artsg 20.11.05, 17:48 Proponuję obłożyć wszystkich "kochających inaczej" odpowiednim podatkiem i problem parad gejowskich sam się rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Re: Podatek od gejostwa.!! No to "mamy" problem!!! 20.11.05, 18:05 Jak w zgodzie z Końkordatem "obłożyć" znaczną część kleru, z "natury rzeczy" określanej mianem "pedalską"?? vide pec i wielu mu podobnych "gagatków".. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Podatek od gejostwa.!! No to "mamy" problem!! 20.11.05, 18:50 vide pec i wielu mu podobnych "gagatków".. No to wymień alfabetycznie po nazwiskach, jeżeli oczywiście potrafisz wymienić kogoś więcej niż Peca (chciaż z Pecem też nie jest sprawa do końca wyjaśniona) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Podatek od gejostwa.!! No to "mamy" problem!! 20.11.05, 18:56 No to poszukaj..jeśli potrafisz! a niech tam!! wyręczę cię! ;-( miniurl.pl/3678 Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: Podatek od gejostwa.!! No to "mamy" problem!! 20.11.05, 19:01 artsg napisał: > vide pec i wielu mu podobnych "gagatków".. > > No to wymień alfabetycznie po nazwiskach, jeżeli oczywiście potrafisz wymienić > kogoś więcej niż Peca (chciaż z Pecem też nie jest sprawa do końca wyjaśniona) Nie tylko wyjaśniona, ale w Poznaniu dosyć powszechnie znana od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Podatek od gejostwa.!! No to "mamy" problem!! 20.11.05, 19:03 artsg napisał: > vide pec i wielu mu podobnych "gagatków".. > > No to wymień alfabetycznie po nazwiskach, jeżeli oczywiście potrafisz wymienić > kogoś więcej niż Peca (chciaż z Pecem też nie jest sprawa do końca wyjaśniona) - A ustawa o ochronie danych personalnych? Osobiście nie interesuje mnie kto się z kim i jak kocha. Natomiast jestem przeciwny reklamowaniu się ludzi "kochających inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: Podatek od gejostwa. 20.11.05, 19:01 Mam lepsze rozwiązanie. Podatek od głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś