Dodaj do ulubionych

Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro

31.10.05, 17:28
Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale nie był
nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim.
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 17:56
      taka mała gnida,krętacz i kłamczuch.w dodatku w Krakowie mówią,że Ziobro to.....
      • zabanowany_kitek Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:26
        wierny doktrynie dzierzynskiego,
        udaje,
        ze przestepstw leppera nie widzi,
        • polonus9 kleszki moga przy nim spac spokojnie 31.10.05, 18:51
          Nikt ich nie wezmie za d.. ani za zlodziejstwo ani za pedofilie.
      • leszab Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:42
        Wygrał zdecydowanie w Krakowie. Ponat 100 tysięcy głosów.
        Poniósł tylko zdecydowaną klenskę w więzieniach i aresztach śledczych.
        Leszab
        • mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:52
          leszab napisał:

> Wygrał zdecydowanie w Krakowie. Ponat 100 tysięcy głosów.

W nagrodę za to dostanie uprawnienia prokuratorskie oraz doktorat?

• miss.take Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 20:04
          leszab napisał:

> Wygrał zdecydowanie w Krakowie. Ponat 100 tysięcy głosów.
          > Poniósł tylko zdecydowaną klenskę w więzieniach i aresztach śledczych.
          > Leszab

Gdzie mu tam do Leszka Millera co w Lodzi cala pule zebral.
          Mam nadzieje, ze skonczy jak Miller
      • dzikusek32 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 01.11.05, 00:38
        hm...niby wiem co mówią w Krakowie ale tego jeszcze nie słyszałam??? a co
        mówią, czy te ...kropki to tylko brzydkie słowo????
    • lortea Jest pierwszym porządnym człowiekiem na 31.10.05, 18:26
      tym stanowisku, od wielu lat. I mafie narkotykowe i prawnicze o tym wiedzą,
      stąd tak podłe oszczerstwa pod jego adresem.
      • venus99 Re: Jest pierwszym porządnym człowiekiem na 31.10.05, 18:31
        podłe to znaczy konkretnie jakie?
        • lortea Przeczytaj jeszcze raz końcówkę swego 31.10.05, 18:32
          poprzedniego postu.
          • leszab Re: Przeczytaj jeszcze raz końcówkę swego 31.10.05, 18:39
            Nie martw się napewno będzie.
            Cierpliwości.
      • mn7 eh lortea, przejrzyj na oczy... 31.10.05, 18:44
        lortea napisał:

> tym stanowisku, od wielu lat. I mafie narkotykowe i prawnicze o tym wiedzą,
        > stąd tak podłe oszczerstwa pod jego adresem.

Gdyby jeszcze był trochę bardziej kompetentny...
        No ale pewnie na studiach egzaminatorzy go prześladowali, bo przewidywali jego
        ministerialną przyszłość?
        A na aplikacji prokuratorskiej mafia przeszkadzała mu w skończeniu?
        I jeszcze jedno: sprostowanie fałszywej informacji w życiorysie ministra
        to "oszczerstwo"?
        • lortea Wiem co dla ciebie iinnych zanczy 31.10.05, 18:48
          "kompetencja"- to posiadanie identycznych poglądó co wy. Demokratyczne wybory
          pokazały gdzie Polacy mają tak pojmowaną "kompetencję". Teraz nadchodzi czas
          nowej kompetencji- łapanie kryminalistów a nia ich wypuszczanie, adwokat
          dostępny dla każdego a nia najbogatszych.
          • mn7 Re: Wiem co dla ciebie iinnych zanczy 31.10.05, 18:51
            lortea napisał:

> "kompetencja"- to posiadanie identycznych poglądó co wy.

Nic podobnego. A "dyskutować" w taki sposób jest bardzo nieładnie. Nie
            wiedziałeś?

> Teraz nadchodzi czas
            > nowej kompetencji- łapanie kryminalistów a nia ich wypuszczanie,

Minister Sprawiedliwości jest odł łapania kryminalistów? A to ciekawostka.
            Podobno jesteś politologiem, a nie wiesz nawet, co należy do ministra i czym
            się zajmują poszczególne resorty???

> adwokat
            > dostępny dla każdego a nia najbogatszych.

Będą dopłaty ze skarbu państwa?

Tak czy inaczej: życiorys zaczyna się informacją fałszywą. Do tego się nie
            odniosłeś w żaden sposób, masz mi natomiast za złe, że to sprostowałem.
            A już cię chciałem pochwalić za zdumiewająco rozsądne wypowiedzi w innych
            wątkach (np. na temat rządu mniejszościowego). Trudno. Upatrzyłeś sobie akurat
            mnie na osobistego wroga. Pewnie masz taką potrzebę.

• lortea Pochwała od apologety wszelkich zjawisk 31.10.05, 19:05
              gnilnych w polskim wymiarze sprawiedliwosci, chyba bym się ze wstydu pod
              laptopa zapadł.
              • mn7 Re: Pochwała od apologety wszelkich zjawisk 31.10.05, 19:27
                Juz cię raz prosiłem o choć jeden przykład tej rzekomej apologii. Uciekłeś
                zawstydzony. A teraz znowu to oszczerstwo.
                • lortea Każda twoja wypowiedź to obrona obecnego 31.10.05, 19:30
                  stanu rzeczy, każdy komu obecny stan rzeczy się ni epodoba i chciał by go
                  zmienić, to albo oszołom-jak ja, albo nieuk jak Ziobro. Wybacz ale nie będę tu
                  wklejał linków z wszystkimi twoimi postami, za duzo tej obrony korporacji
                  prawniczych,przekupnych sędziów czy sądów dyscyplinarnych.
                  • mn7 EOT 31.10.05, 19:32
                    A więc ani jednego przykładu nie potrafisz podać.
                    Do meritum niniejszej dyskuji (ewidentnie fałszywa informacja w życiorysie
                    ministra) też się jakoś dziwnym trafem nie odnosisz. Skupiasz się na atakach
                    personalnych.
                    Jeśli tyle tylko potrafisz, dyskusja z tobą nie ma sensu.
                    • lortea Jakby z tobą jakiś miała. Gdy mam ochotę 31.10.05, 19:35
                      na dyskusje z sensem to rozmawiam z politologami: ogromna wiedza i otwartosć na
                      poglądy innych.
                      • mn7 Re: Jakby z tobą jakiś miała. Gdy mam ochotę 31.10.05, 19:38
                        Jeśli więc nie masz ochoty na dyskusję, to przynajmniej daruj sobie te chamskie
                        personalne napaści. Uważasz, że nie mam racji, krytykując podawanie fałszywych
                        informacji w życiorysie ministra? Uważasz, że się czepiam? Napisz to. Nie
                        wykorzystuj natomiast każdego mojego postu jako pretekstu do dawania upustu
                        swojej frustracji, i to w tak niekulturalnej formie.
                        • lortea Żem com? Żem niekurtórany, a przyjdźta do 31.10.05, 19:39
                          płota, jak łoberwieta sztahetom w ten psemomdzały łep to jak makówka poleci.
                          • po_godzinach lepper? 31.10.05, 19:48
                            • lortea Cholira, zdemaskowali mnie. 31.10.05, 19:50

• elfhelm Do MN7 03.11.05, 16:00
                      mn7 napisała:

> A więc ani jednego przykładu nie potrafisz podać.

tak się kończy każda dyskusja. Ja nie uzyskałem nigdy odpowiedzi na pytanie, co
                      zrobił dobrego minister Lech Kaczyński. Albo dlaczego Ziobro promuje gnioty
                      prawne i się z tego cieszy? I czemu się nie zająknie o zwiększaniu katalogu kar
                      i walce z drobną przestępczością? Egzekucją grzywien? Rozwojem kar
                      wolnościowych i półwolnościowych?

• lortea Re: Do MN7 03.11.05, 16:08
                        Kaczyński po prostu zaczął robić porządek, nowe podejscie do sprawy, zero
                        tolerancji. I to zostało docenione.
                        Ziobro na swojej działce zna się bardzo dobrze, ma dokładne plany odnośnie
                        całego wymiaru sprawiedliwosci, nie tylko zwiększenia kar.
                        • elfhelm Jakie plany? Jaki porządek? 03.11.05, 16:11
                          KONKRET

to że miał świetny PR i dużo występował w tvp czy innej i to że media
                          podchwyciły HASŁA to nie jest żaden konkret.

Ziobro się tak dobrze zna, że jest przeciw rozdziałowi PG i MS - bo po co
                          niezależny prokurator. No i nowelizacja kodeksu karnego z tego roku - gdzie
                          ośmieszono słuszne intencje (mimo, że na komisji byli eksperci i wskazywali na
                          braki, co jest w stenogramach).

Czekam dalej...
                          • lortea Re: Jakie plany? Jaki porządek? 03.11.05, 16:14
                            Nie jestem w jego świcie, wiem że konkretne i całościowe plany są. Przez 4 lata
                            nie było go praktycznie w Krakowie, nie zajmował się lokalnymi sprawami, tylko
                            pracował nad tym Jest jednym z najlepiej przygotowanych ludzi w tym rządzie.
                            • elfhelm Masz tu mój post sprzed paru dni - o Zioberze 03.11.05, 18:09
                              PiS i Ziobro i resort sprawiedliwości SKANDAL!
                              Autor: elfhelm ☺
                              Data: 27.10.05, 18:21 + dodaj do ulubionych wątków

Pozwólcie, że wytłumaczę. PiS (Ziobro) zainicjowali w poprzednim sejmie
                              zmiany w kodeksie karnym m. in. zaostrzające kary za zgwałcenie (idea
                              słuszna). W tym zmieniono art. 197 dotyczący przestępstwa zgwałcenia.

STARA wersja była taka:
                              Art. 197.
                              § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do
                              obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
                              § 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w § 1, doprowadza inną osobę do
                              poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności,
                              podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
                              § 3. Jeżeli sprawca dopuszcza się zgwałcenia określonego w § 1 lub 2,
                              działając ze szczególnym okrucieństwem lub wspólnie z inną osobą, podlega
                              karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.

NOWA WERSJA (przygotowana przez PiS)
                              Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną
                              osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do
                              12.
                              § 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w § 1, doprowadza inną osobę do
                              poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności,
                              podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
                              § 3. Jeżeli sprawca dopuszcza się zgwałcenia wspólnie z inną osobą , podlega
                              karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
                              § 4. Jeżeli sprawca czynu określonego w §1-3, działa ze szczególnym
                              okrucieństwem, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat
                              5.

I teraz problem prawny kompromitujący PiS. Autorzy nowelizacji zapomnieli (?)
                              znowelizować art. 10 par. 2 kk. A brzmi on tak:

Art. 10 § 1. Na zasadach określonych w tym kodeksie odpowiada ten, kto
                              popełnia czyn zabroniony po ukończeniu 17 lat.
                              § 2. Nieletni, który po ukończeniu 15 lat dopuszcza się czynu zabronionego
                              określonego w art. 134, art. 148 § 1, 2 lub 3, art. 156 § 1 lub 3, art. 163 §
                              1 lub 3, art. 166, art. 173 § 1 lub 3, art. 197 § 3, art. 252 § 1 lub 2 oraz
                              w art. 280, może odpowiadać na zasadach określonych w tym kodeksie, jeżeli
                              okoliczności sprawy oraz stopień rozwoju sprawcy, jego właściwości i warunki
                              osobiste za tym przemawiają, a w szczególności, jeżeli poprzednio stosowane
                              środki wychowawcze lub poprawcze okazały się bezskuteczne.

Nieletniego między 15 a 17 rokiem życia można ukarać jak za przestępstwo
                              tylko za to, co wymieniono w art. 10 par. 2 kk.

Czyli z art. 197 tylko za kwalifikowaną formę z par. 3 (gwałt zbiorowy).

Nie ma podstaw do ukarania za gwałt ze szczególnym okrucieństwem - a było
                              można do tej pory, bo obie formy (zbiorowy i z okrucieństwem) były razem w
                              par. 3. Teraz okrucieństwo jest w oddzielnym par. 4 - którego nie ma w art.
                              10.

Brawo PiS - wszystko potraficie sp......

• leszab Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:37
      I to jest właśnie jego największym atutem.
      • mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:45
        Jeszcze większym by było, gdyby w ogóle studiów nie skończył, no ale jakoś mu
        się w końcu udało.
        • jack20 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:07
          Ni wiem, jakie wymagania stawiasz min. sprawiedliwosci?
          Prawdopodobnie R. Kennedy nie kwalifikowalby sie tez wg ciebie na to stanowisko,
          choc byl i ministrem sprawiedliwosci jak i prokuratorem generalnym USA
          • po_godzinach Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:09
            chyba na początek takie, aby nie kłamał w zyciorysie
            • mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:30
              po_godzinach napisała:

> chyba na początek takie, aby nie kłamał w zyciorysie

No na przykład. Kiedyś był też przedstawiany jako doktor (!) ale nikt go za
              rękę nie złapał, uznano, że to nadgorliwi dziennikarze tak go tytułowali a on
              nie dosłyszał.

• mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:29
            jack20 napisał:

> Ni wiem, jakie wymagania stawiasz min. sprawiedliwosci?

Żadnych. Uważam, że nawet nie musi miec wykształcenia prawniczego. W kazdym
            razie nie ma żadnych przepisów, które by taki wymóg ustanawiały, co najwyżej
            pewien obyczaj (dotąd wszyscy mieli). Chodzi mi tylko o to, żeby powazna,
            wysokonakładowa gazeta nie rozpoczynała życiorysu nowego ministra od informacji
            fałszywej.

> Prawdopodobnie R. Kennedy nie kwalifikowalby sie tez wg ciebie na to
            stanowisko

Niby dlaczego?

• jack20 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:49
              O Ziobro piszesz:
              "Studia owszem, ukończył, ale nie był nigdy prokuratorem ani nawet asesorem
              prokuratorskim" + wiele ewidentnych zlosliwosci pod jego adresem.
              Jesli znasz go tak dobrze to ok. Wygladalo mi to na insynuacje.
              R. Kennedy studiowal co prawda prawo, ale niecale dwa lata (51-52).
              Potem pracowal kilka lat dorywczo, tylko jako sedzia sledczy w kilku komisjach
              kongresu i senatu. Zapisy w zyciorysie maja troche podobne, wiek tez.
              Ziobro pracy jako minister i prokurator jeszcze nie zaczal, ale zewszad czytam
              tylko kalumnie pod jego adresem.
              Podobnie jak pod adresem Religi. Dotad ani wiek, ani trzesace rece zwolennikom
              PO nie przeszkadzaly. Od dzis slysze jak wiele ma on mankamentow..i w dodatku
              pijak.
              • mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:52
                jack20 napisał:

> O Ziobro piszesz:
                > "Studia owszem, ukończył, ale nie był nigdy prokuratorem ani nawet asesorem
                > prokuratorskim"

I rzeczywiście tak jest.

> R. Kennedy studiowal co prawda prawo, ale niecale dwa lata (51-52).
                > Potem pracowal kilka lat dorywczo, tylko jako sedzia sledczy w kilku
                komisjach
                > kongresu i senatu. Zapisy w zyciorysie maja troche podobne, wiek tez.
                > Ziobro pracy jako minister i prokurator jeszcze nie zaczal, ale zewszad
                czytam
                > tylko kalumnie pod jego adresem.

Był już wiceministrem. Nie pamiętasz? Czy będzie kiedyś prokuratorem? Nie
                wiadomo. Od dzisiaj jest prokuratorem generalnym, ale jest to w istocie
                stanowisko polityczne (powiązane z każdorazowym ministrem sprawidliwości).
                De facto prokuraturą kieruje Prokurator Krajowy i to jest oczywiście
                prokurator.

Jeszcze raz powtarzam: Ziobro może być ministrem, nic nie stoi na przeszkodzie.
                Chodzi mi tylko o to, żeby na dzień dobry nie podawac w życiorysie fałszywej
                informacji.

• ayran Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 20:56
                  mn7 napisała:

> Jeszcze raz powtarzam: Ziobro może być ministrem, nic nie stoi na przeszkodzie.
                  > Chodzi mi tylko o to, żeby na dzień dobry nie podawac w życiorysie fałszywej
                  > informacji.

Ale to wyborcza podała fałszywą informację, nie Ziobro? Ja odniosłem wprawdzie
                  wrażenie w czasie przesłuchań KŚ, że Helena Łuczywo darzyła go dużą sympatią,
                  ale to chyba nie dlatego.
    • piotr7777 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:09
      Prokuratorem genearalnym został człowiek, który nie miałby szans nawet na etat
      asesora prokuratorskiego.
      Nie chodzi nawet o radykalne poglądy, choć poniekąd wiąże to się z brakiem
      doświadczenia i kompetencji.
      W III RP nie było dobrych ministrów sprawiedliwości - byli nijacy i szkodliwi,
      ten będzie najgorszy.
      • ayran Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 20:57
        piotr7777 napisał:

> W III RP nie było dobrych ministrów sprawiedliwości - byli nijacy i szkodliwi,
        > ten będzie najgorszy.

A co masz do zarzucenia Chrzanowskiemu? Że był z ZChN?
        • piotr7777 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:24
          ayran napisał:

> piotr7777 napisał:
          >
          > > W III RP nie było dobrych ministrów sprawiedliwości - byli nijacy i szkod
          > liwi,
          > > ten będzie najgorszy.
          >
          > A co masz do zarzucenia Chrzanowskiemu? Że był z ZChN?
          Nie zaszkodził specjalnie w przeciwieństwie do dwóch kolejnych ministrów z tej
          partii - Dyki i Piątkowskiego, ale też specjalnie się nie zaznaczył. No może na
          plus można zapisać likwidację biur notarialnych i sprawne przejęcie ksiąg
          wieczystych przez sądy, ale Balcerowiczem resortu sprawiedliwości to profesor
          Chrzanowski nie był. Warto nadmienić, że dopiero w 1996 r. prawo do
          tymczasowego aresztowania przeszło do kompetencji sądów - czyli haniebna PRL-
          owska praktyka z aresztami prokuratorskimi przeżyła PRL.

• wiewiorzasta Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:44
            piotr7777 napisał:

> plus można zapisać likwidację biur notarialnych i sprawne przejęcie ksiąg
            > wieczystych przez sądy, ale Balcerowiczem resortu sprawiedliwości to profesor
            > Chrzanowski nie był.

Przestań używać takich porównań, bo niektórzy pomyślą, że to komplement dla
            Chrzanowskiego :)))
    • flora1 Re: Piękny Zbigi Z. 31.10.05, 21:21
      Czarujący młody człowiek, szczególnie starsze panie w moherowych berecikach
      potrafi zaczarować tą swoją prawniczą nowomową - świetny materiał na nowego
      premiera z Radyja Maryja ;-)
    • szpikulec1 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:23
      tym lepiej dla niego, bo nie ma podejrzen ze sie skomuszyl.
    • nitka34 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:40
      Ja pamiętam jak pan Ziobro jako wiceminister chciał zmieniać prawo i jakiego
      idiotę z niego zrobili inni posłowie.Można sięgnąć do stenogramów sejmowych.To
      jest niedouczony prawnik,z jakiegoś powodu/?/ ciągle awansowany.
      • husyta specjalista od atakowania w sposób 'ad personam' 31.10.05, 21:47
        Dobry specjalista od atakowania w sposób 'ad personam' adwersarzy w debatach
        politycznych.
    • henryk.log Re: Zbynio Z!??..zero bezwzględne!..>fiz.< :-) n/t 31.10.05, 21:47
    • 6nine9 Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 31.10.05, 21:47
      mn7 napisała:

> Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale nie był
      > nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim.

Czy Ziobro ma dziewczynę? Zony ani dzieci chyba nie, w notce o nim nie ma...
      tak z ciekawości pytam czy ktos wie.
      • olany_klient Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 31.10.05, 21:52
        6nine9 napisał:

> mn7 napisała:
        >
        > > Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale nie by
        > ł
        > > nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim.
        >
        > Czy Ziobro ma dziewczynę? Zony ani dzieci chyba nie, w notce o nim nie ma...
        > tak z ciekawości pytam czy ktos wie.

No stary! to ty jeszcze nic nie wiesz o pieknej Ziobrowej?! Poczytaj sobie,
        poogladaj... jest na co popatrzeć ;-)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29386&w=29760590
        • 6nine9 Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 01.11.05, 00:12
          olany_klient napisał:

> 6nine9 napisał:
          >
          > > mn7 napisała:
          > >
          > > > Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale
          > nie by
          > > ł
          > > > nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim.
          > >
          > > Czy Ziobro ma dziewczynę? Zony ani dzieci chyba nie, w notce o nim nie ma
          > ...
          > > tak z ciekawości pytam czy ktos wie.
          >
          >
          >
          > No stary! to ty jeszcze nic nie wiesz o pieknej Ziobrowej?! Poczytaj sobie,
          > poogladaj... jest na co popatrzeć ;-)
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29386&w=29760590

Sorry, ale moje dobrze poinformowane zrodla twierdzą, że Zbyszek nie ma
          narzeczonej..... i powiedzialbym ze ta Pani do tej teorii mi pasuje - znam
          kobiety i to po prostu niemozliwe, nawet uwzględniając tzw. milosc do wladzy u
          kobiet:)

• olany_klient Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 03.11.05, 15:52
            6nine9 napisał:

> >
            > >
            > > No stary! to ty jeszcze nic nie wiesz o pieknej Ziobrowej?! Poczytaj sobi
            > e,
            > > poogladaj... jest na co popatrzeć ;-)
            > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29386&w=29760590
            >
            > Sorry, ale moje dobrze poinformowane zrodla twierdzą, że Zbyszek nie ma
            > narzeczonej..... i powiedzialbym ze ta Pani do tej teorii mi pasuje - znam
            > kobiety i to po prostu niemozliwe, nawet uwzględniając tzw. milosc do wladzy u
            > kobiet:)
            >

Ziobro kilka razy wypowiadał się w mediach, że ma narzeczoną. Nie wiem czy
            obecnie jest to Patrycja Kotecka była dziennikarka SE, czy jakaś nowa laska ale
            Ziobro sam się chwalił swoją narzeczoną, wiec co, fantazjował? ;-)
            • 2berber Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 03.11.05, 16:23
              olany_klient napisał:
              > Ziobro kilka razy wypowiadał się w mediach, że ma narzeczoną. Nie wiem czy
              > obecnie jest to Patrycja Kotecka była dziennikarka SE, czy jakaś nowa laska
              > ale Ziobro sam się chwalił swoją narzeczoną, wiec co, fantazjował? ;-)

Z tego jakieś nieprzyjemności będą bo tutaj pojawia się klon Jaruckiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka