Dodaj do ulubionych

Adieu p. Kaczyński

07.10.05, 18:59
Radio TOK-FM podało, że Lech Kaczyński oświadczył, iż nie wyklucza
pozostawienia polskich wojsk w Iraku po zakończeniu bieżącego roku !
Jeżeli ta wiadomość się potwierdzi - będzie to dodatkowy argument, żeby w
niedzielę na Kaczora NIE głosować.
Obserwuj wątek
    • surmy Re: Adieu p. Kaczyński - bis 07.10.05, 19:06
      Kaczynski zaczyna pokazyc swa prawdziwa twarz.
    • indris Czy ktoś ma potwierdzenie tej wiadomości ? 07.10.05, 19:08
      Wydaje się, że jest to dość ważna informacja o zamierzeniach ewentualnego
      prezydenta.
      Chyba jednak będę się Polski wstydzić
      • kropekuk Neceser donosi z Nowego Jorku, ze Kalkstein jest 07.10.05, 21:52
        ich, amerykansko-jewrejski, a wiec CO ma mowic, nawet gdy chwilowo nazywa sie
        Kaczynski?
    • marcus_crassus zaglosujesz wiec na liberala Tuska? :D 07.10.05, 19:14
      super :)
    • maedith Re: Adieu p. Kaczyński 07.10.05, 19:16
      SLYSZALAM KAWALEK JEGO WYPOWIEDZI jak sie zaslanial Tuskiem,mówiąc,ze jego
      zdanie jest takie samo jak Tuska,ale nie sluchalam,co mówil dalej,bo jak go
      słucham to dostaje niestrawnosci,choc na ogol jestem osoba otwarta na wszelkie
      poglady i wypowiedzi.
    • maedith Re: Adieu p. Kaczyński 07.10.05, 19:22
      W przypadku Kaczynskiego nie zdziwilo by mnie to,jestem pewna ze pierwszym
      krajem,do ktorego by pojechal,po wygranych wyborach,bylyby STANY,po to zeby
      poc....wać w d.... Bucha.
      • wanda43 Re: Adieu p. Kaczyński 07.10.05, 19:26
        Obawiam sie,ze najpierw zaliczy Watykan,to tradycja prawicy.Jak pielgrzymki
        policji na Janą Gore w ramach sluzby.
        • surmy Pozostali tylko Borowski lub Lepper 07.10.05, 19:27
        • wiatr.od.morza Re: Adieu p. Kaczyński 07.10.05, 19:27
          ależ skąd!
          jaki Watykan?
          Jakie USA?
          pojadą do Pinocheta po ryngraf ,który mu dali na przechowanie na czas okupacji
          Polski przez SLD.
    • jethrox Re: Adieu p. Kaczyński 07.10.05, 19:30
      W pierszej rundzie głosujmy na Borowskiego ale w drugiej na nikogo lub Kaczora.
      Po to by nie wygrał Tusk. Kaczor powiedział w odpowiedzi na bezczelne
      wczorajsze teksty Religi:" W sprawach ochrony zdrowia moge być nawet i
      socjalistą". Rzecz jasna kłamie ale za te kłamstwa można go będzie pociągac do
      odpowiedzialności.
      Tusk niczego konkretnego nie obiecuje i wierzę, że w tym względzie dotrzyma
      słowa.
      • maedith Re: Adieu p. Kaczyński 07.10.05, 20:00
        jethrox napisał:

> W pierszej rundzie głosujmy na Borowskiego ale w drugiej na nikogo lub
        Kaczora.
        >
        > Po to by nie wygrał Tusk. Kaczor powiedział w odpowiedzi na bezczelne
        > wczorajsze teksty Religi:" W sprawach ochrony zdrowia moge być nawet i
        > socjalistą". Rzecz jasna kłamie ale za te kłamstwa można go będzie pociągac
        do
        > odpowiedzialności.
        > Tusk niczego konkretnego nie obiecuje i wierzę, że w tym względzie dotrzyma
        > słowa.

W takie spekulacje to ja sie nie bawie.Mam kilka poważnych powodów,żeby
        głosować na Tuska,i ponad sto poważnych powodów żeby nie głosować na
        Kaczynskiego,ijeden smieszny powód,zeby na niego nie glosowac:dostaje
        niestrawnosci jak go slysze w telewizji.
        • andrze_n a czy moze to jest powod by Tusk wygral? 07.10.05, 20:09
          Do tej pory mydłkowty przekaz trafiał w sama dyszkę mydłkowatych gustów
          wyborców mniej skłonnych do głębszej refleksji . Dzieki temu to ząłosne zero
          prowadziło w sondażach . Teraz kiedy w ostatnich chwilach kampanii
          tuskowicze przystapili do kampanii negatywnej - poparcie dla fircyka spadło .
          Czemu to zrobili ?
          A moze maja dostep do WIARYGODNYCH sondaży , z których wynikało iz powinni
          zdobyc sie na desperacki gest bo nie jest tak różowo jak to oficjalna wersja
          głosi . Sondaże "dają" Tuskowi w W-wie olbrzymia przewagę .
          Ja jestem z W-wy spośród moich znajomych przytłaczająca wiekszośc chce
          głsować na Kaczora . 'Obracam" sie w wielu różnych srodowiskach - dlatego
          wydaje mi się to dziwne . Poza tym przypomina mi się sonadaz przed pierwszymi
          wyborami prezia - gazwyb wydrukowała takowy , z kórego wynikało iz Mazowiecki
          wygra w wielkim stylu - potem nie wszedł nawet do II tury ... .
          (za remekk forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30109328)
          • maedith Re: a czy moze to jest powod by Tusk wygral? 07.10.05, 20:21
            andrze_n napisał:

> Do tej pory mydłkowty przekaz trafiał w sama dyszkę mydłkowatych gustów
            > wyborców mniej skłonnych do głębszej refleksji . Dzieki temu to ząłosne zero
            > prowadziło w sondażach . Teraz kiedy w ostatnich chwilach kampanii
            > tuskowicze przystapili do kampanii negatywnej - poparcie dla fircyka spadło .
            > Czemu to zrobili ?
            > A moze maja dostep do WIARYGODNYCH sondaży , z których wynikało iz powinni
            > zdobyc sie na desperacki gest bo nie jest tak różowo jak to oficjalna wersja
            > głosi . Sondaże "dają" Tuskowi w W-wie olbrzymia przewagę .
            > Ja jestem z W-wy spośród moich znajomych przytłaczająca wiekszośc chce
            > głsować na Kaczora . 'Obracam" sie w wielu różnych srodowiskach - dlatego
            > wydaje mi się to dziwne . Poza tym przypomina mi się sonadaz przed pierwszymi
            > wyborami prezia - gazwyb wydrukowała takowy , z kórego wynikało iz Mazowiecki
            > wygra w wielkim stylu - potem nie wszedł nawet do II tury ... .
            > (za remekk forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30109328)

IMPONUJACY STYL WYPOWIEDZI,DOBRZE ZE WARSZAWIACY TACY JAK TY KONCZA SIE NA
            TWOICH ZNAJOMYCH,Z ROZNYCH SRODOWISK.
        • around.the.corner Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 14:52
          maedith napisała:

>Mam kilka poważnych powodów,żeby głosować na Tuska,i ponad sto poważnych
          >powodów żeby nie głosować na Kaczynskiego

Wymień te ponad sto poważnych powodów. Zaznaczam: ponad sto, a nie marne 70 czy
          80.
          • maedith Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 16:53
            around.the.corner napisał:

> maedith napisała:
            >
            > >Mam kilka poważnych powodów,żeby głosować na Tuska,i ponad sto poważnych
            > >powodów żeby nie głosować na Kaczynskiego
            >
            > Wymień te ponad sto poważnych powodów. Zaznaczam: ponad sto, a nie marne 70
            czy
            >
            > 80.

Już je wymieniłam,przez ostatnie dwa tygodnie,na tym forum,niektórzy mi je
            nawet bardzo usilnie usuwali[co tez swiadczy o jednostronnosci pracowników tego
            foru..]
            ale jak chcesz chetnie to zrobie jeszcze raz w poniedzialek
    • akserm To nie wiesz o tym ,ze Kaczor ubolweal nad tym, ze 07.10.05, 21:49
      Polska wyslala za malo zolnierzy do Iraku, ze powinna wyslac 2 razy wiecej?
      Bylo to po rozpoczeciu agresji na Iraki podczas debaty parlamentalnej.
    • kropekuk Alez Indrys! WYBORY W IRAKU TO JUZ BYLY;) n/t 07.10.05, 21:51

• przemek1975 Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 12:50
      Jak Kaczor wydebi od USA miliard USD dla naszej armii, to dla mnie nasi
      zolnierze moga tam zostac do 2010.
      • maedith Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 14:34
        przemek1975 napisał:

> Jak Kaczor wydebi od USA miliard USD dla naszej armii, to dla mnie nasi
        > zolnierze moga tam zostac do 2010.

To sie jeszcze nie zorientowales ze Stany Zjednoczone maja nas gleboko w d....
        a z kaczynskim to nawet by nie mieli czasu rozmawiac.
        • przemek1975 Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 14:48
          Bo nasz smieszny prezydent Kwasniewski ze smiesznym ministrem spraw
          zagranicznych Cimoszewiczem do tego doprowadzili.

A Ty sie o Kaczora nie martw, chetniej z nim beda gadac niz z naszym obecnym
          preziem.
          • kropekuk Ma STRASZNA PRASE na anglosaskim Zachodzie. 08.10.05, 16:43
            I nie sadze, by ten wrzeszczacy kurdupel mial lepsza w Niemczech;)
            • przemek1975 Pozyjemy, zobaczymy 08.10.05, 17:10
              Pewnie Sikorski zostanie ministrem, to czlowiek nie w ciemie bity. A Kaczor
              jest mocno proamerykanski i slusznie, dlatego nie moze miec dobrej prasy w
              zachodniej Europie.
            • maedith Re: Ma STRASZNA PRASE na anglosaskim Zachodzie. 08.10.05, 17:14
              kropekuk napisał:

> I nie sadze, by ten wrzeszczacy kurdupel mial lepsza w Niemczech;)

Piszesz o KACZYNSKIM?Rzeczywiscie to kordupel,zawsze wydawało mi sie ze wygląd
              nie ma znadzenia,ale faktycznie,niewydarzone to takie.Te huragany w stanach
              mogą go zmiesc z lotniska.
          • maedith Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 17:00
            przemek1975 napisał:

> Bo nasz smieszny prezydent Kwasniewski ze smiesznym ministrem spraw
            > zagranicznych Cimoszewiczem do tego doprowadzili.
            >
            > A Ty sie o Kaczora nie martw, chetniej z nim beda gadac niz z naszym obecnym
            > preziem.

dla USA jestesmy tylko malym,nic nie znaczacym krajem ,slabo rozwinietym,gdzies
            w srodku europy i to wszystko im szybciej to sobie uswiadomi wielu polakow tym
            lepiej.
            Moze znaczylismy cos w latach,gdy solidarnosc rozpoczela walke z komunizmem,ale
            teraz juz,nie.To nie kwestia charakteru prezydenta,to kwestia polityki Stanow
            Zj.
            • przemek1975 W ogole Europa traci na znaczeniu 08.10.05, 17:15
              Ale mam nadzieje, ze Amerykanie nie beda na tyle glupi by sie stad wycofac,
              historia dobitnie pokazala czym to sie moze skonczyc. A Polska dobrze nadaje
              sie do realizacji amerykanskich interesow, bylebysmy cos z tego mieli.
    • goldenwomen Re: Adieu p. TUSK 08.10.05, 13:36
      Donald wczoraj był mocno wystraszony i nie potrafił wysunąć argumentów zadajac
      pytania Kaczorowi.Pytał ale nie wiedział do końca czego ma spodziewac sie po
      odpowiedziach. słaby z niego aktor
      • maedith a kaczynski 08.10.05, 14:37
        a kaczynski cos tam mamrotal ospałym glosem,chyba go zmeczyła ta kampania i nie
        może sie już doczekać pensji prezydenckiej,żeby móc nie robic nic
        • around.the.corner Re: a kaczynski 08.10.05, 14:59
          Wydaje mi się, że masz jakieś uprzedzenie. Przecież Ty nic konkretnego tutaj
          nie napisałaś. Zaznaczyłaś tylko, że Kaczor mamrotał ospałym głosem i na tej
          podstawie wyciągasz wniosek, że jest zmęczony kampanią. Wczoraj Tusk też się
          zbłaźnił kilka razy, twierdzać, że homoseksualizm jest poglądem. Widzisz
          różnicę pomiędzy taka wpadką, a przerywanym mówieniem Kaczora?
          • maedith Re: a kaczynski 08.10.05, 17:05
            around.the.corner napisał:

> Wydaje mi się, że masz jakieś uprzedzenie. Przecież Ty nic konkretnego tutaj
            > nie napisałaś. Zaznaczyłaś tylko, że Kaczor mamrotał ospałym głosem i na tej
            > podstawie wyciągasz wniosek, że jest zmęczony kampanią. Wczoraj Tusk też się
            > zbłaźnił kilka razy, twierdzać, że homoseksualizm jest poglądem. Widzisz
            > różnicę pomiędzy taka wpadką, a przerywanym mówieniem Kaczora?

Zbłaznił się nie zblaznił,czepiasz sie drobiazgów,dla mnie ważne jest co Tusk
            chce zrobić jako prezydent i dlatego go popieram
        • goldenwomen Re: a kaczynski 08.10.05, 17:00
          wcale nie tylko byl znużony swoim partnerem bo zadawal nieciekawe pytanie na
          ktore nie miał argumentów. nauczyl sie ich na pamiec i zapytany o szczegóły
          kluczył :)
    • goniacy.pielegniarz Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 14:53
      Wstrząsające. Teraz na pewno wygra Lepper.
    • mysz_z_komputerka Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 17:00
      indris napisał:

> Radio TOK-FM podało, że Lech Kaczyński oświadczył, iż nie wyklucza
      > pozostawienia polskich wojsk w Iraku po zakończeniu bieżącego roku !
      > Jeżeli ta wiadomość się potwierdzi - będzie to dodatkowy argument, żeby w
      > niedzielę na Kaczora NIE głosować.

I jest to tylko polprawdy. Powiedzial wiecej, i uzasadnil ~ dlaczego moga byc,
      lub nie beda wycofane z Iraku polscy zolnierze.

Dawniej dzieci straszylo sie kominiarzem. Dzisiaj Kaczynskim.
      Nie jestem dzieckiem :))))))))))))))))))))
      • andrze_n [...] 08.10.05, 17:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • maedith Re: forma wypowiedzi nie pasa? no to moze tak--&# 08.10.05, 17:30
          Ludzie z NIE,rózne smieci juz pisali,nawet gdyby napisali coś o Kaczynskim,nie
          czytałabym tego.prasy brukowej nie czytam
          • andrze_n [...] 08.10.05, 17:35
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dandelion Re: Adieu p. Kaczyński 08.10.05, 17:37
      A od czego jest wojsko...od siedzienia na dupie? Niech zdobywaja
      doswiadczenie.W sumie ktos tam musi być.KACZYNSKI WYGRA ale w II turze.
      • indris Ktoś tam musi być ? 08.10.05, 18:31
        A niby dlaczego ? Wyobrax sobie, że tak ktoś powiedziałby o Polsce. Zresztą
        mówił, ale w czasie konferencji wersalskiej w 1919.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka