Dodaj do ulubionych

Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w Weh...

• silesius.monachijski Jedno jest pewne: Tusk ma konkurencje 11.10.05, 17:47
      Czarna PR w wykonaniu jego janczarow Miodowicza i Brochwicza przeciwko
      Cimoszce, tudziez "wypad" HGW do hospicjum odbily sie rykoszetem. Teraz juz
      Tusk wie, ze w takie "klocki" bawic sie nie wypada. A ja w dalszym ciagu czekam
      na skierowanie sprawy do sadu - w trybie wyborczym -, o czym s´ztabowcy PO caly
      czas mowia (ponoc najpozniej jutro, w srode). Jesli tego nie zrobia, to
      calkowicie stracili twarz. Zraszta - inspirowana przez PO - nagonka na
      Marcinkiewicza we "Wprost" juz im sie "wymiotami" odbija. Zobaczymy, czy Tusk
      jest taki twardy, za jakiego sie podaje i uwaza.
      .
      www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6217&zaznacz=donald%20tusk
      • slmako KURSKI TY PASKUDNA PLUSKWO 11.10.05, 17:50
        Kaczuch dajesz przyzwolenie na takie rzeczy cichutko. Jestes pchlarzyna mizerna
        i przegrasz z kretesem bo kopiesz po jajach. Wstyd jrdnojajowcu fui
      • boba222 Re: Jedno jest pewne: Tusk ma konkurencje 11.10.05, 17:52
        Przeciw komu mieliby kierować sprawę do sądu?
        • silesius.monachijski Re: Jedno jest pewne: Tusk ma konkurencje 11.10.05, 17:54
          Pani Pitera stwierdzila, ze chodzi o p. Jacka Kurskiego i komitet wyborczy PiS-
          u. Pozyjemy, zobaczymy

boba222 napisał:

> Przeciw komu mieliby kierować sprawę do sądu?
          • boba222 Re: Jedno jest pewne: Tusk ma konkurencje 11.10.05, 17:56
            Tak, ale którą wypowiedź Kurskiego mieliby niby zaskarżyć?
            Chyba nie tą, że "poważne źródła na Pomorzu mówią".
            Jak chcesz mu udowodnić, że poważne źródła nie mówia?
            • silesius.monachijski Re: Jedno jest pewne: Tusk ma konkurencje 11.10.05, 18:02
              Ja powoluje sie na wypowiedz pani z PO. jej akurat wierze, bo zniszczyla ukla
              warszawski: Piskorski, PO i SLD. Chyba, ze dobrze chciala, a Protasiewicz i tak
              wie swoje.

boba222 napisał:

> Tak, ale którą wypowiedź Kurskiego mieliby niby zaskarżyć?
              > Chyba nie tą, że "poważne źródła na Pomorzu mówią".
              > Jak chcesz mu udowodnić, że poważne źródła nie mówia?
      • szabada Re: Jedno jest pewne: Tusk ma konkurencje 11.10.05, 17:56
        Nie rozumiem postepowanie TVP1. Przed 20 min. byl wywiad z p. Protasiewiczem,
        ktory prezentowal swoj punkt widzenia oraz przyniesione dokumenty. Dlaczego
        takiej sprawy dziennikarze nie wyjasniaja do konca? Chwile po p. Protasiewiczu
        powinien wystapis p. Kurski albo ktos inny z PiSu i albo wyjsc na idiote, albo
        udowodnic swoje. Natomiast, jesli TVP otrzymala odmowe wystapienia
        przedstawiciela PiS, to powinna o tym telewidzow poinformowac. Krotko piszac,
        dziennikarze juz bardziej beznadziejni byc nie moga. Nie potrafia konsekwentnie
        prowadzi spraw do konca, a ludzie dostaja niepelne informacjie. Jak w takiej
        sytuacji rozsadnie wybierac?
        • silesius.monachijski Szef TVP p. Dworzak jest z PO. Dalej nie rozumiesz 11.10.05, 18:00
          szabada napisał:

> Nie rozumiem postepowanie TVP1. Przed 20 min. byl wywiad z p. Protasiewiczem,
          > ktory prezentowal swoj punkt widzenia oraz przyniesione dokumenty. Dlaczego
          > takiej sprawy dziennikarze nie wyjasniaja do konca? Chwile po p. Protasiewiczu
          > powinien wystapis p. Kurski albo ktos inny z PiSu i albo wyjsc na idiote, albo
          > udowodnic swoje. Natomiast, jesli TVP otrzymala odmowe wystapienia
          > przedstawiciela PiS, to powinna o tym telewidzow poinformowac. Krotko piszac,
          > dziennikarze juz bardziej beznadziejni byc nie moga. Nie potrafia
          konsekwentnie
          > prowadzi spraw do konca, a ludzie dostaja niepelne informacjie. Jak w takiej
          > sytuacji rozsadnie wybierac?
    • madmalina Kaczuszki 11.10.05, 17:48
      My jestesmy Kaczory dwa. Pozbylismy sie już Włodka. Teraz czas się wziąść się
      za Tuska. Po z nim uczciwie walczyć, skoro można go zeszmacic. Jednak by nie
      dostać bobu, nic nie powiemy sami. Kurski - nasz obrażacz zawodowy zrobi to za
      nas. Może parę pkt. procetowych więcej będzie gdzy Tuskowi obraźimy kogoś z
      rodzinny. Co z tego że to kłamstwa?? I tak parę osób w to uwierzy.

CHCESZ ZYĆ W CZYSTAJ POLSCE??? wyPISuj się z głosowania na Kaczora
      • smok5 O przepraszam. Włodka to się pozbył tusk. 11.10.05, 17:50
        I za to jedno cześć mu i chwała.
        • boba222 Re: O przepraszam. Włodka to się pozbył tusk. 11.10.05, 17:54
          Nieprawda!
          Cimoszewicza załatwiły jego deklaracje majątkowe.
          Dobiła go potem Jarucka.
          Poważne źródła w Pcimowie mówią, że Jarucka została podstawiona Miodowiczowi
          przez Kurskiego, który chciał w ten sposób upiec dwie pieczenie w jednym ogniu:
          Cimka i Tuska.
          Czyż to nie zadziwiające, że w sprawie Jaruckiej najwięcej milczeli Kaczyńscy?
          • smok5 Tak1 a kurskiemu doradzał rydzyk! 11.10.05, 17:57
            To rydzyk wysłał cimorrę do lasu. To cześć i chwał nie tuskowi ale ksiedzu
            Rydzykowi!
      • mordzinas WERMAHT - TO UDANA PROWOKACJA TUSKA 11.10.05, 17:56
        Brawo sztab Tuska.
        Naprawdę to był chwyt najwyższej marki.

Brawo. Lepiej się nie dało skompromitować Lecha Kaczyńskiego.

Kto zna Kaczyńskiego ten wie ,ze Kaczyński nie ma nic wspólnego z
        takim chamskim obrażaniem rodziny Tuska.

Każdy kto nie jest naiwny dobrze wie ,ze cały ten raban z wermahtem
        to utajniona akcia sztabu Tuska.

Słuchjcie TV radia .... Oni teraz dostali oręż do walki z Kaczyńskim.
        Nie mówią o niczym innym tylko o dziadku Tuska i podłym Kaczyńskim...

Kazda metoda zdobycia władzy dla PO jest dobra.
        • travel_wawa Co ty bredzisz!!!!! 11.10.05, 18:31
          Kurski nie jest przecież w sztabie Tuska!
      • silesius.monachijski Re: Kaczuszki a Tusk Plusk 11.10.05, 17:56
        Cimoszke zaltwil Tusk i jego wierne janczary: Miodowicz i Brochwicz. Pytanie:
        co sie z nimi dzeije? Czy Miodowicz nadal bedzie poslem? A jaka nagrode dostal
        Brochwicz? Bo PO i GW uparcie milcza

madmalina napisał:

> My jestesmy Kaczory dwa. Pozbylismy sie już Włodka. Teraz czas się wziąść się
        > za Tuska. Po z nim uczciwie walczyć, skoro można go zeszmacic. Jednak by nie
        > dostać bobu, nic nie powiemy sami. Kurski - nasz obrażacz zawodowy zrobi to
        za
        > nas. Może parę pkt. procetowych więcej będzie gdzy Tuskowi obraźimy kogoś z
        > rodzinny. Co z tego że to kłamstwa?? I tak parę osób w to uwierzy.
        >
        > CHCESZ ZYĆ W CZYSTAJ POLSCE??? wyPISuj się z głosowania na Kaczora
    • me-e RODZINNA KOLEJARZY... 11.10.05, 17:50
      ...mee, dziadek niemiec tez byl kolejarzem...zreszta spytajcie sie byle jakiego
      niemca co robil wczasie wojnny...pracowalem na koleji...wychodzi nato ,ze
      warszawe bombardowaly krasnoludki faszysci...-)))
    • rosenkrantz666 Kurski to nie bulterier... 11.10.05, 17:52
      A ja kiedys miałem skrupouły i powstrzymałem się od nazwania Kurskiego
      Goebbelsem PiS. Głupi byłem i tyle.

A bulterierów, choć nie darze sympatią, obrażać porównaniem z Kurskim nie
      zamierzam.

Swoją drogą ciekawe, czy jak poseł Kurski zostanie skazany prawomocnym wyrokiem
      sądu za pomówienie, to PiS potraktuje go zgodnie z wysokimi standardami etyki,
      które jakoby mają panowie zamiar wprowadzać w Polsce?
      • boba222 Re: Kurski to nie bulterier... 11.10.05, 18:01
        Kurski nie zostanie skazany za pomówienie.
        Przecież to nie on pomawiał, tylko "poważne źródła na Pomorzu".
        On każdą swoją wypowiedź zaczyna od słów typu "mówi się, że", abe jemu nic nie
        można było zarzucić.
        A nawet jeśli by złamał PiSowski Kodeks Etyki, to dla niego to żaden problem.
        Szybko zmieni partię i będzie pluł na Kaczyńskich.
      • annaewa22 Re: Kurski to jest katolicka kanalia 11.10.05, 18:01
        To bękart ojca Dyrektora też katolicka KANALIA.Tak PiS chce się dorwać do koryta.
        Kurski dla potrzeb kampanii to nawet swoją matkę by sprzedał albo nazawał ją
        SBecką matroną.Z pozrdowieniem katolickim Amen.
        • mastyka Re: Kurski to jest katolicka kanalia 11.10.05, 18:07
          Tak Ku..ki chce budować IV Rzczpospolitą
    • jojo76 I dla tego NIE będę głosował na Kaczyńskiego 11.10.05, 17:56
      Jeśli kandydat na prezydenta otacza się takimi ludźmi jak Kurski, to będzie się
      działo gdy Kaczyński zdobędzie już władzę i poczuje się na prawdę silny?
      Dziękuję za kolejny argument utwierdzający mnie w przekonaniu, że Kaczyński to
      człowiek niebezpieczny i nienadający się na prezydenta, przynajmniej nie na
      prezydenta RP.
      ----------------
      www.krowy.prv.pl
      muuusisz zobaczyć!
      • kurtho Re: I dla tego NIE będę głosował na Kaczyńskiego 11.10.05, 18:02
        jojo76 napisał:
        >Dziękuję za kolejny argument utwierdzający mnie w przekonaniu, że Kaczyński to
        > człowiek niebezpieczny i nienadający się na prezydenta, przynajmniej nie na
        > prezydenta RP.

No, to niezwykle tolerancyjny byles do tej pory. Przeciez chamstwo i
        prostactwo kaczynskich jest wyraznie widoczne (i slyszalne) od pierwszych
        chwil na swieczniku :-/
      • smok5 Ale się wzruszyłem. 11.10.05, 18:03
        Chłopie ten kto pisze na forach poltycznych ma wyrobione poglądy. I ty też. I
        nic nie ma dorzeczy służba dziadziusia tuska w niemieckich siłach zbrojnych.
    • pilsko1 Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 17:57
      Ja słyszałem natomiast w maglu, jak jedna pani drugiej pani przysięgała, że
      słyszała, jak osobisty dziadek Jacka Kurskiego podsunął Himmlerowi pomysł
      budowy obozu Ausschwitz-Birkenau.
      • ecot Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:01
        czyli jaruzelski porwał papieża :)
        używając bareizmu
      • mordzinas PO ZA POMOCĄ SŁUŻB NISZCZY PRZECIWNIKÓW 11.10.05, 18:01
        Zniszczyli Cimoszewicza.

Teraz sprytna prowokacja z oskarżeniem rodziny Tuska o walkę w
        wermahcie...

Platforma potrafii.

Już rozczekane pieski zjedzą Kaczyńskiego na surowo....

Brawo Platforma. Brawo Służby..... Brawo Brawo Brawo.

Jesteście skuteczni aż do bólu.
    • mlodygniewny1 Tusk,Ty sięgnąłeś dna,pozwalającHannie wykorzystać 11.10.05, 18:01
      hospicjum w walce wyborczej.nie odciąłeś się od haniebnych poczynań Waltzowej
      Gronkiewicz Hance,której żadna instytucja finansowa krajowa/globalna nie chciała
      po jej osiągnięciach w londyńskim eboir/europejski bank odbudowy i rozwoju
      zalozony z inicjatywy socjalistycznego prezydenta francuskiego i utopionego
      przez korupcje federalnego kanclerza Helmuta Kohla.Więcej Tusk nie potępiłeś
      sowich przybocznych z PO w randze pułkowników od szpicli o nazwiskach Brochwicz
      i Miodowicz za haniebną siegającą dna prowokację z "jarucka+faksymile".
      • ecot Re: Tusk,Ty sięgnąłeś dna,pozwalającHannie wykorz 11.10.05, 18:04
        wcześniej głosować chciałeś na cimkę skoro tak gardłujesz, a teraz na kaciora?!
        • smok5 Nie ci co głosować chcieli na cimorrę dają głos na 11.10.05, 18:12
          tuska, albo nie idą głosować . Tak jak młodygniewny. Komuniści są po waszej
          stronie tuskmani.
          • mlodygniewny1 Re: Nie ci co głosować chcieli na cimorrę dają gł 11.10.05, 18:23
            smok5 napisał:

> tuska, albo nie idą głosować . Tak jak młodygniewny. Komuniści są po waszej
            > stronie tuskmani.
            smoku5:
            muszę cię poinformować,że w dniu dzisiejszym mój głos ma Kaczyński.ale do 23.
            jeszcze wiele się wydarzy.
            • smok5 Nie myślałem że będę z Tobą po tej samej stronie. 11.10.05, 18:47
              Wiesz ten cimoszewicz nie był taki zły :). Przynajmniej nie furczał.
              • mlodygniewny1 Re: Nie myślałem że będę z Tobą po tej samej stro 11.10.05, 19:08
                smok5 napisał:

> Wiesz ten cimoszewicz nie był taki zły :). Przynajmniej nie furczał.
                ja mam odwagę mówić,co myślę i nie będę ukrywał,że jak zobaczyłem Tuska w
                telewizjach z Kaczyńskim,to stawiam na Kaczyńskiego.Pójdę głosować 23 bm,mimo,
                że mojego kandydata już nie ma.
                Mimo tego,że nie zgodził się na Paradę Równości w Warszawie z udziałem gejów,
                lesbijek i biseksualistów i... to mój głos dzisiaj ma LECH KACZYŃSKI.
                Tak,potrzebujemy Polski solidarnej.
        • mlodygniewny1 Re: Tusk,Ty sięgnąłeś dna,pozwalającHannie wykorz 11.10.05, 18:17
          ecot napisał:

> wcześniej głosować chciałeś na cimkę skoro tak gardłujesz, a teraz na
          kaciora?!

uprzejmie proszę odnosić się do faktów,które przedstawiłem wyżej:tak Tusk nie
          potępił haniebnych zachowań H.G.Waltz i swojej gwardii przybocznej,pułkowników
          Brochwicza i Miodowicza.Teraz kazał ich schować przed mediami,ale kolesie
          pułkowniki działają nadal,jak to oni,w ukryciu jako spece od szpicli do
          szpiclowania innych szpicli.
          A kandydat o którym śmiałeś napisać "cimkę" nazywa się Cimoszewicz.
          Widziałem i słuchałem Tuska we wszystkich starciach telewizyjno-radiowych z
          Kaczyńskim.Wyraz twarzy i oczu Tuska jest jednoznaczny.Jad żmijowy.Zero klasy.
          Będę dalej śledził starcia wyborcze dwóch pretendentów,a decyzje podejmę w
          niedzielę rano 23 bm.
    • boba222 Kaczyński na prezydenta 11.10.05, 18:03
      bullterierów!
    • langston "...I PATRZE STAD NA POLSKE..." kto pamieta??? 11.10.05, 18:03
      "...zanim stad odejde prosze Was byscie cale to duchowe dziedzictwo ktoremu na
      imie Polska jeszcze raz przyjeli z Wiara Nadzieja i Miloscia, byscie nigdy nie
      znuzyli sie i nie zniechecili...prosze Was o to..."

Jan PawelII Krakow 1979

KTO O TYM DZIS PAMIETA???????
      • boba222 Re: "...I PATRZE STAD NA POLSKE..." kto pamieta?? 11.10.05, 18:06
        Smutne to.

Za kilka dni te wszystkie Kaczyńskie, Kurskie, Tuskie i inne pochylą głowy w
        Dniu Papieskim.
        A potem znowu huzia na Józia...
      • ecot Re: "...I PATRZE STAD NA POLSKE..." kto pamieta?? 11.10.05, 18:09
        rozumiem żę to delikatna sugestia ,żę papież pośrednio radził głosować na
        kandydatów, którzy tuż przed wyborami publicznie składają przysięge, że do końca
        życia będą katolikami, jakby wiara nie była kwestią ewentualnej łaski bożej, a
        deklaracji w stylu przysięgi na wiernośc III rzeszy czy na wiernośc socjalizmowi?!
        • langston Re: "...I PATRZE STAD NA POLSKE..." kto pamieta?? 11.10.05, 18:13
          Czlowieczku maly. tu nie ma mowy o zadnej religii sugesti itp.

TO JEST WYPOWIEDZ O POLSCE?? ROZUMIESZ???
          • ecot Re: "...I PATRZE STAD NA POLSKE..." kto pamieta?? 11.10.05, 18:18
            a rozumiesz co to jest sarkazm?
    • thug Propozycja. 11.10.05, 18:05
      Panie Kurski, jedź pan na Madagaskar.
    • m_lex OJEJ, KUMPEL MIODOWICZA SKRZYWDZONY!!! 11.10.05, 18:08
      biedulek :P
      • 123rbr Re: OJEJ, KUMPEL MIODOWICZA SKRZYWDZONY!!! 11.10.05, 18:10
        Zgoda, Tusk to obrzydliwy drań, który nie zareagował gdy jego koledzy Brochwicz
        i Miodowicz zorganizowali obrzydliwą, ubecką prowokację wobec Cimoszewicza.
        Teraz udaje poszkodowanego, a sam jest ubabrany w błocie.
        • boba222 Re: OJEJ, KUMPEL MIODOWICZA SKRZYWDZONY!!! 11.10.05, 18:14
          > a sam jest ubabrany w błocie.

Zapomniałeś dodać: "w hitlerowskim błocie"
          I to już od trzech pokoleń
        • hazudo Zaraz, zaraz, może ja nie zauważyłem... 11.10.05, 18:14
          To gdzie Cimoszewicz przedstawił zestawienie wszystkich swoich transakcji
          giełdowych, bo nie dosłyszałem. A może jakiś wstrętny liberalny prowokator nie
          chciał wydrukować tego świadectwa niewinności? Bo mnie się wydawało, że w dzień
          kiedy Włodek miał te zestawienia przedstawić, to zawinął ogon i uciekł na tą
          swoją Białoruś. Może by się ktoś tym zainteresował?
    • 123rbr Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:09
      Tusk to obrzydliwy drań, który nie zareagował, gdy jego koledzy Brochwicz i
      Miodowicz zorganizowali obrzydliwą, ubecką prowokację wobec Cimoszewicza. Teraz
      udaje poszkodowanego, a sam jest ubabrany w błocie.
      • boba222 Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:15
        > a sam jest ubabrany w błocie.

Zapomniałeś dodać: "w hitlerowskim błocie"
        I to już od trzech pokoleń
    • zhk Drogi moderatorze, nie kasuj tego tu mocne słowa 11.10.05, 18:10

są potrzebne.....
      Kurski to wyjątkowa ku.. i menda. Wystarczy na wredny ryj spojrzxeć , lisi
      pysk, co budzi ofrazę i brak elementarnego zufania. Kaczor powinien go wy...ać
      (tu już się powstrzymuję) na zbity ryj, bo jak tego nie zrobi (chyba z resztąza
      póxno już) jest zdyskwalifikowany jako porządny człowiek. Wstyd Kaczorze i
      obciach, nawet splunąć sięna ciebie nie che.
      ♬♬♬♬♬♬♬♬♬♬
      • smok5 O co ta cała awantura. 11.10.05, 18:18
        Może dzisdziuś tuska dobry był. Może jakiegoś żyda uratował. Albo pomagał
        ruchowi oporu. Albo przynamniej walczył z sowietami (jak mój :).
      • mordzinas DLA KOGO PRACUJE JACEK KURSKI ?????? 11.10.05, 18:18
        Przecież to oskarżenie dziadków Tuska to jawne wystawianie
        Kaczyńskiego na poważne zarzuty.

Naiwni już uwierzyli i osądzili od czci i wiary Kaczyńskiego za ten
        wermaht... naiwni ....

A Platforma i Tusk mają Kaczyńskiego na celownilu wszystkich swoich
        dział....

Platforama potrafii walczyć.

Jak nie tak to inaczej.

Brawo.
    • silesius.monachijski Zest wiarygodnosciu Tuska!! 11.10.05, 18:13
      Niech Pan poda Kueskiego i komitet wyborczy Kaczynskiego do sadu w trybie
      wyborczym. Jesli Pan - a obiecywala to Pitera - tego do jutra nie zrobi, to
      bede pewny, ze jest Pan i pana owczarek niemiecki - Protasiewicz - zwyklam
      prowokatorem!!!
      • boba222 Re: Zest wiarygodnosciu Tuska!! 11.10.05, 18:18
        Widzisz?
        Specjalnie prowokujesz, bo wiesz, że wypowiedź Kurskiego była tak skonstruowana,
        żeby skutecznie pomówić, ale żeby jemu nic nie można było udowodnić.
        Kurski: "Niczego nie wiem na pewno. Poważne źródła na Pomorzu mówią, że dziadek
        Tuska zgłosił się na ochotnika do Wermachtu"
        Kurski wie przecież dobrze, że nikt nie jest w stanie udowodnić przed sądem, że
        "poważne źródła nie mówią".

PS. A tak poza tym, to w kółko się powtarzasz.
        • silesius.monachijski Re: Zest wiarygodnosciu Tuska!! 11.10.05, 18:25
          Niech PO choc raz dotrzyma slowa, a nie robi dalej ludziom wode z mozgu

boba222 napisał:

> Widzisz?
          > Specjalnie prowokujesz, bo wiesz, że wypowiedź Kurskiego była tak
          skonstruowana
          > ,
          > żeby skutecznie pomówić, ale żeby jemu nic nie można było udowodnić.
          > Kurski: "Niczego nie wiem na pewno. Poważne źródła na Pomorzu mówią, że
          dziadek
          > Tuska zgłosił się na ochotnika do Wermachtu"
          > Kurski wie przecież dobrze, że nikt nie jest w stanie udowodnić przed sądem,
          że
          > "poważne źródła nie mówią".
          >
          > PS. A tak poza tym, to w kółko się powtarzasz.
    • m_lex MONOPOL TUSKA NA BRUDNĄ KAMPANIĘ ZAGROŻONY? 11.10.05, 18:15
      kumpel Miodowicza i Brochwicza, który skorzystał na zmontowanej przeciwko
      Włodzimierzowi Cimoszewiczowi przestępczej prowokacji, autorstwa zapijaczonych
      ubeków, teraz nagle oburzony, urażony i zdziwiony że jego ktoś w kampanii
      pomówił? ?! ZABAWNE!!!
      • widelec11 Historia lubi się powtarzać:) 11.10.05, 18:20
        Mimo iż nie jestem zwolennikiem ani Kaczyńskiego, ani Tuska to cieszę się z tej zagrywki. Wreszcie Donald przekona się jak czuł się Cimoszewicz, gdy Konstatny obrzucał go oszczerstwami. Teraz sytuacja identyczna z innymi aktorami: w roli Cimoszewicza Tusk, a w roli Miodowicza Kurski. No i jak Panie Tusk przyjemnie????!!!!
        • ecot Re: Historia lubi się powtarzać:) 11.10.05, 18:22
          tylko że tusk się dystansował do zagrania miodowicza czego nie mozna powiedzieć
          o kaczorze który mówi że kurski na pewno mówi prawdę
          • widelec11 Re: Historia lubi się powtarzać:) 11.10.05, 18:27
            Jakby się dystansował to Kostek by takich głupot nie opowiadał, bo Tusk mógł go powstrzymać. Ale po co jak procenty rosły!!!
          • mlodygniewny1 ecot:dlaczego kłamiesz? 11.10.05, 18:32
            ecot napisał:

> tylko że tusk się dystansował do zagrania miodowicza czego nie mozna
            powiedzieć
            > o kaczorze który mówi że kurski na pewno mówi prawdę
            ecot:
            wybitny mędrcu,Tusk się dystansował?kiedy?gdzie?

• m_lex platformiarze lubią kłamać 11.10.05, 18:39
            • ecot miodowicz może jest w sztabie tuska co!? 11.10.05, 18:44
              • mlodygniewny1 ecot:nadal kłamiesz! 11.10.05, 18:55
                miałeś podać:kiedy?gdzie? Tusk zdystansował się od prowokacji pułkowników
                Miodowicza i Brochwicza z PO.
                To osobiście Tusk zatwierdził pułkownika Miodowicza,szefa szpicli od innych
                szpiclowania innych szpicli zwanej kontrwywiadem na pierwszym miejscu listy
                wyborczej do sejmu.
                Taki oto jest związek pułkownika Miodowicza z człowiekiem z zasadami Tuskiem.
                obrzydliwy kłamco: ecot,
                na deser poczytaj sobie co o Tusku mówi jego żona.
                • ecot wyjmij tą belke z oka! 11.10.05, 19:14
                  • mlodygniewny1 ecot:obrzydliwy kłamco! 11.10.05, 19:30
                    jak nie masz argumentów to powołujesz się na Biblię.
                    A Tusk dopiero przed wyborami stał się katolikiemrzymskim,by pozyskać głosy.
                    Wstrętne.Wręcz odpychające.
                    Rewelacje żony Tuska o samym Tusku,tylko to potwierdzają.
                    • ecot dobrze że kaczor na biblie nie przysięgał 11.10.05, 19:47
                    • ecot bardz masz emocjonalny wręcz osobisty stosunek do 11.10.05, 19:50
                      wyborów
                      tusk ożenił się po śmierci papieża
                      daj lik do tych rewelacji młody zacietrzwiony1
              • widelec11 Re: miodowicz może jest w sztabie tuska co!? 11.10.05, 19:25
                Moze i nie jest w sztabie, ale wywodzi się z tej samej partii, a Tusk mógł wykazać wtedy troche przyzwoitości i nie ustosunkować się do tej sprawy. Bo chyba wiekszość rozsądnych! ludzi w Polsce wie, że jakaś marna kserówka nie jest dowodem.
          • silesius.monachijski Nie klam eco! 11.10.05, 19:07
            Tusk nie tylko, ze sie dystansowal, ale jeszcze pouczal Cimoszke w kwestii
            moralnosci. Tylko Kaczor - zazenowany sytuacja - milczal. Podaj na forum te
            wypowiedzi Tuska, gdzie sie niby "odcinal"? Klamiesz, i to prosto w oczy!!
            • widelec11 Re: Nie klam eco! 11.10.05, 19:29
              No nie przesadzaj. Za kaczora brudną robotę robił ten od wanny:) Oni są siebie warci!!!
              • silesius.monachijski Re: Nie klam eco! 11.10.05, 21:17
                A ta od hospicjum to "dziewica orleanska"?

widelec11 napisał:

> No nie przesadzaj. Za kaczora brudną robotę robił ten od wanny:) Oni są
                siebie
                > warci!!!
      • ecot Re: MONOPOL TUSKA NA BRUDNĄ KAMPANIĘ ZAGROŻONY? 11.10.05, 18:20
        autorstwa zapijaczonych
        > ubeków
        dobrze się czujesz?!
      • vitek25 Re: MONOPOL TUSKA NA BRUDNĄ KAMPANIĘ ZAGROŻONY? 11.10.05, 18:43
        anegdoty Kurskiego to nic w porównaniu z fałszywkami Miodowicza, niechże więc
        Tusk pozwie Kurskiego w trybie wyborczym jesli czuje sie obrazony, i nie
        odstawia cyrku we wszystkich mediach, jaki to jest straaaaaaaaaasznie poszkodowany!
        dziadunia sie w grobie przewraca, że wnusio tak go wykorzystuje w kampanii, i
        jeszcze mundur sobie pogniecie! :PP
    • walter_m Kursk już raz zatonął 11.10.05, 18:16
      Teraz Kurski pójdzie na dno z bliźniakami z PiS
    • karl42 Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:18
      Szanowny Panie Donaldzie, ze wstydem stwierdzam , że w pierwszej turze
      głosowałem na "przedstawiciela prawa i sprawedliwości". Lecz po tak płaskiej
      i brudnej zagrywce, gdzie o odpowiedzialność za trzecie pokolenie obarcza się
      ich wnuków, mój głos oddam tylko i wyłącznie na Pana.
      Drobny wyborca
      • mordzinas Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:21
        karl42 napisał:

> Szanowny Panie Donaldzie, ze wstydem stwierdzam , że w pierwszej turze
        > głosowałem na "przedstawiciela prawa i sprawedliwości". Lecz po tak
        płaskiej
        >
        > i brudnej zagrywce, gdzie o odpowiedzialność za trzecie pokolenie obarcza się
        > ich wnuków, mój głos oddam tylko i wyłącznie na Pana.

Ale dałeś się wpuścić prowokacjom Platformy i Tuska.
        Nie tylko Ty.
        Głosuj na Tuska. O to w tej całej sprawie chodzi sztabowcom Tuska.

> Drobny wyborca
        >
        • boba222 Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:22
          A Ty pewnie dałeś się wpuścić prowokacjom PiSu z hospicjami?
    • boba222 Pod PiSem wasze wnuki odpowiedzą za wasze winy 11.10.05, 18:21
      A i teraz nie może być nikt pewien swojego losu, jeśli jego dziadek coś tam
      nabroił. PiS już was wszystkich powsadza. I wasze wnuki też.
    • m_lex ___MIODOWICZ, BROCHWICZ I JARUCKA: PAMIĘTAJMY!____ 11.10.05, 18:21
      pamietajamy dobrze, kto w tej kampanii posłuzył się fałszywkami i ubecką
      prowokacją - wiec jesli teraz Tusk zgrywa sie medialnie na skrzywdzonego przez
      kaczuchę i umyslnie wyolbrzymia sprawę do granic absurdu, to jest nie tylko
      żalosny, ale nie wzbudza w wyborcach lewicy nawet miligrama litości!!!

KUMPEL MIDOWICZA NIE MA ŻADNEGO PRAWA DO OSKARZANIA KOGOKOLWIEK O NIECZYSTĄ
      KAMPANIĘ...
      • boba222 Re: ___MIODOWICZ, BROCHWICZ I JARUCKA: PAMIĘTAJMY 11.10.05, 18:23
        Fałszywkami i Jarucką posłużył się Kurski. Podsunął ją Miodowiczowi, aby upiec
        dwie pieczenie w jednym ogniu: Cimoszewicza i Tuska
        • widelec11 Re: ___MIODOWICZ, BROCHWICZ I JARUCKA: PAMIĘTAJMY 11.10.05, 18:30
          Za dużo RM słuchasz i Ci się udzieliła teoria spiskowa. Pzdrowienie dla ojca dyrektora:):)
    • fallaci Panie Tusk, ma Pan mój głos 11.10.05, 18:21
      W 1 turze głsowoałem nijakiego kaczymskiego lecha.
      Po tym co zrobił dzis on wspolnie ze swoim psem, przpraszam wsza kurskim
      obiecuje ze naprawie popełniony w niedziele bład głosujac na Pana Panie Tusk.
      Pozdrawiam i zycze wytrwałosci
      • mordzinas Re: Panie Tusk, ma Pan mój głos 11.10.05, 18:23
        fallaci napisał:

> W 1 turze głsowoałem nijakiego kaczymskiego lecha.
        > Po tym co zrobił dzis on wspolnie ze swoim psem, przpraszam wsza kurskim
        > obiecuje ze naprawie popełniony w niedziele bład głosujac na Pana Panie Tusk.
        > Pozdrawiam i zycze wytrwałosci

Czyli cała ta prowokacja z oskarżeniami rodziny Tuska ,przyniosła
        spodziewane efekty...

Eh naiwniaku. PO i Tusk wspomagają odpowiednie służby ...
        Ale i tak nie uwierzysz więc głosuj na "pokrzywdzonego" Donalda....
      • smok5 A mój nie. 11.10.05, 18:25
        I mojej żony też nie i moich kolegów jak najbardziej nie. I moich sąsiadów w
        Polsce też nie i ... .
    • zuzana3 i tak Kaczynski wygra : 11.10.05, 18:23
      www.statsoft.pl/letter/wybory.html
      powazna analiza powaznej firmy a nie jakies tam sondaze wybiorczej

• hazudo No rzeczywiście poważna firma. A jakie precyzyjne 11.10.05, 18:29
        założenia. Śmiech na sali.
        • zuzana3 Re: No rzeczywiście poważna firma. A jakie precyz 11.10.05, 18:33
          uwazasz ze badania wyborczej sa bardziej precyzyjne ?
          jakos wszystkie wszystkie sondaze wyborczej dawaly Tuskowi zawsze 40 kilka
          procent a tu prosze jaki wynik w 1 turze.
    • travel_wawa Jacek Kurski jeszcze to na kolanach odszczeka! 11.10.05, 18:23
      KURSKI TY ŚMIECIU I ZDRAJCO GDAŃSZCZAN !

"Dawidowski - dziadek Tuska ze strony matki - należał do szeregu organizacji na
      terenie Wolnego Miasta Gdańska - w tym Związku Polaków w Gdańsku, Zjednoczenia
      Zawodowego Polskiego i Towarzystwa Byłych Wojskowych w Sopocie, był członkiem
      polskiej tajnej organizacji wojskowej i wyjeżdżał na wojskowe obozy
      przeszkoleniowe do Polski. Dawidowski, jak wyjaśniał Protasiewicz, był przed
      wojną pracownikiem Polskich Kolei Państwowych w Wolnym Mieście Gdańsku."

Jako urodzony Gdańszczanin, którego dziadkowie TEŻ przeżyli okupację na
      Pomorzu, na terenach WCIELONYCH DO RZESZY, chę powiedzieć, że zacytowane
      powyżej fragmenty życiorysu były w tym czasie WYSTARCZAJĄCYM POWODEM do
      wysłania rodziny kogos takiego do Stutthofu.

Jacek Kurski jest najgorszego rodzaju gnidą i po prostu PODŁYM CZŁOWIEKIEM.
      Na miejscu Lecha Kaczyskiego pozbyłbym się kogoś takiego z otoczenia.
      To dzięki takim Kurskim wielu ludzi nabiera obrzydzenia do PiSu, w końcu
      współkoalicjanta PO.

My na razie wybieramy TYLKO Prezydenta.
      Nie wodza. Wybieramy urzędnika na najwyższe stanowisko na pięc lat, by nas
      godnie reprezentował. Ale łajdactwo takich gnid, jak Kurski może prowadzić
      tylko do wiecznej wojny na górze. Ten człowiek nie potrafi być konstruktywny.
      Tylko niszczy.

Jeszcze to publicznie odszczeka.
    • asd616 IV RP 11.10.05, 18:24
      Jak widać w IV RP winy (prawdziwe czy nie) ojca i dziadka będą przechodzić na syna.
      Gratuluję PiSowi świetnej kampani - udowodnili, że Polacy sami nie potrafią myśleć, tylko łykają każde gó.. jakie im się podsunie. (Zresztą PO też to pokazała)
    • me-e DZIESIECIOBOJ... 11.10.05, 18:26
      ...w nastepnej kampani powinno sie wprowadzic jeszcze dzieisecioboj...nie tylko
      wygadanie i haki na przeciwnika powinny byc do opanowania czytaj; glowa...ale i
      sprawnosc fizyczna ciala tez jest wazna przyszlego prezydenta...pozatym o
      ile zwiekszy sie atrakcyjnosc kampanii wyborczej a co za tym idzie frekfencja
      wyborcza ...-)))
    • o_gryzek Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:27
      Powazne zrodla twierdza, ze Jarek Kaczynski to ciota...
      • boba222 Re: Protasiewicz:Dziadkowie Tuska nie służyli w W 11.10.05, 18:36
        Mówi się, że Lech Kaczyński też. Tylko że się z tym umiejętnie kryje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka