bryt.bryt 10.11.05, 15:49 "Ja nie mowie, ze po wejsciu do Unii rolnikom jest gorzej, ja mowie, ze przed wejsciem bylo lepiej." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe3 Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:10 Przykro mi , to dla mnie za mądre:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:11 bo to jest dialektyka Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:17 bebe3 napisała: > Przykro mi , to dla mnie za mądre:) Nie dorastasz zatem Lepperowi do piet. Przykro mi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker To ja już wolę... 10.11.05, 16:16 ..."plusy ujemne" ;-) P.S. Któraś ze stacji powinna zatrudnić na stałe Borowskiego do komentowania wypowiedzi Leppera - zdecydowanie on to robi najwdzięczniej ("współczynnik Leppera", "konkrety ogólne") ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Taa to było wyjątkowo blyskotliwe 10.11.05, 16:16 nawet jak na Leppera :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:17 Tak poza tym mówił z sensem, w odróżnieniu od bełkotu Olejniczaka czy Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:19 pink.freud napisał: > Tak poza tym mówił z sensem, w odróżnieniu od bełkotu Olejniczaka czy Tuska. Rzeczywiscie, trudno bylo dzisiaj o bardziej sensownego polityka na sali sejmowej. Az zaczalem sie zastanawiac, czy nie zaglosuje na niego w nastepnym rozdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:21 Lepper to prostak i nie pojmuje ,jak ponad 10%Polakow moze byc tak glupich,zeby na niego glosowac,co za wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:23 alicia83 napisała: > Lepper to prostak i nie pojmuje ,jak ponad 10%Polakow moze byc tak glupich,zeby > na niego glosowac,co za wstyd.... Mozna sie pocieszac, ze tak naprawde jest to ponizej 10% uprawnionych do glosowania, a jeszcze mniej jesli chodzi o ogol narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:00 Hehe, Lepper i Pawlak to nie są moi faworyci, ale dziś na tle Olejniczaka bredzącego o wojskach w Iraku i bełkotu Tuska, zupełnie już oderwanego od rzeczywistości, błyszczeli:))) To dość zabawna sytuacja, występ prostaka z PO na tle dr Leppera:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 16:20 to zrozumiałe, ze rozumiesz tylko Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Fraszki 10.11.05, 16:22 www.geocities.com/kurpieldariusz2000/LEPERfraszki.swf Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach i z zagadek: 10.11.05, 16:25 - Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny? - Powiesić sobie nad łóżkiem hasło: I ty możesz spłodzić Leppera!. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: i dowcipow 10.11.05, 16:28 www.dhost.info/splintercell/lepper/infopage.php?id=5 Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: i dowcipow, i nie tylko:-))) 10.11.05, 16:36 "Celem moim i Samoobrony jest rządzenie Polską i to jest kwestia czasu" "Za pięć lat będę żył w Polsce, którą będzie rządzić Samoobrona" tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=9 Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: i dowcipow, i nie tylko:-))) 10.11.05, 16:37 Na początek miał 120 hektarów ... Resztę dokupi. Stać go. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: i dowcipow, i nie tylko:-))) 10.11.05, 18:03 Jak przejmie NBP? Pewnie! Andrju wykoleguje PiSuje... Odpowiedz Link Zgłoś
patatipatata celem samoobrony 10.11.05, 19:25 jej poczatkiem i koncem jest zamet, rozruby, demagogia i warcholstwo. To ich racja bytu. A nie wladza. Lepper jest zbyt cwany i wie, bo pokazal to juz Walesa, ze najlepiej wychodzi mu bycie wsrod tlumu rozgrzanych glow. Wladza to koniec leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka568 Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 17:21 bryt.bryt napisał: > "Ja nie mowie, ze po wejsciu do Unii rolnikom jest gorzej, ja mowie, ze przed > wejsciem bylo lepiej." Trzeba potrafić zrozumieć Leppera :)Rozbawić na pewno potrafi , jego wypowiedzi były naprawde Rozbawiające(nie nudziłam się). Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 17:25 agnieszka568 napisała: > bryt.bryt napisał: > > > "Ja nie mowie, ze po wejsciu do Unii rolnikom jest gorzej, ja mowie, ze p > rzed > > wejsciem bylo lepiej." > > > > Trzeba potrafić zrozumieć Leppera :)Rozbawić na pewno potrafi , jego wypowiedzi > były naprawde Rozbawiające(nie nudziłam się). Problem w tym, ze nie o to chodzi. Lepper zachowuje sie jak dziecko, cieszac sie z wlasnych zarcikow, wypowiada sie i argumentuje ze "swada" prostaka. I tylko tak sie sklada, ze ma farta do tego, ze co chwila dostaje od otoczenia prezenty. Potrafi je wykorzystac na swoj mierny sposob, ale niepotrzebnie zaczyna sie tu i owdzie mowic, ze Lepper wydoroslal, ze to polityczny spryciarz. To prostak, ale i farciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: mgr Tusk- kultura i elegancja 10.11.05, 17:52 Problem w tym, ze nie o to chodzi. Tusk zachowuje sie jak dziecko, obrażając się na wszystkich za swoje niepowodzenia, po chamsku atakuje wszystkich "nie swoich", wypowiada sie i argumentuje ze "swada" prostaka. I tylko tak sie sklada, ze ma farta do tego, ze co chwila dostaje od otoczenia prezenty w postaci seryjnego zasiadania w sejmie. Potrafi je wykorzystac na swoj mierny egoistyczny sposob, ale niepotrzebnie zaczyna sie tu i owdzie mowic, ze Tusk wydoroslal, ze to polityczny spryciarz. To prostak, ale i farciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: mgr Tusk- kultura i elegancja 10.11.05, 17:55 palnick napisał: > > Problem w tym, ze nie o to chodzi. Tusk zachowuje sie jak dziecko, obrażając si > ę > na wszystkich za swoje niepowodzenia, po chamsku atakuje wszystkich "nie > swoich", wypowiada sie i argumentuje ze "swada" prostaka. I tylko tak sie > sklada, ze ma farta do tego, ze co chwila dostaje od otoczenia prezenty w > postaci seryjnego zasiadania w sejmie. Potrafi je wykorzystac na swoj mierny > egoistyczny sposob, ale niepotrzebnie zaczyna sie tu i owdzie mowic, ze Tusk > wydoroslal, ze to polityczny spryciarz. To prostak, ale i farciarz. Bardzo sie ciesze, ze spodobal Ci sie moj tekst. Rzeklbym, ze jestem dumny. :-) A porownywanie Leppera i Tuska sobie daruje, bo nie ma czego porownywac. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: mgr Tusk- kultura i elegancja 10.11.05, 17:59 bryt.bryt napisał: A porownywanie Leppera i Tuska sobie daruje, bo nie ma czego porownywac. ------- Też nie chciałbym obrażać Leppera :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach A to nie lepiej na wodewil jakiś iść? 10.11.05, 17:33 Parlament to raczej nie miejsce na rozbawianie publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka568 Re: A to nie lepiej na wodewil jakiś iść? 10.11.05, 17:35 po_godzinach napisała: > Parlament to raczej nie miejsce na rozbawianie publiki. Ale chociaż w tym jest dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: A to nie lepiej na wodewil jakiś iść? 10.11.05, 17:37 to zły zawód obrał - do cyrku trzeba było iśc pracować) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka568 Re: A to nie lepiej na wodewil jakiś iść? 10.11.05, 17:44 Tam za duża konkurencja.A w cyrku nie tylko humor się liczy a talent też jednak tego jeszcze nie posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:11 Cała retoryka Leppera, jego niewybredne żarty i żarciki, chichot nad przegranymi ("miał być prezydent z Gdańska, a jest z Gorzowa", "nie udało się, co?" itp)... Przepraszam, ale mnie to nie śmieszy. Przypomina mi to opowiadania dziadków, jak to w 1920 i 1939 roku wkraczający Sowieci robili sobie podobne żarty z polskiej szlachty i kułactwa, a także niewybredne żarciki polskich fornali kiedy po 45 roku przejmowali tychże majątki w myśl zasady: TKM. Smiechom nie było końca... A to jakiejś Pani Starszej założono publicznie pełen ekskrementów nocnik na głowę, a to dziedzica podczepiono pod wóz drabiniasty i obwożono po gnoju, a to na środku placu odbył się jeden, drugi, czy piąty gwałt zbiorowy na bladolicej dziedziczce - wszystko ku szczerej uciesze gawiedzi - i radosnych komentarzach tłuszczy. Bardzo się boję, że ten sam typ poczucia humoru zagościł na Wiejskiej już na dobre. Że chcąc nie chcąc IV RP ma gębę Andrzeja Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:17 Bardzo trafna analogia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Odpowiedz wiecej niz trafna, ale wloscianstwo 10.11.05, 18:38 w tych wyborach wybieralo, wloscianstwo widac w PiSie (takze na tym forum), a wiec taki bardziej PRL-owsko wloscianski :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Odpowiedz wiecej niz trafna, ale wloscianstwo 10.11.05, 18:43 Nie o włościaństwie tu mowa, a o wodzu mas - Andrzeju L. i jego fanach, których triumfalna retoryka jako zywo przypomina tę, którą opisuje Morgana. Można powiedzieć - taka karma). Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: dr Lepper - madrosci ludowe:-((( n/t 10.11.05, 18:24 morgana_le_fay napisała: > Że chcąc nie chcąc IV RP ma gębę Andrzeja Leppera. I nie tylko, niestety! lepper.linuxpl.com/uploads/photos/77.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: dr Lepper - madrosci ludowe:-((( n/t 10.11.05, 18:33 Było ponoć za Sanacji takie powiedzenie: "Daj dziadowi grosz i niech się modli, żeby panem nie został" Widać dzisiaj już cała Rodzina RM wymodliła nam coś wręcz przeciwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: dr Lepper - madrosci ludowe:-((( n/t 10.11.05, 18:45 Słoma na salonach - "weselmy" się;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:31 Nie bój żaby, tłuszcza teraz robi za inteligentów, za frontmana dali Olejniczaka, ale to wciąż stare dobre komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:36 Bardzo słusznie - "robi" za inteligentów. Ale tłuszczą pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:40 Owszem dotyczy to nie tylko SLD ale i SO. Lepper jest dla mnie całkowicie niewiarygodny, co nie zmienia faktu, że mówił dziś z sensem (przez większość przemówienia) a Tusk zapluwał się z nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:44 A Prezesa Bliźniaka Starszego I o mało szlag nie trafił;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:48 Nawet dziecko to widziało! Pięcioletnia córeczka mojej koleżanki dzisiaj na widok Jarosława w Sejmie: "Mamusiu! Kto to ten pan jak czerwony balonik? Czy on nie _p-u-k-n-i-e_???? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:50 ??? Dlaczego miałby? Dzisiaj PO zagłosuje ramie w ramię z SLD i poniesie kolejną już porażkę. Do tego jawne wtrącanie się Rosji w wewnętrzne sprawy Polski. To koniec Tuska i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:50 Ano pewnie dlatego, ze bardzo nie lubi słuchac prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 19:07 Przykro mi, że postawiłaś na Tuska. To miernota, sprzedawczyk i nieudacznik, prowadzi PO od porażki do porażki, a dziś do tego odsłonił jeszcze jedno swoje oblicze-prostaka. Rozumiem, że jesteś nie w humorze. Ale im wcześniej przejrzysz na oczy tym lepiej i będzie mniej bolało. Przyjrzyj się dokładnie jak PO wyciąga łapki razem z SLD pod patronatem Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 19:24 pink.freud napisał: > Przykro mi, że postawiłaś na Tuska. To miernota, sprzedawczyk i nieudacznik, pr > owadzi PO od porażki do porażki, a dziś do tego odsłonił jeszcze jedno swoje ob > licze-prostaka. Cóż powiedzieć... Chyba, że w Twoich ustach to brzmi jak komplement... I jeszcze jedno, Wypowiadasz się obraźliwie o człowieku, którego nie znasz. Zgodnie z przyjętą przez PiS formą maksymalnego ugrzecznienia swoich wypowiedzi liczysz na możliwość przemycenia w tej formie każdego absurdalnego oszczerstwa pod adresem przeciwnika politycznego. Taki zgrabny zabieg odnosi doraźny skutek nie dlatego, że przeciwnikowi braknie argumentów, ale dlatego, że najlepszą reakcją na bezpodstawne pomówienia i protekcjonalny ton jest najczęściej wymowne milczenie. Wbrew obiegowej opinii kot nie da się zagłaskać na śmierć. Kiedy poziom jego zażenowania się podnosi - dyskretnie i w milczeniu odchodzi na stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dr Lepper - madrosci ludowe 10.11.05, 18:45 Powtórzę za Morganą: "Przepraszam, ale mnie to nie śmieszy." Nie śmieszą mnie chamskie zarty, ale o tym powinienes juz wiedzieć sam. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: to teraz rolnikom jest lepiej 10.11.05, 18:51 Mogę poprawic? "Lepper wama to mówi". ) Odpowiedz Link Zgłoś