Gość: kapral IP: *.acn.waw.pl 25.09.02, 03:01 z tymi kawałami, bo to już sie dawno zrobiło nudne jak flaki z olejem. Prponuję kawały o brunetkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol Re: Kolargolu, daj se spokój IP: 12.31.53.* 25.09.02, 03:20 Mentalnosc Koralgola dobrze opisuje ponizszy kawal. Trzech koralgoli zlapalo zlota rybke, a za wypuszczenie na wolnosc obiecala spelnic kazdemu jedno zyczenie.Pyta pierwszego.Co chcialbys abym uczynila.Na to pierwszy koralgol.Chce byc niedzwiedziem brunatnym.Szast prast i zostal niedzwiedziem brunatnym.Pyta wiec drugiego.A ty?Ja chce byc niedzwiedziem polarnym.Szast prast i zostal polarnym.Pyta wiec trzeciego.A ty?A jachce zeby oni zostali kolargolami. pozdr ps Wiem ze proponowales o brunetkach, ale to tez na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kolargolu, daj se spokój IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 25.09.02, 09:09 Dajcie spokoj biednemu kolargolowi! Nie widzicie, ze to dla niego jedyna satysfakcja w zyciu, jak wypisuje te "kawaly" o mnie? Podobno po wyslaniu kazdego ma wzwod i wytrysk, a wy chcecie mu te drobna przyjemnosc odebrac... Wstydzcie sie! ;) Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
tkaczuk Re: Kolargolu, daj se spokój 25.09.02, 09:31 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Dajcie spokoj biednemu kolargolowi! > Nie widzicie, ze to dla niego jedyna satysfakcja w zyciu, jak wypisuje > te "kawaly" o mnie? > Podobno po wyslaniu kazdego ma wzwod i wytrysk, a wy chcecie mu te > drobna przyjemnosc odebrac... Wstydzcie sie! ;) > Kagan A ty po wysłaniu swoich codziennych porcji bzdetów masz co? Kończy ci sie dyspepsja i zatwardzenie? Odpowiedz Link Zgłoś