maremarmar Jakie rachunki? 10.11.05, 23:57 > J. Kaczyński pytany, czy PiS musiał zapłacić "rachunki" za poparcie dla > rządu, odparł: - My wiemy, jakie były rachunki. One były zaskakująco niskie. Tak nieśmiało zapytam: czy my też moglibyśmy się dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
cavanhas Co za gnojki! 11.11.05, 00:05 Doczekałem czasów, gdy o normalnośc w moim kraju będę musiał walczyć! Już niedługo ulicę sie zapełnią wściekłymi, a ja będę wśrórd nich... Więc się strzeżcie chłopi i bracia!!! 44 Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Prostactwo PO i jego porazka 11.11.05, 00:06 trzba umiec przegrywac i przeniesc sie na cmentarz historii razem z komunistami. PO nie znaczy nic, psychiczny tsk czy arystokratyczna rakita. Po prostu sie w polityce nie sprawdzili. Sojusz z SLD, wskazal jednoznacznie, na komunistyczny rodowod. PiS bedzie rzadzil nastene 10 lat, bo juz Marcinkiewicz zdobyl serca tych 60% ktore nie glosowaly, a Tusk swoja nienawiscia przegranego w Sejmie pograzyl PO w polityczny niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 [...] 11.11.05, 00:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff PO to jak dziecko, ktore mowi, ze nie lubi zupy 11.11.05, 00:51 zanim ja sprobowalo. Rzad ma olbrzymie zaplecze expercko-doradcze i zanim cos postanowi zostanie to przefiltrowane i zbadane na sto sposobow przez profesjonalistow, ktorzy maja moc zablokowania oczywistych idiotyzmow. Jesli rzdzacy uznaja swa niedoskonalosc i pojda na wspolprace z fachowcami oraz uszanuja pozycje to moga bez wpadek rzadzic conajmniej cala kadencje. Problemy pojawialy sie wowczas gdy ktos uznawal sie za nawiedzonego i odrzucal glosy doradcow oraz opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
pcx Re: Prostactwo PO i jego porazka 11.11.05, 00:13 a tobie to juz chyba kompletnie w glowe przygrzalo.... moze pora zdjac mohairowy beret ? Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Prostactwo PO i jego porazka 11.11.05, 00:15 linia zygfryda... padla szybko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Rokita - arystokratyczny???? 11.11.05, 00:24 zygfryd.okrutny napisał: > trzba umiec przegrywac i przeniesc sie na cmentarz historii razem z > komunistami. PO nie znaczy nic, psychiczny tsk czy arystokratyczna rakita Rokita jest chyba zaprzeczeniem arystokraty. To taki "najmądrzejszy we wsi", no może w krakówku. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka443 Re: Prostactwo PO i jego porazka 11.11.05, 01:02 RMF FM : Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS. RMF FM : Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne. marzec 2005 I CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
pisica Re: Prostactwo PO i jego porazka 11.11.05, 01:58 NO I NIE MA PO A NIEDŁUGO P.ROKITA PRZYJDZIE DO KACZYŃSKIEGO JAK DZIŚ PRZYCHODZĄ CZŁONKOWIE PO.TEN RZĄD MA DUŻE MOŻLIWOŚCI I MAM NADZIEJĘ ZE TO WYKORZYSTA A KOMU TO SIĘ NIE PODOBA MA SZANSĘ WYJECHAĆ Z POLSKI DO UNII-MOŻE KASĘ POŻYCZYĆ NP.OD SKRZYDLEWSKIEJ-AFERKA "SKÓR",SIEĆ KWIACIARNI WŁASNE CMENTARZE-Z PLATFORMY.JA ZOSTAJE BO MAM NADZIEJĘ ŻE SZUBRAWCY ZNAJDĄ SWOJE MIEJSCE.A TAK NA MARGINESIE POCZYTAJCIE GAZETĘ POLSKA A NIE TYLKO WYBIÓRCZĄ BO JAK WAS CZYTAM TO CIMNOŚĆ WIDZĘ CIEMNOŚĆ WIDZĘ MAXIU.A CZY WY TO POLACY CZY ZIEJĄCE NIENAWIŚCIĄ I JADEM PUTINKI?? Odpowiedz Link Zgłoś
cuauhtemoc Re: Prostactwo PO i jego porazka 11.11.05, 07:17 W odmiennosci od PiSu PO ma choc troche honoru. Jakze piekne czasy to byly gdy PiS twierdzil, ze Andrzej Lepper to przestepca i nie ma mozliwosci wspolpracy. Jak widac, zeby dorwac sie do koryta wszystkie poglady mozna zmienic. Klamcy rzadza Polska. A do pisicy - nie mamy zamiaru uciekac z Polski, bo ktos musi tych kolesi, ktorzy codziennie zmieniaja poglady odsunac od wladzy. "A CZY WY TO POLACY CZY ZIEJĄCE NIENAWIŚCIĄ I JADEM PUTINKI??" Czy mi sie wydaje czy to Ty plujesz jadem na ludzi innych pogladow? Ja nikomu o innych pogladach nie karze uciekac z kraju. PS. Wylacz Caps Locka taki przycisk nad lewym shiftem. Wszystko duzymi literami to pisza dzieci w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmuntprop Re: Prostactwo PO i jego porazka 11.11.05, 11:24 a jo wam rzekne: po nijak sie nie zna na opozycji, niech założo piłkarski club i niech se piłkie kopią. Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis [...] 11.11.05, 00:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: pytanie zasadnicze... 11.11.05, 00:22 Mają tak zryte mohery ,że całkiem sie pogubili. A Kaczyński dalej,jak sie nie pomyli to prawdy nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis Re: pytanie zasadnicze... 11.11.05, 00:27 moherowe berety zryte jak sandały mojżesza :D > Mają tak zryte mohery ,że całkiem sie pogubili. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 00:20 RMF FM : Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS. RMF FM : Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne. marzec 2005 I CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 00:24 odpowiem tak, jak zapewne uslyszalbyś od JAROSŁAWA K.: to nie były moje słowa jako przewodniczącego PiS buta, pycha, bezczelnosc, zakłamanie, demagogia, manimulacja, fałsz... aktualnie najbardziej praktyczne cechy skutecznego polityka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 00:25 Weteran ,powinieneś to umieszczać pod każdym tematem. Niech czytają i płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pcx Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 00:26 wiecie po czym poznac, ze polityk klamie ? ... porusza ustami.... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 00:29 Poważny polityk nie zrobi sobie z twarzy aż takiej kloaki. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 00:47 miodzio..... ale zapewne nieprawdziwe bo zwycięzcy mają rację ;-)) zwolennicy wybaczą swojemu firerowi gorsze wpadki jestem optymistą i uważam że zamkną tylko pół miliona opozycji w ciągu roku Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 00:53 Na razie zamykają strony internetowe,puźniej opozycję,onanistów,matki nie karmiące piersią,dziadów,"Dziady",studentów,homoseksualistów,wysokich. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 01:14 a na koncu zamkna sie sami, i zostanie tylko IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 01:34 a jak zamkną wszystkich to Pan Prezydent ( Jego Kaczość ) wyda dekret o zakazie puszczania bąków w toalecie. I znów nazamyka... A po co? Ktoś musi budować te autostrady, domy a ktoś inny musi zarabiać podczas pilnowania. Będzie solidaryzm rotacyjny: solidarny barak wrogów narodu przez 2 lata, potem solidarny barak nadzorców wrogów narodu. zwartarzeczpospolita.blog.pl/ jeszcze nie wszystkie zamknęli Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Ależ to juz kiedyś było! :))) 11.11.05, 00:49 weteran napisał: > Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą > sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej > Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie > > PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek > sytuacji jest nierealne. > > marzec 2005 > > I CO WY NA TO? N.Machiavelli, 'Książę' (Daaaawno temu;) A nigdy nie braknie księciu przyczyn prawnych, by upiększyć wiarołomstwo. Można by na to dać niezliczone przykłady nowoczesne i wykazać, ile traktatów pokojowych, ile przyrzeczeń stało się nieważnymi i próżnymi wskutek wiarołomstwa książąt, a ten wyszedł lepiej, który lepiej umiał używać natury lisa. Lecz konieczne jest umieć dobrze tę naturę upiększać i być dobrym kłamcą i obłudnikiem; ludzie tak są prości i tak naginają się do chwilowych konieczności, że ten, kto oszukuje, znajdzie zawsze takiego, który da się oszukać. Nie jest przeto koniecznym, by książę posiadał wszystkie owe zalety, które wskazałem, lecz jest bardzo potrzebnym, aby wydawało się, że je posiada. Śmiem nawet powiedzieć, że gdy się je ma i stale zachowuje, przynoszą szkodę, gdy zaś wydaje się, że się je ma, przynoszą pożytek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirek.zkanady Re: Kaczyński o Lepperze pół roku wcześniej 11.11.05, 01:31 6 miesiecy dzielilo okresy, w ktorych Austro-Wegry i Niemcy byly dla Pilsudskiego sojusznikami i wrogami. To sie nazywa mistrzostwem gry politycznej i umiejetnoscia wykorzystywania okazji. To postawowe cechy dobrego polityka, ktorych widocznie przedszkolaka Donaldzia Tuska nie nauczono. Odpowiedz Link Zgłoś
vargas Prawo inaczej 11.11.05, 00:23 Cos mi sie wydaje, ze poprzez przekupienie dwoch bylych ekspertow PO, Kaczor sobie kombinuje,ze za pare lat wmowi moherowym beretom, ze upadek gospodarki to wina PO. I oni w to uwierza. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Prawo inaczej 11.11.05, 00:26 > wina PO. I oni w to uwierza. no, w kwestii wiary to oni są naprawde nieźli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 cuda to dopiero beda jak piski sobie uzbieraja 11.11.05, 01:08 jeszcze paru i przeglosuja konstytucje:) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l [...] 11.11.05, 01:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Prawo inaczej 11.11.05, 00:27 vargas napisał: > Cos mi sie wydaje, ze poprzez przekupienie dwoch bylych ekspertow PO, Kaczor > sobie kombinuje,ze za pare lat wmowi moherowym beretom, ze upadek gospodarki to > > wina PO. I oni w to uwierza. -------------------------- Tak będzie,z Kaczyńskimi zawsze tak było,jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Marcinkiewicz. 11.11.05, 00:33 Ten gość mówi,porusza sie,uśmiecha jak kleryk homoseksualista. Tylko ja mam takie wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pcx Re: Marcinkiewicz. 11.11.05, 00:37 coz, chyba twoje postrzeganie nie jest zaburzone... ja tez takie wrazenie odnosze... (a jesli sie mylimy, to jest nas juz dwoch, a w grupie - nawet malej - troche razniej) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Marcinkiewicz. 11.11.05, 01:09 jak dorzucą nam następnego to robimy pokerka na zapałki. Po trzeciej turze przerwa na szluga Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Marcinkiewicz. 11.11.05, 01:25 zapytam bożego namiestnika pewno w rozmowach niedokończonych odpowiedzą. Jak nie po bożemu to gramy w cytaty biblijne Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 [...] 11.11.05, 01:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis być Polakiem dziś... 11.11.05, 00:53 obserwuję nasza rzeczywistośc i jak wielu _normalnych_ ludzi - jestem przerażony. co dziś znaczy być Polakiem? kto odczuwa odpowiedzialność plynącą ze wspaniałego dziedzictwa tego narodu? nie mówie tu nawet o ideałach wielonarodowości, tolerancji, czy sprawach tak odległych jak XVI czy XVIIw. ale te tysiące, miliony, które od czasów zaborów zapłaciły cene najwyższa - zaplacily zyciem - za to, by ich okczyzna byla wolna, wielka, silna. na nic lekcje z historii: liberum veto, targowica, czy chocby Niemcy lat 30-tych... dzis wszystko widac, jak przez lupe - prywata, warcholstwo, egoizm, demagogia. wszystko pozostalo bez zmian, przykryte jedynie plaszczem nowoczesnosci. to smutne, tragiczne ze wzgledu na przeszlosc (miliony poleglych za inna Polske), terazniejszość i niestety - przyszłość. będąc wciąż z tyłu liderów stracimy jeszcze więcej czasu. spoglądam na taką niewielką irlandię i... nie napiszę, by nie usunęli watku. a u nas? nikt nie mysli inaczej niz przez wlasna kieszen i w perspektywie kadencji. w ciagu kilku zaledwie dni wzbudzamy -delikatnie mowiac - w EU zdumienie tracac w oczach poparcie wypracowywane latami madrych decyzji, czynow i pracy. Rosja sie przygląda i już zaczyna wykorzystywać osłabienie pozycji Polski, chaos i wszystko to, co tkwi w Polakach od zawsze - nieumiejętność samodzielnych rządów :( Kto nie wierzy, niech popatrzy na instrumentarium stosowane wobec małej Mołdawii, której trzeba pokazać miejsce w szeregu: podwyżka cen energii prowadząca do odcięcia dostaw (PL: oczekiwania gazpromu co do wyższych cen gazu), restrykcje w imporcie produktów mięsnych i roślinnych... i tylko nikt nie zapyta w poczuciu historycznej i perspektywicznej odpowiedzialności: co to znaczy być Polakiem dziś...? co ja mogę zrobić dla tego kraju...? smutne? tragiczne? ale prawdziwe....... Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:02 no...Pan prezydent elekt ma honor i dume za to...polska jest potega na swiecie przecie:)tylko za kwilke te co na niego glosowaly beda protesowac pod sejmem:) wstyd i hanba!!! co za ciemny ten nasz narod i zeby tak nic sie nie nauczyc przez wieki... Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 tez bym sie bala na twoim miejscu:) ale za to 11.11.05, 01:11 bedziesz mial becikowe, i dluzszy urlop macierzynski... Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: tez bym sie bala na twoim miejscu:) ale za to 11.11.05, 02:02 Moze nie becikowe, ale berecikowe ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:10 ....hahahahha forum frustratow...i degeneratow.... nawet przegrywac nie potraficie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 ja to z nikim nie przegralam, nie wiem jak ty... 11.11.05, 01:12 obawiam sie jednak, ze nie posmiejesz za dlugo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ja to z nikim nie przegralam, nie wiem jak ty 11.11.05, 02:01 >>> obawiam sie jednak, ze nie posmiejesz za dlugo:))) wszystko będzie przez PO, wermacht, liberalów, masonów, semitów i stonkę Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:15 > ....hahahahha forum frustratow...i degeneratow.... > > nawet przegrywac nie potraficie.... Jestes poslem pisu albo so? Przyjaznisz sie z min. jednym z braci K? Albo -bo powyzsze nie ma wiekszego znaczenia- jestes moze jednym z braci K? Bo jesli nie, to przywitaj sie z przykrą prawdą - oddałeś głos i nie będziesz już nowej władzy potrzebny. też przegrałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:20 najgorsze ze te palanty naprawde mysla ze bedzie lepiej:( Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:21 ..haha nie glosowalem..... ..a z was sie smieje.... rozpackane baby....blebleble.... przed geniuszem Kaczynskiego...PO to rozpackane histeryczne baby Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:26 > przed geniuszem Kaczynskiego...PO to rozpackane histeryczne baby iiiii tam, też mi geniusz:) Bagsik, to był geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l głupocze, to Polska przegrała, my sobie poradzimy 11.11.05, 01:59 i gdziekolwiek będąc pozostaniemy Polakami w sercach Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:07 to chyba już nic dziś nie znaczy. Tusek kłamczuszek ;-> kiedyś się wypowiadał na ten temat: gdy obrać nas z mitów, historiii zbroi to zostają mali, szarzy i wredni ludzie. Myślę że dla polowy ludności mieszkającej tutaj bardziej istotne jest koryto, flaszka i kościół niż jakieś szczytne ideały a to co się ostatnio nawyprawialo to rozładowanie wieloletniej frustracji bezpańskiego albo porzuconego psa lańcuchowego. Homo sowietikus??? Na szczęście druga część ludzi to ta która zachowa kulturę i ideał polskości w sobie, choćby z przekory. Nie przestanę być polakiem nawet na drugim końcu świata, szkoda tylko że nim nie mogę pozostać we własnym kraju. Może tylko wtedy możemy być jednolitym narodem gdy mamy wroga i zagrożenie z zewnątrz. Nie potrafimy się niczego nauczyć na podstawie przeszłości podobnie do dzikich plemion , np Czeczeńców. Tylko walka i tylko przegrane. O tak, Polacy potrafią przegrywać najlepiej na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:28 wiele gorzkiej PRAWDY w Twoich slowach... :( Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:30 Ale zeby nie bylo tak gorzko - zawsze mozna nabrac do niektorych spraw DYSTANSU: www.immigration.govt.nz/ Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:36 jasne. ta opcja pozostaje zawsze. pytanie, co tu mozna zrobic dla tego kraju. co moze zrobic kazdy z nas? Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:39 no teraz to raczej chyba niewiele...trzeba poczekac na smieszne rzeczy, chociaz ja wiem? moze jakies demonstracje? A proponujesz cos konkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:40 powiedzialas... de-monstrancje?! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:41 a tak z francuska mi sie pojechalo, nie wiem dlaczego...przeczucie jakies czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:47 Dwie godziny krzyżem na gołym betonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
antarxis Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:41 na pewno - dobrze wykonywac swoja prace, to zawsze. mysle o przystapieniu do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:44 no wez, nie szalej, to tez aws. albo zaszalej, moze w koncu wymienia kadre na nowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:39 To samo co robimy:) I juz:) Nikt nie obiecywal ze bedzie lekko;) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: być Polakiem dziś... 11.11.05, 01:57 jak chcesz serio pomóc to na pewno nie przystępuj do żadnej partii, przynajmniej nie przez najbliższe 10lat bo co najmniej tyle czasu będzie trwać bagno po kaczkach. Po prostu trzymaj kciuki, wesprzyj dobrym slowem a jak już będzie kordon sanitarny wokół kraju to podrzuć coś do czytania jeżeli jesteś gdzieś poza. De-monstracje bedą, niewielkie bo rdzeń narodu wyjechał albo się pakuje. Ale zostanie grupa ludzi którzy się w końcu uświadomią i obudzą. Tych , którzy wybrali i będą najgłośniej zgrzytać zębami za rok ignoruj, zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
matador10 [...] 11.11.05, 01:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: tez bym sie bala na twoim miejscu:) ale za to 11.11.05, 01:17 e tam...przesadzasz.martw sie lepiej o powrot na rynek pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: tez bym sie bala na twoim miejscu:) ale za to 11.11.05, 01:23 Co ja głupi jestem żeby pracować? Jarek z Leszkiem powiedzieli że dadzą,mieszkanie dostanę ,a w 2012 obejrzę mistrzostwa europy za darmo,na pięciu nowych supernowoczesnych stadionach. Z Bożą pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 dales sie omamic!!! 11.11.05, 01:27 na tych stadionach to bazar bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: dales sie omamic!!! 11.11.05, 01:31 no nie tylko, jeszcze wyposazenie szop i stodol, bo to nasze nowoczesne technologie beda:) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: dales sie omamic!!! 11.11.05, 01:33 Matko jedyna!!!!!! oszukali mnie??????? A ja już robote rzuciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 ajaj...i co tera? 11.11.05, 01:36 moze sie przerzuc na swiete obrazki albo co podobnego... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: ajaj...i co tera? 11.11.05, 01:40 Założę grupę sado-maso biczowników różańcowych pod egidą Madzi Buczek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: laboga! jeszcze jedna??? 11.11.05, 01:51 Na festiwalu "Przystanek Jezus" zgarnę "Bursztynowy Krucyfiks" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze stolu 11.11.05, 01:21 wladzy rzucic; bo co teraz ma zrobic "czlowiek z zasadami", kiedy jego koalicja z SLD, pod patronatem Kwacha i Bolka nie wyszla? no co? ma zbierac od niedoszlej "first lady" scierka po glowie, ze nie bedzie "dama" po swiecie jezdzila, i sie "prezentowala"? to juz moze lepiej od razu przejszie na polityczna emeryture, i sie z Bolkiem na ryby wybierze? Odpowiedz Link Zgłoś
zdruff Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:24 sam jesteś bolek :P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:30 nie obrazal "bylego prezydenta"; nie roszcze sobie zadnych praw do jego, jakze ciezka praca zdobytego, pseudonimu; w koncu obowiazuje prawo wlasnosci, nieprawdaz? zdruff napisał: > sam jesteś bolek :P Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 [...] 11.11.05, 01:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:50 PO-wski peota, tylko glowa nie ta; . wierszyki - z dedykacja - dla podobnie jak ty "myslacych" . www.polskaludowa.com/napisali/stalin.htm#Szymborska%20Stalin vinc0 napisał: > Silesius ,jeśli zechcesz być mi równym,strzaskam twarz twą rzadkim gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:33 ....haha gdybym ja tak zarzadzal swoja firma jak tusek-klamczuszek PO ..to bym juz dawno musial butelki zbierac....hahahah ....PO Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:37 firme sie prowadzi, hm? a fuj, to ty jakis, apage satanas, liberał jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
zdruff Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:38 z daleka to przede wszystkim od ciebie :) jestes niebezpieczny: twoj intelekt zabija swoja prostota. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:39 ..moze moj intelekt zabija ..za to moje pieniadze mowia same za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdruff Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:41 jakie pieniądze? przecież ty żarty sobie robisz i tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:43 ..podejrzewam ze mam wiecej w kieszeni niz ty na koncie....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 [...] 11.11.05, 01:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:59 .....nie mam pojecia nigdy w niemczech nie bylem... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski [...] 11.11.05, 02:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 02:11 ..ja mysle ze gej-ow na tym forum jest znacznie wiecej... PO-- Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Wiec: pozdrawiamy wszystkich gejow na forum 11.11.05, 02:17 insightmag.com/main.cfm/include/detail/storyid/174917.html kaczka701 napisał: > ..ja mysle ze gej-ow na tym forum jest znacznie wiecej... > > PO-- Odpowiedz Link Zgłoś
tommyniles Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 03:30 Ci co duzo mowia o swioch pieniadzach przewaznie ich nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: "Wstretny PiS"; mogl Tuskowi choc okruchy ze 11.11.05, 01:33 Wyhamuj z tym Bolkiem, bo obrazasz Organ (wladzy panstwowej). A powiada pismo: kto podniesie rekę na Organ, temu Organ tę rekę odgryzie... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Brawa dla idola PO-wcow! co za "byznesmen"!! 11.11.05, 01:52 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6454 silesius.monachijski napisał: > wladzy rzucic; bo co teraz ma zrobic "czlowiek z zasadami", kiedy jego koalicja > > z SLD, pod patronatem Kwacha i Bolka nie wyszla? no co? ma zbierac od > niedoszlej "first lady" scierka po glowie, ze nie bedzie "dama" po swiecie > jezdzila, i sie "prezentowala"? to juz moze lepiej od razu przejszie na > polityczna emeryture, i sie z Bolkiem na ryby wybierze? Odpowiedz Link Zgłoś
annawel Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 01:33 To okropne, będą nieszczerzy w stosunku do siebie, czyli Kaczyńscy do Leppera i on do nich. Lepper będzie chciał się szarogęsić, Kaczyńskim to się może nie podobać i to już będzie ,,po miłości". Co Kaczyńscy nie znają Leppera??????????? A to właściwie dobrze im tak, bo stawiali się Tuskowi, uważali, że wszystkie rozumy zjedli, bo kilkoma punktami wygrali wybory, to teraz będą ,,przymilać" się panom L. i G. !!!!!!!!!!!! zeszmacili się i tyle, a może zawsze tacy byli sprzedajni, żeby się tylko dorwać do władzy ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan211 MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 01:40 Moim zdaniem Polsce potrzeba jest kara śmierci 1. Jesteśmy za biednym społeczeństwem aby izolowac tylu recydywistów [ nie chcodzi aby ich wyeliminowac ale przestraszyć ] Nie stać nas na budowę więzień na 200 000 2. Jedyna grpa społeczna żyjąca na koszt państw to więźniowie: MICHA , SIŁOWNIA , KABLÓWKA ... NO PRAWIE WCZASY CO DLA NIEKTÓRYCH.... 3. KAMIENIOŁOM PRZEDE WSZYSTKIM Może to niektórych poruszyć ale naprawdę w Polsce nie jest za wesoło UWAGA !!! Moim zdaniem powinno się wydawać POZWOLENIE na DZIECI !!! Przecież niektórzy to nawet kwiatek zagłodzą nie mówiąc o tym że dzieci nie wychowają... Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 01:48 Jeszcze sa inne grupy zyjace na koszt panstwa - tez ich wybijesz? Z tymi pozwoleniami to ciekawa koncepcja - nie wiem co na to kosciol i pan prezydent elekt...moze byc trudno:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan211 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 01:56 ada1979 napisała: > Jeszcze sa inne grupy zyjace na koszt panstwa - tez ich wybijesz? > Z tymi pozwoleniami to ciekawa koncepcja - nie wiem co na to kosciol i pan > prezydent elekt...moze byc trudno:) XXXXXX Jakie inne grupy? O czym Ty piszesz? Proszę o sprecyzowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ada1979 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 01:59 np. samotne niepełnosprawne osoby przebywajace w osrodkach panstwowych Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:10 To też ciężar dla IV pospolitej. To co PISowcy?Eliminujemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:13 ..mysle ze eliminacja ciebie przyniosla by ulge temu forum PO- Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:20 kaczka701 napisał: > ..mysle ze eliminacja ciebie przyniosla by ulge temu forum ------------------------------- A co z moją rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l RRRach Ciach TRATATA i oczyścimy Ojczyznę z wrzod 11.11.05, 02:14 -ów. Ojciec Rydzyk da odpust i pobłogoslawi Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l [...] 11.11.05, 02:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan211 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:33 Nie oczywiście nawet nie myślę o takich osobach !!! Byłem kiedyś ministrantem... w mojej parafi jest chłopak niepełnosprawny w dużym stopniu ks. proboszcz opowiadał mi że gdy ciąza była zagrożona cała rodzina modliła się o udany poród, a następnie ... Moja siostra jest cukrzykiem insulozależnycm lat 13 - często sama mówi że jest ciężarem ale to dziecko moich rodziców i jest straszne że może nie dożyć swych 18 urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
stefan211 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:33 Nie oczywiście nawet nie myślę o takich osobach !!! Byłem kiedyś ministrantem... w mojej parafi jest chłopak niepełnosprawny w dużym stopniu ks. proboszcz opowiadał mi że gdy ciąza była zagrożona cała rodzina modliła się o udany poród, a następnie ... Moja siostra jest cukrzykiem insulozależnycm lat 13 - często sama mówi że jest ciężarem ale to dziecko moich rodziców i jest straszne że może nie dożyć swych 18 urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
stefan211 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 01:56 ada1979 napisała: > Jeszcze sa inne grupy zyjace na koszt panstwa - tez ich wybijesz? > Z tymi pozwoleniami to ciekawa koncepcja - nie wiem co na to kosciol i pan > prezydent elekt...moze byc trudno:) XXXXXX Jakie inne grupy? O czym Ty piszesz? Proszę o sprecyzowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp KARĘ ŚMIERCI ! to jest to!!! 11.11.05, 01:48 wprowadzic kare smierci naturalnie (powody ??) prawo o zyciu lub smierci proponuje przekazac w rece prezydenta i wicemarszalka sejmu( bo zachowuje sie z klasa jak w tej chwili komentuje sluchaczka ryja...) lista tych do usmiercenia nie jest niestety krotka.... juz teraz sprawdz na stronie www.karasmiercijuz.pl czy twoje personalia nie sa na niej wyselekcjonowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
pfunk5 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 10:42 kara smierci to jeden z glupszych pomyslow no ale coz taki rzad takie koncepcje... martwie sie o Polske a zarazem boje sie przyglupow ktorzy objeli wladze nie rozumiem jak mozna dac wiare pomyslom nowego rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
macvlod Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 01:46 Powiem coś od siebie, tak od miski. Nie będę oryginalny - przynajmniej nie w tym szacownym gronie. Śledzę politykę amatorsko, acz wnikliwie, od momentu ukazania się pierwszych "Gazet Wyborczych", krojonych wówczas bezlitośnie przez Kontrolę Publikacji i Widowisk. Świat i Polska sie zmieniała, a człowiek obserwował wciąż nowe twarze, nowe rządy, nowych reformatorów. Ciekawa rzecz, poznawanie nowych ludzi. Jedno pamiętam dokładnie, pan Kaczyński - i jemu podobni - od początku nie wzbudzali mojego zaufania. Nigdy moja intuicja nie dała im mandatu zaufania. Był jeden moment, kiedy zacząłem szczerze podziwiać Leszka podczas tych wyborów (wbrew swoim sympatiom politycznym)- za kampanijny upór, za wiarę w siebie, i za umiejętność kierowania argumentacją podczas debat - tak, aby trafiała ona celnie w wyborców. Teraz, po fakcie, patrząc na gry powyborcze, widzę w Panach Kaczyńskich prowincjonalnych graczy, którzy swoimi fantazjami politycznymi leczą w ten swosób swoje kompleksy. Dlaczego - mimo całej swej dobrej woli i wyrozumiałości - nie potrafię wyobrazić ich sobie jako Patriotów? I czy jestem w tym osądzie osamotniony? -------- PS. Zagadka dla ambitnych - który znany kompozytor zmienił dedykację swojej symfonii, poświęconą początkowo jednemu z największych strategów w historii świata, uzasadniając to prostym zdaniem "Toż to tylko pospolity człowiek!" I sedno zagadki: "DLACZEGO"? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 02:12 Nie ,nie jesteś osamotniony. Czuję się tak ,jakbyś czytał mi w myślach. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 02:22 to zawodowi rewolucjoniści. nieważne jak i co, byle wygrać. Ciekawe który się oglosi cesarzem , może będą na zmianę? władzy raz zdobytej już nie oddadzą a raz skrzywdzeni mścić się będą w nieskończoność historia nazwie to kaczyzmem i demokratycznym końcem demokracji ratunek to dobry snajper albo jeszcze lepszy psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
jezul A co z wyrokami Leppera? 11.11.05, 01:52 Czy Lepper jest ponad prawem w "IV Rzeczpospolitej"? Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: A co z wyrokami Leppera? 11.11.05, 01:55 trzeba byc eleastycznym, nie rozumiesz? korzystajac z okazji pozdrawiam goraco ojca dyrektora... Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: A co z wyrokami Leppera? 11.11.05, 01:56 i cala rodzine radia maryja, ktorazto slada dzieki bogu ze tak sie to wszystko dobrze ulozylo ...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A CO Z WYROKAMI LEWANDOWSKIEGO ? 11.11.05, 02:08 jezul napisał: > Czy Lepper jest ponad prawem w "IV Rzeczpospolitej"? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 [...] 11.11.05, 02:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: SamoPiS... 11.11.05, 03:30 pomylily ci sie kaczki ze swiniami - tak bylo w oryginale);L a te nalezy szukac w folwarku: PO-SLD xtrin napisała: > Śmiać się, czy płakać? > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: SamoPiS... 11.11.05, 03:59 to powiedzial komorowski; i co: pozostawiasz bez komentarza? bo ja swoj mam: szkoda Polski dla Tuska, Komorowskiego, HGW i Schetyny (Rokite w to nie meiszam); wtedy brzmi to jakos sensownie; tommyniles napisał: > SZKODA POLSKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 [...] 11.11.05, 04:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:28 ...masz rozdwojenie jazni??!!!! ja to pisalem?? hmmm....schizofrenia to ciezka choroba... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:35 Jesteśmy za biednym społeczeństwem aby izolowac tylu recydywistów [ nie chcodzi aby ich wyeliminowac ale przestraszyć ] Nie stać nas na budowę więzień na 200 000 . ---------------------------------- to nie jest twój post?Krytyku? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: MAM NADZIEJE ŻE PRZYWRÓCĄ KARĘ ŚMIERCI ! 11.11.05, 02:37 ..niestety nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 02:45 Ale będę uczciwy,to nie twój post. Moja pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 02:46 ..zaczynam ciebie lubic.. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 02:46 Ale napisałeś już tyle że........... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 02:47 ..mam swoje poglady....i raczej ich nie zmienie Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 02:50 ..moze sa troche skrzywione(syndrom spojrzenian zza duzej wody....dawno w Polsce nie mieszkam)...ale mam wrazenie ze mam zdecydowanie racje.. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 03:27 to inny świat, ten za dużą wodą. Możesz mieć rację tam podobnie jak my tutaj. Ale Ty na pewno tam konasz z nudów i tęsknisz do ciekawych czasów. My podobnie, tęsknimy za totalną nudą, stagnacją i dobrobytem Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 03:32 tax office nie pozwala mi konac z nudow.... Odpowiedz Link Zgłoś
tommyniles [...] 11.11.05, 03:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 [...] 11.11.05, 03:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyniles Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 03:50 Nikt poza toba nie wie ci to tax office!!!!!!!!!Cos takiego po prostu nie istnieje-mitomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 03:55 ..powiedz to mojemu ksiegowemu... Odpowiedz Link Zgłoś
tommyniles Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 03:40 kaczka701 napisał: > ..mam swoje poglady....i raczej ich nie zmienie Juz zmieniles,poza malutkim czlowiekiem kaczynskim nikt,absolutnie nikt nie dopuszczal nawet mozliwosci koalicji PiS-co za nazwa-z Samoobrona.Kaczka nie badz hipokryta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: pozdrawiam kaczkę701: sieg kwajl!!! 11.11.05, 03:43 ..nie jestem...zawiodlem sie na PO sadzilem ze sa patriotami.. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyniles [...] 11.11.05, 03:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 [...] 11.11.05, 03:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski VINCI0 TAK SAMO GROZNY JAK CYRANKIEWICZ 11.11.05, 02:57 za chwile mi reke przy klawiszach odrabie . www.polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Cyrankiewicz_Poznan_56.mp3 vinc0 napisał: > A słyszałem że twoja matka sie skarżyła ,że posuwasz jej owczarka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 03:28 To chyba jakis zly sen. Powoli trzeba zaczac myslec o V RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos ZENUJACA DEMAGOGIA I SLUCHAJACY JEJ "INTELIGENCI" 11.11.05, 03:33 Artykul zatytulowany jest: "Kaczynski: z Samoobrona rzad na cztery lata". Czyli gazeta sugeruje, ze sa to slowa Kaczynskiego. Poczym pisze: "Jeśli rząd będzie realizował konsekwentnie program i jeśli Samoobrona wejdzie do oficjalnej koalicji, bo tego chcemy, to jestem przekonany, że będzie to rząd na cztery lata - powiedział Lepper po głosowaniu". Hehe, gratuluje gratuluje. Ja juz dziekuje tej gazetce i wole jej nie czytac, by sobie nie robic WODY Z MOZGU!!!!! Slowa Leppera wciskaja w usta Kaczynskiego. Jak nazywaja sie takie metody??? Jesli ktos ma choc krzte ROZUMU I INTELIGENCJI to tego typu pomylek nie robi. No chyba ze jest to zamierzone. Heh, a ludzie to czytaja i .....mysla ze mysla :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Jest litera wypowiedzi i jej duch 11.11.05, 06:45 A duch wypowiedzi Kaczynskiego jest wlasnie taki Odpowiedz Link Zgłoś
asteron Lepper musi siedzieć! 11.11.05, 04:58 I powtarzam: Lepper musi, musi siedzieć! Trzeba być półgłówem, żeby mówić o koalicji SLD i PO. Tak rozumując, to PO jest w koalicji z Wrzodakiem, bo w końcu siedzą w tej samej sali. To jest jedynie chamskie tłumaczenie PiSS-u. Nowy PiSS wprowadzi nas do leppszej przyszłości! Ale numer wycięli. Ja się tego po Kaczkach nie spodziewałem. O zgrozo! Tak wydymać naród. Miało być tak pięknie, a wyszło gorzej niż zawsze. Pozdrawiam trzeźwo myślących, Wyborca PO, Asteron Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 05:32 Jeszcze we wrześniu pisałem, że szykuje się koalicja PiS z Samoobroną to mnie wyśmiano od kosmitów. Teraz przepowiadam następny ruch PiSu: wyślizgają PSL i LPR. Zostanie postkomunistyczna Samoobrona jako partia rolników. Być może na scenie politycznej trochę się przejaśni. Sojusz PiSu z kryptokomunistami wcale mnie nie dziwi. Chodzi przecież o władzę i pieniądze. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Studenci na ulice 11.11.05, 06:13 NIE dla chlopow w sejmie. Buraki do pola. Ale juz Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Re: Studenci na ulice 11.11.05, 07:55 Trzeba było głosować a nie dupę plaszczyć,niby wykształceni a barany na rzeż. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 I mamy kaczyzm, kacza moralnosc, moze byc 11.11.05, 06:34 zlodziej bandzior byle nas popieral. To jestkara Boza z polski katolicyzm. Za to ze sluchaja slug sztana Rydzyk Jankowski i tym podobni a nie sluchaja Slowa Bozego Odpowiedz Link Zgłoś
joris Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 06:45 Plyncie tak dalej kaczory: z rosyjskimi agentami w czolowce (Lepper, Rydzyk)i z arcykatolicka Polska, dalej juz tylko dno i upadek. Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Re: J.Kaczyński: Lepper może liczyć na zmianę swe 11.11.05, 07:52 Za to emeryci i renciści nie mogą liczyć na należną rewaloryzację,niech szczezną,brawo PiS,nawet to nie uratuje tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś