freemason 03.11.05, 01:32 Czy nadal jest redaktorem naczelnym Naszego Dziennika? Tak cicho o niej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczkadziwaczka7 jazda na pstrym koniu rydzyka 03.11.05, 01:34 moze nie zadowolila ojca? Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Niby nic się nie zmieniło 03.11.05, 01:37 www.naszdziennik.pl/redakcja.php?typ=ii&dat=20051102&id=main (sprawdzałem przed chwilą), a jednak taka cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Głupio żartować... (z nazwisk) 03.11.05, 01:40 ... ale rosyjskie brzmienie nazwiska pani redaktor dziwnie współgra z promoskiewską opcją Naszego Dziennika. Mogłaby je spolszczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Głupio żartować... (z nazwisk) 03.11.05, 01:52 "Promoskiewska opcja" ND to gęba przyprawiana gazecie przez jej zajadłych wrogów. A rodzina Ewy S. pochodzi z Wileńszczyzny, stąd i rosyjskie brzmienie nazwiska. Czy wszyscy pochodzący z Kresów i mający obco brzmiące nazwiska muszą być stronnikami Moskali, Lietuwasów, Białorusów czy galicyjskich Rusinów? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Głupio żartować... (z nazwisk) 03.11.05, 01:59 To nie jest "gęba" ostatnio poświęciłam sporo czasu na lekturę ND i jest bardzo wyraźny kierunek - w opozycji zresztą do Europy - wyraxnie jest napisane "sojusz z Rosją" poczytaj sobie w Internecie archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Głupio żartować... (z nazwisk) 03.11.05, 02:20 Co ma być wytyczną interesu Polski - doktrynerstwo, czy interes narodowy i państwowy? JAk powiadali Brytole - w polityce nie ma wiecznych wrogów i wiecznych przyjaciół - są tylko interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Głupio żartować... (z nazwisk) 03.11.05, 02:21 mnie pytasz? jak dla mnie - Europa jako głowny Partner Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Radiomaryjna promoskiewskość 03.11.05, 21:39 ... widoczna była chociażby z felietonu (TV Trwam - 21:30) na temat poparcia przez Ukrainę ONZ-owskich aspiracji Kwaśniewskiego. Oglądałeś może? O mało co się nie posikali z nienawiści do Juszczenk i... Polski. Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co słychać u Ewy Słowik (Sołowiej)? 03.11.05, 01:46 Mam nieodparte wrażenie, nieomal graniczące z pewnością, że owa Ewa to Iza.bel.iza ..moja na zawsze.. >Alfred< Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Co słychać u Ewy Słowik (Sołowiej)? 03.11.05, 01:52 henryk.log napisał: > Mam nieodparte wrażenie, nieomal graniczące z pewnością, > że owa Ewa to Iza.bel.iza > ..moja na zawsze.. > >Alfred< :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Byś P. wiedział.Co się polepszy, to się popieprzy☺ 03.11.05, 02:34 ..i nie widzę żadnegp powodu do "hihi" ☺ freemason napisał: > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Remuszko o Sołowiej 03.11.05, 20:02 Z jego dywagacji wynikałoby, że Nasz Dziennik jest w (nieformalnej) koalicji z Agorą (oczywiście przeciwko Remuszce - tak jak prawie cały świat). www.remuszko.pl/gw/?page=reklama Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Remuszko o Sołowiej 03.11.05, 20:06 hehehehe Wassermann przy tym to oaza trzeźwego myślenia Odpowiedz Link Zgłoś