brunoski 10.11.05, 17:24 subwersywnie sie zaopwiada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mara38 Re: Proces Andrzeja S.: Apel mamy Karola 10.11.05, 23:47 Pisz człowieku po polsku aby wszyscy zrozumieli Odpowiedz Link Zgłoś
selecte Re: Proces Andrzeja S.: Apel mamy Karola 11.11.05, 21:10 nie pisz - nie musisz. niech kołtuneria zajrzy do słowników, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
bongio Re: Proces Andrzeja S.: Apel mamy Karola 12.11.05, 16:38 Kołtuneria nie zagląda, bo nie chce wiedzieć. Większym wstydem jest udawać, że się wie. Ale ja nie wiem, co jest w tym tekście dla Ciebie przewrotnego? Czy uważasz, że należy problem " głeboko schować", bo jest be? Ja przypuszczam, że nasza opatrznie rozumiana moralność w społeczeństwie nie pozwoli wielu rodzicom odkryć prawdę. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
brunoski Re: Proces Andrzeja S.: Apel mamy Karola 09.02.06, 17:33 nie o przewrotnosc, a o wywrotowosc mi chodzilo wiecej nie tlumacze Odpowiedz Link Zgłoś
suprantu Re: Proces Andrzeja S.: Apel mamy Karola 12.11.05, 20:12 Szanowny intelektualisto - Pan Kopaliński (PROFESOR zresztą) w grobie się przewraca. Przechodząc do meritum -rozumiem, że prokuraturze całkowicie wystarcza jeden "udowodniony czyn" aby skierować do sądu akt oskarżenia. I kierując sie zasadą oszczędności czasu i środków nie ma zamiaru zlecac poszukiwania pozostałych pokrzywdzonych. Co do działań policji mam juz pewne wątpliwości - jej zadaniem jest ochrona obywateli i osobiście uważam, że przed skierowaniem sprawy do prokuratury mogli znaleźć chociażby część dzieci z kilku tysięcy zdjęć (tekst z prasy) co pozwoliłoby porozmawiać z ich rodzicami i umozliwić dzieciom rehabilitację. Biorąc pod uwagę mozliwości jakimi dysponuje Policja - nikt nie może jej zastapić w takiej działlności - fundacje i psychologowie mogą się potem zająć swoją częścią działalności - należy jednak znaleźć pokrzywdzonych!!! Uważam, że ten proces pokazuje naocznie jak niezdarnie wydawane są pieniądze pochodzące z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś