marcus_crassus
10.10.05, 11:44
od jakiegos czasu zastanawia mnie kto kieruje gazeta, tok FM i cala te grupa. bo mam wrazenie ze osoby/ osoba ktora zupelnie odplynela w jakis swiat uludy.
kampania zorganizowana na rzecz cimoszki w gazecie wywolywala tylko gromki smiech czytelnikow. byla tak widoczna i tak mowiac szczerze nieudolnie prowadzona ze ludzie pukali sie w glowy odwracajac tylko sie od cimoszki (lubilem faceta do czasu kiedy zaczalem czytac jak GW robi mu kampanie w sposob po prostu prostacki).
obecnie zas Wielki Szef Michnik wytacza proces za - powiedzmy sobie to szczerze - bzdure. Zarzut Michnika ze OPINA ziemkiewicza narusza jego dobra osobiste to po prostu absurd. rzecz tak glupia ze po prostu czlowiekowi oczy wychodza ze zdziwienia z orbit.
TOK FM zas zwalnia Ziemkiewicza bo powiedzial i smial sie na antenie z tego nonsensu.
Nawet we wprost podczas najwiekszego obsmarowywania cimoszki i nalecza nalecz pisal swoje felietony a nikt nie myslal o tym zeby go wywalac :)
Zastanawia mnie kto odpowiada za tak bezgranicznie glupia, bezmyslna i totalnie prymitywna polityke?? Bo jest to osoba pozbawiona wszelkich zdolnosci. To nie jest PRL. Zwolnienie Ziemkiewicza nie sprawi ze zniknie on ze swiata tylko ze przejdzie do innej gazety/radia etc.
Co TOK FM uzyska tym samym? Nic. Tylko straci.
Mam wrazenie ze ktokolwiek kreuje te polityke stracil zupelnie kontakt z rzeczywistoscia.