hiszpanska.mucha 17.11.05, 13:15 myślę że ta nazwa byłaby odpowiednia do tego co się tu wypisuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: Forum Sfrustrowanych Tuskofilów 17.11.05, 13:17 hiszpanska.mucha napisał: > myślę że ta nazwa byłaby odpowiednia do tego co się tu wypisuje... Bylaby, gdyby ta pisanina byla wymyslem, bez odniesienia do faktow. A nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Forum Sfrustrowanych Tuskofilów 17.11.05, 13:22 > > myślę że ta nazwa byłaby odpowiednia do tego co się tu wypisuje... > > Bylaby, gdyby ta pisanina byla wymyslem, bez odniesienia do faktow. A nie jest. "faktów" medialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpanska.mucha [...] 17.11.05, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpanska.mucha Re: Forum Sfrustrowanych Tuskofilów 17.11.05, 13:29 bryt.bryt napisał: > hiszpanska.mucha napisał: > > > myślę że ta nazwa byłaby odpowiednia do tego co się tu wypisuje... > > Bylaby, gdyby ta pisanina byla wymyslem, bez odniesienia do faktow. A nie jest. Jest. Pieprzenie o moherowych beretach, PiSuarach itd. trudno nazwać sensownymi argumentami. (co jest złego w tym tekście szanowny asministratorze że przed chwilą go skasowałeś?) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Forum Sfrustrowanych Tuskofilów 17.11.05, 13:30 hiszpanska.mucha napisał: (...) Pieprzenie o moherowych beretach, PiSuarach itd. trudno nazwać sensownymi > argumentami. (co jest złego w tym tekście szanowny asministratorze że przed > chwilą go skasowałeś?) Zauwazasz to co chcesz. Na forum funkcjonuja nie tylko te tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
typiak Re: Forum Sfrustrowanych Tuskofilów 17.11.05, 13:23 masz racje,miliony much nie moze sie mylic;) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze [...] 17.11.05, 13:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.g.w Re: Jak ci się nie podoba 17.11.05, 15:25 idiotyzmy-kacze napisał: > to spie..j, cieciu Krotko, ostro i na dystans. Tak trzymac! 10% premii uznaniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Jak ci się nie podoba 17.11.05, 19:57 Te typki tak maja , jak nie ma argumentów to epitety . Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Jak ci się nie podoba 17.11.05, 17:24 swoim postem tylko potwierdzasz, ze HM ma racje, frustracie Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Jak ci się nie podoba 17.11.05, 17:28 To raczej on jest sfrustrowany skoro aż założył wątek żeby w nim narzekać. Nie lubię takich narzekaczy, forum to nie przedszkole. Jak chce płakać to niech idzie do mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Jak ci się nie podoba 17.11.05, 17:30 No widzisz... tu juz mowisz zupelnie inaczej, podajesz argumenty. To jest dyskusja a nie jakies sp..dalaj itp. To nie budka z piwem ale powazne forum dyskusyjne. Bez krawata nie wchodzimy! Klient w krawacie jest mniej awanturniczy. To bylby calkiem dobry pomysl - na forum tylko w strojach wieczorowych to od razu sie przyjemniej zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Jak ci się nie podoba 17.11.05, 18:47 Co za ulga przeczytać taki post... Tylko mała korekta: 'Klient w krawacie jest mniej awanturujący się' :) A panie w przyciętych elegancko pazurkach klikać winny, nie w tipsach, bo to paskudne samo w sobie artificium, a i ewentualne zadrapania współ-forumiczkom poczynione mniej dotliwymi będą... A serio: każdy o sobie daje TU świadectwo, jak mawiał Gombrowicz: 'To nie my mówimy słowa, to słowa nas mówią' Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Mnie kretyni bawia niepomiernie 17.11.05, 17:14 hiszpanska.mucha napisał: > myślę że ta nazwa byłaby odpowiednia do tego co się tu wypisuje... Nic bardziej zabawnego niz sfrustowany w swej bezsilnosci POstKomuch. Juz dawno nie mialem tyle uciechy na forum jak dzis. A PoPiS lezy w grobie wiec skladam tam regularnie kwiatki sprawdzajac czy nie ma ochote na rezurekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie ma jak SFRUSTROWANY POLAK, co sie wieszania 17.11.05, 17:22 lepszych od niego doczekac nie moze...I sie nie doczeka! A mowiac powaznie: mam w nosie i PO, i PiS, niemniej PiSuar i PiSiaki bardziej mnie smiesza - bo takich chodzacych ATAWIZMOW nigdy wczesniej nie widzialem:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Nie ma jak SFRUSTROWANY POLAK, co sie wieszan 17.11.05, 17:25 > chodzacych ATAWIZMOW A mozesz przetlumaczyc z Toryskiego na Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Doucz sie sam - chodzi o zachowania :) 17.11.05, 17:32 pl.wikipedia.org/wiki/Atawizm Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Nie ma jak SFRUSTROWANY POLAK, co sie wieszan 17.11.05, 17:36 Z wikipedii wychodzi na to, ze ATAWIZM to cecha. Jak cecha moze chodzic ("chodzacy atawizm")???? A moze chodzi ci o to: """"Przykłady U człowieka dodatkowe brodawki sutkowe szczątkowy ogon [[1]] wybitnie silnie rozwinięte owłosienie całego ciała owłosienie w rozwoju zarodkowym odruch czepny u noworodków U zwierząt trójpalczaste konie """" Slowo daje nie wiem, czy oni maja ogon czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Nie ma jak SFRUSTROWANY POLAK, co sie wieszan 17.11.05, 20:04 A ja nie widziałam takiego zgnusniałego i wiecznie krytykujacego wszystkich i wszystko.Caly dzień siedzi nad klawiatura to dostaje ataków agresji, nie mowiac ,ze winien sie udac juz do androloga bo sie przegrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Forum Sfrustrowanych Tuskofilów 17.11.05, 17:32 Pojawil sie tu dzis watek nt. osob ktore sie pod PO podszywaja tylko po to, zeby pluc na PiS i zageszczac atmosfere. Przed wyborami fani Cimoszki i komuny, albo kontestatorzy wszystkiego i wszystkich. To glownie oni rzucaja sie tu w oczy. Nie identyfikowalbym tej choloty z PO. W koncu PO to elyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu.z.klanu Piszcie 17.11.05, 18:15 o wałach które robią Kaczory, wytykajcie ich polityczne błędy, uwypuklajcie każde ich potknięcie ale "na Boga" przestańcie ich obrażać bo skutek będzie odwrotny... Dlaczego przegrał Tusk? Właśnie dlatego że grał tak jak wy teraz gracie tzn. moherowe berety, bliźniacy nie mogą rządzić krajem, zero programu tylko jakieś głupawe uszczypliwości, zamiast przekonywać do siebie ludzi wolał skupić się na zmuszaniu jednego z Kaczorów do premierostwa. Gdyby po całej aferze z dziadkiem doszedł do Kurskiego, podał mu ręke i powiedział "przyjmuję przeprosiny" zyskałby bardzo wiele i pewnie byłby prezydentem. On jednak wolał zagrać jak Wałęsa(mogę podać panu nie rękę ale nogę..) i jak Wałęsa skończył. Odpowiedz Link Zgłoś