rekontra 21.10.05, 20:18 ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że Władysław Kozakiewicz również popiera Lecha Kaczyńskiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyab1 Re: gest Kozakiewicza 21.10.05, 20:22 > ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że Władysław Kozakiewicz również popiera > Lecha Kaczyńskiego :)) Jest się z czego cieszyć - ciekawe po jakim czasie Kaczyński pokaże gest Kozakiewicza swoim wyborcom Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: gest Kozakiewicza 21.10.05, 20:26 anyab1 napisała: > > ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że Władysław Kozakiewicz również popiera > > Lecha Kaczyńskiego :)) > Jest się z czego cieszyć - ciekawe po jakim czasie Kaczyński pokaże gest > Kozakiewicza swoim wyborcom Już po parlamentarnych następnego dnia usłyszałam w TV,że to tylko agitka wyborcza ze strony Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: gest Kozakiewicza --lepper wicemarszałkiem 21.10.05, 20:29 to jest dopiero GEST ,pokazujący gdzie kaczory maja swoich (baranów)wyborcow!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: gest Kozakiewicza 21.10.05, 20:28 Dzisiaj w jakichś tam wiadomościach pokazywali kaczkę i jegokomitet honorowy - jaja: nabzdyczony Pietrzak (pewnie liczy na powrót egidy do warszawki) i przewracająca ślepiami Dałkowska - narąbana chyba była jak szpak. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: gest Kozakiewicza 21.10.05, 20:30 Dałkowska to sie chyba modliła. Złożone ręce i ten wzrok wbity w sufit Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica [...] 22.10.05, 02:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: A cozes ty taki malkontent 22.10.05, 03:45 Ależ oczywiście, że kolejka do zapisania się do PiS już się ustawiła. "Maleshka Times" też spuścił z tonu i po dwóch dniach opublikował nawet korzystne sondaże dla Kaczora. Rury salonowe miękną, bo kto, jak kto, ale ta banda karierowiczów musi się gdzieś ewakuować, skoro ORP Tusk tonie! Jest tylko jedna zasadnicza różnica: tratwy ratunkowej dla złodziei, przekrętasów i Prozakiewiczów tym razem nie będzie;-) Koledzy z PiS na pewno nie są aniołami, ale na pewno też nie potrzeba im do szczęścia wsparcia szemranego biznesu i pocałunków Michnika. Oni pokazali, że można wygrywać uczciwie wbrew układowi i to nie salon oraz okrągłe układy dały im władzę, lecz większość głosujących, którzy będą teraz swoim faworytom patrzyć na rączki. Czyste zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A cozes ty taki malkontent 22.10.05, 08:16 Nie tylko gest Koazkiewicza im grozi. Nadchodzi , nadchodzi Pan Zero i wszystkich pułkownikow trzeba natychmiast ewakuowac do Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra sprawozdawcy sportowi u wielkiego brata z wizytą 21.10.05, 21:39 nie jest to agitka wyborcza, Kozakiewicz to jest GOŚĆ to jest kawałek historii Polski. Kto wie jak komentowane za komuny mecze z udział ZSRR, zawody spowrtowe w dowolnej dyscyplinie, kto wie jak sprawozdawcy telewizyjni i radiowi włazili w tyłek wielkiego brata, ten wie co znaczył dla Polaków ten prosty gest w Moskwie. Gest Kozakiewicza. I informuję, że Kozakiewicz poparł Lecha Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Walka już się skończyła 21.10.05, 22:50 Nastał czas budowania. Gest Kozakiewicza był fajny w swoim czasie. Teraz o sile Polski zadecyduje jej gospodarka (-durniu :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: Walka już się skończyła 21.10.05, 23:41 anyab1 napisała: > Nastał czas budowania. Gest Kozakiewicza był fajny w swoim czasie. gest fajny "w swoim czasie", poparcie Kozakiewicza ważne dzisiaj. > Teraz o sile Polski zadecyduje jej gospodarka (-durniu :) ). od piętnastu lat ten sam argument, gospodarka i gruba kreska. Efekty widać. Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Walka już się skończyła 22.10.05, 09:01 rekontra napisał: > Efekty widać. Też tak uważam, moje miasto pięknieje, a ludzie wokół się bogacą, tylko samochodów trochę zbyt dużo i ta walka w kolejce do media marktu po artykuły pierwszej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Gest Kozakiewicza jest i teraz fajny 22.10.05, 04:07 anyab1 napisała: > Nastał czas budowania. Gest Kozakiewicza był fajny w swoim czasie. > Teraz o sile Polski zadecyduje jej gospodarka (-durniu :) ). Od 89 roku wyroslo juz pokolenie. Pokolenie, ktoremu pod bokiem reformowano, unowoczesniano, wprowadzano do Europy i w swiat - lacznie z Irakiem. Wyniki sa oszalamiajace - dla wybrancow, sprzedajnych elit. Wielu innym zawalilo sie wszystko. Kazdy ma tylko jedno zycie. Nikt nie ma prawa kazac sie modlic do "zbawcow" polskiej gospodarki Sorosa-Sachsa-Balcerowicza pod intelektualnym nadzorem profesora specjalisty od sredniowiecznych kurtyzan. Czas budowania juz byl - skutki widac. Teraz przyszedl czas odbudowywania i rozliczania za ruine polskiego majatku. Jaki byl, to byl. Lepszy taki niz zaden lub wywozacy zyski za granice. Nie wszystko co wyprzedano bylo zle. Kwidzyn jest tego najlepszym przykladem. Przypominam, ze kolejne rzady nie tylko marnotrawily majatek, ale robily dlugi wydajac obligacje sprzedawane obcemu kapitalowi. Wnuki i prawnuki nasze beda placic lichwiarzom skutki rozkwitu gospodarczego pod rzadami zdrajcow narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Gest Kozakiewicza jest i teraz fajny 22.10.05, 08:47 ten gest pokaże pułkownikom . Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: sprawozdawcy sportowi u wielkiego brata z wiz 21.10.05, 23:53 A Cieślik to też GOŚĆ? W końcu nie każdy strzelił dwie bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: gest Kozakiewicza 21.10.05, 22:00 i tak prosze trzymać :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra gest Kozakiewicza 21.10.05, 22:45 goldenwomen napisała: > i tak prosze trzymać :)))))))))))) do niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Szyszkowska też 21.10.05, 22:01 rekontra napisał: > ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że Władysław Kozakiewicz również popiera > Lecha Kaczyńskiego :)) Maria Szyszkowska równiez :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Szyszkowska kombinuje 22.10.05, 04:32 Szyszkowska chce poprzec Kaczynskiego z nadzieja na zamordyzm katolicki, ktory za cztery lata Jej Czerwonej Profesorskosci otworzy podwoje do prezydentury a jej zboczencom utoruje droge do normalnosci, ktora teraz jest pietnowana. Istny galimatias - jak by piorun strzelil we fryzure i zeslizgnal sie wglab szarosci. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas A ja, ze Szewińska:) 21.10.05, 23:50 Znaczy się Pani Irena Szewińska, z domu Kirtensztajn (Tokio 64) Pani Prezes PZLa, rządzaca tym związkiem odpowiednio twardą ręką, w iście sowieckim stylu (cuda nad urną), otoczona zawodowymi członkami Partii oddelegowanymi na trudny odcinek sportu już przed 30 laty. Ta to wie do kogo lgnąć, władzę socjalistyczną wyczuwa z odległości kilometra. Pani Prezes w lot rozumiejąca potrzeby swojego kandydata, jak niecały rok temu - obchody 85 lecia PZLa zorganizowane w Sheratonie, uwaga!, 13 grudnia... Członkini MKOl, więc empirycznie wie jak (nie) walczyć z korupcją. Świetny fachowiec dla PiSu, gratuluję transferu. Rzecz jasna przemawiają za Nią sukcesy polskiej lekkiejatletyki (11 miejsce na swiecie w klasyfikacji punktowej)... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: gest Kozakiewicza 22.10.05, 02:14 Czyżby Tuskowcom nerwy pusczały, bo im wyborcy pokazują gest kozakiewicza?? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: gest Kozakiewicza 22.10.05, 07:10 wiadomo komu pokaże ten gest Kozakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
cotilla Re: gest Kozakiewicza 22.10.05, 07:13 Nie mam najmniejszej watpliwosci. Juz jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
cotilla Dwa gesty. 22.10.05, 08:45 Jest duze prawdopodobienstwo, ze wielokrotnosc tych gestow bedzie jutro pokazana. Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 [...] 22.10.05, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: waćpan coś niekumaty 22.10.05, 09:20 już pojąłem o co ci chodzi, że Kaczyński kłamie twierdząc, że koalicja rządowa w sejmie może być tylko z PO.Przecież to oczywista prawda a nie kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: waćpan coś niekumaty 22.10.05, 09:32 jeśli chce się pokazywać gest Kozakiewicza przywódcom PO to nie można jednocześnie twierdzić, że chce się z PO tworzyć koalicję rządową. Kaczyński jest w tej kampanii jak Lech Wałęsa "za a nawet przeciw", w wypadku Leppera z resztą też :) Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Pisyjne rozdwojenie 22.10.05, 09:26 Sądzisz, że Tusk i Hanna Gronkiewicz-Waltz przestaną być przywódcami PO? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Pisyjne rozdwojenie 22.10.05, 09:30 to oczywiste, dla nich nie ma miejsca w tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: to z kim ta koalicja? 22.10.05, 09:38 oczywiście że z PO oczyszczonej z chwastów . Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: to z kim ta koalicja? 22.10.05, 09:47 Jeśli stawia się warunki nie do przyjęcia, to znaczy, że się nie chce koalicji. Ty jej też nie chcesz, bo inaczej nie używałbyś tylu głupich inwektyw pod adresem czołowych polityków "przyjaznej partii". Chwasty to najlepiej wyrywać w swoim ogródku. Jakby zastosować symetryczne kryteria i wyrzucać z PiS posłów, którzy gardłowali (np. u Rydzyka) przeciwko PO, to przestaną być największym klubem w Sejmie i stracą kandydata na czołowe zero w ministerstwie sprawiedliwości :). Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: to z kim ta koalicja? 22.10.05, 09:49 facet, czytasz i nic nie rozumiesz z tego co czytasz . Czy to czasem nie o Tobie pisała gazetka w artykule o funkcjonalnych analfabetach wśród Polaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 zabrakło argumentów? 22.10.05, 09:56 prostacki atak personalny, szkoda, że taki mało finezyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra samozacięzni sondażyści 23.10.05, 22:44 rekontra napisał: > > > ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że Władysław Kozakiewicz również popiera > Lecha Kaczyńskiego :)) poparcie symboliczne a jakże znaczące a 9% prawdę mówiąc znokautowało sondażystów samożacięznych Tuuska Pohanke przechodzi samą siebie biedactwo niezależnego dziennikarstwa Odpowiedz Link Zgłoś