Dodaj do ulubionych

KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI...

IP: *.ipt.aol.com 18.09.02, 21:21
Co wlasciwie nalezy rozumiec pod nazwa "spoleczna nauka kosciola
katolickiego"???Tyle sie o tym ciagle gada,ze niepomalu tusze,iz Polacy stali
sie wrecz ekspertami w tej dziedzinie-a pytam calkiem powaznie-tym razem
bez "jaj"(czy to na krzyzu,czy w spodniach)
Obserwuj wątek
    • Gość: prowokat Re: KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI... IP: *.telimeny / 192.168.0.* 18.09.02, 21:26
      socjalizm pod Bozym szyldem
    • Gość: znawca Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.09.02, 21:50
      To tkzw. Socjalizm-rynkowy a la Socjaldemokratyczna wizja gospodarki tyle,ze
      bardziej liberalna od Socjaldemokratow . Jest wroga zarowno skrajnemu
      socjalizmowi czyli Komunizmowi jak i Liberalizmowi gospodarczemu czyli
      Kapitalizmowi laisses-faire. KK jest wyznawca poprostu Keynesa i Spolecznej
      Gospodarki Rynkowej( zwanej socjalizmem-rynkowym ).
      I TO JEST JEDYNE w TEJ ORGANIZACJI O.K. ,no moze jeszcze
      antydemokratyzm....

ZA TO IDEOLOGIE RELIGIJNA MAJA BLEDNA !!
      Zreszta kazda jest bledna....he,he,he
    • Gość: tedy Re: KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI... IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 21:52
      Niewiem, ale co znaczy "Urban mowi prawde"?
    • Gość: Grom Re: KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI... IP: *.ipt.aol.com 18.09.02, 21:58
      Eksperci od spraw koscielnych o tej porze spia. Oszolom z RM zaczyna dyzur na
      forum ok. 8mej rano i konczy po 10, 12 godzinach (rydzykowy wyrobnik !!).
      Zapytaj go, moze on sie na tym chociaz troche zna.
      • Gość: Ania Re: KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI... IP: *.upc.chello.be 18.09.02, 23:11
        Kraken no to moze Ty mnie oswiecisz w sprawach tzw."wartosci
        chrzescijanskich",ja juz kilka razy pytalam iniktminie umie wytlumaczyc z czym
        to sie je.
        • Gość: pol Re: KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI... IP: 12.31.53.* 19.09.02, 00:27
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Kraken no to moze Ty mnie oswiecisz w sprawach tzw."wartosci
          > chrzescijanskich",ja juz kilka razy pytalam iniktminie umie wytlumaczyc z
          czym
          > to sie je.

pol
          Na stronach "klerokrati" znajdziesz wiele interesujacych tekstow, m. in tekst
          Bogdana Motyla pt. "alfabet wc".Tekst ten jest w dziale "teksty i eseje".Nizej
          podam Ci link, ale nie wiem ,czy to bedzie ten artykul.

www.klerokratia.pl/index2.html

pozdr

• Gość: Kraken Re: KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI... IP: *.ipt.aol.com 19.09.02, 15:12
            No i "klops"-jakos nikt nie umie podac wiarygodnej definicji "spolecznej nauki
            kosciola" ani tym bardziej tych "wartosci",o ktore pyta "Ania"-dziwi mnie to
            niepomalu,jako,ze przecie wsrod 96% katolikow jest chyba ktos,kto potrafi dac
            zadowalaljaca odpowiedz???Szczegolnie,ze przecie te "hasla-wytrychy" kraza w
            polskiej swiadomosci od "zawsze"-ze smutkiem musze przyznac,ze jednak katole sa
            znacznie glupsi niz myslalem-bredza cos od rzeczy-a "przyparci do muru" jakze
            prostym pytaniem nabieraja "wody w pyski",udajac,ze "bojkotujom" jakiegos
            tam "Krakena"-mili moi oszolomkowie-TO SOBIE WYSTAWIACIE CHUJOWE SWIADECTWO-NIE
            MNIE!!!Dalejze wiec-"rozgrzejcie" silniki waszych mozgownic-wezwijcie na pomoc
            trojce z najwientszom panienkom i dajcie wreszcie prosta wykladnie prostego
            przeciez pytania o "wartosci" na ktore nieustannie sie powolujecie-ja
            rozumiem,ze "milczenie moze byc zlotem"-ale chyba nie w tak nieskomplikowanej
            sprawie???W przeciwnym razie oznacza to po prostu,ze sami nie wiecie o czym
            bredzicie nieustannie starajac sie przykryc pustoslowie waszej religii jakimis
            enigmatycznymi "wartosciami" czy "spoleczna nauka"!
            • Gość: Kraken Re:"stern"=moze ty sprobujesz?? IP: *.ipt.aol.com 23.09.02, 17:03
              jak na razie ZADEN katol nie dal nawet "glosu" w tej sprawie-rozumiem,ze sa
              tzw. aksjomaty matematyczne,na ktore z samego zalozenia nie trzeba dowodu-ale
              chyba nie w tej kwestii-???
            • Gość: Rob Re: KURCZE!!!NIECH MNIE KTOS OSWIECI... IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 23.09.02, 20:03
              >W przeciwnym razie oznacza to po prostu,ze sami nie wiecie o czym
              >bredzicie nieustannie starajac sie przykryc pustoslowie waszej religii
              >jakimis enigmatycznymi "wartosciami" czy "spoleczna nauka"!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka