narat Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 08:47 szef klubu PiS Ludwik Dorn, który wcześniej stawiał warunek, że wicemarszałkiem mogą być tylko osoby godne i bez kryminalnej kartoteki ośmieszył siebie i swoją partię szumnie nazywaną Prawo i Sprawiedliwość. Wybór Leppera na vicemarszałka (powinno być chyba raczej WCmarszałek) to czysta kpina z wyborców, którzy zaufali tej partii i oddali na nią głosy. Wczoraj rano pisałem że bliźniaki chcą zpisić Polskę, a może nawet ją zlepperować i niestety nie pomyliłem się. Ma rację monty2, który pisze: "Nie jestem entuzjastą Kaczorów. Ale nie myslałem, że aż tak zeszmacą się dla władzy." Jedynym pocieszeniem dla mnie jest tylko toże głosowałem na PO i na Tuska, ale cóż marna to pociecha. Ja nie chcę takiego Prezydenta i takiego rządu w IV RzeczPiSpolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
baba44 Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 10:20 I o co ten krzyk? Nie pasuje Wam, lizanie tyłka panu Lepperowi? Rozumiem, że lepiej smakują tyłki panów; Aaronowi Bucheltzowi vel Leszek Balcerowicz, Szymonowi Bermanowi vel Marek Borowski, Aaronowi Szechter vel Adam Michnik! To aż taka różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 11:49 Lepper to też nie jest rdzennie Polskie, Piastowskie nazwisko... a może to... Leppersztejn? Odpowiedz Link Zgłoś
shaibooze Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 08:47 czy kiedyś Kaczyńscy nie oskarżali SLD, że ich głosami Lepper został Marszałkiem? widać historia lubi się powtarzać, aktorzy zamieniają się miejscami Odpowiedz Link Zgłoś
acentymaz5 Re: prawo i sprawiedliwosc - no comments... 27.10.05, 08:58 jedyna nadzieja dla Polski to ptasia grypa Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Lepper znowu wicemarszałkiem - powtórka z rozrywki 27.10.05, 09:05 Chyba każdy potrafi zauważyć, że Lepper kopie każdego, kto go popiera: - SLD - PSL - teraz PiSS Odpowiedz Link Zgłoś
skinheads5 Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 09:09 No i raptem wszyscy teraz mądrzy. Nie warto było pomyslec gdy była mozliwosc glosowania? Juz chyba nie zawiele jest do zdziałania -rząd bedzie obfitował w idiotów ktorzy narobia b duzej szkody...no ale coż... Ahh noi jeszcze jedna myśl ..ucieczka z kraju nic nie pomoze- to nie rozwiaze problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
ramin Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 09:14 I ta partia nazywa sie Prawo i Sprawiedliwosc??? To jakas kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty Wstyd i hańba 27.10.05, 09:22 Gdzie prawo, gdzie sprawiedliwość? Brawo dla wyborców kaczorów - władza prawie jak w Chinach. Poza tym jak ordynacja wyborcza w kraju prawie cywilizowanym może dopuszczać do kandydowania w wyborach gości z samoobrony mających konflikty z prawem? I jeszcze buraka na marszałka!! Ile Lepper ma w tej chwili procesów? Wyszło szydło z wora - kampania Pisu dla mas, masy głosują a teraz masy nic nikogo nie będą obchodziły ponieważ liczy się tylko władza. Bracia Kaczyńscy = Lepper = Giertych = O'Ryddzyck. Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Pozdróweńka idiański:))) 27.10.05, 09:24 Za idola beretów masz moją niemoherową sympatię-po ciężkim dniu zawsze sobie popatrzę, tylko dlaczego to ciągle musi być kurdupel, a do tego pokurcz? Odpowiedz Link Zgłoś
korekt Re: Pozdróweńka idiański:))) 27.10.05, 09:39 szoszan nie martw się po prostu mamy teraz taką dorodną młodzież.Takie czasy,świat się kurczy wszystkiego jest mniej zdrowia,pieniędzy,czasu wkraczamy w erę kurdupli. Maleńkie pozdrowionka Al. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 czy tez sie zaliczam do moherowych.... 27.10.05, 09:41 ...jesli mam na sobie dzisiaj moherowy golf i glosowalam na Kaczynskiego? czy przyjdzie teraz spaljtowac calemu przemyslu wlokniarskiemu, bo juz nikt nie beedzie chcial produkowac pieknych rzeczy z moheru ze wzgledu na slaby popyt? Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 bo to juz tak jest Szoszan 27.10.05, 09:39 szoszan napisała: > Za idola beretów masz moją niemoherową sympatię-po ciężkim dniu zawsze sobie > popatrzę, tylko dlaczego to ciągle musi być kurdupel, a do tego pokurcz? jednemu pan bog nie dal wzrostu, za to dal rozum, a innemu na odwrot:) Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 09:25 a wszyscy narzekali na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
ciaps Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 09:30 No i bardzo dobrze ,że jest Leper. Przynajmniej zamiast oglądać w TVP. nieszpory czy inne żałobne pienia będę miał do dyspozycji kabaret pod tytułem "Sejm RP". Odpowiedz Link Zgłoś
fabio5 Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 09:32 Niech żyje PiS, PSL, LPR i Samoobrona. To partie które są godne zaufania i to one będą sprawować władzę przez najblisze 4 lata czy to się komuś podoba czy nię. Ps.FML składa gratulacje Panu Prezydentowi Polski Lechowi Kaczyńskiemu. Tylko zło można pokonać dobrem - do wszystkich złośliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
acentymaz5 Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 09:38 to czemu PIS molestuje PLATFORMĘ aby weszła w koalicję niech sam tworzy rząd Odpowiedz Link Zgłoś
fafislaw Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 09:35 No to zaczęła sie odnowa IV RP! Z Lepperem na czele! Brawo Kaczyński! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 czyli macie remis, bo ty nie umiesz z kolei pisac 27.10.05, 09:37 pisze sie "przeciez" słodki liberałku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Re: Lepper znowu wicemarszałkiem i co dziwnego? 27.10.05, 09:45 Skonczy sie kiedys ten ciagly nalot mediow na czlowieka ktory sam wyrobil sobie staly udzial w zyciu naszego kraju czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tizin Nowe wybory!! 27.10.05, 09:46 I to jest miedzy innymi jeden z powodów dla których potrzebne są nowe wybory!! dlatego warto to poprzeć: www.petycje.pl/1002 pokażmy ilu nas jest !! Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Nowe wybory!! 27.10.05, 09:57 tizin napisał: > I to jest miedzy innymi jeden z powodów dla których potrzebne są nowe wybory!! > dlatego warto to poprzeć: www.petycje.pl/1002 pokażmy ilu nas jest !! Czlowieku - idz sobie na dluzszy spacer.... Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 Re: Nowe wybory!! 27.10.05, 10:03 pamin1 napisał: > tizin napisał: > > > I to jest miedzy innymi jeden z powodów dla których potrzebne są nowe wyb > ory!! > > dlatego warto to poprzeć: www.petycje.pl/1002 pokażmy ilu nas jest !! > > Czlowieku - idz sobie na dluzszy spacer.... i koniecznie zaloz beret.... moherowy, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
baba44 Re: Nowe wybory!! 27.10.05, 11:34 Jezusie żydowski i Maryjo, wieczna dziewico! Co ta „polskojęzyczna zbieranina” narobiła?!! Nie wybrała na prezydenta- żydka syjonisty lub folksdojcza! Smród... Natychmiast powtórzyć wybory!!! JAŚ FASOLA, na prezydenta! To jedyny DOBRY kandydat. JAŚ FASOLA... Prezydentem!.. tego luda,.. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 Re: Nowe wybory!! 27.10.05, 10:02 tizin napisał: > I to jest miedzy innymi jeden z powodów dla których potrzebne są nowe wybory!! > dlatego warto to poprzeć: www.petycje.pl/1002 pokażmy ilu nas jest !! ilu was jest zobaczylismy 23 pazdziernika. skupmy sie moze teraz na wspolnym budowaniu nowego ładu? Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Nowe wybory!! 27.10.05, 10:14 Zamiast pisać żałosne petycje, trzeba było myśleć PRZED wyborami i odpowiednio zagłosować! A swoją petycję możesz sobie wsadzić, bo: 1. Jest źle zaadresowana (Kaczyński jeszcze NIE jest prezydentem) 2. Uprawnienia prezydenta nie są takie rozległe, żeby mógł parlament rozwiązywać, kiedy uzna to za stosowne. P.S. Wybór prezydium Sejmu pokazał, jakie będziemy mieli "Prawo", strach pomyśleć, jaka to będzie "Sprawiedliwość"... Odpowiedz Link Zgłoś
ronlen2 Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 10:01 ta cala lewica ma straszne klopoty z demokracja. chca demokracji, w ktorej tylko ich kandydaci wygraja. to sie nazywa totalitaryzm. Cieszy mnie, ze dziennikarzy zaklamanej wybiorczej az trzesie ze zlosci. Staraja sie mowic wszystkim, co maja robic. A kiedy raz sie nie uda, zieja jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
akiraxx Nie ma sie czym podniecać 27.10.05, 10:08 Problemy sie zaczną jak zaraz po powołaniu nowy rząd wycofa ustawę o emeryturach górniczych z Trybunału Konstytucyjnego. To co narazie sie dzieje to tylko nieszkodliwy kabaret (o ile duzy biznes się nie zdenerwuje za mocno i nie znajdzie sobie innego miejsca na inwestycje). Odpowiedz Link Zgłoś
kudi Re: Lepper znowu wicemarszałkiem 27.10.05, 10:10 Jędrek będzie Leppiej? :D daj znać to wrócimy do kraju z emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś