) Mam, jak wiesz, Towarzysza Borowskiego..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Alez Henryku, 26.09.05, 20:48 Nikt ci tow. Borowskiego nie odbierze, nie boj sie. Zwlaszcza, ze zostal namaszczony przez prezia Kwasnego po ucieczce do puszczy najbardziej uczciwego czlowieka lewizny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ależ wzajemnie "smutna" Pani, ciesz się swymi 26.09.05, 20:51 kaczorkami, póki sie jeszcze nie POzagryzali..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak O to sie nie martw Henryku, 26.09.05, 20:54 Oni sie pogodza po prezydenckich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka a widziales ten plakat? 26.09.05, 20:58 o przemocy? To jest rewelacja na skale kraju... Wiem ze przeszlosc przedwyborcza, ale tych jeansow nie moge zapomniec... Na pewno Michnik maczal palce w tej swietnej PRowce ;) Przypomnij mi czy to Michnik topil tez srode czy sroda jego? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka Henry- a jak tam w rodzinie? 26.09.05, 20:55 tez przemoc? Ten plakat przy Ikei w Jankach ze wspanialym mezczyzna szykujacym sie do zrzucenia tych kuszacych jeansow to tez skromny wydatek ´srodowy´? Powiedz przecie kochanienki bo plakat - bardzo udany.. Szalenie mi sie podobal.... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Plakat w Jankach nie jest tak niebezpieczny 26.09.05, 20:57 jak Donald ktory wreszcie zszedl z plakatu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka no ale tamten to byl niezrzeszony mezczyzna 26.09.05, 21:02 od przemocy... Przynajmniej wiemy teraz o kogo chodzi. Uciekl byl do lesniczowki, albo nawet dalej :))))) Henryki jak moga z wlasnych udek nawet tych wyzszych, skore rwa by pokryc rany na policzkach, machaja uszami, a tu guzik- i tak widac:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log te, tatonka! znasz powiedzonko może: 26.09.05, 21:01 "nie wciskaj sie baranie między starszych gadanie" lub: "jak cię nie p...ą, nie podnoś koszuli".. itp. Q!..rozpaczy i "smutku rynsztoków" --------------------------------------- Nie śmiej się bratku z czyjego przypadku boś przypadkiem bratku sam śmiechu wart. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka powiedzonek znam wiele, a nawet 26.09.05, 21:05 wiem ktore w jakich sytuacjach maja zastosowanie. Czego najwyrazniej tobie brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak No nie, Heniu jest jedna zasada: o wieku kobiet 26.09.05, 21:08 sie nie wspomina. Chociaz tatonka mloda jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka jak na 26.09.05, 21:15 prawie elektorat PIS- u w kazdym razie ;) Przynajmniej po czesci. Na tyle stara w kazdym razie ze pamietam okragly stol. I pewnych panow ktorzy z pewnego domku obok sarenki podowczas wychodzili :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka i na tyle mloda 26.09.05, 21:17 by chciec podatku liniowego, nie chciec euro, i chciec uwolnienia gospodarki oraz lustracji i ograniczenia korupcji... Buziaki. Ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nno "smutna" Pani:-) ten(ta) tatonka kogoś zwodzi 26.09.05, 21:16 :-))), pewnie młody(a)jest!!! Portalowi GW musiało sie widocznie pomylić!!!! -------------------------------------------- Odpowiadasz na : tatonka napisał: > wiem ktore w jakich sytuacjach maja zastosowanie. Czego najwyrazniej tobie > brakuje :) --------------------------------- jak_nie_jak_tak napisała: > sie nie wspomina. Chociaz tatonka mloda jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka heniowi sie zapomnialo 26.09.05, 21:20 jak sie z pania dyskutowalo.... Henio wlodzimierzowiec nie wie i zaskoczony jest ze portal sie ´myli´. Henio sie nie loguje... Henio jest niezrzeszony..... Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka straszliwego upadku strasznie zawzietej ciotki 26.09.05, 21:35 prawie z UK - ciag dalszy :)))) a tu masz szczegoly forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29579712&a=29590789 alescie jej dopiekli. Ale jednak baba- bo na babach sie wyzywa. Pudluje jak najeta ale brnie dalej. Nawet owce ida - czasem glupio ale w stadzie a ta samotnie brnie w maliny. Punkt dla platformersow (oprocz tego mojego o ktorym wiesz ;)) To chyba jedyne co tej nieszczesnicy pozostalo z bycia kobieta hi, hi.... Nie moze zrozumiec ze mam jej wojny w nosie... Podobnie jak bulgarski car- pochodzenia niemieckiego ale patriota calym sercem swojego kraju mial w nosie polityke hitlera... Podobnie mam w nosie ambicyjki Michnika i inne ambicyjki a interesuje mnie tylko do jakiego kraju przyprowadze swoje dzieci spowrotem. Ot sekutnica ;). Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: straszliwego upadku strasznie zawzietej ciotk 26.09.05, 22:34 tatonka napisał: > prawie z UK - ciag dalszy :)))) Zawzieta to fakt, z tym UK to nie przesadzajmy:))) > a tu masz szczegoly > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29579712&a=29590789 Tak, nie chce mi sie juz odpowiadac na te bzdetki. > alescie jej dopiekli. Ale jednak baba- bo na babach sie wyzywa. Pudluje jak > najeta ale brnie dalej. Nawet owce ida - czasem glupio ale w stadzie a ta > samotnie brnie w maliny. Punkt dla platformersow (oprocz tego mojego o ktorym > wiesz ;)) > To chyba jedyne co tej nieszczesnicy pozostalo z bycia kobieta hi, hi.... > > Nie moze zrozumiec ze mam jej wojny w nosie... > Podobnie jak bulgarski car- pochodzenia niemieckiego ale patriota calym sercem > swojego kraju mial w nosie polityke hitlera... > Podobnie mam w nosie ambicyjki Michnika i inne ambicyjki a interesuje mnie tylk > o > do jakiego kraju przyprowadze swoje dzieci spowrotem. > Ot sekutnica ;). Sekutnica dwa dni temu wysylala i potem "wycofywala" znowu swoje posty na forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka opowiesz potem... 26.09.05, 20:35 a tu masz deser- po moich uwagach :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29553068&a=29587484 a wiec musieliscie (ten ktos musial) trafic w sedno. Masz odpowiedz. tu naprawde jest nudno juz tak jak w tym polu kapuscianym.. Czego nie nadepniesz- to zajac wlodzimierzowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Juz opowiadam, 26.09.05, 20:44 Donald jest bardziej soba, jest bardziej autentyczny niz byl wczesniej. I dobrze. Opowiem wiecej pozniej. Ps. Deser nielubi Angeli bo nie jest lewacka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! Oooo! doprawdy? 26.09.05, 20:32 Henryku panie,bądż obiektywny:))) żeby nie b... to byloby nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! Oooo! doprawdy? 26.09.05, 20:37 hrabia.m.c napisał: > Henryku panie,bądż obiektywny:))) > żeby nie b... to byloby nie:) ano..byłoby, no nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Faktycznie!!!Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! :-))n/t 26.09.05, 20:31 Q!..rozpaczy i "smutku rynsztoków" --------------------------------------- Nie śmiej się bratku z czyjego przypadku boś przypadkiem bratku sam śmiechu wart. Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:38 Jest 20:38. Jak do tej pory całują sobie diupy. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Czy D. Tusk nie jest "trzecim" bratem Kaczyńskich? 26.09.05, 20:43 Zaczynają się wzajemnie uzupełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Czy D. Tusk nie jest "trzecim" bratem Kaczyńs 26.09.05, 20:46 No to polityke zagraniczną za kaczynskiego prezydenta bedzieli mieli z glowy.Pozadziera i poobraza gdzie i kogo sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka bardziej niz niejaka sorowa Sroda? 26.09.05, 20:53 tego sie nie da. Jest o nim w calym googlu... Laczy wspaniale walke z antysemityzmem (bardzo powszechnym jej zdaniem w Europie) z teza o bezposrednim wplywie kosciola katolickiego na przemoc w rodzinie oraz o tym ze geje to ludzie z kosmosu, ktorzy tancza w balecie, wszyscy sa czuli i delikatni a agresja wsrod nich nie istnieje.... Mysle ze do tej pory nie dowiedziala sie nawet tego, ze sa geje, ktorzy nie przepadaja za paradami. Hi, hi.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:43 Bo o 20,30 kąpiel brali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: Tusk i Lech Kaczyński u Lisa! 26.09.05, 20:54 kaczynski niezly kretacz,Nobla dostanie za zmniejszenie bezrobocia Odpowiedz Link Zgłoś
50m Re: Tusk jakis taki MIETKi 26.09.05, 20:58 zaraz by do niemiec jechał, u putina pewnie zacznie o przebaczenie prosic, z tych dwoch wole kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Tusk jakis taki MIETKi 26.09.05, 21:01 prosi o czysta kampanie o odsuniecie kurskiego a o miodowiczu i brochwiczu zapomnial bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kontaktowiec To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 21:13 PO jest dobra w samobojcze bramki Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 21:24 Nie, nie! Tusk strzelił w okienko, a ze Leszek niewysoki (wyczytałem nawet na FK, że to kulka oblana tłuszczem, ale ja bym nigdy sobie na to nie pozwolił żeby go tak nazwać) no to biedny nie doskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 21:39 Co to za debata przed pierwszą turą. Gdzie reszta kandydatów, gdzie równość szans. Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: To znaczy Tusk strzelil sobie gola? 26.09.05, 22:42 niemcy sadza inaczej.No coz lubimy krytykowac.To lezy w naszej polskiej naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus cieszy ,że dorobiliśmy się własnych , wstydu nie 26.09.05, 22:25 przynoszacych polityków, ubiegajacych się o miejsce po Kwachu Pierwszym i Ostatnim z tej serii. Obaj Panowie moim zdaniem wypadli wspaniale na tle poprzednich Prezydentów. W "dretwej mowie" nieznaczną przewagę , także moim zdaniem, uzyskał Tusk. Kandydat Platformy był bardziej proletriacki a Kaczyński bardziej mieszczański i politycznie bardziej dojrzały. Runda pokazała,że poprawność polityczna Tuska i udawany temperament ułana zaciera zupełnie prawdziwą osobowość polityka, którego ani kochać ani autorytetem obdarzyć nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Kaczynski poparl liniowy. w przeszlosci. teraz nie 26.09.05, 23:13 Kaczynski powiedzial, ze zle sie stalo, ze Kwasniewski zawetowal ustawe podatkowa z 1997 roku. Ustawa ta zakladala wprowadzenie podatku liniowego PIT w 2000 roku. Stawka : 22%. To wtedy bylo dobrze, a teraz jest zle??? DLatego, ze to PO sie uparla przy liniowym? Odpowiedz Link Zgłoś