lvlarynat 06.10.05, 21:48 Na początku o zdrowiu. To już było - "zdrowie wasze w gardło nasze", coś nowego dodadzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvlarynat Re: Debata w TVN 06.10.05, 21:50 Teraz beda straczyć emerytów. Na razie Kaczor straszy Tuskiem. Oooo juz Tusk straszy Kaczorem. I dosrywa mu hospicjami i Szpitalem Bielańskim... Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Debata w TVN 06.10.05, 21:52 Teraz Kaczor mówi, że PiS nie inwestował w Warszawie, bo ciułał na szpitale, hospicja i emerytury... Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Debata w TVN 06.10.05, 21:56 Tusk robi za nieugietego? Jednego z nielicznych sprawiedliwych, którzy troszcza się o wszystkich po równo? Kaczor mówi, że był w kopalni i dlatego ujmuje się za górnikami ... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Debata w TVN nabiera "temperatury" !! :-))) 06.10.05, 21:59 a teraz teczki i "jak ja" ciężko "pracowałem - >Tusk< Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Debata w TVN nabiera "temperatury" !! :-))) 06.10.05, 21:59 Kaczor jest za ujawnieniem wszystkich agentów tajnych słuzb, także WSI! Tusk: nie zwiedzałem kopalni w towarzystwie ochroniarzy, tylko pracowałem jako robotnik. Ujawniłem swoja teczkę. Ujawnijcie teczke pańskiego brata... Czyżby Kaczor sie zapowietrzył? Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Debata w TVN nabiera "temperatury" !! :-))) 06.10.05, 22:03 Tusk - homoseksualisci powinni miec takie same prawa, oprócz prawa zawierania zwiazków małżeńskich. Kaczyński - mój brat wystąpił do IPN... A co do homosiów - to nie ma uprzedeń.. (homoś! gratulacje! pójdziesz w górę!) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log (homoś! gratulacje! pójdziesz w górę!)..hehe.. 06.10.05, 22:05 ..lub w politykę zagraniczną! Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Debata w TVN nabiera "temperatury" !! :-))) 06.10.05, 22:06 Policja jest taka sprawna, ze zdesperowani obywatele dokonują samosądów. Kaczyński - bedzie lepiej, skuteczniej, surowiej... Donald Tusk - jeśli pan Wasserman nie bedzie zatrudniać policji do szukania drzwi od garażu, a prokuraturze zwracać głowy swą wanną z jakuzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Debata w TVN nabiera "temperatury" !! :-))) 06.10.05, 22:08 Ruscy się nas czepiaja o to, że byli źle potraktowani w XVII wieku Tusk: damy odpór i poszukamy sojuszników w UE Kaczyński: ja bym szukał oparcia w Waszyngtonie i tam sie wybiore z pierwszą wizytą... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Relacje , rurry. przywódce, relacje..:-)) Panie 06.10.05, 22:11 Lechu!...gong:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Debata w TVN 06.10.05, 22:00 Wydaje się że "Spieprzej dziadu" jest w defensywie. Tusk na razie wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: W 33-cią minutę!! 06.10.05, 22:11 Rura pod Bałtykiem Kaczyński:- w zyciu nie przez nasza strefe ekonomiczną Tusk: - musimy liczyć na unijnych sojuszników, zeby nie być samemu między Rosja a Niemcami i ich interesami Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Schetyna 06.10.05, 22:14 Tusk: jesli sie potwierdzi, to go potraktuje bezkompromisowo Kaczyński: to jeszcze się nie okazało? Cieszę się, ze p. Schetyna wstąpił na droge sądową, a zarzuty wobec p. Stycznia sa podobne do zarzutów wobec p. Sosnierza... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Debata w TVN 06.10.05, 22:14 U mnie w piaskownicy dzieci mądrzej się kłócą. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Schetyna, Sośnierz..Niedziela Przyjaciele i Nie..? 06.10.05, 22:16 lub Walc Religa czY Śpiewak... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log PYTANIA,,PYTANIA.. SYMPATYCZNE?? 06.10.05, 22:20 Panie Donaldzie,,prosze drugie pytanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Co pan dzis robił gdy decydowano o forsie na metro 06.10.05, 22:20 Kaczyński: To jest nieuzasadnione pytanie, ja jestem na urlopie, jutro wyjasnie co robili w tym czasie moi urzednicy Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Jak by pan wyjasnił robotnikowi, który zarabia 06.10.05, 22:22 1000 zł, że straci na 15% podatku? Tusk: A urzednikom płaci się ogromne odprawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Oświadczenia. K: przedsiebiorcy sa wazni, ale nie 06.10.05, 22:25 najważniejsi. T: Ja ogromnie cenie prostych ludzi i solidarność z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat No to se pogadali jak kandydat z kandydatem.. 06.10.05, 22:27 Jak sie pisze: prezydenci czy prezydęci. Cos mi sie widzi, ze DĘCI... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log gong, gong z zasadami.. "fajnie było".. brawa:-))) 06.10.05, 22:26 ..i tera reklama!! i oto chodzi:-)..myślę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Najbardziej przekonujacy był pan w laboratorium, 06.10.05, 22:34 który reklamuje te popłuczyny o nazwie "actimel". Ale i tak nie kupię.Wolę jogurt. Ale czy kefir nie jest słuszniejszy politycznie? Kefir na prezydenta? Czy jednak jogurt? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kefir na prezydenta? Czy jednak jogurt??.. 06.10.05, 22:37 POpróbujemy w Niedzielę i naPiSzemy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Debata w TVN 06.10.05, 22:28 Tusk kierowal minioredzie do Kaczynskiego zamiast do narodu. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Może ktoś wytłumaczy Tuskowi co to orendzie :-))) 06.10.05, 22:29 Bosze, i on ma reprezentować kraj .... Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Może ktoś wytłumaczy Tuskowi co to orendzie : 06.10.05, 22:31 tak,tak niech mu ktos wytłumaczy, bo nie daj Boże jeszcze zostanie prezydentem i co on na Nowy Rok ludziom powie? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze A co z plagiatem Kaczyńskiego ? 06.10.05, 22:40 Dziwię się, że Tusk tego nie wyciągnął. Kodeks etyczny Kaczyńskiego to skopiowany tekst Blaira. Niezły skandal się szykuje jak wyciągną to angielskie popołudniówki. Tam plagiator = gorzej jak złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Debata w TVN?..ii tam, na Polsacie "się dzieje" :) 06.10.05, 22:51 Zbynio Ziobro?.."znakomity":-))) Odpowiedz Link Zgłoś