aron2004 23.10.05, 21:47 Kaczyński wygrał w tych województwach, gdzie najlepiej wypadły matury. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Kaczyński i matury 23.10.05, 21:48 Kaczyński przegrał w dobrze zarządzanych miastach, gdzie są dobre samorządy (patrz Gdynia) i wśród ludzi wykształconych. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Kaczyński i matury 23.10.05, 21:49 raczej przypadek, a poza tym zapewne nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Kaczyński i matury 23.10.05, 21:50 czyli jak rozumiem najlepiej matury wypadły w zachodniej Polsce i w warmińsko- mazurskim gdzie wygrał Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Kaczyński i matury 23.10.05, 21:59 aron2004 napisał: > czyli jak rozumiem najlepiej matury wypadły w zachodniej Polsce i w warmińsko- > mazurskim gdzie wygrał Tusk? Kaczyński najlepiej wypadł na Podkarpaciu a matury w Małopolsce i na Mazowszu. Zapewniam cię, że ta zależność jest o wiele bardziej skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Kaczyński i matury 23.10.05, 22:04 ayran napisał: > Kaczyński najlepiej wypadł na Podkarpaciu a matury w Małopolsce i na Mazowszu. w Małopolsce i na Mazowszu też wygrał Kaczyński > Zapewniam cię, że ta zależność jest o wiele bardziej skomplikowana. też mi się wydaje. Pewnie wynika z tego że jak na wschodzie Polski lepiej wypadły matury to znaczy że tam jest ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Kaczyński i matury 23.10.05, 22:06 > też mi się wydaje. Pewnie wynika z tego że jak na wschodzie Polski lepiej > wypadły matury to znaczy że tam jest ciemnota. Nie tyle ciemnota co lęk przed obcym. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Kaczyński i matury 23.10.05, 22:07 aron2004 napisał: > w Małopolsce i na Mazowszu też wygrał Kaczyński Skoro przy Mazowszu jesteśmy, to dlaczego przegrał w Warszawie? > też mi się wydaje. Pewnie wynika z tego że jak na wschodzie Polski lepiej > wypadły matury to znaczy że tam jest ciemnota. Na wschodzie wypadły lepiej niż gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś