freemason 27.11.05, 00:33 Nie chcę spalać tutaj na forum różnych ludzi, ale co sądzicie o takim kandydacie do KRRiTV - podobno jest poważnie rozważany wśród decydentów PiS... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Był w komitecie honorowym LK 27.11.05, 00:44 więc trzeba wynagrodzić. A poważniej to lepsza kandydatura niż Pawłowicz/Semka/Sellin/Kurski i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Był w komitecie honorowym LK 27.11.05, 00:50 elfhelm napisał: > więc trzeba wynagrodzić. A poważniej to lepsza kandydatura niż > Pawłowicz/Semka/Sellin/Kurski i inni. Krasnodębski niestety też trąci oszołomstwem. Ale oczywiście z Kurskim czy Semką nie ma co go porównywać, to zupełnie nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Zdzisław Krasnodębski 27.11.05, 01:17 freemason napisał: > Nie chcę spalać tutaj na forum różnych ludzi, ale co sądzicie o takim > kandydacie do KRRiTV - podobno jest poważnie rozważany wśród decydentów PiS... żartujesz sobie ? nie wiem co on wykłada w tej Bremie ale wygląda na szefa katedry infantylizmu stosowanego ale skoro Tuzy Intelektu Pissującego w typie Gosiewskiego się kończą, trzeba dobrać z "innej" beczki Dżizys, monthypythonowcy gdyby żyli w Polsce zajęli by się pewnie grabarstwem czy równie poważnymi zawodami bo śmieszniej i durniej jak w realu juz chyba być nie może ..... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ha,ha, Omamiony!!:))) 27.11.05, 11:59 Widzę, że mowa o Twoim ulubieńcu z "Warto rozmawiać" dała Ci motywację do pisania na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Do KRRiTV powinni pójść ludzie z PIS, a nie 27.11.05, 12:06 spoza partii. Tu nie ma żartów, jest wielka nagonka na PIS i ta partia musi się bronić, także medialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Do KRRiTV powinni pójść ludzie z PIS, a nie 27.11.05, 12:23 > spoza partii. Tu nie ma żartów, jest wielka nagonka na PIS i ta partia musi się > > bronić, także medialnie. Czy nazywasz się Tomasz Markowski? Odpowiedz Link Zgłoś