mn7 31.10.05, 17:28 Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale nie był nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 17:56 taka mała gnida,krętacz i kłamczuch.w dodatku w Krakowie mówią,że Ziobro to..... Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowany_kitek Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:26 wierny doktrynie dzierzynskiego, udaje, ze przestepstw leppera nie widzi, Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 kleszki moga przy nim spac spokojnie 31.10.05, 18:51 Nikt ich nie wezmie za d.. ani za zlodziejstwo ani za pedofilie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:42 Wygrał zdecydowanie w Krakowie. Ponat 100 tysięcy głosów. Poniósł tylko zdecydowaną klenskę w więzieniach i aresztach śledczych. Leszab Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:52 leszab napisał: > Wygrał zdecydowanie w Krakowie. Ponat 100 tysięcy głosów. W nagrodę za to dostanie uprawnienia prokuratorskie oraz doktorat? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 20:04 leszab napisał: > Wygrał zdecydowanie w Krakowie. Ponat 100 tysięcy głosów. > Poniósł tylko zdecydowaną klenskę w więzieniach i aresztach śledczych. > Leszab Gdzie mu tam do Leszka Millera co w Lodzi cala pule zebral. Mam nadzieje, ze skonczy jak Miller Odpowiedz Link Zgłoś
dzikusek32 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 01.11.05, 00:38 hm...niby wiem co mówią w Krakowie ale tego jeszcze nie słyszałam??? a co mówią, czy te ...kropki to tylko brzydkie słowo???? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Jest pierwszym porządnym człowiekiem na 31.10.05, 18:26 tym stanowisku, od wielu lat. I mafie narkotykowe i prawnicze o tym wiedzą, stąd tak podłe oszczerstwa pod jego adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jest pierwszym porządnym człowiekiem na 31.10.05, 18:31 podłe to znaczy konkretnie jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Przeczytaj jeszcze raz końcówkę swego 31.10.05, 18:32 poprzedniego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Re: Przeczytaj jeszcze raz końcówkę swego 31.10.05, 18:39 Nie martw się napewno będzie. Cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 eh lortea, przejrzyj na oczy... 31.10.05, 18:44 lortea napisał: > tym stanowisku, od wielu lat. I mafie narkotykowe i prawnicze o tym wiedzą, > stąd tak podłe oszczerstwa pod jego adresem. Gdyby jeszcze był trochę bardziej kompetentny... No ale pewnie na studiach egzaminatorzy go prześladowali, bo przewidywali jego ministerialną przyszłość? A na aplikacji prokuratorskiej mafia przeszkadzała mu w skończeniu? I jeszcze jedno: sprostowanie fałszywej informacji w życiorysie ministra to "oszczerstwo"? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Wiem co dla ciebie iinnych zanczy 31.10.05, 18:48 "kompetencja"- to posiadanie identycznych poglądó co wy. Demokratyczne wybory pokazały gdzie Polacy mają tak pojmowaną "kompetencję". Teraz nadchodzi czas nowej kompetencji- łapanie kryminalistów a nia ich wypuszczanie, adwokat dostępny dla każdego a nia najbogatszych. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Wiem co dla ciebie iinnych zanczy 31.10.05, 18:51 lortea napisał: > "kompetencja"- to posiadanie identycznych poglądó co wy. Nic podobnego. A "dyskutować" w taki sposób jest bardzo nieładnie. Nie wiedziałeś? > Teraz nadchodzi czas > nowej kompetencji- łapanie kryminalistów a nia ich wypuszczanie, Minister Sprawiedliwości jest odł łapania kryminalistów? A to ciekawostka. Podobno jesteś politologiem, a nie wiesz nawet, co należy do ministra i czym się zajmują poszczególne resorty??? > adwokat > dostępny dla każdego a nia najbogatszych. Będą dopłaty ze skarbu państwa? Tak czy inaczej: życiorys zaczyna się informacją fałszywą. Do tego się nie odniosłeś w żaden sposób, masz mi natomiast za złe, że to sprostowałem. A już cię chciałem pochwalić za zdumiewająco rozsądne wypowiedzi w innych wątkach (np. na temat rządu mniejszościowego). Trudno. Upatrzyłeś sobie akurat mnie na osobistego wroga. Pewnie masz taką potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Pochwała od apologety wszelkich zjawisk 31.10.05, 19:05 gnilnych w polskim wymiarze sprawiedliwosci, chyba bym się ze wstydu pod laptopa zapadł. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Pochwała od apologety wszelkich zjawisk 31.10.05, 19:27 Juz cię raz prosiłem o choć jeden przykład tej rzekomej apologii. Uciekłeś zawstydzony. A teraz znowu to oszczerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Każda twoja wypowiedź to obrona obecnego 31.10.05, 19:30 stanu rzeczy, każdy komu obecny stan rzeczy się ni epodoba i chciał by go zmienić, to albo oszołom-jak ja, albo nieuk jak Ziobro. Wybacz ale nie będę tu wklejał linków z wszystkimi twoimi postami, za duzo tej obrony korporacji prawniczych,przekupnych sędziów czy sądów dyscyplinarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 EOT 31.10.05, 19:32 A więc ani jednego przykładu nie potrafisz podać. Do meritum niniejszej dyskuji (ewidentnie fałszywa informacja w życiorysie ministra) też się jakoś dziwnym trafem nie odnosisz. Skupiasz się na atakach personalnych. Jeśli tyle tylko potrafisz, dyskusja z tobą nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Jakby z tobą jakiś miała. Gdy mam ochotę 31.10.05, 19:35 na dyskusje z sensem to rozmawiam z politologami: ogromna wiedza i otwartosć na poglądy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Jakby z tobą jakiś miała. Gdy mam ochotę 31.10.05, 19:38 Jeśli więc nie masz ochoty na dyskusję, to przynajmniej daruj sobie te chamskie personalne napaści. Uważasz, że nie mam racji, krytykując podawanie fałszywych informacji w życiorysie ministra? Uważasz, że się czepiam? Napisz to. Nie wykorzystuj natomiast każdego mojego postu jako pretekstu do dawania upustu swojej frustracji, i to w tak niekulturalnej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Żem com? Żem niekurtórany, a przyjdźta do 31.10.05, 19:39 płota, jak łoberwieta sztahetom w ten psemomdzały łep to jak makówka poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Do MN7 03.11.05, 16:00 mn7 napisała: > A więc ani jednego przykładu nie potrafisz podać. tak się kończy każda dyskusja. Ja nie uzyskałem nigdy odpowiedzi na pytanie, co zrobił dobrego minister Lech Kaczyński. Albo dlaczego Ziobro promuje gnioty prawne i się z tego cieszy? I czemu się nie zająknie o zwiększaniu katalogu kar i walce z drobną przestępczością? Egzekucją grzywien? Rozwojem kar wolnościowych i półwolnościowych? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Re: Do MN7 03.11.05, 16:08 Kaczyński po prostu zaczął robić porządek, nowe podejscie do sprawy, zero tolerancji. I to zostało docenione. Ziobro na swojej działce zna się bardzo dobrze, ma dokładne plany odnośnie całego wymiaru sprawiedliwosci, nie tylko zwiększenia kar. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Jakie plany? Jaki porządek? 03.11.05, 16:11 KONKRET to że miał świetny PR i dużo występował w tvp czy innej i to że media podchwyciły HASŁA to nie jest żaden konkret. Ziobro się tak dobrze zna, że jest przeciw rozdziałowi PG i MS - bo po co niezależny prokurator. No i nowelizacja kodeksu karnego z tego roku - gdzie ośmieszono słuszne intencje (mimo, że na komisji byli eksperci i wskazywali na braki, co jest w stenogramach). Czekam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Re: Jakie plany? Jaki porządek? 03.11.05, 16:14 Nie jestem w jego świcie, wiem że konkretne i całościowe plany są. Przez 4 lata nie było go praktycznie w Krakowie, nie zajmował się lokalnymi sprawami, tylko pracował nad tym Jest jednym z najlepiej przygotowanych ludzi w tym rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Masz tu mój post sprzed paru dni - o Zioberze 03.11.05, 18:09 PiS i Ziobro i resort sprawiedliwości SKANDAL! Autor: elfhelm ☺ Data: 27.10.05, 18:21 + dodaj do ulubionych wątków Pozwólcie, że wytłumaczę. PiS (Ziobro) zainicjowali w poprzednim sejmie zmiany w kodeksie karnym m. in. zaostrzające kary za zgwałcenie (idea słuszna). W tym zmieniono art. 197 dotyczący przestępstwa zgwałcenia. STARA wersja była taka: Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. § 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w § 1, doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 3. Jeżeli sprawca dopuszcza się zgwałcenia określonego w § 1 lub 2, działając ze szczególnym okrucieństwem lub wspólnie z inną osobą, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. NOWA WERSJA (przygotowana przez PiS) Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. § 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w § 1, doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 3. Jeżeli sprawca dopuszcza się zgwałcenia wspólnie z inną osobą , podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3. § 4. Jeżeli sprawca czynu określonego w §1-3, działa ze szczególnym okrucieństwem, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 5. I teraz problem prawny kompromitujący PiS. Autorzy nowelizacji zapomnieli (?) znowelizować art. 10 par. 2 kk. A brzmi on tak: Art. 10 § 1. Na zasadach określonych w tym kodeksie odpowiada ten, kto popełnia czyn zabroniony po ukończeniu 17 lat. § 2. Nieletni, który po ukończeniu 15 lat dopuszcza się czynu zabronionego określonego w art. 134, art. 148 § 1, 2 lub 3, art. 156 § 1 lub 3, art. 163 § 1 lub 3, art. 166, art. 173 § 1 lub 3, art. 197 § 3, art. 252 § 1 lub 2 oraz w art. 280, może odpowiadać na zasadach określonych w tym kodeksie, jeżeli okoliczności sprawy oraz stopień rozwoju sprawcy, jego właściwości i warunki osobiste za tym przemawiają, a w szczególności, jeżeli poprzednio stosowane środki wychowawcze lub poprawcze okazały się bezskuteczne. Nieletniego między 15 a 17 rokiem życia można ukarać jak za przestępstwo tylko za to, co wymieniono w art. 10 par. 2 kk. Czyli z art. 197 tylko za kwalifikowaną formę z par. 3 (gwałt zbiorowy). Nie ma podstaw do ukarania za gwałt ze szczególnym okrucieństwem - a było można do tej pory, bo obie formy (zbiorowy i z okrucieństwem) były razem w par. 3. Teraz okrucieństwo jest w oddzielnym par. 4 - którego nie ma w art. 10. Brawo PiS - wszystko potraficie sp...... Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:37 I to jest właśnie jego największym atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 18:45 Jeszcze większym by było, gdyby w ogóle studiów nie skończył, no ale jakoś mu się w końcu udało. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:07 Ni wiem, jakie wymagania stawiasz min. sprawiedliwosci? Prawdopodobnie R. Kennedy nie kwalifikowalby sie tez wg ciebie na to stanowisko, choc byl i ministrem sprawiedliwosci jak i prokuratorem generalnym USA Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:09 chyba na początek takie, aby nie kłamał w zyciorysie Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:30 po_godzinach napisała: > chyba na początek takie, aby nie kłamał w zyciorysie No na przykład. Kiedyś był też przedstawiany jako doktor (!) ale nikt go za rękę nie złapał, uznano, że to nadgorliwi dziennikarze tak go tytułowali a on nie dosłyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:29 jack20 napisał: > Ni wiem, jakie wymagania stawiasz min. sprawiedliwosci? Żadnych. Uważam, że nawet nie musi miec wykształcenia prawniczego. W kazdym razie nie ma żadnych przepisów, które by taki wymóg ustanawiały, co najwyżej pewien obyczaj (dotąd wszyscy mieli). Chodzi mi tylko o to, żeby powazna, wysokonakładowa gazeta nie rozpoczynała życiorysu nowego ministra od informacji fałszywej. > Prawdopodobnie R. Kennedy nie kwalifikowalby sie tez wg ciebie na to stanowisko Niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:49 O Ziobro piszesz: "Studia owszem, ukończył, ale nie był nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim" + wiele ewidentnych zlosliwosci pod jego adresem. Jesli znasz go tak dobrze to ok. Wygladalo mi to na insynuacje. R. Kennedy studiowal co prawda prawo, ale niecale dwa lata (51-52). Potem pracowal kilka lat dorywczo, tylko jako sedzia sledczy w kilku komisjach kongresu i senatu. Zapisy w zyciorysie maja troche podobne, wiek tez. Ziobro pracy jako minister i prokurator jeszcze nie zaczal, ale zewszad czytam tylko kalumnie pod jego adresem. Podobnie jak pod adresem Religi. Dotad ani wiek, ani trzesace rece zwolennikom PO nie przeszkadzaly. Od dzis slysze jak wiele ma on mankamentow..i w dodatku pijak. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:52 jack20 napisał: > O Ziobro piszesz: > "Studia owszem, ukończył, ale nie był nigdy prokuratorem ani nawet asesorem > prokuratorskim" I rzeczywiście tak jest. > R. Kennedy studiowal co prawda prawo, ale niecale dwa lata (51-52). > Potem pracowal kilka lat dorywczo, tylko jako sedzia sledczy w kilku komisjach > kongresu i senatu. Zapisy w zyciorysie maja troche podobne, wiek tez. > Ziobro pracy jako minister i prokurator jeszcze nie zaczal, ale zewszad czytam > tylko kalumnie pod jego adresem. Był już wiceministrem. Nie pamiętasz? Czy będzie kiedyś prokuratorem? Nie wiadomo. Od dzisiaj jest prokuratorem generalnym, ale jest to w istocie stanowisko polityczne (powiązane z każdorazowym ministrem sprawidliwości). De facto prokuraturą kieruje Prokurator Krajowy i to jest oczywiście prokurator. Jeszcze raz powtarzam: Ziobro może być ministrem, nic nie stoi na przeszkodzie. Chodzi mi tylko o to, żeby na dzień dobry nie podawac w życiorysie fałszywej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 20:56 mn7 napisała: > Jeszcze raz powtarzam: Ziobro może być ministrem, nic nie stoi na przeszkodzie. > Chodzi mi tylko o to, żeby na dzień dobry nie podawac w życiorysie fałszywej > informacji. Ale to wyborcza podała fałszywą informację, nie Ziobro? Ja odniosłem wprawdzie wrażenie w czasie przesłuchań KŚ, że Helena Łuczywo darzyła go dużą sympatią, ale to chyba nie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 19:09 Prokuratorem genearalnym został człowiek, który nie miałby szans nawet na etat asesora prokuratorskiego. Nie chodzi nawet o radykalne poglądy, choć poniekąd wiąże to się z brakiem doświadczenia i kompetencji. W III RP nie było dobrych ministrów sprawiedliwości - byli nijacy i szkodliwi, ten będzie najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 20:57 piotr7777 napisał: > W III RP nie było dobrych ministrów sprawiedliwości - byli nijacy i szkodliwi, > ten będzie najgorszy. A co masz do zarzucenia Chrzanowskiemu? Że był z ZChN? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:24 ayran napisał: > piotr7777 napisał: > > > W III RP nie było dobrych ministrów sprawiedliwości - byli nijacy i szkod > liwi, > > ten będzie najgorszy. > > A co masz do zarzucenia Chrzanowskiemu? Że był z ZChN? Nie zaszkodził specjalnie w przeciwieństwie do dwóch kolejnych ministrów z tej partii - Dyki i Piątkowskiego, ale też specjalnie się nie zaznaczył. No może na plus można zapisać likwidację biur notarialnych i sprawne przejęcie ksiąg wieczystych przez sądy, ale Balcerowiczem resortu sprawiedliwości to profesor Chrzanowski nie był. Warto nadmienić, że dopiero w 1996 r. prawo do tymczasowego aresztowania przeszło do kompetencji sądów - czyli haniebna PRL- owska praktyka z aresztami prokuratorskimi przeżyła PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:44 piotr7777 napisał: > plus można zapisać likwidację biur notarialnych i sprawne przejęcie ksiąg > wieczystych przez sądy, ale Balcerowiczem resortu sprawiedliwości to profesor > Chrzanowski nie był. Przestań używać takich porównań, bo niektórzy pomyślą, że to komplement dla Chrzanowskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Piękny Zbigi Z. 31.10.05, 21:21 Czarujący młody człowiek, szczególnie starsze panie w moherowych berecikach potrafi zaczarować tą swoją prawniczą nowomową - świetny materiał na nowego premiera z Radyja Maryja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:23 tym lepiej dla niego, bo nie ma podejrzen ze sie skomuszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Minister Sprawiedliwości - Zbigniew Ziobro 31.10.05, 21:40 Ja pamiętam jak pan Ziobro jako wiceminister chciał zmieniać prawo i jakiego idiotę z niego zrobili inni posłowie.Można sięgnąć do stenogramów sejmowych.To jest niedouczony prawnik,z jakiegoś powodu/?/ ciągle awansowany. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta specjalista od atakowania w sposób 'ad personam' 31.10.05, 21:47 Dobry specjalista od atakowania w sposób 'ad personam' adwersarzy w debatach politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 31.10.05, 21:47 mn7 napisała: > Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale nie był > nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim. Czy Ziobro ma dziewczynę? Zony ani dzieci chyba nie, w notce o nim nie ma... tak z ciekawości pytam czy ktos wie. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 31.10.05, 21:52 6nine9 napisał: > mn7 napisała: > > > Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale nie by > ł > > nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim. > > Czy Ziobro ma dziewczynę? Zony ani dzieci chyba nie, w notce o nim nie ma... > tak z ciekawości pytam czy ktos wie. No stary! to ty jeszcze nic nie wiesz o pieknej Ziobrowej?! Poczytaj sobie, poogladaj... jest na co popatrzeć ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29386&w=29760590 Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 01.11.05, 00:12 olany_klient napisał: > 6nine9 napisał: > > > mn7 napisała: > > > > > Już pierwsze zdanie wprowadza w błąd. Studia owszem, ukończył, ale > nie by > > ł > > > nigdy prokuratorem ani nawet asesorem prokuratorskim. > > > > Czy Ziobro ma dziewczynę? Zony ani dzieci chyba nie, w notce o nim nie ma > ... > > tak z ciekawości pytam czy ktos wie. > > > > No stary! to ty jeszcze nic nie wiesz o pieknej Ziobrowej?! Poczytaj sobie, > poogladaj... jest na co popatrzeć ;-) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29386&w=29760590 Sorry, ale moje dobrze poinformowane zrodla twierdzą, że Zbyszek nie ma narzeczonej..... i powiedzialbym ze ta Pani do tej teorii mi pasuje - znam kobiety i to po prostu niemozliwe, nawet uwzględniając tzw. milosc do wladzy u kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 03.11.05, 15:52 6nine9 napisał: > > > > > > No stary! to ty jeszcze nic nie wiesz o pieknej Ziobrowej?! Poczytaj sobi > e, > > poogladaj... jest na co popatrzeć ;-) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29386&w=29760590 > > Sorry, ale moje dobrze poinformowane zrodla twierdzą, że Zbyszek nie ma > narzeczonej..... i powiedzialbym ze ta Pani do tej teorii mi pasuje - znam > kobiety i to po prostu niemozliwe, nawet uwzględniając tzw. milosc do wladzy u > kobiet:) > Ziobro kilka razy wypowiadał się w mediach, że ma narzeczoną. Nie wiem czy obecnie jest to Patrycja Kotecka była dziennikarka SE, czy jakaś nowa laska ale Ziobro sam się chwalił swoją narzeczoną, wiec co, fantazjował? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Zbigniew Ziobro - samotnik? 03.11.05, 16:23 olany_klient napisał: > Ziobro kilka razy wypowiadał się w mediach, że ma narzeczoną. Nie wiem czy > obecnie jest to Patrycja Kotecka była dziennikarka SE, czy jakaś nowa laska > ale Ziobro sam się chwalił swoją narzeczoną, wiec co, fantazjował? ;-) Z tego jakieś nieprzyjemności będą bo tutaj pojawia się klon Jaruckiej. Odpowiedz Link Zgłoś