ewusia51 26.11.05, 09:29 Zaczyna mi sie Ojciec Rydzyk podobac ......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.maszkowski oTR pluje od lat 26.11.05, 10:02 > Zaczyna mi sie Ojciec Rydzyk podobac ......... Dlaczego dopiero teraz? Przecież oTR nie od dzisiaj opluwa przeróżne mniejszości, nie tylko narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kermitek1 Re: oTR pluje od lat 26.11.05, 10:06 hihihi.. wole napisacsobie na czole ze jestem gejem niz to iz sluchalbym Radio Maryja :D pierwszego sie nie ma co wstydzic, a za drugie i owszemps. kolejny dowod hipokryzji OR Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Jak ten Niemiec cos powie to głowa mała 26.11.05, 10:06 i rece opadają... ten przeblysk geniuszu, mentorski styl, genialne porownania i onomatopeje :)) Chcesz zeby ktos sie dowiedzial ze jestem homosiem napisz sobie to na czole! Nitk cie jednak do tego nie zmusza tak jak w Niemczech w latach 30... tego istotnego aspektu wielce szacowny Szymon Niemiec nie uchwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Rydzyk JESZACZE nie zmusza, ale SUGERUJE 26.11.05, 23:06 i rzad podpuszcza miloscia KATOLIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
romek76 Re: Jak ten Niemiec cos powie to głowa mała 29.11.05, 10:14 Hmmm, patrząc na tekst widzę straszną nienawiść i wprost zianie nietolerancją do kogoś kto pisze co myśli o panu Rydzyku. Ileż w tym złości, chociaż raczej nie, raczej pogardy podpartej poczuciem wyższości, która absolutnie nie jest zasłużona. Jeśli ktoś myśli,że jego wartość jako człowieka ocenia się poprzez pryzmat seksualności to się myli i to bardzo. Najlepiej jakbys np. porównał swoje dokonania względem państwa z dokonaniami tych, których nienawidzisz. Kto co ile wniósł do RP, bez moralnych i religijnych ekscytacji. Np. ile podatków odprowadził , jak pracuje itp. Nie z kim sypia. W Polsce nie przymusza do tabliczek. A chciałbyś by przymuszał? Przecież nie chodzi tutaj przymus ale o formę myślenia jaką zaprezentował Rydzyk tylko i wyłącznie. To daje przecież do myślenia i jak na spokojnie to przeanalizujesz to sam zobacz do czego może prowadzić ? . Niedługo może na antenie tego radia wyjdzie propozycja by ludzie nosilitabliczki z napisami nie jestem polskiego pochodzenia, jestem niewierzący, jestem protestantem i jeszce to co najbardziej co niektórych kręci, żółta gwiazda ( i zaraz mnóstwo postów? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Po co tabliczka? 26.11.05, 10:39 Różowy trójkąt - sprawdzone już oznaczenie. Żal mi tego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
polonic buahahaha 26.11.05, 11:00 kolejny NIEUK!! rozowy trojkąc nosili za III rzeszy przymusowo baranie, u nas mogliby sobie nosic dowolnie napis "jestem gejem, nie bij!" i bylaby to kwestia dobrowolnosci tak jak uczestnictwo w tych dewiacyjnych marszrutach. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiirek Re: buahahaha 26.11.05, 11:30 Oczywiscie nikt nie twierdzi, ze o. Tadziu Ryzyk kogokolwiek do czegos zmusza. On tylko sugeruje taka mozliwosc.. ale jak zauwazylismy jego sugestia jest niewiele mniej skuteczna od sugestii niejakiego Adolfa H. Na szczescie doswiacdczenia sprzed pol wieku sa skutecznym hamulcem jego zapedow. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: buahahaha/ w Polsce noszenie takiego 26.11.05, 14:23 napisu jest równoznaczne z noszeniem rózowego winkla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A dla mniejszości Gwiazda Dawida 27.11.05, 00:18 michalw4 napisał: > Różowy trójkąt - sprawdzone już oznaczenie. Żal mi tego kraju... Też to już było przerabiane. Ale IV RP się nie nazywało. Coś z III miało wspólnego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 11:07 > Szymon Niemiec, jeden z liderów ruchu na rzecz emancypacji homoseksualistów: - Podobne pomysły do tabliczek z napisem "jestem gejem" już były. W latach 30. ubiegłego wieku w Niemczech, a ten, który to proponował, nazywał się Adolf Hitler. P. Niemiec zapomniał jeszcze o innych podobnych pomysłach, np. o koszulkach równości (czy jakoś tak). Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 11:14 Słuchanie Rydzyka powinno być traktowane jako pokuta. Ksieża mogliby ją zadawc tym, co sie jeszcze spowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 11:15 Redaktorzy "Wyborczej" to straszni grzesznicy. Codziennie relacja z anteny. A a propos poprzedniego mego wpisu - były to T-shirty dla wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 11:31 t-800 napisał: > Redaktorzy "Wyborczej" to straszni grzesznicy. Codziennie relacja z anteny. > > A a propos poprzedniego mego wpisu - były to T-shirty dla wolności. celna uwaga... ale kto wie gdzie można kupić koszulki "słucham Radia Maryja"? z checią bym taką nosił Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 12:49 A ci z Frondy zapomnieli o akcji wytrwania w dziewictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 12:10 dlaczego ojciec malwersant tak zaciekle atakuje arcypasterza macacza.biedny Paetz. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 bezczelny zlodziej! 26.11.05, 13:39 Bezczelny zakonnik,ten pospolity zlodziej(pieniądze stoczni gadańskiej)wie, że ma rząd w "garści"ale klamstwo ma krótkie nogi, panie rydzyk, proszę o tym pamiętać,ja "wyczailem" pański zamysl, chce pan wojny domowej w Polsce, przelewu bratniej krwi, w imie pańskich obląkańczych ideii,ale przoszę pamiętać, nie dopuścimy do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
heliov słuszny wniosek O Ryczyka 26.11.05, 13:46 Przecież bardzo mądrze powiedział o Rydzyk , demonstry\uja homoseksualiści ,oto my geje domagamy się swoich praw, które nb nie sa łamane i paradują ulicą a zatem słusznie redymtorysta zauważył ,że równie dobrze mogą sobie napisać tainformacje i paradować jesli tego potrzebują dlaczego wy sie oburzacie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: słuszny wniosek O Ryczyka 26.11.05, 16:55 argumentacja calkiem poprawna. ichyba odpowiadajace temu, co Rydzyk chcial powiedziec heliov napisał: > Przecież bardzo mądrze powiedział o Rydzyk , demonstry\uja homoseksualiści ,oto > > my geje domagamy się swoich praw, które nb nie sa łamane i paradują ulicą a > zatem słusznie redymtorysta zauważył ,że równie dobrze mogą sobie napisać > tainformacje i paradować jesli tego potrzebują > dlaczego wy sie oburzacie? > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: bezczelny zlodziej! 27.11.05, 09:21 ajwaj! Skad tyle jadu, nienawiści, starchu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Rydzyk to ruski agent 28.11.05, 22:17 Nadajniki ruskie, poglady zgodne z linia Putina, ciagle gada o sojuszu z Rosja, wiec spokoj, tolerancja i demokracja mu nie w smak. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 14:53 Szymon Niemiec, jeden z liderów ruchu na rzecz emancypacji homoseksualistów: - Podobne pomysły do tabliczek z napisem "jestem gejem" już były. W latach 30. ubiegłego wieku w Niemczech, a ten, który to proponował, nazywał się Adolf Hitler. nie bardzo pojmuję logike p. Niemca... nie wstyd mu isć w gejowskiej paradzie, natomiast wstydzi sie _dobrowolnie_ (wszak nie ma u nas Hitlera, sugestia Rydzyka nie jest obowiązująca) napis "gay pride" czy "jestem gejem"... coś się gość pogubił w argumentacji... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 15:00 to ty pogubileś się w argumentacji, w Polsce nie ma Hitlera????,Nieprawda! Jest ich tysiące, a nawet setki tysięcy. Spróbuj zalożyć koszulkę z napsem "jestem gejem" zaloże się że przejdziesz dalej jak 50 m. Zostaniesz zlinczowany przez motloch. Taki wypadek już się zdarzyl, jakiś czas temu w "stolicy" Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Hitlera? 26.11.05, 15:02 > to ty pogubileś się w argumentacji, w Polsce nie ma Hitlera????,Nieprawda! Jest > ich tysiące, a nawet setki tysięcy. Spróbuj zalożyć koszulkę z napsem "jestem > gejem" zaloże się że nie przejdziesz dalej jak 50 m. Zostaniesz zlinczowany przez > motloch. Taki wypadek już się zdarzyl, jakiś czas temu w "stolicy" Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Hitlera? 26.11.05, 15:39 werterze, staram sie zrozumiec Twoje rozdraznienie, ale losiu ma racje; nie wolno przesadzac: w Polsce nie ma zadnego nowego Hitlera;w Polsce toczy sie dyskusja - takze i na forum GW, czy sekularyzacja, laicyzacja i podwazanie niepisanych zasad "publicznej moralnosci i obyczajowosci" ma pojsc w kierunku znanym z krajow - np. - Europy Zachodniej; ja np. twierdze, ze nie powinna: ja tutaj jest, sam wiesz, i nie trzeba niepotrzebnie na Polske pluc, a ludzi od ciemniakow wyzywac; osobiscie uwazam, ze istnienie jeszcze dosc silnego wplywu katolicyzmu na zycie punliczne oszczedza nam sytuacji z Niemiec Francji czy Holandii; tu/tam nie sie juz wogole do jakichkolwiek wartosci odwolac, i skutkie tego jest naga przemoc z jednej strony, zas coraz brutalniejsze (z koniecznosci) akcje policji i sil porzedkowych z drugiej strony; sam znasz dobrze Berlin, i wiesz, ze Synagoga, ambasada Izraela i cmentarze zydowskie sa patrolowane przez policje; i to nie wzgledu na zagrozenie terroryzmen arabskim; w moim Monachium mlodzi nazisci (kilkunastoosobowa grupa) chcieli zabic - planowali zamach bombowy - pania Knobloch (przewodniczaca tutejszej gminy zydowskiej) i politykow bawarskich podczas uroczystosci wmurowania kamienia wegielnego pod nowe (bedzie naparwde piekne) centrum kultury zydowskiej; takich rzeczy jeszcze w Polsce nie ma, i smiem tiwerdzic, ze jest to zbawienny wplyw katolicyzmu, ktory pewne konflikty i napiecia potrafi lagodzic; nie wylewajmy wiec dziecka razem z kapiela; zas Jedwabne to - wybacz ostre slowa - pokazowy przyglad wcielenia w zycie zasad ideologii politycznej poprawnosci; kiedy juz okazalo sie, ze fakty sa inne, i probowano dalej kontynuowac badania naukowe, wtedy przyszedl "prikaz z gory", zeby z tym skonczyc; bylo to zenujace; tak samo jak milczenie o wymordowaniu mieszkancow wsi Koniuch przez sowiecko- zydowskie oddzialy partyzanckie; jesli chcemy prawdy, to calej prosze werter-6 napisał: > > > to ty pogubileś się w argumentacji, w Polsce nie ma Hitlera????,Nieprawda > ! Jest > > ich tysiące, a nawet setki tysięcy. Spróbuj zalożyć koszulkę z napsem "je > stem > > gejem" zaloże się że nie przejdziesz dalej jak 50 m. Zostaniesz zlinczowa > ny przez > > motloch. Taki wypadek już się zdarzyl, jakiś czas temu w "stolicy" Polski > ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Hitlera? 26.11.05, 15:56 Mam na myśli zachowania (reakcje ludzi na ulicach, opowiadal mi znajomy który pojawil się na ulicy z napisem jestem gejem, zostal natychmiast zaatakowany,w obronie stanęli przechodnie.Wiara katolicka czy jakakolwiek inna jest sprawą prywatną czlowieka.A my tu mamy do czynienia z powolną pelzającą "Iranizacją" Polski, czy chcialbyś żyć w takim kraju? silesiusie.monachijski ? Bo ja raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Hitlera? 26.11.05, 16:11 werterze, mamy inne po´glady i dobrze; iranizacji w Polsce nie widze: raczej brutalizecje zycia spolecznego tutaj na Zachodzie; widzisz: ja podobnie jak Ty duzo czytam, ogladach i slucham, co ludzie maja do powiedzenia; i tak mysle sobie, ze jednak bezpieczniej jest w Polsce, a to m.in. dlatego, ze ludzie pewnie zawsze jakies problemy ze soba miewaja - homo homini lupus est -, ale naprawde zbawienny wplyw tradycyjnej i zakorzenionej w spoleczenstwie religii polega na tym, ze ogranicza brutalnosc wzajemnach konfliktow; nie pisze to dla zartu: po prostu ogladam i porownuje; mniej odcuwam obaw w Polsce (nawet gloszac poglady inne od moich adwersarzy) niz tutaj w Niemczech; przypominam sobie sytuacje sprzed roku w jednym z tutejszych Biergarten (ogrody piwne), kiedy siedzacych przy stole chlopaka i dziewczyne (z kolczykami we wszelkich mozliwych miejscach i pacyfkami) zaczepilo trzech mlodziencow w wysokich buciorach, ogolone lby, z akcentem "ossi", a jeden miewal nawet hakenkreuca na ramieniu; oczywiscie - po wiku polecialy okrzyki typu: "scheiss ausländer; wir hauen euch zusammen, itd., itp." co ciekawe: ogrod piwny byl pelny ludzi (wiele nobliwych tarzy: meskich i zenskich, rodziny z dziecmi, itd.; myslisz, ze ktos sie ruszyl, albo cos powiedzial? dopiero kiedy moja tutejsza znajoma Christine podeszla do nich, i zaczela im wygarniac, a potem wstalem ja, podkasalem rekawy, i dalem do zrozumienia, co teraz moze nastapic, to sie uspokoili, dopili piwo, i odeszli; poczem pewien nobliwy pan - pewnie polityk albo urzednik panstwowy podszedl do nas i chcial podziekowac; powiedzialem mu dosadnie, gdzie moze sobie te swoje podziekowania wlozyc, i zapytalem, gdzie podziala sie jego "civil courage"; nic nie odpowiedzial; po co o tym pisze? zeby Ci uswiadomic, ze chyba sie w ocenie sytuacji w Polsce i na Zachodzie mylisz; nie jestem fanem rydzyka (choc RM jest wg. mnie wielu ludziom potrzebne, i niech tak juz zostanie), ale mysle, ze w tej naszej Polsce nie jest tak zle, jak Ty, i wielu innych to maluja werter-6 napisał: > Mam na myśli zachowania (reakcje ludzi na ulicach, opowiadal mi znajomy który > pojawil się na ulicy z napisem jestem gejem, zostal natychmiast zaatakowany,w > obronie stanęli przechodnie.Wiara katolicka czy jakakolwiek inna jest sprawą > prywatną czlowieka.A my tu mamy do czynienia z powolną pelzającą "Iranizacją" > Polski, czy chcialbyś żyć w takim kraju? silesiusie.monachijski ? Bo ja raczej > nie Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Nie bardzo rozumiem... 26.11.05, 23:06 Chyba właśnie sobie strzeliłeś w stopę, silesiusiemonachijski: jeśli Wolne Państwo Bawaria jest tak przeżarte przez neonazizm, to jest to najlepszy dowód na to, że w Polsce niedługo będzie tak samo - i to nie dzięki lewicy społecznej, laicyzacji i gejom. Toż w Bawarii wiszą krzyże w szkołach i każde ich ruszenie wywołuje histeryczne wrzaski BARDZO KATOLICKIEJ społeczności. Przynajmniej połowa z uczestników opisanego przez ciebie zajścia (a, jak rozumiem, nikt nie reagował) głosuje na CSU, a do Kościoła katolickiego należy 90% z nich. To właśnie z bawarskiej gleby, przesiąkniętej kontrreformacją i katolickiej aż do szpiku kości, wywodzi się obecny papież, w dodatku eks- członek Hitlerjugend. To bawarski katolik, p. E. Stoiber, tak cudownie reaguje na wszelkie żądania nieszczęśliwych rzekomych wypędzonych (mówię o bydle w rodzaju Steinbach, a nie o faktycznych ofiarach wojny) i innej swołoczy posthitlerowskiej... Jeśli tak ma wyglądać Polska pod rządami Marków Jurków, Kaczorków, pisiorków i samych bron - dzięki, wysiadam na stacji z napisem "Granica demokracji" (może jeszcze zdążę, pa, czółko!). PS. Niejaki Bubis, szef niemieckich Żydów, tak bał się neonazistów i tak gardził Niemcami, z których pieniędzy żył przez pół wieku, że aż kazał się pochować w Izraelu. Dzień po pogrzebie jego grób sprofanowano, oblano farbą i pokryto napisami. To wszystko - od wdzięcznych rodaków... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Nie bardzo rozumiem...logiki wertera... ;))) 28.11.05, 18:46 Werter napisał m.in.: "opowiadal mi znajomy który pojawil się na ulicy z napisem jestem gejem, zostal natychmiast zaatakowany,w obronie stanęli przechodnie" Zwróć uwagę na ostatni człon zdania: "W OBRONIE STANĘLI PRZECHODNIE" Tym fragmencikiem werter sam zaprzeczył swojej tezie, że w Polsce jest nietolerancja ! No chyba, że ci sami przechodnie najpierw go zaatakowali, a później stanęli w jego obronie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Re: Hitlera? 26.11.05, 16:51 Oczywiscie, ze jest w Polsce tysiace hitlerow ! Najgorsi ci "wsechpolacy" ! Zreszta kazdy pamieta o tym zdjeciu na ktorym ci durni pijacy robili nazistowski gest. Wszechpolacy do sadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Czyzbys w lustro spojrzal? bo adolf byl... 26.11.05, 17:24 no sam wiesz kim! przypominac Ci chyba nie musze; gmanchuel napisał: > Oczywiscie, ze jest w Polsce tysiace hitlerow ! > Najgorsi ci "wsechpolacy" ! Zreszta kazdy pamieta o tym zdjeciu na ktorym ci > durni pijacy robili nazistowski gest. > Wszechpolacy do sadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 15:23 werter-6 napisał: > to ty pogubileś się w argumentacji, byłbyś uprzejmy pokazac w którym miejscu nastapiła omyłka? > w Polsce nie ma Hitlera????,Nieprawda! Jest > ich tysiące, a nawet setki tysięcy. nie ma. Gdyby byli, siedziałbys (o ile gejem jesteś) w obozie koncentracyjnym. Czy w Polsce tak jest? Nie nadużywaj demagogii. > Spróbuj zalożyć koszulkę z napsem "jestem > gejem" a dlaczego mam kłamać? nie jestem gejem. Ba, również nie odczuwam potrzeby nałozenia koszulki z napisem Polak - Katolik... bo po co mi to niby? > zaloże się że przejdziesz dalej jak 50 m. Zostaniesz zlinczowany przez > motloch. no to się mylisz. Gdyby tak było, geje z parad "równości" już dawno by zostali zlinczowani. Po prostu ludzie mają dosć krzykaczy i na kilometr obłude wyczuwają. Zarówno tą od "postepowców" jak i ta spod znaku radykalnej prawicy. Ot i cała tajemnica. > Taki wypadek już się zdarzyl, jakiś czas temu w "stolicy" Polski! a u mnie na prowincji jakiś niewierzacy zakatował na śmierc wierzacego. I jaki z tego wniosek? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
log22 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 15:50 > nie ma. Gdyby byli, siedziałbys (o ile gejem jesteś) w obozie koncentracyjnym. > Czy w Polsce tak jest? jeszcze nie > a dlaczego mam kłamać? nie jestem gejem. Ba, również nie odczuwam potrzeby > nałozenia koszulki z napisem Polak - Katolik... bo po co mi to niby? właśnie, po co Ci to? w końcu należysz do większości i niczego nie musisz udowadniać, nikt Ciebie nie prześladuje ani nie dyskryminuje no i o nic nie musisz walczyć. To chyba logiczne, że skoro np. jako katolik jesteś otoczony samymi katolikami (zdecydowaną większością), to nie musisz walczyć o prawo do bycia sobą-katolikiem, no nie? > > zaloże się że przejdziesz dalej jak 50 m. Zostaniesz zlinczowany przez > > motloch. > > no to się mylisz. Gdyby tak było, geje z parad "równości" już dawno by zostali > zlinczowani. Po prostu ludzie mają dosć krzykaczy i na kilometr obłude > wyczuwają. Zarówno tą od "postepowców" jak i ta spod znaku radykalnej prawicy. > Ot i cała tajemnica. a gdzie tu mowa o paradzie? w końcu w grupie bezpieczniej, no nie? a chodzi o sytuację pojedynczej jednostki > a u mnie na prowincji jakiś niewierzacy zakatował na śmierc wierzacego. I jaki > z tego wniosek? (no jaki z tego wniosek?????) a 12latek zabija 16latka, i jaki z tego wniosek? według Ciebie pewnie taki, że młodsi mordują częściej, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 20:40 log22 napisała: > > nie ma. Gdyby byli, siedziałbys (o ile gejem jesteś) w obozie > > koncentracyjnym. Czy w Polsce tak jest? > jeszcze nie wiesz co... z taką argumentacją to my sobie nie pogadamy... podobnie mówlili komunisci tępiacy pijąca pepsi (czy tez coca) cole młodzieńców... > właśnie, po co Ci to? w końcu należysz do większości i niczego nie musisz > udowadniać, ale co niby miałbym udowadniać? > nikt Ciebie nie prześladuje znaczy jak przesladuje? bo jeśli Ci chodzi o to, ze mogę w zęby dostac podajac niewłasciwą nazwe klubu piłkarskiego to tak - mogę zostać przesladowany. Wybryki chuligańskie winny być zgłaszane na policję, nizależnie od tego vczy to geja czy heteryka pobiją. > ani nie dyskryminuje a w jaki sposób geje są dyskryminowani? > no i o nic nie musisz walczyć. ależ oczywiście że musze walczyć :) wszak w kapitalizmie żyjemy :) > To chyba logiczne, że skoro np. jako katolik jesteś otoczony > samymi katolikami (zdecydowaną większością), to nie musisz walczyć o prawo do > bycia sobą-katolikiem, no nie? pokaz mi choc jedno prawo które mówi, że gej nie moze pokazać że jest gejem > > no to się mylisz. Gdyby tak było, geje z parad "równości" już dawno by > > zostali zlinczowani. Po prostu ludzie mają dosć krzykaczy i na kilometr > > obłude wyczuwają. Zarówno tą od "postepowców" jak i ta spod znaku > > radykalnej prawicy. Ot i cała tajemnica. > a gdzie tu mowa o paradzie? a o czym mowa jest w artykułach? > w końcu w grupie bezpieczniej, no nie? no chyba nie skoro skarżą sie, ze ich jajkami obrzucają > a chodzi o sytuację pojedynczej jednostki raz jeszcze powtórzę: od chuliganerii moge zebrać i ja nawet będąc heterykiem > (no jaki z tego wniosek?????) > a 12latek zabija 16latka, i jaki z tego wniosek? według Ciebie pewnie taki, > że młodsi mordują częściej, tak? nie, wniosek jest taki, ze przykłady zachowań chuligańskich czy wrecz powaznych przestepstw niekoniecznie zależa od tego, czyś jest gejem czy też nie. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 16:03 byly próby linczu!! w kilku miastach, a także skrytobójcze mordy w Warszawie!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 20:45 werter-6 napisał: > także skrytobójcze mordy w Warszawie!! duża część morderstw popełnionych (i na długo bez wykrycia sprawcy) na homoseksualistach bierze sie stad, ze spraszają podejrzany element na balangi u siebie. A "srodowisko gejów" z policja nie chce rozmawiać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 27.11.05, 09:23 Skąd ta histeryczna reakcja? Uważaj, żeby ci sie paznokieć nie złamał przy zaciskaniu piąstek. Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 15:01 co ci sie podoba? ze chce wmowic ludziom ze w kraju katolickim to katolicy sa dyskryminowani?jego radio bywa krytykowane za przekaz iscie niekatolicki - tyle ze nikt tam nie zdaje sobie z tego sprawy ewusia51 napisała: > Zaczyna mi sie Ojciec Rydzyk podobac ......... Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Zgodnie z pomysłem papy rydza.... 26.11.05, 15:05 chciałbym zobaczyć np. na mszy czarnego z różowym winklem lub z opaską na ramieniu "jestem gejem". Czy papcio o tym myślał? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zgodnie z pomysłem papy rydza.... 26.11.05, 15:10 katoliki to wymozdzony czlowiek katolik bedzie zaslugiwal na szacunek, bedzie wiarygodny gdy bedzie wierzyl ZA SWOJE bez dotacji panstwowych ! Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Zgodnie z pomysłem papy rydza.... 26.11.05, 16:32 Chyba jestes chory człeku na nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
janela123 PRZECIEZ TYCH GEJOW TAK MALO, A TAK KRZYCZA 26.11.05, 15:06 DEMOKRACJA TO NIE DEWIACJA Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Re: PRZECIEZ TYCH GEJOW TAK MALO, A TAK KRZYCZA 26.11.05, 16:44 Czy jestes Bogiem ? Kazdy wie co jest demokracja a NIKT NIE wie co jest "dewiacja" ! Zapomniales, ze NIKT nie ma prawa decydowac co jest dewiacja ! Nikt (oprocz Boga) nie ma prawa decydowac dla innych co jest dobre a co jest zle ! Zapomniales, ze Papiez stwierdzil, ze homoseksualisci maja prawo do szacunku ?! Jesli jestes PRAWDZIWYM chrescianiem a nie obrzydliwym hypokrita, to pokaz szanujac WSZYSTKIE !! Teraz tablica "jestem gejem" a potem zolta gwiazda. Europa obawia sie, ze Polska jest teraz gotowa aby zostac totalitarnym krajem ! Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Re: PRZECIEZ TYCH GEJOW TAK MALO, A TAK KRZYCZA 26.11.05, 16:55 W niektorzych krajach, dewiaci to chresciancy ! Wiesz o tym ?! Odpowiedz Link Zgłoś
janela123 demokracja to nie dewiacja 26.11.05, 16:59 gmanchuel napisał: > Czy jestes Bogiem ? > Kazdy wie co jest demokracja a NIKT NIE wie co jest "dewiacja" ! > Zapomniales, ze NIKT nie ma prawa decydowac co jest dewiacja ! Nikt (oprocz > Boga) nie ma prawa decydowac dla innych co jest dobre a co jest zle ! > Zapomniales, ze Papiez stwierdzil, ze homoseksualisci maja prawo do szacunku ?! > Jesli jestes PRAWDZIWYM chrescianiem a nie obrzydliwym hypokrita, to pokaz > szanujac WSZYSTKIE !! > Teraz tablica "jestem gejem" a potem zolta gwiazda. > Europa obawia sie, ze Polska jest teraz gotowa aby zostac totalitarnym krajem ! > > o co ci chodzi przeciez jestes niejasny w swych wypowiedziach, mylisz pojecia i jest ko jakis belkot. szanuje gejow jako ludzi ale nie moge nazwac zdrowym czegos co jest chore, to juz psycholodzy stwierdzaja ze sklonnosci homoseksualne sa anormalnosci natury. Bogiem tez nie jestem. Totalitaryzm to nie jest slowo wlasciwe w tym kontekscie, bo nikt gejow i lezbijek nie przesladuje jednak wiekszosc spoleczenstwa nie akceptuje formy terroryzowania zycia publicznego demonstracjami, widze teraz jasno jak GW stala sie teczowa i raz jeszcze ustawia sie pod tania publiczke, czy aby na pewno ma na celu obrone gejow a moze o co innego chodzi? a feje sa tylko pretekstem? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Mylisz sie,janela:psycholodzy i WHO dawno orzekli 26.11.05, 17:35 ze homoseksualizm choroba nie jest. A czy jest "anormalnoscia natury"? Coz, to raczej problem dla BIOLOGOW, nizli psychologow: byc moze te kilka homo procent kazdej populacji wszelkich ssakow (a tak, i slonie moga byc "zboczki")ma w naturze jakas role do wypelnienia. Przykladowo: w kulturach egzotycznych homo plci obojga pelnili czesto funkcje kaplansko-szamanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
starybaca Re: A może to Ty się mylisz? 26.11.05, 21:23 kropek_oxford napisał: > Mylisz sie,janela:psycholodzy i WHO dawno orz ze homoseksualizm choroba > nie jest. Znów nie aż tak dawno, WHO dopiero w początku lat osiemdziesiątych. Nie zapominaj jednak, że była to decyzja całkowicie polityczna, a nie naukowa. W przypadku American Psychiatric Society decyzja została podjęta minimalną większością. Do dzisiaj wielu specjalistów ma pogląd inny, niż powszechnie uważany za Jedynie Słuszny. Nawet w USA istnieje silne środowisko "dysydentów", zrzeszonych w The National Association for Research and Therapy of Homosexuality. Ostatnio ukazało się sporo prac na temat terapii homoseskualizmu (dodam od razu: dla tych, którzy dobrowolnie chcą takiej terapii sie poddać, a tacy ludzie istnieją, wbrew temu, co słuszy się w popularnych mediach). Polecam www.narth.com/. Oczywiście w panującej obecnie atmosferze histerii normalna dyskuscja na ww temat jest bardzo trudna. Mimo to niektórzy naukowcy są gotowi rzucić na szalę swoją reputację i prowadzić progamy badawcze w dziedzinie terapii homoseskualizmu - czy to nie zastanawiające? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford 20 LAT TEMU!!! Faktycznie, jak ma sie 100 lat, to 26.11.05, 22:55 relatywnie niedawno, ale to wieksza polowa mej ziemskiej egzystencji. A mowiac powznie, wiem, ze glowny propagator tej tezy zmienil zdanie, bo sa jednak zmiany genetyczne. Niemniej homoseksualizm choroba psychiczna przestal byc. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Czytujemy "Nasz Dziennik" czy "Wasz Nocnik"? 26.11.05, 22:56 starybaca napisał: "Znów nie aż tak dawno, WHO dopiero w początku lat osiemdziesiątych. Nie zapominaj jednak, że była to decyzja całkowicie polityczna, a nie naukowa" - te mądrości wyczytałeś w "ND"? Zmień prasę albo nick - starzy bacowie gupot nie godojóm... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Bo z tym jest jak z nano 27.11.05, 00:22 starybaca napisał: Wielce chwytliwe hasło. I na tym koniec. A co powiesz o miłości greckiej, o przepraszam, platonicznej? > Oczywiście w panującej obecnie atmosferze histerii normalna dyskuscja na ww > temat jest bardzo trudna. Mimo to niektórzy naukowcy są gotowi > rzucić na szalę swoją reputację i prowadzić progamy badawcze w dziedzinie > terapii homoseskualizmu - czy to nie zastanawiające? > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Do tego Pana Niemca (czy innego Biedronia) 26.11.05, 15:07 Nie jest mi znany fakt, zeby pan Adolf Hitler nosil tabliczke z napisem: "Ich bin ein Schwul", a przeciez byl on gejem. A Panu taki fakt jest znany? Wiec prosze o szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 15:08 Oczekuje na rozporzadzenie Rzadu w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 15:13 super odpowiedz Szymona Niemca, tak trzymac!!! niech torunski klechta wie jakie o nim wiele ludzi w Polsce ma zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A coz to sie dzieje? taki smakowity kasek 26.11.05, 15:55 a nikt nie komentuje? forum zaczyna juz na psy schodzic Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 silesiusie.monachijski 26.11.05, 16:07 Wlącz sobie Winampa, a tam Smooth Jazz ,posluchaj dobrego jazzu, wyluzuj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silesiusie.monachijski 26.11.05, 16:12 w najblizsza srode (jesli sie nie myle) jest koncert Leszka Zadly i jego Ensemble: to sie wyluzuje; moze wpadniesz na piwko u Augustinera? werter-6 napisał: > Wlącz sobie Winampa, a tam Smooth Jazz ,posluchaj dobrego jazzu, wyluzuj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Sorry, kocert odwolany; szkoda: lubie Leszka 26.11.05, 16:17 silesius.monachijski napisał: > w najblizsza srode (jesli sie nie myle) jest koncert Leszka Zadly i jego > Ensemble: to sie wyluzuje; moze wpadniesz na piwko u Augustinera? > > werter-6 napisał: > > > Wlącz sobie Winampa, a tam Smooth Jazz ,posluchaj dobrego jazzu, wyluzuj > > się!! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: silesiusie.monachijski 26.11.05, 18:30 Dzięki za zaproszenie ,postaram się. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 26.11.05, 17:27 ewusia51 napisała: > Zaczyna mi sie Ojciec Rydzyk podobac ......... Właściwie to ten sam pomysł, na który wpadli autorzy akcji "Koszulki dla równości" (czy jak to się nazywało). Wtedy "GW" się podobało .... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Gustowne gwiazdy betlejemskie z "Jestem katolik" 26.11.05, 17:28 tanio sprzedam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Czy Bog Rydzyka to powiedzial? 26.11.05, 17:58 O ile mi wiadomo Pan Bog mial powiedziec, ze wszystko co stworzyl bylo dobre. Jezeli kosciol uznaje ze homoseksualisci rodza sie z inna orientacja seksualna (a znalazlem te slowa w oficjalnych dokumentach), ktora w takim razie nalezy uznac za dar Bozy, to dlaczego probuje zwalczac ludzi otwarcie przyznajacych sie do tego, ze swoje szczescie chca budowac razem z osoba tej samej plci. Nie wolno nikomu odmawiac prawa do szczescia tylko dlatego ze zostal stworzony przez Boga jako przedstawiciel statystycznej mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
podpolka Re: Czy Bog Rydzyka to powiedzial? 26.11.05, 18:56 byc moze ma to jakis zwiazek z mysla ojca kosciola sw tomaszem, ktory twierdzil, ze czlowiek ma dwie natury: duchowa i cielesna. duchowa jest dobra a cielesna zla. jak to sie ma do slow z bibli, nieco jednak starszej niz tomasz, ze wszystko co bog stworzyl jest dobre trudno zgadnac. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Re: Czy Bog Rydzyka to powiedzial? 26.11.05, 21:14 Oj, teologiem to ty nie zostaniesz :) Owszem Bog po stworzeniu powiedzial ze "to jest dobre" ale to jest bardzo generalne stwierdzenie. Natomiast biblia pisze tez ze Bog stworzyl czlowieka jako "mezczyzne i kobiete" i pare razy, w obu testamentach, wyraznie potepia homoseksualizm. Co nie znaczy ze mi sie podoba to co Rydzyk mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: Czy Bog Rydzyka to powiedzial? 26.11.05, 21:24 Skoro tak sie teologia interesujesz, to powinnas wiedziec, ze na sodzie ostatecznym zostaniemy rozliczeni z naszych grzechow przez Jezusa Chrystusa, byc moze sie myle, ale Jesus nigdy nie potepil homoseksualizmu a tym samym nie uznal tego za grzech, nawet nie wspomnial jednym slowem o nim. Jezeli uwazasz inaczej to prosze o namiary w Bibli. Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrzy3 Re: Czy Bog Rydzyka to powiedzial? 29.11.05, 06:45 A gdzie ja dostane 'sode ostateczna'? U Ciebie, miedzy devocjonaliami'??? Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Czy Bog Rydzyka to powiedzial? 26.11.05, 22:03 Moja Panno ja tez wiem ze bog nas stworzyl jako kobiete i mezczyzne. Rowniez homoseksualistow stworzyl jako kobiete (lesbijka) i mezczyzne. I Jego generalne stwierdzenia sa chyba rownie wazne jak szczegolowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens General Armi Beretow Moherowych 26.11.05, 20:10 Naczelny Rydzyk postanowil zabrac glos w sprawie w ktorej przejawia nadzwyczaj niezdrowe zainteresowania. Hmmmm, co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: General Armi Beretow Moherowych 26.11.05, 20:30 Zawsze się tym interesowal!! Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Rydzyk = wrog Boga 26.11.05, 22:31 Rydzyk nie potrzebuje tabliczki aby informowac kim jest : wszyscy wiedza, ze to wrog Boga i wrog chrzescianskiego duchu, chrzesciajanskiej milosci. Jesli on jest prawdziwym katolikiem, nie to pokazuje szanujac homoseksualisci wedlug deklaracji papieza Benedykta XVI ktory mowil, ze maja prawo do szacunku. Czy "katolik" moze dac przyklad nienawisci ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Polski zakonnik kopiuje Hitlera. Moze kolor wybie- 26.11.05, 23:05 rze kolega od sutanny i Maybachow dla tych napisow? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Polski zakonnik kopiuje Hitlera. Moze kolor w 26.11.05, 23:58 niestety, calkowicie spudlowales; Hitler byl gejem, a Rydzyk nie jest; niby mala roznica, a cieszy; juz powtarzalem, ze z Rydzykiem chetnie moglbym w sparwie niektorych kwestii polemizowac; ale bede go bronil przed zwyczajnym chamstwem; a wy probujecie mu - podpuszczeni przez "dyzurnego jakale III RP" - po chamsku dokopac; wiec macie, co chcecie kaczkadziwaczka7 napisała: > rze kolega od sutanny i Maybachow dla tych napisow? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 [...] 27.11.05, 00:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 [...] 27.11.05, 00:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ojciec Rydzyk nie jest nazista i nie jest chamem! 27.11.05, 00:48 ... czego o Tobie, niestety powiedziec nie moge; twoja agresja slowna zmusza mnie do okreslenia cie potencjalnym/-na nazista/nazistka, i propagatorem zwyczajnego chamstwa; Polacy moga so bei gratulowac to czy owo: ty Polakiem/Polka nie jestes; wiec poszukaj sobie lepiej forum twojej nacji kaczkadziwaczka7 napisała: > dla demokracji obydwoje sa zabojczy,. a ten maly smiec z torunia jest > antysemicka szmata rowniez jak Hitler. Polacuy powinni sobuie pogratulowac! > faszyzm po polsku- zebraczy i bez sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 [...] 27.11.05, 05:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: ojciec nazista tez decyduje kto jest Polakiem 27.11.05, 09:47 Ajajaj! No, takie argumenty faktycznie powalają na kolana! Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 00:15 RAUS albo Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 00:19 "Jestem bękartem" - w końcu to żaden wstyd, a zgodne z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 00:34 tojajurek napisał: > "Jestem bękartem" - w końcu to żaden wstyd, a zgodne z prawdą. A jak mamusia sie czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 00:42 mysz_polna5 napisała: > A jak mamusia sie czuje? Rydzyka? Jak spotkam, to poinformuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 00:50 tojajurek napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > A jak mamusia sie czuje? > > Rydzyka? Jak spotkam, to poinformuję. To kto tym bekartem jest?/ co za starodawne slowo/ Ty, czy Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 01:01 pozdrawiam Mysz Polna; z Kanady, jak rozumiem? bylem w lecie, widzialem, zastanawialem sie, i...przyznam, jestem pod wielkim wrazeniem: kraju, przyrody i ludzi. . Milych harcow na forum zycze mysz_polna5 napisała: > tojajurek napisał: > > > mysz_polna5 napisała: > > > > > A jak mamusia sie czuje? > > > > Rydzyka? Jak spotkam, to poinformuję. > > > To kto tym bekartem jest?/ co za starodawne slowo/ Ty, czy Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 01:16 mysz_polna5 napisała: > To kto tym bekartem jest?/ co za starodawne slowo/ Ty, czy Rydzyk? A wgryź się, Myszko, w życiorys Twojego (jak wnioskuję) idola Rydzyka, to sama znajdziesz sobie odpowiedź. A "starodawne" słowa (cokolwiek to niby ma znaczyć) są na ogół zrozumiałe dla większości dorosłych - no może w wyjątkiem osób szczególnej troski. Pozdrawiam ze współczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A Ty nie zapomnij lyknac Twoich "prochow" 27.11.05, 01:26 a przede wszystkim wroc do Twojej mamusi (jesli jeszcze masz do kogo wracac), i popros o Kindersztube; potem mozesz sobie normalnie, i z normalnymi ludzmi porozmawiac tojajurek napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > To kto tym bekartem jest?/ co za starodawne slowo/ Ty, czy Rydzyk? > > A wgryź się, Myszko, w życiorys Twojego (jak wnioskuję) idola Rydzyka, to sama > znajdziesz sobie odpowiedź. > A "starodawne" słowa (cokolwiek to niby ma znaczyć) są na ogół zrozumiałe dla > większości dorosłych - no może w wyjątkiem osób szczególnej troski. > Pozdrawiam ze współczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Rydzyk napisz sobie na czole 27.11.05, 03:50 tojajurek napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > To kto tym bekartem jest?/ co za starodawne slowo/ Ty, czy Rydzyk? > > A wgryź się, Myszko, w życiorys Twojego (jak wnioskuję) idola Rydzyka, to sama > znajdziesz sobie odpowiedź. > A "starodawne" słowa (cokolwiek to niby ma znaczyć) są na ogół zrozumiałe dla > większości dorosłych - no może w wyjątkiem osób szczególnej troski. > Pozdrawiam ze współczuciem. Dlaczego uwazasz, ze jest on moim idolem? Juz tu pisalam na tym forum, ze RM nie slichalam i nie slucham, z przyczyn, ktorych nie tlumaczylam i tlumaczyc nie zamierzam. Pisze natomiast o nim /Rydzyku/, poniewaz bezmiar nienawisci do niego,jest zadziwiajacy. Co za ordynarne wyzwiska, co za jad. To jakies chore reakcje. I do ciebie, czy ten czlowiek wyrzadzil ci jakas krzywde? To cos osobitego? Rozumiem media/ lub staram sie ich zrozumiec/, bo dzialalnosc RM, ma swoich sluchaczy, i zlamala monopol mediow panstwowych na ich prawde. Mam tu na mysli gazety o duzym nakladzie, czy media o wiekszym oddzialywaniu niz RM. Wiec ich jazgot, jest dla mnie zrozumialy. Ale ty? Tylko szczerze, o co ci osobiscie chodzi? Ze, nie popiera homoseksualizmu? Ze jest krytyczny do w stosunku do dotychczasowej rzeczywistosci, ze ma wplyw na jakas tam grupe ludzi? Ze jest w tym dobry i przyciaga tych ludzi? Ze osmielil sie myslec nie tak jak tobie sie to podoba? No co? A jezeli tak, to trzeba pluc jadem. Bo to tez jest medtoda, ktora czasami sie sprawdza. Powyzsza ocene wyrobilam sobie tylko na podstawie wypowiedzi uzytkownikow Forum GW. Wypowiedzi tes sa do skonfrotowania, na tej czy na innych stronach. Pozdrawiam, rowniez z wyrazami wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Tojajurek uciekl z Tworek; to wszystko wyjasnia 27.11.05, 01:23 tojajurek napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > A jak mamusia sie czuje? > > Rydzyka? Jak spotkam, to poinformuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Tojajurek uciekl z Tworek; to wszystko wyjasn 27.11.05, 02:21 silesius.monachijski napisał: > > Ja stamtąd nie uciekłem, ja tam pracuję, więc wiadomości przeróżne mam z pierwszej ręki. Gdybyśmy mieli się tam kiedyś spotkać, zawsze Wam pomogę. Znakiem rozpoznawczym będzie marynowany rydzyk w klapie (nie jedzony!). > tojajurek napisał: > > > mysz_polna5 napisała: > > > > > A jak mamusia sie czuje? > > > > Rydzyka? Jak spotkam, to poinformuję. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Tojajurek uciekl z Tworek; to wszystko wyjasn 27.11.05, 03:18 a nie wiedzialem, ze jestes cieciem w Tworkach; gratuluje miejsca pracy tojajurek napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > > > > Ja stamtąd nie uciekłem, ja tam pracuję, więc wiadomości przeróżne mam z > pierwszej ręki. Gdybyśmy mieli się tam kiedyś spotkać, zawsze Wam pomogę. > Znakiem rozpoznawczym będzie marynowany rydzyk w klapie (nie jedzony!). > > > tojajurek napisał: > > > > > mysz_polna5 napisała: > > > > > > > A jak mamusia sie czuje? > > > > > > Rydzyka? Jak spotkam, to poinformuję. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Maciej Rybinski mysli podobnie jak Rydzyk 27.11.05, 01:35 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051126/publicystyka/publicystyka_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Maciej Rybinski mysli podobnie jak Rydzyk 27.11.05, 08:28 nastepny kretyn z PZPR-OWSKIM MYSLENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
mark_kram57 RYDZYK = Polski Ayatollah Khomeini 27.11.05, 02:40 Do czego to dochodzi.Dac wolnosc to czasami wykluja sie extremisci.W tym wypadku dojrzewa Wam w Polsce extremista religijny. Zobaczymy gdzie sie znajdzie za 25 lat. Niech Polacy beda ostrozni.....A moze nasz kosciol pod wodza Ajatollaha sie oderwie od Watykanu i stworzy nowa stolice -Rydzogrod Odpowiedz Link Zgłoś