Gość: kapral IP: *.acn.waw.pl 12.10.02, 14:56 W wątku <Był w SB, teraz chce być burmistrzem (17) Gość: czyzunia> powinno być jak widać 17 wpisów. Widać tylko 2. Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rob Re: 2 wpisy zamiast 17 IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 12.10.02, 14:58 Gość portalu: kapral napisał(a): > W wątku <Był w SB, teraz chce być burmistrzem (17) Gość: czyzunia> > > powinno być jak widać 17 wpisów. > > Widać tylko 2. > > Co się dzieje? Osiolom wlamal sie do servera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: 2 wpisy zamiast 17 IP: *.acn.waw.pl 12.10.02, 15:03 Gość portalu: Rob napisał(a): > Gość portalu: kapral napisał(a): > > > W wątku <Był w SB, teraz chce być burmistrzem (17) Gość: czyzunia> > > > > powinno być jak widać 17 wpisów. > > > > Widać tylko 2. > > > > Co się dzieje? > > Osiolom wlamal sie do servera! Już powinno być 19 a nadal tylko 2! To ciekawe, jak z jakiegoś amerykańskiego filmu typu "Space Hacker" (or some such thing) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: 2 wpisy zamiast 17 IP: *.acn.waw.pl 12.10.02, 22:40 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > Gość portalu: kapral napisał(a): > > > > > W wątku <Był w SB, teraz chce być burmistrzem (17) Gość: czyzunia& > #62 > > > > > > powinno być jak widać 17 wpisów. > > > > > > Widać tylko 2. > > > > > > Co się dzieje? > > > > Osiolom wlamal sie do servera! > > Już powinno być 19 a nadal tylko 2! > > To ciekawe, jak z jakiegoś amerykańskiego filmu typu "Space Hacker" (or some su > ch thing) już powinno być widać 25 a nadal jest b.z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: 2 wpisy zamiast 17 IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 12.10.02, 23:02 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: kapral napisał(a): > > > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > > > Gość portalu: kapral napisał(a): > > > > > > > W wątku <Był w SB, teraz chce być burmistrzem (17) Gość: czyz > unia& > > #62 > > > > > > > > powinno być jak widać 17 wpisów. > > > > > > > > Widać tylko 2. > > > > > > > > Co się dzieje? > > > > > > Osiolom wlamal sie do servera! > > > > Już powinno być 19 a nadal tylko 2! > > > > To ciekawe, jak z jakiegoś amerykańskiego filmu typu "Space Hacker" (or so > me su > > ch thing) > > już powinno być widać 25 a nadal jest b.z. Kapralu dajcie rozkaz, aby ukazaly sie wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: 2 wpisy zamiast 17 IP: *.acn.waw.pl 12.10.02, 23:06 Gość portalu: Rob napisał(a): > Kapralu dajcie rozkaz, aby ukazaly sie wszystkie! A Tobie, Rob, ukazują się wszystkie? Bo ja mam najnowsze IE i Operę i na obu akurat przy tym wątku licznik pokazuje 25 a po otwarciu linku są tylko dwa wpisy. Jestem troche nie tego komputerowo, więc się boje, czy nie mam aby jakiejs awarii u siebie. Potwierdź proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: 2 wpisy zamiast 17 IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 13.10.02, 10:23 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > Kapralu dajcie rozkaz, aby ukazaly sie wszystkie! > > A Tobie, Rob, ukazują się wszystkie? Bo ja mam najnowsze IE i Operę i na obu ak > urat przy tym wątku licznik pokazuje 25 a po otwarciu linku są tylko dwa wpisy. > Jestem troche nie tego komputerowo, więc się boje, czy nie mam aby jakiejs awar > ii u siebie. > > Potwierdź proszę. Nie, widze tylko dwa posty. Twoj IE jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: 2 wpisy zamiast 17 IP: *.acn.waw.pl 13.10.02, 10:38 Gość portalu: Rob napisał(a): > Gość portalu: kapral napisał(a): > > > Gość portalu: Rob napisał(a): > > > > > Kapralu dajcie rozkaz, aby ukazaly sie wszystkie! > > > > A Tobie, Rob, ukazują się wszystkie? Bo ja mam najnowsze IE i Operę i na o > bu > ak > > urat przy tym wątku licznik pokazuje 25 a po otwarciu linku są tylko dwa > wpisy. > > Jestem troche nie tego komputerowo, więc się boje, czy nie mam aby jakiejs > > awar > > ii u siebie. > > > > Potwierdź proszę. > > Nie, widze tylko dwa posty. Twoj IE jest OK. Dzięki i Over & Out Odpowiedz Link Zgłoś